Michael Jackson padirbti jo mirties

Birželis 26th, 2009
admin

Tokia informacija buvo gauta iš www.weeklyworldnews.com

New York, NY - Ar "Karalius" Pop "imitavo" Karalius "pagal faking savo mirties?

Į 1994 klausimą Weekly World News, buvo prognozuoti, kad superžvaigždė Michael Jackson buvo taip prislėgtas su Koszmar jo neramus gyvenimas tapo jis padirbtas savo mirties - kaip Elvis!

"Michael Jackson, kaip Elvis, serga ir pavargau būti didesnis nei gyvenime ir nori gyventi", sakė pasaulyje žinomas psichikos ir Metafizika Dr Andy Reiss metu.

"Dėl superžvaigždė kelionė buvo sugautų Mykolas" Neverland. Taip pat yra labai geri šansai jis gali patekti į kalėjimą, jeigu jis yra nuteisti dėl vaikų sekso piktnaudžiavimo.

"Vienintelė išeitis iš šios bałagan jis ir yra padirbtas jo mirties, nukopijuokite savo plaukus ir eiti po žeme," sako dr Reiss, kuris specializuojasi sławna prognozes.

Dr Reiss mano vardu Pirštinės Vienas bando pabėgti savo pragariškas egzistavimą, "miršta" ir Neverland, savo nuotolinio parkas trauktis.

"Viršelyje pasakojimas bus tai, kad Michael Jackson patyrė mirtiną širdies smūgį, o žirgais jo Ratai. Jackson's "ir toliau lieka" bus cremated ir jo "pelenai" bus išsklaidytos atsižvelgiant į jo turtas ", aiškina jis.

"Vienintelis būdas Michael pradėti naujus gyvenimo baigti groteski gyvenimą jis dabar. Jis išmoko pavyko iš Elvis ".

Nors Jackson nesibaigė jo dienomis jo mėgstamiausia Neverland, jis iš tiesų "miršta" iš širdies į popietę birželio 25. 2009.

Ar Jackson planai išsipildyti? Ar jis dar gyvas kažkur?

Awaken ir Sužinokite, kaip pritraukti turtų, laimės ir meilės į savo gyvenimą.


Gairės: conspiracy, mirties Hoax, padirbti Mirtis
Posted in conspiracy theories, Mistyfikacja mirties | Komentarai (14)

14 Responses to "Michael Jackson padirbti jo mirties"

  1. MJ nužudyti Iliuminatai Says:

    Michailas buvo nužudyti. Kas jį nužudė? Tai neabejotinai prabilo apie lygį 911 su žiniasklaida bendrininkavo.

    Per pastaruosius 6 mėnesius, kai buvo pasodinti "Michael Jackson mirs po 6 mėnesių." Tai buvo atgal sausio'09. Kaip jie žino, kad? Ji buvo būdas Aklimatizuojama visuomenei Jackson mirties iki mirties, kad jis ne siurprizas, jei jis įvyko?

    Michael buvo praktikuojančių į Staple Center LA jo koncerto dieną jis mirė. Jis visą koncertą, kuris I'm certained jis šeimininku, nes jis daro tai praeityje. Taigi, mes matome, kad šis koncertas nustatyti jo elgesys ir sveikata. Jūs Fox News teigdamas "Jis buvo mieguistas ir negalėjo padaryti per rehersals. Kas vadinama Fox šią istoriją? Žmonės, kurie buvo ten taip pat šokėjos sakė jis labai forma, optimistiška, ir džiaugiamės apie būsimą koncertą.

    Michael vyko 4 valandų fizinė ir draudimo bendrovės, kurie apdrausti koncertai. Jis neturėjo problemų.

    Tuomet turite jam skambinti savo draugui naktį prieš sakydamas: "Jis buvo ne jausmas gerai". Sekantį rytą Jums šis gydytojas, daktaras Murray, kuris buvo tik jo gydytojas pastaruosius 2 mėnesius į savo pusę per jo mirties. Tai gydytojai dingsta po jo mirties, ne kalbinome Jackson šeimos, ir nesakė, kad koronerio.

    The Coroner suteikia jo pareiškimą "Nr Foul Play". Kaip jis žino, kad? Šis gydytojas galėtų jam strzałów nužudyti. Per 911 skambinti, šis gydytojas buvo Michael kūno ant lovoje duoti CPR. Įrenginių turėjo pasakyti gydytojui pateikti Michaelis į AUKŠTAS suteikti jam CPR. Kažkas yra ne teisė, ši istorija.

    Manau, kad kažkas nužudė Michael Jackson naudojant tai, ką jie žinojo, jis turėjo problemų su "receptinių vaistų." Jie naudoja tai, ką jie galvoja žmonės lengvai tiki, nes jo praeitis.

    Kas pasodinti šį tekstą su National Enquirer January 12th, 2009 klausimą, teigdamas, Michael būtų "miršta po 6 mėnesių?" Nacionalinė Equirer reikalavimus pals. "Ar" pals, "CŽV?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    Prašytojas pirmą kartą JackO HAD šešis mėnesius gyvena mūsų Jan 12, 2009 IŠDAVIMO

    Foto: Splash Naujienos Online
    Prašytojas pranešė mėnesių senumo, kad neramu pals bijoti Michael Jackson būtų mirti per artimiausius šešis mėnesius!

    Nuo sausio 12, 2009: Michael Jackson miršta - ir tik šešis mėnesius gyventi, pals baimę.

    Deja, labai blogai žvaigždė lovoje daug laiko, ir jo elektryzującą etapas vyksta praeityje, atskleisti šaltinių.

    Puikus pranešimų paviršiumi pabaigoje metų gruodį Jackson yra kovoti reta mirtini genetinių sutrikimų ir reikia plaučių persodinimo. Nors dainininkas neigia pranešimus, prašytojas buvo pasakyta, iš šaltinių, kad jo sveikata blogėja greitai, nes yra pavojinga priklausomybę prie skausmo ir alkoholio.

    Šaltinis arti žvaigždės atskleisti: "Tai tragiška. Jo būklė yra tik tiek, kiek dabar, Aš nustemba, jei jis tęsiasi šešis mėnesius.

    "Skausmo ir Zakrapiać buvo porwane su juo. Tik tokiu būdu jis galėtų susidoroti su stresu sekso skandalai ir jo wesołym miestelyje gyvenimas buvo maskuoti skausmą su piktnaudžiavimo medžiagomis.

    "Bet galutinis rezultatas yra narkomanija, kad bus nužudyti."

    Karalius Bizarro savo priklausomybę nuo narkotikų "datuojamas kai jo plaukai buvo sudegintos padaryti Pepsi komercinės," sakė artimas šaltinis. Dvidešimt penkerius metus vėliau, "narkotikų tiesiog sunaikinta jį.

    Michael's "tikrai blogas forma" teigia, kad šeimos draugas. "Jis serga už šešių iki aštuonių mėnesių, ir jis tik saugo blogėja.

    "Jo raumenyse ir plaučiuose yra blogėja, o jis lovoje daug laiko. Jis gali vaikščioti, bet ne labai ilgai.

    "Dėl geros dienos, Michael gali priimti savo vaikus parduotuvės. Bet jis niekada iš daugiau kaip valandą. Jis turi labai mažai stiprumas ... Tai galiausiai Dievo rankas. "

    Tačiau atstovas Jackson ryžtingai neigia žvaigždutė yra blogai, sakydamas: "P. Jackson yra gerai sveikatai ", ir į derybas dėl koncertų turas ir televizijos projektus.

    "Michailo kovoti už savo gyvenimą", glaudžiai šaltinis sudarytas. "Ir jis ne atrodo gerai".

  2. Tejur Star Jetur Says:

    Aš nenoriu būti šiek tiek nustebino, jeigu visa tai buvo ant duoti, kad pusė milijardo skolos didinant pardavimus įrašų ir relikvijų ir / arba pakeisti mike viso tapatybę, jis gali gauti galimybę pamatyti, kaip ji patiko gyventi kaip mus normalus nenormalus funkcionavimo sutrikimų funkcionavimą folks. Bet kadangi tiesa yra tai, kad narkotikų arba gana kokteilis narkotikų ilgą laiką tai galiausiai priėmė jo gyvybei ar bet užima gyvenimą iš Jo, spėju, kad yra tikėtina realiai galima tikėtis. Aš tiesiog džiaugiuosi, jis buvo tokios geros nuotaikos net pabaigos.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei Says:

    Michael Jackson tikrai padirbti jo mirties. Visi jo daiktai yra pervedamos į Neverland, buvo pranešta, kad perėjimas pasirašė konfidencialumo susitarimą. Be to ... Jei aš detektyvinę pirmasis Norėčiau kalbėti būtų Paul MCartney! BET ...

    Kadangi Michael PIDB klastojate savo mirties, kad nebūtų variantą. Jo tėvai turi atlikti visus savo verslui ir greičiau Neverland ranča bus atidaryti ir naują Michael Jackson albumą būti skatinami pagal Joe Jackson NAUJAS įrašų bendrovė. Just watch!

  4. Andrew Says:

    K
    Jei Michael Jackson miręs tada kodėl kiekviena istorija nuolat keičiasi. Iš pradžių buvo pranešta, kad Jackson ieško labai naktį prieš savo "mirties". Iš to, ką aš perskaičiau internete apie vadinamųjų autopsiją Jackson negali kalbėti, judėti, arba nieko, nes jis buvo žmogaus skeletas. Tada vaizdo Michael Jackson "įstaiga" į kūną maišas sėdėjo ne kaip Michael Myers į Halloween H2O. Paaiškinkite man, kaip kūno atrodo sėdi, jei ši institucija yra miręs?

  5. wishful09 Says:

    Manau istorija nuolat keičiasi, nes žmonės tiesiog Messing up. Jei daug žmonių dirba, tai istorija greičiausiai ir toliau bus pakeisti. Aš manau, įmanoma, kad Michaelis buvo nužudyti, tačiau aš labiausiai manyti, kad jis gali būti padirbti jo mirties. Aš nekenčiu galvoti jis buvo nužudytas. Jis palengvina mano protas manyti, kad jis kažkur džiaugiamės matydami, kaip tiek daug žmonių yra Grieving už jį.

    Tai labai stiprus galėjo jis padirbtas jo mirties, nes Jermaine beveik per patvarumo dėl to, kad jis nori Michael kūnas palaidotas Neverland. Vis dėlto jis doesnt nori Atmintinos ten. Jie nuolat keičiasi palaidojimo vietų, beveik taip, lyg jie yra patikrinti Michael save. Žinau tai skamba kvailai, bet tiesiog girdi mane. Kodėl jie turėtų pasirinkti, kad paminklas ne Staples Center? That's too klaikus. Suprantu paklausa gerbėjai, tačiau tam tikru momentu jums būtų kaip tai per daug. Thats nelyginis vieta atminimo ypač, nes jis buvo tik rehearsing ten praeitą savaitę. Be to, jie, kad šis paminklas apie gerbėjai, tarsi sukelti kažkuo kitu. Tai gali būti tiesiog savo pageidautinas bet Im darant ką ketina eiti antradienį. Jei ne, antradienis, tada su gimimo diena. Jei ne tada, tada aš sutinku, kad jis gali iš tikrųjų przeminal. Visi šie žmonės išeina sakydamas: jis piktnaudžiauti narkotikais, atrodo truputį ne į mane. Kelias naujienos realizavimo Priekabos su visais, kas yra nerimą. Tikrai, labai lengva tai padaryti, net jei esate Maiklą, nes žiniasklaida mano, nieko šaltinių, pasakykite jiems. Kažkas yra ne teisė, todėl klausia posssibility jis yra gyvas ne juokinga. Grįžti į istorijos, nes praeitą savaitę ir skaityti jų. Jūs visi rasite, kad niekas iš tikrųjų atitinka iki šio įtartinus slaugytoja atvykęs. Tada visi staiga yra tos pačios narkotikų rasti savo namus dienų. Taigi labai convient.

  6. MyBelovedMJ Says:

    OH MY ponai! I can `t įsitikinę, kad Michael actuelly turi mesti pats .. draugas JO, kurie turėjo surgury .. OH GERBIAMI Dievas. Ką po velnių visa tai reiškia. Ar jis dar gyvas?

  7. MyBelovedMJ Says:

    Jis yra galutinis, my love is gone. Nėra tai Zszywka centras Šiandien buvo suklastotas. Paryžius, kalbėjo jo tėvas mikrofono pagaliau, ans sakė ji ir i citata: Nuo tada ir gimė mano Dadi buvo geriausias Dadi amžius, I love you so much. Tada jis visą suskirstymas. Ji yra 11 metų mergaitės, kaip galėtų ji klastojate kad. Jis yra ne gyvi. Jis dingo . Aš pagaliau gavau šiandien, dalis manęs ką tik mirė. Norėdami matyti, kad karsto Michael `s įstaiga, kuri buvo tiesiog sunku. Aš pagaliau Supratau. Mano lovedone is gone. Jis nebus "apear" scenoje dar kartą. Net Londonas, kaip kai kurie sako. Jis iš tikrųjų dingo. Mano širdis taip neveikia, i can `t believe it. Mano žinutė Michael, yra tokia pati kaip vieną Latoya rašė: Michael po 50 metų laukimo, Dievas galiausiai pakvietė jus namuose, padaryti tai, ką daro geriausiai.
    Jis dalijasi savo extrodenary talentą su mumis daugelį decates, ir dabar "Laikas jums skleisti savo sparnus, kad daug aukštesnio lygio, kuris ofcause žinau jūs darote, ir prisijunk prie kitų rėmėjų, ir suteikti jiems incredeble efektyvumą . Ir saugo angelai smileing. Aš myliu tave labai ir I Can `t wait to see you atlikti dar kartą. Mike, jums visada bus mano svajones. Aš myliu tave taip labai, labai, labai, labai, labai

  8. MyBelovedMJ Says:

    Net sunkius mes didn `t get pamatyti jo kūną, aš žinau, jis buvo, kad karstai

  9. heisalive Says:

    Esu įsitikinęs 100%, kad Michael Jackson scenoje savo mirties pabėgti ir eiti su NORMALIOJI gyventi kitur ... tai mano vidinis balsas buvo pasakojo nuo to momento, jo "mirtis" buvo paskelbta ir ji išlaiko Greitinti mane nuolat. Aš taip pat teisės specialistas ir aš žiūri į šį klausimą, kaip "atvejo" ir visus elementus, kaip Discovery pavadinimas tik vienas. Michael Jackson tikrai varis bleeps, kontaktai, ištekliai, loyals ir dauguma visų pinigų ir wherewithall per didelis inscene tokio "parodyti" kaip tai! Jis vedęs Elvis' DNR, Lisa Marie, o žmona jo gavo prekes iš jos, kaip Elvis' mirtis buvo surengtas ir sėkmingai "parduoti" arba jo dalį Szatański žiniasklaidos atgal į 1977. Grindžiamos išsamiais tyrimais ir esamus įrodymus pagal keleto patikimų asmenų ir sėkmingai tripup's žurnalistų iš Lisa Marie ir Pryscylla ir labai aišku, kad Elvis ne mirti už Graceland ir yra greičiausiai "Bega per JAV Liudytojų apsaugos programos kaip buvusi oficialiai Federalinis agentas.
    Nėra jokių abejonių, ir mano protas, kad Michael Jackson, savo rinkinį priežasčių Etapais jo "mirtis" kaip Elvis padarė ir kaip jis yra gyvas, nors ir stebi šį "įvykį", jo amžius didžiausias encore su moneymill nuolat $ pinning ir apie . Jei Debbie Rowe negauna globos MJ vaikai (vietoj pinigų, žinoma), jis lieka su Katherine Jackson kaip nurodė MJ valią. Šis susitarimas užtikrina 100% lengva prieiga MJ savo vaikams ir jie nustemba, kai jis grįžta iš "kapo" aplankyti jas tam tikru momentu!
    * Pagrindinės naujienos atveju atnaujinta: Starwitness № 1, Elizabeth Taylor kuriam MJ myli savo širdį ir sielą, taip pat buvo "atmesti", kad "atrodo" ne "memorialinis" shindig į Staples Center nurodydama ji "myli jį per daug". G L. Taylor ONE asmuo Michael tiki netiesiogiai ir buvo imaginably pirmasis sužinoti apie jo parengti evakuacijos planą ir tokiu būdu įrodyti savo ištikimybę jam ne "atsiranda" yra jo Atvadīšanās kuris po Elvis "mirtis", ir laidotuvėse, yra pats didžiausias melas vis sakė, melas, kad milijardai žmonių swalloed visai .. oh yea mažai tikėjimo!
    * Pagrindinės naujienos atveju atnaujinta: Starwitness № 2, Diana Ross paskelbė per išleido pareiškimą, jis buvo ne "dalyvauti", sako: ji taip pat apie tai! Šie 2 asmenims, Ross ir Taylor ir yra žinoma, kad arčiausiai MJ, yra jo intymūs vidinį ratą confidantes metų. ir greičiausiai Automatizuoto jam "Getaway" ir gali priimti jį į savo deathbeds kartą, arba ... ne! Įrodymai saugo montavimas ir jei palaiko vis raumenis.
    * Karščiausiomis naujienomis atveju redakcija: 2 daugiau importants apie MJ's vidinės nebuvo ne Staples Center: Uri Geller ir Chopra Deepak, 2 daugiau asmenų dėl jo gerai scenoje "mirties pabėgti"? Galimas galimybe!
    Pasibaigus "Memorial" Paslauga ", tai niekam, išskyrus mane pranešimas, matyti ir skaityti - etape backwall į Staples Center - šie žodžiai rodomi mėlynai užrašas:" Aš gyvas, aš čia amžinai "? Ar MJ palikti "žinutę" čia pats tik kai kuriuos "laidotuvėse" sugauti į ir o rosedraped, aukso karsto tikriausiai tuščia arba su lėlių viduje šeštadienis ten nenurodydamos ne viena kokia nuojauta, kad ji iš tikrųjų, yra kūnas, bet koks "organas" yra visi? .... Thanks for reading, kas yra jūsų mintis apie tai? Aš tikrai būtų įdomu išgirsti

  10. MyBelovedMJ Says:

    Aš mačiau thhat raštu 2, ir tik patikrinti jį. OH MY Viešpatie, aš drebulys. Kas po velnių jis parašė, kad? Tai Michael siųsti žinutę? Kodėl šeimos taip nusiminusi tada, aš kalbu apie Paryžiuje ir Marlon. Ar jie atsilieka Michael visose šio? Jis buvo 2 Creepy. Aš taip sielvartingas yeasterday aš verkti nesustojant 2 savaites, tačiau yeasterday buvo tik 2 nusispjauti sunku man. Ir kodėl piekła didn `t mes pamatyti jo kūną. Atsiprašome už davimo, i paprastai don `t tai padaryti, bet aš labai nusiminusi dabar. Jei jis iš tiesų yra gyvas, jis grįžta, ir tik žino, ir jis Weill proberly būti vienas iš jo koncertų datas. Toks galėtų būti kietas. Just call me Naive, tačiau šių laiškų didn `t parašyti sau ir šeimos didn` t juos ten tikrai, nei buvo keletas vadinamųjų draugų. Tik 1 asmuo galėjo padaryti, kad. Michael. Jis meistras desquises, jis galėjo atvykti stabilios centras, be beeing reganiced. Im not sure jis ten nors. Bet esu beveik tikras, kad jis yra 1 responsible for šį pranešimą. Prisiekiu Dievui mano širdis tik sustabdytas antrasis. Jei Michaelis tikrai gyvas ir jis kada nors bus galima perskaityti šią informaciją, aš noriu jį žinoti, kad aš myliu jį labiau nei ką nors, o ne jo muzika, bet kas jis buvo. Aš niekada Niezrozumiany jam ar teisėjas jam arba nieko. Protingas žmogus kartą sakė ir i qoute: Negalima perduoti judegement visiems prieš jums kalbėjo jiems vienas ant vieno, i don `t care what istoriją yra. Berniukas, jis buvo teisus. Aš tik norėčiau, kad Michael duos mums natūra ženklas, apie jį yra gyvas. Nieko, bet mabye šie žodžiai buvo. Aš Nežinau, painiojami, nors aš manau, labiau nei bet kada, kad posibillity iš himbeeing gyvas yra labai didelis. Norėčiau duoti viskas i savo gauti jį atgal, viskas. Love you Michael

  11. MyBelovedMJ Says:

    Aš gyva, ir aš čia amžinai. Aš bet mano namų, apie tai. Michael gyvas. Niekas galėjo parašyta, kad prane ¹ im ±.

  12. heisalive Says:

    MyBelovedMJ .. Jums sako, kad "žinau", kad ši įstaiga buvo karsto .. Oh really? Ar tai, nes jums buvo privvy pamatyti ją įdėti ten? ir / arba Jūsų actally AAM kūno MJ per metalo karsto ??????

  13. MyBelovedMJ Says:

    Maniau, kad jis tikrai buvo ten, kai aš pamačiau Paryžiuje kalbėti su juo. Ir ne i coulden `t pamatyti jį Lol. Bet tada aš mačiau šiais žodžiais: Kuo gyva, ir jiems čia amžinai. Tada aš pradėjau stebėtis, jei tai buvo ženklas

Leave a Reply

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.