Michael Jackson Hoax Smrt

Je kráľ Pop naozaj mŕtva?

width=212 Správy o tom, že Michael Jackson je lekár chýbala po smrti spevákov vo štvrtok 25. júna vyvolala špekulácie, že sa podáva injekciou smrteľné bolesti, ktorá ukončila život sa 'Kráľ Pop'.

POLICE bolo vyšetrovania tvrdí, že Michael Jackson dostal bolesť-zabíjanie injekcie lieku Demerol krátkom čase pred svojou smrťou, uprostred intenzívny tlak na prípravu na rad lukratívnych comeback koncerty v Londýne na budúci mesiac.

Michael Jackson je pitevné výsledky sú oneskorené, zatiaľ čo jeho telo je testovaná na predpisovaní liekov. Kardiológ doktor Conrad Robert Murray hovoril s políciou po tom, čo vyšlo najavo, že bol s Jackson, keď sa zrútil vo štvrtok, ale neboli podpísal úmrtný list a pokúša oživiť ho, kým sanitku říkalo.

Murray je v stredu policajné vyšetrovanie uprostred tvrdí, že Jackson bol dostávajú denne injekcie Demerol, syntetický bolesť-zabijak podobné morfínu. Detektívi skôr zabavené auto spojené s lekárom a Karen Rayner, policajná hovorkyňa, povedal, že by mohli obsahovať "lieky alebo iné dôkazy, ktoré môžu pomáhať Koroner v určenia príčiny smrti."

Pozrime sa bližšie pozrieť na chvilku tady. Zrejme Murray bol najatý koncertu promótor AEG Live a Michael Jackson požiadavka bola, aby ho sprevádzajú do Londýna na pomoc svoje zdravie počas O2 koncerty v tomto roku. Dr Conrad Murray je Cardioligist a postupy pri Acres Domov srdca a ciev ústavu. Prečo Michael Jackson má žiť-in Cardioligist? Prečo nie praktickým lekárom?

Podľa správy by khou v Houstone, zdravotníckeho asistenta na Acres Domov srdca a ciev ústav potvrdil, že tam kardiolog, Dr Conrad Robert Murray, žil s Jackson vo svojej rezidencii a bol prenajatý s pop star, kedy bol sklíčen .

Ale žena, ktorá odpovedala na telefón tam vyvrátila správy, že Murray bol ošetrujúci Jackson alebo bola nejakým spôsobom s ním spojené. "No No nie, "povedala. "To nie je jeho pacientom. No "

Došlo k veľkej mediálne špekulácie o lekára identitu a aký typ starostlivosti bol poskytujúca Jackson, ktorý bol údajne pričom kombinácia antidepresív a analgetiká. Stále je otázkou, či Murray bol licencovaný k praxi medicíny v Kalifornii, a on nie je známe vôbec veľa popredných 'Lekári pre hviezdy' v Los Angeles oblasť.

Lekár nepodpísal úmrtný list, čo je protokol k smrti, ku ktorému dochádza v rámci strážnej služby lekára. Ak lekár nestanovuje polície s detailmi a okolnosti smrti a nepodpíše úmrtný list, v prípade, bude presunutý na Koroner kanceláriu, kde budú skúmané ako vražda.

Začíname myslieť, že ani Michael Jackson nariadil jeho 'Osobné Doktor' dať injekciu proti Murray lepšie rozsudku, čo je dôvod, prečo neskôr utiekol na scéne, alebo že to je ďalší návod v zamotaný web lži, že má boli šité spoločne tvoria najväčšiu Smrť Hoax tohto storočia.

  1. MJ zabit ilumináti Said,

    Neexistuje smrť hoax. To je Illunminati zmätok. Drop toľko sh.it hodiť ľuďom, ktorí sa zabili. Michael Jackson miloval život príliš predstierať svoju smrť. Myslím, že je to samá, ktorý vykonal 911 útokov a mali mediálne pokrytie to sú rovnaké, ktorí si pomáhajú šíriť lži o Michael Jackson ako "dieťa sexuálne obtěžovatel detí." Teraz, keď ho zabil. By nebolo prekvapením, keď mi lekár musel niečo robiť, ale ironicky Michael iba som ho za 2 mesiace.

Tému poskytol: Wordpress tému - Prvý Cash