Michael Jackson Hoax Smrti

Je kralj Pop stvarno mrtav?

The self-proglasila "King of Pop", koji je umro iznenada u četvrtak 25. lipnja zaposeli top 15 utore na online trgovac Amazon.com Inc najbolji-prodaja albuma za samo nekoliko sati.

The 1 disk, a ne začudo, bila je 25. obljetnicu svoga ponovo 1982 blockbuster "Rodbina", najveći u povijesti prodaje albuma u svijetu procjenjuje se s prodaje skoro 50 milijuna primjeraka. Tri različita konfiguracija "Rodbina" došao na broj 12, 13, i 14.

Do petka, Jackson's albuma je uzeo 14 od prvih 20 mjesta na Amazon.co.uk sales chart - unatoč komercijalnoj žalbu koja je u velikoj mjeri depresivno godinama kao njegov privatni život zasjeni njegovu glazbu.

Nedostatak novih materijala za dugi niz godina također doprinijeli ravnodušnost javnosti, iako je ovo počelo da preokrenu kao Jacko groznica počela zahvat nakon objave njegove rekord-razbijanje vožnji O2 pokazuje.

Uz tako velik odaziv svijetu svojim prijavljen smrti, tragično je pjevačica je sada radiš bolje financijski u smrt, nego ga je dok je živ, ili možda je to sve dio plana?

Zanimljivo je puštanje njegovih izvješća autopsija je sada postavljen da bude odgođen za 6 tjedana. Hmm ... mi biti nepovjerljiv!

  1. MJ ubili Illuminati Said,

    Prije njegove smrti, Michael Jackson 1 milijuna prodanih ulaznica u nekoliko minuta u Londonu. To bi pomoglo njegovu financijsku situaciju. Sada su predvidljivi njegove nekretnine će otići u stečaj.

Theme Provided by: Wordpress Theme - Prvi Novac