Michael Jackson prefacut moartea sa

26 iunie 2009
de admin

Următoarele informaţii au fost obţinute de la www.weeklyworldnews.com

New York, NY - A 'Regele Pop de "imitat" Regele "de preface propria moarte?

În 1994 o problemă de Weekly World News, ce a fost prezis că superstar Michael Jackson a fost atât de heartsick cu coşmar tulbure viaţa lui a devenit, el ar fals propria moarte - la fel ca Elvis!

"Michael Jackson, ca Elvis, este bolnav şi obosit de a fi mai mare decât viaţa şi vrea să obţină o viaţă", a spus talie mondială psihic şi metafizician Dr. Andy Reiss la momentul respectiv.

"De-a prins în capcană excursie superstar pe Michael în Neverland. De asemenea, există o foarte bună şansă de a putea ajunge la închisoare, dacă el este vinovat de abuz sexual cu copii.

"Singura cale de ieşire din mizeria asta de la el este de a fals moartea sa, sa taie părul şi să subterane", spune Dr. Reiss, care este specializata in celebritate predicţii.

Dr. Reiss înmănuşat Unul crede că va încerca să scape existenţa lui diabolic de "moarte" in Neverland, sa distanţă parc de distracţii retragere.

"The acoperă un text care va fi Michael Jackson a suferit un atac de cord fatal in timp ce de echitatie lui roata. Jackson a "rămâne" vor fi cremated şi a lui "cenusa" vor fi împrăştiate pe motiv de Break ", explică el.

"Singura cale pentru Michael pentru a începe o nouă viaţă nouă este de a termina grotesc de viaţă pe care le-a acum. El a invatat de truc de la Elvis. "

În timp ce Jackson nu a zi de la sfârşitul lui iubita lui Neverland, el a făcut într-adevăr, "mori" de un atac de cord în după-amiaza zilei de 25 iunie 2009.

Jackson a făcut planuri pentru a veni realizare? E încă în viaţă, undeva?

Trezi si de a invata pentru a atrage avere, fericire si dragoste in viata ta.


Tags: conspiratie, Moartea Hoax, prefacut Moarte
Postat în Teoriile conspiraţiei, Hoax Moarte | Comentarii (36)

36 Răspunsurile la "Michael Jackson prefacut moarte"

  1. MJ ucis de Illuminati spune:

    Michael a fost ucis. Cine l-a omorat? Este cu siguranţă o conspiraţie cu privire la nivelul de 911 cu mass-media complice.

    În ultimele 6 luni, cineva a fost plantat "Michael Jackson va muri în 6 luni." Acest lucru a fost din nou în ianuarie'09. Cum ar fi ca stiu asta? A fost o modalitate de a aclimatiza public Jackson la moartea înainte de moartea sa pentru a face o surpriză, dacă nu s-a întâmplat?

    Michael a fost practica la Centrul de materie primă în LA pentru concertul cu o zi înainte de a muri. El a avut un concert, care sunt certained a inregistrat, pentru că el a făcut asta în trecut. Deci, vom vedea acest concert pentru a detecta lui purtare şi de sănătate. Ai Fox News, susţinând ", el a fost letargic şi nu ar putea face prin intermediul rehersals. Cine a sunat Fox cu povestea asta? Oamenii care au fost acolo, inclusiv de dansator a zis că a fost într-o mare forma, optimist, şi încântat de viitorul concert.

    Michael a trecut printr-o 4 oră fizice pentru o societate de asigurare care au asigurat de concerte. El nu a avut probleme.

    Apoi l-aţi sunat prietenul lui cu o noapte înainte de a spune ", el a fost nu se simte bine." A doua zi dimineaţă aveţi acest medic, Dr. Murray, care a fost de numai lui medic pentru ultimele 2 luni de la partea lui în timpul mortii sale. Acest medici dispare după moartea sa, nu a vorbit cu familia Jackson, şi nu a vorbit cu legist.

    Legistul dă declaraţia lui de "Nu joc incorect." Cum ştii că nu-i asa? Acest medic ar fi putut să-l shots dat să-l omoare. 911 În timpul apelului, acest medic a avut Michael corpul pe pat care CPR. Dispecer de a trebuit să-i spuneţi medicului de a pune la podea pe Michael să-i dau CPR. Ceva nu este chiar cu povestea asta.

    Cred că cineva a ucis Michael Jackson, folosind ceea ce au ştiut el a avut o problemă cu "medicamente prescrise." Acestea sunt, folosind ceea ce ei cred că oamenii vor crede cu uşurinţă din cauza trecutului.

    Cine a plantat această poveste cu National Enquirer pe 12 ianuarie 2009 problema, susţinând Michael ar "muri în 6 luni?" National Equirer creanţe "prieteni." Este "prieteni", CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    A ENQUIRER PRIMEI raportat JACKO HAD şase luni să trăiască în NOASTRE 12 Ian, 2009 ELIBERAREA

    Foto: Splash News Online
    De ENQUIRER raportat luni în urmă, care se temeau ingrijorat amicii Michael Jackson ar muri în următoarele şase luni!

    DIN 12 ianuarie 2009: Michael Jackson este pe moarte - şi are doar şase luni în care trăim, amicii frica.

    Din păcate, de disperare bolnav stele este ţintuit la pat de mult din timp, şi de performanţele sale electrifying etapă sunt de domeniul trecutului, dezvăluie surse.

    Incredible rapoarte Placi târziu în decembrie că Jackson este luptându o rara, de moarte şi de tulburări genetice necesită un transplant pulmonar. Desi cantaretul a refuzat, însă, rapoarte, ENQUIRER sa spus de către surse care sa de sănătate se deteriorează rapid, din cauza unei crippling dependenta de calmante şi alcool.

    O sursa foarte aproape de stele divulgate: "Este tragic. Starea lui este atat de departe plecat, mi-ar fi surprins daca el durează şase luni.

    "Analgezice şi beţivi au prins de el. Singura cale de el a fost capabil să facă faţă stresului de sex scandaluri şi lui role-coaster de viaţă a fost de a masca durerea cu abuz de substanţe.

    "Dar rezultatul final este o dependenţă pe care-l va ucide."

    King's Bizarro dependenţa de droguri "datează din părul lui, atunci când a fost ars a face un Pepsi comerciale", a spus aproape de sursă. Douăzeci şi cinci de ani mai târziu, "pur şi simplu de droguri au devastat el."

    Michael scris în "foarte, foarte rau", se afirmă în prieten de familie. "El a fost bolnav, timp de şase până la opt luni, iar el doar pastreaza înrăutăţeşte.

    "Lui muşchii şi plămânii se deteriorează, şi el e ţintuit la pat de mult timp. El poate să meargă, dar nu pentru foarte mult timp.

    "Pe bună zi, Michael este în măsură să ia copiii la o librărie. Dar el nu pentru mai mult de o oră. El are foarte puţină forţă ... Este scris în cele din urmă în mâinile lui Dumnezeu. "

    Dar un purtător de cuvânt Jackson neaga vehement de stele este bolnav, spunând: "Domnul Jackson este în regulă de sănătate "şi este în negocieri pentru un concert de tur şi TV proiecte.

    "Michael a lupta pentru viata lui", a încheiat aproape sursă. "Si aceasta nu arata bine."

  2. Tejur Star Jetur spune:

    Nu aş putea fi un pic surprins dacă totul a fost pus să dea roade pe care o jumătate de miliard de datorii de către creşterea vânzărilor de înregistrări şi Suveniruri si / sau pentru a schimba Mike din toată identitatea aşa că pot obţine o şansă de a vedea ce e ca de a trăi ca noi normal funcţionarea anormală a dysfunctional oameni buni. Dar, având în vedere că adevărul este că de droguri sau mai degrabă un cocktail de medicamente pe o perioadă lungă de timp, eventual, este ceea ce a avut viata lui sau mai degrabă a luat viaţa de la el, cred că este cel mai credibil realist vorbind. Sunt doar bucuros că a fost într-o astfel de veselie, chiar în cele din urmă.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei spune:

    Michael Jackson mai prefacut cu siguranţă moartea sa. Toate sale fiind transferate la neverland, sa raportat că Movers a semnat un acord de confidenţialitate. De asemenea, ... Dacă aş fi un detectiv prima persoana Aş dori să vorbesc cu Paul ar fi MCartney! Dar ...

    Deoarece Michael DID fals propria sa moarte, care nu ar fi o opţiune. Parintii lui sunt toate de desfăşurarea activităţii sale economice şi, în curând, se va redeschide ferma Neverland şi un nou album cu Michael Jackson fi promovate în cadrul Joe Jackson e nou record companiei. Ai grija!

  4. Andrew spune:

    K
    Dacă Michael Jackson este mort, atunci de ce fiecare poveste păstra în schimbare. La inceput a fost raportat ca Jackson a fost căutat mare cu o noapte inainte sa "Moartea". Din ceea ce am citit online despre asa-numita autopsie Jackson nu a putut vorbi, muta, sau ceva de genul asta, pentru că el a fost un schelet uman. Apoi video de Michael Jackson "corp" în organism sac Şedinţa a fost ca un Michael Myers în Halloween H2O. Explica-mi cum un organism care arată că şedinţa a fost până în cazul în care organismul este mort?

  5. wishful09 spune:

    Cred că povestea ţine în schimbare, pentru că oamenii sunt pur şi simplu joc sus. Dacă mai multe persoane sunt implicate, apoi povestea mai mult decât probabil, vor continua să se schimbe. Eu cred că nu este posibil ca Michael a fost ucis, dar n-am mai crede de faptul că acesta poate fi prefăcut moartea sa. Mi-ar place sa cred ca a fost asasinat. Aceasta facilitează mintea mea de a crede că el este pe undeva fericită să vadă cât de atât de mulţi oameni sunt grieving pentru el.

    Este o foarte puternică posibilitatea sa prefacut moartea lui Jermaine deoarece este prea aproape persistente cu privire la faptul că el vrea Michael corpul ingropat in Neverland. Totuşi, el doesnt dori un memorial acolo. Ele păstrează schimbare de inmormantare de locuri, aproape ca în cazul în care acestea sunt de verificare cu Michael însuşi. Ştiu că sună nebunesc, dar să mă aud. De ce ar alege pentru a avea un memorial de la Staples Center? Asta e prea fricos. Mi-am dat seama de cererea de fani, dar la un moment dat, s-ar dori acest lucru este prea mult. Thats un loc ciudat pentru un memorial în special dat fiind că el a fost doar repetitii acolo săptămâna trecută. De asemenea, ei păstrează acest memorial, declarând că este vorba de fani, astfel cum a fost cazul pentru a duce la altceva. Ea poate fi doar meu dornic de gândire, dar Im presupunând ceva se întâmplă pentru a merge în jos pe marţi. Dacă nu Marţi, apoi de ziua lui. Dacă nu, atunci, atunci va accepta faptul că el ar putea avea de fapt, a murit. Toate aceste persoane care ies spune el a abuzat de droguri pare un pic de pe la mine. Felul în care ştirile de desfacere pentru a înţelege totul este tulburătoare. Serios, este destul de uşor să faci asta, chiar dacă sunt Michael, deoarece consideră că mass-media nimic surse le spui. Ceva nu este dreapta, asa ca a pune la îndoială posssibility de el fiind în viaţă nu este ridicol. Du-te înapoi peste povestiri de la ultima săptămână şi a le citi. Te va găsi toate că nimic nu se potriveşte cu adevărat până în acest suspecte asistenta vine înainte. Apoi, dintr-o dată nu este la fel de droguri găsit în casa lui de zile mai târziu. Deci, foarte convient.

  6. MyBelovedMJ spune:

    OH Doamne! Nu pot să credem că Michael actuelly are o clonă a lui .. Un prieten de-al lui, care au avut surgury .. OH Doamne. Ce dracu 'înseamnă asta. E încă în viaţă?

  7. MyBelovedMJ spune:

    Este final, iubirea mea a plecat. Nimic din acest puţ în Centrul de azi a fost fals. Paris, a vorbit cu tatăl ei la microfon, în sfârşit, de ani mi-a spus şi citez: De cand m-am nascut, mi dadi a fost cel mai bun dadi vreodată, te iubesc aşa de mult. Şi atunci el a avut un complet Defalcare. Ea este de 11 de ani, o fata, cum a putut ea că fals. Acesta nu este în viaţă. El este plecat . Am luat-o astăzi, o parte din mine tocmai a murit. Pentru a vedea care sicriul cu Michael `s organism, care a fost doar la greu. Am luat-o. Lovedone meu este plecat. Şi el nu va "apear" pe scena din nou vreodată. Nu chiar de la Londra, ca unele-a spus. El este într-adevăr plecat. Inima mea este atât de spart, Nu pot să cred. Mesajul meu pentru Michael, este aceeaşi ca şi cea Latoya scris: Mihai, după 50 de ani de aşteptare, în final, Dumnezeu te-a sunat de acasă, să fac ceea ce faci cel mai bine.
    El a împărtăşit-vă extrodenary talent cu noi toţi pentru multe decates, şi acum e timpul să-ţi aripi răspândit la un nivel mult mai mare, care ofcause Stiu ca va face, şi de a se alătura celelalte Îngerilor, şi de a le oferi o performanţă incredeble . Şi să păstreze Angels smileing. Te iubesc şi profund Nu pot să aşteptaţi pentru a vedea ce efectuaţi din nou. Mike, va fi întotdeauna în visele mele. Te iubesc aşa de foarte, foarte, foarte, foarte, mult

  8. MyBelovedMJ spune:

    Chiar tare n `am primit pentru a vedea corpul lui, stiu ca a fost faptul că în sicriu

  9. heisalive spune:

    Sunt convins 100 +% că Michael Jackson în scenă propria moarte pentru a scăpa şi du-te cu un obişnuit pe viu în altă parte ... că este ceea ce mi-a fost vocea interioară spune-mi din momentul sa "moarte" a fost anunţat şi ea continuă să-mi grăbire în curs de desfăşurare. Sunt de asemenea, un juridice profesionale şi am uitat la această problemă ca un "caz", iar toate elementele acesteia, cum ar fi Discovery, pentru a numi doar una. Michael Jackson are cu siguranţă de alamă bleeps, contactele, resurse, loyals şi de cele mai multe dintre toţi banii şi wherewithall la mare pentru a inscene o astfel de "show" ca asta! S-a maritat cu Elvis "a ADN-ului, Lisa Marie şi în timp ce căsătorit cu ea, a luat de mărfuri de la ea cu privire la modul Elvis" deces a fost cu succes în scenă şi "vândut" de către public, prin mass-media de satanice înapoi în 1977. Bazat pe scară largă şi de cercetare existente dovezi credibile de mai multe persoane fizice şi de succes tripup lui de către jurnalişti din Lisa Marie şi Priscilla atât, este foarte clar că Elvis nu a murit la Graceland şi este în toate probabilităţile ascunde în SUA prin intermediul Programului pentru protecţia martorilor, ca fostul oficial agent federal.
    Nici o îndoială în mintea mea că Michael Jackson, pentru propriul său set de motive în scenă sa "moarte" ca Elvis a făcut şi ca el este viu şi este undeva uitam acest "eveniment", aşa cum sa tot mai mare bis cu moneymill continuu $ pinning pe şi de pe . Dacă Debbie Rowe nu primeşte custodie de MJ de copii (în loc de numerar, desigur), el rămâne cu Katherine Jackson a declarat ca va este de MJ. Acest aranjament de 100% va asigura un acces uşor pentru MJ la copiii lui şi le va fi surprins o dată se întoarce de la "grave" pentru a le vizita, la un moment dat!
    * Breaking News cazul actualizare: Starwitness No. 1, Elizabeth Taylor MJ cine iubeşte cu inima şi sufletul şi de asemenea, a "refuzat" la "apărea" de la "memorial" shindig la Staples Center, declarând că "iubeşte prea mult". Doamna Taylor este o persoană de încredere în Michael imaginably implicit şi a fost prima persoana care a auzit despre elaborarea planului de evacuare şi, astfel, sa dovedit o loialitate faţă de el nu "apare" la acest sendoff sale, care, după Elvis' "moarte" şi de înmormântare, este de departe cea mai mare minciună mai spus, o minciună că miliarde de oameni au swalloed întreg .. O persoană care a votat de credinţă mică!
    * Breaking News cazul actualizare: Starwitness No. 2, Diana Ross a anunţat, prin intermediul a lansat declaraţie ea nu a fost "participa", vorbesc: ea este, de asemenea, pe asta! Aceste 2 persoane, Ross şi Taylor ambele sunt cunoscute pentru a fi mai aproape de a MJ, fac parte din cercul său intim interior de confidantes de ani de zile. şi în toate probabilităţile ajutaţi-l cu "evadare" şi ar putea să-l recunosc pe deathbeds o zi, sau ... nu! Dovezile ţine de montare şi o păstrează în caz câştigă musculare.
    * Breaking News cazul actualizare: 2 mai importante din cercul interior al MJ a fost lipsă la Staples Center: Uri Geller şi Chopra Deepak, 2 mai multe persoane în bine pe scenă "moartea scape"?? O posibilitate de natură!
    După sfârşitul celui de-al "Memorial Service", a făcut pe nimeni altul decât mine observa, a se vedea şi a citi - în etapa de backwall Staples Center - aceste cuvinte care apar în albastru caractere: "Eu sunt în viaţă şi eu sunt aici pentru totdeauna"???? Ti-MJ lăsa un "mesaj" se aici doar cateva din "mourners" prins şi pe timp ce rosedraped, aur sicriu, probabil, goale sau cu o marionetă în interiorul stat acolo fără a da jos un singur fel de tremur că este de fapt conţinute un cadavru, nici un "corp" la toate? .... Multumesc pentru lectura ce parere ai despre asta? Aş fi interesat să vă aud

  10. MyBelovedMJ spune:

    L-am văzut thhat scris 2, am verificat-o. Oh, Doamne, i-am frisoane. Cine naiba a scris asta? Este Michael a ne trimite un mesaj? De ce a fost atât de supărat de familie atunci, mă refer la Paris, şi Marlon. Sunt în spatele ei, Michael, în toate astea? A fost înfiorător 2. Am fost asa de inima franta yeasterday, i s-au plâns non-stop timp de 2 săptămâni, dar yeasterday a fost de numai 2 al naibii de greu pentru mine. Şi de ce dracu n `t ne pentru a vedea corpul său. Ne pare rău pentru swearing, i în mod normal, Nu face asta, dar eu sunt destul de suparat, chiar acum. Dacă el este, într-adevăr, în viaţă, el se va întoarce, doar ştii asta, şi-l weill proberly fie pe una din datele sale concerte. Asta ar putea fi atât de meseriaş. Suna-ma naiv, dar aceste litere nu `mi scriu ei înşişi, şi nu de familie" Nu le-a pus acolo pentru sigur, nici o parte din asa-numita prieteni. Doar 1 persoană ar fi putut face asta. Michael. El este un maestru în desquises, el ar fi fost în stare să intre stabil centru, fără fiind reganiced. Im nu a fost sigur că există, totuşi. Dar sunt aproape sigur, că el este de 1 responseble pentru acest mesaj. Jur pe Dumnezeu, inima mea sa oprit doar pentru o secunda. Dacă, într-adevăr, Michael este în viaţă şi el o zi va fi în stare să citesc acest lucru, vreau să-l ştii că îl iubesc mai mult decât orice, nu pentru muzica sa, dar pentru care el a fost. N-am înţeles bine cu el, sau el judecător sau nimic. Un înţelept persoană, o dată şi am spus qoute: Nu trece judegement pe cineva, înainte de ai vorbit cu ei unu la unu, nu `mi pasa de ce se povestea. Băiatul a fost chiar el. M-am dori ca Michael ar da-ne un fel de semn, de el fiind în viaţă. Orice, dar mabye aceste cuvinte a fost tot. Nu stiu, confuz, deşi cred că mai mult decât oricând, că posibillity de himbeeing viaţă este foarte mare. Mi-ar da tot ce-am să-l propriu înapoi, totul. Te iubesc, Michael

  11. MyBelovedMJ spune:

    Eu sunt în viaţă şi eu sunt aici pentru totdeauna. Voi paria casa mea, cu privire la acest lucru. Michael este în viaţă. Nimeni altcineva ar fi scris acel mesaj.

  12. heisalive spune:

    MyBelovedMJ .. ai spus ca ai "ştie" că organismul a fost în sicriu .. oh-adevăr? Este că în cazul în care aţi fost privvy pentru a vedea a fi pus acolo?? şi / sau ai actally văzut corp de MJ prin metal din sicriu ??????

  13. MyBelovedMJ spune:

    Am crezut că el a fost într-adevăr acolo, când am văzut Paris vorbesc cu el. Şi nu i coulden `t a se vedea prin ea lol. Dar apoi l-am văzut aceste cuvinte: Im în viaţă, şi im aici pentru totdeauna. Apoi am început să întreb dacă acesta a fost un semn

  14. heisalive spune:

    Pentru a MYbelovedMJ: Pentru a detrimentul său propriu, Elvis' "corp", a fost afişată într-un sicriu deschis. Acest lucru nu a fost însă nu Elvis "corp la toate, facială caracteristici ale" organ ", precum şi cele de la real, Elvis nu se potrivesc, ESP. pugilist de nas al organismului vs Elvis "nas perfect Roman este un element care se lipeste ca o rană la degetul mare. De "corp", a fost într-un sicriu airconditioned? Acum, ce ar fi un Frozen RECE SiTFF nevoie de un sicriu de aer conditionat?

    Este foarte probabil ca, în timp ce căsătorit cu doamna Presley, Michael Jackson nu numai bunurile cu privire la modul de a etapă propria moarte cu succes, dar de asemenea, a primit o "do's si dont's" listă, un element de care se poate să fi fost: " păstra sicriu închis în orice moment "... la un memorial şi / sau de înmormântare, de" spirit "de mort în sicriu dă jos de recunoscut" vibes "şi n-are acelaşi la un cimitir .. , atunci când vizitaţi cimitirul Arlington langa Washington DC, veţi experimenta vibes JFK de la picioare, la mormânt. Eu spun că, pentru că am fost acolo şi experimentat-o.

    Pentru a obţine o mai realiste strânsoarea asupra a ceea ce este fiind postate pe acest site, recomand să citiţi considerabil despre Elvis' "moartea" şi că faptele vorbesc împotriva sa. Făcând astfel, vă va oferi o mult mai bine ojbective pe "moarte" de Michael Jackson. avea la el!

  15. MrsBenjamin spune:

    Am ceva ce vreau unii dintre voi să comenteze. Dar când am ajuns la un raport de ştiri cum Michael uitat când paramedicii ajuns acolo dosent potrivi descrierii din imagine, atunci când el a fost în spate de la ambulanta. Au avut specific spus Michael a fost complet Bald. Din ceea ce vedem în im imagine. El a fost plin de păr ... Deci, bine .. te duci la spital aşa vă va pune o peruca el? .. Oricine?

