Michael Jackson miruši 50

June 26th, 2009
admin

Karaļa Pop, Michael Jackson ir ziņots, ir miruši pēc 50 gadu vecuma no sirdsdarbības apstāšanās. Ziņojumi no TMZ.com norāda, ka Michael cieta sirds apcietināšanas agrāk šo pēcpusdienā pēc viņa Holmby Hills mājās un paramedics nespējām atdzīvināt viņu. Kad paramedics ieradās Jackson nebija pulsa, un tās nekad nav ieguvuši impulsa atpakaļ.

A avots stāsta mums Jackson bija miris, kad paramedics ieradušies. A kardiologs pie UCLA stāsta TMZ Jackson nomira no sirds aresta.

Kad pie slimnīcas, personāla centās atdzīvoties viņam, bet viņš bija pilnīgi neatsaucīgajām.
A avots iekšpusē slimnīcā stāsta TMZ, ka tur bija "absolūtais haoss" pēc Jackson ieradušies. Cilvēki, kuri bija ar dziedātāja tika screaming, "Jūs esat ieguvuši, lai saglabātu viņu! Jums, lai saglabātu viņu! "

Mēs esam teikuši vienu no personāla locekļi Jackson mājām sauc 911.

Tiek ziņots, ka La Toya Jackson ilga uz slimnīcu sobbing pēc Jackson bija izteiktāka miruši.

Amatpersonas nāves cēlonis tiks paziņoti līdz pēc autopsijas tiek veikta, bet ārsti ir norādījuši, ka Michael Jackson patiešām nomira pēc ciešanas sirdsdarbības apstāšanās šajā pēcpusdienā.

"Mans brālis, leģendārais karalis Pop, Michael Jackson, pagājis prom ceturtdien, June 25, at 2:26" brāli Jermaine Jackson teicis plašsaziņas pulcējās ārpus Ronald Reagan UCLA Medical Center neilgi pirms 6:30

"Ir uzskats, viņš cieta sirds arestā viņa mājās. Tomēr, kas izraisa nāves nav zināms, līdz ar rezultātiem, kas autopsijas ir zināms. "

Jackson bija iznomāšanas mājām Losandželosā "upscale Holmby Hills apkārtne.

Jermaine turpināja: "Personas ārstam, kas bija ar viņu tajā laikā mēģināja atdzīvināt manu brāli. Tā kā nebija paramedics kas transportē viņam "uz slimnīcu.

"Pēc tam, kad ierodas slimnīcā apmēram 1:14, komanda ārstu, tostarp ārkārtas phsyicians un cardiologists, mēģināja atdzīvināt viņu uz laiku no vienas stundas laikā, un tie bija neveiksmīgi.

"Mūsu ģimenes pieprasījumus, ka plašsaziņas līdzekļiem, lūdzu, ievērot mūsu privātuma šajā grūtajā laikā, un var Allah būt ar Jums Michael, vienmēr."

Jackson ķermeņa transportēja šovakar ar helikopteru no UCLA lai USC Medical Center centrs, un pēc tam, ko van uz izmeklētājs birojā, ja autopsijas tiek gaidīts, lai tiktu veikta, cik ātri vien piektdienai.

LA County departamenta izmeklētājs runasvīrs Craig Harvey teica, ka pilnā apmērā, no izmeklētājs konstatējumiem nebūs pieejami vairākas nedēļas, kad rezultātus toksikoloģijas testi atgriezties.

Tā Jackson nav bijusi aprūpē jebkurā UCLA ārstu par konkrētu stāvoklis brīdī, kad viņa nāves, darba Parakstot pie viņa nāves apliecība iet uz izmeklētājs birojā.

Tags: Ziņas, ziņojumi
Posted in Ziņas | Komentāri (19)

19 Atbildes uz "Michael Jackson miruši 50"

  1. Čivināt Traffic Stats saka:

    Jums ir lieliska mājas lapā šeit, thanks for sharing

  2. sugarr saka:

    michael jackson ir vislielākā!

