Michael Jackson dood op 50

Juni 26th, 2009
door admin

De koning van de Pop, Michael Jackson, wordt gemeld aan zijn overleden op de leeftijd van 50 jaar uit hartstilstand. Verslagen van TMZ.com geven aan dat Michael geleden een hartstilstand eerder vanmiddag op zijn Holmby Hills thuis en paramedici niet konden blazen hem. Toen ambulance arriveerde Jackson had geen polsslag en zij nooit een impuls terug.

Een bron vertelt ons Jackson dood was toen paramedici gearriveerd. Een cardioloog aan de UCLA vertelt TMZ Jackson overleden aan een hartstilstand.

Eenmaal in het ziekenhuis, het personeel probeerde hem te reanimeren, maar hij was helemaal niet reageren.
Een bron binnen het ziekenhuis vertelt TMZ dat er sprake was van "absolute chaos" na Jackson gearriveerd. Mensen die met de zanger waren schreeuwen, "Je moet hem redden! Je hebt hem te redden! "

We vertelde een van de medewerkers op Jackson's huis genaamd 911.

Het is gemeld dat La Toya Jackson liepen over naar het ziekenhuis snikken na Jackson werd uitgesproken dood.

Geen officiële doodsoorzaak zullen worden aangekondigd na een autopsie worden uitgevoerd, maar artsen hebben aangegeven dat Michael Jackson inderdaad overleden na lijden hartstilstand vanmiddag.

"Mijn broer, de legendarische King of Pop, Michael Jackson, overleden op donderdag 25 juni op 2:26 pm" broer Jermaine Jackson vertelde de media verzameld buiten Ronald Reagan UCLA Medisch Centrum kort vóór 6:30 pm

"Het is van mening dat hij leed hartstilstand in zijn huis. Echter, de oorzaak van zijn dood is onbekend totdat de resultaten van de autopsie bekend zijn. "

Jackson was het huren van een huis in Los Angeles' upscale Holmby Hills buurt.

Jermaine vervolgde: "De persoonlijke arts die bij hem was op het moment geprobeerd te reanimeren mijn broer. Net als paramedici die vervoerde hem naar het ziekenhuis.

"Bij aankomst in het ziekenhuis op ongeveer 1:14 uur, een team van artsen, met inbegrip van noodmaatregelen phsyicians en cardiologen, geprobeerd te reanimeren hem voor een periode van een uur en ze waren mislukt.

"Onze familie verzoeken dat de media Neem aub onze privacy in deze moeilijke tijd, en kan Allah zij met u Michael, altijd."

Jackson's lichaam werd vervoerd vanavond per helikopter aan UCLA te USC Medical Center downtown, en vervolgens door naar de lijkschouwer van het kantoor, waar een autopsie naar verwachting zal worden uitgevoerd zodra vrijdag.

LA County Afdeling Lijkschouwer woordvoerder Craig Harvey gezegd dat de volledige omvang van de bevindingen van de lijkschouwer niet beschikbaar zal zijn voor enkele weken, wanneer de resultaten van toxicologische tests terugkomen.

Omdat Jackson was niet onder de zorg van alle UCLA arts voor een bepaalde aandoening op het moment van zijn dood, het is de taak van de ondertekening uitschakelen op zijn overlijdensakte gaat naar het kantoor van de lijkschouwer.

Tags: Nieuws, Verslagen
Gepost in Nieuws | Reacties (19)

19 Reacties op "Michael Jackson dood op 50"

 1. Twitter verkeerstatistieken Says:

  U heeft een geweldige website hier, bedankt voor het delen van

 2. sugarr Says:

  Michael Jackson is de grootste!

 3. MyBelovedMJ Says:

  Hij altijd zal zijn.

 4. bexuk Says:

  Er is geen manier waarop ik denk Mj nog in leven is na het bekijken van dat gedenkteken, het was een echt hart smelten affaire om naar te kijken.

  Iedereen die zegt dat de Jacksons hebben weergegeven weinig emotie hebben geen argument nu.

 5. MyBelovedMJ Says:

  U bent volkomen gelijk. Hij is verdwenen. Eerst heb ik al was enkele kinda een setup. Maar toen ik zag Parijs, dat lieve, kleine engel hebben een totale verdeling op het podium na het gesprek met haar vader. Recht en er dan wist ik het was echt. En mijn hart gewoon gestopt.

 6. noisehammer Says:

  Ik kreeg tranen op dit moment te .. Ik was helemaal over ...! en uw recht, het ziet er heel echt!

  , maar na het gedenkteken, i got persoonlijke informatie van een bron i dont willen vertellen, zodat de hoax misschien is echt waar.
  zijn moeilijk te sorteren wie spreekt de waarheid of niet.
  Ik zeg niets op dit punt meer ...

  Misschien zijn we echt moeten wachten, terwijl voor sommige ...
  i dont know ...

  Michael, wij houden van je !!!!!

 7. MyBelovedMJ Says:

  Wat bedoel je met een scource? Je moet meer spacific. Iemand die werd presentielijst aan de memoriel of wat? You don `t hebben een naam te geven, zo kan kan net zo goed zijn geweest van een ventilator

 8. MyBelovedMJ Says:

  Ik denk nu meer dan ooit dat hij wel degelijk leeft. Na het einde van de memoriel, op het backwall in stapels centrum sommige brieven in blauwe appers schriftelijk met deze woorden: ik ben in leven, "en ik kom hier altijd. Wie schreef dat. Ik zou graag willen weten. Ik kreeg de rillingen serieus, dat was te griezelig

 9. MyBelovedMJ Says:

  Ik hoorde op het nieuws dat de familie Jackson zal doen voor Michael een concert in de O2 Arena op zijn 51e verjaardag, de 29e augustus. Aparrently de show wordt zo spectaculair, dat de wereld is te zien, en er zal een live hologram van Michael op het podium. Wat betekent dat?? Iemand enig idee?

 10. Mojofi Says:

  Jongens zoveel i think MJ leeft, ik denk waarom niet LAPD komen zeggen? Ik heb nog niet alles gezien op TV dat suggereren MJ leeft. Er is geen tegenstrijdigheden over zijn passeren, op tv nog niet. Dus doe denk diep over deze b'cos Ik weet dat het verwarrend kunnen zijn. Aan de hand ben er van denken werd MJ echt in de kist op het podium? Of ze weten niet waar te begraven hem b'cos hij is echt niet dood:-s?

 11. NoHype Says:

  Gisteravond was er een entertainment verslaggever doen "op de straat interviews." De vraag vroeg ze mensen was, "Waar denk je dat MJ moet worden begraven?" De meerderheid van hen zei Neverland, echter, veel tot mijn verbazing, een vent zei iets aan de gevolgen van, "Nou, hoe kan je hem begraven bij haar niet duidelijk of hij is echt dood. Er zijn complot theorieën daar en wat niet. "Dit is de eerste keer dat ik heb gehoord iedereen betrokken zijn" dood. "Tot slot! Misschien nu meer mensen zullen spreken en vragen beginnen relevante vragen en krijgen enkele echte antwoorden.

 12. MyBelovedMJ Says:

  I don `t niet geloven dat hij in dat kistje. want als hij was, zouden we hem gezien Ik ben er vrij zeker van dat. Over u niet haveing iets gezien op tv, geeft aan dat hij zou kunnen leven, WLL niet onbeleefd zijn, maar het is de kleine dingen. Volgende keer iets over hem, in televesion, look at it, Im pretty sure je zal zien wat ik bedoel

 13. Mojofi Says:

  Dus jongens als MJ moeten zetten als we nog confued om weer in leven is of niet, zal hij suided voor FRUD voor faken dood? Ik weet het niet, maar ik wil hem hier bij me.

 14. MyBelovedMJ Says:

  I don `t denken dat Michael zou worden opgeroepen voor alles. Hij heeft het geld om het op te lossen. En voor wat ik begrijpen, hij is van plan dit voor bepaalde tijd, dus hij moet in staat zijn een oplossing te vinden voor alles. En geloof me Mojofi, u bent niet de enige, die wil hem hier met jou. Dus doen i. Ik zou zelfs geef hem mijn hart als het zou brengen hem terug tot leven.

 15. wishful09 Says:

  MyBeloved

  Ik heb geprobeerd om uit te vinden als hij juridische problemen te maken zou krijgen als hij inderdaad vervalst zijn dood. Ik heb niet een duidelijk antwoord, dus als u of iemand anders op deze site kent de wet, aarzel dan niet om inzicht in deze.

 16. ejay5131 Says:

  2 evenementen vond plaats in juni 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue geliefde koning van Pop, onze Icone overleden op 2:26 pm. # 2-On juni 25/2009 op of rond 2:27 uur, een nieuw leven, vrij van media-aandacht en geld Hongarije gieren, werd geboren! Hopelijk iedereen die aanwezig op deze site eens en zeggen "we love you altijd Michael Jackson, en achter 100% in wat je nodig om te genieten van je leven".

 17. Mojofi Says:

  Nou ben in het Verenigd Koninkrijk, dus ik weet niet de wet in de VS met betrekking tot deze zaak van zijn suied.

  Ik heb zojuist gelezen dat La Toya zegt dat hij werd mumdered.

  ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

  Dus als hij daar whos lichaam hebben de corenor heb en denk je dat ze allemaal deel uit van de hoax?

  Is er iemand gaan kijken naar de documentaire op Channel 4, de laatste dagen van MICHAEL JACKSON: Wat echt Happed?

  Nou, het is op 9PM UK tijd, dus als niemand kijkt hij laat het me weten wat je van het.

 18. MyBelovedMJ Says:

  Ejay5131, Ik ben het volledig met u eens. Michael steunen wij u met al onze harten. Je deed wat je moest doen om het goed voor jezelf, dat is alles dat telt. Michael we love you meer

 19. admin Says:

  De Michael Jackson Hoax Death Forum is nu up and running en klaar voor gebruik. Aarzel niet om te beginnen met nieuwe onderwerpen en blijven uw discussies daar, in een eenvoudiger te beheren omgeving.
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
  MJHD Admin