  16. ejay5131 spune:

    Sunt atât de bucuros alţi oameni cred că e încă aici. Am urmat această MJ poveste atât de strâns şi cunosc fiecare detaliu de tot. A fost apoi că am început cu întrebarea dacă a fost intr-adevar mort. Memorialul, a fost foarte în scenă, cu toate că am făcut plange prin întreaga memorial. Eu nu pot înţelege de ce familia sa şi de copii au fost atât de calm şi să nu plâng. Vreau sa spun aici Sunt un străin la acest om, si eu sunt total devastat că el a plecat. Si apoi, cand am vorbit la Paris doar nu credeţi că conexiune emoţională a plânge şi pierde, şi fără lacrimi. Şi de ce nici unul din prietenii lui aproape ar urma, spun ei, Michael le-ar înţelege grieving în privat. Apoi am devenit total suspect în cazul în care sfârşitul celui de-al memorial a avut mare ecran cu cuvintele "eu sunt în viaţă şi eu sunt aici pentru totdeauna". Eu nu-l cumpere. Şi de ce s-au AEG o asigurare că acoperite "supradoze", dar nu "cauze naturale"? Şi în cazul în care se deplasează Jacksons angajat camionete pentru a veni şi de a elimina elemente din conacul, cum nu s-au descoperit de droguri, care a găsit de poliţie ca 4 zile mai târziu? Şi toate astea bîzîit despre tatal biologic al copiilor, aceasta este de a "dovedi" nu au fost Mjs şi apoi vor dispărea cu "reale" tata. De ce nu le ascunde MJ pentru toţi aceşti ani şi în ultima lună, au fost cu el, nu măşti. Atât de multe întrebări care nu sunt atât de multe întreb, eu n-ar tine asta împotriva lui, la toate, poate că el este găsirea de fericire pe care, încă o dată, mass-media este de a spune ceea ce noi trebuie sa ne gandim la el. MJ, în cazul dumneavoastră, acolo, mă simt dvs. nu a dus la această lume.

  17. carelesslove46 spune:

    Nu am mai auzit de un
    poliţă de asigurare care acoperă
    deces prin supradozaj .. Nu există moartea accidentală de acoperire.
    Şi, bineînţeles, de moarte din cauze naturale .. Mi-ar plăcea să cred că Michael este in viata ..
    Dar mă îndoiesc serios. S-ar lua prea multe persoane de a trage chestia asta de pe succes .. Şi toată lumea ar putea fi de încredere?? De asemenea, Mike ar permite niciodată fiica lui să se ridice şi doar
    minti asa .. De asemenea, am văzut ultimul picior de Michael repetitii. Nu numai
    nu-i asa arata mult prea subţire pentru înălţimea lui .. El este în mod evident lipsite de energie .. lui frumoasă voce, deşi niciodată nu se clătina lui .. Ora de a accepta realitatea baieti .. Chiar dacă
    familie au permis o publice de vizionare a corpului atunci acolo ar fi fost încă oameni acolo care ar fi spus că nu e adevărat, Michael .. sau "ceară fictiv" teorie ar fi venit din nou. Am făcut un fel de
    cred ca cu Elvis a preface
    de la moartea sa ar fi putut fi
    posibil, pentru că el a fost
    prietenos cu cel puţin două
    Preşedintele a avut şi alţi prieteni în guvern şi
    de aplicare a legii .. nu am mai
    auzit de aşa ceva
    cu Michael ..
    Mike te iubesc .. va fi dor de
    Odihneste-te in pace .. frumos
    înger ... xoxoxoxo

  18. Olandeză spune:

    Nu ştiu dacă MJ este viu sau mort cu adevărat, dar de multe lucruri, nu doar de a adăuga sau sunt extrem de coincident. Cele mai multe dintre acestea au fost abordate aici deja, dar eu sunt o lipsă. La memorial, chiar înainte de "Suntem în lume", a fost efectuat, Kenny Ortega a avut un discurs scurt şi-a făcut o mică eroare de care nimeni nu părea să fi observat. Când vorbim despre repetiţii în Staples, el spune că "noi am fost aici, un pic mai puţin de o săptămână în urmă". Când am auzit asta, am avut ceva de genul "WTF? Mai puţin de o săptămână în urmă? Este împingând la 2 săptămâni!! "Nu este o greseala de o zi sau două, dar el este ceva ca o săptămână întreagă înşel. Lapsus linguae?

    Eu nu sunt şi nu au fost niciodată un mare fan al MJ si am doar pentru că a devenit interesat de intensă în mass-media. De obicei, oamenii nu pot estima destul de bine şi nu am fost lăsaţi de sentimentul meu de intestin (care, am înţeles, nu înseamnă sh! T la alte persoane). În acest caz special, intestin sentimentul meu imi spune ca lumea este deliberat. ţinute de unele lucruri şi în lume este deliberat, fiind hrănite cu contradicţie povestiri. Toate acestea trebuie să faceţi este să-i spuneţi ABC mass-media şi mass-media de către rândul său, va aduce şi adăugaţi până la D Z. Toată lumea ştie de mecanisme de mass-media, nu?

  19. Olandeză spune:

    De asemenea, a uitat să adăugaţi următoarea. După memorial, elicoptere au fost de la cortegiu de automobile, care a fost declarat (în timpul acoperire), pentru a include cutie. Cel puţin, aceasta a fost pe CNN. Apoi cortegiu de automobile a oprit la un hotel din Beverly Hills şi IMHO nu dric transportă cutie de prezentare a fost acolo. Am fost puse la CNN, dar, în acelaşi timp, de asemenea, pentru a ETOnline si acolo au avut, de asemenea, un alt flux de afişarea picior tras de la un elicopter în urma unui negru van (nu dricului, aşa cum este folosit în drum spre Staples) permis de conducere pe autostrada. Oricine ştie că în cazul în care s-au van negru, ca stream a fost tăiat în timp ce acesta a demonstrat acest van încă de pe autostrada. Acest lucru a făcut negru van părăsească Staples, dar nu a fost însoţit de orice alte masini. Nu de poliţie, nu Rolls Royces, nimic. De fapt, ea conducea pe autostrada destul de anonime şi ar putea avea cineva plecat nicăieri fără a suspecta a fost conectate direct la MJ memoriala a scriitorului.

  20. bexuk spune:

    Am întrebat de ce mai e mai aproape de MJ prieteni werent la Staples Centrul memorial, dar atunci poate s-au dus la înmormântare privat a avut loc la firma de pompe funebre Padure lawns înainte de mână? Noi dont stiu cine s-a dus la asta.

  21. Angel36 spune:

    Ai văzut că beuatiful imagine de pe la sfârşitul celei de a memorial?
    A fost imaginea din liberiangirl că a fost în spatele aparatului de fotografiat.
    Poate că toată memorial regia lui însuşi!!
    Este o foarte frumoasa poza, dar de ce această imagine, dacă acesta nu a regizat acest însuşi.

  22. MyBelovedMJ spune:

    Ehh spun din nou. Am stooped whatching, când am văzut cuvintele apear pe scena backwall: Im în viaţă, şi Im aici pentru totdeauna. M-am simţit rău, şi i-am frisoane, deci va trebui să completaţi în mine ", daca nu te superi?. La sfârşitul celui de-al memoriel??

  23. Angel36 spune:

    Chiar la sfârşitul au arătat imaginea de Michael în spatele aparatului de fotografiat în cazul în care în cazul în care împuşcăturile cântecul liberian a fost girl.Where el spunând că "Thats o mantie". Şi când sa zâmbet este atât de drăguţ.
    De ce te-au ales ca imagine de la sfârşitul lui ca si cum ar fi îndreptat întreaga memorial.

  24. He.is.alive spune:

    Olandeză: Eu sunt cu voi tot drumul, postaţi dvs. nu este siropos, dar pragmatică şi îndrăznesc să spun, dur realist ... lapsus linguae de Ortega în timpul memorial? Da, posibil, de asemenea o altă persoane fizice şi "situaţii", cum ar fi "dispărut sicriu" etc da mai multe indicii pentru cei care sunt în căutarea ei ... Media totuşi este bazez pe masele având înghiţite întregi de "moarte" de MJ şi se pare că nu prea îngrijorat de cel de-al doilea ghicitor de printre noi.

    Mă uit la fiecare bucată de informaţii prin mărire pahare, piecing-o împreună ca un mozaic.

    Ca un alt blogger postat, Elvis "în scenă de deces a fost mai uşor să faci şi să scape pentru că nu a fost cu mult mai puţin impactul mass-media, fără internet şi cellphones / radare şi aşa mai departe. Toate de mai multe motiv că a.) a scăpa de rutare nu a fost bine planificate sau în regia şi aşa vom obţine "moale" pierde capete ca "indicii" .. SAU .. b) întreaga producţie "este de scurgere a fost conceput pentru a faux pas, astfel încât să se alertă pentru a" hei, în al doilea rând ghicit acest toate "... sau, fie, cu mass-media acum plutitoare şi filare toate drogurile gasite in casa lui MJ, cele gullable suficient de sunt acum "injectat" dacă iertare a face un joc de cuvinte cu "murdare secrete" despre MJ, în încercarea de a şterge orice îndoială că lucrurile ar putea fi altfel ..

    Eu nu sunt die-hard, emoţionale fan Michael Jackson, dar este, pentru că foarte motiv pentru care am putea deci, definirea clară a semnalelor de la intestin ... MJ făcute în mişcare şi a dispărut .. Sunt convins de asta.

  25. MyBelovedMJ spune:

    Angel36, IM cu tine acum, tocmai am uitat la ea. Şi m-am simţit rău din nou. Asta memoriel avea atât de multe indicii ascunse, pe care le poate aproape `mi vine să cred. Im innebunesti aici, IM gândesc Michael e ziua de lungă, care încearcă să cred înapoi, şi găsirea unor răspunsuri la toate astea. Şi că teză: Im în viaţă, şi Im aici pentru totdeauna. tocmai a fost de vânătoare de mine. Mă simt ca şi cum aş fi un fel de a afla unde este. Aceasta este unbearelble pentru mine, de durere. Nu pot să descurc. Sper că vom primi mai multe raspunsuri la concert, la ziua lui. Cred că este destul de ciudat că "familia" vrea să aibă o viaţă ca hologramă, de Michel în etapa, sining şi danceing cu ei. Hmmm Un alt indiciu mabye. De ce dracu ar face asta? Sau Mabye ar fi IRL Michael, Nu ştiu, Nu pot să cred că chiar direct enymore. Im aşa inima franta

  26. wishful09 spune:

    Mybeloved,

    Vorbeşti ca mine. Mă simt ca eu sunt nebun merge cu asta. Cred că este necesar pentru a pune la îndoială oameni lucruri. Atât de mult nu este adăugarea în sus, şi la închiderea nu este acolo pentru mine. În cazul în care medicul nu ştiu adresa, de ce striga el didnt pentru unul dintre copii?? Acestea au fost în casă, corect? De asemenea, a crescut de ştiri pe un presupus fantomă în Neverland, dar ei nu vor discuta nimic cu privire la imposter la Londra conferinţă de presă. Shouldn't cineva transmite acum au venit şi a spus că a fost Da, Michael. Vorbitorul de familie, poate? Prea multe lucruri nu sunt adăugând sus. De asemenea, am gasit-o ciudat că ei ar vrea un Michael hologramă. DACĂ Michael este mort, aceasta familie are nevoie de ajutor. Sunt comportament este prea ciudat. Şi în cazul în care a fost Jesse Jackson? El ar fi trebuit să fie pe scenă vorbind.

  27. Samantha spune:

    Dacă te uiţi la sicriul este destul de mici, şi pe oricine ar putea de scris "Im in viata ... si aici pentru totdeauna" Este dosent medie Michael a scris-o, eu nu prea ştiu pe cine să cred că la această etapă târziu, pentru că toată lumea ţine schimbarea poveste . Ahhh! im astfel inima franta, acesta a fost cel mai rau ani vreodată!

    Im bucur ca te-am wasn't jurul pentru moartea lui Elvis ...

  28. Samantha spune:

    Şi MJ's Inchide spun prietenii că MJ a fost plin de surprize, şi se spune Michael urât Droguri şi de alcool, care sunt de acord MJ a fost destul de incredere.
    Dar idk, i dont chiar ştiu ce să cred Lui singurul lucru thats trece prin mintea mea. Vreau doar sa ajung la partea de jos a acestei!

  29. SilverFlame spune:

    Eu doar nu stiu mai. Un minut Cred că este în viaţă şi în următorii cred că el este plecat. Confuses Ce-mi mai este că, dacă el este în viaţă, el ar putea să se întoarcă ca el însuşi? El ar fi comis o crimă de preface moartea sa? O să fac speranţe că este în viaţă, dar aş ura total pentru el să fie arestat sau mai rău pentru preface moartea sa. Sunt atât de inima franta despre toate!

  30. MyBelovedMJ spune:

    Dacă Michael "prefacut" moartea lui, nimeni nu are voie să treacă hotărâre pe el sau naything. El a facut ce a trebuit sa faca, pentru a se păstra în siguranţă. Chestia cu a fi arestat, i Nu cred. Multe persoane se fakeing proprii deaths.I Nu cred că va fi arestat. Dar aceasta nu este importent daca el se va întoarce vreodată. Importent de lucru, dacă pentru el să fie în viaţă şi de bine.

  31. ejay5131 spune:

    Toate evenimentele din 25 iunie şi toate evenimentele care au loc chiar acum până la punctul în direcţia pe care Michael este în viaţă. Cu toate acestea, nu cred că ne vom mai vedea pe el din nou .. daca ai crezut modul în care mass-media şi oameni trataţi el în 1993 şi 2005 a fost de rau ... Închipuiţi-vă ce-ar face!! La 25/09 iunie regele pop "a murit", ci o persoană liberă de control s-a născut!
    Michael, nu eşti singur, suntem aici cu tine!! <3

  32. bexuk spune:

    El, probabil, ar fi, după toate arested este fraudă.

    Vezi link-ul pentru un scenariu similare care s-a întâmplat în Regatul Unit nu cu mult timp în urmă-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? Iref = mpstoryview

    Numai această persoană a fost lipsă de viaţă în familie acasă tot timpul!

    Singurul mod de MJ ar putea să se întoarcă în cazul în care acesta ar fi dovedit că a fost răpit, sau aşa ceva sau că a fost un caz de confundat identitatea.

  33. MyBelovedMJ spune:

    Ejay5131. Am auzit de tine. M-am dori ca Michael ar putea citi toate astea, asa ca ar putea vedea cât de mult ne place de el, şi-l susţii. Şi că nimeni nu-l condamn pentru a face asta. Ne-l înţeleg în totalitate. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

  34. dikki Says:

    i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

  35. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

Plecare un Reply

Tu trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.