  3. MyBelovedMJ saka:

    Viņš vienmēr būs.

  4. bexuk saka:

    Nav tā, es uzskatu, mj joprojām ir dzīvs pēc skatoties, ka memoriāls, tas bija patiesi sirds izciršanas lieta skatīties.

    Jebkurš, kurš saka Jacksons ir parādījušas maz emociju nav arguments tagad.

  5. MyBelovedMJ saka:

    Jūs esat pilnīgi labi. Viņš ir pagājis. Pirmās i, lai gan tas bija dažas kinda a setup. Taču, kad es redzēju Paris, ka saldais maz eņģeļu ir kopējais sadalījums uz skatuves pēc uzstāšanās viņas tēvs. Tiesības pēc tam, un es zināju, ka tā bija patiesa. Un mana sirds tikai apturēts.

  6. noisehammer saka:

    i got plīsumi šobrīd pārāk .. i bija pilnīgi vairāk ...! un jūsu tiesības, tas izskatās ļoti reāli!

    bet pēc tam, kad memoriāls, i got personas infos no avota i dont gribam pateikt, lai mānīšana varbūt tiešām ir taisnība.
    tās grūti kārtot, kurš runā patiesību, vai ne.
    i saka, nekas šajā brīdī vairāk ...

    varbūt mēs patiešām ir jāgaida dažas, bet ...
    i dont know ...

    michael, mēs visi love you !!!!!

  7. MyBelovedMJ saka:

    Ko jūs domājāt ar scource?? Jums ir vairāk spacific. Kāds, kas bija apmeklējumu uz memoriel vai what? You don `t ir dot vārdu, ja varētu, iespējams, kā arī ir ar ventilatoru

  8. MyBelovedMJ saka:

    Es uzskatu, ka šobrīd vairāk nekā jebkad, ka viņš patiešām ir dzīvs. Pēc tā gada beigām, memoriel, pēc backwall in stapels centra dažas vēstules, zils rakstiski appers ar šiem vārdiem: "Es esmu dzīvs, un I` ll būt šeit uz visiem laikiem. Kas ir elle wrote that. Es gribētu zināt. Es nopietni ieguva drebuļi, ka bija rāpojošs

  9. MyBelovedMJ saka:

    Es tikko dzirdējuši par jaunumiem, ka jackson ģimenes darīs koncertu par Michael ar O2 arēnā par viņa 51. Birthday, 29 augusta. Aparrently izrādes būs tik Īpašie, ka pasaulē ir redzēt to, kā arī būs dzīvot hologrammu of Michael uz skatuves. Ko ellē tas nozīmē?? Ikvienam ir kāda ideja?

  10. Mojofi saka:

    Puiši, cik es domāju, ka MJ ir dzīvs, esmu domāšana kāpēc nevar LAPD iznākt pateikt kaut ko? Es neesmu vēl redzējis neko TV, kas liecina, MJ ir dzīvs. Nav pretrunas par viņa iet, televīzijā yet. Tātad, lūdzu, domāju, ka dziļi par šo b'cos i zināt, tas var būt mulsinoši. Tieši tur roku am domāšana bija MJ tiešām ir zārks uz skatuves? Vai viņi nezina, kur apglabāt viņa b'cos viņš ir patiešām NAV beigts-s?

  11. NoHype saka:

    Pēdējā nakts bija izklaides reportieris darot "uz ielu intervijas." Jautājums viņa vaicāja cilvēki bija, "Ja jūs domājat, ka MJ ir aprakti?" Lielākā daļa no viņiem teica Neverland, tomēr daudz uz manu izbrīnu, viens puisis teica kaut ko ietekme, "Nu, kā jūs varat apglabāt viņam, ja tā nav skaidrs, vai tas ir patiešām miris. Ir konspirācija teorijas, kas tur un kādi nav. "Šī ir pirmā reize, ka es esmu dzirdējis ikviens jautājums viņa" nāves ". BEIDZOT! Varbūt tagad vairāk cilvēku būs runāt un sākt lūdzot jautājumiem un iesaistot dažas reālas atbildes.

  12. MyBelovedMJ saka:

    I don `t uzskatu, ka viņš bija, ka zārks. jo, ja viņš ir bijis, mēs būtu redzējis viņu esmu diezgan pārliecināts par to. Par Neesi haveing redzējuši kaut ko televīzijā, norāda, ka viņš varētu būt dzīvs, wll nedrīkst primitīvs, bet tā `s mazās lietas. Nākamā laiks kaut ko par viņu, ir televesion, paskaties uz to, Im pretty pārliecināts, jūs redzēsiet to, ko es domāju

  13. Mojofi saka:

    Tātad puiši, ja MJ vajadzētu uzlocīt jo mēs joprojām confued, lai laika ir ir dzīvs vai ne, viņš ir suided par FRUD par Faking nāves? Es nezinu, bet es tiešām vēlaties viņu šeit ar mani.

  14. MyBelovedMJ saka:

    I don `t uzskatu, ka Michael būtu iesūdzēt par neko. Viņš ir naudas, lai atrisinātu to. Un par to, ko es saprotu, viņš ir bijis plānošanu to dažas, bet tā viņam ir jādod iespēja atrast risinājumu, lai viss. Un, ticiet man Mojofi, jums ir ne tikai viens, kurš vēlas viņu šeit ar Jums. So do I. Es pat dod viņam savu sirdi, ja tā dotu viņam atpakaļ uz dzīvību.

  15. wishful09 saka:

    MyBeloved

    Man ir bijis, mēģinot atrast, ja viņš saskaras ar juridisko nepatikšanas, ja tā patiešām ir faked viņa nāves. Man nav saņēmušas taisni atbildi, tādēļ, ja jūs vai kāds cits šajā vietnē zina likumu, lūdzu, jūtieties brīvi sniegt ieskatu to.

  16. ejay5131 saka:

    2 notikumiem notika jūnijā 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue mīļots karaļa Pop, mūsu Icone nomira pēc 2:26. # 2-gada 25/2009 līdz vai ap 2:27, jaunu dzīvi, kas brīva no mediju uzmanību un naudas Ungārija vultures, dzimis! Cerams, ka visiem, kas apmeklē šo vietni vienosies un teikt "mēs love you vienmēr Michael Jackson, un stāvēt aiz 100%, neatkarīgi no jums nepieciešamo izbaudīt savu dzīvi".

  17. Mojofi saka:

    Nu esmu AK tāpēc es nezinu likuma, ASV attiecībā uz šo jautājumu ir suied.

    Es tikai izlasīt, ka La Toya saka viņa bija mumdered.

    ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

    Tātad, ja viņš nav tur whos ķermeņa ir corenor got un jūs domājat, ka tie visi ir daļa no mānīšana?

    Vai kāds dodas skatīties dokumentālo uz Channel 4, pēdējās dienās Michael Jackson: Kas tiešām Happed?

    Nu, tas ir pie 9 UK laika, ja kāds skatās to, lūdzu, ziņojiet par to, ko tu domā par to.

  18. MyBelovedMJ saka:

    Ejay5131, es pilnīgi piekrītu jums. Michael mēs atbalstām Jūs ar visu mūsu sirdīs. You did to, kas jums būtu jādara, lai tā tiesības uz sevi, tas ir, visu, kas lietās. Michael mēs love you vairāk

  19. admin saka:

    The Michael Jackson mānīšana Death forums ir tagad, un darbojas, un ir gatavi izmantošanai. Lūdzu, jūtieties brīvi, lai sāktu jaunas tēmas un turpināt savu diskusijas pastāv, un ir vieglāk pārvaldīt vidi.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin