Мицхаел Јацксон мртвих уз 50

26. јуна 2009
бы админ

Краљ Поп, Мицхаел Јацксон је извијестио да је умро у доби од 50 до цардиац хапшење. Извештаји указују да из ТМЗ.цом Мицхаел претрпела срчани хапшење раније данас послеподне у његовој кући и Холмбы Хиллс парамедицс нису могли пробудити га. Кад је стигао парамедицс Јацксон није имао пулс и они никада добио назад пулс.

Извор нам говори да је умро када је Јацксон парамедицс стигао. А кардиолог на УЦЛА каже ТМЗ Јацксон је умро од срчане хапшење.

Након што се у болници, особље покушао га оживети, али он је у потпуности не реагује.
А извор унутар болнице ТМЗ каже да је "апсолутно хаос" након Јацксон стигао. Људи који су били с пјевач вриштање, "Ыоу'ве гот да га спаси! Ыоу'ве гот да га спаси! "

Уе'ре рекао један од чланова у Јацксон позвао 911 дом.

То је извијестио да је Ла Тоыа Јацксон ишла у болницу након што Јацксон је јецајући изговара мртав.

Није службени узрок смрти бит ће објављени до након обдукција се спроводи, али лекари су навели да је Мицхаел Јацксон заиста умро након патњи кардиолошка хапшење овај послеподне.

"Мој брат, легендарни краљ Поп, Мицхаел Јацксон, умину у четвртак, 25. јуни у 2:26" брат Јермаине Јацксон је рекао медијима окупило ван Роналд Реган УЦЛА Медицал Центер уочи 6:30

"Сматра се да је претрпио срчани хапшење у његовој кући. Међутим, узрок смрти је непознат до резултата од обдукција се зна. "

Јацксон је био изнајмљивање куће у Лос Анђелесу 'упсцале Холмбы Хиллс комшилук.

Јермаине је наставио: "У личним лекаром који је био с њим у тренутку покушала је оживети мој брат. Као што је учинио парамедицс који су превезли га "у болницу.

"По доласку у болницу око 1:14, тим лекара, укључујући и хитне пхсыицианс кардиолога, покушавали да га оживљавати за период од један сат и они су неуспешне.

"Наша породица захтеве молимо да медији поштују нашу приватност током ове тешке време, а мај Аллаха Мајкл ће са вама, увек."

Јацксон тело превезено је вечерас по хеликоптер из УЦЛА до УСЦ Медицал Центер у центру града, а затим узети комби истражитељ у канцеларији, где се очекује да ће обдукција бити извршен чим петак.

ЛА Кантонални Завод за истражитељ портпарол Цраиг Харвеы је рекао да је у пуној мери истражитељ'с налаза неће бити доступан за неколико недеља, када су резултати тестова токсикологија вратити.

Будући да Јацксон није био под бригу о било којем лекару УЦЛА за одређени услов у време његове смрти, посао одјављивање потврде о смрти мртвозорник иде до канцеларије.

Тагс: Новости, извештаји
Објављено у Новости | Коментари (19)

19 Одговор за "Мицхаел Јацксон мртав на 50"

  1. Туиттер Траффиц статистике каже:

    Имате велику уеб презентацију овде, хвала за дељење

  2. сугарр каже:

    Мицхаел Јацксон је највећи!

  3. МыБеловедМЈ каже:

    Он ће увек бити.

  4. бексук каже:

    Не постоји начин ја верујем МЈ је још увек жив након посматрање спомен да, то је био истински срца приказивање афера гледати.

    Свако ко каже Јацксонс су приказани мало емоција нема аргумент сада.

  5. МыБеловедМЈ каже:

    Ви сте потпуно у праву. Он је отишао. Прво сам иако је било неких кинд једном сетуп. Али кад сам видео Париз, слатки мали анђео који имају укупно квар на позорницу након говоре да јој је отац. Затим десно и ту сам знао да је то за стварно. И моје срце само заустављен.

  6. ноисехаммер каже:

    добила сам сузе, у овом тренутку превише .. Био сам потпуно изнад ...! и ваше право, то изгледа врло стварност!

    но, након што је спомен, имам личне информације из извора и не желим рећи, тако да је хоакс, можда је стварно истина.
    својих тешко издвојити ко је говориш истину или не.
    кажем у овом тренутку ништа више ...

    можда ћемо стварно морати сачекати неко време ...
    ја донт знати ...

    Мицхаел, сви смо вас љубим !!!!!

