Michael Jackson døde ved 50

26 juni 2009
af admin

Kongen af Pop, Michael Jackson er at være døde i en alder af 50 fra hjertestop. Rapporter fra TMZ.com viser, at Michael lidt et hjertestop tidligere på eftermiddagen til hans Holmby Hills hjem og paramedicinsk var ude af stand til at genoplive ham. Når paramedicinsk ankom Jackson havde ingen puls, og de aldrig fik et puls tilbage.

En kilde fortæller os Jackson var død, når paramedicinsk ankommet. En hjertespecialist på UCLA fortæller TMZ Jackson døde af hjertestop.

Gang på hospitalet, hvis medarbejdere har forsøgt at genoplive ham, men han var helt afvisende.
En kilde inden for hospital fortæller TMZ, at der var "absolut kaos" efter Jackson ankommet. Folk, der var med sanger blev skrigende, "Du har for at spare ham! Du har nu fået at redde ham! "

Vi fortalte en af de ansatte på Jacksons hjem kaldes 911.

Det er rapporteret, at La Toya Jackson løb ind i hospitalet sobbing efter Jackson blev erklæret død.

Ingen officiel dødsårsag vil blive annonceret først efter en obduktion er udført, men læger har tilkendegivet, at Michael Jackson faktisk døde efter lidelser hjertestop i eftermiddag.

"Min bror, den legendariske King of Pop, Michael Jackson, gik torsdag, juni 25, 2:26 pm" bror Jermaine Jackson fortalte medierne indsamlet uden Ronald Reagan UCLA Medical Center kort før 6:30

"Det er vores opfattelse, han har lidt hjertestop i sit hjem. Men årsagen til hans død er ukendt, indtil resultaterne af obduktionen er kendt. "

Jackson havde været leje et hus i Los Angeles' opskalere Holmby Hills kvarter.

Jermaine fortsatte: "Den personlige læge, som var med ham på det tidspunkt forsøgt at genoplive min bror. Hvad gjorde paramedicinsk der transporteres ham "til hospitalet.

"Ved ankomsten på hospitalet på ca 1:14, et team af læger, herunder nødhjælp phsyicians og hjertelæger, forsøgt at genoplive ham for en periode på en time, og det lykkedes ikke.

"Vores familie anmoder om, at medierne bedes respektere vores privatliv i denne hårde tid, og må Allah være med dig Michael, altid."

Jackson krop blev transporteret i aften med helikopter fra UCLA til USC Medical Center downtown, og derefter træffes af van til ligsynsmand kontor, hvor en obduktion forventes at blive udført, så snart fredag.

LA County Department of retslægemyndigheden talsmand Craig Harvey sagde, at det fulde omfang af ligsynsmand resultater vil ikke være tilgængelig i flere uger, når resultaterne af de toksikologiske test kommer tilbage.

Da Jackson blev ikke i henhold til pleje af enhver UCLA læge til en bestemt tilstand på tidspunktet for hans død, er en opgave for undertegnelsen om hans død certifikat går til ligsynsmand kontor.

Tags: News, Reports
Posted in News | Kommentarer (12)

12 Responses til "Michael Jackson døde på 50"

 1. Kvidre Traffic Stats Says:

  Du har en stor hjemmeside her, tak for deling

 2. sugarr siger:

  Michael Jackson er den største!

 3. MyBelovedMJ siger:

  Han altid vil være.

 4. bexuk siger:

  Der er ingen måde, jeg tror MJ er stadig i live efter at se, at mindesmærke, det var en virkelig hjertet destruktionsanstalter affære at se.

  Enhver, der siger Jacksons have vist lidt følelser har ingen argument nu.

 5. MyBelovedMJ siger:

  Du er helt ret. Han er væk. Først vil jeg om det var nogle kinda en opsætning. Men da jeg så Paris, at søde lille engel har et totalt sammenbrud på scenen efter at tale med hendes far. Højreklik derefter, og jeg vidste det var for reel. Og mit hjerte bare stoppet.

 6. noisehammer siger:

  Jeg fik tårer i dette øjeblik også .. Jeg var helt over ...! og din højre, den ser meget ægte!

  men efter mindesmærket, jeg fik personlige infos fra en kilde i dont vil fortælle, så Hoax måske er virkelig sandt.
  sin svært at sortere, hvem der taler sandt eller ej.
  Jeg siger ikke noget på dette punkt mere ...

  Måske har vi virkelig nødt til at vente på nogle, mens ...
  I dont know ...

  Michael, vi alle elsker dig !!!!!

 7. MyBelovedMJ siger:

  Hvad mener du med en scource?? Du skal være mere spacific. Nogen, der blev tilstedeværelseslisten til memoriel eller hvad? Du don `t nødt til at give et navn, hvis det kunne måske så godt have været en fan

 8. MyBelovedMJ siger:

  Jeg tror nu mere end nogensinde, at han faktisk er i live. Efter udgangen af det memoriel på backwall i stapels center nogle bogstaver i blåt skriftligt appers med disse ord: Jeg er i live, og I `ll være her for evigt. Hvem fanden skrev det. Jeg vil gerne vide. Jeg alvorligt fik kuldegysninger, det var til uhyggelig

 9. MyBelovedMJ siger:

  Jeg har lige hørt i nyhederne, at Jackson-familien vil gøre en koncert for Michael i O2 arena på hans 51. fødselsdag, d. 29. august. Aparrently showet vil være så opsigtsvækkende, at verden er nødt til at se det, og der vil være en levende hologram af Michael på scenen. Hvad fanden betyder det?? Alle har en idé?

 10. Mojofi siger:

  Fyre så meget som jeg tror MJ er i live, jeg tænker, hvorfor kan ikke LAPD komme ud at sige noget? Jeg har endnu ikke set noget på tv, som tyder på MJ er i live. Der har ikke været uoverensstemmelser om hans passerer på TV endnu. Så du tror dybt om dette b'cos Jeg ved, at det kan være forvirrende. På den der hånd am tænkning var MJ virkelig i kiste på scenen? Eller de ikke ved, hvor at begrave ham b'cos han er virkelig ikke død:-s?

 11. NoHype siger:

  I aftes var der underholdning reporter doing "på gaden interviews." Spørgsmålet hun spurgte folk var: "Hvor tror du, MJ bør begravet?" De fleste af dem sagde Neverland imidlertid meget til min overraskelse, en fyr sagde noget til virkningen af, "Jamen hvordan kan du begrave ham, da det ikke klart, om eller ej, han er virkelig død. Der er konspirationsteorier derude og hvad ikke. "Det er første gang, at jeg har hørt nogen tvivl om hans" død. "Endelig! Måske er nu flere mennesker vil tale op og begynde at spørge relevante spørgsmål og få nogle reelle svar.

 12. MyBelovedMJ siger:

  I don `t tror, at han var i denne kiste. for hvis han var, ville vi have set ham Jeg er ret sikker på. Om du ikke haveing set noget på tv, viser, at han kunne være i live, wll ikke at være uhøflig, men det `s de små ting. Næste gang, noget om ham, er i televesion, se på det, Im temmelig sikker på, at du vil se, hvad jeg mener

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Kopi beskyttet af chetan 's WP-CopyProtect.