Michael Jackson död vid 50

26 juni 2009
av admin

The King Of Pop, Michael Jackson uppges ha dött vid 50 års ålder från och hjärtstillestånd. Rapporter från TMZ.com tyder på att Michael lidit ett hjärtstillestånd tidigare i eftermiddag på hans Holmby Hills hem och ambulanspersonal kunde inte återuppliva honom. När ambulanspersonal anlände Jackson hade ingen puls och de fick aldrig en puls tillbaka.

En källa berättar Jackson var död när ambulanspersonal kom. En hjärtspecialist vid UCLA berättar TMZ Jackson dog av hjärtstillestånd.

När på sjukhuset, personalen försökte återuppliva honom men han var helt oförstående.
En källa inom sjukhuset berättar för TMZ att det var "absolut kaos" efter Jackson anlände. Människor som var med sångaren var skrika: "Du har fått för att rädda honom! Du har fått för att rädda honom! "

Vi berättade för en av de anställda på Jacksons hem kallas 911.

Det sägs att La Toya Jackson sprang på sjukhuset snyftande efter Jackson var uttalad död.

Inga officiella dödsorsaken kommer att tillkännages förrän en obduktion utförs, men läkarna har uppgett att Michael Jackson faktiskt dog efter lidande hjärtstillestånd i eftermiddag.

"Min bror, den legendariska King of Pop, Michael Jackson, avled torsdagen den 25 juni, på 2:26" bror Jermaine Jackson berättade medierna samlats utanför Ronald Reagan UCLA Medical Center strax innan 6:30

"Man tror att han drabbats av hjärtstillestånd i hemmet. Men orsaken till hans död är okänd tills resultatet av obduktionen är kända. "

Jackson hade hyra ett hem i Los Angeles "Uppskala Holmby Hills neighborhood.

Jermaine fortsatte: "Den personliga läkare som var med honom vid tiden försökt återuppväcka min bror. Vad gjorde ambulanspersonal som transporterade honom till sjukhuset.

"Vid ankomsten till sjukhuset vid ca 1:14, ett team av läkare, inbegripet akut phsyicians och hjärtläkarna, försökte återuppliva honom under en period på en timme och de misslyckades.

"Vår familj begär att medierna vänligen respektera vårt privatliv under denna svåra tid, och kan Allah vara med dig Michael, alltid."

Jackson kropp transporterades kväll med helikopter från UCLA till USC Medical Center downtown, och sedan fattas av van att coronern kontor, där en obduktion förväntas ske så snart fredag.

LA County Department of coronern talesman Craig Harvey sa att den fulla omfattningen av coronern slutsatser kommer inte att vara tillgängliga i flera veckor, när resultaten från toxikologiska tester kommer tillbaka.

Eftersom Jackson inte var vården av någon UCLA läkare för ett visst skick vid tidpunkten för dödsfallet, jobbet med undertecknandet av sig på hans dödsattest går till coronern kontor.

Taggar: Nyheter, Rapporter
Inlagd i Nyheter | Kommentarer (12)

12 Responses to "Michael Jackson död vid 50"

 1. Twitter Traffic Stats säger:

  Du har en stor webbplats här, tack för att dela

 2. sugarr säger:

  Michael Jackson är den största!

 3. MyBelovedMJ säger:

  Han kommer alltid att vara.

 4. bexuk säger:

  Det finns inget sätt jag tror Mj fortfarande lever efter tittar som minnesmärke, det var ett verkligt hjärta gör affären för att titta på.

  Den som säger Jacksons har visat lite känslor har inga argument nu.

 5. MyBelovedMJ säger:

  Du är helt rätt. Han är borta. Först vill jag även om det var några Kinda en installation. Men när jag såg Paris, det söta lilla ängel har en total uppdelning på scen efter att ha talat med sin far. Högerklicka sedan och det jag visste att det var på riktigt. Och mitt hjärta bara stannade.

 6. noisehammer säger:

  Jag fick tårar i denna stund också .. Jag var helt över ...! och höger sida, det ser mycket verklig!

  men efter det minnesmärke, jag har personlig information från en källa i dont vill berätta, så att hoax kanske är riktigt sant.
  det svårt att reda ut vem som talar sanning eller inte.
  Jag säger ingenting i detta skede mer ...

  kanske vi måste vänta på vissa medan ...
  Jag vet inte ...

  Michael, vi alla älskar dig !!!!!

 7. MyBelovedMJ säger:

  Vad menar du med en scource? Du måste vara mer spacific. Någon som var närvaron av memoriel eller vad? Du behöver inte ha att ge ett namn, om detta kan det lika bra att ha en fläkt

 8. MyBelovedMJ säger:

  Jag tror nu mer än någonsin att han är verkligen levande. Efter utgången av den memoriel på backwall i stapels center några bokstäver i blått skriftligen appers med dessa ord: Jag är vid liv, och jag `ll vara här för evigt. Vem fan skrev det. Jag skulle vilja veta. Jag på allvar fick frossa, som skulle läskigt

 9. MyBelovedMJ säger:

  Jag hörde på nyheterna att Jackson familj kommer att göra en konsert för Michael i o2 arena på hans 51:a födelsedag, den 29 august. Aparrently showen är så spektakulärt, att världen måste se det, och det kommer att bli en levande hologram av Michael på scenen. Vad fan betyder det? Alla som har någon idé?

 10. Mojofi säger:

  Killar så mycket som jag tror MJ lever, am tänkte varför kan inte LAPD komma att säga något? Jag har ännu inte sett något på TV som tyder MJ lever. Det har inte förekommit några motsättningar om han går på TV ännu. Så du tycker mycket om denna b'cos Jag vet att det kan vara förvirrande. På det hand am tänkande var MJ verkligen i kista på scen? Eller de vet inte var att begrava honom b'cos han är verkligen inte döda:-s?

 11. NoHype säger:

  I går kväll fanns det en underhållning reporter doing "på gatan intervjuer." Frågan hon bett människor var, "Var tror du att MJ ska begravas?" De flesta av dem sade Neverland dock mycket till min förvåning, en kille sa något som leder till, "Hur kan du begrava honom när det inte klart huruvida han verkligen död. Det finns konspirationsteorier där ute och vad inte. "Detta är första gången som jag har hört någon fråga hans" död. "ÄNTLIGEN! Kanske nu fler människor kommer att tala och börja ställa relevanta frågor och få ett riktigt svar.

 12. MyBelovedMJ säger:

  Jag kan inte tro att han var i kista. för om han skulle vi ha sett honom är jag ganska säker på det. Om du inte haveing sett något på TV, visar att han kan vara vid liv, WLL inte vara oförskämd, men det är de små sakerna. Nästa gång något om honom, är televesion, titta på det, Im ganska säker på att du kommer att få se vad jag menar

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.
Kopiera skyddade av Chetan är WP-CopyProtect.