Michael Jackson νεκρών στους 50

26η Ιουνίου, 2009
από admin

Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον φέρεται να έχασαν τη ζωή τους κατά την ηλικία των 50 ετών από καρδιακή ανακοπή. Οι εκθέσεις δείχνουν ότι από TMZ.com Michael υποστεί καρδιακή ανακοπή νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στο σπίτι του Holmby Hills και παραϊατρικού ήταν σε θέση να αναζωογονήσει τον. Όταν έφτασε παραϊατρικού Jackson δεν είχε παλμό και ποτέ δεν έχεις ένα παλμό πίσω.

Μια πηγή μας λέει Jackson ήταν νεκρά όταν έφτασε παραϊατρικού. Ένας καρδιολόγος στο UCLA λέει TMZ Jackson πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Μόλις στο νοσοκομείο, το προσωπικό προσπάθησε να επαναφέρει αυτόν αλλά ήταν εντελώς αδιάφορη.
Μια πηγή μέσα από το νοσοκομείο TMZ λέει ότι ήταν "το απόλυτο χάος" μετά Jackson έφτασε. Οι άνθρωποι που ήταν με τον τραγουδιστή ήταν φωνάζοντας, "Έχετε να τον σώσει! Έχετε να τον σώσει! "

Σας είπε ένας από τους υπαλλήλους στο Τζάκσον σπίτι ονομάζεται 911.

Έχει αναφερθεί ότι η La Toya Jackson έτρεξε στο νοσοκομείο Jackson λυγμός μετά από έντονη ήταν νεκρός.

Δεν επίσημη αιτία του θανάτου του θα ανακοινωθεί μέχρι την αυτοψία γίνεται, αλλά οι γιατροί δήλωσαν ότι Michael Jackson όντως πέθανε μετά από καρδιακή ανακοπή που πάσχουν σήμερα το απόγευμα.

"Ο αδελφός μου, ο μυθικός βασιλιάς της Ποπ, Michael Jackson, απεβίωσε την Πέμπτη, 25 Ιουνίου στις 2:26 μ.μ." αδελφός Jermaine Jackson λένε τα μέσα ενημέρωσης που συγκεντρώνονται έξω από Ronald Reagan UCLA Medical Center, λίγο πριν από 6:30 pm

"Θεωρείται υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του. Ωστόσο, η αιτία του θανάτου του είναι άγνωστη, μέχρι τα αποτελέσματα της νεκροψίας, είναι γνωστά. "

Jackson είχε ενοικίαση σπίτι στο Λος Άντζελες "upscale Holmby Hills γειτονιά.

Jermaine συνέχισε: "Η προσωπική γιατρός ο οποίος ήταν μαζί του κατά τη στιγμή προσπάθησε να επαναφέρει τον αδελφό μου. Όπως έκανε παραϊατρικού που μεταφέρονται του "στο νοσοκομείο.

"Μόλις φθάνουν στο νοσοκομείο σε περίπου 1:14 μ.μ., η ομάδα των ιατρών, καθώς και έκτακτη phsyicians και Καρδιολόγοι, προσπάθησε να επαναφέρει τον για μία ώρα και ήταν ανεπιτυχής.

"Η δική μας οικογένεια μέσα ενημέρωσης ότι οι αιτήσεις παρακαλώ σεβασμός της ιδιωτικής ζωής μας κατά τη διάρκεια αυτής της σκληρή στιγμή, και μπορεί να Αλλάχ να είναι μαζί σας Μιχαήλ, πάντα."

Jackson σώμα μεταφέρθηκε σήμερα με ελικόπτερο από το UCLA να USC Medical Center στο κέντρο και, στη συνέχεια, να ληφθούν από van ιατροδικαστής το γραφείο του, όταν η νεκροψία αναμένεται να πραγματοποιούνται μόλις την Παρασκευή.

LA County Τμήμα ιατροδικαστής Craig Harvey εκπρόσωπος είπε ότι η πλήρης έκταση των ιατροδικαστής διαπιστώσεις της δεν θα είναι διαθέσιμα για αρκετές εβδομάδες, όταν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων επανέλθω.

Επειδή Τζάκσον δεν ήταν υπό την φροντίδα του κάθε UCLA γιατρό για μια συγκεκριμένη κατάσταση κατά τη στιγμή του θανάτου του, το έργο της για την υπογραφή από το θάνατό του πιστοποιητικού πηγαίνει στο γραφείο του ο ιατροδικαστής.

Ετικέτες: Ειδήσεις, Εκθέσεις
Ταχυδρομημένος μέσα Ειδήσεις | Σχόλια (19)

19 απαντήσεις σε "Michael Jackson νεκρών στους 50"

  1. Twitter Traffic Stats Λέει:
    μ.μ.

    Έχετε μια μεγάλη ιστοσελίδα εδώ, ευχαριστώ για την ανταλλαγή

  2. sugarr Λέει:
    π.μ.

    Michael Jackson είναι ο μεγαλύτερος!

  3. MyBelovedMJ Λέει:

    Πάντα θα είναι.

  4. bexuk Λέει:
    π.μ.

    Δεν υπάρχει τρόπος πιστεύω MJ είναι ακόμα ζωντανός μετά βλέποντας ότι μνημόσυνο, ήταν μια πραγματικά καρδιά ΔΖΚ υπόθεση να παρακολουθήσουν.

    Όποιος λέει το Jacksons έχουν εμφανιστεί λίγο συναίσθημα δεν έχουν πλέον επιχειρήματα.

  5. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Είστε απολύτως σωστή. Έχει φύγει. I Πρώτη αν και ορισμένες κάπως ένα setup. Αλλά όταν είδα το Παρίσι, ότι το γλυκό αγγελούδι έχουν συνολική κατανομή για το στάδιο μετά μιλώντας για τον πατέρα της. Δικαίωμα στη συνέχεια και ήξερα ότι ήταν αλήθεια. Και μόλις σταματήσει η καρδιά μου.

  6. noisehammer Λέει:

    Έχω δάκρυα στα αυτή τη στιγμή και εγώ .. Θα ήταν εντελώς πάνω ...! και το δικαίωμά σας, φαίνεται πολύ αληθινή!

    όμως, μετά το μνημόσυνο, πήρα προσωπικά infos από πηγή i dont θέλετε να πείτε, έτσι ώστε η φάρσα ίσως είναι όντως αλήθεια.
    τα σκληρά για να ρυθμίσουμε το οποίο μιλάμε είναι η αλήθεια ή μη.
    Το λέω τίποτα δεν σε αυτό το σημείο πια ...

    ίσως θα πρέπει πράγματι να περιμένουμε κάποια ενώ ...
    i dont ξέρει ...

    michael, όλοι μας την αγάπη σας !!!!!

  7. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Τι εννοείς με scource;; Πρέπει να είσαι πιο spacific. Κάποιος που ήταν η προσέλευση στη memoriel ή τι; You don `t πρέπει να δώσουμε ένα όνομα, αν θα μπορούσε ίσως και να έχουν έναν ανεμιστήρα

  8. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Πιστεύω ότι τώρα περισσότερο από ποτέ ότι αυτός είναι όντως ζωντανό. Μετά το τέλος της memoriel, κατά τη backwall στο κέντρο stapels κάποια γράμματα σε μπλε appers γραπτώς με αυτά τα λόγια: είμαι ζωντανός, και I `ll είναι εδώ για πάντα. Ποιος έγραψε αυτό. Θα ήθελα να μάθω. I got σοβαρά την ρίγη, ότι ήταν να ανατριχιαστικός

  9. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Εγώ μόλις άκουσα στις ειδήσεις, ότι η οικογένεια Jackson θα κάνει μια συναυλία για Michael στην αρένα o2 Γενέθλια για την 51η, την 29η Αυγούστου. Aparrently το σόου θα είναι τόσο θεαματικά, ότι ο κόσμος έχει να το δω, και θα υπάρχει ένα ολόγραμμα του Μιχαήλ ζωντανά στη σκηνή. Τι σημαίνει αυτό;; Όποιος έχει καμία ιδέα;

  10. Mojofi Λέει:

    Παιδιά όσο το πιστεύω MJ είναι ζωντανός, σκέφτομαι γιατί δεν μπορεί να LAPD βγήκε να πει τίποτα; Δεν έχω δει ακόμα τίποτα για την τηλεόραση που υποδηλώνουν MJ είναι ζωντανός. Δεν υπήρξε αντιφάσεις σχετικά με τη διέλευση, από την τηλεόραση ακόμα. Έτσι, παρακαλούμε να κάνετε σχετικά με αυτό το πιστεύω βαθιά b'cos Ξέρω ότι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Από την πλευρά εκεί αναφέρομαι ήταν πραγματικά MJ στο φέρετρο στη σκηνή; Ή δεν γνωρίζουν πού να θάψει τον b'cos είναι πραγματικά δεν έχει πεθάνει:-s;

  11. NoHype Λέει:

    Χθες το βράδυ υπήρξε μια διασκέδαση ρεπόρτερ κάνει "στο δρόμο συνεντεύξεις." Το θέμα που ζήτησαν οι άνθρωποι ήταν, «Πού νομίζετε ότι θα πρέπει να θαφτεί MJ;" Η πλειοψηφία από αυτούς δήλωσε Ποτέ, ωστόσο, προς μεγάλη μου έκπληξη, ένας άντρας είπε κάτι για το αποτέλεσμα της, "Καλά πώς είναι δυνατόν να θάψει τον όταν δεν είναι σαφές το αν δεν είναι πραγματικά νεκρός. Υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας εκεί και τι δεν ισχύει. "Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω ακούσει κανέναν ζήτημα του" θανάτου ". FINALLY! Ίσως τώρα περισσότερο οι πολίτες θα μιλήσουν και να ξεκινήσει ζητώντας σχετικές ερωτήσεις και να κάποιες πραγματικές απαντήσεις.

  12. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    I don `t, πιστεύω ότι ήταν ότι στο φέρετρο. γιατί αν ήταν, θα είχαμε δει αυτόν είμαι σίγουρος για αυτό. Σχετικά με haveing δεν έχετε δει τίποτα στην τηλεόραση, δηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι ζωντανός, δεν wll να φανώ αγενής, αλλά it `s το μικρό πράγματα. Την επόμενη φορά που κάτι γι 'αυτόν, είναι σε televesion, κοιτάξετε, Im πολύ σίγουρος ότι θα δείτε τι εννοώ

  13. Mojofi Λέει:
    π.μ.

    Λοιπόν, παιδιά, αν MJ θα πρέπει να εμφανιστούν όπως είμαστε ακόμη confued καιρός είναι να είναι ζωντανό ή όχι, αν θα είναι suided για FRUD για Faking θάνατο; Δεν ξέρω αλλά πραγματικά τον ήθελε εδώ μαζί μου.

  14. MyBelovedMJ Λέει:

    I don `t Michael πιστεύω ότι θα διωχθεί δικαστικώς για τίποτα. Έχει τα χρήματα λύσει. Και για ό, τι καταλαβαίνω, έχει αυτό το σχεδιασμό για κάποιο διάστημα, οπότε θα πρέπει να είναι σε θέση να βρουν μια λύση για όλα. Mojofi Και πιστέψτε με, δεν είστε ο μόνος που θέλει αυτός εδώ μαζί σας. Το ίδιο κι i. Θα ήθελα μάλιστα να του δώσω τη δική μου καρδιά, αν θα τον φέρει πίσω στη ζωή.

  15. wishful09 Λέει:

    MyBeloved

    Ζητώ να μάθω αν θα αντιμετωπίζουν νομικά προβλήματα, αν έχει πράγματι φαλκιδεύεται το θάνατό του. Δεν έχω λάβει μια ευθεία απάντηση, οπότε αν εσείς ή κάποιος άλλος στο site γνωρίζει τον νόμο, παρακαλούμε να αισθανθείτε ελεύθεροι να παρέχουν πληροφορίες για αυτό.

  16. ejay5131 Λέει:
    π.μ.

    2 εκδηλώσεις έλαβαν χώρα τον Ιούνιο 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue αγαπημένη του βασιλιά της ποπ, μας Icone πέθανε στις 2:26 μ.μ.. # 2-Τον Ιούνιο 25/2009 σε, ή γύρω 2:27 μ.μ., μια νέα ζωή, απαλλαγμένοι από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και τα χρήματα Ουγγαρία όρνια, γεννήθηκε!! Ελπίζουμε ότι όλοι όσοι παρακολουθεί αυτό το site θα συμφωνήσω και να πω "Σ 'αγαπάμε πάντα Michael Jackson, και να σταθεί πίσω από το 100% σε ό, τι χρειάζεται να κάνετε για να απολαύσετε τη ζωή σας".

  17. Mojofi Λέει:
    π.μ.

    Λοιπόν είμαι στο ΗΒ οπότε δεν ξέρω τον νόμο στις ΗΠΑ σχετικά με αυτό το θέμα ήταν suied.

    Απλά διαβάστε La Toya λέει ότι του ήταν mumdered.

    ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

    Έτσι, αν είναι εκεί έξω whos οργανισμός έχει το corenor έχεις και νομίζεις ότι όλα μέρος της φάρσα;

    Είναι κανείς που να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ στο Channel 4, The Last Days Of MICHAEL JACKSON: Τι πραγματικά Happed;

    Λοιπόν, είναι σε 9PM UK χρόνο ώστε αν κάποιος είναι ρολόγια παρακαλώ επιτρέψτε μου να μάθει τη γνώμη σας για αυτό.

  18. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Ejay5131, συμφωνώ απολύτως μαζί σας. Michael σας υποστηρίζουμε με όλη μας την καρδιά. Το έκανες αυτό που έπρεπε να κάνουμε, ώστε να είναι δικαίωμα για τον εαυτό σας, είναι ότι όλα αυτά τα θέματα. Michael εμείς σ 'αγαπώ περισσότερο

  19. admin Λέει:
    μ.μ.

    Ο Michael Jackson Hoax Θάνατος Φόρουμ είναι πλέον οργανωθεί και να λειτουργήσει και είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε αν θέλετε να ξεκινήσετε νέα θέματα και να συνεχίσει τις συζητήσεις σας εκεί, σε μια πιο εύκολη για τη διαχείριση του περιβάλλοντος.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.