Michael Jackson Hoax Halál

Ez a King of Pop tényleg halott?

A saját bevallása alapján "King of Pop", aki hirtelen halt meg csütörtök 25 június elfoglalta a top 15 slots online kiskereskedő Amazon.com Inc a bestseller albumok órákon belül.

A No. 1 lemez, nem meglepő, hogy a 25. évfordulóján újra az ő 1982 Blockbuster "Thriller" album a legnagyobb eladási a történelem becsült eladási világszerte közel 50 millió példányban. Három különböző konfigurációkban a "Thriller" bejött a szám 12, 13, és 14.

A pénteken, Jackson albums vett 14 a 20 legfontosabb helyek a Amazon.co.uk értékesítési chart - annak ellenére, hogy a kereskedelmi fellebbezését, amelyet nagyrészt a rosszkedv évek, mint a magánélet háttérbe a zenét.

Az új anyag hiánya sok évig is hozzájárult ahhoz, hogy az állami közömbösség, bár ez kezdte meg fordított, mint jacko láz kezdte csúszásmentessége bejelentését követően a nyilvántartás-breaking sorozat O2 mutatja.

Egy ilyen hatalmas választ világszerte beszámoltak a halál tragikus, az énekes most csinál jobb pénzügyileg a halál, mint volt, míg él, vagy talán ez volt a terv része?

Érdekes felszabadítása a boncolási jelentésben is, most is késett 6 hét. Hmm ... mi gyanakszik!

  1. MJ megöl Illuminati Said,

    Halála elõtt, Michael Jackson, 1 millió eladott jegyek a kérdés perc Londonban. Ez segített a pénzügyi helyzetet. Most azokat a előrejelzésére estate majd a csődöt.

Szórakoztató adta: Wordpress Theme - Első Cash