Майкл Джексон підробили його смерті

26 червня 2009
на адміністратора

Такі відомості були отримані від www.weeklyworldnews.com

NEW YORK, NY - Має 'Король поп' імітував 'короля' на faking власної смерті?

У 1994 році питання про щотижневому світ новин, було передбачити, що суперзірка Майкл Джексон був настільки heartsick з жахом його неспокійно життя став він підроблений власної смерті - так само, як Елвіс!

"Майкл Джексон, як Елвіс, слабий і втомився бути більше, ніж життя і хоче, щоб отримати життя", сказав всесвітньо відомих психічних і метафизики д-р Енді Рейсс в той час.

"У суперзвезда поїздку в пастку Майкла в Neverland. Крім того, є дуже хороший шанс він міг потрапити до в'язниці, якщо він засуджений за дитиною статеві зловживання.

"Єдиний вихід з цієї плутанини, він в цей фальшиві його смерті, виріжте його волосся і піти в підпілля", говорить д-р Рейсс, який спеціалізується на знаменитість прогнозів.

Д-р Рейсс вважає, що в рукавичках Один намагатиметься уникнути його Пекельне існування на "померти" в Neverland, його віддалених парк відступити.

"На обкладинці розповідь буде те, що Майкл Джексон страждав роковою серцевий напад, коли він їхав його Чортове колесо. Джексона 'залишається' будуть креміровани і його "попіл" будуть розкидані по причині його майно ", пояснює він.

"Єдиний шлях до Майклу, щоб розпочати нове життя полягає в тому, щоб покінчити з гротеску життя він має зараз. Він дізнався трюк від Елвіса ".

Хоча Джексон НЕ кінця своїх днів на коханої Neverland, то він дійсно "вмирає" від серцевого нападу у другій половині дня 25 червня 2009.

Чи Джексон планує свої плоди? Чи є він усе ще живий-то?

Awaken і вчитися по залученню багатства, щастя і любові у вашому житті.


Мітки: змова, обман Смерть, смерть підробили
Опубліковано в теорії змови, обман Смерть | Коментарі (26)

26 Відповіді на "Майкл Джексон підробили його смерті"

  1. МДж Убит Illuminati Говорить:

    Михайло був убитий. Хто його вбив? Це безперечно змову на рівні 911 зі ЗМІ співучасниками.

    За останні 6 місяців, кто-то посадив "Майкл Джексон помре через 6 місяців". Це було ще в январе'09. Як би вони знали, що? Чи було це шлях до acclimate державного Джексон смерті випереджає його смерті, щоб це не дивно, якщо це сталося?

    Майкл був практикуємо на штапель центр в ЛА-за його концерт за день до цього він помер. Він мав всі концерти, які я certained він стрічкою, тому що він робив це в минулому. Отже, ми побачимо, цей концерт для виявлення його поведінка і здоров'я. Ви Fox News стверджуючи, "він був сонний і не може робити через rehersals. Хто Фокс закликав цю історію? Люди, які там були в тому числі танцівник говорить, що він був у великій формі, оптимістичний, і раді, про майбутній концерті.

    Майкл пройшов через 4 години фізичної для страхової компанії, які застраховані на концерти. У нього не було проблем.

    Тоді у вас є його заклик свого друга ніч, перш ніж сказати "він не був відчуття добре." На наступне ранок у вас є цей лікар, д-р Мюррей, який був тільки його лікар, за останні 2 місяці на його боці під час його смерті. Це лікарі зникає після його смерті, не розмовляв з Джексоном сім'ї, і не говорив коронера.

    Коронер дає його заяву "Ні нечесна гра". Як він зрозумів? Цей лікар може надати йому пострілів, щоб убити його. На 911 дзвінка, це був лікар Майкл тіла на ліжку надання КПП. Диспетчер довелося розповісти лікарю поставити Майкл в слово йому КПП. Что-то не так в цій історії.

    Я думаю, кто-то вбив Майкл Джексон з допомогою того, що вони знали, у нього є проблеми з "рецептом ліків." Вони використовують те, що думають люди будуть просто тому, що вважаю його минулому.

    Хто встановив цю статтю з Національним дослідник по 12 січня 2009 питання, стверджуючи, Майкл буде "померти через 6 місяців?" Національний Equirer претензій "приятелів". Чи є "приятелів", ЦРУ?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? CID = RSS
    THE дослідники вперше повідомлялося JACKO шість місяців живуть у нашому Jan 12, 2009 НОМЕР

    Фото: Splash Новини онлайн
    У дослідники повідомили, що місяць тому турбуються приятелів побоювалися Майкл Джексон б померти протягом найближчих шести місяців!

    З 12 січня 2009 року: Майкл Джексон вмирає, - і лише шість місяців, щоб жити, побоюючись приятелів.

    На жаль, дуже погано зірки прикуті багато часу, і його електрифікації сцені вистави залишилися в минулому, виявити джерела.

    Неймовірно доповіді спливли в кінці грудня, що Джексон є боротьба рідкісний, смертельні генетичні розлади і потребує пересадки легень. Незважаючи на те, що виконавець відмовляють в інформації, дослідники повідомили джерела, що його здоров'я стрімко погіршується через серйозного пристрасть до алкоголю і знеболююче.

    А джерело, близьке до зірку оголошена: "Це трагічна. Його стан на сьогоднішній день просто немає, я б здивувався, якщо він триває шість місяців.

    "Знеболююче і пьянка мають наздогнав його. Єдиним способом він зміг впоратися зі стресом секс скандалів і його роликових берегового району життя полягає в тому, щоб замаскувати біль з токсікоманіей.

    "Але в кінцевому підсумку є наркоманія, що вб'є його".

    Король Bizarro в залежність від наркотиків "датується коли його волосся було спалено вносить Pepsi комерційний", сказало джерело закрити. Двадцять п'ять років потому ", на ліки просто спустошили його".

    Майкла в "дуже і дуже поганий формі", стверджує, що друг родини. "Він був хворий протягом шести-восьми місяців, і він просто продовжує погіршуватися.

    Його м'язи і легких погіршується, і він прикуті багато часу. Він може ходити, але не дуже довго.

    "Про хороших днів, Майкл зможе прийняти його дітей в книжковому магазині. Але він ніколи за більш, ніж одну годину. Він має дуже мало сили ... Це в кінцевому підсумку в руках Божих ".

    Однак представник Джексона категорично заперечує зірки погано, говорячи: "Г-н Джексон перебуває у тонкій галузі охорони здоров'я "і в ході переговорів на гастролі і телевізійних проектах.

    "Михайлівський борються за його життя", в тісному уклав джерело. "І це не виглядає добре".

  2. Tejur зірка Jetur Говорить:

    Я б не бути трохи здивований, якщо все це було покласти на погашення що півмільярда боргів зі стимулювання продажу записів І пам'ятних І / або змінити Майк всій самобутності і він може отримати можливість побачити те, що він хотів жити, як нам нормального функціонування дісфункціональная ненормальні люди. Але так як істина полягає в тому, що наркотики або, скоріше, коктейль із препаратів протягом тривалого періоду часу, це те, що в кінцевому підсумку прийняв його життю або, скоріше, займає життя з нього, я думаю, що це найбільш правдоподібно говорити реалістично. Я просто радий, він був у такому піднесеному настрої, навіть в кінці.
    Tejur зірка Jetur

  3. Ентоні Tomei Говорить:

    Майкл Джексон напевно підробили його смерті. Всі його речі передаються neverland, було повідомлено про те, що рушійною підписали угода про конфіденційність. Крім того ... Якби я був детектив першою людиною я хотіла б поговорити б Павла MCartney! Але ...

    З Майклом DID підробленої власною смертю, яка не є варіантом. Його батьки проводять всі його ділові і незабаром ранчо Neverland буде відкритий і новий альбом Майкла Джексона з заохочувати під Джо Джексона новим рекордом компанії. Просто спостерігати!

  4. Андрій Says:
    ч.

    K
    Якщо Майкл Джексон помер тоді чому кожен розповідь зберегти зміни. Спочатку було повідомлено, що Джексон шукав великий ніч, перш ніж його "смерті". З того, що я прочитав в мережі з приводу так званого розтину Джексон не міг говорити, рухатися, або що-небудь, тому що він був прав скелет. Тоді відео Майкла Джексона "тіло" в тексті сумці сидів вгору, як Майкл Майєрс в Halloween H2O. Поясніть мені, як тіло виглядає він сидів, якщо тіло мертве?

  5. wishful09 Говорить:

    Я вважаю, що історія постійно змінюється, тому що люди просто дурнем вгору. Якщо багато людей займаються, то в історії більш ніж ймовірно, буде продовжувати змінюватись. Я думаю, цілком можливо, що Михайло був убитий, але я самим вважаючи, що він, можливо, підробили його смерті. Я б ненавидіти думати він убитий. Це полегшує мій погляд, вважати, що він перебуває десь щасливі бачити, як настільки багато людей жалобою для нього.

    Це дуже сильна possiblity він підробили його смерті, оскільки Jermaine майже надто стійкими про те, що він хоче Майкл тіло захоронено в Neverland. Тим не менш, він не хоче меморіального там. Вони тримають мінливих поховання майже як якби вони з Майклом перевірка самого себе. Я знаю, це звучить просто божевільні, але почути мене. Чому вони вирішили мати меморіалу в Staples Center? Це занадто жуткий. Я розумію, вимога вболівальників, але в якийсь момент ви б хотіли це занадто багато. Thats непарне місце для меморіалу в особливості, оскільки він був тільки репетирували там на минулому тижні. Крім того, вони тримають заявив, що цей пам'ятник все вентилятори, як якщо б привести к чему-то еще. Це може бути просто прийняття бажаного за дійсне моє Im но если что-то збирається йти на вівторок. Якщо не у вівторок, а потім на його день народження. Якщо ні, то тоді я згоден з тим, що він може бути на самом деле помер. Всі ці люди, говорив він у зловживали наркотиками здатися трохи від мене. Те, як ЗМІ засувки на все, викликає тривогу. Дійсно, це дуже легко зробити це, навіть якщо ви Майкла, тому що вважає, всі засоби масової інформації джерел, розповісти їм. Что-то не так, тому на питання про posssibility нього час живі, не смішно. Поверніться на протязі історії, оскільки минулого тижня, і читати їх. Ви все побачите, що нічого матчів до цього підозрілих медсестра приходить вперед. Потім раптом там такая же, наркотики виявлені в його будинку днів. Тому дуже convient.

  6. Happytomato Говорить:

    Скільки decoys він використовується для иметь?
    http://www.youtube.com/watch?v=IfFKyuSjiHA&feature=PlayList&p=5CA1C7801B445E1E&index=0&playnext=1

  7. MyBelovedMJ Говорить:

    OH MY Господа! I Can `T вірю, що Майкл actuelly має клонувати себе .. одного його, що був surgury .. О, Боже Бог. Які, к черту це значить. Хіба він ще живий?

  8. MyBelovedMJ Говорить:

    Воно є остаточним, моя любов пройшла. Нічого з цього в Центрі штапель Сьогодні була підроблена. Парижі, розмовляв з її батьком в мікрофон, нарешті, ANS вона каже, і я цитую: З тих пір, як я народився, моя Даді став кращим Даді ніколи, я тебе люблю так багато. А потім у нього був повний розрив. Вона являє собою 11-річна дівчинка, як могла, що вона фальшива. Він не живий. Він пішов . Я, нарешті, отримав її сьогодні, частина мене просто помер. Щоб побачити, що труну з Майклом `S тіло, яке було просто важко. Я, нарешті, отримав його. Моя lovedone втрачається. І він не буде "apear" на сцені ще раз. Навіть не в Лондоні, як і деякі сказав. Він справді зник. Моє серце настільки порушена, I Can `вірю в це. Моє послання Михайла, так само, як один Latoya написав: Михаїл, і після 50 років очікування, нарешті, Бог покликав тебе додому, щоб зробити те, що вам найкраще.
    Він розділяє ваші extrodenary талантом з усіма нами протягом багатьох decates, і тепер вона `и для Вас час для розповсюдження вашого крила на більш високому рівні, який ofcause я знаю, ви будете робити, і разом з іншими янголами, і дати їм incredeble продуктивність . А тримати Ангели smileing. Я люблю вас глибоко, і я можу `чекати бачити Вас виконати знову. Майк, ти завжди будеш в моїх мріях. Я люблю тебе дуже, дуже, дуже, дуже багато

  9. MyBelovedMJ Говорить:

    Навіть жорсткі ми нічого `T отримати побачити його тіло, я знаю, що він був в тому, що труну

  10. heisalive Говорить:

    Я переконаний, 100 +%, що Майкл Джексон поставив власну смерть втекти і перейти з нормальним жити в іншому місці ... що це те, що моя внутрішній голос був мені з моменту його "смерті" був оголошений, і він тримає мене прискорення триває. Я також професійні юридичні і я дивлячись на це питання як "справа", і всі їх елементи, як "Діскавері" на ім'я тільки одного. Майкл Джексон, безумовно, має латунний bleeps, контактів, ресурсів, loyals і, перш за все гроші і wherewithall в цілому inscene такого "шоу", як це! Він одружений Elvis' ДНК, Ліза Марі, і в той час як у шлюбі з нею, отримали товар з її про те, як Елвіс 'смерть була поставлена й успішно "продали", щоб громадськість до сатанинські ЗМІ ще в 1977 році. На основі численних досліджень і наявних доказів кілька надійних людей і успішних в tripup журналістами Лайза Марі і Прісцилла так, то совершенно ясно, що Елвіс не помер в Graceland, і, по всій імовірності, ховалися в США через програми захисту свідків, як колишній Федеральний офіційний агент.
    Немає сумнівів в моїй пам'яті, що Майкл Джексон, за його власним набором причин поставив його "смерті", як Елвіс, і зробив, як він жив, і дивиться на цей "захід", як його ще більшим біс з постійно moneymill $ покладають і на . Якщо Деббі Роу не отримує опіку над дітьми МДж (замість готівки грошей, звичайно), вона залишається з Кетрін Джексон також заявив МЮ волі. Цей захід дозволить забезпечити 100% доступ до МДж його діти, і вони будуть здивовані після його повернення з "серйозних", щоб зустрітися з ними в какой-то момент!
    * Головні новини випадку модифікації: Starwitness № 1, Елізабет Тейлор кого любить МЮ зі своїм серцем і душею, і в той же самий "знизилася" до ", як" в "Меморіал" веселощі в Staples Center заявив вона "любить його занадто багато". Г-жа Тейлор є одна особа Майкл сподівається, неявно і imaginably першою людиною, дізнатися про його розробити план втечі, і тим самим довів свою лояльність по відношенню до нього не "з'являється" в цьому його sendoff який після Елвіс "смерть", і похорони, на сьогоднішній день є найбільшим лежать усі говорять, неправда, що мільярди людей swalloed весь .. Ах да маловірні!!
    * Головні новини випадку модифікації: Starwitness № 2, Діана Росс оголосив через випустила заяву, з яким вона не була ", які відвідують", говорять: вона також про це! Ці 2 осіб, Росс Тейлор і так відомо, що вони ближче до МЮ, є частиною його інтимний внутрішній коло confidantes року. і, по всій імовірності, сприяли його з його "Getaway", а, можливо, допустити їх на deathbeds-небудь, або ... нет! Докази веде монтаж і справу постійно набуває м'язи.
    * Головні новини випадку оновлення: 2 Подробнее importants в МЮ внутрішній коло, пропали без вісті в Staples Center: Урі Геллер і Діпак Чопра, ще 2 людей в його поставив так: "Смерть побег"?? А скорее всего возможность!
    Після закінчення "Меморіальна служба", зробив нікому, крім мене помітити, побачити і прочитати - на стадії backwall у Staples Center - ці слова з'являється синя напис: "Я живий, і я тут назавжди "???? МДж чи залишити "повідомлення" тут себе тільки деякі з "скорбящих" спіймали на і хоча rosedraped, золотий труну, ймовірно, порожній або з маріонеткові всередині сидів там без пояснення від одного будь-Вібе, що вона насправді містять мертві тіла, будь-яке "тіло" на всіх? .... Дякуємо за те, що читати ваші думки з цього приводу? Я впевнений, буде цікаво почути

  11. MyBelovedMJ Говорить:

    Я бачив thhat письмовій 2, я тільки перевірив його. OH MY Господа, я отримав озноб. Хто, чорт, що писав? Чи є Майкл відправивши нам повідомлення? Чому дім засмучений то, я кажу про Парижі і Марлон. Чи є вони за Майкла в усьому цьому? Було 2 плазунів. Я був настільки убитий горем yeasterday я плачу беспосадні за 2 тижні, але yeasterday тільки 2 чертовски трудно на мене. І чому, чорт нічого `T, ми отримуємо, щоб його тіло. Вибачте за присяги, і, як правило, Don `T робити, але я дуже засмучений прямо зараз. Якщо він дійсно живий, він повернеться, я знаю його, і він Вейл proberly бути на одному зі своїх концертів дати. Це може бути так здорово. Просто зателефонуйте мені наївним, але ці листи нічого писати `T себе і сім'ї нічого` T покласти їх там точно, не зробив деякі з так званих друзів. Тільки 1 людина могла б зробити це. Майкл. Він є майстром у desquises, він зміг би ввести стабільні центру, без beeing reganiced. Їм не впевнений, що він був там, хоча. Але я майже впевнений, що він є 1 responseble за це повідомлення. Я присягаю перед Богом моє серце просто зупинили на секунду. Якщо Майкл дійсно живий, і він-небудь зможе прочитати цей текст, я хочу його знати, що я люблю його більше, ніж що-небудь, а не за його музику, але для яких він був. Я так і не зрозуміли його, і судити його або що-небудь. А мудрий чоловік якось сказав, і я qoute: не передавати нікому judegement, перш ніж ви розмовляли з ним один на один, I Don `T одно, що історія є. Хлопчик він мав рацію. Я просто хочу, що Майкл дасть нам в какой-то знак, його час живі. Що завгодно, але mabye ці слова було. Я dunno, плутають, хоча я вважаю, більш ніж коли-небудь, що posibillity з himbeeing жив дуже великий. Я б все, що я самостійно отримати його назад, все. Любові Вам Майкл

  12. MyBelovedMJ Говорить:

    Я живий, і я тут назавжди. Я пару моєму будинку, на цей рахунок. Майкл жив. Ніхто не міг би написано, що повідомлення.

  13. heisalive Говорить:

    MyBelovedMJ .. Ви кажете, що ви "знати" про те, що тіло було в гробу .. Ах, правда? Це тому що ви були privvy, щоб покласти його туди?? і / або ви actally побачив тіла МЮ через метал з гробу ??????

  14. MyBelovedMJ Говорить:

    Я думав, що він справді був там, коли я бачив Париж говорити з ним. І не coulden `Я не бачу через неї LOL. Але потім я побачив ці слова: Im живі, і їм тут назавжди. Потім я почав дивуватися, якщо він був знайомий

  15. heisalive Говорить:

    Для MYbelovedMJ: до свого збиток, Елвіс "тіло" була виставлена у відкритому Ларец. Це не був, однак, не Elvis' на все тіло, то чорт з "тіла", і ті з реальних Елвіс не збігаються, ESP. в Курносов ніс від тіла проти Елвіс "ідеального римський ніс один пункт, що стирчить, як палець болить. В "тіло" було в кондиціонером труну? Тепер, що б завмерла ХОЛОДНІ SiTFF потрібен кондиціонер для гробу?

    Досить імовірно, що в шлюбі з г-жа Преслі, Майкла Джексона, не тільки товари, як на стадії його власної смерті успішно, але отримав "робити і Dont в" список, один пункт, який, можливо, були: " Шкатулка тримати закритими на всі часи "... на меморіальному та / або похорон, то" дух "від мертвого тіла людини в Ларец дає покинути упізнаваним" Vibes "і він же на цвинтарі .. При відвідуванні Арлінгтон цвинтарі поблизу Вашингтона, округ Колумбія, ви ДОСВІД Vibes з JFK стояв на його могилі. Я кажу, що, оскільки я був там і досвідчених її.

    Для отримання більш реалістичного зчеплення на те, що в даний час розміщені на цьому сайті, я рекомендую Вам прочитати значно Elvis про "смерть" і факти, які говорять проти нього. Це дасть вам набагато краще ojbective про "смерть" Майкла Джексона. мають на це!

  16. MrsBenjamin Говорить:
    ч.

    Я маю те, що я хочу деякі з вас прокоментувати. Але коли ми отримали повідомлення про те, як Майкл подивився, коли молодший отримав там доцент відповідає опису на картинці, коли він знаходився в задній частині машини швидкої допомоги. Вони були спеціально сказав Майкл був повністю Лисій. З того, що їм бачите на малюнку. Він був сповнений волосся ... Так ладно .. ти в лікарню, тому збираюся поставити перуку на нього? .. Будь-який?

  17. ejay5131 Говорить:

    Я так рад, інші люди, що він усе ще тут. Я дотримувався цієї МЮ історія настільки тісно, і знаю всі деталі все. Саме тоді я почав з питання, якщо він дійсно мертвий. Меморіал був дуже сцені, хоча я плакати всю меморіалу. Я не міг зрозуміти, чому його сім'я і діти були настільки спокійна і не плаче. Я маю на увазі тут я чужий на цю людину, і я зовсім опустіла, що він зник. А потім, коли Париж говорив я просто не вважають, що емоційні зв'язки скорботи і втратити, а не сльози. І чому ні один з його близьких друзів буде присутній, за їхніми словами Майкла б зрозуміти їх жалобою в приватному порядку. Потім я стала абсолютно підозріло, коли в кінці меморіалу мав великий екран з написом "Я живий, і я тут назавжди". Я не купить. И почему AEG мати страховий поліс, які охоплені "передозування", але не "природними причинами"? І якщо Jacksons найняв рухомих фургони прийти і видаляти елементи з особняка, то як же вони не виявлять наркотики, що, як поліція виявила 4 дні пізніше? І все це дзижчання про біологічним батьком дітей, це щоб "довести", вони не були MJS, а потім вони будуть зникати з "реальним" папа. Чому МЮ заховати їх за всі ці роки і протягом останнього місяця, вони вже були з ним, без масок. Так багато питань, які так багато, не запитуючи, я ніколи б не провести це проти нього взагалі, може бути, він шукає щастя, що знову в ЗМІ говорять нам, що ми повинні думати про нього. МЮ, якщо там, я відчуваю вашу не пішли з цього світу.

  18. carelesslove46 Говорить:

    Я ніколи не чув про
    страховий поліс, що охоплює
    смерті в результаті передозування .. Існує випадкової смерті охоплення.
    І, звичайно, смерть від природних причин .. Мені дуже хотілося б думати Майкл жив ..
    Але я серйозно сумніваюся в цьому. Це займе дуже багато людей тягнути цю річ покинути успішно .. І кожен міг би довіряти?? Також Майк ніколи б не дозволити його дочка встати і просто
    лежать, як .. Також я бачив остаточного зйомку Майкла репетіруем. Не тільки
    він з нетерпінням дуже тонкий для його висота .. Він, безумовно, вистачає енергії .. Його гарний голос і не коливатися в .. хоча час визнати реальність хлопці .. Навіть якщо
    сім'ї дозволило державним перегляду цього органу, то буде ще були люди там, що б сказав це не Майкл .. або "восковий манекен теорії б прийти знову. Я ж роду
    думаю, що Елвіс на faking
    його смерть можна було б
    можливо, тому, що він був
    дружній по крайней мере, два
    Президент і інших друзів в уряді та
    правоохоронних .. я ніколи не
    чули про те, що нічого подібного
    з Майклом ..
    Майк Я люблю тебе .. буде не вистачати
    Ви .. Відпочинок у світ красивих
    Ангел ... xoxoxoxo

  19. Голландська Говорить:
    ч.

    Я не знаю, чи є МЮ дійсно живим або мертвим, але багато речей просто не додати або в значній мірі випадково. Більшість з них були розглянуті вже тут, але я відсутній. На пам'ять, як раз перед "Ми в світі" були виконані, Кенні Ортега була короткою промовою, і він зробив кілька помилок, які ніхто, як видається, вже помітили. Коли мова йде про репетиції в Staples, він говорить: "Ми були тут, а трохи менше, ніж тиждень тому". Коли я почув, що я что-то вроде "WTF? Менш ніж тиждень тому? Він наполягає на 2 тижні!! "Це не помилка в один день або два, але він як-то цілий тиждень ошибаюсь. Обмолвка?

    Я ні, і ніколи не був величезний шанувальник МЮ, і я став цікавитися тільки тому, що від інтенсивного освітлення в засобах масової інформації. Зазвичай я можу кошторис люди досить добре, і я ніколи не опускати мій кишки відчуття (яке, як я розумію, не означає, SH! Т до інших людей). В даному конкретному випадку, моя кишка почуття говорить мені, світ навмисно. час зберігаються в деяких речах, і світ навмисне подається з суперечать історії. Все, що їм доведеться зробити, це розповісти ЗМІ ABC та засоби масової інформації свою чергу складають і додайте D до З. Усім відомо, засоби масової інформації механізмів, вірно?

  20. Голландська Говорить:

    Крім того, він забув додати наступне. Після того як "Меморіал", вертольоти після кортеж якого було сказано (в охопленні), включивши в Ларец. Принаймні, це було на Сі-Ен-Ен. Потім кортеж зупинилися в готелі у Беверлі Хіллз і IMHO НЕ катафалк, що перевозять в Ларец представляє там. Я був налаштований на Сі-Ен-Ен, але в той же час також ETOnline, і вони також мають інший потік із зазначенням кадри, зняті в вертоліт після чорним ван (не катафалк, що використовується на шляху до Staples) водіння по автостраді. Кожний знає де, що чорний ван пішли, так як потік був відключений у той час як він показав цей ван ще на автостраду. Цей чорний ван зробив залишити Staples, однак, не супроводжується якими-небудь іншими автомобілями. Немає поліції, немає Rolls Royces, нічого. По суті, він поїхав вниз по шосе досить анонімним і могли б у будь-якому місці, не підозрюючи, хто він був безпосередньо пов'язаний з МЮ в меморіалу.

  21. bexuk Говорить:

    Я поцікавився, чому велика частина МЮ найближчих друзів werent на Стейплс меморіального центру, але потім, можливо, вони прийшли до приватного похорону відбулася в лісовому Газони морзі до рук? Ми не знаєте, хто пішов на це.

  22. Angel36 Говорить:

    Ви бачили, що beuatiful зображення на кінець меморіалу?
    Це була картинка з liberiangirl, що він стояв за камерою.
    Може бути, він керував всій його меморіальний сам!!
    Це дуже гарна картина, однак, чому ця картина, якщо він не спрямований цьому сам.

  23. MyBelovedMJ Говорить:

    Ehh кажу ще раз. Я stooped whatching, коли я побачив слова apear на сцені backwall: Im живі і Im тут назавжди. Я відчував, хворий, і я отримав озноб, так що вам потрібно заповнити, якщо у мене ви не думаєте?. Наприкінці цього memoriel??

  24. Angel36 Говорить:

    В самому кінці вони показали картину Майкла позаду камери при зйомці, коли в пісні Ліберійський girl.Where він говорив "Thats одна обернути". А коли його усмішка так мило.
    Чому вони обирають, що картина в кінці, як він керував всій меморіалу.

  25. He.is.alive Говорить:

    Голландська: Я з вами весь шлях, ваш коментар не м'який, але прагматичний і я осмелюсь сказать, жорстко реалістичний ... обмолвка по Ортега під час меморіального? Так, цілком можливо, а в різних індивідів, а "ситуації", як "зник Ларец" та ін приділяючи більше доказів для тих із нас, хто шукає їх ... Засоби масової інформації, однак, розраховує на маси, що мають проковтнув цілий "смерть" в МЮ і, мабуть, не надто турбуються з приводу другого отгадчік в среди нас.

    Я шукаю в кожному шматку інформації за допомогою збільшувальне скло, piecing разом як головоломки.

    Подібно іншому блогеру Написав, Elvis' сцені смерті було легше зробити, і зійти з рук, тому що був набагато менше впливу засобів масової інформації без Інтернету та мобільних телефонів / камер і так далі. Все більше підстав, що А.) втеча маршрут не був добре спланований і спрямований, і тому ми отримаємо "ненадійні" втрачають закінчується як 'ключ' .. АБО .. б) весь "виробництва" це була покликана витік faux Pas таким чином, щоб увага на "Ей, другий вгадати все це" ... або, або, з представниками засобів масової інформації в даний час з плаваючою і спінінг всі ліки у МЮ будинки, ті gullable достатньо В даний час "ін'єкцію", якщо ви вибачте каламбур з "брудними секретами" Про МДж у спробі стерти будь-які сумніви в тому, що речі можуть бути просто OTHERWISE ..

    Я не твердолобости, емоційне Майкл Джексон вентилятор, але саме з цієї причини я можу чітко визначити сигнали з кишечника ... МЮ зробив рухатися і зник .. Я переконаний він.

  26. MyBelovedMJ Говорить:

    Angel36, Im з вами зараз, я тільки що бачив його. І я відчув хворий знову. Це memoriel так багато прихованих доказів, що ви можете `майже вірю в це. Im відбувається тут с ума, думаючи про Im Майкла весь день, намагаючись згадати, а також знайти деякі відповіді на все це. І це пропозиція: Im живе, і Im тут назавжди. Тільки що мені полювання. Я відчуваю, як мені-то треба з'ясувати, де він знаходиться. Це unbearelble мені біль. I Can `T обробляти її. Я сподіваюся, що нам вдасться отримати більше відповідей на концерт з нагоди дня народження. Я думаю, що це досить дивно, що вони "сім'ї", хочете, щоб життя, як голограма, Мішеля на сцені, sining і danceing з ними. Ммм Ще одна улик mabye. Чому, чорт би їх робити це? Або Mabye було б IRL Майкл, я не знаю, я можу `T навіть думати прямо enymore. Im так убитий горем

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.
Копія охоронюваних Chetan 'S WP-CopyProtect.