Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Η αυτο-διακήρυξαν "Βασιλιάς της Pop" που πέθανε ξαφνικά, την Πέμπτη 25 Ιούν κατεχόμενα αρχή 15 χρόνων χρήσης για την απευθείας σύνδεση λιανοπωλητής Amazon.com Inc τις μεγαλύτερες πωλήσεις άλμπουμ μέσα σε λίγες ώρες.

Ο δίσκος 1, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ήταν η 25η επέτειος επανέκδοση του 1982 blockbuster "Θρίλερ", το άλμπουμ μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία εκτιμάται παγκοσμίως με πωλήσεις περίπου 50 εκατομμύρια αντίτυπα. Τρεις διαφορετικές συνθέσεις του "Θρίλερ" τέθηκε σε αριθμό σε 12, 13, και 14.

Μέχρι την Παρασκευή, Jackson της άλμπουμ είχε λάβει 14 από τις 20 θέσεις για το Amazon.co.uk πωλήσεων διάγραμμα - παρά μια εμπορική προσφυγής που είχε σε μεγάλο βαθμό στην doldrums για χρόνια ως ιδιωτική του ζωή επισκίασε τη μουσική του.

Η έλλειψη νέων υλικών για πολλά χρόνια, συνέβαλε επίσης στην αδιαφορία του κοινού, αν και αυτό άρχισε να αντιστραφεί ως Jacko πυρετός άρχισε να λαβή μετά την αναγγελία του ρεκόρ εκτέλεση της O2 δείχνει.

Με μια τέτοια τεράστια ανταπόκριση σε παγκόσμιο επίπεδο για να αναφερθεί ο θάνατος, με τραγικό τρόπο, η τραγουδίστρια είναι τώρα καλύτερα οικονομικά σε θάνατο, ενώ από ότι ήταν ζωντανός, ή ίσως αυτό ήταν μέρος του σχεδίου;

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η κυκλοφορία του έκθεση νεκροψίας, είναι τώρα που θα έχει καθυστέρηση για 6 εβδομάδες. Χμμ ... εμείς μυρίζομαι!

  1. MJ Σκοτώθηκε από Illuminati Said,

    Πριν από το θάνατό του, ο Michael Jackson 1 εκατ. εισιτήρια που πωλούνται μέσα σε λίγα λεπτά στο Λονδίνο. Αυτό θα βοηθούσε η οικονομική του κατάσταση. Τώρα έχουν την πρόβλεψη της περιουσίας του θα πάει σε πτώχευση.

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές