Jackson Smrt Hoax plánovaných na podporu prodeje alba

27. červen 2009
admin

Samojízdnému-vyhlásil "králem popu", který zemřel náhle ve čtvrtek 25. června obsadil top 15 sloty na online prodejce Amazon.com Inc nejlepší-prodejní alb během několika hodin.

Č. 1 disk, není divu, bylo 25. výročí jeho dotisk 1982 trháku "Thriller", největší prodejní album v historii se odhaduje celosvětový prodej o téměř 50 milionů výtisků. Tři různé konfigurace "Thriller" přišli na číslo 12, 13 a 14.

Do pátku to Jackson alba vzal 14 z top 20 míst na Amazon.co.uk prodeje chart - navzdory obchodní odvolání, které bylo z velké části v depresi roky jako jeho soukromý život zastínil jeho hudbu.

Nedostatek nových materiálů po mnoho let také přispěla k veřejné lhostejnost, i když to začalo, jak zvrátit JackO horečka začala grip po oznámení jeho rekord-přerušení běhu O2 ukazuje.

S takovou obrovskou odezvu na celém světě hlášena k jeho smrti, tragicky, zpěváka je teď daří lépe finančně smrti, než byl přitom naživu, nebo snad to bylo součástí plánu?

Zajímavé propuštění jeho pitevní zprávy je nyní nastavena na hodnotu být odloženo na dobu 6 týdnů. Hmm ... máme vůni krysa!

Tagy: Conspiracy, Smrt Hoax, předstírají smrt
Posted in Hoax smrt, Král Pop, média, hudba, Novinky | Comments (1)

Jedna reakce na "Jackson Smrt Hoax plánovaných na podporu prodeje alba"

  1. MJ zabit ilumináti říká:

    Před svou smrtí, Michael Jackson prodáno 1 milion letenek za pár minut v Londýně. To by pomohlo jeho finanční situaci. Nyní jsou předpovídají jeho kombi půjde do konkurzu.

Zanech Odpověď

Musíte být přihlášeni, abyste mohl psát komentář.
Kopírovat chráněné Chetan 's WP-CopyProtect.