Live-In доктор відіграє величезну роль в смерті Майкла Джексона

27 червня 2009
на адміністратора

Повідомлення про те, що Майкл Джексон лікар був відсутній після смерті співаків у четвер 25 червня викликала спекуляції, що він керував смертельної ін'єкції болю вбивці, який завершився в життя програми "короля поп".

Поліція проводить розслідування претензії, що Майкл Джексон отримав болю вбивство ін'єкції наркотиків Demerol незадовго до його смерті, в умовах інтенсивного тиску для підготовки серії корисливих повернення концерти в Лондоні в наступному місяці.

Майкла Джексона результати розтину затримуються, а його тіло піддається випробуванню за рецептом ліків. Кардіолог Доктор Конрад Роберт Мюррей говорив з поліцією після того, як вона була виявлена він з Джексона, коли він впав у четвер, але не підписав свідоцтво про смерть і намагається відродити його, а одна машина швидкої допомоги була викликана.

Мюррей знаходиться в центрі поліцейського розслідування тлі Джексон стверджує, що отримували щоденні ін'єкції Demerol, синтетичний біль-вбивця аналогічні морфін. Детективи раніше захопили машину, пов'язаних з лікарем і Карен Рейнера, поліцейський сказав, говорить, що він може містити "ліки або інші докази, які можуть допомогти у визначенні коронерское причиною смерті".

Давайте поглянемо на хвилину тут. Видимо Мюррей був найнятий концертний промоутер AEG Live і на Майкла Джексона в проханні, він повинен був супроводжувати його в Лондон, щоб допомогти його здоров'ю в ході O2 концерти в цьому році. Д-р Конрад Murray є Cardioligist і практики на Acres Головна серця і судин інституту. Чому Майкл Джексон є жити в Cardioligist? Чому не є загальної практики?

Згідно докладу KHOU в Х'юстоні, медичний асистент на Acres Головна серця і судинної інститут підтвердив, що існує кардіолог д-р Конрад Роберт Мюррей, жив з Джексоном на його орендував особняк і з поп-зіркою, коли він був постраждалі .

Але жінка, яка відповіла на телефонний там спростував повідомлення про те, що Мюррей був лікуванні Джексон або були якимось чином пов'язані з ним. "№ № В ", сказала вона. "Це не його пацієнт. № "

Там було багато спекуляцій з приводу засобів масової інформації лікаря самобутності і якого роду допомогу він надає Джексон, який, як повідомляється, беруть поєднання антидепресантів та болезаспокійливі засоби. Існує ще одне питання щодо того Мюррей отримав ліцензію на медичну практику в штаті Каліфорнія, і він не відомий взагалі багато провідних 'Лікарі до зірок "в районі Лос-Анджелеса.

Лікар не підписати свідоцтво про смерть, яка є протокол до смертної кари, яка відбувається під вахта лікарем. Якщо лікар не дає поліції у деталі та обставини смерті і не підписати свідоцтво про смерть, то справа буде передана до коронерское офісі, де вона буде розслідувати як вбивство.

Ми починаємо думати, що яка-небудь Майкл Джексон замовив його "особистий доктор", щоб дати ін'єкції проти Мюррея краще рішення, тому згодом він покинув сцену, або що це ще один ключ до запутанную павутину брехні, має було зшити разом створювати максимально смерті обман нашого століття.

Опубліковано в обман Смерть | Коментарі (1)

Один Відповідь до "Live-In доктор відіграє величезну роль у Майкла Джексона смерті"

  1. МДж Убит Illuminati Говорить:

    Існує немає смерті містифікація. Це Illunminati плутанини. Капля, як багато sh.it викинути людей покинути, хто вбив його. Майкл Джексон любив життя занадто багато фальшивих його смерті. Я думаю, що ж є хто здійснив 911 нападів і засобів масової інформації охоплює його ті ж один, хто допомагає в розповсюдженні про те, Майкл Джексон, як "дитина molester." Тепер вони вже вбили. Не здивувати мене, якщо лікар щось з ним робити, але за іронією долі Михайло тільки знали його протягом 2 місяців.

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.