Michael Jackson hamis halála

26. június 2009
admin

A következő adatokat nem származik www.weeklyworldnews.com

New York, NY - a "The King of Pop" utánozni "a király" szimulál a saját halálát?

A 1994 kérdését Heti Hírek világ, azt jósolta, hogy a szupersztár Michael Jackson volt heartsick a rémálom a zaklatott élet lett, majd hamis saját halálát - mint Elvis!

"Michael Jackson, mint Elvis, a beteg és fáradt, hogy nagyobb, mint az élet és azt akarja, hogy az élet," mondta világhírű pszichés és metafizikus Dr. Andy Reiss idején.

"A szupersztár utazás a csapdázott Mihály Neverland. Emellett van egy nagyon jó esélyünk volna ki a börtönből, ha az elítélt a gyerek neme visszaélést.

"Az egyetlen mód arra, hogy ennek a rendetlenség van az, hogy hamis elhunytáig, vágott haját és menj földalatti", mondja Dr. Reiss, aki specializálódott híresség előrejelzések.

Dr. Reiss úgy véli, hogy az egyik kesztyûs megpróbál menekülni a pokoli létezését a "haldokló" a Neverland, a távoli vidámpark visszavonulás.

"A történet kiterjed majd, hogy Michael Jackson szenvedett végzetes szívroham, míg a lovaglás Ferris kerék. Jackson "továbbra is" lesz cremated és a "hamu" lesz szétszórt alapján az ingatlan, aki elmagyarázza.

"Az egyetlen módja, hogy Michael ismét új életet, hogy vége a groteszk élet van most. Megtanulta a trükk elvis.

Miközben Jackson nem ért véget a nap az ő szeretett Neverland, ő valóban "die" a szívinfarktust a délutáni június 25. 2009.

Hát Jackson tervek jön gyümölcsét? Még mindig életben van valahol?

Felébresszük Tanuld vonzása és a gazdagság, a boldogság és a szeretet a maga életét.


Tags: Conspiracy, Death Hoax, hamis Halál
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál | Hozzászólások (53)

53 Válasz-hoz "Michael Jackson hamis halála"

  1. MJ megöl Illuminati Says:

    Michael megölték. Ki ölte meg? Tuti, hogy egy összeesküvés a szint 911 és a média complicit.

    Az elmúlt 6 hónap, valaki ültetett "Michael Jackson fog meghalni a 6 hónapot." Ezt vissza január'09. Hogyan tudják ezt? Talán úgy, hogy a nyilvánosság acclimate Jackson halála előtt a halálát, hogy ez nem meglepő, ha ez történt?

    Michael gyakorlás volt a Staple Center LA mert a koncert előtti napon halt meg. Volt egy teljes koncertet, amelyet én certained ragasztva, mert ő tette ezt a múltban. Szóval, mi lesz ez a koncert felderítésére viselkedés és az egészségügy. Van Fox News azt állítva "volt levert, és nem tudja a rehersals. Ki hívta a Fox ezt a történetet? Akik ott voltak, beleértve a táncos azt mondta, hogy nagy formában, optimista, és izgatott a közelgő koncertet.

    Michael ment át a 4 óra fizikai egy biztosító társaság, aki biztosított a koncerteken. Nem volt kérdés.

    Akkor is felszólította őt a barátja, az éjjel, mondván, hogy "nem volt jól érezze magát." Másnap reggel még ez orvos, Dr. Murray, aki csak az orvos az utolsó 2 hónap alatt a saját oldalán a halálát. Ez az orvosok eltűnik az ő halála után, nem beszélt, hogy a Jackson család, és nem beszélt a halottkém.

    A halottkém ad nyilatkozatot "Nem csalás." Hogyan tudja ezt? Ez az orvos volna neki szemcsésedik ölni. A 911 hívás, ez az orvos volt Michael testét az ágyon, hogy CPR. A diszpécser azt mondani az orvosnak, hogy Michael a szót ad neki CPR. Valami nem stimmel ezzel a történet.

    Azt hiszem, valaki megölte Michael Jackson segítségével, amit tudta, hogy a probléma a "gyógyszerek". Ezek segítségével mit gondolsz, az emberek könnyen hinni, mert ő korábban.

    Ki ültetett történet a Nemzeti kérelmezőt a 12. január 2009 kérdését, azt állítva, hogy Michael "Die 6 hónapon belül?" A Nemzeti Equirer követelések "jóban". Az "jóban", a CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    A kérelmező ELSŐ JELENTETT jacko hathavi élni OUR Jan 12, 2009 ISSUE

    Fotó: Splash News Online
    A kérelmező bejelentett hónappal ezelőtt, hogy az aggódó Pals félt Michael Jackson volna meghalni az elkövetkező hat hónap alatt!

    Január 12, 2009: Michael Jackson haldoklik - és már csak hat hónapig él, Pals félelem.

    Sajnos, a nagy rossz csillag ágyhoz sokat az időt, és az ő electrifying színpadi előadások is a múlté, kiderül, források.

    Hihetetlen jelentések felületű december végén, hogy Jackson is küzdöttek egy ritka, halálos genetikai rendellenesség, és előírja a tüdőátültetésre. Bár az énekesnő tagadta a jelentések, a kérelmezőt források azt mondták, hogy a gyorsan romló egészsége miatt a bénulás addiction a fájdalomcsillapítók és az alkohol.

    A forrás közelében a csillag nyilvánosságra: "Ez tragikus. A feltétel csak eddig elment, én lennék meglepve, ha ő tartama hat hónap.

    "Fájdalomcsillapítók és pia van beakadhat vele. Az egyetlen módja volt képes megbirkózni a stressz a szexuális botrányok és a hullámvasút élet volt, hogy elfedje az Fájdalmam anyag visszaélést.

    De a végeredmény egy olyan függőség, ami ölni. "

    King's Bizarro a kábítószer-függőség "-re nyúlik vissza, amikor a haja égett, hogy a Pepsi kereskedelmi," mondta a közeli forrás. Huszonöt évvel később, "A kábítószer egyszerűen sújtotta őt."

    Mihály a "nagyon, nagyon rossz állapotban van," azt állítja, a család barátja. "Már beteg hat-nyolc hónapig tart, és csak egyre rosszabb lesz.

    "Az izmok és a tüdőt is romlik, és az ágyhoz mennyi az idő. Ő tud járni, de nem sokáig.

    "Jó napot, Michael tudja, hogy a gyerekek egy könyvesbolt. De soha nem az a több mint egy óra. Ő nagyon kis ereje ... ez végső soron Isten kezében. "

    De egy szóvivője Jackson hevesen vitatja a csillag beteg, mondván: "Mr. Jackson a finom egészség "és a tárgyalások egy koncert turné és TV projekteket.

    "Michael harcol az életéért, a" közeli forrás kötni. "És ez nem néz ki jól."

  2. Tejur Star Jetur Says:

    Nem lennék meglepve, ha egy kicsit az egész dolog volt, hogy a kifizetődni hogy félmilliárd adósság fellendítsék értékesítési nyilvántartások és emléktárgyakat és / vagy a változás mike egész identitás így is kap egy esélyt, hogy milyen érzés élni, mint mi rendes rendellenes működése diszfunkcionális emberek. De mivel az igazság, hogy a kábítószer-vagy inkább egy koktélra a kábítószer hosszú idő alatt, ami végül is az életét, vagy inkább volt az élet belőle, azt hiszem, hogy a leginkább hihető reálisan beszél. Én csak boldog volt ilyen magas a szeszes italok is, a végén.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei Says:

    Michael Jackson minden bizonnyal hamisított haláláig. Mind a holmiját kerülnek át Neverland, azt jelentette, hogy a mozdony aláírta a titoktartási megállapodást. Is ... Ha én volnék a detektív az első, aki azt szeretné, hogy beszéljen lenne Paul MCartney! De ...

    Mivel Michael DID fake saját halálát, hogy nem lenne lehetőség. Szülei lefolytató összes, a vállalati és hamarosan Neverland tanya majd újra kinyit, és egy új Michael Jackson album és támogatni kell a Joe Jackson új rekordot társaság. Csak figyelj!

  4. Andrew Says:

    K
    Ha Michael Jackson meghalt akkor miért nem minden történet tartani változik. Eleinte azt jelentették, hogy Jackson keresett nagy az éjjel a "Halál". Feladó mit olvas online az úgynevezett boncolási Jackson nem tudott beszélni, áthelyezni, vagy ilyesmi, mert egy emberi csontváz. Aztán a videó Michael Jackson "szervezet" a szervezetben, zsák ült, mint egy Michael Myers a Halloween H2O. Magyarázd el nekem, hogy egy szervezet néz ki ült be, ha a test halott?

  5. wishful09 Says:

    Úgy gondolom, a történet folyton változik, mert az emberek egyszerűen messing fel. Ha sok ember van szó, akkor a történet több mint valószínű, továbbra is a változásra. Azt gondolom, hogy lehetséges az, hogy Michael megölték, de a legtöbb hiszik azt a tényt, hogy ő is hamisított a halálát. Azt hiszem, utálom, hogy megölték. Ez megkönnyíti az agyamon, hogy úgy gondolja, hogy valahol boldogan látta, milyen sok embert gyászoló neki.

    Ez egy nagyon erős lehetőséget is hamis halála miatt Jermaine majdnem túl tartós az a tény, hogy ő akar Michael testét eltemetve Neverland. Mégis, ő doesnt akarok emlékmű ott. Folyamatosan változó temetkezési helyek szinte úgy ellenőrzéssel Michael magát. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de csak hallgass meg. Miért választja egy emlékmű a Staples Center? Ez nagyon hátborzongató. Tudom, a kereslet a rajongók, de néha ha olyan lenne, mint ez már túl sok. Amit egy jó hely egy emlékmű, különösen azóta, hogy csak próbáira ott a múlt héten. Emellett, folyamatosan, hogy ennek az emlékmű van a szurkolók, mintha vezetne valami mást. Ez csak az én vágyálom, de Im feltételezve valami nem megyek le kedden. Ha nem, kedd, akkor a születésnapjára. Ha nem, akkor, akkor én is elfogadja, hogy ő is ténylegesen elhunyt. Az összes ilyen ember kijön mondván ő visszaélt kábítószer tűnik egy kicsit le rám. Az, hogy a hír felvevőpiacainak reteszét, hogy minden zavaró. Valóban, ez elég könnyű, hogy ezt még akkor is, ha nem Michael, mert a média úgy véli, semmi források mondani nekik. Valami nincs rendben, így a kérdés a posssibility vele való életben nem nevetséges. Menj vissza a történeteket, mert a múlt héten, és olvassa el azokat. Jól fogja találni, hogy nem igazán egyezik-ig ez a gyanús nővér jön elő. Aztán hirtelen ott van ugyanaz a kábítószer található saját nappal később. Szóval nagyon convient.

  6. MyBelovedMJ Says:

    Ó Uram! I can `t belive, hogy Michael actuelly egy klón magát .. Az egyik barátja, aki már surgury .. OH Úristen. Mi a fenét jelent. Még mindig él?

  7. MyBelovedMJ Says:

    Az utolsó, a szerelem elmúlt. Nincs ezen a Staple Center, ma is hamis. Párizs, beszélt apjával a mikrofon végül ans, és azt mondta, idézem: Amióta én születtem, a dadi volt a legjobb dadi valaha, I love you so much. Aztán volt egy teljes összeomlástól. Ő egy 11 éves lány, hogyan lehetne, hogy a lány hamis. Ő nem él. Elment . Végre megvan ma egy része nekem csak meghalt. Ha meg szeretnénk nézni, hogy a koporsó Michael `s testület, hogy csak a kemény. Végre megvan. Saját lovedone elment. És nem fog "apear" a színpadon, soha többé. Még Londonban, mint valami mondta. Ő tényleg elment. A szívem olyan törve, Ezt nem hiszem el. Azt üzenem, hogy Michael, az ugyanaz, mint Latoya írta: Michael, miután 50 év várakozás, az Isten végül telefonáltam haza, hogy mit csinál a legjobban.
    Azt a közös extrodenary tehetség minket sok decates, és most itt az ideje, hogy "az Ön terjedését a szárnyak, hogy sokkal magasabb szinten, amely ofcause tudom majd csinálni, és a többi angyal, és azok egy incredeble teljesítmény . És hogy a Angels smileing. I love you, és mélyen i can `t várom, hogy újra látlak elvégzésére. Mike, akkor mindig az álmaimban. I love you so nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon

  8. MyBelovedMJ Says:

    Még a kemény mi Nem `t kap, hogy a teste, tudom, hogy ő volt az, hogy a koporsó

  9. heisalive Says:

    Meggyőződésem, hogy a 100 +% Michael Jackson szakaszos saját halálát, hogy elkerülje és menj be egy rendes máshol élni ... ez az, amit én belső hang volt mondani, mert a pillanattól kezdve, hogy "halál" volt, és bejelentette, hogy megtartja felgyorsul nekem folyamatban van. Én is egy jogi szakértő, és várom hogy ezt az ügyet, mint "eset", és minden eleme, mint a Discovery, hogy csak egy. Michael Jackson bizonnyal a réz bleeps, a kapcsolatok, a források, loyals és mindenekelőtt a pénz-és wherewithall a nagy inscene ilyen "show", mint ez! Ő házas Elvis "DNS-t, Lisa Marie és bár házas neki van az áru, mikor, hogyan Elvis halála volt szakaszos és sikeresen" eladta "a nyilvánosság számára a sátáni média vissza 1977-ben. Alapuló átfogó kutatás és a meglévő bizonyítékok több hitelt magánszemélyek és a sikeres tripup azon újságírók Lisa Marie Priscilla egyaránt, nagyon világos, hogy Elvis nem halt meg a Graceland, és minden valószínűség szerint rejtekhelyen keresztül az amerikai tanúvédelmi program volt hivatalos szövetségi ügynök.
    Nem kétséges, az agyamban, hogy Michael Jackson, aki saját meghatározott okok miatt a fázis a "halál", mint Elvis volt, mint neki, és életben van valahol, és figyeli az "esemény", mint a valaha legnagyobb encore a moneymill folyamatosan $ pinning tovább . Debbie Rowe, ha nem kap őrizeti MJ gyermekei (helyett pénzbeli természetesen), akkor marad Katherine Jackson, ahogyan azt MJ akarata. Ez a megállapodás biztosítja majd 100%-ban való könnyű hozzáférést MJ hogy a gyerekek és azok meglepve, ha visszatér a "mély" meglátogatni őket valamikor!
    * Breaking News esetében frissítés: Starwitness No. 1, Elizabeth Taylor, akinek MJ szeret a szíve és lelke, és hasonlóképpen a "csökkent", hogy "úgy tűnik," a "Memorial" ricsaj tűzőkapcsot központ megállapítja, hogy ő "szereti a túl sok neki." Ms. Taylor az egyetlen személy, Michael bízik benne, közvetve és imaginably volt az első, aki hallani a menekülési tervet dolgoz ki és ezzel bizonyította neki hűséget neki nem "meg" ebben a sendoff amely után Elvis "halál" és a temetés, is messze a legnagyobb hazugság valaha is azt mondta, a hazugság, hogy több milliárd ember swalloed egész .. Ó, igen kevés a hit!
    * Breaking News esetében frissítés: Starwitness No. 2, Diana Ross bejelentette keresztül kiadott nyilatkozat nem volt "járni", beszél: ő is erre! 2 Ezek a magánszemélyek, Ross és Taylor is ismert, hogy a legközelebb MJ, részét képezik a hangulatos belső kör confidantes évekig. és minden valószínűség szerint segített neki a "Getaway", és esetleg elismerni, hogy a deathbeds néhány napon, vagy nem ...! A bizonyítékok tartja beszerelése, és az ügy tart egyre izomba.
    * Breaking News esetben update: 2 tovább importants MJ a belső kör hiányzott a Staples Center: Uri Geller és chopra Deepak, 2. több személy, aki jól szakaszos "halál menekülés"? A valószínű lehetőség!
    Miután a végén a "Memorial Service", nem más, mint bárki nekem nyilatkozat, lásd és olvasni - a fázisban backwall a Staples Center - ezeket a szavakat megjelenő kék betűkkel: "Én vagyok életben, és én vagyok itt örökre"???? Vajon MJ hagyni "üzenetet" itt magát, csak néhány "gyászolók" fogták fel, és miközben a rosedraped, arany koporsó, valószínűleg üres, vagy egy báb belsejében ült le anélkül, hogy egyetlen, amit vibe, hogy ténylegesen egy halott test, a "szerv" egyáltalán? .... Thanks for reading mik gondolatait errõl? Én biztosan érdekelné, hogy halljuk

  10. MyBelovedMJ Says:

    Láttam thhat írásban 2, én csak Ellenõriztem. Ó Uram, van a borzongás. Ki a franc írta ezt? Vajon Michael elküldi nekünk üzenetet? Miért volt a család ezért ideges, akkor én beszélek Párizs és Marlon. Ezek mögött Michael mind ezt? Ez volt 2 hátborzongató. Annyira heartbroken yeasterday, már sírva nonstop 2 hétig, de yeasterday volt 2 rohadt kemény nekem. És mi a fenéért didn `t kapunk, hogy a testét. Sajnos a káromkodás, én általában don `t csinálni, de én nagyon ideges vagyok most. Ha valóban életben van, akkor gyere vissza, én csak tudom, és Weill proberly lenni az egyik koncert dátumát. Ez így király. Hívj naív, de ezeket a leveleket "Nem t írni is, és a család didn` t be őket, az biztos, sem egy az úgynevezett barátaim. Csak 1 személy is tehette. Michael. Ő a mester desquises, hogy képes lett volna, hogy stabil center nélkül beeing reganiced. Im nem biztos, hogy ott van rá. De szinte biztos, hogy az 1 responseble az adott üzenetet. Esküszöm, hogy a szívem csak megálltunk egy pillanatra. Ha Michael valóban él, és ő majd egyszer képes lesz arra, hogy olvassa el ezt, azt akarom, hogy tudják, hogy én szeretem, mint bármi, nem az a zene, de aki volt. Sosem félreértették őt, vagy a bíró őt, vagy ilyesmi. Egy bölcs személy egyszer azt mondta, és én qoute: Ne adja át a judegement senkinek, amíg nem beszélt velük az egyik az egyik, én nem érdekel, mi történt. Fiú volt igaz. Én csak szeretném, hogy Michael adna nekünk valami a jele, neki is él. Semmit, de ezek a szavak mabye volt. Nem tudom, zavaros, de azt hiszem, még jobban, mint valaha, hogy a posibillity a himbeeing életben is igen nagy. Azt, hogy mindent, amit maga, hogy neki vissza mindent. Love you Michael

