Michael Jackson väärentänyt hänen Death

Kesäkuu 26th, 2009
by admin

Seuraavat tiedot on peräisin www.weeklyworldnews.com

New York, NY - Onko "The King of Pop" mallia "Kuningas" on faking oma kuolema?

Vuonna 1994 kysymys Weekly World News, se oli ennustettu, että supertähti Michael Jackson oli niin sydämeni kanssa painajainen hänen levoton elämä oli tullut, hän olisi väärennös omaa kuolemaansa - aivan kuten Elvis!

"Michael Jackson, kuten Elvis, on sairas ja väsynyt, että elämää suurempana ja haluaa saada elämä", sanoi maailmankuuluja psyykkinen ja metaphysician Dr. Andy Reiss kerrallaan.

"The supertähti matka on loukussa Michael vuonna Neverland. Myös siellä on erittäin hyvät mahdollisuudet hän voisi joutua vankilaan, jos hän on tuomittu lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

"Ainoa tapa lopettaa tämä sotku hän vuonna on väärennös kuolemaansa, leikata hänen hiuksia ja mennä maan alle", sanoo Dr. Reiss, joka on erikoistunut julkkis ennusteita.

Dr. Reiss mielestä Gloved Yksi yrittää paeta hänen helvetillinen olemassaolo on "kuolee" vuonna Neverland, hänen kauko huvipuisto perääntyä.

"Kannen tarina on se, että Michael Jackson on kärsinyt kohtalokas sydänkohtaus kun ratsastus hänen maailmanpyörä. Jacksonin "jää" on cremated ja hänen "tuhka" on hajallaan perusteella hänen estate ", hän selittää.

"Ainoa tapa Michael aloittaa tuoreen uusi elämä on lopettaa groteski elämän hän on nyt. Hän oppi Temppu alkaen Elvis ".

Vaikka Jackson ei lopussa hänen päivänsä hänen rakkaan Neverland, hän todellakin "die" on sydän hyökkäys iltapäivällä kesäkuun 25. 2009.

Onko Jackson suunnitelmat tulevat toteutumaan? Onko hän vielä elossa jossain?

Awaken ja Opi houkutella Wealth, Happiness ja rakkaus osaksi elämääsi.


Tunnisteet: Conspiracy, Death Hoax, väärentänyt Death
Posted in Conspiracy teorioita, Hoax Kuolema | Kommentit (53)

53 Vastaus jotta "Michael Jackson väärentänyt hänen Death"

 1. MJ tappoivat Illuminati sanoo:

  Michael kuoli. Kuka hänet tappoi? Se on ehdottomasti salaliitto tasoa koskevat 911 tiedotusvälineiden kanssa osasyyllinen.

  On viimeisten 6 kuukauden aikana, joku oli istutettu "Michael Jackson kuolee 6 kuukautta." Tämä oli jo tammikuussa'09. Miten he tietävät, että? Oliko se keino acclimate yleisön Jackson kuolee ennen kuolemaansa, että se ei ole yllätys, jos se on tapahtunut?

  Michael oli harjoittelua on KATKOTUT Center LA hänen konsertti päivän, ennen kuin hän kuoli. Hänellä oli TÄYDELLINEN konsertti joissa minulla certained hän teipillä, koska hän ei tästä asiasta aikaisemminkin. Joten me näemme tämän konsertti havaita hänen käytös ja terveyteen. Olet Fox News väittäen ", hän oli unelias eikä voinut tehdä kautta rehersals. Kuka soitti Fox tämän tarinan? Ihmiset, jotka olivat muun muassa tanssija sanoi, että hän oli hyvässä kunnossa, toiveikas ja innostunut tietoja tulevista konsertti.

  Michael kävi läpi 4 tunnin fyysistä varten vakuutusyhtiö jotka vakuutettu konserteista. Hän ei ollut mitään kysymyksiä.

  Sitten on hänen kutsuvan ystävänsä edellisenä iltana, että "hän ei tunne hyvin." Seuraavana aamuna sinulla on tämä lääkäri, Dr. Murray, joka oli vain hänen lääkärin varten VIIMEKSI 2 kuukautta hänen puolellaan aikana hänen kuolemaansa. Tämä lääkärit katoaa hänen kuolemansa jälkeen, ei ole puhunut Jacksonin perhe, eikä ole puhunut oikeuslääkäri.

  The kuolemansyyntutkija antaa ilmoitus "Ei henkirikos." Mistä hän tietää, että? Tämä lääkäri olisi voinut antaa hänelle laukausta tappaa hänet. Aikana 911 puhelua, tämä lääkäri oli Michaelin elin sängyn antaa CPR. Lähettäjää oli TELL lääkäri esittää Michael on FLOOR antaa hänelle CPR. Kaikki ei ole tämän tarinan.

  Minusta tuntuu, että joku tappoi Michael Jackson käyttäen, mitä he tiesivät hänellä oli ongelma "reseptilääkemainosten." Ne käyttävät mitä he ajattelevat ihmiset helposti uskoa, koska hänen aiemmin.

  Kuka on istutettu tämän tarinan kanssa pyynnön January 12th, 2009 kysymys väittäen, Michael olisi "kuolee 6 kuukautta?" Kansallinen Equirer väitteitä kaverukset. "Onko" kaverukset, "CIA: n?

  http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
  Pyynnön ENSIMMÄISEN REPORTED JACKO oli kuusi kuukautta LIVE IN OUR JAN 12, 2009 NUMEROSSA

  Kuva: Splash News Online
  Pyynnön raportoitu kuukautta sitten, että huolissaan kaverukset pelkäsivät Michael Jackson kuolee kuuden seuraavan kuukauden aikana!

  Tammikuun 12, 2009: Michael Jackson kuolee - ja on vain kuusi kuukautta elinaikaa, kaverukset pelkoa.

  Ikävä kyllä erittäin sairas star on vuoteenoma paljon aikaa, ja hänen electrifying vaiheessa suoritteita ovat menneisyyteen, paljastaa lähteistä.

  Incredible raportit nousi joulukuun lopussa, että Jackson taistelee harvinainen, tappavat geneettinen sairaus, joka edellyttää keuhkojen siirto. Vaikka laulaja kielsi raportit, pyynnön kerrottiin lähteistä että hänen terveytensä on heikentynyt nopeasti, koska murskaava riippuvuus, että särkylääkkeitä ja alkoholia.

  A source close to the star paljastaa: "Se on traagista. Hänen terveydentilansa on vain niin pitkälle mennyt, olin hämmästynyt, jos hän kestää kuusi kuukautta.

  "Kivut ja viina on kiinni hänen kanssaan. Ainoa tapa, jolla hän pystyi selviytymään stressin sukupuoleen skandaalit ja hänen rullan-vuoristoradalla elämä oli peittää tuskan kanssa päihdehuollon.

  "Mutta lopputulos on riippuvuuden että tapan hänet."

  King Bizarro riippuvuus huumeista "juontaa kun hänen hiukset oli poltettu tehdä Pepsi kaupallinen", sanoi lähellä lähdettä. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, "huumeiden yksinkertaisesti ovat koetelleet häntä."

  Michael's in "todella huonossa kunnossa", väittää perheen ystävä. "Hän on ollut sairaana kuusi tai kahdeksan kuukautta, ja hän vain pitää huononee.

  "Hänen lihaksia ja keuhkot ovat heikentyneet, ja hän vuoteenoma paljon aikaa. Hän voi kävellä, mutta ei kovin kauan.

  "On hyviä päiviä, Michael on voitava toteuttaa hänen lapset on kirjakauppa. Mutta hän ei koskaan pois yli tunnin. Hän on hyvin vähän voimaa ... Se on lopulta Jumalan käsissä ".

  Mutta edustaja Jackson kiivaasti kiistää star on sairas, sanoi: "Herra Jackson on hieno terveyden ja neuvotteluissa on konserttikiertue ja tv-hankkeita.

  "Michael: n taistelevat elämästään," läheinen lähde päätökseen. "Ja se ei näytä hyvältä."

 2. Tejur Star Jetur sanoo:

  En halua olla hieman yllättynyt, jos koko asia oli saatettu maksaa pois, että puoli miljardia velkaa lisäämällä myyntiä kirjaa & muistoesineiden & / tai vaihtaa mike koko identiteetti, jotta hän voi saada mahdollisuuden nähdä, mitä se on kuin elää kuten meille normaali epänormaali häiriintyneiden toiminnan folks. Mutta koska totuus on se, että huumausaineiden tai pikemminkin cocktail huumeiden pitkän ajan kuluessa on se, mitä lopulta vei hänen henkensä tai pikemminkin teki elämän ulos hänelle, luulisin että on uskottavia realistisesti ottaen. Olen vain iloinen hän oli niin hilpeällä jopa loppuun asti.
  Tejur Star Jetur

 3. Anthony Tomei sanoo:

  Michael Jackson varmasti väärentänyt hänen kuolemaansa. Kaikki hänen tavaransa ovat siirretään Neverland on raportoitu, että Movers allekirjoittivat luottamuksellisuutta sopimusta. Myös ... Jos olisin etsivä ensimmäinen henkilö Haluaisin puhua olisi Paul MCartney! MUTTA ...

  Koska Michael DID fake omaa kuolemaa, että ei olisi vaihtoehto. Hänen vanhempansa ovat käytyään hänen liiketoiminnan ja pian Neverland Ranch tulee uudelleen ja uusi Michael Jackson-albumin on tuettava Joe Jacksonin uusi levy-yhtiö. JUST WATCH!

 4. Andrew Says:

  K
  Jos Michael Jackson on kuollut, niin miksi ei jokainen tarina pitää muuttumassa. Aluksi kerrottiin, että Jackson oli HAKU suuri iltana hänen "Kuolema". Mitä olen lukenut online noin ns ruumiinavaus Jackson ei voinut puhua, siirtää tai mitään, sillä hän oli ihmisen luuranko. Sitten video Michael Jackson "elin" itse pussi istui jopa kuten Michael Myers vuonna Halloween H2O. Selittäkää minulle, miten elin näyttää siltä kuin se istui asti, jos laitos on kuollut?

 5. wishful09 sanoo:

  Uskon, että tarina pitää muuttumassa, koska ihmiset eivät yksinkertaisesti Messing ylös. Jos useat ihmiset ovat mukana, sitten tarina yli todennäköisesti jatkossakin muuttumaan. En usko, että se on mahdollista, että Michael oli murhattu, mutta olen hyvin uskoa, että hän voi olla väärennetty kuolemaansa. En toki halua sitä mieltä, että hän oli murhattu. Se helpottaa mielestäni uskoa, että hän on jossain onnellinen siitä, miten niin monet ihmiset ovat grieving hänelle.

  Se on erittäin vahva mahdollinen hän väärentänyt hänen kuolemansa koska Jermaine on melkein liian jatkuvasti siitä, että hän haluaa Michael ruumis haudattiin Neverland. Silti hän doesnt halua muistomerkki siellä. Ne pitää muuttuviin hautaaminen paikoin lähes niin kuin ne ovat tarkkailun Michael itse. Tiedän, että tämä kuulostaa hullu vaan kuulet minua. Miksi he haluavat olla muistomerkki on Staples Center? Se on liian aavemainen. Ymmärrän kysynnän tuulettimia, mutta jossain vaiheessa olisi sama kuin se on liian paljon. Thats outo paikka muistomerkki erityisesti koska hän oli vain treenejä siellä viime viikolla. Lisäksi he pitävät siitä, että tämä muistomerkki on kyse tuulettimia, kuin jos johtaa jotain muuta. Se voi vain olla minun toiveajattelua mutta Im olettaen jotain mene alas tiistaina. Jos ei Tiistai sitten hänen syntymäpäivänsä. Jos ei sitten, sitten hyväksyy, että hän voi olla todella siirtynyt pois. Kaikki nämä ihmiset tulevat ulos sanomalla hän väärin huumausaineiden vaikuttaa hieman off minulle. Tapa, jolla uutiset myyntipisteistä tajuta, että kaikki on huolestuttava. Oikeasti, se on varsin helppo tehdä tämän vaikka olet Michael koska tiedotusvälineissä uskoo mitään lähteitä kertoa heille. Jokin on pielessä, niin kysymys posssibility hänestä ollaan elossa ei ole naurettavaa. Palata tarinoita, koska viime viikolla, ja lukea niitä. Te kaikki tulevat huomaamaan, että mitään todella otteluihin asti tämän epäilyttävistä sairaanhoitaja tulee eteenpäin. Sitten yhtäkkiä on sama huumeiden löytyy kotiinsa päivää myöhemmin. Niin hyvin convient.

 6. MyBelovedMJ sanoo:

  OH MY Herra! En voi belive että Michael actuelly on klooni itseään .. ystävä HÄNEN, joilla on ollut surgury .. OH Rakas Jumala. Mitä hittoa se tarkoittaa. Onko hän vielä elossa?

 7. MyBelovedMJ sanoo:

  Se on lopullinen, rakkaani on kadonnut. Ei tämä KATKOTUT Center Tänään oli väärennetty. Paris, puhunut hänen isänsä mikrofonin viimeinkin ans hän sanoi, ja lainaan: Siitä lähtien olen syntynyt, minun dadi on ollut paras dadi koskaan, rakastan sinua niin paljon. Ja sitten hän oli täydellinen jakautuminen. Hän on 11-vuotias tyttö, miten hän fake siitä. Hän ei ole elossa. Hän on mennyt . Lopulta sain sen tänään, osa minua juuri kuollut. Jos haluat nähdä, että arkun Michael `s elin, joka oli vain kova. Lopulta sain sen. Oma lovedone on kadonnut. Ja hän saa "apear" lavalle yhä uudelleen. Ei edes Lontoossa, kuten jotkut ovat sanoneet. Hän on todella mennyt. Sydämeni on niin rikki, En voi uskoa sitä. Viestini Michael, on sama kuin Latoya kirjoitti: Michael, kun 50 vuoden odotuksen, Jumala on lopulta kutsutaan sinut kotiin, tekemään mitä teet parhaiten.
  Hän jaettua teidän extrodenary lahjakkuutta kanssa meille kaikille monien decates, ja nyt se "aika voit Levitä siivet huomattavasti korkeamman tason, joka ofcause tiedän teidän tekevän, ja yhdessä muiden Angels, ja antaa heille incredeble suorituskykyä . Ja pitää Angels smileing. Rakastan sinua syvään ja En voi odottaa, teet uudelleen. Mike, sinulla on aina minun unia. Rakastan sinua niin hyvin, hyvin, hyvin, hyvin paljon

 8. MyBelovedMJ sanoo:

  Myös kovia olemme tehnyt `t saada nähdä hänen ruumiinsa, minä tiedän, että hän oli, että arkku

 9. heisalive sanoo:

  Olen vakuuttunut 100 +%, että Michael Jackson vaiheittaiset oman kuoleman karata ja mennä kanssa NORMAL elää muualla ... että minun sisäinen ääni on ennustanut minulle sillä hetkellä hänen "kuolema" oli ilmoitettu, ja se pitää nopeampaa minulle käynnissä. Olen myös oikeudellista avustajaa ja olen HAKU tätä asiaa kuin "jos" ja kaikki osat, kuten Discovery mainitakseni vain yhden. Michael Jackson on todellakin otsaa bleeps, yhteystiedot, resurssit, loyals ja ennen kaikkea rahaa ja wherewithall on suuri inscene tällainen näyttää tältä! Hän avioitui Elvis "DNA, Lisa Marie ja vaikka naimisissa häntä, sai tavarat häntä kuinka Elvis" kuolema oli lavastettua ja menestyksekkäästi "myydä" suurelle yleisölle, että saatanallinen media takaisin vuonna 1977. Perustuu laajaan tutkimukseen ja olemassa olevat todisteet useita uskottava yksilöiden ja onnistunut tripup n toimittajien ja Lisa Marie ja Priscilla molemmat, on hyvin selvää, että Elvis ei kuolla milloin Graceland ja on kaiken todennäköisyyden piilossa kautta Yhdysvaltojen Witness Protection Program kuin entinen virkamies liittovaltion agentti.
  En epäile, että Michael Jackson, omaan asettaa syistä vaiheittaiset hänen "kuoleman", kuten Elvis oli ja on, kuten häntä on elossa jonnekin ja seuraa tätä "Tapahtuma", kuten hänen koskaan suurin encore kanssa moneymill jatkuvasti $ pinning ja on . Jos Debbie Rowe ei saa säilyttää MJ: n lapset (sijasta käteisellä tietysti), se säilyy Katherine Jackson ilmoittaman MJ tahto. Tämä järjestely varmistaa 100% helppo pääsy MJ hänen lasten ja ne on yllättynyt, kun hän palaa tiedonanto "hautaan" vierailla ne jossain vaiheessa!
  * Breaking news tapauksessa päivitys: Starwitness nro 1, Elizabeth Taylor, joille MJ rakastaa hänen sydämen ja sielun ja samoin on "laski" ja "näyttää" on "muistomerkki" karonkka klo sinkilät keskus, jossa hän "rakastaa häntä liian paljon". Ms Taylor on yksi henkilö Michael trustit epäsuorasti ja oli imaginably ensimmäinen henkilö kuulla hänen elaborate paeta suunnitelman ja siten osoittautunut hänelle uskollisuutta hänelle ei "esiintyy" tässä hänen sendoff jotka sen jälkeen, kun Elvis "kuoleman" ja hautaustoimistot, on ylivoimaisesti suurin valhe koskaan kerrottu, valhe, että miljardit ihmiset ovat swalloed koko .. Ai jaa vähän uskoa!
  * Breaking news tapauksessa päivitys: Starwitness nro 2, Diana Ross ilmoitti kautta julkaissut julkilausuman hän ole "läsnä", puhuu: hän on myös tästä! Nämä 2 yksityishenkilöille, Ross ja Taylor sekä tiedetään olevan lähimpänä MJ, ovat osa hänen intiimi sisempi ympyrä confidantes vuosia. ja kaiken todennäköisyyden mukaan auttaneet häntä hänen "Getaway" ja ehkä Myönnän sen omaan deathbeds joskus, tai ... ei! Todisteet pitää asennus ja asia pitää saada lihas.
  * Breaking news tapauksessa päivitys: 2 lisää tärkeitä ja MJ: n sisäpiiri olivat puuttuvat Staples Center: Uri Geller ja Chopra Deepak, 2 enemmän henkilöiden hänen hyvin vaiheittaiset "kuoleman paeta"? A todennäköisesti mahdollisuus!
  Päättymisen jälkeen, että "Memorial Service", ei kukaan muu kuin minä huomautus, nähdä ja lukea - siinä vaiheessa backwall ja Staples Center - nämä sanat esiintyvät sinisellä kirjasimilla: "Olen elossa ja olen täällä ikuisesti"?? Onko MJ jättää "viesti" tässä itse vain joitakin niistä "surijoita" pyydetty päälle ja vaikka rosedraped, kulta arkun todennäköisesti tyhjä tai nukke sisällä lau siellä antamatta pois yhden millään Vibe että se tosiasiassa oli kuollut elin, mitään "elin" ollenkaan? .... Kiitos käsittelyssä, mitkä ovat teidän ajatuksia tästä? Olin varma, että olisi kiinnostunut kuulemaan

 10. MyBelovedMJ sanoo:

  Näin thhat kirjallisesti 2, i juuri tarkistanut sitä. OH MY LORD, i got vilunväristyksiä. Kuka helvetti kirjoitti, että? Onko Michael lähettämällä meille viestin? Miksi perheen niin järkyttynyt sitten puhun Pariisissa ja Marlon. Ovatko ne takana Michael tässä kaikessa? Se oli 2 kammottava. Olin niin surun yeasterday, i on huutava välilaskuton 2 viikkoa, mutta yeasterday oli vain 2 hiton kova minulle. Ja miksi hitossa tehnyt `t saamme nähdä hänen ruumiinsa. Sorry for vannoo valansa, i tavallisesti don `t tehdä niin, mutta olen melko järkyttynyt juuri nyt. Jos hän on elossa, hän tulee takaisin, minä vain tiedä sitä, ja se Weill proberly olla yksi hänen konserttien päivämäärät. Se voisi olla niin cool. Soita minulle sinisilmäisiä, mutta nämä kirjeet tehnyt `t kirjoittaa itse, ja perheen tehnyt` t laittaa ne siellä varma, eivätkä jotkut ns ystäviä. VAIN 1 henkilö olisi voinut tehdä sitä. Michael. Hän on mestarilliseksi desquises, hän olisi voinut tulla vakaa keskus, ilman beeing reganiced. Im ole varma, että hän oli siellä kuitenkin. Mutta olen lähes varma, että hän on 1 responseble kyseisen viestin. Vannon Jumalan sydämeni vain pysäytetty hetki. Jos Michael on elossa ja hän joskus voi lukea tämän, haluan hänen tietävän, että rakastan häntä enemmän kuin mitään muuta, ei hänen musiikkiaan, mutta kuka hän oli. En ole koskaan ymmärtänyt väärin häntä, tai tuomarin häntä tai mitään. Eräs viisas henkilö sanoi kerran, ja i qoute: Älä siirrä judegement ketään, ennen kuin olet keskustellut niitä yksi yhteen, i don `t varovainen mitä tarina on. Poika oli hän oikeassa. Toivon vain, että Michael saisimme jonkinlaista varten merkki, hänestä on elossa. Mitään, mutta mabye nämä sanat oli. I dunno, sekavia, vaikka olen sitä mieltä, enemmän kuin koskaan, että posibillity on himbeeing elossa on erittäin suuri. Haluan antaa kaiken i omia saada hänet takaisin, kaikki. Rakastan sinua Michael

 11. MyBelovedMJ sanoo:

  Olen elossa ja olen täällä ikuisesti. I bet kotiini, on tämä. Michael on elossa. Kukaan muu ei voi olla kirjallinen että viesti.

 12. heisalive sanoo:

  MyBelovedMJ .. te sanotte, että "tietää", että laitos oli arkun .. Voi todella? Johtuuko se siitä, että olit privvy näkemään sitä, että häntä olisi siellä? ja / tai sinulla actally SAW ruumiin MJ kautta metalli-ja arkun ??????

 13. MyBelovedMJ sanoo:

  Luulin, että hän todella oli paikalla, kun i näki Pariisin puhua hänelle. Eikä i coulden `t katso sen läpi lol. Mutta sitten näin nämä sanat: Im elossa, ja im täällä ikuisesti. Sitten aloin ihmetellä, jos se oli merkki

 14. heisalive sanoo:

  Voit MYbelovedMJ: Jos haluat oman kustannuksella, Elvis "elin" näytettiin avoimessa ruumisarkku. Tämä ei kuitenkaan ole Elvis "body lainkaan, kasvojen piirteet," laitos "ja niiden todellinen Elvis eivät täsmää, esp. että mopsi nenä sen laitoksen vs. Elvis "täydellinen latinalaisin nenä on yksi kohde, sauvat ulos kuin kipeä peukalo. The "laitoksen" oli joka airconditioned arkun? Nyt, mitä olisi Jäädytetyt COLD SiTFF tarvitse ilmastoituja ruumisarkun?

  On hyvin todennäköistä, että vaikka naimisissa Ms Presley, Michael Jackson ei ole vain tavaroiden miten vaiheessa omaa kuolemaa menestyksekkäästi, mutta sai myös "tehdä ja dont n luettelo, yksi erä, jonka on saattanut:" pitää ruumisarkku suljettu aina "... on muistomerkki ja / tai hautajaiset, että" henki "on kuollut henkilö, ruumisarkku antaa pois tunnistettavissa" fiilis "ja se ei samat hautausmaa .. kun vierailet Arlington Cemetery lähellä Washington DC, koet vibes alkaen JFK pysyvän hänen hauta. Sanon tämän, koska olen ollut siellä ja kokenut sitä.

  Saada realistisempi ote siitä, mitä se julkaistaan tällä sivustolla, suosittelen teitä lukemaan huomattavasti noin Elvis "kuolema" ja tosiasiat puhuvat sitä vastaan. Näin antaa sinulle paljon parempi ojbective aiheesta "kuolema" on Michael Jackson. on sitä!

 15. MrsBenjamin sanoo:

  Minulla on jotain, että haluan, että te kommentoida. Mutta kun saimme uutisia kertomus siitä, miten Michael näytti, kun ensihoitajat saivat siellä dosent sovi kuvausta kuvan, kun hän oli takana oleva ambulanssi. Heillä oli nimenomaan sanonut Michael oli täysin Bald. Mistä im nähdä kuvan. Hän oli täynnä hiuksia ... siis kunnossa .. Tuletteko sairaalan joten aikoo esittää peruukki hänelle? .. Anyone?

 16. ejay5131 sanoo:

  Olen niin iloinen, muut ihmiset uskovat, että hän on yhä täällä. Olen seurannut tätä MJ tarina niin läheinen ja tietää yksityiskohtaisesti kaikesta. Se oli sitten, että olen alkanut kysymykseen, jos hän on todella kuollut. Että muistomerkki oli hyvin vaiheittain, vaikka olinkin itkeä koko muistomerkki. En voinut ymmärtää, miksi hänen perhe ja lapset olivat niin rauhallinen ja ei itke. Tarkoitan tässä olen Tuntiessaan tämän miehen, ja olen täysin tuhoutunut, että hän on poissa. Ja sitten, kun Paris puhui äsken ei usko, että tunne-elämän yhteydessä surra ja menettää, eikä repeämiä. Ja miksi ei hänen läheiset ystävät olisivat läsnä, he sanovat Michael ei ymmärrä niitä grieving yksityisesti. Sitten tuli täysin epäilyttävistä kun lopussa, muistomerkki oli suuri kuvaruutu, jossa sanat "Olen elossa ja olen täällä ikuisesti". En osta sitä. Ja miksi AEG on vakuutus, joka kattaa "yliannostus" mutta ei "luonnollisista syistä"? Ja jos Jacksons vuokrattujen liikkuvat pakettiautot tulla ja poistaa kohteita The Mansion, kuinka he eivät löydä huumeita, että poliisi löytyi kuten 4 päivää myöhemmin? Ja kaikki tämä sirinä noin biologinen isä lapsia, on tämä "todistaa" ne eivät mjs ja sitten he katoavat kanssa "oikeaa" isä. Miksi MJ piilottaa ne kaikki nämä vuodet ja viime kuussa, they've ollut hänen kanssaan, ei naamarit. Niin paljon kysymyksiä, että niin monet eivät pyydä, en koskaan pidä tätä häntä lainkaan, ehkä hän on löytää onnen, että jälleen kerran media kertoo meille, mitä meidän pitäisi ajatella häntä. MJ, jos siellä, minusta sinun ei mennyt tässä maailmassa.

 17. carelesslove46 sanoo:

  En ole koskaan kuullut, että
  vakuutus kattaa
  kuolemaan yliannostus .. On tapaturmaisen kuoleman kattavuutta.
  Ja tietysti kuolemaan luonnollisista syistä .. Haluaisin ajatella Michael on elossa ..
  Mutta olen vakavasti epäillä sitä. Se olisi aivan liian monet ihmiset vetää tämä asia pois päältä .. Ja voisi jokainen voi luottaa? Myös Mike olisi koskaan anna tyttärensä saada ja vain
  valehdella niin .. Lisäksi olen nähnyt lopullinen footage Michael treenejä. Ei vain
  hän näyttää aivan liian ohut hänen korkeus .. Hän on selvästi puuttuvat energian .. Hänen kaunis ääni koskaan horjua n vaikka .. aika hyväksyä todellisuutta kaverit .. Vaikka
  perhe oli sallittua julkisen katsella kehon sitten olisi vielä ollut ihmisiä, jotka ovat sanoneet, se ei ole oikeastaan Michael .. Tai "vaha harjoitustestien teorian olisi tullut uudelleen. Tein sellaisia
  sitä mieltä, että Elvis on faking
  hänen kuolema olisi voitu
  mahdollista, koska hän oli ollut
  versio, jossa on vähintään kaksi
  presidentin ja oli muita ystäviä hallituksen ja
  lainvalvontaviranomaisten .. En ole koskaan
  kuullut mitään, että
  Michael ..
  Mike Rakastan sinua .. jää
  te .. Lepää rauhassa kaunis
  enkeli ... xoxoxoxo

 18. Hollanti Says:

  En tiedä, onko MJ on elossa vai todella kuollut, mutta monet asiat eivät täsmää tai ovat erittäin sattumaa. Suurin osa niistä on käsitelty jo täällä, mutta olen puuttuu. On muistomerkki, juuri ennen "Olemme maailmassa tehtiin, Kenny Ortega oli lyhyt puhe ja hän teki pienen virheen, jota kukaan ei näyttänyt ovat huomanneet. Kun puhutaan harjoituksissa on Sinkilät, hän sanoo ", kun olimme täällä, vähän alle viikko sitten." Kun kuulin, että minulla oli jotain tyyliin "WTF? Alle viikko sitten? On pyrki 2 viikkoa! "Se ei ole virhe, joka päivä tai kaksi, mutta hän on jotain koko viikon väärässä. Lipsahdus?

  En ole eikä ole koskaan ollut suuri ihailija MJ ja minulla on vain tuli kiinnostunut siksi, että intensiivinen tiedotusvälineissä. Yleensä voin arvioida ihmisiä melko hyvin ja minulla on koskaan ollut pettivät Vaistoni tunne (joka ymmärtääkseni ei tarkoita sh! T muita ihmisiä). Tässä nimenomaisessa tapauksessa minun gut tunne kertoo minulle maailma on tahallisesti. pidetään pois joitakin asioita ja maailma on tarkoituksella on ruokittu ristiriitaisia tarinoita. Kaikki ne on tehtävä on kertoa tiedotusvälineiden ABC ja tiedotusvälineiden puolestaan tehdä ja lisätä D till Z. Kaikki tietävät tiedotusvälineiden mekanismeja, eikö?

 19. Hollanti Says:

  Myös unohti lisätä seuraavaa. Kun muistomerkki, helikopterit olivat seuraavan autosaattue joka sanoi (aikana kattavuus) sisällyttää ruumisarkku. Ainakin tämä oli CNN. Sitten autosaattue pysäytettiin hotellissa Beverly Hills ja IMHO ei ruumisauto kuljettavaa lipas oli esitellä siellä. Olin virittänyt on CNN, mutta samalla myös ETOnline ja ne oli myös toinen virta käy ilmi materiaalin ampui alkaen helikopterin jälkeen musta van (ei ruumisauto kuin käyttää niin, että Sinkilät) ajaminen alas freeway. Jokainen tietää, jos kyseinen musta van meni, sillä virta oli leikattu pois, kun se osoitti tämän van edelleen annetun freeway. Tämä musta van ei jätä Sinkilät, mutta sitä ei ole mukana muita autoja. Ole poliisi, ei Rolls Royces, ei mitään. Itse asiassa se ajoi alas freeway melko nimetön ja olisi voinut mennä minnekään ilman että kukaan epäillä oli kytketty suoraan MJ: n muistomerkki.

