Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

De zelf uitgeroepen "King of Pop" die stierf plotseling op donderdag 25 juni bezet de top 15 slots op online retailer Amazon.com Inc's best verkochte albums in uren.

De nummer 1 schijf, niet verrassend, werd de 25ste verjaardag van zijn hernieuwde 1982 blockbuster "Thriller", het meest verkochte album in de geschiedenis met een geschatte wereldwijde verkoop van bijna 50 miljoen exemplaren. Drie verschillende configuraties van "Thriller" kwam op nummer 12, 13 en 14.

Vrijdag, Jackson's albums hadden 14 van de top-20 plaatsen op de Amazon.co.uk sales chart - ondanks een commercieel beroep dat was grotendeels in de streek al jaren als zijn prive-leven overschaduwde zijn muziek.

Het gebrek aan nieuw materiaal voor vele jaren heeft ook bijgedragen aan het publiek onverschilligheid, maar dit begon te keren als Jacko koorts begon greep na de aankondiging van zijn record-run van de O2-shows.

Met zo'n enorme respons wereldwijd aan zijn gemeld dood, tragisch, de zanger is nu doen het beter financieel in de dood, dan was hij tijdens het leven, of misschien was dit allemaal deel uit van het plan?

Interessant is de release van zijn obductierapport is nu ingesteld worden uitgesteld gedurende 6 weken. Hmm ... we ruiken een rat!

  1. MJ gedood door Illuminati Said,

    Vóór zijn overlijden, Michael Jackson verkocht 1 miljoen tickets in een kwestie van minuten in Londen. Dit zou hebben geholpen zijn financiële situatie. Nu zijn ze de voorspelling van zijn nalatenschap zal gaan zetten in een faillissement.

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash