Jackson Death Hoax planlagt å øke album salg

27 juni 2009
av admin

Selvbildet proklamert "King of Pop" som døde plutselig torsdag 25 juni okkupert toppen 15 sporene på Internett-forhandler Amazon.com Inc's bestselgende album i løpet av noen timer.

The No 1 plate, ikke overraskende, var 25 år utsending av hans 1982 blockbuster "Thriller", det største solgte album i historie med anslagsvis globalt salg av nesten 50 millioner eksemplarer. Tre forskjellige konfigurasjoner av "Thriller" kom i nummer 12, 13 og 14.

Ved fredag Jackson's album hadde tatt 14 av de 20 plasser på Amazon.co.uk salg diagram - til tross for en kommersiell appell som hadde vært stort i doldrums for år som hans private liv overskygget hans musikk.

Mangelen på nytt materiale i mange år også bidratt til den offentlige likegyldigheten, men denne gang reversere som Jacko feberen begynte å gripe etter kunngjøringen av hans fortegnelse-bryte kjøre av O2 viser.

Med en slik enorm respons på verdensbasis til sin rapportert død, tragisk, den sangeren er nå det bedre økonomisk i døden, enn han var mens live, eller kanskje dette var alle en del av planen?

Interessant utgivelsen av hans obdusere rapporten er nå satt til å være utsatt for 6 uker. Hmm ... vi lukter en rotte!

Tags: Conspiracy, Death Hoax, forfalsket Death
Posted in Hoax Death, King of Pop, Media, Musikk, Nyheter | Kommentarer (1)

One Response til "Jackson Death Hoax planlagt å øke album salg"

  1. MJ drept av Illuminati sier:

    Før hans død, Michael Jackson solgt 1 million billetter i løpet av minutter i London. Dette ville ha hjulpet sin finansielle situasjon. Nå er de forutsi hans eiendom vil gå inn i konkurs.