Live-In Доктор играе огромна роля в Майкъл Джексън Смърт

Юни 27th, 2009
от Admin

Съобщава, че Майкъл Джексън на лекаря е липсвало след смъртта певци в четвъртък 25 юни sparked спекулациите, че той прилага за фатален инжекция от болка убийци които завърши живота на "Краля на попа".

ПОЛИЦИЯ са проучване на твърди, че Майкъл Джексън получи болка-убиване на инжектиране на наркотици Demerol кратко време преди смъртта му, сред силен натиск да се подготвят за серия от концерти доходоносните завръща в Лондон следващия месец.

Майкъл Джаксън на резултати от аутопсията са забавени, докато тялото му е тестван за лекарства. Кардиолог Доктор Конрад Робърт Мъри е говорил с полиция, след като се разкри, той беше с Джаксън, когато той припадна в четвъртък, но не подпише смъртен акт и се опитва да го съживи докато линейка се нарече.

Мъри е в центъра на полицейското разследване сред Джексън твърди, че са били получавали ежедневно инжекции от Demerol, синтетичен болка-убиец, подобни на морфина. Детективи са иззети рано кола, свързани с лекар и Карен Rayner, представителка на полицията, заяви, че тя може да съдържа "лекарства или други доказателства, които могат да подпомогнат следователя при определяне на причината на смъртта".

Нека погледнем по-отблизо за момент тук. Очевидно Мъри бе назначен от концерт промотор AEG Live и на Майкъл Джексън искане, той бе да го придружава до Лондон, за да подпомогне неговото здраве по време на O2 концерти тази година. Д-р Конрад Мъри е Cardioligist и практики в Acres Начало Сърце и Съдови институт. Защо Майкъл Джаксън има живи в Cardioligist? Защо не е общопрактикуващ лекар?

Според доклад на KHOU в Хюстън, медицински асистент в Acres Начало Сърце и Съдови институт потвърди, че кардиолог там, д-р Конрад Робърт Мъри, бе, живеещи с Джаксън в имението си под наем и е бил с поп звездата, когато той е бил ударен .

Но една жена, която отговаря на телефона има опровергана на докладите, които Мъри бе лекуващия Джаксън, или са били по някакъв начин свързани с него. "Бр Бр Не, "каза тя. "Това не е неговата пациента. Бр "

Има много медии спекулации за лекаря идентичност и какъв тип грижа е осигуряването Джаксън, който Съобщава бяха като комбинация от антидепресанти и обезболяващи. Има още един въпрос по отношение на това дали Мъри е лицензирано да практикува медицина в Калифорния, а той не е известна на всички с много от водещите на "Лекари на звездите" в Лос Анджелис област.

Лекарят не подпише смъртния акт, който е протокол за смъртта, която се осъществява под стража на лекар. Ако лекарят не предоставя на полицията с подробностите и обстоятелствата около смъртта и не подпише смъртния акт, случаят ще бъде прехвърлен към следователя кабинет, където той ще бъде разследван за убийство.

Ние започват да мислят, че или Майкъл Джексън подредени му личния доктор ", за да даде на инжекции срещу Мъри за по-добро решение, поради което той побягна късно сцената, или че това е още една следа в tangled мрежа от лъжи, че е sewn били заедно да формират най-голямата измама Смъртта на века.

Публикувано в измама Смърт | Коментар (1)

Един Отговор към "Live-In Доктор играе огромна роля в Майкъл Джексън Death"

  1. MJ убити от илюминати казва:
    ч.

    Не е шега смърт. Това е Illunminati объркване. Хвърлете колкото sh.it да хвърлят хората на разстояние, който го е убил. Майкъл Джаксън обича живота твърде много за фалшив смъртта му. Мисля, че една и съща си, които са извършили 911 нападения и медиите го покрие са същите, които си помагат разпространява лъжи за Майкъл Джексън като "дете molester." Сега, като са го убили. Не би ме изненада, ако лекарят имаше нещо общо с нея, но иронично Майкъл го познаваха само за 2 месеца.

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.