Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

Følgende oplysninger er hentet fra www.weeklyworldnews.com

New York, NY - Har 'Kongen af Pop "efterlignet" Kongen "af faking sin egen død?

I en 1994 spørgsmålet om Weekly World News blev det forudsagt, at Superstar Michael Jackson var så heartsick med mareridt hans urolige liv var blevet, ville han fake sin egen død - ligesom Elvis!

"Michael Jackson, ligesom Elvis, er syg og træt af at blive større end livet, og ønsker at få et liv," sagde verdensberømte psykiske og metaphysician Dr. Andy Reiss på det tidspunkt.

"De Superstar tur har fanget Michael i Neverland. Også er der en meget god chance for at han vil kunne ende i fængsel, hvis han er dømt for seksuel udnyttelse af børn.

"Den eneste vej ud af dette rod han i at fake sin død, skåret hans hår og gå under jorden," siger Dr. Reiss, der er specialiseret i Celebrity forudsigelser.

Dr. Reiss mener De behandsket Man vil forsøge at flygte fra sit helvedes eksistens ved at "dø" i Neverland, sin fjernbetjening forlystelsespark tilbagetog.

"De dække historien vil være, at Michael Jackson har lidt et fatalt hjerteanfald mens ridning hans pariserhjul. Jacksons' fortsat vil være kremerede knogler og hans' aske ', vil blive spredt ud på grund af hans Stationcar, "forklarer han.

"Den eneste måde for Michael at starte på en frisk nyt liv på er ved at afslutte det groteske liv, han har nu. Han lærte trick fra Elvis. "

Mens Jackson ikke ende sine dage på hans elskede Neverland, han rent faktisk "dø" af et hjerteanfald om eftermiddagen den 25 juni 2009.

Har Jackson's planer kommer til at bære frugt? Er han stadig i live et sted?

Vække og Lær at tiltrække rigdom, lykke og kærlighed i dit liv.


  1. MJ dræbt af Illuminati Said,

    Michael blev dræbt. Hvem slog ham ihjel? Det er afgjort en sammensværgelse om størrelsen af 911 med medierne medskyldige.

    For de sidste 6 måneder, en person blev plantet "Michael Jackson vil dø i 6 måneder." Det var tilbage i januar'09. Hvordan vil de vide det? Var det en måde at acclimate den offentlige til Jackson død foran hans død at gøre det ikke en overraskelse, hvis det skete?

    Michael var øve på hovednæringsmidler Center i LA for hans koncert dagen før han døde. Han havde en FULD koncert som jeg certained han tapede fordi han gjorde det i fortiden. Så vil vi se denne koncert at afsløre hans demeanor og sundhed. Du har Fox News påstår "han var sløv og kunne ikke gøre gennem rehersals. Hvem hedder Fox med denne historie? Folk, der var der, herunder danser sagde, at han var i stor form, optimistisk, og glade for den kommende koncert.

    Michael gik gennem en 4 timers fysisk til et forsikringsselskab, som forsikrede de koncerter. Han havde ingen problemer.

    Så du har ham ringer til sin ven aftenen før sagde, at "han ikke var følelsen godt." Den næste morgen, du har denne læge, Dr. Murray, som kun var hans læge for de seneste 2 måneder ved hans side under hans død. Denne læger forsvinder efter hans død, har ikke talt med Jackson-familien, og har ikke talt med retslægemyndigheden.

    Retslægemyndigheden giver hans erklæring af "No ombordtagning af båden i dårligt Spil." Hvordan kan han vide det? Denne læge kunne have givet ham skud til at dræbe ham. Under 911 opkald, denne læge havde Michael krop på sengen giver CPR. Afsenderen havde at fortælle lægen om at sætte Michael i gulvet for at give ham CPR. Der er noget galt med denne historie.

    Jeg tror, en dræbt Michael Jackson anvender, hvad de vidste, at han havde et problem med "receptpligtig medicin." De bruger det, de tror, at folk vil let tro på grund af sin fortid.

    Hvem er plantet denne historie med de nationale forespørgerens på 12 januar, 2009 spørgsmål, hævder Michael ville "dø i 6 måneder?" Det Nationale Equirer krav "Pals." Er "Pals," CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    Ansøgeren FØRSTE REPORTED JACKO havde seks måneder til bor i vores JAN 12, 2009 UDSTEDELSE

    Foto af: Splash News Online
    Ansøgeren rapporteret måneder siden, at bekymrede Pals frygtede Michael Jackson ville dø i løbet af de næste seks måneder!

    Fra januar 12, 2009: Michael Jackson er ved at dø - og kun har seks måneder til at leve, Pals frygt.

    Desværre er desperat syge stjerne er sengeliggende det meste af tiden, og hans electrifying fase forestillinger er en saga blot, afslører kilder.

    Incredible rapporter er dukket op i slutningen af december, at Jackson er kampen en sjælden, dødbringende genetiske lidelse, og det kræver en lunge transplantation. Selv om sangeren nægtet rapporter, ansøgeren fik at vide af kilder, at hans helbred forværres hurtigt på grund af en ødelæggende afhængighed af smertestillende medicin og alkohol.

    En kilde tæt på stjernen røbes: "Det er tragisk. Hans tilstand er lige så langt væk, ville jeg blive overrasket, hvis han varer seks måneder.

    "Smertestillende og sprut have fanget op med ham. Den eneste måde, hvorpå han var i stand til at klare stress af køn skandaler og hans Roller-coaster liv var at skjule smerten med stofmisbrug.

    "Men slutresultatet er en afhængighed, der vil dræbe ham."

    King Bizarro's afhængighed af narkotika "går tilbage til, når hans hår blev brændt gør en Pepsi kommercielle," sagde tæt kilde. Femogtyve år senere, "narkotikaproblematikkens simpelthen har hærget ham."

    Michael's i "virkelig, virkelig dårlig form," hævder familien ven. "Han har været syg i seks til otte måneder, og han bare holder værre.

    "Hans muskler og lunger er forværret, og han er sengeliggende det meste af tiden. Han kan gå, men ikke for meget længe.

    "På gode dage, Michael er i stand til at tage sine børn til en boghandel. Men han er aldrig for mere end en time. Han har meget lidt styrke ... Det er i sidste ende i Guds hænder. "

    Men en talsmand for Jackson kraftigste benægter stjernen er syge, siger: "Mr. Jackson er i bøde sundhed "og er i forhandlinger om en koncert turné-og tv-projekter.

    "Michael's kæmper for sit liv," det nære kilde indgået. "Og det ser ikke godt."

  2. Tejur Star Jetur Said,

    Jeg ville ikke være en smule overrasket, hvis det hele var lagt på at give bonus, at en halv milliard gæld ved at øge salget af registre & memorabilia & / eller at ændre mike's hele identitet, så han kan få en chance for at se, hvad det vil sige at leve ligesom os normale unormale dysfunktionstilstand funktion folk. Men da sandheden er, at narkotika eller snarere en cocktail af stoffer over en længere periode er det i sidste ende tog hans liv eller snarere tog livet ud af ham, vil jeg gætte på, at er den mest troværdige realistisk set. Jeg er bare glad han var i så store spiritus, selv i sidste ende.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei Said,

    Michael Jackson helt sikkert fingerede sin død. Alle hans ejendele er blevet overført til neverland, har det været rapporteret, at lokomotivers indgået en fortrolig aftale. Også ... Hvis jeg var en detektiv den første person, som jeg ønsker at tale med ville være Paul MCartney! MEN ...

    Da Michael DID fake sin egen død, som ikke ville være en mulighed. Hans forældre er foretaget alle for sin virksomhed og snart Neverland Ranch vil genåbne og en ny Michael Jackson album med skal støttes under Joe Jackson's nye pladeselskab. JUST WATCH!

  4. Andrew Said,

    K
    Hvis Michael Jackson er død, så hvorfor har hver historie holder forandring. Først blev det rapporteret, at Jackson ledte stor aftenen før hans "død". Fra hvad jeg har læst på nettet om de såkaldte obduktionen Jackson ikke kunne tale, flytte eller noget, fordi han var en menneskelig skelettet. Derefter video af Michael Jackson "organ" i selve posen sad op som en Michael Myers i Halloween H2O. Forklare mig, hvordan et organ udseende var det møde op, hvis kroppen er død?

  5. wishful09 Said,

    Jeg tror, at historien holder forandring, fordi folk ganske enkelt Messing op. Hvis mange personer er involveret, så er historien mere end sandsynligt vil fortsætte med at ændre sig. Jeg tror det er muligt, at Michael blev myrdet, men jeg er mest tro på, at han kan have fingerede sin død. Jeg hader at tror, at han blev myrdet. Det letter mit sind til at tro, at han er et sted glæde at se, hvordan så mange mennesker er grieving for ham.

    Det er en meget stærk mulighed han fingerede sin død, fordi Jermaine er næsten for vedvarende på det faktum, at han ønsker Michael krop begravet i Neverland. Men han gør ikke ønsker et mindesmærke der. De holder skiftende nedgravning steder næsten, som om de er kontrol med Michael selv. Jeg ved det lyder vanvittigt, men bare høre mig ud. Hvorfor ville de vælge at få en mindesten på Staples Center? Det er også skræmmende. Jeg er klar over behovet for fans, men på et tidspunkt, du ville være som det er for meget. Thats en mærkeligt sted for et mindesmærke især da han var blot rehearsing der i sidste uge. Også, holder de, at dette mindesmærke handler om de fans, som om at føre til noget andet. Det kan kun være min ønsketænkning men Im antagelse foregår noget at gå ned på tirsdag. Hvis det ikke er tirsdag, og derefter på hans fødselsdag. Hvis ikke derefter, så vil jeg acceptere, at han har faktisk gået væk. Alle disse mennesker kommer ud siger han misbrugt narkotika synes en smule off for mig. Vejen nyhederne forretninger låsen på at alt er foruroligende. Virkelig, det er ganske let at gøre dette selv, hvis du er Michael fordi medierne mener noget kilder fortælle dem. Der er noget galt, så at udspørge posssibility af ham at være i live er ikke latterligt. Gå tilbage i løbet af de historier siden sidste uge, og læse dem. Dem alle vil opleve, at intet virkelig kampe indtil denne mistænkelige sygeplejerske kommer frem. Så pludselig er der det samme stof findes i hans hjem dage senere. Så meget convient.

  6. Happytomato Said,

    Hvor mange lokkedyr har han brugt til at få?
    http://www.youtube.com/watch?v=IfFKyuSjiHA&feature=PlayList&p=5CA1C7801B445E1E&index=0&playnext=1

  7. MyBelovedMJ Said,

    OH MY Herren! Jeg kan `t belive at Michael actuelly har en klon af sig selv .. en ven af hans, som har haft surgury .. OH Kære Gud. Hvad fanden betyder det. Er han stadig i live?

  8. MyBelovedMJ Said,

    Det er endelig, min kærlighed er borte. Intet af dette i hovednæringsmidler Center dag var falsk. Paris, talte med sin far i mikrofonen omsider ans sagde hun og jeg citerer: Lige siden jeg blev født, min dadi har været den bedste dadi nogensinde, jeg elsker dig så meget. Og så havde han et fuldstændigt sammenbrud. Hun er en 11 år gammel pige, hvordan kunne hun fake det. Han er ikke i live. Han er gået . Jeg endelig fik den i dag, en del af mig døde. At se, at kisten med Michael `s krop, det var bare for at hårdt. Jeg endelig fik den. Min lovedone er væk. Og han vil ikke "vist," på scenen igen. Ikke engang i London, ligesom nogle har sagt. Han er virkelig gået. Mit hjerte er så brudt, kan jeg «ikke tro det. Mit budskab til Michael, er det samme som en Latoya wrote: Michael, efter 50 års venten, Gud endelig har ringet til dig hjem, til at gøre, hvad du gør det bedst.
    Han delte din extrodenary talent med os alle for mange decates, og nu er det `s tid for dig at sprede dine vinger til et langt højere niveau, som ofcause Jeg ved, du vil gøre, og slutte sig til de øvrige Angels, og give dem en incredeble resultater . Og holde Angels smileing. Jeg elsker dig dybt og jeg kan `t vente og se, du udfører igen. Mike, du vil altid være i mine drømme. Jeg elsker dig så meget, meget, meget, meget, meget

  9. MyBelovedMJ Said,

    Selv skrappe vi gjorde `t get at se hans krop, jeg ved, han var i, at kisten

  10. heisalive Said,

    Jeg er overbevist om 100 +%, at Michael Jackson iscenesat sin egen død for at undslippe og går videre med en normal lever andre steder ... det er det min inderste stemme har været at fortælle mig, siden det øjeblik, hans "død" blev annonceret, og det holder quickening mig i gang. Jeg er også en jurist, og jeg ser på denne sag som en "sag" og alle de elementer, og ligesom Discovery for blot at nævne en. Michael Jackson har bestemt den messing bleeps, de kontakter, ressourcer, loyals og de fleste af alle de penge og wherewithall på store til at inscene en sådan "vise" som denne! Han blev gift med Elvis' DNA, Lisa Marie og samtidig gift med hende, kom varerne fra hende om, hvordan Elvis' død var iscenesat og successfully "sælges" til offentligheden med de sataniske medier tilbage i 1977. Baseret på omfattende forskning og eksisterende dokumentation af flere troværdige personer og vellykket tripup's journalister af Lisa Marie og Priscilla både, er det meget klart, at Elvis ikke er døde på Graceland og er efter al sandsynlighed i dækkeevne via USA vidnebeskyttelse Program som tidligere officielle Federal Agent.
    Ingen tvivl i mit sind om, at Michael Jackson for hans eget sæt af grunde iscenesat hans "død" som Elvis gjorde, og ligesom han er i live et sted og holder øje med dette "Event" som han nogensinde største encore med moneymill løbende $ pinning om og om . Hvis Debbie Rowe ikke modtager varetaegt MJ's børn (i stedet for kontanter selvfølgelig), er det stadig med Katherine Jackson, som er angivet af MJ's vilje. Denne ordning vil sikre 100% nem adgang til MJ til hans børn og vil de blive overrasket, når han vender tilbage fra "grav" for at besøge dem på et eller andet tidspunkt!
    * Breaking news tilfælde opdatering: Starwitness nr. 1, Elizabeth Taylor hvem MJ elsker med hans hjerte og sjæl, og det samme har "faldt" for at "optræder" på "mindesmærke" shindig på hæfteklammer center med angivelse hun "elsker ham for meget". Ms Taylor er én person Michael trusts implicit og blev imaginably den første person til at høre om hans udarbejde escape plan og dermed bevist sin loyalitet over for ham ved ikke "ud" på denne hans sendoff som efter Elvis' "død" og begravelse, er langt den største løgn nogensinde fortalt, løgn, at milliarder af mennesker er swalloed hele .. Åh ja til megen tro!
    * Breaking news tilfælde opdatering: Starwitness nr. 2, Diana Ross annonceret via frigivet erklæring hun ikke "deltager", taler: hun er også på dette! Disse 2 personer, Ross og Taylor begge er kendt for at være tættest på MJ, er en del af hans intime inderste cirkel af confidantes i årevis. og efter al sandsynlighed hjulpet ham med hans "flugt" og måtte indrømme det på deres deathbeds nogle dage, eller ... ikke! Beviserne holder montering og sagen holder vinder muskel.
    * Breaking news tilfælde opdatering: 2 mere vigtige i MJ's inderkreds manglede på Staples Center: Uri Geller og chopra Deepak, 2 flere personer på hans godt iscenesat "død undslippe"?? En sandsynlig mulighed!
    Efter afslutningen af den "Memorial Service", har andre end mig meddelelse, se og læse - i den fase backwall af Staples Center - disse ord optræder i blå skrift: "Jeg er i live, og jeg er her for evigt"???? Har MJ efterlade en "beskeden" her sig kun nogle af de "mourners" fanget ind, og mens rosedraped, guld kisten, sandsynligvis tomme eller med en marionet indeni sad uden at give ud for en enkelt tænkelig Vibe, at det rent faktisk med en død krop, enhver "organ" overhovedet? .... Tak for at læse hvad er dine tanker om dette? Jeg vil sikker være interesseret i at høre

  11. MyBelovedMJ Said,

    Jeg så thhat skriftligt 2, jeg lige har kontrolleret det. OH MY Herren, jeg fik kuldegysninger. Hvem fanden skrev det? Er det Michael at sende os en besked? Hvorfor blev familien så forstyrret derefter, jeg taler om Paris, og Marlon. Er de bag Michael i alt dette? Det var 2 uhyggelig. Jeg var så heartbroken yeasterday, jeg har været gråd Nonstop for 2 uger, men yeasterday var kun 2 damn hårdt på mig. Og hvorfor fanden gjorde `t vi får at se sin krop. Sorry for edsaflæggelse, jeg normalt don `t gøre det, men jeg er temmelig forstyrret lige nu. Hvis han faktisk er i live, vil han vende tilbage vil jeg bare vide det, og det Weill proberly være på en af hans koncerter datoer. Det kunne være så cool. Bare ring til mig naiv, men disse breve gjorde `t skrive sig selv, og familien gjorde` t lægge dem dér for sikker, heller ikke nogle af de såkaldte venner. Kun 1 person kunne have gjort det. Michael. Han er en mester i desquises, ville han have været i stand til at træde stabilt centrum, uden beeing reganiced. Im ikke sikker på, at han var der selv. Men jeg er næsten sikker på, at han er 1 responseble for dette budskab. Jeg sværger til Gud mit hjerte lige stoppet for en anden. Hvis Michael faktisk er i live og at han en dag vil være i stand til at læse dette, jeg vil have ham til at vide, at jeg elsker ham mere end noget, ikke for hans musik, men for hvem han var. Jeg aldrig har misforstået ham, eller bedømme ham eller noget. En klog person engang sagde, og jeg qoute: Don't Pass judegement på nogen, før du har talt med dem en for en, jeg don `t pleje hvad historien er. Dreng var han ret. Jeg ønsker blot, at Michael ville give os en eller anden form for et tegn, for ham at være i live. Noget, men mabye disse ord var det. I dunno, forvirret, selv om jeg tror mere end nogensinde, at posibillity af himbeeing live er meget stor. Jeg vil give alt, hvad jeg ejer for at få ham tilbage, alt. Love du Michael

  12. MyBelovedMJ Said,

    Jeg er i live, og jeg er her for evigt. Jeg vil vædde mit hus, om dette. Michael er i live. Ingen andre kunne have skrevet, at beskeden.

  13. heisalive Said,

    MyBelovedMJ .. De siger, at du "Know", at kroppen var i kisten .. oh virkelig??? Er det fordi du var privvy for at se det blive sat i der?? og / eller du actally SAW kroppen af MJ gennem metal af kisten ??????

  14. MyBelovedMJ Said,

    Jeg troede han virkelig var der, da jeg så Paris taler til ham. Og nej jeg coulden `t se gennem det lol. Men så så jeg disse ord: Im i live, og im her for evigt. Så jeg begyndte at spekulere på, om det var et tegn

  15. heisalive Said,

    Til MYbelovedMJ: At hans egen bekostning, Elvis' "organ" blev vist i en åben kiste. Dette var ikke dog ikke Elvis' krop på alle, de ansigtstræk af "organ", og dem i den virkelige Elvis ikke passer sammen, esp. det braktud af kroppen vs Elvis "perfekte latinske næse er en post, der stikker ud som en øm tommelfinger. Det "organ" var i en aircondition kiste? Nu, hvad ville en Fastfrosset COLD SiTFF brug for en aircondition kiste til???

    Det er meget sandsynligt, at selv gift med Ms Presley, Michael Jackson har ikke kun få varer om, hvordan man etape hans egen død held, men også modtaget en "do's og dont's" liste, en post, som kan have været: " holde kiste lukket på alle tider "... på et mindesmærke og / eller begravelse, den" ånd "af den døde person i kiste giver off genkendelig" Vibes ", og det gør det samme på en kirkegård .. når du besøger Arlington Cemetery i nærheden af Washington DC, vil du opleve Vibes fra JFK stående på sin grav. Det siger jeg, fordi jeg har været der og oplevet det.

    For at få et mere realistisk greb om, hvad der bliver lagt på dette websted, vil jeg anbefale at du læser betydeligt om Elvis' "død" og de faktiske omstændigheder, der taler imod det. Dermed vil give dig en langt bedre ojbective om "død" af Michael Jackson. har på det!

  16. MrsBenjamin Said,

    Jeg har noget, at jeg ønsker nogle af Dem at kommentere. Men da vi fik nyheden beretning om, hvordan Michael så ud, da paramedicinsk kom der dosent passer beskrivelsen på billedet da han var på bagsiden af ambulance. De havde udtrykkeligt sagde Michael var helt Bald. Fra hvad im se på billedet. Han var fuld af hår ... Så okay .. du hen til det hospital, så dine vil sætte en paryk på ham? .. Anyone?

  17. ejay5131 Said,

    Jeg er så glad for andre mennesker tror, at han stadig er her. Jeg har fulgt denne MJ historien så tæt og kender alle detaljer i alt. Det var dengang, at jeg begyndte at sætte spørgsmålstegn ved, om han virkelig var død. Mindesmærket var meget iscenesat, selv om jeg gjorde skrig gennem hele mindesmærke. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor hans familie og børn var så rolige og ikke gråd. Jeg tænker her Jeg er en fremmed at denne mand, og jeg er helt ødelagt, at han er væk. Og så når Paris talte jeg bare ikke føler, at følelsesmæssige bånd af græmmes og tabe, og ingen tårer. Og hvorfor ingen af hans nære venner ville deltage, de siger Michael ville forstå dem grieving privat. Jeg blev da helt mistænkelige når udgangen af mindesmærket havde den store skærm med ordene "Jeg er i live, og jeg er her for evigt". Jeg køber ikke det. Og hvorfor gjorde AEG have en forsikring, der er omfattet "overdosis" men ikke "naturlige årsager"? Og hvis Jacksons lejes flytter varevogne til at komme og fjerne emner fra palæ, hvordan har de ikke opdage narkotika, at politiet fandt gerne 4 dage senere? And all this buzz about the biological father of the kids, is this to “prove” they weren't Mjs and then they'll disappear with the “real” dad. Hvorfor har MJ skjule dem i alle disse år og i den sidste måned, de har været ude med ham, ingen masker. Så mange spørgsmål, at så mange beder ikke, jeg ville aldrig holde dette mod ham overhovedet, han måske er at finde lykken, at endnu en gang medierne er at fortælle os, hvad vi skal tænke på ham. MJ, hvis din derude, jeg føler dine ikke væk fra denne verden.

  18. carelesslove46 Said,

    Jeg har aldrig hørt om en
    Forsikringen dækker
    døden ved overdosering .. Der er hændelig død dækning.
    Og selvfølgelig død af naturlige årsager .. Jeg ville elske at tro, Michael er i live ..
    Men jeg alvorligt i tvivl om det. Det ville tage alt for mange mennesker til at trække dette ting off held .. Og kunne alle have tillid?? Også Mike aldrig ville lade sin datter til at stå op og blot
    ligger ligesom .. Også jeg har set den endelige optagelser af Michael rehearsing. Ikke alene
    mener han ser alt for tynd for hans højde .. Han er helt klart mangler energi .. Hans dejlige stemme aldrig mangle's skønt .. Tid til at acceptere virkeligheden fyre .. Selv hvis
    familien havde tilladt en offentlig visning af kroppen, så ville der stadig er folk derude, der ville have sagt det er ikke virkelig Michael .. eller »voksindhold prøvedukkens' teori ville være kommet op igen. Jeg gjorde slags
    mener, at med Elvis den faking
    af hans død kunne have været
    muligt, fordi han havde været
    venligt med mindst to
    Formandens og havde andre venner i regeringen og
    retshåndhævende .. jeg har aldrig
    hørt om noget lignende, at
    med Michael ..
    Mike Jeg elsker dig .. vil savne
    De .. Hvil i fred smukke
    angel ... xoxoxoxo

  19. Hollandsk Said,

    Jeg ved ikke, om MJ er levende eller død, men mange ting bare ikke tilføje op eller er meget tilfældig. De fleste af dem er blevet behandlet her allerede, men en jeg mangler. På mindesmærket, lige før "Vi er verden" blev udført, Kenny Ortega havde en kort tale og han lavet en lille fejl, som ingen syntes at have bemærket. Når vi taler om den rehearsals i Hæfteklammer, han siger "vi var her, lidt mindre end en uge siden". Da jeg hørte, at jeg havde noget lignende "WTF? Mindre end en uge siden? Det er skubbe til 2 uger! "Det er ikke en fejl af en dag eller to, men han er noget, der ligner en hel uge fejl. Fortalelse?

    Jeg er ikke og har aldrig været en stor fan af MJ, og jeg kun har været interesseret på grund af den intensive mediedækning. Normalt kan jeg anslå mennesker ganske godt, og jeg har aldrig været svigtet af min tarm følelse (som jeg har forstået, betyder ikke, sh! T til andre mennesker). I dette særlige tilfælde, mine fornemmelser siger mig, verden er bevidst. holdes ud af nogle ting, og verden er bevidst bliver fodret med modsigende historier. Alt, hvad de skal gøre, er at fortælle medierne ABC og medierne som igen vil gøre op og tilføje D till Z. Alle kender mediernes mekanismer, right?

  20. Hollandsk Said,

    Også, glemte at tilføje følgende. Efter mindesmærke, helikoptere blev efter bilkortege, som blev sagt (under dækning) til også at omfatte kiste. Mindst, var det på CNN. Derefter bilkortege standset ved et hotel i Beverly Hills og imho ingen rustvogn transporterer kiste blev præsenterer der. Jeg var tunet ind på CNN, men samtidig også at ETOnline og der har de også havde en anden stream viser optagelser er optaget fra en helikopter efter en sort van (ikke rustvogn som anvendes på vej til Hæfteklammer) kørsel ned motorvejen. Enhver ved, hvor denne sort van gik, da strømmen blev afbrudt, mens det viste denne van stadig på motorvej. Denne sorte van gjorde forlade Hæfteklammer, men ikke var ledsaget af andre biler. Ingen politi, ingen Rolls Royces, ingenting. Faktisk er det kørte ned motorvejen temmelig anonym og kunne være gået overalt, uden at nogen mistænke det var direkte forbundet til MJ's mindesmærke.

  21. bexuk Said,

    Jeg satte spørgsmålstegn ved, hvorfor de fleste af MJ's nærmeste venner werent på Staples Center Memorial men så måske gik de til den private begravelse afholdes på Skov græsplæner ligkapel før hånden? Vi dont vide, hvem der gik til det.

  22. Angel36 Said,

    Har du se, at beuatiful billedet på afslutningen af mindesmærket?
    Det var det billede fra liberiangirl, at han stod bag kameraet.
    Måske har han rettet hele sit mindesmærke selv!
    Det er et meget smukt billede, men hvorfor dette billede, hvis han ikke har rettet denne selv.

  23. MyBelovedMJ Said,

    Ehh sige igen. Jeg stooped whatching da jeg så det ord vist, på scenen backwall: Im i live, og Im her for evigt. Jeg følte mig syg, og jeg fik kuldegysninger, så du er nødt til at fylde mig i, hvis du don `t tankerne?. Ved afslutningen af memoriel??

  24. Angel36 Said,

    På den bitre ende viste billedet af Michael bag kameraet, når de når at skyde den sang liberiske girl.Where han sagde "Thats en wrap". Og når hans smil er så sød.
    Hvorfor gjorde de vælger at billedet ved udgangen ligesom han rettet hele mindesmærke.

  25. He.is.alive Said,

    Hollandsk: Jeg er med dig hele vejen, din udstationering er ikke rørstrømsk, men pragmatisk og om jeg så må sige, skarpt realistiske ... fortalelse fra Ortega under mindesmærke? Ja, helt muligt såvel en anden enkeltpersoner og "situationer" som "forsvundet kiste" osv. give flere indicier for dem af os, der er på udkig efter dem ... Media imidlertid tælle om masse der sluges hele den "død" af MJ og synes ikke alt for bekymrede over den anden guesser's iblandt os.

    Jeg søger på hver og oplysning gennem forstørrelsesglas glasarter, Ved en det sammen som et puslespil.

    Som en anden blogger indsendt, Elvis' iscenesatte død var nemmere at gøre, og slippe afsted med, fordi der var langt mindre medier indvirkning uden internet og mobiltelefoner / kameraer og så videre. Så meget desto mere grund til, at a.) i at slippe routing ikke var godt planlagt og ledet og så vi får den "sjusket" mister ender som 'spor' .. Eller .. b) hele "produktion" af der var designet til at lække faux pas, således at indberetningen til "hey, andet gætte denne alle" ... enten eller, med medierne nu flydende og spinding alle de stoffer der findes i MJ's hus, de gullable nok er nu ved at blive "injiceres", hvis du undskyld ordspil med "beskidte hemmeligheder" om MJ i et forsøg på at slette alle og enhver tvivl om, at tingene måske kun være anderledes ..

    Jeg er ikke die-hard, emotionel Michael Jackson fan, men det er netop derfor kan jeg så klart definere signalerne fra tarmen ... MJ gjort færdes og forsvundet .. Jeg er overbevist om det.

  26. MyBelovedMJ Said,

    Angel36, Im med dig nu, jeg lige har set det. Og jeg følte syg igen. At memoriel har så mange skjulte spor, at du næsten kan `ikke tro det. Im going crazy her, Im tænke Michael hele dagen lang, at forsøge at tænke tilbage, og finde nogle svar på alt dette. Og at punktum: Im i live, og Im her for evigt. er netop blevet jagt mig. Jeg har lyst til i anden nødt til at finde ud af, hvor han er. Dette er unbearelble for mig, smerten. Jeg kan `t klare det. Jeg håber, at vi får flere svar på det Koncert i hans fødselsdag. Jeg synes, det er ret underligt, at de "familien" ønsker at have et liv som hologram af Michel på scenen, sining og danceing med dem. Hmmm Et andet fingerpeg mabye. Hvorfor fanden skulle de gøre det? Eller Mabye det ville være IRL Michael, I don `t know, jeg kan` t selv tror straight enymore. Im så heartbroken

  27. wishful09 Said,

    Mybeloved,

    Du lyder som mig. Jeg føler ligesom jeg vild med denne. Jeg mener blot, det er nødvendigt for folk at sætte spørgsmålstegn ved tingene. Så meget er ikke tilføje op, og lukningen er der ikke for mig. Hvis lægen ikke kender adressen, hvorfor gjorde ikke han skrige for et af de børn?? De var i huset, korrekt? Også, nyheder samlet op på et muligt spøgelse i Neverland, men de vil ikke diskutere noget vedrørende imposter ved London pressekonference. Shouldn't nogen har kom frem nu og sagde ja det var Michael. Taleren til familien, måske? Alt for mange ting er ikke tilføje op. Jeg finder det også mærkeligt, at de ønsker en Michael hologram. HVIS Michael er død, denne familie har brug for hjælp. They're funktionsmåde er også mærkeligt. Og hvor var Jesse Jackson? Han skulle have været på scenen taler.

  28. Samantha Said,

    Hvis man ser på kisten det er ret små, og enhver kunne skrev "Im live ... og her evigt" Det dosent betyde michael skrev det, jeg egentlig ikke ved, hvem der tror på dette sene tidspunkt, fordi alle holder ændrer historien . Ahhh! im så heartbroken, det har været det værste år nogensinde!

    Im glad jeg var ikke rundt for Elvis død ...

  29. Samantha Said,

    Og MJ's nære venner siger, at MJ var fuld af overraskelser, og de siger Michael hadede narkotika og alkohol, som jeg er enig MJ var smuk troværdig.
    Men IDK, jeg dont selv ved, hvad de skal tænke Hans det eneste, Thats igennem mit sind. Jeg ønsker blot at komme til bunds i dette!

  30. SilverFlame Said,

    Jeg er lige ved ikke længere. Et minut, jeg tror han er i live, og det næste jeg tror, han er væk. Hvad forvirrer mig mest, er, at hvis han er i live, ville han være i stand til at vende tilbage som sig selv? Vil han har begået en forbrydelse ved faking hans død? Åh jeg håber, at han er i live, men jeg vil helt hader for ham at blive arresteret eller værre for faking dennes død. Jeg er så heartbroken omkring det hele!

  31. MyBelovedMJ Said,

    Hvis Michael "fingerede" Hans egen død, er der ingen der får lov til at fælde dom over ham eller naything. Han gjorde, hvad han havde at gøre, for at holde sig sikker. De ting med at blive anholdt, I don `t think so. Mange mennesker er fakeing deres egne deaths.I don `t tror, at han ville blive anholdt. Men det er ikke vigtige, hvis han nogensinde kommer tilbage. De vigtige ting, hvis det for ham at være i live og har det godt.

  32. ejay5131 Said,

    Alle begivenhederne den 25 juni, og alle de begivenheder, der finder sted op til lige nu peger i den retning, at Michael er i live. Men jeg tror ikke, vi nogensinde vil se ham igen .. Hvis du troede, hvordan medierne og folk behandlede ham i 1993 og 2005 var dårlig ... forestille sig, hvad dette ville gøre!! På juni 25/09 kongen af pop "døde", men en person fri for kontrol blev født!
    Michael, du er ikke alene, vi er her sammen med dig!! <3

  33. bexuk Said,

    Han sikkert ville være arested det er jo svindel.

    Se link til et lignende scenario, der skete i Det Forenede Kongerige ikke så længe siden-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? Iref = mpstoryview

    Kun denne forsvundne person havde boet i familiens hjem alle sammen!

    Den eneste måde MJ ville være i stand til at komme tilbage ville være, hvis det viste sig, blev han kidnappet eller noget, eller det var et tilfælde af fejl identitet.

  34. MyBelovedMJ Said,

    Ejay5131. Jeg er helt høre dig. Jeg ønsker blot, at Michael kunne læse alt dette, så han kunne se, hvor meget vi virkelig elsker ham, og støtter ham. Og at ingen ville bebrejde ham for at gøre dette. Vi er helt forstå ham. Så hvad nu hvis han nogensinde kommer tilbage til at udføre? Bare ønske, han ville give os en form for liv sigen. Hmm. Så han kunne leve i fred, og med alle hans fans stadig loveing ham.

  35. dikki Said,

    Jeg tror MyBelovedMJ er korrekt. vi er ikke en til at udtale sig om alt dette. og jeg håber også, hvis nogensinde, han er han godt og sikkert.

  36. admin Said,

    Det Michael Jackson Hoax Døden forum er nu oppe og køre og klar til brug. Du er velkommen til at starte nye emner og forsæt din drøftelser der, i en lettere at forvalte miljøet.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  37. Banessa Said,

    SilverFlame / Bexuk Jeg tror nogle en allerede erklæret, at så længe "død Certificate" er ikke tegn på en hvilken som helst læge, det er ikke gyldig, og derfor MJ ikke ville have begået nogen forbrydelse.
    Vi er også nødt til at forestille sig, at han må have haft en stor grund til at have gjort dette. Jeg er enig i, at alt er blevet alt for Fishy fra begyndelsen. Da jeg hørte nyheden blev jeg først i chok jeg bare kunne ikke tro det! Så mit første fornemmelsen var "Han er ikke død!"
    Nogen (jeg tror er Supermom75 tilgive mig hvis jeg har et forkert navn) indsendt nogle links på dette websted til en artikel, hvori det hedder, at en person tæt på Michael har bekræftet dette var alle en skrøne. Jeg ved ikke, hvor meget troværdighed artiklen har, men det hedder, at mellemstationer hans egen død var den eneste vej for Michael at få det bedre. Tilsyneladende havde han svært ved at afgøre, om dette (hvilket gør hans fans gå gennem denne prøvelse og sorg), men det er tilsyneladende den eneste måde for ham at få lægehjælp, han behøver. Artiklen fastslår også, at hvis Michael ikke havde gjort det, ville han faktisk har været i spidsen for en tidlig grav.
    I artiklen Det hedder endvidere, at Michael vil være tilbage! Det er, når han har fuldt ud dækket og er i stand til at udføre igen.
    Igen, jeg ved ikke, hvor meget gyldighedens artiklen har men det er sikker gav mig håb
    Jeg er også nødt til at blive enige med Angel36 jeg ikke havde bemærket, at men du har ret ... Hvorfor ... hvorfor bruge dette billede til lukkede mindesmærket? Og oven i det hele, med at skrive "Jeg er i live, og jeg er her for evigt".
    Et parti bare ingen mening overhovedet. De seneste nyheder, jeg hørte om insiderregistret er, at AEG har planer om at have en enorm sælge fra Hvad ville have været "Dette er det" tour. Hævdes Michael havde konstrueret en masse af det. Jeg finder dette meget opportunistisk af deres på deres vegne. Hvis MJ var virkelig "døde", de er bare at gøre sig selv til at ligne en "pengene sultne" corporation aldrig at have haft en omsorg for Michael.
    Også nogle fyr kommer ud med en bog, at "det angiveligt" afdækker alle MJ's hemmeligheder og hans formodede hemmelige liv. Venligst til de reelle MJ fans ikke indgå i denne mands ligger i denne bog. Kan ikke gøre ham rig ved at købe en masse løgne. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  38. ejay5131 Said,

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  39. Banessa Said,

    Hello everyone! Først og fremmest at Angel36 Takket jeg ikke se idéen i det sidste billede bruges af ham i den liberiske video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. Gud velsigne

  40. dynamit Said,

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  41. dynamit Said,

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  42. MyBelovedMJ Said,

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  43. dancer1792 Said,

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  44. Banessa Said,

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  45. MrsBenjamin Said,

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  46. MyBelovedMJ Said,

    Hvis dette er sandt Michael er i Ungarn, i et slot. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Peace

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  47. MyBelovedMJ Said,

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  48. MyBelovedMJ Said,

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  49. Banessa Said,

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    Gud velsigne

  50. Banessa Said,

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  51. Banessa Said,

    @ MyBelovedMJ Jeg beundrer den måde, du pleje for Michael. Jeg er ligesom dig, har en fornemmelse af om noget sker dagen for hans fødselsdag! Og jeg er enig, når du siger, at de virkelige fans vil ikke være dårligt, ville vi være ekstatisk med lykke at vide, han er okay og blive bedre!

  52. dynamit Said,

    Så længe hans glade og ok derefter im glad

  53. MyBelovedMJ Said,

    Banessa Thank you so much. Du woulden `t vide, hvor meget jeg elsker Michael. Im ikke bare en skrigende fan lol. Han virkelig ændret mit liv, jeg ville ønske, jeg kunne fortælle ham, mig selv. Jeg tror, at han ville være glad for at vide det. Om fans bliver ekstatisk med happines, ja. Jeg vil seriøst finte, hvis han blev vist på dette tidspunkt igen. Jeg ville være så glade for det, kan jeg ikke sætte det i ord. Men som jeg sagde før, jeg don `t virkelig pleje, hvis han nogensinde udfører igen, det ikke derfor, jeg elsker ham. Jeg ønsker kun ham at få det bedre. Det er den mest vigtige ting. Gud velsigne dig

  54. lillina Said,

    Er det Michael Jackson's Gravesite?
    http://www.youtube.com/watch?v=sVd2pncNKoY

  55. lillina Said,

    La Toya Jackson Visninger Michael Jackson's Body
    http://www.youtube.com/watch?v=QBMDnMRwQCc

  56. lillina Said,

    ikke officielt sagt, at han var Bald!

  57. lillina Said,

    Så ondt, at ingen Læs hvad ROGER Friedman SIGER
    http://www.showbiz411.com/
    I CAN TELL U FOR SURE THAT now HE IS TELLING THE THRUTH

  58. MyBelovedMJ Said,

    I don `t mener, at det er Michael` s grav. Hvorfor fanden skulle familien Burry ham hele vejen derude? væk fra resten af kirken. Og hvorfor Burry ham før memoriel? Hvis de gjorde Burry ham før denne memoriel ting, hvorfor har en kiste inthere? Så betyder det at han ikke var i den. Jeg tror ikke, at han har været BURRIED endnu. Vi ville have vidst

  59. velvetsilvergirl Said,

    Jeg elsker dette websted! Jeg troede, det var bare mig der håbefulde men når det først kom i nyhederne jeg bare slags sad og følte ingenting, jeg var chokeret. Så jeg tænkte 'Jeg vil vædde på, han er ikke død på alle «. Der er for meget mysterium involveret her. Dead er død, er der intet mystisk ved det. Alt for mange ubesvarede spørgsmål, for mange ting dont mening. De vigtigste personer i Michaels liv, Quincy, Deepak, Ross, Taylor var fraværende? I dont buy at for en anden. Nr. nedgravning endnu? Den helicoptors mystisk vis mistet overblikket over den vacating bilkortege med han kiste? Virkelig? Helicoptors tabte spor? Ingen måde. Der er billeder derude af MJ i kisten med briller på, men andre rapporter sige, at Paris lægge et par af hans briller i kisten med ham. Hvem får ses i deres kiste med solbriller på? Denne læge er lyssky, Murray. Han enten dræbt ham eller hjalp ham flygte. Lang tid ven Mico Brandon ikke har kastet en tåre, og han s været på CNN i ugevis. Ikke en tåre, ikke en choker op, ingenting! Joe Jackson, som er et æsel, couldnt være mindre rystet, hvis han tabte sine bilnøgler. Hvorfor er disse mennesker ikke ødelagt? Jeg er! Vi alle er. Intet af dette giver mening. Jeg voksede op med Michae men jeg er 40 og har ikke fundet mig en rablende fan vil jeg bare lvoed hans musik. Men hans ramte mig som en bus. I think about it all day. Jeg vågner om natten og tænke over det og cant tror, at han, er væk. I cant acceptere, at vi; 'll aldrig se ham spin igen, aldrig høre hans stemme. Gud jeg håber, han er derude, og at han kommer tilbage til os. Jeg gjorde ikke meddelelse beskeden på Memorial, men jeg ved, hvad billedet din taler om fra Liberan Girl. Thats Michael bliver goofy og sagde, du troede, jeg var ikke her, men jeg har været watchng hele tiden. Hvorfor woulod de satte ord I AM ALIVE og ikke somehting gerne min musik er i live. Thats en klar besked, hvis jeg nogensinde hørt en.

  60. velvetsilvergirl Said,

    Jeg har prøvet at finde den »Jeg er i live .." besked men cant find det. Er der nogen, der ved, hvor der er et klip af det derude. ROlling Stone mentioned it in an article but no picture.

  61. MyBelovedMJ Said,

    Velvetsilvergirl.
    Denne sætning kan du finde i slutningen af memoriel efter sangen "helbrede verden" I dont tror at han er død enten, jeg elsker ham så meget, hvis man ser på 1. side, vil du se hvad jeg mener. Im gråd hverdagen hele dagen lang, tænker off ham og forsøger at tænke tilbage, og for at få nogle svar på alt dette. Jeg vil aldrig acceptere, at han er borte, I cant, jeg elsker ham meget. Efter min mening Michael behov for en alvorlig pause, og der vil bebrejde ham. Jeg håber, at han er derude, og mabye han selv Reding dette websted, der kender. Jeg beder til Gud hverdagen, beder ham om at holde Michael sikker, uanset hvor han er. Jeg vil bare for Michael at være lykkelig, jeg dont omhu, hvis han nogensinde kommer tilbage til at udføre igen, det er ikke det spørgsmål, hvad der er vigtigt for mig, er, at han har fundet den fred han så nogensinde længtes efter. Jeg vil ikke give op haveing tro. Mit hjerte er med Michael.

  62. shyone Said,

    Godt! I must say I had my doubts from the beginning when 106th and Park stopped playing music on June 25th because Michael had died. I was totally devasted. I cried for 3 days. I am not one of those fanatic fans or anything. I grew up listening to the the Jackson 5, Jacksons and then Michael. I always liked their music. I enjoyed Janet's music as well. I felt like part of my childhood had died. Anyway! the Memorial service was a dead giveaway for me. The tone of the ceremony seemed off to me. None of his close friends showed up. The entire family was wearing sunglasses and the children seemed to be too relaxed. What sealed the deal for me was when Paris stood at the microphone after Janet whispered in her ear and put on this fake upset cry with no tears. Even Marlon had no tears. The entire family seemed to nonchalant to me. I immediatedly discerned that he was alive. Especially after that quote at the end of the ceremony that he was alive. Then LaToya slipped up and said Michael loved his fans and was watching them. I hope and pray wherever he is he gets long overdue rest/relaxation. I never saw him perform live but since his death I have been watching his videos. He gave his all when he was on stage. I would have loved to have seen him and meet him. Perhaps had lunch at an outside cafe in Pisa, Italy. They have the best ice cream there. Afterall, aside from his stage persona he was just Michael a kind, innocent, intellectual,handsome man with a beautiful soul. I for one am not mesmirized by anyone no matter how famous they are. I look at the person's heart. Michael had a great heart. I could never understand why the world didn't appreciate his love. Perhaps! if more of the world were like him we wouldn't have so much murder of young kids/families/ and people in general happening everyday. I am praying for you Michael, just get some rest. Tomorrow is a new day.

  63. velvetsilvergirl Said,

    I found a still photo of the message “I am alive…” You know, none of these things happen my chance. Someone deliberately chose those words to roll across the screen and why. Because they want his beloved fans to know the truth? Maybe we're all just crazy on this site and we're not accepting reality. I hope thats not true, but the longer this thing drags out with no answers, the more b/s that surfaces makes me think this is a sham. Janet went to the BET awards three days after his death? Er du kidding me? Jermaine was interviewing with larry King within a few days, looking none the worse. Joe Jackson, the ass, holds a press conf. with Sharpton and you'd think he was discussing the state of the union for all the emotion he showed. And he even laughed a few times about something ridiculous. What a shmuck, dont ever give that man a microphone. Someone said, if anyone can screw up a death hoax it would be LaToya and I laughed myself off the chair. She's alwasy been a great one for runningher mouth but she has left us a few good clues. And that Kenny Ortega guy who was MJ's choreographer spoke of MJ in the present tense many times on CNN. He had to correct himself. He knew MJ for years and he was not emotional at all either. Just too weird.

    I'm hoping that perhaps his family staged the biggest intervention of all time and they are behind this for his health. MJ was a health nut. Please stop saying he was vegan, many have said how much he loved KFC. But healthy people can become addicted to pain killers. Or maybe he as just ready to have nervous breakdown. He did NOT want to do 50 shows, thats for sure and MJ was know for gettinghimself out of things he didnt want to do.

  64. MyBelovedMJ Said,

    Shyone!

    I tell you why people didnt apprecite him, Because he dared to be who he is, and he was not affraid to talk about it, or keep beliveing, in everything he stands for. That may scare some people i think. I like you, don`t really care if a person is famous or not, that has nothing to do with who the person is for real. They have their talent, but its not who they are. I have never heard of another celebrity doing so much for children as Michael did, never. And i totally think, people could learn from it. He NEVER did anything wrong, he just wanted to give them that childhood he never had himself, i cant see that there should be a problem with that. I wish i had that kinda money to help Children around the world to get a better life, or atleast trying to help them. God I miss him so much, I dont know what to do anymore. A part of me keeps telling me not to worry, becayse his outthere and his trying to get better. And somehow i feel it in my heart. And then there is other days, where Im totally empty inside, you know the feeling you have inside yourself, when you lost someone you really loved. I think that we have to keep believing. We have no actual prove that he is really dead. And Im sorry for talking about him, like he is still alive, but i have to, Im not ready to let him go yet, and Im not sure Ill ever be ready for that. But then again, why wouldent I??

  65. MyBelovedMJ Said,

    I mean, Why wouldent i keep talking about him, like he is still here

  66. Shauna Said,

    I really want to believe Michael is still alive and this site makes some good points. I hadn't noticed a lot of the stuff this site points out because I was too focused on the greif of losing Michael. Maybe he is out there somewhere and just needed some privacy. I hope so cause the thought of him being dead really hurts. I hope he is never found. If this is a hoax, he did it to get away and get some peace. Look at what this poor man went through in life. I wouldn't blame him one bit.
    Michael if you are out there, take care of yourself and know that you will be missed. I love you and I don't blame you at all.

  67. Mojofi Said,

    Yes you are very right MyBelovedMJ.
    Do you think if he is still alive, will he come back to us?
    Or you think he wants a quite life and wont let us see him ever again?
    I miss him very much, you have i idea .

  68. MyBelovedMJ Said,

    To Mojofi:

    I wish i could answer that, but I dont know, I really dont know.
    As you might have notice, Im very devoted to Michael, and I have been for some years now, im not just a screeming fan, (You know what I mean). Im in so much pain, and i miss him more and more each day. He really changed my life. I cant imangine my life without him, what the hell am I going to do? My heart with all my love is with Michael whereever he goes.

    I dont think he is dead, something in my heart tells me that he is alive, and I have a feeling of where he might be, but im not sure though. But if you have heard the song Michael made called “A place with no name” you will know that the original song is called “A horse with no name”. I have listent to that song all day long, and that made me think that he might be in Saudi Arabien, or Baraihn, cause he lived there a few years after the last trial.
    If you listen to that song “A horse with no name” They are sining about the desert, and being on a horse with no name, that made me think og those 2 contries, and the horse can be a castle. I dont why i thought of that, but i got the chills, Its hard to explain, but something went through me, when that happent. Michael knows some pretty powerful poeple in these contries, they could eassily help him.
    For all i know, he really needed to get away from all the pressure, he has been wanting a normal life for so long, where he could concentrate on his art and his kids, and he havent been able to do that before. Like he really wished to, cause they got chased by papparazis whereever they went. Michael needs his peace, and I think we owe it to him to leave him alone, we will know if he is alive, trust me, he will find a way to tell us. There has already been his diary, those things in there sounds like Michael would have put them, and according to the diary he will come back at christmas or January next year.
    But like i said i really dont know.
    I dont think we will ever see him perform again, and to be hornest i really dont care about that, all I care about is Michael, and i only want for him, to be happy, healthy and start smieling again. He really needs that, the last trial destroyed him for good, those idiots marked poor Michael for Life. I wish I could be with him, support him, and tell him that I love him no matter what, and take his lonelyness away.

    In the matter of fact he might be reading this site, he has to, so he can keep track of what we know so far.
    I beg of all of you inhere, do not give up believing, and do NOT listen to the media, we all know they are full of bullshit. Look for the REAL facts, and listen to your heart, always listen to your heart.
    We havent seen any realible prove of him beeing dead, and aslong as that isent happening, I wont believe it.
    By the way, The song Im talking about, it havent been recorded yet, it just got released, and then i was wondering by who?. Who leaked it to the Television, was it Michael, is this his way to tell us something? The song aparrently came from a source, YEAH RIGHT. Who else knew about that song? NOONE.
    Michael have made a lot of songs over the past years, wich arent recorded, for one reason, his children. Michael knew what those songs would be worth with him “death”. With these kinda money he can secure his childrens future.

    En sidste ting. Remeber this. Michael belives in magic, and in magic, ANYTHING can happen. He could stand right next to you at the market, and you woulden`t even notice, he is the master of disgueses.

Tilføj en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash