Canlı Doktor olarak Ölüm Michael Jackson büyük rol oynar

Haziran 27th, 2009
admin

Raporlarınızın Michael Jackson's doktor Perşembe 25 Haziran tarihinde şarkıcı ölümünden sonra spekülasyonlar ki bu hayatı sona erdi ağrı katillerin en ölümcül enjeksiyon uygulandı yol eksik olan 'Kral Pop'.

Polis, iddiaları Michael Jackson bir ağrı-yoğun baskı Londra'da kazançlı dönüş konseri bir dizi için önümüzdeki ay hazırlamak arasında uyuşturucu Demerol ölümünden önce kısa bir süre, bir enjeksiyon öldürülmesi alınan soruşturma edilmiştir.

Sırasında vücut reçeteli ilaçlar için test edilmiştir Michael Jackson's otopsi sonuçları gecikmelidir. Kardiyolog Doktor Conrad Robert Murray polisle sonra o Jackson ile de Perşembe günü çökmüş olduğu saptandı, ancak konuşulan bir ölüm belgesi giriş yaptı ve bir süre ambulans adlandırılan onu canlandırmaya çalışırken oldu.

Murray iddiaları Jackson Demerol, bir sentetik ağrı günlük iğneleri avcısı morfin gibi alma olduğunu arasında polis soruşturma merkezinde yer almaktadır. Dedektifler önce bir araba doktor ve Karen Rayner, bir polis sözcüsü bağlı el vardı bu "" ilaçlar veya ölüm nedeninin belirlenmesi ve sorgu yargıcı yardımcı olabilecek diğer kanıtlar içeren söyledi.

's Burada biraz daha yakından inceleyelim. Anlaşılan Murray konser organizatörü AEG Canlı tarafından tutulmuş ve Michael Jackson isteği üzerine, o Londra için O2 konser bu yıl onun sağlık yardımcı olmak için ona eşlik oldu. Dr Conrad Murray bir Cardioligist ve uygulamalarının Akre Ana Kalp ve Damar Enstitüsü açıldı. Neden Michael Jackson mi Cardioligist canlı-in var mı? Neden bir pratisyen?

KHOU Huston, bu Akre Ana Kalp ve Damar Enstitüsü bir sağlık görevlisi tarafından bir rapora göre, bir kardiyolog var, Dr Conrad Robert Murray, Jackson ile yaptığı kiralanan konakta yaşıyor ve pop yıldızı oldu o üzgün olduğunu doğruladı .

Ama orada telefona cevap bir kadın raporlarınızın Murray veya Jackson tedavi olduğunu herhangi bir şekilde onunla ilişkili olarak olduğunu yalanladı. "Hayır Hayır Hayır, "dedi. "Bu onun hasta değil. No "

Bu doktor kimliği ile ilgili çok basında ve Jackson, kim bildirildi antidepresanlar ve ağrı kesici bir karışımını atıyor vardı vardı bakım ne oldu. Hala için olsun Murray in California tıp çalışmaları için lisanslı olarak bir soru, ve bütün bu 'önde gelen doktorlar çoğu tarafından Los Angeles alanında yıldız' olarak bilinmemektedir.

Doktor olan bir doktor izleme altında gerçekleşir bir ölüm için bir protokoldür ölüm belgesi, imzalamadılar. Eğer doktor ve ayrıntılarını ve koşulda ölüm çevre ile polis vermez ölüm belgesi işareti değilse, bu durumda, sorgu yargıcı ofisi, burada bir cinayet olarak soruşturma olacaktır aktarılır.

Bu da Michael Jackson onun 'Kişisel Doktor' enjeksiyon vermek, bu yüzden daha sonra veya sahne kaçtı bu ama yalanlar o vardır karışık web bir ipucu olan Murray en iyi kararı, karşı sipariş düşünmeye başlıyor olarak birlikte yüzyılın en büyük Ölüm Hoax kurma dikilmek.

Hoax ölümle Yayınlanan | Yorumlar (1)

Bir Yanıt "Live-Doktor Michael Jackson Ölüm büyük rol oynar"

  1. MJ Öldü Illuminati tarafından Says:
    28.

    There is no ölüm HOAX. Bu Illunminati karıştırılmaması. Bırak çok sh.it olarak kapatmak onu öldürmüş insanlar atmak için. Michael Jackson hayat çok sahte için ölümü çok severdi. Ben aynı olan 911 saldırılar yapılan ve medyanın bu kadar aynı olan yayılmasını yardım demektir kapağı vardı's Michael Jackson ile ilgili bir "çocuk molester gibi yalanlar düşünüyorum." Şimdi onu öldürdü ettik. Eğer Hekim ile ancak yapmak ironik Michael sadece 2 ay boyunca onu biliyordum bir şey vardı bana sürpriz değil misiniz.

Leave a Reply

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.
Kopya Korumalı Chetan tarafından 'WP-CopyProtect var.