Michael Jackson hoax de mort

És el Rei del Pop realment mort?

L'auto-proclamat "Rei del Pop", que va morir sobtadament el dijous 25 de juny va ocupar el 15 ranures d'minorista connectats Amazon.com Inc de major venda de discos en qüestió d'hores.

El disc N º 1, com és lògic, va ser el 25è aniversari de la seva reedició 1982 blockbuster "Thriller", l'àlbum més venut en la història, amb una previsió de vendes de tot el món gairebé 50 milions d'exemplars. Tres configuracions diferents del "Thriller" va arribar al número 12, 13 i 14.

El divendres, Jackson Àlbums ha pres 14 dels 20 primers llocs en la taula Amazon.co.uk vendes - malgrat un atractiu comercial que ha estat en gran part en el sot d'anys de la seva vida privada eclipsat la seva música.

La manca de material nou durant molts anys també ha contribuït a la indiferència del públic, encara que això va començar a invertir en Jack agafada la febre va començar arran de l'anunci del seu rècord d'executar d'O2 mostra.

Amb aquesta gran resposta a tot el món a la seva mort, tràgicament, la cantant està fent millor financerament en la mort, que va ser en vida, o potser es tractava de part del pla?

Curiosament, el llançament del seu informe de l'autòpsia, s'ha establert que es retardi durant 6 setmanes. Hmm ... que fa olor a una rata!

  1. MJ matat per Illuminati Said,

    Abans de la seva mort, Michael Jackson va vendre 1 milió de butlletes en qüestió de minuts a Londres. Això hauria ajudat a la seva situació financera. Ara són la predicció del seu patrimoni es destinarà a la fallida.

Proporcionat per tema: Tema de Wordpress - Primera Efectiu