Michael Jackson Hoax Death

Onko King of Pop todella kuollut?

width=212 Raportoi, että Michael Jackson's lääkäri puuttui jälkeen kuorolaiset kuolemasta torstaina 25 kesäkuu herättänyt arvailuja, että hän hallinnoi kohtalokkaita injektion kipulääkkeitä päättyneen elämä on "King of Pop.

POLIISI on tutkia väittää, että Michael Jackson sai kipu-tappamisen injektion huumeiden Demerol lyhyen aikaa ennen kuolemaansa, keskellä kovien paineiden valmistautua sarjan tuottoisaa comebackin konsertteja Lontoossa ensi kuussa.

Michael Jackson's ruumiinavauksen tulokset ovat myöhässä, kun hänen vartalonsa on testattu reseptilääkemainosten. Kardiologi tohtori Conrad Robert Murray on puhunut poliisille sen jälkeen, kun kävi ilmi, hän oli Jacksonin kanssa, kun hän kaatui torstaina, mutta ei allekirjoittaa kuolintodistus ja yritti elvyttää häntä, kun ambulanssi oli kutsuttu.

Murray on keskustassa poliisin tutkintavaliokunnan keskellä väittää, että Jackson oli saanut päivittäin injektioiden Demerol, synteettistä kipu-tappaja samanlainen kuin morfiini. Etsivä aiemmin takavarikoitu auto liittyy lääkärin ja Karen Rayner, poliisin tiedottaja sanoi, että se saattaa sisältää "lääkkeitä tai muita todisteita, jotka voivat auttaa kuolemansyyntutkija määritettäessä kuolinsyy".

Let's kestää lähemmäs etsiä hetki tässä. Ilmeisesti Murray oli vuokrannut konsertin promoottori AEG Live ja Michael Jackson pyynnöstä hän oli mukana häntä Lontooseen auttamaan hänen terveytensä aikana O2 konsertteja tänä vuonna. Dr. Conrad Murray on Cardioligist ja käytäntöjä on Acres Etusivu Sydän-ja verisuoni-instituutti. Miksi Michael Jackson on live-in Cardioligist? Miksi ei yleislääkärin vastaanotolla?

Raportin mukaan KHOU Houstonissa, lääketieteellinen avustaja on Acres Etusivu Sydän-ja verisuoni-instituutti vahvisti, että kardiologi ei, Dr. Conrad Robert Murray, asui Jacksonin kanssa hänen vuokra kartanoa ja oli pop-tähden, kun hän oli lamauttama .

Mutta nainen vastasi puhelimeen ei kiisti raportteja, Murray oli käsittelemällä Jackson tai ollut millään tavalla liittyy häneen. "N: o Ei ", hän sanoi. "Se ei ole potilaalle. No "

On ollut paljon tiedotusvälineissä arvailua lääkärin identiteettiä ja millaista hoitoa hän tarjosi Jackson, joka tiettävästi oli ottaen yhdistelmä masennuslääkkeet ja särkylääkkeitä. Jäljellä on vielä kysymys siitä, onko Murray oli lupa harjoittaa lääketiedettä Kaliforniassa, ja hän ei tunneta lainkaan monet johtava "Lääkärit ja tähdet", koska Los Angeles alueella.

Lääkäri ei allekirjoittaa kuolintodistus, joka on pöytäkirjan kuoleman että tapahtuu vahtia on lääkäri. Jos lääkäri ei anna poliisin kanssa yksityiskohdista ja olosuhteista kuolemaan ja ei allekirjoita kuolintodistus, asia voidaan siirtää päätöksen kuolemansyyntutkija toimistoon, jossa se tutkitaan kuin tapon.

Olemme alkaneet ajatella, että joko Michael Jackson määräsi hänet Personal Doctor "antaa ruiskeen vastaan Murray parempaa tietoaan, minkä vuoksi hän myöhemmin pakeni kohtauksen, tai että tämä on jälleen yksi vihje on sotkeutuvista verkko valheita, jotka on on ommeltu yhdessä muodostavat suurimman Kuolema Hoax tämän vuosisadan.

  1. MJ tappoivat Illuminati Said,

    Ei ole mitään kuolemaa hoax. Tämä on Illunminati sekaannusta. Pudota niin paljon sh.it heittää ihmiset pois joka tappoi hänet. Michael Jackson rakasti elämää liikaa fake kuolemaansa. Uskon, että sama n jotka suorittivat 911 iskut ja oli tiedotusvälineiden kattamaan se on sama n, jotka auttavat levittää valheita Michael Jackson on "pedofiilin." Nyt they've tappoi hänet. Eikö minulle yllätyksenä, jos lääkäri oli jotain tekemistä sen kanssa, mutta ironista kyllä Michael vain tiennyt häntä 2 kuukautta.

Teema tarjoaa: Wordpress Theme - ensimmäisen Cash