Michael Jackson Olevad surmani

26. juuni 2009
Admin

Järgnevad andmed on saadud www.weeklyworldnews.com

New York, NY - Kas' The King of Pop "jäljendatakse" Kuningas "väljendiga faking oma surma?

Oma 1994 küsimust Weekly World News, oli ennustanud, et superstaar Michael Jackson oli nii nukker ja painajainen tema vaevatud elu on muutunud, ta oleks võlts oma surma - nagu Elvis!

"Michael Jackson, nagu Elvis, on haige ja väsinud olla suurem kui elu ning soovib saada elu," ütles maailma tuntud selgeltnägija ja metaphysician Dr Andy Reiss ajal.

"The Superstar reisil on püütud Michael in Neverlandi. Ka seal on väga head võimalused ta võiks sattuda vanglasse, kui ta on süüdi mõistetud lasteseksiturismi kuritarvitamist.

"Ainus viis selle Sotkuinen ta on, on võlts, et tema surma, lõigata oma juukseid ja minna maa all," ütleb dr Reiss, kes on spetsialiseerunud Julkkis prognoose.

Dr Reiss usub, et Gloved Üks püüab põgeneda tema Helkkarin olemasolu "surevad" in Neverland, tema kaugserveri lõbustuspark taganema.

"Katet lugu on see, et Michael Jackson kandis surmaga lõppenud südameatakk samas ratsapiitsad tema Ferris ratast. Jacksoni "jääb" on cremated ja tema "tuha" on hajutatud alustel oma kinnisvara, "selgitab ta.

"Ainus viis, kuidas Michael alustada uut uus elu on lõpetada Groteski elu ta on nüüd. Ta õppis trikk alates Elvis. "

Kuigi Jackson ei lõppenud tema päeva oma armastatud Neverland ta tõepoolest "die" on südame rünnak pärastlõunal 25. juuni 2009.

Kas Jackson plaanid on vilja? Kas ta on veel elus kuskil?

Äratada ja õppida, et meelitada Wealth, õnn ja armastus oma elu.


Tags: conspiracy, Death Hoax, Olevad Death
Posted in conspiracy theories, Hoax Surm | Kommentaarid (53)

53 Vastused "Michael Jackson Olevad surmani"

  1. MJ surmatakse Illuminati ütleb:

    Michael oli tapetud. Kes tappis tema? See on kindlasti vandenõu taseme kohta 911 koos meediakanalitega tegevusetusega.

    Kui viimase 6 kuu jooksul, keegi istutatud "Michael Jackson surevad 6 kuu jooksul." See oli juba eelmise aasta jaanuaris'09. Kuidas nad teavad, et? Kas see oli nii, et acclimate üldsuse Jackson surma enne oma surma, et see ei ole üllatav, kui see juhtus?

    Michael oli harjutamiseks on laiatarbekaupu Center LA tema kontserdi päeval, enne kui ta suri. Tal oli TÄIELIK kontsert, mida ma olen certained ta teibitud, sest ta tegi seda varem. Nii et me näeme seda kontserti, et tuvastada tema käitumisviis ja tervis. Sul on Fox News, väites, "oli ta unine ja ei saanud teha läbi rehersals. Kes kutsus Fox seda lugu? Inimesed, kes olid seal ka tantsija ütles, et ta oli suur vormi, optimistlik ja enthousiast tulemas kontsert.

    Michael läksid läbi 4-tunnise füüsilise puhul kindlustusselts, kes on kindlustatud kontserdid. Tal ei olnud mingit küsimust.

    Siis on teda kutsuda oma sõbrale eelneval õhtul öeldes: "ta ei tunne ennast hästi." Järgmisel hommikul sul on selline arst, Dr Murray, kes oli ainult tema arstilt viimase 2 kuu jooksul tema pool tema surma. See arst kaob pärast tema surma, ei ole rääkinud Jacksoni perekond, ja ta ei ole rääkinud koroner.

    The koroner annab oma avalduses "No Henkirikos." Kuidas ta seda tead? See arst oleks andnud talle laukauksista teda tappa. Jooksul 911 kõnet, see arst oli Michael keha kohta bed andes CPR. Saatjat tuli TELL arstil panna Michael on sõna andma talle CPR. Midagi ei ole õigust seda lugu.

    Ma arvan, et keegi hukkus Michael Jackson abil, mida nad teadsid, ta oli probleem "Retseptiravimite." Nad kasutavad, mida nad arvavad, et inimesed lihtsalt arvan, sest tema minevikku.

    Kes on istutatud see lugu vastava riikliku taotluse kohta 12. jaanuar 2009 küsimust, väites Michael oleks "die in 6 kuud?" Riigi Equirer nõuded "Pals." On "Pals," CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = rss
    Taotluse ESIMESE teatas Jacko HAD kuue kuu LIVE IN OUR JAN 12, 2009 VÄLJAANDMINE

    Pilt: Splash News Online
    Taotluse esitaja teatas kuud tagasi, et mures Pals kartis Michael Jackson oleks sureb järgneva kuue kuu jooksul!

    Alates jaanuarist 12, 2009: Michael Jackson on suremas - ja on vaid kuus kuud elada, Pals hirmu.

    Kahjuks lootusetult haige STAR on põdev palju aega, ja tema erutav etapis etendused on minevikku paljastada allikaid.

    Uskumatu aruanded pind lõpus detsember, et Jackson on võitleb haruldane surmava geneetilise häire ja nõuab kopsu siirdamist. Kuigi laulja keelatud aruanded, taotluse öeldi allikate, et tema tervis on halvenenud kiiresti, sest on kurnav addiction to valuvaigistite ja alkoholiga.

    Kiirgusallika lähedal tärn avaldada: "See on traagiline. Tema seisund on nii kaugele läinud, ma oleks üllatunud, kui ta kestab kuus kuud.

    "Valuvaigisteid ja joomine on sattunud temaga. Ainus viis, kuidas ta suudab toime tulla stressi soo skandaaleista ja tema rull-rannikualuse elu oli maskeerida valu aine kuritarvitamist.

    "Aga lõpptulemus on sõltuvus, mis tapavad ta."

    King Bizarro sõltuvus narkootikumid "sai alguse pärast seda, kui tema juuksed olid põlenud tegemise Pepsi kaubik," ütles lähedal allikas. Kakskümmend viis aastat hiljem, "narkootikumide lihtsalt laastanud teda."

    Michael's in "tõesti paha kuju," väidab, et pere sõber. "Ta oli haige kuus kuni kaheksa kuud, ja ta lihtsalt hoiab halveneb.

    "Tema lihased ja kopsud on halvenenud ja ta põdev palju sellest ajast. Ta võib kõndida, kuid mitte väga pikk.

    "On head päevad, Michael saab võtta oma lapsed kaasa raamatupood. Aga ta ei ole kunagi välja rohkem kui tund. Ta on väga vähe jõudu ... See on lõppkokkuvõttes Jumala kätes. "

    Kuid pressiesindaja Jackson ägedalt eitab star on haige, öeldes: "Hr Jackson on hea tervis "ja on läbirääkimised kontsert tour ja TV-projektides.

    "Mikaelin võitlevad oma elu," tiheda allikas sõlmitud. "Ja see ei ole hea."

  2. Tejur Star Jetur ütleb:

    Ma ei oleks natuke üllatunud, kui kogu asi oli panna maksma välja, et pool miljardit võla hoogustades müügi arvestust & mälestusesemete ja / või muuta Mike kogu isikut, et ta võib saada võimalus näha, mida ta on nagu elada nagu meie tavaline ebanormaalne Tökkivät toimimise folks. Kuna aga tõde on see, et narkootikumide või pigem kokteili narkootikumide üle pika aja jooksul on see, mis lõpuks oli tema elu või pigem võttis elu teda, ma arvan, see on kõige usutav reaalselt rääkida. Ma olen lihtsalt rõõmus, et ta oli nii kõrge piiritused isegi lõpuni.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei ütleb:

    Michael Jackson kindlasti Olevad tema surma. Kõik tema asjad on üle Neverland, on teatanud, et movers sõlminud konfidentsiaalsuse kokkuleppele. Ka ... Kui ma oleks SALVESTI esimene inimene, ma tahaks rääkida oleks Paul MCartney! Aga ...

    Kuna Michael DID võlts oma surma, mis ei oleks üks võimalus. Tema vanemad on läbiviimise kõikide tema ettevõtete ja kiiresti Neverland Ranch saab uuesti avada ja uue Michael Jackson albumi tuleb edendada alusel Joe Jacksoni uus rekord ettevõte. JUST WATCH!

  4. Andrew ütleb:

    K
    Kui Michael Jackson on surnud, siis miks iga lugu pidama muutumas. Alguses oli teatanud, et Jackson leida suuri öö enne tema "Surm". Selle põhjal, mida olen lugenud online umbes nn lahangu Jackson ei saanud rääkida, liikuda, ega midagi, kuna ta oli Luuranko. Siis video Michael Jackson "organ" on body kotis oli istus nagu Michael Myers on Halloween H2O. Selgitage mulle, kuidas keha välja näeb ta istus, kui keha on surnud?

  5. wishful09 ütleb:

    Usun, et lugu jääb muutmata, sest inimesed on lihtsalt jama üles. Kui palju inimesi on kaasatud, siis on lugu enam kui tõenäoline, jätkab muuta. Ma arvan, et see on võimalik, et Michael mõrvati, kuid ma olen väga uskuda, et ta võib olla Olevad tema surma. Tahaksin vihkan, et arvan, et ta mõrvati. See lihtsustab minu uskuda, et ta on kusagil meelega näha, kuidas nii paljud inimesed on grieving talle.

    See on väga tugev võimalus ta Olevad tema surma tõttu Jermaine on peaaegu liiga püsivad sellest, et ta tahab Michael keha maetakse Neverlandi. Kuid ta doesn't taha memoriaali seal. Nad hoiavad muutuvas matmise kohad peaaegu sama, kui nad kontrollivad Michael ise. Tean, et see kõlab hull vaid kuulete mind välja. Miks nad on memoriaali juures Staples Keskus? See on liiga jube. Ma mõistan, nõudlus Ventilaatorite, kuid mingil hetkel sa oleks nagu see on liiga palju. , At paaritu ettevõtjate kohta memoriaali eriti kuna ta oli just rehearsing seal eelmisel nädalal. Samuti, et nad peavad, et see mälestusmärk on küsimus ventilaatoritega, nagu siis, kui viia midagi muud. Ta võib ainult minu wishful thinking kuid Im eeldades midagi läheb minna teisipäeval. Kui mitte Teisipäev, seejärel oma sünnipäeva. Kui mitte, siis, siis ma nõustuda sellega, et ta võib olla tegelikult edasi minema. Kõik need inimesed tuleb välja öelda, ta kuritarvitas uimasteid tunduda natuke ära mulle. See, kuidas uudis turustusvõimaluste jtk kõik on murettekitav. Tõesti, see on üsna lihtne teha seda isegi juhul, kui te Michael sest meedia usub midagi allikad rääkige neist. Midagi ei ole õige, nii et kahtluse alla posssibility tema elus ei ole naeruväärne. Mine tagasi üle lood, sest eelmisel nädalal ja lugeda neid. Te kõik leiavad, et midagi tõesti sobib kuni käesoleva kahtlastest õde tuleb edasi. Siis äkki seal on sama leitud koju päeva hiljem. Nii väga convient.

  6. MyBelovedMJ ütleb:

    OH MY LORD! I can `t belive, et Michael actuelly on kloon ise .. sõber TEMA, kes on olnud surgury .. Heldeke jumal. Mida kuradit see tähendab. Kas ta on veel elus?

  7. MyBelovedMJ ütleb:

    See on lõplik, mu armastus on läinud. Ei ole seda laiatarbekaupu Center Täna oli võltsitud. Pariis, rääkis oma isa mikrofoni lõpuks ans ütles ta ja ma tsiteerin: Alates i sündis mu dadi on parim dadi kunagi, ma armastan sind nii palju. Ja siis ta oli täielik Jaotus. Ta on 11-aastane tüdruk, siis kuidas ta võltsitud seda. Ta ei ole elus. Ta on läinud . Ma sain täna, osa mul suri. Näha, et kirstu Michael `s keha, see oli lihtsalt raske. Ma sain seda. Minu lovedone on läinud. Ja ta ei ole "apear" laval kunagi uuesti. Isegi Londonis, nagu mõned on öelnud. Ta on tõesti kadunud. Mu süda on nii katki, i can `t uskuda. Minu sõnum Michael, on sama kui Latoya kirjutas: Michael, pärast 50 aastat oodanud, Jumal on lõpuks helistasin sulle koju, teha seda, mida sa teed kõige paremini.
    Ta jagada oma annet extrodenary meile kõigile paljude decates ja nüüd see `s aega teil levitada oma tiivad, mis on palju kõrgem tase, mis ofcause ma tean, et te teete, ja koostöös teiste Angels, ja anda neile incredeble tulemuslikkuse . Ja hoida Angels smileing. Ma armastan sind sügavalt ja i can `t ootama, teed uuesti. Mike, teil on alati minu unistused. Ma armastan sind nii väga, väga, väga, väga palju

  8. MyBelovedMJ ütleb:

    Isegi karmi me "Ei saa näha tema keha, ma tean, et ta oli, et kirstu

  9. heisalive ütleb:

    Olen veendunud, 100 +%, mis Michael Jackson astmelised enda surma põgenemiseks ja minna on tavalise elab mujal ... see on see, mida minu siseservade häält on olnud mulle, kuna hetkel oma "surma" oli teada antud ja ta hoiab mind kiirustamine käimas. Olen ka juristi ning mul vaadata seda küsimust kui "juhtum" ja kõik osad, nagu Discovery nimetada ainult ühes. Michael Jackson kindlasti on messingist bleeps, kontakte, ressursid, loyals ja kõige rohkem raha ja wherewithall on suur inscene sellise "show", nagu seda! Ta on abielus Elvis "DNA, Lisa Marie ja samas abielus teda, sain kauba teda kuidas Elvis surma oli astmelised ja edukalt" müüdud ", et avalikkuse poolt Pirullinen meedia tagasi 1977. Toetudes ulatuslikele uuringutele ja olemasolevate tõendite mitu usaldusväärne üksikisikute ja edukas tripup's ajakirjanikud on Lisa Marie ja Priscilla mõlemad, et on väga selge, et Elvis ei surnud kell Gracelandiin ja on tõenäoliselt peidus kaudu USA Tunnistajakaitse programmi endine ametlik Liitvabariigi esindaja.
    Kahtlemata on minu meeles, et Michael Jackson, tema enda seatud põhjusel astmelised oma "suremine", nagu Elvis tegi jms teda on elus kuskil ja vaatame seda "Event", nagu ta kunagi suurim encore koos moneymill pidevalt $ hõive kohta ja . Kui Debbie Rowe ei saa vahi alla MJ lapsed (selle asemel raha muidugi), siis jääb Katherine Jackson, nagu teatas MJ tahe. See kord tagab 100% lihtne juurdepääs MJ tema lapsed ja kas nad olema üllatunud, kui ta naaseb, mida "hauani" külastada neid mingil ajal!
    * Breaking news juhul update: Starwitness nr 1, Elizabeth Taylor, kelle MJ armastab tema süda ja hing ning samuti on "langenud", et "ilmuvad" at the "Memorial" Rähinä kell klambrid center märkides, et ta "armastab teda liiga palju." Pr Taylor on üks isik Michael trustid kaudselt ja oli imaginably esimene inimene kuulda, kuidas ta töötab välja plaani põgeneda ning seega tõestanud oma lojaalsust talle mitte "ilmumise" seda oma sendoff mis pärast Elvis "surma ja matuse, on ülekaalukalt suurim valeta kunagi öelnud, on vale, et miljardid inimesed on swalloed terve .. Oh jah vähe usku!!
    * Breaking news juhul update: Starwitness nr 2 Diana Ross teatas kaudu vabastatakse avalduse ta oli mitte "osalemist", räägivad: ta on ka selles! Need 2 üksikisikute Ross ja Taylor mõlemad on teada, et nad on lähemal MJ, on osa tema intiimi sisemise ringi confidantes aastaid. ja suure tõenäosusega Abistatav talle oma "Getaway" ja võib lubada selle oma deathbeds ühel päeval, või ... mitte! Tõendid hoiab paigalduskohta ja juhul hoiab saada lihasesse.
    * Breaking news juhul update: veel 2 importants of MJ's sisemise ringi puudusid at Staples Center: Uri Geller ja Deepak Chopra, 2 enama isiku suhtes tema hästi lavastatud "Surm põgeneda"? Võimalik võimalus!
    Pärast lõppu, "Memorial Service", ei keegi muu kui mina teade, näha ja lugeda - etapil backwall on Staples Center - need sõnad ilmuvad sinisega kiri: "Ma olen elus ja olen siin igavesti???? Kas MJ lahkuda, "sõnum" siin ise ainult mõned on "Saattoväki" püütud peale ja kui rosedraped, kuld kirstu, tõenäoliselt tühi või mille Nukketeatteri sees laupäev seal ilma maha ühe missugusel vibe et ta tegelikult sisaldas surnukeha, igasugune "organ" üldse? .... Täname lugemist Millised on teie mõtted sellest? Ma kindlasti huvitab kuulda

  10. MyBelovedMJ ütleb:

    Ma nägin thhat kirjalikult 2, i just kontrollitakse seda. OH MY LORD, mul külmavärinad. Kes kurat kirjutas, et? Kas see Michael saates meile sõnumi? Miks pere nii ärritunud, siis olen rääkinud Pariisis ja Marlon. Kas nad maha Michael kõigis seda? See oli 2 jube. Mul oli nii murtud yeasterday olen nutt vahemaandumisteta 2 nädalat, kuid yeasterday oli vaid 2 kuradi karm mind. Ja miks kurat Ei `t saame näha tema keha. Vabandame vannet, i tavaliselt Don `t teha, kuid ma olen päris erutatud praegu. Kui ta on elus, ta tuleb tagasi, ma lihtsalt tean seda, ja see Weill proberly olema üks tema kontsertide kuupäevad. See võiks olla nii lahe. Lihtsalt helista mulle naiivne, kuid need tähed Ei `d kirjutada ise ja perekond Ei` t neid seal kindlasti ei teinud mõned nn sõbrad. AINULT 1 isik oleks teinud. Michael. Ta on meister-desquises, ta oleks suutnud siseneda stabiilne keskus, ilma beeing reganiced. Im ei ole kindel, et ta oli seal küll. Aga ma olen peaaegu kindel, et ta on 1 responseble selle sõnum. Ma vannun sydäntäni just peatatud sekundis. Kui Michael on elus ja ta Someday saab lugeda see, ma tahan, et ta teab, et ma armastan teda rohkem kui miski, mis ei ole tema muusika, kuid kes ta oli. Ma ei ole kunagi valesti aru talle või kohtunik talle midagi. A tark inimene ütles kord, ja i qoute: Ärge andke judegement kohta kellelegi, enne, kui olete rääkinud neile üks ühele, i don `t care, milline lugu on. Poiss oli tal õigus. Ma lihtsalt loodan, et Michael annaks meile mingigi jaoks märk, tema elus. Midagi, kuid mabye need sõnad oli see. I dunno, segaduses, kuigi ma usun rohkem kui kunagi varem, et posibillity kohta himbeeing elus on väga suur. Ma annaks kõik i enda saada ta tagasi, kõik. Love you Michael

  11. MyBelovedMJ ütleb:

    Ma olen elus ja olen siin igavesti. Ma bet minu maja, selle kohta oma arvamus. Michael on elus. Mitte keegi teine võib olla kirjutatakse, et sõnum.

  12. heisalive ütleb:

    MyBelovedMJ .. te ütlete, et te "tea", et keha oli kirstule .. oh tõesti?? Kas see on, sest sa olid privvy, et see pannakse sinna? ja / või teil actally SAW keha MJ kaudu metalli kirstule ??????

  13. MyBelovedMJ ütleb:

    Arvasin, et ta tegelikult oli seal sees, kui ma nägin Pariisis rääkida teda. Ja i coulden "näe läbi LOL. Kuid siis ma nägin neid sõnu: Im elus, ja IE siin igavesti. Siis hakkasin mõtlema, kas see oli märk

  14. heisalive ütleb:

    Et MYbelovedMJ: Et oma kahjuks Elvis "asutus" oli ekraanil avatud puusärk. See ei olnud siiski ei Elvis "keha üldse näo jooni of the" body "ja nende tegelik Elvis ei sobi, esp. kui mops nina oma keha vs Elvis "täiuslik ladina nina on üks element, jalutuskepid tähelepanu valus thumb. The "asutus" oli mõnes airconditioned kirstu? Nüüd, siis milline on külmutatud COLD SiTFF vaja air conditioned kirstu on???

    On väga tõenäoline, et kui abielus pr Presley, Michael Jackson ei ole ainult saada kaupade kuidas etapil oma surma edukalt, kuid sai samuti "ei tehta ja dont's" nimekirja, üks kirje, mis võivad olla: " hoida puusärk lõppes kell kogu aeg "... mis memoriaali ja / või matus on" viin ", et surnud isik on puusärk eraldab äratuntav" Vibes "ja see sama kui surnuaia .. kui külastate Arlington Cemetery läheduses Washington DC, te KOGEMUSTE Vibrafon alates JFK seisab tema haud. Ütlen, et kuna ma olen seal ja kogenud.

    Et saada realistlikumal haaret mida lähetatud käesoleva Kodulehel Soovitan lugeda märkimisväärselt umbes Elvis "suremine" ja faktid, mis räägivad selle vastu. See annab teile palju parem ojbective teemal "suremine", mis Michael Jackson. olema see!

  15. MrsBenjamin ütleb:

    Mul on midagi, mida ma tahan teile kommenteerida. Aga kui me saime uudistest aruande selle kohta, kuidas Michael vaadeldi kui parameedikud sain seal dosent sobib kirjeldusele pilt kui ta oli tagumine pool kiirabi. Neil oli konkreetselt ütles Michael oli täiesti BaLD. Millistest im näidata pilti. Ta oli täis juuksed ... nii, et okei .. sa haiglasse, nii et teie kavatse esitada parukas talle? .. Igaüks?

  16. ejay5131 ütleb:

    Ma olen nii rõõmus, teised inimesed usuvad, on ta ikka veel siin. Olen jälginud seda MJ lugu nii tihedalt ja teadma iga üksikasjalikult kõike. See oli siis, et olen hakanud küsimus, kui ta oli tegelikult surnud. Memoriaali oli väga astmelised, kuigi ma ei nuta kogu memoriaali. Ma ei saa aru, miks tema pere ja lapsed olid nii rahulik ja ei nuta. Ma mõtlen siin olen võõras, et see mees, ja ma olen täiesti laastatud, et ta on läinud. Ja siis, kui Pariisi rääkis Ma lihtsalt ei tunne, et emotsionaalne ühendus murehtia ja kaotavad ning ei rebenemist. Ja miks ei ole ükski tema lähedased sõbrad võiks osaleda, nad ütlevad Michael ei mõista neid grieving eraviisiliselt. Siis sai täiesti kahtlane, kui lõpuks on mälestusmärk oli suur ekraan, sõnadega: "Ma olen elus ja olen siin igavesti." Ma ei osta seda. Ja miks AEG on kindlustuspoliis, mis hõlmas "üleannustamine", aga mitte "looduslikud põhjused? Ja kui Jacksons renditud liigub furgoonautod tulla kustutada The Mansion, kuidas nad ei leia narkootikumide, et politsei leidis, nagu 4 päeva hiljem? Ja kõik see buzz about bioloogilise isa lapsed, on see, et "tõestada" nad ei Mjs ja siis they'll kaovad koos "päris" isa. Miks MJ peida neid kõik need aastad ja viimase kuu, nad on olnud koos temaga, ei maskid. Nii palju küsimusi, et nii paljud ei palu, ma ei oleks kunagi hoida seda tema vastu üldse, võib-olla on ta leiu õnne, et taas kord meedia räägib meile, mida me peame mõtlema teda. MJ, kui teie seal, ma tunnen teie ei läinud selle maailma.

  17. carelesslove46 ütleb:

    Ma ei ole kunagi kuulnud, kui
    kindlustuspoliis, mis katab
    surma üleannustamise .. On surm kate.
    Ja loomulikult surma looduslikud põhjused .. Tahaksin meeldib mõelda Michael on elus ..
    Aga ma tõsiselt kahtlen selles. Ta võtab liiga palju inimesi vedama see asi välja edukalt .. Ja võib igaüks saa usaldada? Ka Mike kunagi lubada tütre saada ja just
    Olla nagu .. Samuti olen näinud lõplikku Filmilõigus Michael rehearsing. Mitte ainult
    ta välimus liiga õhuke tema kõrgus .. Ta on selgelt puudus energia .. Tema ilus hääl kunagi Kompastella's kuigi .. Kellaaeg aktsepteerima tegelikkust guys .. Isegi kui
    pere oli lubatud avalik vaatate oma keha siis oleks ikka veel inimesed seal, mis on öelnud, see ei ole tegelikult Michael .. Või "vaha näiv teooria oleks tulnud uuesti. Ma ei laadi
    arvan, et Elvis on faking
    oma surma oleks saanud
    võimalik, sest ta on
    sõbralik vähemalt kahe
    presidendi ja oli teiste sõpradega valitsuse ja
    õiguskaitseasutus .. Ma ei ole kunagi
    kuulnud midagi sellist
    Michael ..
    Mike ma armastan sind .. jää
    Te .. Puhka rahus ilus
    angel ... xoxoxoxo

  18. Hollandi ütleb:

    Ma ei tea, kas MJ on elus või tõepoolest surnud, kuid paljud asjad lihtsalt ei saa lisada üles või on väga juhuslik. Enamik neist on käsitletud siin juba, kuid ma olen kadunud. At memoriaali, vahetult enne "Me maailm" tehti, Kenny Ortega lühikese kõne ja ta tegi väikese vea kus keegi tundus olevat märganud. Kui räägime rehearsals on Staples, ta ütleb: "Me olime siin, veidi vähem kui nädal tagasi." Kui ma kuulsin, et mul oli midagi nagu "WTF? Vähem kui nädal tagasi? On surudes kuni 2 nädalat! "See ei ole viga, kui päeva või kaks, kuid ta on midagi, nagu terve nädala eksib. Lipsahdus?

    Olen ole ega ole kunagi olnud väga suur fänn MJ ja ma alles huvitatud, sest intensiivse meedias. Tavaliselt ma ei hinnata inimesi üsna hästi ja ma ei ole kunagi hätta minu soolestiku tunnet (mis, ma mõistan, ei tähenda sh! T teistele inimest). Antud juhul on minu soolestiku tunne ütleb mulle, et maailm on tahtlikult. jääb välja mõned asjad ja maailmas on sihilikult on söödetud vasturääkivaid lugusid. Kõik nad ei pea rääkima meedia ABC ja meedia omakorda moodustavad ja lisada D kuni Z. Kõik teavad meedia mehhanismid, eks?

  19. Hollandi ütleb:

    Samuti unustasin lisada järgmist. Pärast memoriaalinstitutsioonide, helikopterid olid pärast autokolonn, mis öeldi (during katvust) lisada puusärk. Vähemalt see oli CNN. Siis autokolonn peatumist hotelli Beverly Hills ja Nahk ei surnuvanker vedava puusärk oli esitleda seal. Ma olin häälestatud sisse CNN, kuid samal ajal ka ETOnline ning neil oli teise stream näitab footage shot alates kopter pärast musta van (mitte Kehas kasutatud, et võimaldada Staples) sõidu sätestatakse freeway. Igaüks teab kui see must van läks nagu voolu ei katkestas kusjuures ta näitas see van endiselt on freeway. Kõnealune must van ei lahku Staples, kuid ei kaasnenud mingeid muid autosid. No politsei, ei ole Rolls Royces, ei midagi. Tegelikult ta sõitis sätestatakse freeway päris anonüümne ja oleks läinud kuhugi, ilma et keegi kahtlustada, see oli otseselt seotud MJ's memoriaali.

  20. bexuk ütleb:

    I küsisid, miks enamik MJ lähim sõbrad werent juures Staples keskuse memoriaali kuid siis võib-olla nad läksid erasektori matuse toimus Forest muruplatsid morg enne käes? Me dont teada, kes läks nii.

  21. Angel36 ütleb:

    Kas sa näed, et beuatiful pilti lõppu memoriaali?
    See oli pilt liberiangirl, et ta ei taha kaamera.
    Võib-olla ta suunata oma kogu memoriaali ise!
    See on väga ilus pilt aga miks see pilt, kui ta ei saa seda ise.

  22. MyBelovedMJ ütleb:

    Ehh öelda uuesti. I Kumara whatching, kui ma nägin sõna apear kohta etapis backwall: Im elus ning Im siin igavesti. Olin haige, ja ma sain külmavärinad, nii et teil on täita mulle kui te Don `t meeles?. Lõpus, memoriel?

  23. Angel36 ütleb:

    Lõpus nad näitasid pildi michael taga kaamera, kui kus küttimine laulu Libeeria girl.Where ta ütles: ", at a wrap". Ja kui tema naeratus on nii armas.
    Miks nad otsustavad, et pilt lõpus, nagu ta on suunatud kogu memoriaali.

  24. He.is.alive ütleb:

    Hollandi: Ma olen teid kõiki, kuidas teie postitad ei Siirappimainen, vaid praktiline ja julgen öelda, läbilõikavalt realistlik ... lipsahdus poolt Ortega jooksul memoriaali? Jah, täiesti võimalik, kuna hästi eri isikud ja "olukordades" nagu "kadunud puusärk" jne annavad rohkem näpunäiteid, et need meist, kes otsivad neile ... Media aga loodan masside võttes neelata kogu "Surm" on MJ ja tundub ole väga mures teise guesser's seas.

    Olen vaadeldes iga teabe läbi suurendusklaasi klaasid, piecing seda koos nagu mosaiikmõistatuse.

    Nagu teise blogger postitatud, Elvis "astmelised surm oli kergem teha ja minema, kuna seal oli palju vähem meedia mõju ilma interneti ja mobiiltelefonides / kaameraid ja nii edasi. Seda enam põhjusel, et a) põgenemise marsruutimine ei olnud hästi kavandatud või suunatud ja nii me saada "lohakas" kaota lõpevad "näpunäiteid" .. VÕI .. b) kogu "tootmiseks", on eesmärk oli lekkivosade Munaus et valvsad "hei, teine vist see kõik" ... kas või, meedia nüüd ujuvad ja tsentrifuugimisel kõik narkootikumid leitud MJ maja, mis gullable piisavalt nüüd "süstida" Kui sa armu PUN koos "musta saladused" About MJ Et kustutada mingisugust kahtlust, et see võib lihtsalt olla ka teisiti ..

    Ma ei ole Visast, emotsionaalne michael jackson fänn, kuid see on, et just seetõttu võin nii selgelt määratleda signaale soolestikus ... MJ teinud liikuda ja kadunud .. Ma olen veendunud sellest.

  25. MyBelovedMJ ütleb:

    Angel36, Im teile nüüd, ma lihtsalt vaatasin seda. Ja mul hakkas paha uuesti. See memoriel on nii palju varjatud näpunäiteid, et sa peaaegu can `t uskuda. Im läheb hulluks siin, Im mõtlemist Michael kogu päeva pikk, üritan mõelda tagasi, ning leida mõningaid vastuseid kõigile sellest. Ja see lause: Im elus, ja IE siin igavesti. Äsja jahindus mind. Ma arvan, et ma kuidagi olla, et teada saada, kus ta on. See on unbearelble mulle valu. I can `t käsitsetakse. Ma loodan, et jõuame veel vastuseid juures Kontsert oma sünnipäeva. Ma arvan, et see on üsna kummaline, et nad "perekonna" soovib omada elu nagu hologramm, Michel etapil, sining ja danceing nendega. Hmmm Teine vihje mabye. Miks kurat oleks nad seda tegid? Või Mabye oleks IRL Michael, I don `t know, i can` t isegi mõelda sirge enymore. Im nii Lohduton

  26. wishful09 ütleb:

    Mybeloved,

    Sa kõlad nagu mina. Ma tunnen nagu ma hull sellega. Ma lihtsalt arvan, et see on vajalik, et inimesed saaksid küsimus asju. Nii palju ei ole, lisades üles, ja sulgemissüsteemi ei ole seal minu jaoks. Kui arst ei teadnud, aadress, miks ta didn't Hüüab üks lastest? Nad olid maja õige? Samuti uudised kiirenenud kohta väidetavalt Ghost in Neverland, kuid nad ei arutada midagi seoses petis Londoni pressikonverentsil. Shouldn't keegi on andsid endast praegu ja ütles, jah, mis oli Michael. Kõneleja jaoks pere, võib-olla? Liiga paljud asjad ei ole, lisades üles. Mulle on kummaline, et nad tahavad Michael hologrammiga. Kui Michael on surnud, see pere vajab abi. Nad on probleem on liiga imelik. Ja kus oli Jesse Jackson? Ta oleks pidanud laval rääkimine.

  27. Samantha ütleb:

    Kui sa vaatad kirstule see on üsna väike ja keegi võiks wrote "im elus ... ja siin igavesti" See dosent tähenda michael wrote seda, ma tõesti ei tea, kes arvata nii hilises faasis, sest kõik pidevalt muutuvate lugu . Ahhh! im nii murtud, see on olnud kõige halvem aasta kunagi!

    Im happy i wasn't kujunenud Elvis surma ...

  28. Samantha ütleb:

    Ja MJ tihedad sõbrad Ütle, et MJ oli täis üllatusi, ja nad ütlevad Michael vihkas Drugs & Alcohol, ma olen nõus MJ oli üsna usaldusväärsed.
    Aga idk, i dont isegi teada, mida arvata Tema ainus asi, at läbimas minu arvates. Ma tahan saada allservas seda!

  29. SilverFlame ütleb:

    Ma lihtsalt ei tea enam. Üks minut Ma arvan, et ta on elus ja järgmine Ma arvan, et ta on läinud. Mis segadust mulle kõige rohkem, et kui ta on elus, kas ta suudab tulla tagasi, kui ise? Kas ta on toime pannud kuriteo, mida faking tema surma? Oh ma loodan, et ta on elus, kuid ma oleks täiesti vihkan, et teda on vahistatud või halvem faking tema surma. Ma olen nii Lohduton about it all!

  30. MyBelovedMJ ütleb:

    Kui Michael "Olevad Tema enda surma, Keegi ei ole lubatud edastada otsuse talle naything. Ta tegi seda, mida ta pidi tegema, et hoida ennast turvaliselt. Asi kindlaid vahistati, i don `t usu. Paljud inimesed on fakeing oma deaths.I Don `t arvan, et ta oleks vahistati. Kuid see ei ole importent, kui ta kunagi tuleb tagasi. The importent asi, kui ta oleks elus ja hästi.

  31. ejay5131 ütleb:

    Kõik üritused juunis 25 ja kõik sündmused, mis toimuvad kuni kohe punkti suunas, et Michael on elus. Kuid ma ei arva, et me kunagi teda näha jälle .. kui sa arvasid, kuidas meedia ja inimesi koheldakse teda 1993 ja 2005 oli halb ... kujutada, mida see DO! Juuni 25/09 kuningas pop "surnud", kuid inimene vaba kontrollimisõigust sündis!
    Michael, te ei ole üksi, me oleme siin koos sinuga! <3

  32. bexuk ütleb:

    Ta ilmselt oleks arested pärast seda, kui kõik see on pettus.

    Vt linki sarnase stsenaariumi, mis oli juhtunud Ühendkuningriigi ole nii ammu-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? Iref = mpstoryview

    Only this missing person had been living in the family home all along!

    The only way Mj would be able to come back would be if it turned out he was kidnapped or something or it was a case of mistaken identity.

  33. MyBelovedMJ ütleb:

    Ejay5131. I totally hear you. I just wish that Michael could read all of this, so he could see how much we really love him, and support him. And that NOONE would blame him for doing this. We totally understand him. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

  34. dikki Says:

    i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

  35. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  36. Banessa Says:

    SilverFlame/Bexuk I believe some one already stated that as long as the “death Certificate” is not sign by any Doctor, it is not valid; therefore, MJ would not have committed any crime.
    We also have to imagine that he must have had a big reason for having done this. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Hello everyone! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  39. dynamite Says:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. dynamite Says:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ ütleb:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ ütleb:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Peace

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ ütleb:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ ütleb:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. dynamite Says:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ ütleb:

    Banessa Thank you so much. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Jäta vastus

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.