Майкъл Джексън излъгвам Смърт

Дали крал на поп наистина мъртъв?

Самооценката провъзгласена "Краля на поп", който почина внезапно в четвъртък 25 юни, заемани горната 15 слотове за онлайн търговец на дребно Amazon.com Inc най-продажба на албуми в рамките на часове.

№ 1 на диска, не е изненада, беше 25-годишнината на неговото преиздаване 1982 blockbuster "Трилър," най-голямата продажба на албум в историята с оценява в световен мащаб продажбите от почти 50 милиона копия. Три различни конфигурации на "Трилър" дойде в брой 12, 13 и 14.

До петък, Джаксън на албумите са взети 14 от топ 20 места в Amazon.co.uk продажбите графиката - въпреки търговските обжалване, които бяха до голяма степен в лошо настроение от години като негов личен живот затъмнява неговата музика.

Липсата на нови материали, в продължение на много години също са допринесли за общественото безразличие, въпреки че това започна да се промени, както Джак свинете започва да сцепление след обявяването на своя тахографския-чупене тичам на O2 шоута.

С такава огромна реакция в целия свят да му съобщава смърт, трагично, певицата е сега правя по-добре финансово в смъртта, отколкото той е бил като жив, или може би това е било част от плана?

Интересно освобождаването му аутопсия доклад е сега ще бъде отложено за 6 седмици. Хм ... ние миризмата плъх!

  1. MJ убити от илюминати Саид,

    Преди смъртта си, Майкъл Джаксън 1 милион продадени билети в въпрос на минути в Лондон. Това би помогнал му финансово състояние. Сега те са предсказване му имоти ще отидат в несъстоятелност.

Тема е предоставена от: Wordpress Тема - Първа Парични