Michael Jackson Hoax Smrt

Je kráľ Pop naozaj mŕtva?

Samohybným-vyhlásil "kráľom popu", ktorý zomrel náhle vo štvrtok 25. júna obsadil top 15 sloty na online predajcu Amazon.com Inc najvýhodnejšie-predajná albumov počas niekoľkých hodín.

Č 1 disk, nie je divu, bolo 25. výročie jeho dotlač 1982 trháku "Thriller", najväčšiu predajnú albumov v histórii sa odhaduje celosvetový predaj o takmer 50 miliónov výtlačkov. Tri rôzne konfigurácie "Thriller" prišli na číslo 12, 13 a 14.

Do piatku to Jackson albumu vzal 14 z top 20 miest na Amazon.co.uk predaja chárt - napriek obchodné odvolanie, ktoré bolo z veľkej časti v depresii roky ako jeho súkromný život zatienil jeho hudbu.

Nedostatok nových materiálov po mnoho rokov tiež prispela k verejnej ľahostajnosť, aj keď sa to začalo, ako zvrátiť Jack horúčka začala grip po oznámení jeho rekord-prerušenie O2 ukazuje.

S takú obrovskú odozvu na celom svete hlásená k jeho smrti, tragicky, speváka je teraz darí lepšie finančne smrti, ako bol pritom nažive, alebo snáď to bolo súčasťou plánu?

Zaujímavé prepustenie jeho pitevné správy je teraz nastavená na hodnotu byť odložené na dobu 6 týždňov. Hmm ... máme vôňu potkan!

  1. MJ zabit ilumináti Said,

    Pred svojou smrťou, Michael Jackson predané 1 milión leteniek za pár minút v Londýne. To by pomohlo jeho finančnú situáciu. Teraz sú predpovedajú jeho kombi pôjde do konkurzu.

Tému poskytol: Wordpress tému - Prvý Cash