Michael Jackson Hoax Death

Je King of Pop zares mrtev?

The self-razglašene "King of Pop", ki je umrl nenadoma, v četrtek 25. junij zaseda vrh 15 slotov na spletni trgovec Amazon.com Inc najbolje prodajanih albumov v nekaj urah.

The No 1 disk, ni presenetljivo, je bila 25. obletnici ponovno izdajo njegovih 1982 blockbuster "Thriller", je najbolje prodajan album v zgodovini z ocenjeno prodajo po vsem svetu skoraj 50 milijonov izvodov. Tri različne konfiguracije "Thriller" prišel na številko 12, 13 in 14.

Do petka, albumi Jackson je vzel 14 vrh 20 mest na Amazon.co.uk prodaje chart - kljub komercialni pritožbo, ki je bila v veliki meri Preklicano za let kot njegovo zasebno življenje overshadowed njegovo glasbo.

Zaradi pomanjkanja novih materialov za mnogo let je prispevala tudi k javni ravnodušnost, čeprav je to začelo, da se obrne kot Jacko kuge začeli grip po najavi svoj zapisnik-zlom vožnjo O2 kaže.

S tako velik odziv v svetu, o katerih so poročali, da njegova smrt, tragično, pevca zdaj delam boljše finančno smrt, kot je bil, medtem ko živ, ali morda to je bilo vse del načrta?

Zanimivo sprostitev njegovega avtopsije poročilo je zdaj nastavljen tako, da se odloži za 6 tednov. Hmm ... mi vonj podgana!

  1. MJ ubil Illuminati Said,

    Pred njegovo smrtjo, Michael Jackson 1 milijon prodanih vstopnic v nekaj minutah v Londonu. To bi pomagal njegov finančni položaj. Sedaj se napovedujejo njegov estate bo šel v stečaj.

Tema, ki jih zagotavljajo: Wordpress tema - Prva Cash