Jackson Kuolema Hoax tarkoitus lisätä albumin myynti

Kesäkuu 27th, 2009
by admin

Oman ilmoituksensa mukaan "King of Pop", joka kuoli äkillisesti torstaina 25 kesäkuu miehitetyiltä alkuun 15 Slots online vähittäiskauppiaalle Amazon.com Inc: n bestseller-albumia muutamassa tunnissa.

The No 1-levyn, ei ole yllättävää, oli 25 vuotta uudelleenlähettämistä hänen 1982 pommi "Thriller", suurin myynti albumi historiassa on arvioitu maailmanlaajuinen myynti oli lähes 50 miljoonaa kappaletta. Kolme eri kokoonpanojen "Thriller" tuli numeroon 12, 13 ja 14.

Perjantaihin mennessä, Jackson albumeita oli ottanut 14 alkuun 20 paikoista on Amazon.co.uk myynti chart - huolimatta kaupallinen valitus, joka oli suurelta osin lamakausi vuosia hänen perhe-elämän varjoon hänen musiikkiaan.

Puute uutta materiaalia useita vuosia myös osaltaan yleisen välinpitämättömyyden, vaikka tämä kääntynyt kuin Jacko kuume alkoi pito ilmoittamisen jälkeen hänen ennätysmäinen suorittaa O2 osoittaa.

Tällainen valtava vastaus maailmassa hänen raportoitu kuolemaan traagisesti laulaja on nyt menestyvät paremmin taloudellisesti kuolemaan, kuin hän oli samalla elossa, tai ehkä se oli osa suunnitelmaa?

Kiinnostavaa vapauttamaan hänen ruumiinavausraportti on nyt asetettu viivästyä 6 viikkoa. Hmm ... me haistaa palaneen käryä!

Tunnisteet: Conspiracy, Death Hoax, väärentänyt Death
Posted in Hoax Kuolema, King of Pop, Media, Musiikki, Uutiset | Kommentit (1)

Yksi vastaus "Jackson Kuolema Hoax tarkoitus lisätä albumin myyntiä"

  1. MJ tappoivat Illuminati sanoo:

    Ennen kuolemaansa, Michael Jackson myi 1 miljoonaa lippua muutamassa minuutissa Lontoossa. Tämä olisi auttanut hänen taloudellista tilannettaan. Nyt he ennustavat hänen Kiinteistökohde menee konkurssiin.