Michael Jackson φαλκιδεύεται το θάνατό του

26η Ιουνίου, 2009
από admin

Οι παρακάτω πληροφορίες προέρχονται από www.weeklyworldnews.com

NEW YORK, NY - Έχει «Ο βασιλιάς της ποπ" μίμησης "Ο Βασιλιάς" faking από τη δική του θανάτου;

Σε ένα θέμα της Εβδομάδας 1994 World News, είχε προβλέψει ότι superstar Michael Jackson ήταν τόσο καρδιαλγής με τον εφιάλτη ταραγμένη ζωή του είχε γίνει, θα ψεύτικο το δικό του θάνατο - όπως ακριβώς και τον Elvis!

"Michael Jackson, όπως Elvis, έχει βαρεθεί να είναι μεγαλύτερη από τη ζωή και θέλουν να πάρουν μια ζωή", δήλωσε ο παγκοσμίου φήμης μέντιουμ και μεταφυσικός Δρ Andy Reiss κατά το χρόνο.

"Το ταξίδι superstar έχει παγιδευτεί σε Michael Ποτέ. Επίσης υπάρχει μια πολύ καλή ευκαιρία που θα μπορούσαν να καταλήξουν στη φυλακή, εάν καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

"Η μόνη διέξοδος από αυτό το χάος βρίσκεται στο να είναι ψεύτικο το θάνατό του, κομμένα τα μαλλιά του και να υπόγεια», λέει ο Δρ Reiss, που ειδικεύεται στις προβλέψεις διασημότητα.

Ο Δρ Reiss πιστεύει Gloved Ένα θα προσπαθήσει να αποφύγει την ύπαρξη καταχθόνιος από "πεθαίνει" στη Neverland, το πάρκο ψυχαγωγίας απομακρυσμένες υποχώρηση.

"Η ιστορία θα καλύψει ότι Michael Jackson υπέστη θανατηφόρα καρδιακή προσβολή ενώ ιππασίας του Φέρρης τροχό. Jackson της "παραμένει" cremated θα είναι και ο "στάχτες" θα είναι διασκορπισμένες, με την αιτιολογία της περιουσίας του, "εξηγεί.

"Ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσετε μια Michael φρέσκα νέα ζωή είναι να τελειώσει το γκροτέσκο ζωή έχει τώρα. Έμαθε το κόλπο από τον Elvis. "

Ενώ Jackson δεν έληξε κατά την ημέρα την αγαπημένη Neverland, έκανε πράγματι "πεθάνει" από καρδιακή προσβολή το απόγευμα της 25 Ιουνίου 2009.

Μήπως Jackson σχέδια της να συντελεστεί; Είναι ακόμα ζωντανός κάπου;

Awaken Μάθετε για την προσέλκυση και την ευημερία, την ευτυχία και την αγάπη στη ζωή σου.


Ετικέτες: Η σύσταση, Death Hoax, φαλκιδεύεται Θάνατος
Καταχωρήθηκε σε Η σύσταση Θεωρίες, Hoax Θάνατος | Σχόλια (25)

25 απαντήσεις σε "Michael Jackson φαλκιδεύεται το θάνατό του"

  1. MJ Σκοτώθηκε από Illuminati Λέει:
    π.μ.

    Michael σκοτώθηκε. Ποιος τον σκότωσε; Είναι σίγουρα μια συνωμοσία με το επίπεδο του 911 με τα μέσα ενημέρωσης συνένοχη.

    Για τους τελευταίους 6 μήνες, κάποιος φυτεύτηκε "Michael Jackson θα πεθάνουν σε 6 μήνες." Αυτό ήταν πίσω τον Ιανουάριο του'09. Πώς θα ξέρουν αυτό; Ήταν ένας τρόπος για να εκλιματίζω το κοινό να Jackson θανάτου πριν από τον θάνατό του για να γίνει δεν αποτελεί έκπληξη αν συμβεί;

    Michael ήταν εξάσκηση στο Κέντρο Δέσιμο στο LA για την συναυλία την ημέρα πριν από τον θάνατό του. Είχε μια ΠΛΗΡΕΣ συναυλία που είμαι αυτός certained ταινία γιατί το έκανε αυτό στο παρελθόν. Έτσι, θα δούμε αυτή την συναυλία για την ανίχνευση του συμπεριφορά και την υγεία. Έχετε Fox News διεκδίκηση "ήταν ληθαργικός και δεν μπορούσε να κάνει με την rehersals. Ποιος ονομάζεται Fox με αυτή την ιστορία; Οι άνθρωποι που ήταν εκεί, συμπεριλαμβανομένης της χορευτής είπε ότι ήταν σε μεγάλη φόρμα, αισιόδοξο, και ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη συναυλία.

    Michael πέρασε από μια φυσική 4 ώρες για μια ασφαλιστική επιχείρηση που ασφαλίζονται οι συναυλίες. Είχε δεν θέματα.

    Τότε έχετε τον καλώντας τον φίλο του το βράδυ πριν λέγοντας "δεν ήταν καλή αίσθηση." Το επόμενο πρωί, έχετε αυτό το γιατρό, Δρ Murray, ο οποίος ήταν μόνο για το γιατρό των τελευταίων 2 μηνών, με δική του πλευρά, κατά τον θάνατό του. Αυτό ιατρούς εξαφανίζεται μετά τον θάνατό του, δεν έχει μιλήσει με την οικογένεια Jackson, και δεν έχει μιλήσει με ιατροδικαστής.

    Ο ιατροδικαστής δίνει τη δήλωσή του "Δεν ακαθάρτων παιχνίδι." Πώς ξέρει αυτό; Αυτό θα μπορούσε να έχει δοθεί γιατρό πλάνα του να τον σκοτώσει. 911 Κατά τη διάρκεια της κλήσης, αυτή η γιατρός είχε Michael σώμα στο κρεβάτι δίνοντας CPR. Ο αποστολέας είχε να πω στο γιατρό να θέσει Michael στο πάτωμα για να του δώσει CPR. Κάτι δεν πάει καλά με αυτή την ιστορία.

    Νομίζω ότι κάποιος σκότωσε Michael Jackson, χρησιμοποιώντας αυτό που ήξερε ότι είχε πρόβλημα με "τα φάρμακα με συνταγή ιατρού." Είναι χρησιμοποιώντας τι πιστεύουν οι άνθρωποι θα πιστεύουν εύκολα, λόγω του παρελθόντος.

    Ποιος φυτεύονται αυτή την ιστορία με την Εθνική αιτούντα στις 12 Ιανουαρίου, 2009 το θέμα, ισχυριζόμενη Michael θα "πεθάνουν σε 6 μήνες;" Η Εθνική Equirer ισχυρισμούς "φιλαράκια." Είναι "φιλαράκια," Η CIA;

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97; Cid = RSS
    Ο αιτών FIRST REPORTED JACKO ειχε έξι μήνες για να LIVE IN OUR Ιαν 12, 2009 ISSUE

    Φωτογραφία από: Splash News Online
    Ο αιτών ανέφερε πριν από μήνες ότι ανησυχούν φιλαράκια φόβος Michael Jackson θα πεθαίνουν στους επόμενους έξι μήνες!

    Από 12 Ιανουαρίου 2009: Ο Michael Jackson έχει πεθάνει - και έχει μόνο έξι μήνες για να ζήσουν, φιλαράκια φόβο.

    Δυστυχώς, το αστέρι είναι απελπιστικά κακή bedridden μεγάλο μέρος του χρόνου, καθώς και το στάδιο electrifying επιδόσεις είναι πλέον στο παρελθόν, αποκαλύπτουν πηγές.

    Απίστευτο εκθέσεις στην επιφάνεια στα τέλη Δεκεμβρίου ότι battling Jackson είναι μια σπάνια, θανατηφόρος γενετική διαταραχή και απαιτεί μεταμόσχευση πνεύμονα. Παρόλο που η τραγουδίστρια αρνήθηκε τις εκθέσεις, ο αιτών από πηγές είπαν ότι η υγεία του επιδεινώνεται ταχέως λόγω του εθισμού του χωλός παυσίπονα και αλκοόλ.

    Μια πηγή κοντά στο αστέρι γνωστοποιηθούν: «Είναι τραγικό. Η κατάσταση είναι απλά μέχρι τώρα πάει, θα ήθελα να εκπλαγούμε αν διαρκεί έξι μήνες.

    "Παυσίπονα και ποτά έχουν εμπλακεί με τον ίδιο. Ο μόνος τρόπος ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει το άγχος του σεξ σκάνδαλα και του κυλίνδρου-παρκ ήταν η ζωή για να καλύψει τον πόνο με την κατάχρηση ουσιών.

    "Όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας εθισμός που θα τον σκοτώσει."

    Bizarro βασιλιά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά »χρονολογείται από τα μαλλιά του όταν κάηκε μια εμπορική Pepsi», δήλωσε η στενή πηγή. Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα, το "ναρκωτικών απλά έπληξαν αυτόν."

    Michael της σε "πραγματικά κακή κατάσταση," υποστηρίζει ο φίλος της οικογένειας. "Είναι ήταν άρρωστος για έξι με οκτώ μήνες και θα συνεχίζει να επιδεινώνεται.

    "Ο μυς και τους πνεύμονες επιδεινώνονται, και εκείνος του bedridden μεγάλο μέρος του χρόνου. Μπορεί να περπατήσει, αλλά δεν προορίζεται για πολύ καιρό.

    "Στις καλές ημέρες, Michael είναι σε θέση να αναλάβουν τα παιδιά του σε ένα βιβλιοπωλείο. Αλλά ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε για περισσότερο από μία ώρα. Έχει πολύ λίγη δύναμη ... Είναι, τελικά, στο χέρια του Θεού. "

    Αλλά ένας εκπρόσωπος Jackson αρνείται κατηγορηματικά το αστέρι είναι άρρωστος, λέγοντας: "Ο κ. Jackson είναι στο τέλος της υγείας "και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μια συναυλία περιοδεία και τηλεοπτικών προγραμμάτων.

    "Michael της αγωνίζονται για τη ζωή του," η στενή πηγή συμπέρασμα. "Και δεν δείχνουν καλά."

  2. Tejur Star Jetur Λέει:
    π.μ.

    Δεν θα ήμουν λίγο έκπληκτος αν το όλο θέμα ήταν μια θέσει για να εξοφλήσει την οφειλή από μισό δισ. ευρώ με την αύξηση των πωλήσεων των δίσκων & αναμνηστικά & / ή για να αλλάξετε το σύνολο mike ταυτότητα έτσι μπορούν να βρουν μια ευκαιρία να δούμε τι είναι σαν να ζουν όπως εμείς κανονική ανώμαλη λειτουργία δυσλειτουργική παιδιά. Καθώς όμως η αλήθεια είναι ότι τα ναρκωτικά ή μάλλον ένα κοκτέιλ φαρμάκων για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι αυτό που τελικά πήρε τη ζωή του ή μάλλον πήρε τη ζωή έξω από αυτόν, υποθέτω ότι είναι η πιο αληθοφανής ουσιαστικά. Είμαι απλά χαρούμενος ήταν σε τόσο υψηλά τα οινοπνευματώδη, ακόμη και στο τέλος.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei Λέει:
    π.μ.

    Michael Jackson σίγουρα φαλκιδεύεται το θάνατό του. Όλα τα αντικείμενα έχουν μεταφερθεί στην Neverland, έχει αναφερθεί ότι η Movers υπέγραψαν μια συμφωνία εμπιστευτικότητας. Επίσης ... Αν ήμουν ντετέκτιβ το πρώτο πρόσωπο που θα ήθελα να μιλήσω με MCartney θα Paul! Αλλά ...

    Από Michael DID ψεύτικο το δικό του θάνατο, που δεν θα είναι μια εναλλακτική λύση. Οι γονείς του έχουν προβεί σε όλες της επιχείρησής του και σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι Neverland ράντσο και ένα νέο άλμπουμ με Michael Jackson να προωθηθεί στο πλαίσιο του Joe Jackson ΝΕΑ δισκογραφική εταιρεία. JUST WATCH!

  4. Andrew Λέει:

    K
    Αν Michael Jackson είναι νεκρό τότε γιατί κάθε ιστορία κρατήσει αλλάζει. Αρχικά, αναφέρθηκε ότι η μεγάλη Jackson έψαχνε το βράδυ πριν το "Θάνατος". Από ό, τι διάβασα σε απευθείας σύνδεση σχετικά με την λεγόμενη αυτοψία Jackson δεν μπόρεσε να μιλήσει, να μετακινήσετε, ή οτιδήποτε άλλο, διότι ήταν ένα ανθρώπινο σκελετό. Στη συνέχεια, το βίντεο του Michael Jackson "σώμα" στον οργανισμό τσάντα συνεδρίαση ήταν σαν Michael Myers στο Χάλοουην H2O. Να μου εξηγήσει πώς ένα όργανο μοιάζει ήταν μέχρι συνεδρίαση, αν ο οργανισμός είναι νεκρός;

  5. wishful09 Λέει:
    π.μ.

    Πιστεύω ότι η ιστορία συνεχίζει να αλλάζει γιατί οι άνθρωποι απλά μέχρι Messing. Εάν πολλά άτομα συμμετέχουν, τότε η ιστορία περισσότερο από πιθανό ότι θα εξακολουθήσει να αλλάξει. Νομίζω ότι είναι δυνατόν Michael δολοφονήθηκε, αλλά είμαι πιο πιστεύεται για το γεγονός ότι αυτός μπορεί να έχει φαλκιδεύεται το θάνατό του. Θα ήθελα να πιστεύω ότι το μίσος δολοφονήθηκε. Θα διευκολύνει το μυαλό μου να πιστεύω ότι είναι κάπου ευτυχής βλέποντας πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι grieving γι 'αυτόν.

    Πρόκειται για μια πολύ ισχυρή δυνατότητα που φαλκιδεύεται το θάνατό του, επειδή είναι σχεδόν Jermaine πολύ επίμονη για το γεγονός ότι θέλει Michael σώμα θάβονται Ποτέ. Ωστόσο, θα ήθελα ένα μνημείο doesn't εκεί. Θα διατηρηθεί η αλλαγή ταφής σχεδόν σαν να είναι ο ίδιος με τον Michael έλεγχο. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται τρελό, αλλά μόνο ακούς έξω. Γιατί να επιλέξουν να έχουν ένα μνημείο στο Staples Center; Αυτό είναι πολύ φοβισμένος. Αντιλαμβάνομαι τη ζήτηση των οπαδών, αλλά σε κάποιο σημείο θα ήθελα αυτό να είναι πάρα πολλά. Thats περιττό για ένα μνημείο, ιδίως δεδομένου ότι ήταν μόνο πρόβα εκεί την περασμένη εβδομάδα. Επίσης, θα διατηρηθεί αυτό το μνημείο αναφέρεται ότι έχει να κάνει με τους οπαδούς, σαν να οδηγήσουν σε κάτι άλλο. Μπορεί να είναι απλώς ευσεβείς πόθοι, αλλά μου Im υποτεθεί κάτι θα μείνει την Τρίτη. Αν δεν Τρίτη, στη συνέχεια, για τα γενέθλιά του. Αν δεν τότε, τότε θα δεχθώ ότι μπορεί να έχουν όντως πέθανε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται από λέγοντας ότι έχει κάνει κατάχρηση ναρκωτικών φαίνεται λίγο εκτός για μένα. Ο τρόπος με τον οποίο τα νέα σημεία πώλησης μάνδαλο τα πάντα για να είναι ανησυχητική. Αλήθεια, είναι πολύ εύκολο να το κάνετε αυτό ακόμα και αν είστε Michael επειδή πιστεύει ότι τα μέσα ενημέρωσης να τους πούμε τίποτα πηγές. Κάτι δεν πάει καλά, ώστε να αμφισβητηθεί η posssibility τον επιζεί δεν είναι γελοίο. Επιστροφή πάνω από τις ιστορίες από την περασμένη εβδομάδα και να τις διαβάσετε. Μπορείτε να βρείτε όλα τα πραγματικά ότι τίποτα δεν ταιριάζει με αυτό μέχρι ύποπτες νοσοκόμα έρχεται προς τα εμπρός. Τότε ξαφνικά εκεί είναι τα ίδια τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του ημέρες αργότερα. Έτσι πολύ convient.

  6. Happytomato Λέει:
    π.μ.

    Πόσες decoys έκανε χρησιμοποίησε για να έχει;
    http://www.youtube.com/watch?v=IfFKyuSjiHA&feature=PlayList&p=5CA1C7801B445E1E&index=0&playnext=1

  7. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    OH MY LORD! Μπορώ `t belive ότι Michael actuelly έχει ένα κλώνο του εαυτού του .. ένας φίλος του, που είχαν surgury .. OH DEAR GOD. Τι στο διάολο σημαίνει αυτό. Είναι ακόμα ζωντανός;

  8. MyBelovedMJ Λέει:

    Είναι τελικά, είναι η αγάπη μου πάει. Τίποτα από αυτά δεν Δέσιμο στο Κέντρο Σήμερα ήταν ψεύτικο. Παρίσι, μίλησε με τον πατέρα της στο μικρόφωνο επιτέλους, ans είπε και παραθέτω: Από τότε που γεννήθηκα, μου dadi έχει το καλύτερο dadi ποτέ, σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Και τότε είχε μια πλήρη ανάλυση. Είναι 11 ετών κορίτσι, πώς θα μπορούσε να είναι ψεύτικο αυτό. Δεν είναι ζωντανή. Έχει φύγει . I τελικά πήρε τη σημερινή, ένα κομμάτι μου μόλις πέθανε. Για να δείτε το φέρετρο με τον Michael `s σώμα, που μόλις σε σκληρό. Τελικά έχεις. My lovedone έφυγε. Και δεν θα "apear" ποτέ ξανά στη σκηνή. Δεν έχει ακόμη στο Λονδίνο, όπως και κάποια είπε. Είναι πραγματικά φύγει. Η καρδιά μου είναι τόσο σπασμένα, μπορώ να το πιστέψω ". Το μήνυμά μου προς Μιχαήλ, είναι η ίδια με τη Latoya έγραψε: Μάικλ, μετά από 50 χρόνια αναμονής, ο Θεός έχει, τέλος, κάλεσε σπίτι σας, να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα.
    Μοιράστηκε extrodenary ταλέντο σας με όλους μας για πολλά decates, και τώρα », είναι ώρα για σας να εξαπλωθεί φτερά σας σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, το οποίο ofcause ξέρω θα το κάνει, και να συμμετάσχει με τα άλλα Αγγέλων, και να τους δώσουμε ένα incredeble επιδόσεις . Και να διατηρήσουν το Αγγέλων smileing. Σ 'αγαπώ βαθιά », και μπορώ να περιμένω να σας δω να εκτελέσει ξανά. Μάικ, θα είναι πάντα στα όνειρά μου. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ

  9. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Ακόμη και σκληρή », έτσι θα μπούμε για να δείτε το σώμα του, το ξέρω ότι ήταν στο φέρετρο

  10. heisalive Λέει:
    π.μ.

    Είμαι πεπεισμένη ότι η 100 +% Michael Jackson ανεβεί το δικό του θάνατο για να ξεφύγουν και να συνεχίσω με μια κανονική ζήσει αλλού ... αυτό είναι που μου έχει εσωτερική φωνή να μου πείτε από τη στιγμή του "θανάτου" ανακοινώθηκε και διατηρεί τάχυνση μου εξέλιξη. Είμαι επίσης δικηγόρου και Προσβλέπω σε αυτό το θέμα ως μια "υπόθεση" και όλα τα στοιχεία αυτής, όπως το Discovery για να αναφέρουμε μόνο ένα. Michael Jackson έχει ασφαλώς το ορειχάλκινο bleeps, τις επαφές, τους πόρους, loyals και τα περισσότερα από όλα τα χρήματα και σε μεγάλο wherewithall να inscene μια τέτοια "δείχνουν" σαν αυτό! Παντρεύτηκε τον Elvis' DNA, Lisa Marie και ταυτόχρονα να την παντρευτεί, έχεις το εμπόρευμα από την επαινέσω για τον τρόπο με τον Έλβις "θάνατος ήταν σταδιακή και με επιτυχία" πωλείται "στο κοινό από τα μέσα ενημέρωσης σατανικός πίσω στο 1977. Βάσει εκτεταμένων ερευνών και τα υπάρχοντα στοιχεία από πολλά άτομα αξιόπιστη και επιτυχημένη tripup του από τους δημοσιογράφους της Lisa Marie Πρισίλα και οι δύο, είναι πολύ σαφές ότι Elvis δεν πέθαναν σε GRACELAND και είναι, κατά πάσα πιθανότητα, στην απόκρυψη των ΗΠΑ μέσω του Προγράμματος Προστασίας Μαρτύρων ως πρώην επίσημο Ομοσπονδιακό γραφείο.
    Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι Michael Jackson, για τη δική του σειρά λόγους σταδιακής του "θανάτου" όπως έκανε και Elvis σαν αυτόν είναι ζωντανό κάπου και παρακολουθεί αυτό το "Event", όπως το ολοένα μεγαλύτερο encore με το moneymill συνεχώς $ pinning και για . Debbie Rowe Αν δεν λάβετε την επιμέλεια των παιδιών της MJ (αντί των μετρητών, φυσικά), παραμένει, ωστόσο, με Katherine Jackson όπως δήλωσε, θα MJ. Η συμφωνία αυτή θα εξασφαλίσει 100% την εύκολη πρόσβαση για τα παιδιά του να MJ και θα είναι έκπληξη μόλις επιστρέψει από τις "σοβαρές" να τους επισκεφθούν κάποια στιγμή!
    * Breaking News περίπτωση ενημέρωση: Starwitness 1, Elizabeth Taylor MJ ποιον αγαπά με την καρδιά και την ψυχή και το ίδιο έχει "αρνήθηκε" να "εμφανίζεται" στο "Memorial" γλέντι στο κέντρο συνδετήρες αναφέροντας ότι "τον αγαπάει πάρα πολύ". Η κ. Taylor είναι το πρόσωπο ενός Michael ευελπιστεί σιωπηρά και φανταστώς ήταν το πρώτο άτομο που ακούω για το επεξεργαστεί σχέδιο διαφυγής και, επομένως, να αποδείξει την πίστη του με το να μην "που εμφανίζεται" σε αυτό το sendoff οποία, μετά τον Elvis' "θάνατος" και η κηδεία, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο πει ποτέ ψέματα, ψέματα ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν swalloed σύνολο .. Ω ναί των λίγη εμπιστοσύνη!!
    * Breaking News περίπτωση ενημέρωση: Starwitness Αρ. 2, Diana Ross ανακοίνωσε μέσω κυκλοφορήσει δήλωση δεν ήταν "συμμετέχουν", μιλούν: είναι επίσης σε αυτό! Τα 2 άτομα, Ross Taylor και οι δύο είναι γνωστό ότι είναι πλησιέστερη προς MJ, είναι μέρος του εσωτερικού κύκλου της σαρκικής confidantes για χρόνια. και κατά πάσα πιθανότητα τον ενισχυόμενο με την "απόδραση" και μπορεί να την κάνει δεκτή για τους deathbeds μερικές ημέρες, ή δεν ...! Τα αποδεικτικά στοιχεία που διατηρεί τη στερέωση και την περίπτωση κρατά κερδίζει μυ.
    * Breaking News περίπτωση ενημέρωση: 2 περισσότερα σημασία της MJ εσωτερικός κύκλος του έλειπαν στο Staples Center: Uri Geller και Chopra Deepak, 2 άτομα σε περισσότερα για το σταδιακό και "θάνατο διαφυγής";; Ένα πιθανό ενδεχόμενο!
    Μετά το τέλος της "Memorial Service", έκανε κανείς εκτός από εμένα ανακοίνωση, δείτε και να διαβάσετε - κατά το στάδιο της backwall Staples Center - αυτές οι λέξεις που εμφανίζονται με μπλε γράμματα: «Είμαι ζωντανός και είμαι εδώ για πάντα";;;; Μήπως MJ αφήσει ένα "μήνυμα" εδώ ο ίδιος μερικές μόνο από τις "mourners" αλιεύονται και πάνω, ενώ το rosedraped, χρυσό φέρετρο, πιθανώς άδειο ή με μια μαριονέτα στο εσωτερικό του Σαββάτου χωρίς να υπάρχει μια ενιαία απόδοση απολύτως vibe ότι όντως περιείχε ένα νεκρό σώμα, κάθε "φορέας" σε όλα; .... Ευχαριστώ για την ανάγνωση ποια είναι τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό; Είχα βέβαιος ότι με ενδιέφερε να ακούσω

  11. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Είδα thhat γραπτώς 2, i ελέγχεται μόνο το. OH MY LORD, έχω την ρίγη. Ποιος έγραψε αυτό; Είναι Michael στέλνοντάς μας ένα μήνυμα; Γιατί η οικογένεια τόσο αναστατωμένος τότε, μιλάω για το Παρίσι, και Marlon. Είναι πίσω από Michael σε όλα αυτά; Ήταν 2 ανατριχιαστικός. Ήμουν τόσο λυπημένος yeasterday έχω κλάμα χωρίς σταθμό για 2 εβδομάδες, αλλά μόλις 2 ήταν yeasterday δεκάρα σκληρά για μένα. Και γιατί στο διάολο απ `t έχουμε να δούμε το σώμα του. Λυπούμαστε για την ορκωμοσία, I don `t συνήθως το κάνει αυτό, αλλά είμαι πολύ αναστατωμένος τώρα. Αν είναι πράγματι ζωντανός, θα επανέλθω, μόλις το ξέρουν, και Weill proberly να είναι σε μια από τις συναυλίες ημερομηνίες. Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο κουλ. Απλά μου τηλεφωνήσει αφελής, αλλά αυτές οι επιστολές απ `t γράφουν οι ίδιοι, και η οικογένεια απ` βάλεις εκεί σίγουρα, δεν έκανε ορισμένες από τις λεγόμενες φίλους. Μόνο 1 άτομο θα μπορούσε να γίνει αυτό. Michael. Είναι desquises στον πλοίαρχο, αυτός θα ήταν σε θέση να εισέλθουν σταθερό κέντρο, ΧΩΡΙΣ beeing reganiced. Im βέβαιος ότι δεν ήταν εκεί, όμως. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι είναι το 1 responseble για αυτό το μήνυμα. Ορκίζομαι στο Θεό καρδιά μου σταμάτησε μόνο για μια δεύτερη. Αν είναι όντως Michael ζωντανά και ότι κάποια μέρα θα είναι σε θέση να διαβάσετε αυτό, θέλω να ξέρουν ότι τον αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν προορίζεται για τη μουσική του, αλλά για το ποιος ήταν. Ποτέ δεν τον παρεξηγηθώ, ή τον δικαστή ή τίποτα. Ένα πρόσωπο που σοφά είπε κάποτε και θ qoute: Δεν πρέπει να δώσετε judegement για κανέναν, πριν από εσάς μίλησαν γι 'αυτά ένα για ένα, I don `t φροντίδα τι είναι η ιστορία. Boy ήταν σωστή. Θα ήθελα απλώς ότι Μιχαήλ θα μας δώσει κάποια ένδειξη για το είδος, αυτός είναι ζωντανός. Οτιδήποτε, αλλά mabye αυτά τα λόγια ήταν αυτό. I dunno, συγκεχυμένη, αν και πιστεύω ότι, περισσότερο από ποτέ, ότι η posibillity των himbeeing ζωή είναι πολύ μεγάλος. Θα ήθελα να μου δώσει τα πάντα για να τον δικό πίσω, τα πάντα. Σ 'αγαπώ Michael

  12. MyBelovedMJ Λέει:

    Είμαι ζωντανός και είμαι εδώ για πάντα. Θα στοίχημα το σπίτι μου, για το θέμα αυτό. Michael είναι ζωντανός. Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να έχει γράψει ότι το μήνυμα.

  13. heisalive Λέει:

    MyBelovedMJ .. λέτε ότι "γνωρίζει" ότι το σώμα ήταν στο φέρετρο .. oh πραγματικά? Είναι αυτό γιατί privvy για να το δείτε να τεθούν εκεί;; και / ή σας actally είδε το σώμα του MJ μέσω του μετάλλου και του φέρετρο ??????

  14. MyBelovedMJ Λέει:
    μ.μ.

    Νόμιζα ότι ήταν πραγματικά εκεί όταν είδα το Παρίσι μιλούν γι 'αυτόν. Και δεν θ `t coulden δείτε μέσα από αυτό lol. Αλλά μετά είδα αυτές τις λέξεις: Im ζωντανός, και im εδώ για πάντα. Τότε άρχισα να αναρωτιέμαι αν αυτό ήταν ένα σημάδι

  15. heisalive Λέει:

    Για να MYbelovedMJ: Για το δικό του βάρος, Elvis' "οργανισμός" είχε εμφανιστεί σε ένα ανοιχτό φέρετρο. Αυτό δεν ήταν ωστόσο ΔΕΝ Elvis' σώμα σε όλα, τα χαρακτηριστικά του "φορέα" και εκείνες του πραγματικού Ελβις δεν ταιριάζουν, esp. PUG την μύτη του οργανισμού έναντι Elvis' τέλεια λατινικούς μύτη είναι ένα στοιχείο που ορίζονται ράβδοι σαν πληγή αντίχειρα. Το «σώμα» ήταν σε μια airconditioned φέρετρο; Τώρα, τι θα ήταν δεσμευμένο COLD SiTFF ανάγκη κλιματιζόμενο για φέρετρο?

    Είναι πολύ πιθανό ότι, αν και παντρεμένος με την κα Presley, Michael Jackson, δεν αποκομίζουν μόνο τα εμπορεύματα για τον τρόπο το δικό του θάνατο στάδιο με επιτυχία, αλλά και έλαβε "κάνει και dont της" λίστας, ένα στοιχείο που μπορεί να του ήταν: " διατηρήσουν το φέρετρο κλείσει ανά πάσα στιγμή "... σε ένα μνημείο ή / και την κηδεία, το" πνεύμα "του νεκρού ατόμου στο φέρετρο εκλύει αναγνωρίσιμο" Vibes "και θα κάνει το ίδιο σε ένα νεκροταφείο .. κατά την επίσκεψή σας στο Arlington νεκροταφείο κοντά Washington DC, θα ΕΜΠΕΙΡΙΑ Vibes από JFK στέκεται στο τάφο του. Το λέω αυτό, επειδή έχω ζήσει και εκεί.

    Για να πάρετε μια πιο ρεαλιστική λαβή για αυτό που δημοσιεύτηκε σε αυτή την ιστοσελίδα, θα σας συνιστούσαμε να διαβάσετε αρκετά σχετικά με τον Elvis' "θάνατος" και τα γεγονότα που συνηγορούν εναντίον της. Με τον τρόπο αυτό θα σας δώσει μια πολύ καλύτερη ojbective για την "θάνατο" του Michael Jackson. έχουν κατά το!

  16. MrsBenjamin Λέει:

    Έχω κάτι που θα ήθελα κάποιοι από εσάς να σχολιάσω. Αλλά όταν έχουμε τα νέα έκθεση για τον τρόπο με τον Michael εξεταστεί όταν το έχεις εκεί παραϊατρικού dosent ταιριάζει με την περιγραφή για την εικόνα όταν ήταν στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου. Είχαν πει συγκεκριμένα Michael ήταν εντελώς BALD. Από ό, τι im βλέπουμε στην εικόνα. Ήταν γεμάτη από τα μαλλιά ... Λοιπόν εντάξει .. θα πας στο νοσοκομείο, ώστε πρόκειται να σας θέσω μια περούκα για αυτόν; .. Anyone?

  17. ejay5131 Λέει:

    Είμαι τόσο χαρούμενος άλλους ανθρώπους που πιστεύουν ακόμα εδώ. Έχω ακολουθήσει αυτή MJ ιστορία τόσο στενά και να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια τα πάντα. Τότε ήταν που άρχισα στην ερώτηση εάν ήταν πραγματικά νεκρός. Το μνημείο ήταν πολύ σταδιακή, αν και έκανα κραυγή σε όλο το μνημόσυνο. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί η οικογένειά του και τα παιδιά ήταν τόσο ήρεμος και δεν κλαίνε. Εννοώ εδώ είμαι ξένος σε αυτόν τον άνθρωπο, και είμαι τελείως κατεστραμμένες ότι της πάει. Και μετά, όταν το Παρίσι μίλησε απλά δεν πιστεύουν ότι συναισθηματική σύνδεση της θλίβομαι και χάνει, και δεν δάκρυα. Και γιατί δεν τους στενούς του φίλους, θα παραστεί, λένε Michael θα κατανοήσει τους grieving στον ιδιωτικό. Στη συνέχεια, έγινε εντελώς ύποπτες όταν το τέλος του μνημείο είχε μεγάλη οθόνη με τη φράση «Είμαι ζωντανός και είμαι εδώ για πάντα". Εγώ δεν το αγοράσει. Και γιατί AEG έχουν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καλύπτει "υπερβολική" αλλά δεν "φυσικά αίτια"; Και αν το Jacksons ισθώνονται διακινούνται καμιονέτες να έρθει και να αφαιρέσετε στοιχεία από το μέγαρο, πώς να μην ανακαλύψουν τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην αστυνομία ήθελε 4 μέρες αργότερα; Και όλα αυτά στριφογυρίζω το βιολογικό πατέρα των παιδιών, είναι αυτό για να "αποδείξει" ότι δεν ήταν και Mjs τότε θα εξαφανιστούν με την "πραγματική" μπαμπάς. Γιατί MJ απόκρυψη τους για όλα αυτά τα χρόνια και κατά τον τελευταίο μήνα, που έχουν γίνει με αυτόν, δεν συγκαλύπτει. Τόσα πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι τόσοι πολλοί δεν ζητάμε, εγώ δεν θα μπορούσε ποτέ να κατέχει αυτή την εις βάρος του σε όλους, ίσως είναι ευτυχία διαπίστωση ότι για μία ακόμη φορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι να μας λένε τι πρέπει να πιστεύουμε γι 'αυτόν. MJ, αν σας εκεί έξω, νομίζω δεν σας πάει από αυτό τον κόσμο.

  18. carelesslove46 Λέει:
    μ.μ.

    Ποτέ δεν έχω ακούσει για ένα
    ασφαλιστηρίου συμβολαίου που καλύπτει
    θανάτου από υπερβολική δόση .. Υπάρχει κάλυψη θανάτου από ατύχημα.
    Και φυσικά το θάνατο από φυσικά αίτια .. Θα ήθελα να πιστεύω Μάικλ είναι ζωντανή ..
    Αλλά σοβαρά αμφιβάλλω. Θα χρειαστούν μόνο πάρα πολλοί άνθρωποι για να σύρει αυτό το πράγμα από επιτυχία .. Και ο καθένας θα μπορούσε να είναι αξιόπιστος;; Επίσης, ποτέ δεν θα επιτρέψει Mike την κόρη του για να σηκωθεί και μόνο
    σαν ψέμα ότι .. Επίσης έχω δει το βίντεο του Μιχαήλ τελική πρόβα. Δεν έχει μόνο
    χωρίς να εξετάσει πάρα πολύ λεπτό για το ύψος .. Είναι σαφώς λείπει ενέργειας .. Η όμορφη φωνή του αν και ποτέ δεν διστάζω .. Ώρα να αποδεχθεί την πραγματικότητα παιδιά .. Ακόμα και αν
    η οικογένεια είχε επιτραπεί μια δημόσια προβολή του σώματος, τότε θα έχουμε ακόμη άνθρωποι εκεί έξω που θα πει δεν είναι πραγματικά Michael .. Ή το «κερί ανδρεικέλου θεωρία θα έρθει και πάλι. Το έκανα το είδος
    Θεωρούμε ότι με τον Elvis faking
    του θανάτου του θα μπορούσε να είχε
    δυνατόν, επειδή ήταν
    φιλικό με δύο τουλάχιστον
    Προέδρου της και είχε άλλους φίλους στην κυβέρνηση και
    επιβολής του νόμου .. Ποτέ δεν έχω
    ακούσει για κάτι τέτοιο
    με τον Michael ..
    Mike αγαπώ .. Θα χάσετε
    σας .. Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφη
    άγγελος ... xoxoxoxo

  19. Ολλανδικά Λέει:

    Δεν ξέρω αν MJ είναι πραγματικά ζωντανός ή νεκρός, αλλά πολλά πράγματα απλώς δεν προσθέτουν ή να είναι πολύ σύμπτωση. Τα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη αντιμετωπιστεί εδώ, αλλά είμαι λείπουν. Στο μνημόσυνο, λίγο πριν "Είμαστε κόσμο" πραγματοποιήθηκε, Kenny Ortega είχε μια σύντομη ομιλία του και έκανε ένα μικρό λάθος το οποίο κανείς δεν φαίνεται να έχουν προσέξει. Όταν μιλάμε για τις πρόβες στο Staples, λέει "είμαστε εδώ, λίγο λιγότερο από ό, τι πριν από μία εβδομάδα". Όταν έμαθα ότι είχα κάτι σαν "WTF? Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν; Είναι πιέζοντας σε 2 εβδομάδες!! "Δεν είναι λάθος της μία-δύο μέρες, αλλά κάτι σαν μια ολόκληρη εβδομάδα λάθος. Γλωσσικό λάθος;

    Δεν είμαι και δεν υπήρξε ποτέ ένας τεράστιος ανεμιστήρας του MJ και ενδιαφέρθηκε μόνο λόγω της εντατικής κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης. Συνήθως μπορώ να εκτιμηθεί αρκετά καλά και τους ανθρώπους που έχω ποτέ δεν ήταν απογοητευμένοι από το αίσθημα του εντέρου (η οποία, όπως καταλαβαίνω, δεν σημαίνει sh! T σε άλλα άτομα). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η δική μου αίσθηση του εντέρου μου λέει ο κόσμος είναι σκόπιμα. να κρατηθούν μακριά από κάποια πράγματα και ο κόσμος είναι σκόπιμα να τρέφονται με αντικρούουν ιστορίες. Όλοι πρέπει να κάνουμε είναι να πούμε την ABC μέσων και των μέσων ενημέρωσης με τη σειρά του θα κάνει μέχρι και την προσθήκη Α έως Ζ. Όλοι γνωρίζουν τους μηχανισμούς των μέσων ενημέρωσης, έτσι;

  20. Ολλανδικά Λέει:

    Επίσης, ξέχασα να προσθέσω το εξής. Μετά το μνημόσυνο, ελικόπτερα ήταν μετά την εν λόγω αυτοκινήτων η οποία ήταν (κατά τη διάρκεια της κάλυψης) να συμπεριλάβει το φέρετρο. Τουλάχιστον, αυτή ήταν στο CNN. Τότε, ο αυτοκινήτων σταμάτησε σε ένα ξενοδοχείο στο Beverly Hills και IMHO δεν νεκροφόρας που μεταφέρουν το φέρετρο ήταν παρουσιάζοντας εκεί. Θα ήταν συντονισμένοι με το CNN, αλλά την ίδια στιγμή, επίσης, να ETOnline και είχαν επίσης ένα άλλο ρεύμα που δείχνει το βίντεο γυρίστηκε μετά από ένα ελικόπτερο ένα μαύρο βαν (δεν το νεκροφόρας που χρησιμοποιούνται για τον τρόπο με τον Staples) οδήγηση κάτω από τον αυτοκινητόδρομο. Ο καθένας ξέρει ότι όταν πήγε van μαύρο, όπως το ρεύμα διακόπηκε ενώ έδειξε αυτό van ακόμη για τον αυτοκινητόδρομο. Αυτό το μαύρο βαν είχε εγκαταλείψει το συρραφής, αλλά δεν συνοδεύονται από οποιαδήποτε άλλα αυτοκίνητα. Δεν αστυνομία, δεν Rolls Royces, τίποτα δεν. Στην πραγματικότητα, αυτό οδήγησε κάτω από τον αυτοκινητόδρομο αρκετά ανώνυμα και θα μπορούσε να έχει πάει παντού, χωρίς κανείς να υποψιάζεται ότι ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την MJ μνημόσυνο.

  21. bexuk Λέει:

    Ρώτησα γιατί οι περισσότερες από τις πλησιέστερες MJ φίλους werent στο Staples Κέντρο μνημόσυνο αλλά τότε ίσως πήγαν στην κηδεία του ιδιωτικού πραγματοποιήθηκε στο Δάσος χλοοτάπητες παθολογοανατομικές πριν από το χέρι; Εμείς dont ξέρτε που πήγε σε αυτό.

  22. Angel36 Λέει:
    π.μ.

    Είδες ότι beuatiful εικόνα για το τέλος της μνημόσυνο;
    Ήταν η εικόνα από liberiangirl ότι ήταν πίσω από την κάμερα.
    Ίσως σκηνοθέτησε όλη του μνημόσυνο ο ίδιος!
    Είναι μια πολύ όμορφη εικόνα, αλλά γιατί αυτή η εικόνα, αν δεν είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος.

  23. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Ehh πω ξανά. I stooped whatching όταν είδα τις λέξεις apear στη σκηνή backwall: Im ζωντανός, και Im εδώ για πάντα. Ένιωθα άρρωστος, και πήρα τα ρίγη, κι επομένως θα πρέπει να καλυφθούν σε μένα αν don `t πειράζει;. Στο τέλος της memoriel;;

  24. Angel36 Λέει:

    Στο τέλος έδειξε ότι η εικόνα του Michael πίσω από την κάμερα όταν η σκοποβολή όπου το τραγούδι της Λιβερίας girl.Where ήταν λέγοντας "thats ένα wrap." Και όταν το χαμόγελο είναι τόσο χαριτωμένο.
    Γιατί η εικόνα που θα επιλέξουν στο τέλος του σαν να απευθύνονται όλο το μνημόσυνο.

  25. He.is.alive Λέει:

    Ολλανδικά: είμαι μαζί σας όλη τη διαδρομή, σας απόσπαση δεν είναι ευαίσθητος, αλλά ρεαλιστικό και τολμώ να πω, αυστηρά ρεαλιστική ... Slip της γλώσσας από Ortega κατά το μνημείο; Ναι, απολύτως δυνατή και μια διαφορετική ιδιώτες και "καταστάσεις", όπως το "εξαφανίστηκε φέρετρο" κλπ. δίνοντας περισσότερες ενδείξεις για όσους από εμάς αναζητούν τους ... Το Media καταμέτρηση ωστόσο είναι σχετικά με τη μάζα που έχουν καταπιεί ολόκληρη την "θάνατο" του MJ πολύ και φαίνεται ότι δεν ανησυχεί για το δεύτερο guesser της μεταξύ μας.

    Ψάχνω σε κάθε πληροφορία μέσω μεγεθυντικούς φακούς, piecing μαζί σαν ένα παζλ.

    Όπως δημοσιεύτηκε άλλο blogger, Elvis' ανεβεί θανάτου ήταν ευκολότερο να το κάνετε και να ξεφύγει με επειδή ήταν πολύ μικρότερη επίπτωση ΧΩΡΙΣ internet και cellphones / κάμερες και τα λοιπά. Ακόμη ένας λόγος που α) την απόδραση δρομολόγησης δεν ήταν καλά σχεδιασμένη ή κατευθυνόμενη και έτσι θα έχουμε το "τσαπατσούλης" χάνει τελειώνει ως "ενδείξεις" .. Ή .. β) ολόκληρο το "παραγωγή" είναι σχεδιάστηκε να διαρρεύσει λάθος, έτσι ώστε να επαγρυπνούν για "hey, δεύτερη μαντέψει αυτό όλα" ... είτε, ή με τα μέσα ενημέρωσης και τώρα πλωτή κλώση όλα τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του MJ, αρκεί αυτές gullable τώρα "ένεση" συγγνώμη αν το λογοπαίγνιο με το "βρώμικα μυστικά" σχετικά με την MJ, σε μια προσπάθεια να διαγράψει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι τα πράγματα θα μπορούσαν απλά να αλλάξει ..

    Δεν είμαι συντηρητικός σκληρά, συναισθηματική michael jackson ανεμιστήρα, αλλά είναι γι 'αυτόν ακριβώς τον λόγο, ώστε να καθοριστούν σαφώς τα σήματα από το έντερο ... MJ γίνει η μετακίνηση και εξαφανίστηκαν .. Είμαι πεπεισμένος για αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.
Αντιγράψτε Προστατευόμενη από Chetan είναι WP-CopyProtect.