  11. MyBelovedMJ Says:

    Én vagyok életben, és én vagyok itt örökre. Én fogadok én házam, az ez. Michael él. Senki más nem tudta volna, hogy az írásos üzenetet.

  12. heisalive Says:

    MyBelovedMJ .. Azt mondod, hogy "Tudod, hogy a szervezet már a koporsót .. Ó, tényleg??? Ez az, mert privvy látni, hogy be van? és / vagy ha actally SAW testét MJ a fém a koporsó ??????

  13. MyBelovedMJ Says:

    Azt hittem, hogy tényleg ott volt, amikor láttam Párizsban beszélni vele. És én coulden `t látni rajta lol. De aztán láttam ezeket a szavakat: Im él, és im itt örökre. Aztán elkezdtem gondolkodni azon, ha ez egy jel volt

  14. heisalive Says:

    Ha MYbelovedMJ: saját kárára, Elvis "szervezet" volt látható a nyílt koporsót. Ez nem volt azonban nem Elvis testület minden, az arc jellegzetességei a "szervezet", és az igazi Elvis nem egyeznek, ESP. A pisze orr a test vs Elvis "tökéletes latin orrát egy tétel, hogy botokkal, mint egy fájó hüvelykujj. A "szervezet" volt, egy légkondicionált koporsót? Nos, mi lenne a Frozen HIDEG SiTFF szükség légkondicionált koporsója az???

    Ez nagyon valószínű, hogy míg a házasságban Ms. Presley, Michael Jackson nem csak az árut kap arról, hogyan lehet a szakaszban a saját halálát sikeresen, hanem kapott egy "do és ne a" lista, az egyik tétel, amely lehet, hogy: " tartsa a kazettát mindig zárva "... egy emlékmű és / vagy a temetés, a" szellem "a halott személy adja le a koporsót felismerhető" vibrafon ", és ugyanígy a temetőben .. mikor látogat Arlington temető közelében Washington DC, akkor TAPASZTALATOKAT Vibes a JFK áll sírban. Én mondván, hogy azért, mert már létezik, és azt tapasztalták.

    Ahhoz, hogy egy reálisabb grip, mi is közzétesszük ezen a honlapon, azt ajánljuk, hogy olvassa el egymástól körülbelül Elvis "halál", valamint azt a tényt, hogy beszéljen vele szemben. Ha így lesz, hogy egy sokkal jobb ojbective a "halál" a Michael Jackson. már meg!

  15. MrsBenjamin Says:

    Van valami, amit szeretnénk, hogy néhány megjegyzést. De ha megvan a tudósítást, hogy hogyan nézett ki, amikor Michael a mentõket odaérni adag illik a leírás a kép, amikor a hátsó a mentőt. Nem volt kifejezetten mondta Michael teljesen kopasz. Mitõl im lát a képen. Ő volt a haja ... Na oké .. akkor megy a kórházba, így megy, hogy egy paróka rá? .. Valaki?

  16. ejay5131 Says:

    Olyan boldog vagyok, hisz az emberek még mindig itt van. Én ezt követi MJ történet olyan szorosan, és tudom, minden részletét mindent. Ekkor kezdtem a kérdést, ha valóban halott. Az emlékmű volt a fázis, de én sírni az egész emlékmű. Nem értettem, miért a családja és gyermekei annyira nyugodt, és nem sír. Úgy értem, itt vagyok egy idegen, hogy ezt az embert, és én teljesen lerombolt, hogy ő elment. És akkor, amikor Párizsban beszélt, én csak nem érzem, hogy az érzelmi kapcsolat a gyászukat, és veszíteni, és könnyek. És miért egyik közeli barátai is részt vesznek, azt mondják, hogy Michael nem érti azokat gyászoló magán. Aztán lett gyanús, amikor teljesen vége az emlékmű volt a nagy képernyőn az "én vagyok életben, és én vagyok itt örökre." Én nem veszem be. És miért AEG egy biztosítási kötvény kiterjed, hogy a "túladagolás", de nem a "természetes okok"? És ha a Jacksons bérelt kisteherautók, hogy mozog, és távolítsa el az elemeket a kastély, hogy vajon nem felfedezni a kábítószer, hogy a rendőrség megállapította, mint 4 nap múlva? És mindezt fless a biológiai apja a gyerekeknek, ez a "termék" nem voltak Mjs majd fognak tűnni az "igazi" apa. Miért MJ elrejteni őket ezek az évek, és az elmúlt hónapban, akkor már vele, nem maszkok. Szóval sok kérdés, hogy sok van azzal, hogy nem, én soha nem tart ez a vele szemben minden, talán ő is megállapította, hogy a boldogság ismét a média is elmondja nekünk, mit gondol róla. MJ, ha kint, úgy érzem, nem ment el ettől a világ.

  17. carelesslove46 Says:

    Még soha nem hallottam egy
    biztosítási kötvény, amely
    halálos túladagolás .. van véletlen halála lefedettséget.
    És természetesen a halál természetes okok .. I would love to think Michael él ..
    De komolyan kétlem. Ez veszi túl sok embert, hogy húzza le ezt a dolgot sikerült .. és nem mindenki lehet bízni? Mike soha nem is teszi lehetővé a lányát, hogy keljen fel, és csak
    úgy hazudozol .. is láttam az utolsó felvétel Michael próbáira. Nem csak
    Úgy néz ki túl vékony az a magasság .. Ő egyértelműen hiányzik energia .. A gyönyörű hangja van, hogy soha nem dadog .. idõ, hogy elfogadja a valóságot guys .. Még akkor is, ha
    A család volt számára nyilvános megtekintését a szervezet akkor is még ott voltak az emberek, hogy azt mondta volna, hogy nem igazán Michael .. Vagy a "viasz dummy" elmélet kerül fel újra. Én ilyen
    hiszem, hogy Elvis a szimulál
    elhunytáig volna
    lehetséges, mert már
    barátságos, legalább két
    elnök, és más, az állami és barátai
    bűnüldöző .. Sohasem
    hallottam ilyet
    Michael ..
    Mike, I love you .. fog hiányozni
    Ön .. nyugodjék békében szép
    angyal ... xoxoxoxo

  18. Holland Says:

    Nem tudom, hogy MJ életben van, vagy tényleg halott, de sok mindent csak ne add fel, vagy nagyon véletlen. Legtöbbjük már foglalkozott már itt, de ez én vagyok hiányzik. Az emlékmű, mielőtt "Mi vagyunk a világ" végeztek, Kenny Ortega volt egy rövid beszédet, és egy kis hiba, amelyet senki sem volna észre. Amikor beszélünk, a próbák és a Staples, ő azt mondja, "mi voltunk itt, egy kicsit kevesebb mint egy héttel ezelőtt." Amikor hallottam, hogy volt valami ilyesmi: "WTF? Kevesebb mint egy héttel ezelőtt? A tolásra 2 hétig! "Ez nem egy hiba egy-két nap, de van valami, mint egy egész héten téved. Nyelvbotlás?

    Nem vagyok, és soha nem volt egy nagy rajongó MJ és én is csak az érdekelt, mert az intenzív médiaszerepléseire. Általában tudom megbecsülni az embereket elég jól, és én soha nem hagyja meg az én bél érzés (ami, úgy értem, nem azt jelenti, sh! T a többi ember). Ebben a konkrét esetben, a bél érzés azt mondja, a világ szándékosan. tartják a néhány dolgot, és a világ szándékosan táplálni az ellentmondó történetek. Mindössze annyit kell tenned, hogy mondja meg a médiában az ABC és a média által ez majd töltsük fel, és adjunk hozzá D Z., amíg mindenki tudja a média mechanizmusok, ugye?

  19. Holland Says:

    Továbbá, elfelejtettem felvenni a következőket. Miután a Memorial, a helikoptereket is a gépkocsi, amely azt mondta (a fedezet), hogy a koporsót. Legalábbis ez volt a CNN. Ekkor a gépkocsi megállt egy szálloda Beverly Hills, és imho nem halottaskocsit könyv bemutatja a koporsót volt ott. Én behangolt a CNN, de ugyanakkor azt is, hogy ETOnline és ott is volt egy patak bemutató filmek lövés egy helikopter egy fekete van (nem a halottaskocsi ahogy az út a Staples) vezetői az autópályán. Bárki, aki tudja, hol van, hogy a fekete ment, mint a patak volt vágva, miközben kiderült, van még ezen az autópályán. Ez a fekete van egyáltalán elhagyja a Staples, de nem járt semmilyen más autókat. Nem a rendőrség, sem a Rolls Royces, semmi. Valójában ez vezetett az autópályán szép és névtelen volna bárhol anélkül bárki feltételezi, hogy közvetlen kapcsolatban MJ's Memorial.

  20. bexuk Says:

    Azt kérdezte, miért legtöbb MJ legszorosabb barátok werent a Staples Centre emlékműve, de talán majd mentek a magán temetkezési tartottak a Forest pázsitok Hullaház előtt kezed? Azt ne tudom, ki ment el.

  21. Angel36 Says:

    Láttad, hogy beuatiful kép a végén az emlékmű?
    Ezt a képet liberiangirl, hogy ő a kamera mögött.
    Lehet, hogy ő irányította az egész emlékmű magát!
    Ez egy nagyon szép kép, de miért ez a kép, ha nem irányul e magát.

  22. MyBelovedMJ Says:

    Ehh mondom megint. Én lehajolt whatching amikor láttam, hogy a szavak apear a színpadon backwall: Im él, és Im itt örökre. Úgy éreztem, beteg, és én a hidegrázás, így ki kell töltenie engem, ha don `t mind?. Végén a memoriel?

  23. Angel36 Says:

    A legvégén kiderült, hogy a kép Michael mögött a kamera, ha a forgatás, ahol a dal libériai girl.Where volt, mondván, hogy "amit a wrap." És amikor a mosolya annyira aranyos.
    Miért választhatnak, hogy a kép a végén, mint ő irányította az egész emlékmű.

  24. He.is.alive Says:

    Holland: "Én vagyok a te egész úton, a kiküldetés nem puha, de a pragmatikus és merem azt mondom, durván reális ... nyelvbotlás által Ortega az emlékmű? Igen, teljesen lehetséges, valamint a különböző személyek és a "helyzet", mint az "eltűnt koporsót" stb ami több nyomokat azoknak, akik keresnek nekik ... A média azonban számítunk a tömegek, amelyek egészben lenyelni a "halál" a MJ, és úgy tűnik, nem is aggódik a második kitaláló van közöttünk.

    I am looking at minden információ a nagyító üveggel, piecing együtt, mint egy mozaikrejtvény.

    Mint egy másik blogger posted, Elvis "szakaszos halál volt könnyebb, és nem kap el, mert az nem volt sokkal kisebb a média hatása nélkül, internet és cellphones / kamerák és így tovább. Annál inkább, hogy a.) a menekülési útvonal nem volt jól tervezett vagy irányított, és így már tényleg a "hanyag" elveszíti végződik a "nyomokat" .. VAGY .. b) a teljes "gyártására" az volt a célja, hogy szivárgásveszélyes indiszkréció hogy a figyelmeztető jelzés, hogy "hé, második hiszem ez az egész" ... vagy, vagy a média most úszó és spinning a kábítószer található MJ házában, ezek elég gullable most már "befecskendezett" Ha a felhasználók vehetik igénybe a "piszkos titkai" körülbelül MJ, hogy megpróbálja törölni minden kétség, hogy a dolgok talán csak másként ..

    Én nem vagyok vaskalapos, érzelmi Michael Jackson rajongó, de ez az oka, hogy nagyon tudok így egyértelműen meghatározzák a jeleket a bél ... MJ tette a szabad mozgás és eltűnt .. Meg vagyok győződve róla.

  25. MyBelovedMJ Says:

    Angel36, Im veled most, csak nézte. És éreztem beteg újra. Ez memoriel még sok rejtett nyomok, hogy szinte nem tudom elhinni ". Im bolondult itt, Im gondolt Michael egész nap, és megpróbálta hiszem vissza, és a megállapítás néhány választ az egészet. És az a mondat: Im él, és Im itt örökre. nemrég vadászat nekem. Úgy érzem, valami van, hogy megtudja, hol van. Ez unbearelble nekem, a fájdalmat. Ezt nem kezeli azt. Remélem, hogy mi lesz a választ a koncert születésnapjára. Azt hiszem, ez elég furcsa, hogy a "család" szeretné, hogy az élet, mint a hologram, Michel fázisában, sining és danceing velük. Hmmm Egy másik nyom mabye. Miért tennének ilyet? Vagy Mabye lenne IRL Michael, Nem tudom, én nem is hiszem "egyenes enymore. Im so heartbroken

  26. wishful09 Says:

    Mybeloved,

    Úgy beszélsz, mint én. Úgy érzem, most ezzel a hülye. Csak azt gondolom, hogy ez szükséges az emberek számára kérdéses dolgokat. Annál nincs hozzá, és a bezárás nincs nekem. Ha az orvos nem tudta, az a cím, miért ő didnt scream az egyik a gyerekek? Ezek voltak a házban, igaz? Emellett a hírek fölvette a feltételezett Ghost in Neverland, de nem fogják megvitatni semmit a csaló a londoni sajtótájékoztatón. Kellet volna valaki, hogy most jött elő, és azt mondta, hogy igen volt Michael. A szónok a család, talán? Túl sok mindent nem hozzátéve fel. Én talál ez furcsa is, hogy szeretne egy Michael hologram. Ha Michael meghalt, ez a család szükségleteit segíteni. Már túl furcsa viselkedését. És hol volt Jesse Jackson? Azt kellett volna a színpadon beszél.

  27. Samantha Says:

    Ha megnézi a koporsó elég kicsi, és bárki is írta a "Im él, és örökké ..." Ez azt jelenti, Michael adag írtam, én nem igazán tudom elhinni, akik ebben a késői szakaszában, mert mindenki folyton változó történet . Ahhh! im so heartbroken, ez volt a legrosszabb év valaha!

    Im glad I wasn't körül az Elvis halála ...

  28. Samantha Says:

    MJ és a közeli barátok Mondd, hogy MJ volt meglepetés, és azt mondják, hogy Michael gyûlölt Alcohol & Drugs amely egyetértek MJ volt elég megbízható.
    De IDK, i dont is tudom, hogy mit gondol ő az egyetlen dolog, amit megy át az agyamon. Csak azt akarom, hogy az alján ezt!

  29. SilverFlame Says:

    Csak nem tudom már. Az egyik pillanatban úgy gondolom, hogy életben van, és a következő azt hiszem, ő elment. Mi zavarja meg a legjobban az, hogy ha életben van, azt ő tudja, hogy jöjjön vissza magát? Vajon kötelezte a bűnözés szimulál halála? Ó, én remélem, hogy életben van, de én teljesen utálom őt is letartóztatták, vagy rosszabb a szimulál haláláig. Annyira heartbroken róla!

  30. MyBelovedMJ Says:

    Ha Michael "hamis" a saját halálát, senki nem hagyják, hogy a bírói rá, vagy naything. Azt tettem, amit kell tennie, hogy tartsa magát biztonságban. A dolog az, hogy letartóztatták, én nem hiszem. Sok ember van fakeing saját deaths.I don `t hiszem lenne letartóztattak. De nem importent ha valaha is visszatér. A importent dolog, ha az neki, hogy él és jól van.

  31. ejay5131 Says:

    Minden esemény június 25. és az esemény zajlik, hogy most pont abba az irányba, hogy Michael él. Azonban nem hiszem, hogy valaha is látni .. ha arra gondolt, hogy a média és az emberek kezelni vele 1993-ban és 2005-ben volt rossz ... elképzelni, milyen ez a DO! Június 25/09 pop királya "meghalt", hanem a személy szabad ellenőrzési született!
    Michael, te nem vagy egyedül, itt vagyunk veled! <3

  32. bexuk Says:

    Valószínűleg lenne arested mindezek után ez a csalás.

    Lásd a kapcsolatot egy hasonló forgatókönyv szerint történt, amely az Egyesült Királyságban nem olyan régen-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? Iref = mpstoryview

    Csak ez az eltűnt személy volt, aki a család otthonában végig!

    Az egyetlen mód MJ képes lenne visszatérni lenne, ha kiderült, hogy elrabolta, vagy valami, vagy ez esetben a téves identitást.

  33. MyBelovedMJ Says:

    Ejay5131. I totally hear you. I just wish that Michael could read all of this, so he could see how much we really love him, and support him. And that NOONE would blame him for doing this. We totally understand him. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

  34. dikki Says:

    i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

  35. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  36. Banessa Says:

    SilverFlame/Bexuk I believe some one already stated that as long as the “death Certificate” is not sign by any Doctor, it is not valid; therefore, MJ would not have committed any crime.
    We also have to imagine that he must have had a big reason for having done this. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Hello mindenkinek! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. Isten áldja

  39. dinamit Says:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. dinamit Says:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ Says:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ Says:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Béke

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ Says:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ Says:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    Isten áldja

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. dinamit Says:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ Says:

    Banessa Köszönöm szépen. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.