Live-In Ιατρός παίζει τεράστιο μέρος σε Michael Jackson Θάνατος

27η Ιουνίου, 2009
από admin

Εκθέσεις του Michael Jackson ότι γιατρός έλειπε τραγουδιστές μετά το θάνατο την Πέμπτη 25 Ιούνη πυροδότησε εικασίες ότι αυτός που διαχειρίζεται η θανατηφόρα ένεση του πόνου δολοφόνοι που έληξε την ζωή του "βασιλιά της ποπ».

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ έχουν τη διερεύνηση των ισχυρισμών ότι Michael Jackson έλαβε πόνος-θανάτωση ένεση του φαρμάκου Demerol ένα μικρό χρονικό διάστημα πριν από το θάνατό του, εν μέσω έντονων πιέσεων για να προετοιμαστούν για μια σειρά από κερδοφόρα επιστροφή συναυλίες στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα.

Michael Jackson αποτελέσματα της νεκροψίας, είναι αργή, ενώ το σώμα του έχει δοκιμαστεί για τα φάρμακα με συνταγή ιατρού. Γιατρός καρδιολόγος Conrad Robert Murray έχει μιλήσει με την αστυνομία αφού αποκαλύφθηκε ότι ήταν με Jackson όταν κατέρρευσε την Πέμπτη, αλλά δεν είχε υπογράψει ένα πιστοποιητικό θανάτου και προσπαθεί να αναβιώσει αυτόν ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο.

Murray είναι στο κέντρο της αστυνομικής έρευνας ανάμεσα Τζάκσον ισχυρίζεται ότι είχε λαμβάνουν καθημερινά ενέσεις Demerol, ένα συνθετικό πόνος-δολοφόνος παρόμοια με τη μορφίνη. Ντετέκτιβ νωρίτερα είχε κατασχεθεί το αυτοκίνητο που συνδέονται με το γιατρό και Karen Rayner, ένας Εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι ενδέχεται να περιέχουν "φάρμακα ή άλλα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσει το ιατροδικαστής για τον προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου".

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά εδώ για μια στιγμή. Προφανώς Murray προσελήφθη από την AEG Live συναυλία αναδόχου και σε Michael Jackson με το αίτημα της, ήταν για να τον συνοδεύουν στο Λονδίνο για να βοηθήσει την υγεία του κατά τη διάρκεια της O2 συναυλίες φέτος. Δρ Κόνραντ Murray είναι Cardioligist και πρακτικές κατά τη Acres Αρχική Καρδιάς και Αγγείων Ινστιτούτου. Γιατί ο Michael Jackson έχει ένα ζωντανό-σε Cardioligist; Γιατί δεν ένας παθολόγος;

Σύμφωνα με έκθεση της KHOU στο Χιούστον, μια ιατρική βοηθός στο Acres Αρχική Αγγειακές Ινστιτούτο Καρδιάς και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει καρδιολόγος, Δρ Robert Conrad Μάρεϊ, ζούσε με νοικιασμένο Jackson στο αρχοντικό του και ήταν με την pop star όταν ήταν πληγείσες .

Αλλά μια γυναίκα που απάντησε το τηλέφωνο εκεί απορρίψει τις εκθέσεις που Murray είχε Jackson θεραπεία ή είχαν καθ 'οιονδήποτε τρόπο συνδέονται με αυτόν. "Όχι Όχι Οχι, "είπε. "Αυτός δεν είναι ο ασθενής. Όχι "

Υπήρξε πολύ τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το γιατρό της ταυτότητας και ποιο είδος της περίθαλψης που παρέχουν ήταν Jackson, η οποία αναφέρεται, είχε ήδη ένα μείγμα αντικαταθλιπτικά και παυσίπονα. Υπάρχει ακόμη ένα ερώτημα ως προς το αν Murray είχε χορηγηθεί άδεια για την άσκηση της ιατρικής στην Καλιφόρνια, και δεν είναι γνωστό σε όλους από πολλές από τις κορυφαίες "Γιατροί για τα αστέρια» στην περιοχή του Los Angeles.

Ο γιατρός δεν υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου, το οποίο είναι πρωτόκολλο για ένα θάνατο που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ωρολογίου του ιατρού. Αν ο γιατρός δεν προβλέπει την αστυνομία με τις λεπτομέρειες και τις συνθήκες γύρω από το θάνατο και δεν υπογράφει το πιστοποιητικό θανάτου, η υπόθεση θα μεταφερθεί στο ιατροδικαστής το γραφείο του, όπου θα διερευνάται ως ανθρωποκτονία.

Θα αρχίζουν να πιστεύουν ότι είτε ο Μάικλ Τζάκσον διέταξε "Προσωπικά Doctor" να δώσουν την ένεση, κατά την Murray την καλύτερη απόφαση, η οποία αργότερα έφυγαν γιατί η σκηνή, ή ότι αυτή είναι μια ακόμη ένδειξη στο κουβάρι των ψέματα ότι έχει ήταν ραμμένα μαζί για να σχηματίσουν τη μεγαλύτερη Hoax Θάνατος του αιώνα.

Καταχωρήθηκε σε Hoax Θάνατος | Σχόλια (1)

Μια απάντηση σε "Live-In Ιατρός παίζει τεράστιο μέρος στον Michael Jackson Θάνατος"

  1. MJ Σκοτώθηκε από Illuminati Λέει:
    π.μ.

    Δεν υπάρχει θάνατος φάρσα. Αυτό είναι Illunminati σύγχυση. Πέτα ως πολύ sh.it να ρίξει άνθρωποι εκτός που τον σκότωσε. Michael Jackson αγαπούσε τη ζωή σε πάρα πολύ ψεύτικο το θάνατό του. Νομίζω ότι η ίδια με εκείνη του που έχουν διεξαγάγει τις 911 επιθέσεις και είχαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτουν το πάνω είναι η ίδια με εκείνη που συμβάλει στην εξάπλωση της ψέματα για τον Μάικλ Τζάκσον, ως "παιδί πειράζοντας." Τώρα έχουμε τον σκότωσαν. Μήπως δεν με εκπλήσσει, εάν ο γιατρός είχε κάποια σχέση με αυτό, αλλά μόνο ειρωνικά Michael γνώριζες για 2 μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.