  7. МыБеловедМЈ каже:

    Како то мислиш од сцоурце? Треба бити више спацифиц. Неко ко је присуство на мемориел или шта? Ыоу дон `т морати да да назив, ако могу, али би могао имати био фан

  8. МыБеловедМЈ каже:

    Верујем да сада више него икада да је заиста жив. Након завршетка мемориел је, на бацкуалл у центру стапелс неким плавим словима писања апперс са овим речима: Ја сам жив, и ја `лл бити ту заувек. Ко је, доврага писао да. Желео бих да знам. ЈА је добио озбиљно зимица, који је био грозан

  9. МыБеловедМЈ каже:

    Управо сам чуо на вестима, да је породица Јацксон ће направити концерт за Мицхаел у О2 арени на његов 51. рођендан, 29. августа. Апаррентлы схоу, тако ће бити спектакуларан, да се свет мора видети, а ту ће бити и живети холограм Михаелов на позорници. Шта је доврага то значи? Било ко имати било који идеја?

  10. Мојофи каже:

    Момци колико мислим МЈ је жив, ја размишљам зашто не може изаћи ЛАПД рећи ништа? Нисам још ништа видео на ТВ да предложи МЈ је жив. Није дошло до протурјечја о његовој смрти, на ТВ-ыет. Стога Вас молимо да дубоко размишљати о овом б'цос Знам да може бити збуњујуће. На ту сам руком мислећи МЈ је стварно у ковчег на позорници? Или не знају где да покопа б'цос он је стварно мртав НЕ:-с?

  11. НоХыпе каже:

    Синоћ дошло је до забаве репортер радиш "на улици интервјуа." Питање је је питао људе: "Одакле ти мислиш МЈ би требао бити покопан?" Већина њих Неверланд, рекао је, међутим, на моје изненађење много, један момак је рекао нешто за деловање "Па како можеш покопа кад његова није јасно да ли или не он је стварно мртав. Постоје теорије завера вани, а шта не. "Ово је први пут да сам чуо ико питање његове" смрти. "Коначно! Можда сада све више људи ће почети да говори и молба релевантних питања и добијам неке реалне одговоре.

  12. МыБеловедМЈ каже:

    И дон `т верујем да је он у том ковчег. јер ако је он, ми би га видео сам згодан сигуран у то. О хавеинг не види ништа на ТВ-ом, показује да је он могао бити жив, улл не бити примитиван, али `е мале ствари. Следећи пут нешто о њему, у телевесион, погледај га, Им прилично сигурни да ће видети шта мислим

  13. Мојофи каже:

    Па момци ако МЈ требало појавити се као што смо ми још увек цонфуед време је као да је жив или не, он ће бити суидед за ФРУД за заваравања смрти? Не знам, али ја стварно оскудица га овде са мном.

  14. МыБеловедМЈ каже:
    1154:

    И дон `т мислити да би се Мицхаел тужио за ништа. Он има новац да то ријеши. И за оно што ја разумем, он је то за планирање, а неки, тако да он треба бити у могућности наћи решење за све. Мојофи и верујте ми, нисте једини, који жели да му се овде са тобом. Па то и. Ја бих чак и да да му своје срце ако би га натраг у живот.

  15. уисхфул09 каже:

    МыБеловед

    Ја сам био тежак да бисте сазнали ако је правно лице ће невоље ако је он заиста лажни смрти. Нисам добила одговор равно, па ако сте ви или било ко други ко зна на овим страницама законом, слободно дати увид у то.

  16. ејаы5131 каже:

    2 догађаја догодили су се на 25/2009 јуни. # 1 Мицхаел Јацксон, краљ оуе љубљена Поп, нашем ицон умро у 2:26. # 2-Он јуни 25/2009 на или око 2:27, нови живот, слободан од медијске пажње и новца Мађарска вултурес, рођен! Надам се да сви који учествује на овој страници ће се сложити и рећи: "Ми те волимо увек Мицхаел Јацксон, и 100% стојим иза себе у оно што је потребно учинити да уживају свој живот".

  17. Мојофи каже:

    Па сам у УК, па ми не знамо Закона у САД о том питању било суиед.

    Управо сам прочитао да Ла Тоыа је, каже његов мумдеред.

    ***- Хттп: / / ентертаинмент.ук.мсн.цом / мусиц / неус / Артицле.аспкс? Цп-доцументид = 148502922 & ГТ1 = 61501 - ***

    Дакле, ако је он тамо чија тела имају цоренор добио и да ли ви мислите да су сви део је хоакс?

    Да ли је ико ће погледати документарни филм о Цханнел 4, Тхе Ласт Даыс оф Мицхаел Јацксон: Шта стварно Хаппед?

    Па, то је у Великој Британији 9 пут па ако ико гледа, молим јавите ми шта мислите о томе.

  18. МыБеловедМЈ каже:

    Ејаы5131 сам потпуно сагласни са вама. Мицхаел смо подршку са свих наших срдаца. Ти си оно што је морао учинити, да је то право за себе, то је све што стварима. Мајкл ми волимо море

  19. админ каже:

    Мицхаел Јацксон Тхе Хоакс Форум Смрт је сада горе и трчање и спреман за коришћење. Слободно за покретање нових тема и наставити разговоре тамо, у лакше управљати околину.
    хттп://ууу.мицхаељацксонхоаксдеатх.цом/?паге_ид=293
    МЈХД Админ