Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

width=212 Beretninger om, at Michael Jackson's læge manglede efter sangere død torsdag 25 juni udløst spekulationer, at han administrerede dødelig indsprøjtning af smertestillende midler, der sluttede livet af "King of Pop '.

Politiet har været at undersøge påstande om, at Michael Jackson modtaget en smertestillende injektion af lægemidlet Demerol kort tid før hans død, AMID intenst pres for at forberede sig på en række lukrative comeback koncerter i London næste måned.

Michael Jackson's obduktionen resultaterne er forsinkede, mens hans krop er testet for receptpligtig medicin. Hjertespecialist Doctor Conrad Robert Murray har talt med politiet, efter at det blev afsløret, blev han med Jackson, da han kollapsede på torsdag, men har ikke underskrevet en dødsattest og forsøgte at genoplive ham, mens en ambulance blev kaldt.

Murray er i centrum for politiets undersøgelse amid hævder, at Jackson havde fået daglige injektioner af Demerol, et syntetisk smerte-killer ligner morfin. Detektiver tidligere havde beslaglagt en bil er knyttet til lægen og Karen Rayner, et politi talskvinde sagde, at det kan indeholde "medikamenter eller andre beviser, der kan bistå ligsynsmand i fastsættelsen af dødsårsag".

Lad os tage et nærmere kig et øjeblik her. Tilsyneladende Murray blev ansat ved koncerten initiativtager AEG Live og på Michael Jackson's anmodning, han var til at ledsage ham til London for at hjælpe hans helbred i O2 koncerter i år. Dr. Conrad Murray er en Cardioligist og praksis på Acres Home hjerte-kar-instituttet. Hvorfor har Michael Jackson har en live-i Cardioligist? Hvorfor ikke en praktiserende læge?

Ifølge en rapport fra KHOU i Houston, en lægelig medarbejder ved Acres Home hjerte-kar-Institut bekræftede, at en hjertespecialist der, Dr. Conrad Robert Murray, var der lever sammen med Jackson på hans lejede palæ og var med pop star, da han blev ramt .

Men en kvinde, som besvarede telefonen der modbevist de rapporter, Murray var blevet behandle Jackson eller havde været på nogen måde er forbundet med ham. "Nej! Nej Nej, "sagde hun. "Det er ikke hans patient. Nej! "

Der har været megen mediernes spekulationer om lægens identitet og hvilken form for behandling, han havde leveret Jackson, som angiveligt havde taget en blanding af antidepressiva og smertestillende. Der er stadig et spørgsmål om, hvorvidt Murray var licens til at praktisere medicin i Californien, og han er ikke kendt på alle af mange af de førende "Læger til stjernerne 'i Los Angeles området.

Lægen har ikke underskrive dødsattesten, som protokol for en død, der indtræffer under vagt af en læge. Hvis lægen ikke giver politiet med detaljer og omstændigheder i forbindelse med død og ikke underskriver dødsattesten, vil sagen blive overdraget til ligsynsmand's kontor, hvor det vil blive undersøgt som et drab.

Vi er begyndt at tro, at enten Michael Jackson beordret hans »Personlig Læge 'for at give injektionen, mod Murray's bedre dom, hvilket er grunden til han senere flygtede den scene, eller at dette er endnu et fingerpeg i den filtrede spind af løgne, som har blevet syet sammen til den største Døden Hoax af århundredet.

  1. MJ dræbt af Illuminati Said,

    Der er ingen død Hoax. Dette er Illunminati forvirring. Drop så meget sh.it at smide folk ud, der dræbte ham. Michael Jackson elskede livet for meget at fake sin død. Jeg tror, det samme en's, der har foretaget 911 angreb og havde medierne dækker det op, er de samme ens som hjælper spredt løgne om Michael Jackson som et "barn molester." Nu, de har dræbt ham. Ville ikke overraske mig, hvis lægen havde noget at gøre med det, men ironisk nok Michael kun kendte ham for 2 måneder.

Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash