Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

Selvudløseren proklameret "King of Pop", som døde pludseligt torsdag 25 juni besatte toppen 15 pladser på online forhandler Amazon.com Inc's mest solgte albums inden for timer.

I nr. 1 disc, ikke overraskende, var 25-årsdagen genudstedelse af hans 1982 blockbuster "Thriller", den største salgs-album i historien med anslåede globale salg af næsten 50 millioner eksemplarer. Tre forskellige opsætninger af "Thriller" kom på nummer 12, 13 og 14.

Ved fredag Jacksons albums havde taget 14 af de 20 mest populære steder på Amazon.co.uk salg chart - trods en kommerciel appel, der var stort set i kalmebæltet for år, da hans privatliv overskygget hans musik.

Manglen på nye materiale i mange år også bidraget til den offentlige ligegyldighed, selv om dette er begyndt at vende som Jacko feber begyndte at greb efter annonceringen af hans record-breaking køre af O2 viser.

Med en så stor respons på verdensplan til hans rapporteret død, tragisk, sangeren nu gør bedre finansielt i død, end han var, mens live, eller måske det var alt sammen en del af planen?

Interessant frigivelsen af hans obduktionen rapport er nu indstillet til at blive forsinket i 6 uger. Hmm ... vi lugte lunten!

  1. MJ dræbt af Illuminati Said,

    Før hans død, Michael Jackson solgte 1 million billetter på få minutter i London. Dette ville have bidraget til hans økonomiske situation. Nu er de forudsige hans Stationcar vil gå i konkurs.

Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash