Michael Jackson Faked viņa Death

June 26th, 2009
admin

Šāda informācija ir ņemti no www.weeklyworldnews.com

NEW YORK, NY - ir "The King of Pop" atdarina "The King", ko faking savas nāves?

In a 1994 jautājums par Weekly World News, tas bija paredzams, ka Superstar Michael Jackson bija tik grūtsirdīgs ar murgs viņa nemierīgajā dzīvē ir kļuvis, viņš viltotas viņa nāves - tieši tāpat, Elvis!

"Michael Jackson, piemēram, Elvis, ir slims un noguris būt lielāks nekā dzīve un vēlas saņemt dzīvē," teica pasaulē pazīstamas psihisks un metaphysician Dr Andy Reiss tajā laikā.

"The Superstar ceļojums ir notverto Michael in Neverland. Arī tur ir ļoti labas izredzes, viņš varētu nonākt cietumā, ja viņš ir notiesāts par bērnu seksa ļaunprātīgu izmantošanu.

"Vienīgais veids, kā no šīs nepatikšanas viņš kas ir viltotas viņa nāves, samazināt viņa matiem un aiziet pazemē," saka Dr Reiss, kas specializējas slavenība prognozes.

Dr Reiss uzskata, ka Gloved Viens mēģinās izvairīties no viņa ellišķīgs esamību ar "mirst" in Neverland, viņa attālos atrakciju parks vientulība.

"The segtu stāsts būs tāds, ka Michael Jackson cieta fatāls sirdslēkme kamēr izjādes viņa Ferris rata. Jackson's "joprojām ir" tiks cremated un viņa "pelni" būs izkaisīti, pamatojoties uz to, viņa īpašums, "viņš skaidro.

"Vienīgais veids, kā Michael uzsākt svaigu jaunu dzīvi ir izbeigt grotesks dzīvē viņš ir tagad. Viņš apguva triks no Elvis. "

Lai gan Jackson nebija beigām viņa dienas pēc viņa mīļots Neverland, viņš patiešām "die" no sirdslēkmes par pēcpusdienā gada 25. 2009.

Vai Jackson plāniem pienācis piepildījums? Vai viņš vēl ir dzīvi kaut kur?

Modināt un mācīties piesaistīt Wealth, laime un mīlestība uz savu dzīvi.


Birkas: sazvērestība, Death mānīšana, Faked Death
Posted in konspirācija Theories, mānīšana Death | Komentāri (53)

53 Atbildes uz "Michael Jackson Faked viņa Death"

  1. MJ nogalināti ar Illuminati saka:

    Michael tika nogalināti. Kurš nogalināja viņu? Tas noteikti ir sazvērestība, kas saistīti ar 911 ar mediju līdzdalību.

    Attiecībā uz pēdējo 6 mēnešu laikā, kāds bija apstādītas "Michael Jackson būs DIE 6 mēnešus." Tas bija atpakaļ janvārī'09. Kā viņi zina, ka? Tas ir veids, kā acclimate sabiedrībai Jackson nāves pirms viņa nāves, lai to nav pārsteigums, ja tā ir noticis?

    Michael bija praktizējoša pie štāpeļšķiedrām centra LA viņa koncerta dienā pirms viņš nomira. Viņam bija PILNĪGA koncerts, ko es esmu certained viņš lentu, jo viņš bija tas bija agrāk. Tātad, mēs redzētu šo koncertu, lai noteiktu viņa izturēšanās un veselību. Jūs esat Fox News apgalvojot, "viņš bija miegains un nevar darīt, izmantojot rehersals. Kurš izsauca Fox ar šo rakstu? Cilvēki, kuri bija tur, tostarp dejotājs teica viņš bija ļoti formā, upbeat, un satraukti par gaidāmo koncertu.

    Michael gāja ar 4 stundu fizisko par apdrošināšanas sabiedrība, kas apdrošināts uz koncertiem. Viņš nebija jautājumiem.

    Tad jums ir viņam zvana viņa draugam naktī pirms sakot, "viņš nebija sajūta labi." Nākamajā rīta jums ir šī ārsta, Dr Murray, kurš bija tikai viņa ārstam par pēdējo 2 mēnešu laikā pēc viņa pusē laikā viņa nāves. Šī ārstiem izzūd pēc viņa nāves, nav runāja ar Jackson ģimenes, un nav runā ar izmeklētājs.

    Par izmeklētājs dod savu paziņojumu par "Nr nediena Atskaņot." Kā viņš zināt, ka? Šis ārsts varētu būt, ņemot vērā viņu šāvienu nogalināt viņu. Laikā 911 zvans, šis ārsts bija Michael ķermeņa uz gultas, kas CPR. Sūtītāja bija pastāstīt ārstam, lai Michael uz grīdas, lai dotu viņam CPR. Kaut kas nav pareizi ar šo stāstu.

    Es domāju, ka kāds iet bojā Michael Jackson, izmantojot to, ko viņi zināja, viņš bija problēmas ar "recepšu medikamentu." Viņi izmanto to, ko viņi domā cilvēki viegli uzskatu dēļ viņa pagātni.

    Kurš apstādītas šo rakstu ar valsts pieprasījuma January 12, 2009 jautājumu, apgalvojot, Michael būtu "die in 6 mēnešiem?" Nacionālā Equirer prasījumi "pals". Ir "pals" CIP?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    Pieprasījuma PIRMĀS UZRĀDĪTU JACKO HAD sešus mēnešus dzīvot MŪSU JAN 12, 2009 IZDEVUMS

    Foto by: slampāt Jaunumi Online
    Pieprasījuma ziņots months ago ka noraizējies pals baidījās Michael Jackson būtu mirst nākamo sešu mēnešu laikā!

    Gada janvārī 12, 2009: Michael Jackson ir mirst - un ir tikai sešus mēnešus, lai dzīvotu, pals bailes.

    Skumji, bet ļoti slikti zvaigzne pie gultas daudz laika, un viņa electrifying posmā izrādes ir pieder pagātnei, atklāt avotus.

    Neticami ziņojumus virsmu Decembra beigās, ka Jackson ir battling reta, nāvīga ģenētisko traucējumu un prasa plaušu transplantācijas. Lai gan dziedātājs noliedza ziņojumus, pieprasījuma teica no avotiem, ka viņa veselības pasliktināšanos ātri tādēļ, ka crippling atkarība no pretsāpju un alkoholu.

    Starojuma avota tuvumā, zvaigzne izpaust: "Tas ir traģisks. Viņa stāvoklis ir tikai tik tālu aizgājuši, I'd būt pārsteigts, ja tas ilgst sešus mēnešus.

    "Pretsāpju un booze ir nokļuvuši ar viņu. Vienīgais veids, kā viņš nespēj tikt galā ar stresa seksa skandāliem un viņa veltnis-kalniņi dzīvē bija maskēt sāpes ar vielas ļaunprātīgu izmantošanu.

    "Bet gala rezultāts ir atkarība, kas nogalināt viņu."

    King Bizarro ir atkarība no narkotikām "datumus atpakaļ, kad viņa mati tika nodedzinātas veicot Pepsi komerciālu," teica tuvu avotu. Divdesmit piecus gadus vēlāk, "narkotiku vienkārši posta viņam."

    Michael's in "patiešām, patiešām slikti formas," apgalvo, ka ģimenes draugs. "Viņš ir bijis slims uz sešiem līdz astoņiem mēnešiem, un viņš tikai tur kļūst sliktāks.

    "Viņa muskuļos un plaušas ir pasliktinājies, un viņš pie gultas daudz laika. Viņš var staigāt, bet ne ļoti ilgi.

    "Par labu dienām, Michael ir spējīgs ņemt vērā viņa bērni, lai kāds grāmatu. Bet viņš nekad, kas paredzēti vairāk nekā stundu. Viņš ir ļoti maz stiprums ... Tas galu galā Dieva rokās. "

    Bet runasvīrs par Jackson stingri noliedz zvaigzne ir slikti, sakot: "Mr Jackson ir in fine veselībai ", un notiek sarunas par koncertu tūre un TV projektiem.

    "Michael's cīnās par savu dzīvi," ciešo avots noslēgts. "Un tas nav izskatās labi."

  2. Tejur Zvaigžņu Jetur saka:

    Es nebūtu mazliet pārsteigts, ja visa lieta bija likts uz atmaksāties, ka pusmiljardam parāda, veicinot pārdošanas ierakstu & piemiņlietas un / vai mainīt Pētera visa identitāte, lai viņš var iegūt iespēja redzēt to, kas ir kā dzīvot, piemēram, mums normāla anormāla disfunkcionālas darbību folks. Tomēr tāpēc, ka patiesība ir tas, ka narkotikas vai drīzāk kokteilis narkotiku ilgākā laika periodā ir tas, kas galu galā pieņēma savu dzīvi vai drīzāk pārņēma dzīvi no viņa, es uzminēt, kas ir visvairāk ticams, raugoties reālistiski. Es esmu tikai priecīgs, viņš bija tik augstām spirits pat beigām.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei saka:

    Michael Jackson visvairāk noteikti faked viņa nāvi. Visi viņa mantas tiek nodotas neverland, tiek ziņots, ka rīcību parakstījuši konfidencialitātes līgumu. Arī ... Ja es būtu detektīvs pirmā persona, es gribētu runāt, lai būtu Paul MCartney! Bet ...

    Tā kā Michael DID viltotas viņa nāves, kas nebūtu risinājums. Viņa vecāki ir visām savas uzņēmējdarbības un drīz Neverland sēta būs atkal atvērt un jaunu Michael Jackson albums ar jāveicina saskaņā ar Joe Jackson jauns ieraksts uzņēmums. JUST WATCH!

  4. Andrew saka:

    K
    Ja Michael Jackson ir miris tad kādēļ katrs stāsts glabāt mainās. Sākumā tā tika ziņots, ka Jackson meklēja liels naktī pirms viņa "Death". No tā, ko es izlasīju internetā par tā saukto autopsijas Jackson nevar runāt, kustēties, vai jebko citu, jo viņš bija cilvēka skelets. Tad video Michael Jackson "iestāde" ir iestāde, soma sēdēju uz augšu, piemēram, Michael Myers in Halloween H2O. Paskaidrojiet, man, kā iestāde, ārējais izskats tas bija sēdes, ja organismā ir miris?

  5. wishful09 saka:

    Es domāju, ka stāsts notur mainās, jo cilvēki ir vienkārši messing augšu. Ja daudz cilvēku ir iesaistīti, tad stāsts vairāk nekā iespējams, turpinās mainīties. Es domāju, ka tas ir iespējams, ka Michael tika nogalināts, bet es esmu visvairāk domāt par to, ka viņš var būt faked viņa nāves. Es naida domāt viņš tika noslepkavoti. Tas atvieglo manu prātā domāt, ka viņš ir kaut kur priecīgi redzēt, kā tik daudzi cilvēki ir grieving par viņu.

    Tas ir ļoti spēcīgs possiblity viņš faked viņa nāves dēļ Jermaine ir gandrīz pārāk noturīgiem uz faktu, ka viņš vēlas Michael ķermeņa aprok Neverland. Tomēr, viņš doesn't vēlamies piemiņas tur. Tās saglabā mainīgajā apbedījumu vietās gandrīz kā tad, ja tās pārbauda ar Michael pats. Es zinu, tas izklausās crazy, bet tikai uzklausīt mani out. Kāpēc viņi izvēlas ir memoriāls pie Staples centrs? Tas ir pārāk dīvains. Es atklāju, pieprasījums no ventilatoriem, bet kādā brīdī jūs būtu, piemēram, tas ir pārāk daudz. Tas ir nepāra vieta ir memoriāls jo īpaši tādēļ, ka viņš bija tikai rehearsing tur pēdējā nedēļā. Tāpat tās var glabāt, norādot, ka šis memoriāls ir par ventilatori, kā rezultātā, lai kaut kas cits. Tas var tikai manu karojošs domāšana bet Im pieņemot kaut gatavojas iet uz leju otrdienā. Ja ne otrdien, tad uz viņa dzimšanas dienu. Ja tā nav, tad, tad es pieņemu, ka viņš var būt faktiski nodod tālāk. Visi šie cilvēki, kas iziet sakot, viņš ļaunprātīgi narkotikas likties mazliet pretī man. Tas, kā ziņu noieta aizturis, lai viss ir satraucošs. Really, ir diezgan viegli to darīt, pat ja Jums ir Michael jo plašsaziņas uzskata jebko avotiem pateikt tiem. Kaut kas nav pareizi, tā, lai jautājumu posssibility par viņu dzīvi nav smieklīgi. Iet atpakaļ pār stāsti kopš pagājušā nedēļā, un lasīt tos. Jūs visu atradīs, ka nekas patiešām sacensībām līdz šim aizdomīgiem medmāsa nāk priekšu. Pēc tam visi, ja pēkšņi ir pašu atrastās narkotikas viņa mājās dienas vēlāk. Tāpēc ļoti convient.

  6. MyBelovedMJ saka:

    OH MY Lord! Es varu "t belive, ka Michael actuelly ir klons pats .. a drauga VIŅA, kuri bija surgury .. OH CIENĪJAMIE Dievu. Ko ellē tas nozīmē. Vai viņš vēl dzīvs?

  7. MyBelovedMJ saka:

    Tas ir galīgs, mana mīlestība ir pagājis. Neviens no to štāpeļšķiedrām Center Šodien bija viltotas. Paris, runāja viņas tēvam mikrofonu beidzot, ans viņa teica, un es Citāts: Kopš i ir dzimis, mans dadi ir labākais dadi jebkad, i love you so much. Un tad viņš bija pilnīgi sadalījums. Viņa ir 11 gadus veca meitene, kā varētu viņa viltus that. Viņš nav dzīvs. Viņš ir aizgājusi . Es beidzot dabūja to šodien, daļa no manis tikai nomiris. Lai redzētu, ka zārku ar Michael `s iestāde, kas bija tikai grūti. Es beidzot saņēmu to. Mani lovedone ir pagājis. Un viņš nav "apear" uz skatuves kādreiz atkal. Pat Londonā, tāpat kā ir teica. Viņš patiešām ir pagājis. Mana sirds ir tik bojāta, i var `t believe it. Mans ziņojumu Michael, ir tāds pats kā viens Latoya wrote: Michael, pēc 50 gadu gaidīšanas, Dievs beidzot ir saukta jums mājās, darīt to, kas jums vislabāk.
    Viņš dalītu savu extrodenary talantu ar mums visiem, daudziem decates, un tagad tas `s laikā jums, lai izplatītu jūsu spārnus, daudz augstākā līmenī, kas ofcause Es zinu, jūs darīt, un kopā ar citām Angels, un sniegt viņiem incredeble sniegumu . Un saglabāt Angels smileing. I love you dziļi un es varu "t nogaidīt, lai redzētu jūs veikt vēlreiz. Mike, Jums vienmēr būs mana sapņi. Es mīlu jūs tik ļoti, ļoti, ļoti, ļoti, daudz

  8. MyBelovedMJ saka:

    Pat grūts mēs didn `t get redzēt viņa ķermeņa, es zinu, viņš bija, ka zārku

  9. heisalive saka:

