Michael Jackson Hoax Moarte

Este regele Pop-adevăr mort?

De auto-proclamată "Regele Pop", care a murit brusc, joi, 25 iunie au ocupat Top 15 sloturi pe distribuitorul online Amazon.com Inc's cele mai bune albume de vânzare în termen de ore.

No. 1 de disc, nu surprinzator, a fost cea de-a 25 aniversare reemitere a lui 1982 Blockbuster "Thriller", cel mai mare de vânzare album din istorie cu estimate la nivel mondial vanzari de aproape 50 de milioane de exemplare. Trei diferite configuraţii de "Thriller" a venit de la numărul 12, 13, şi 14.

Până vineri, Jackson's album a luat 14 din cele mai importante 20 de locuri de pe Amazon.co.uk vânzărilor diagramă - în ciuda unei comerciale recurs care a fost în mare parte în deprimat de ani de zile ca viaţa lui particulară umbrită muzica sa.

Lipsa de materiale noi de mai mulţi ani, a contribuit de asemenea la public indiferenţă, deşi acest lucru a început să reverse ca Jacko febră a început să se apuca de la anunţarea lui-record de rupere a rula O2 arată.

Cu un astfel de răspuns imens în întreaga lume pentru a raportat moartea lui, tragic, cantaretul este acum mai bine faci financiar în moarte, decât a fost în viaţă în timp ce, sau poate că asta a fost tot parte din plan?

Interesant de la eliberarea lui autopsie raport este acum configurat pentru a fi amânat timp de 6 săptămâni. Hmm ... am mirosi un turnător!

  1. MJ ucis de Illuminati Said,

    Înainte de moartea sa, Michael Jackson 1 milion de bilete vândute într-o chestiune de minute de la Londra. Acest lucru ar fi contribuit la situaţia sa financiară. Acum sunt estimarea lui Break va intra în faliment.

Tematica furnizate de: Wordpress Tematica - Prima Cash