Live-In Doctor spelar stor roll i Michael Jackson Death

27 juni 2009
av admin

Rapporter om att Michael Jackson är läkare saknades efter sångare död på torsdag den 25 juni utlöste spekulationer om att han förvaltat dödlig injektion av smärtstillande medel som avslutades liv i "King of Pop".

Polisen har varit att undersöka hävdar att Michael Jackson fått en smärta-dödande injektion av läkemedlet Demerol en kort tid före sin död, trots intensiva påtryckningar för att förbereda sig för en rad lukrativa comeback konserter i London nästa månad.

Michael Jackson's obduktion resultat försenas medan hans kropp är testade för receptbelagda läkemedel. Hjärtspecialist doktor Conrad Robert Murray har talat med polisen efter att den visade att han var med Jackson när han kollapsade på torsdag, men har inte undertecknat en dödsattest och försökte återuppliva honom medan en ambulans kallades.

Murray är i centrum för polisens utredning bland hävdar att Jackson hade fått dagliga injektioner av Demerol, en syntetisk pain-killer som liknar morfin. Detektiver tidigare beslagtagna bil kopplat till läkaren och karenska Rayner, en polis taleskvinna sade att det kan innehålla "mediciner eller andra tecken som kan hjälpa coronern att fastställa dödsorsaken.

Låt oss ta en närmare titt på en stund här. Tydligen Murray har anlitats av konserten projektansökaren AEG Live och Michael Jackson begäran skulle han följa med honom till London för att hjälpa hans hälsa under O2 konserter i år. Dr Conrad Murray är en Cardioligist och praxis vid Acres Hem Hjärta och Vascular Institute. Varför Michael Jackson har en live-in Cardioligist? Varför inte en allmänläkare?

Enligt en rapport från KHOU i Houston, en medicinsk assistent vid Acres Hem Hjärta och Vascular Institute bekräftat att en hjärtspecialist där, Dr Conrad Robert Murray, levde med Jackson på hans hyrda hus och var med popstjärna när han var drabbade .

Men en kvinna som svarade i telefonen där vederläggas rapporterna att Murray hade behandla Jackson eller hade på något sätt förknippas med honom. "Nr Nej Nej, säger hon. "Det är inte hans patient. Nej "

Det har varit mycket media spekulationer om läkarens identitet och vilken typ av vård han ge Jackson, som enligt uppgift hade med en blandning av antidepressiva och smärtstillande. Det finns fortfarande en fråga om huruvida Murray har licens att arbeta som läkare i Kalifornien, och han känner inte alls många av de ledande "Läkare till stjärnorna" i Los Angeles området.

Läkaren har inte undertecknat dödsattest, vilket är protokollet för ett dödsfall som inträffar under vakten en läkare. Om läkaren inte ger polisen med detaljer och omständigheterna kring dödsfallet och inte underteckna dödsattest, ärendet kommer att överföras till coronern kontor, där den kommer att undersökas som ett mord.

Vi börjar att tro att vare sig Michael Jackson beställde hans "Personliga doktor" för att ge injektionen, mot Murrays bättre vetande, och det är därför han senare flydde scenen, eller att detta är ytterligare en ledtråd i trassla nät av lögner som har varit sys ihop för att bilda den största Death Hoax av århundradet.

Inlagd i Hoax Death | Kommentarer (1)

Ett Svar på "Live-In Doctor spelar stor roll i Michael Jackson Death"

  1. MJ dödats av Illuminati säger:

    Det finns ingen död hoax. Detta är Illunminati förvirring. Drop så mycket sh.it att kasta folk som dödade honom. Michael Jackson älskade livet för mycket falska hans död. Jag tror att samma man som utfört 911 attentat och hade medierna täcka upp det är samma man som hjälper sprider lögner om Michael Jackson som en "barn molester." Nu har de dödade honom. Skulle inte förvåna mig om läkaren hade något med det att göra, men ironiskt nog Michael bara kände honom för 2 månader.

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.
Kopiera skyddade av Chetan är WP-CopyProtect.