    Esmu pārliecināts, 100 +%, ka Michael Jackson posmveidīgu savas nāves izvairīties arī doties ar parastu dzīvot citur ... tas ir, kāds ir mans iekšējais balss ir spēcīgi mani kopš brīža, kad viņa "nāves" tika paziņots, un tā uztur straujā mani turpinās. Es esmu arī profesionālu juristu un esmu apskatot šo jautājumu, kā "lieta", un visi tā elementi, piemēram, Discovery nosaukt tikai vienu. Michael Jackson noteikti ir misiņa bleeps, kontakti, resursi, loyals un vairāk par visu naudu un wherewithall pie lieliem, lai inscene šāds "šovs" kā šis! Viņš precējies Elvis "DNS, Lisa Marie un kamēr precējies ar viņas, got preces no viņas par to, kā Elvis nāves bija posmveidīgu un veiksmīgi" pārdod "ar sabiedrības ar sātanisks media atpakaļ 1977. Pamatojoties uz plašiem pētījumiem un esošos pierādījumus, vairāku uzticamu personu un veiksmīgs tripup's žurnālisti no Lisa Marie un Priscilla gan, tas ir ļoti skaidrs, ka Elvis nav miruši pie Graceland un ir visas iespējas, kas slēpjas ar ASV liecinieku aizsardzības programma, kā bijušais oficiāls Federālās pārstāvis.
    Nav šaubu, manā prātā, ka Michael Jackson, savām kopumu iemesli posmveidīgu viņa "nāves" līdzīgi Elvis did un līdzīgais viņam ir dzīvs kaut kur, un tas ir, skatoties šo "Pasākums", viņa kādreiz lielāko encore ar moneymill nepārtraukti $ pinning un par . Ja Debbie Rowe nesaņem apcietinājumā MJ bērniem (nevis naudas, protams), tas paliek ar Katherine Jackson, kā to MJ vēlmi. Šī vienošanās būs nodrošinātu 100% viegli pieejamas MJ viņa kazlēniem un tie būs pārsteigts tad, kad viņš atgriežas no "kapam", lai apmeklētu tās kādā brīdī!
    * Breaking ziņas gadījumā update: Starwitness Nr.1, Elizabeth Taylor kuru MJ mīl ar savu sirdi un dvēseli un arī ir "samazinājās" līdz "parādīsies" pēc "memoriāls" shindig pie skavas centrs, kurā viņa "patīk viņam pārāk daudz". Ms. Taylor ir viena persona, Michael trestiem netieši un bija imaginably pirmā persona, dzirdēt par viņa izstrādāt evakuācijas plānu un tādējādi izrādījās viņas lojalitāti, ko viņam nav "parādās" pēc šī viņa izvadīšana, kas pēc Elvis "nāve" un bēres, ir daudz lielāko gulēt kādreiz teicis, par meliem, ka miljardiem cilvēku ir swalloed visa .. oh tiešām maz ticība!!
    * Breaking ziņas gadījumā update: Starwitness Nr.2, Diana Ross paziņoja caur atbrīvo paziņojumu viņa bija nevis "apmeklē", runā: viņa ir arī par to! Šīs 2 indivīdiem, Ross un Taylor gan ir zināms, ka tās ir vistuvāk MJ, ir daļa no viņa intīmo iekšējā lokā confidantes gadiem. un visticamāk atbalstītajai viņam viņa "Getaway" un varētu atzīt par to deathbeds dažas dienā, vai ... nav! Pierādījumi uztur montāža, un tas uztur ieguvējai muskuļa.
    * Breaking ziņas gadījumā update: 2 more importants par MJ iekšējai aplis trūkst pie Staples Center: Uri Geller un Chopra Deepak, 2 vairāk personas par viņa arī posmveidīgu "nāves izbēgt"?? A iespējams, iespēja!
    Pēc tā gada beigām, "Memorial Service", tomēr ikviens, kas nav mani paziņojumu, redzēt un lasīt - stadijā backwall un Staples Center - šie vārdi parādās zils uzraksts: "Es esmu dzīvs, un es esmu šeit uz visiem laikiem"???? Vai MJ atstāt "ziņojums" šeit pats tikai dažas no "mourners" noķerti uz un, kamēr rosedraped, zelta zārku, iespējams, tukšs vai ar leļļu iekšā sēdēju nesniedzot pie viena whatsoever VIBE, ka tā faktiski ietverts mirušu ķermeņa, jebkādu "organizācija" ir saprotams? .... Paldies par lasījumā, kādi ir jūsu domas par šo? I'd pārliecināts interesē uzklausīt

  10. MyBelovedMJ saka:

    Es redzēju thhat rakstveidā 2, i tikai pārbauda tā out. OH MY Lord, i got drebuļi. Kas ir elle rakstīja, ka? Vai tas ir Michael nosūtītu mums ziņu? Kāpēc bija ģimenes tā sajukums tad es runāju par Parīzē un Marlon. Vai tie aiz Michael visu šo? Tā bija 2 ložņājošs. Man bija tik heartbroken yeasterday, i ir saucošs nepārtraukts 2 nedēļas, bet yeasterday bija tikai 2 nopelt grūti par mani. Un kāpēc ellē didn `t mēs redzēt viņa organismā. Atvainojamies par zvērestu, i parasti don `t do that, bet es esmu diezgan apbēdināts tiesības tagad. Ja viņš patiešām ir dzīvs, viņš nāks atpakaļ, i tikai zināms, un tas Weill proberly būt par vienu no viņa koncerti datumiem. Tas varētu būt tik atdzist. Tikai mani sauc naivs, bet tie, burti didn `t uzrakstīt paši, un ģimenes didn` t tos tur Protams, ne tomēr daži no tā sauktās draugiem. Tikai 1 cilvēks varētu to darīt to. Michael. Viņš ir meistars desquises, viņš būtu varējusi ieceļot stabils centrs, bez beeing reganiced. Im nav pārliecināts, ka viņš bija though. Bet es esmu gandrīz pārliecināts, ka viņš ir 1 responseble par šo ziņu. Es zvēru, Dievam mana sirds tikai pārtraukta uz otru. Ja Michael patiešām ir dzīvs, un viņš someday varēs izlasīt šo, es vēlos, lai viņš zina, ka es mīlu viņu vairāk nekā jebkas cits, nevis viņa mūzika, bet kas viņš bija. Es nekad pārprot viņu, vai tiesneša viņam vai neko. A gudrs persona reiz teica un i qoute: Nedodiet judegement par kāds, pirms esat runāja uz tiem viens uz vienu, i don `t aprūpi, kas ir stāsts ir. Boy bija viņš labi. Es tikai vēlos, ka Michael dotu mums kādu par zīmi, par viņu dzīvi. Jebkas, bet mabye šie vārdi bija to. I dunno, sajaukt, kaut gan es domāju, vairāk nekā jebkad, ka posibillity no himbeeing dzīvs ir ļoti liels. Es dotu visu, i pašu nokļūt viņam atpakaļ, viss. Love you Michael

  11. MyBelovedMJ saka:

    Es esmu dzīvs, un es esmu šeit uz visiem laikiem. Es bet mana māja, šajā jomā. Michael ir dzīvs. Neviens cits varētu būt rakstiska, ka ziņu.

  12. heisalive saka:

    MyBelovedMJ .. tu teikt, ka jūs "zināt", ka šī struktūra arī ir zārku .. oh really? Vai tas tāpēc, ka jums bija privvy, lai tā nonāktu pastāv?? un / vai jūs actally SAW ķermeņa MJ caur metāla no zārku ??????

  13. MyBelovedMJ saka:

    Es domāju, ka viņš patiešām bija tur, kad es redzēju Paris runāt ar viņu. Un neviens i coulden `t skatīt caur to lol. Bet tad es redzēju šos vārdus: Im dzīvs, un im šeit uz visiem laikiem. Tad es sāku brīnums, ja tas bija parakstīt

  14. heisalive saka:

    Lai MYbelovedMJ: Lai savā kaitējumu, Elvis "iestāde" bija redzams, atklātā zārks. Tas nebija Tomēr ne Elvis "ķermeņa vispār, sejas iezīmes," struktūra ", kā arī reālas Elvis nesakrīt, esp. kā mopsis deguns no ķermeņa vs Elvis "perfekts romiešu deguns ir viens posteni, kas paliek ārpus kā pušums īkšķis. The "organizācija" ir kādā airconditioned zārka? Tagad, KAS Vai Saldētas COLD SiTFF nepieciešama gaisa kondicionē zārku par?

    Tas ir ļoti iespējams, ka, lai gan ir precējušies ar Ms. Presley, Michael Jackson, neveidoja tikai iegūt preces par to, kā posmā savas nāves veiksmīgi, bet saņēma arī "nedarīt un dont's" sarakstu, viens, kas varētu būt: " saglabāt zārks slēgta visu laiku "... pie memoriāls un / vai bēres, the" spirts ", kas miris personas, kas zārks dod pie atpazīstamai" vibes ", un tā nav tā pati pie kapsēta .. kad jūs apmeklējat Arlington kapos pie Washington DC, jūs PIEREDZE vibes no jfk pastāvīgo pēc viņa kapam. Es esmu sevi saprotams, ka tāpēc, ka es esmu bijis tur un pieredzējušu to.

    Lai iegūtu vairāk reālistisks grip par to, kas tiek ievietoti šajā mājas lapā, es ieteiktu jums lasīt ievērojami par Elvis "nāve" un fakti, kas runā pret to. Tas dos Jums daudz labāk ojbective par "nāves" no Michael Jackson. ir pie mums!

  15. MrsBenjamin saka:

    Man ir kaut kas, ko es gribu daži no jums, lai komentēt. Taču, kad mēs saņēmām jaunumi ziņojums par to, kā Michael izskatījās, kad paramedics got tur dosent fit aprakstu uz bildes, kad viņš bija aizmugurē, ambulance. Viņiem bija īpaši teica Michael bija pilnīgi kails. No im redzēt šajā attēlā. Viņš bija pilns matu ... So labi .. jums doties uz slimnīcu, lai jūsu gatavojas uzdeva parūka par viņu? .. Anyone?

  16. ejay5131 saka:

    Es esmu tik priecīgs citi cilvēki uzskata, viņš joprojām ir šeit. Man ir sekoja šā MJ stāsts tik cieši un zina katru detalizācijas viss. Tad, ka es sāku uzdot jautājumus, ja viņš patiešām bija miruši. Piemiņas bija ļoti posmveidīgu, lai gan man nebija sauciens visa memoriāls. Es nevarēju saprast, kāpēc viņa ģimenes un bērniem bija tik mierīga un nav saucošs. Es domāju šeit es esmu svešinieks uz šo cilvēku, un es esmu pilnīgi izpostīja, ka viņš ir pagājis. Un tad, kad Parīzē runāja es nejutos, ka emocionālo savienojumu sāpināt un pazaudēt, un nav plīsumi. Un kāpēc neviens no viņa tuviem draugiem varētu ierasties, viņi saka Michael varētu saprast tos grieving privātā. Es pēc tam kļuva par pilnīgi aizdomīgu, kad beigām, memoriāls bija lielā ekrāna ar vārdiem: "Es esmu dzīvs, un es esmu šeit uz visiem laikiem". Es nesaprotu to iegādāties. Un kāpēc AEG ir apdrošināšanas polise, kas ietver "pārdozēšana", bet nav "dabas"? Un, ja Jacksons nomātu pārvietojas furgoni nākt un noņemt vienumus no savrupmāju, kā viņi nav atklāt narkotiku, ka policija konstatēja, tāpat kā 4 dienas vēlāk? Un tas viss pačukstēt par bioloģisko tēvs no bērniem, tas ir, lai "pierādītu" viņi nebija MJS un tad viņi būs izzust ar "īstu" tētis. Kāpēc MJ slēpt tos visus šos gadus un pēdējā mēneša laikā, tie esam bijuši ar viņu, bez maskas. Līdz ar to daudzi jautājumi, kas tik daudz nav lūdzot, es nekad šī pret viņu vispār, varbūt viņš ir atrast laime, ka tad, kad atkal plašsaziņas līdzekļiem ir iespaidīgs, kas mums ir jādomā par viņu. MJ, ja Jūsu kas tur, es uzskatu, jūsu nav aizgājuši no šīs pasaules.

  17. carelesslove46 saka:

    Man nekad nav dzirdējuši par
    apdrošināšanas polise, kas attiecas uz
    nāves ar pārdozēšanas .. Ir nāvi segumu.
    Un, protams, nāves fizisku cēloņu .. Es mīlu domāt Michael ir dzīvs ..
    Bet es nopietni apšaubīt to. Tas būtu pārāk daudz cilvēku, lai pull šī lieta off veiksmīgi .. un varētu visi būt uzticams?? Arī Mike nekad atļaut viņa meita, lai saņemtu un tikai
    atrasties, piemēram, ka .. Arī es esmu redzējis galīgajā kadrus no Michael rehearsing. Ne tikai
    viņš izskatās pārāk plānas viņa augums .. Viņš ir skaidri trūkst enerģijas .. Viņa skaisti balss nekad stomīties's gan .. laiks pieņemt realitāti guys .. Pat ja
    ģimenes bija atļauts publiskā skatīšanās no ķermeņa, tad tas vēl ir cilvēki, kas tur, kas būtu, ka tā nav īsti Michael .. vai "vaska lelles" teorija būtu nākt atkal. Es tā veida
    domāju, ka Elvis ir faking
    viņa nāves, iespējams, ir
    iespējams, tāpēc, ka viņš bija
    draudzējas ar vismaz diviem
    prezidenta un bija citas draugiem valdības un
    tiesībaizsardzības .. man nekad nav
    dzirdējuši par kaut ko, piemēram, ka
    ar Michael ..
    Mike I love you .. Vai garām
    jums .. Rest in peace skaisti
    eņģelis ... xoxoxoxo

  18. Holandiešu saka:

    Es nezinu, vai MJ ir dzīvs vai tiešām beigtas, bet daudzas lietas vienkārši nav pievienotu vai ir ļoti nejaušs. Lielākā daļa no tiem ir šeit jau, bet es esmu missing. Tajā memoriāls, tieši pirms "Mēs esam pasaule" tika veikta, Kenny Ortega bija īsu runu, un viņš veica maz kļūdu kuru neviens, šķiet, ir pamanījuši. Runājot par rehearsals ar Skavas, viņš saka: "Mēs bijām šeit, nedaudz mazāk kā pirms nedēļas". Kad Es dzirdēju, ka man bija kaut kas, piemēram, "WTF? Mazāk nekā pirms nedēļas? Tas ir stumšanas līdz 2 nedēļām!! "Tas nav kļūda par dienu vai divas, bet viņš ir kaut kā visu nedēļu kļūdoties. Slīdkontaktu no mēles?

    Man nav un nekad nav bijuši milzīgs ventilators par MJ, un es tikai kļuva interesē, jo ir intensīva plašsaziņas līdzekļos. Parasti es varu novērtēt cilvēki diezgan labi, un man nekad nav bijis nolaist ar manu zarnu sajūta (kas, es saprotu, nenozīmē, sh! T ar citiem cilvēkiem). Šajā gadījumā manu zarnu sajūta stāsta man pasaule ir apzināti. turēta no dažām lietām, un pasaule ir apzināti, ielādē pretrunīga stāsti. Visi tie ir jādara, ir pateikt mediju ABC un plašsaziņas līdzekļiem, ko savukārt veido un pievienot D līdz Z. Ikviens zina, plašsaziņas mehānismi, labi?

  19. Holandiešu saka:

    Arī aizmirsāt pievienot sekojošo. Pēc piemiņas, helikopteri tika pēc motorcade kas bija Saïd (laikā pārklājums), iekļaujot zārks. Vismaz tas bija par CNN. Tad motorcade apstājusies viesnīcā Beverly Hills un imho nav līķrati pārvadājošā zārks bija uzrādot tur. Es biju noregulē, lai CNN, bet tajā pašā laikā arī ETOnline un tie bija arī citas plūsmas rāda metrāžas nošāva no helikoptera, pēc melnās van (nevis katafalks, ko lieto pa ceļam uz Skavas) braukšanas nosaka Freeway. Ikviens zina, kur, ka melnā van devās, kā to plūsma tika atvienota, bet tas parādīja šīs van vēl ir bezmaksas. Šī melnā van did atstāt Skavas, bet nebija kopā ar citiem automobiļiem. Nr policijas, ne Rolls Royces, neko. Faktiski to pazemināja no Freeway pretty anonīms, un tas varētu būt aizgājuši nekur bez ikviens aizdomām par to, ka bija tieši saistīta ar MJ memoriālais.

  20. bexuk saka:

    I apšaubīja kāpēc vairums MJ tuvākais draugiem werent pie Skavas centra piemiņas bet tad varbūt viņi devās uz privāto bēres notika Meža zālājus kapliča morgs pirms puses? Mēs dont zināt, kurš devās uz to.

  21. Angel36 saka:

    Vai jums redzēt, ka beuatiful priekšstatu par beigām, memoriāls?
    Tas bija attēlu no liberiangirl, ka viņš aiz kameru.
    Varbūt viņš vērsta viņa visa piemiņas pats!
    Tā ir ļoti skaista aina, bet kāpēc šo attēlu tad, ja viņš nav vērsts šis pats.

  22. MyBelovedMJ saka:

    Ehh teikt vēlreiz. I stooped whatching, kad es redzēju vārdus apear uz skatuves backwall: Im dzīvs, un Im šeit uz visiem laikiem. Es jutos slims, un es piezvanīju drebuļi, tā kā jums aizpildīt mani, ja Jums don `t prātā?. Beigās, memoriel??

  23. Angel36 saka:

    Pašās beigās viņi parādīja priekšstatu par michael aiz kamera, kad, kur šaušana dziesmu Libērijas girl.Where viņš sakot, "tas ir a wrap". Un, kad viņa smaids ir tik gudrs.
    Kāpēc viņi izvēlas, ka aina beigās, piemēram, viņš ir vērsta uz visu memoriāls.

  24. He.is.alive saka:

    Holandiešu: Es esmu kopā ar jums visu ceļu, jūsu norīkojums nav sentimentāls, bet pragmatiska un uzdrošinās es saku, harshly reāli ... slīdkontaktu no mēles ar Ortega laikā memoriāls? Jā, pilnīgi iespējams, kā arī dažādas personas un "situācijās", piemēram, "pazudis zārks" uc, kas vairāk clues, kas ir mums, kuri meklē tos ... Mediju tomēr ir skaitot par masu ņemot norijot kopumā "nāve" no MJ un šķiet, ka nav pārāk norūpējies par otro guesser ir starp mums.

    Es meklēju pie katra gabala ar informāciju palielināmie stikli, piecing tā kopā kā finierzāģis puzzle.

    Tāpat kā citas blogger publiskot, Elvis "posmveidīgu nāves bija vieglāk darīt un aizmukt ar tāpēc, ka bija daudz mazāk mediju ietekmes bez interneta un cellphones / kameras un tā tālāk. Visi vairāk tāpēc, ka a) glābšanās maršrutēšana nebija labi plānots vai virzīta, un tādēļ mēs kļūst par "apliets" zaudēt gali kā "clues" .. VAI .. b) visa "ražošana", ir izstrādāti tā, lai noplūdes faux pas, lai brīdinātu ar "hey, otrais minējums tas viss" ... vai nu, vai ar plašsaziņas līdzekļiem tagad peldošo un vērpšanai visas narkotikas atrastas MJ māja, kas gullable pietiekami tagad tiek "ievadīts", ja jūs apžēlot pun ar "netīro noslēpumu" par MJ, cenšoties dzēst jebkuras un visas šaubas par to, ka lietas, var tikai būt citādi ..

    Man nav konservatīvs, emocionāla michael jackson ventilators, bet tas ir paredzēts, ka tieši tāpēc es tik skaidri definēt signālus no zarnu ... MJ sniedza pārvietoties un pazudis .. Es esmu pārliecināts par to.

  25. MyBelovedMJ saka:

    Angel36, Im ar Jums tagad, es tikai noskatījos to. Un sajutu slimības vēlreiz. Tas memoriel ir tik daudz slēptās clues, ka jūs gandrīz var `t believe it. Im iet crazy šeit Im domāt par Michael visas dienas garumā, cenšoties domāt atpakaļ, un rastu dažas atbildes visās ar to. Un tas teikumu: Im dzīvs, un Im šeit uz visiem laikiem. tikko ir medības mani. Man šķiet, tāpat kā es kaut kā ir uzzināt, kur viņš ir. Tas ir unbearelble man, sāpes. Es varu "t rokturis to. Es ceru, ka mēs iegūtu vairāk atbildes uz Koncerts pēc viņa dzimšanas dienu. Es domāju, ka tas ir diezgan dīvaini, ka viņi "ģimenes, vēlas, lai būtu dzīvē, piemēram, hologrammas, Michel stadijā, sining un danceing ar tiem. Hmmm Vēl viens pavediens mabye. Kāpēc ellē viņi darīt? Or Mabye būtu IRL Michael, I don `t know, i var` t pat domāju, ka taisni enymore. Im so heartbroken

  26. wishful09 saka:

    Mybeloved,

    Jūs skaņas, piemēram, man. Man šķiet, tāpat kā es, kas traks ar to. Es tikai domāju, ka tas ir nepieciešams, lai cilvēki uz jautājumu lietas. Tik daudz nav pievienojot uz augšu, un slēgšana netiek tur mani. Ja ārsts nezināja adresi, kāpēc didn't viņš spiegšana par vienu no bērniem? Tās bija mājas, pareizi? Arī jaunumi palielinājies par domājamu spoku in Neverland, bet tie netiks apspriest kaut ko par imposter Londonas preses konferencē. Shouldn't kāds ir nāca klajā tagad un teica Jā, kas tika Michael. Runātājs par ģimenes, varbūt? Pārāk daudz lietas nav pievienojot augšu. Es arī atrast nepāra, ka viņi vēlas Michael hologrammu. IF Michael ir miris, šis ģimenes vajadzības palīdzēt. Viņi izturēšanās ir pārāk dīvaini. Un kur bija Jesse Jackson? Viņš būtu bijis uz skatuves runāšana.

  27. Samantha saka:

    Ja jūs iepazīties ar to zārku ir diezgan mazi, un ikviens varēja wrote "Im dzīvs ... un šeit uz visiem laikiem" Tā dosent nozīmē michael wrote tā, man nav tiešām zināt, kas uzskatīt, šajā vēlu, jo visi tur mainīt stāsts . Ahhh! im so heartbroken, šis ir bijis sliktākais gads jebkad!

    Im priecīgs i wasn't aptuveni par Elvis's Death ...

  28. Samantha saka:

    Un MJ's Aizvērt draugi saka, ka MJ bija pilns ar pārsteigumiem, un viņi saka, Michael hated Drugs & Alkohols ko i vienoties MJ bija diezgan uzticama.
    Bet idk, i dont pat zināt, ko domā Viņa ir vienīgā lieta, tas ir iet cauri, manuprāt. Es tikai vēlos nokļūt apakšā to!

  29. SilverFlame saka:

    Es nezinu vairs. Vienu minūti es domāju, ka viņš ir dzīvs, un nākamo Es domāju, ka viņš ir pagājis. Kas mani mulsina visvairāk, ir tas, ka, ja viņš ir dzīvs, būtu viņš varētu atgriezties par sevi? Vai viņš ir izdarījis noziegumu ar faking viņa nāves? Ak, es ceru, ka viņš ir dzīvs, bet es pilnīgi naida viņam ir arestēts vai sliktāks par faking viņa nāvi. Es esmu tik heartbroken par to all!

  30. MyBelovedMJ saka:

    Ja Michael "faked" Viņa savu nāvi, Neviens nav atļauts nodot spriedumu par viņa vai naything. Viņš darīja to, ko viņš bija darīt, lai saglabātu sevi droši. Šī lieta, ar ko arestēja, i don `t think so. Daudzi cilvēki ir fakeing savas deaths.I don `t domāju, ka viņam būtu arestēti. Bet tā nav importent ja viņš arvien nāk atpakaļ. Par importent lieta, ja, lai varētu viņu dzīvi un labi.

  31. ejay5131 saka:

    Visi notikumi jūnija 25 un visi notikumi, kas notiek līdz tagad punktu virzienā, ka Michael ir dzīvs. Tomēr, es nedomāju, ka mēs kādreiz skatīt viņam atkal .., ja jūs domāja par to, kā plašsaziņas līdzekļiem un cilvēki ārstēja viņam 1993 un 2005 bija slikti ... iedomāties, kas tā darīs! Jūnijā 25/09 karaļa pop "miris", bet personu brīvu pārbaudes ir dzimis!
    Michael, jūs ne vien mēs esam šeit kopā ar Jums! <3

  32. bexuk saka:

    Viņš, iespējams, būtu arested pēc tam, kad visi ir krāpšanu.

    See the link for a similar scenario which happened in the uk not so long ago-http://edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html?iref=mpstoryview

    Only this missing person had been living in the family home all along!

    The only way Mj would be able to come back would be if it turned out he was kidnapped or something or it was a case of mistaken identity.

  33. MyBelovedMJ saka:

    Ejay5131. I totally hear you. I just wish that Michael could read all of this, so he could see how much we really love him, and support him. And that NOONE would blame him for doing this. We totally understand him. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

  34. dikki Says:

    i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

  35. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  36. Banessa Says:

    SilverFlame/Bexuk I believe some one already stated that as long as the “death Certificate” is not sign by any Doctor, it is not valid; therefore, MJ would not have committed any crime.
    We also have to imagine that he must have had a big reason for having done this. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Hello everyone! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  39. dinamīts saka:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. dinamīts saka:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ saka:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ saka:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Miers

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ saka:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ saka:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. dinamīts saka:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ saka:

    Banessa Thank you so much. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.