 20. bexuk sanoo:

  I kysyivät, miksi useimmat MJ läheisimpiä ystäviä werent on Sinkilät keskusta muistomerkki mutta ehkä ne menivät yksityisen hautajaiset pidettiin Forest nurmikoilta ruumishuoneella ennen käsin? Me dont tiedä, kuka meni siihen.

 21. Angel36 Says:

  Näitkö sen beuatiful kuva loppuun, muistomerkki?
  Se oli kuva liberiangirl että hän oli takana kamera.
  Ehkä hän johti hänen koko muistomerkki itse!
  Se on erittäin kaunis kuva, mutta miksi tämä kuva, jos hän ei ole suunnattu sen itsekin.

 22. MyBelovedMJ sanoo:

  Ehh sanoa uudelleen. I kumaraselkäinen whatching kun näin sanat apear annetun vaiheessa backwall: Im elossa, ja Im täällä ikuisesti. Tunsin sairas, ja sain vilunväristyksiä, joten sinun pitää täyttää minut, jos sinulla don `t mielessä?. Lopussa, memoriel?

 23. Angel36 Says:

  Lopusta ne osoitti kuva michael takana kamera kun jossa ampuminen laulun Liberian girl.Where hän sanoi: "thats on purkissa." Ja kun hänen hymy on niin söpö.
  Miksi he valitsevat että kuva lopussa, kuten hän on suunnattu koko muistomerkki.

 24. He.is.alive sanoo:

  Hollanti: Olen teidän kaikkien kanssa tavalla, teidän lähettämistä ei sentimentaalinen, mutta käytännöllinen ja uskallanko sanoa, ankarasti realistinen ... lipsahdus on Ortega aikana muistomerkki? Kyllä, täysin mahdollista sekä eri yksilöiden ja "tilanteissa", kuten "katosi ruumisarkku" jne. enemmän vihjeitä niille meistä, jotka etsivät heitä ... Media on kuitenkin luotan massoista ottaa niellä koko "kuoleman" on MJ ja näyttää ole liian huolissaan toisen guesser n joukkoomme.

  Olen tarkastellaan jokaisen palan tietoja suurennuslasin silmälasit, vähitellen se yhdessä kuin palapeli.

  Kuten toisessa blogger lähetetty, Elvis "vaiheittaiset kuolema oli helpompi tehdä ja saada pois, koska siellä oli paljon vähemmän median vaikutus ilman internet-ja matkapuhelimesta / kameroita ja niin edelleen. Sitä suuremmalla syyllä, että a.) pelastautumisreitistä reititys ei ollut suunniteltu tai ohjauksessa ja niin me saamme "sloppy" menettää päättyy "johtolankoja" .. TAI .. b) koko "tuotantoa" on suunniteltu vuotaa etikettivirhe jotta varuillaan "Hei, toinen arvaa kaikki tämä" ... joko tai, tiedotusvälineiden kanssa nyt kellutus-ja kehruu kaikki huumeet löytyy MJ: n talo, nämä gullable tarpeeksi nyt "pistetään" jos armahtaa pun kanssa "likaisia salaisuuksia" noin MJ joka yrittää poistaa kaikkia epäilystäkään siitä, että asiat saattavat olla toisin ..

  En ole sitkeä, tunteiden Michael Jackson-fani, mutta se on tästä syystä en voi niin selvästi määritellä signaaleja suolistossa ... MJ tehnyt liikkua ja katosi .. Olen vakuuttunut siitä.

 25. MyBelovedMJ sanoo:

  Angel36, Im teille nyt, olen vain katsonut sen. Ja tunsin sairas uudelleen. Tämä memoriel on niin paljon piilotettuja johtolankoja, että melkein voi `t usko sitä. Im menossa hullu täällä, Im ajatella Michael koko päivän, yrittää muistella, ja löytää joitakin vastauksia tässä kaikessa. Ja että Lause: Im elossa, ja Im täällä ikuisesti. on juuri metsästys minulle. Minusta tuntuu että olen jotenkin on selvitettävä, missä hän on. Tämä on unbearelble minulle tuskaa. En voi käsitellä sitä. Toivon, että saamme enemmän vastauksia Concert hänen syntymäpäivänsä. Mielestäni on aika outoa, että ne "perhe" haluaa olla elämän kuten hologrammi, Michel siinä vaiheessa, sining ja danceing heidän kanssaan. Hmmm Toinen vihje mabye. Miksi helvetissä he tehdä niin? Tai Mabye olisi IRL Michael, En tiedä, En voi edes ajatella suoraan enymore. Im niin lohduton

 26. wishful09 sanoo:

  Mybeloved,

  Kuulostat kuten minulle. Minusta tuntuu että olen hullu tämän. Minusta on välttämätöntä, jotta ihmiset olisivat kysymys asioita. Niin paljon ei ole lisätty, ja sulkeminen ei ole olemassa minulle. Jos lääkäri ei tiedä osoitetta, miksi didnt hän huutaa yhdellä lapsella? He olivat talon, oikea? Myös, uutiset piristyi on oletettu Ghost in Neverland, mutta ne eivät käsittele mitään koskevat imposter Lontoon lehdistötilaisuudessa. Shouldnt joku on ilmoittautui nyt ja sanoi kyllä, että oli Michael. Puhuja on perhe, ehkä? Liian monet asiat eivät ole lisäämällä. Minusta on myös outoa, että he haluavat Michael hologrammi. JOS Michael on kuollut, tämä perhe tarvitsee apua. Ne ovat ongelma on liian outoa. Ja missä oli Jesse Jackson? Hän olisi pitänyt lavalla ottaen.

 27. Samantha sanoo:

  Jos tarkastellaan arkku on melko pieni, ja kuka tahansa voi ja kirjoitti "Im elossa ... ja täällä ikuisesti" Se dosent tarkoita michael kirjoitti sen, en todellakaan tiedä, kuka uskoa näin myöhäisessä vaiheessa, koska kaikki pitää muuttaa tarina . Ahhh! im niin lohduton, tämä on ollut huonoin vuosi!

  Im iloinen i wasn't ympäriinsä Elvis's Death ...

 28. Samantha sanoo:

  Ja MJ Sulje friends Sano että MJ oli täynnä yllätyksiä, ja he sanovat Michael vihasi Drugs & Alcohol, joista olen samaa mieltä MJ oli melko luotettava.
  Mutta idk, i dont edes tiedä, mitä ajatella Hänen ainoa asia thats läpi mielessäni. Haluan vain päästä alalaidasta!

 29. SilverFlame sanoo:

  En vain tiedä enää. Yksi minuutti Luulen, että hän on elossa ja seuraavan Luulen, että hän on poissa. Mitä hämmentää minua eniten se, että jos hän on elossa, hän voi tulla takaisin itse? Hän on tehnyt rikoksen faking kuolemaansa? Ai minä toivon, että hän on elossa, mutta haluan täysin Vihaan hänet on pidätetty tai huonompi faking kuolemaansa. Olen niin lohduton noin ne kaikki!

 30. MyBelovedMJ sanoo:

  Jos Michael "väärennetty" Hänen oma kuolema, Ketään ei saa tuomita häntä tai naything. Hän teki sen, mitä hän voi tehdä, pitää itse turvassa. Tämä juttu on pidätetty, i don `t think so. Monilla ihmisillä on fakeing omia deaths.I älä usko, että hän olisi pidätetty. Mutta se ei ole importent jos hän joskus tulee takaisin. The importent asia, jos hän on elossa ja terveenä.

 31. ejay5131 sanoo:

  Kaikki tapahtumat kesäkuussa 25 ja kaikkia tapahtumia jopa heti kohta siihen suuntaan, että Michael on elossa. En kuitenkaan usko, että koskaan nähdä hänet vielä kerran .. jos ajatellut, kuinka tiedotusvälineet ja ihmisiä kohdella häntä vuosina 1993 ja 2005 oli huono ... kuvitella, mitä tämä DO! Kesäkuuta 25/09 kuningas pop "kuollut", mutta henkilön vapaaksi valvonnan oli syntynyt!
  Michael, et ole yksin, me olemme täällä teidän kanssanne!! <3

 32. bexuk sanoo:

  Hän luultavasti olisi arested sen jälkeen, kun kaikki on petos.

  Katso linkki vastaava skenaario, joka tapahtui uk ei niin kauan sitten-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? Iref = mpstoryview

  Vain tämä kadonnut henkilö oli asunut perheen kotona koko ajan!

  Ainoa tapa MJ voisivat palata olisi, jos on käynyt ilmi, hän oli siepattu tai jotain tai se oli kyse väärässä identiteettiä.

 33. MyBelovedMJ sanoo:

  Ejay5131. I totally hear you. I just wish that Michael could read all of this, so he could see how much we really love him, and support him. And that NOONE would blame him for doing this. We totally understand him. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

 34. dikki Says:

  i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

 35. admin sanoo:

  The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
  MJHD Admin

 36. Banessa Says:

  SilverFlame/Bexuk I believe some one already stated that as long as the “death Certificate” is not sign by any Doctor, it is not valid; therefore, MJ would not have committed any crime.
  We also have to imagine that he must have had a big reason for having done this. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
  Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
  In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
  Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
  I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
  A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
  Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
  Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true Jumalan siunausta!

 37. ejay5131 sanoo:

  hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

 38. Banessa Says:

  Hei kaikille! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
  I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
  Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
  If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
  The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
  This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
  I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

 39. dynamite Says:

  Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

 40. dynamite Says:

  And dont care who they hurt along the way with there lies

 41. MyBelovedMJ sanoo:

  Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

 42. dancer1792 Says:

  Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

 43. Banessa Says:

  dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
  It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

 44. MrsBenjamin Says:

  @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

  HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

  http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

 45. MyBelovedMJ sanoo:

  If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Rauha

  “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

 46. MyBelovedMJ sanoo:

  So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
  link above.

 47. MyBelovedMJ sanoo:

  OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

 48. Banessa Says:

  @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
  I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
  Again, I am sorry for the prior mistake.
  God Bless

 49. Banessa Says:

  @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

 50. Banessa Says:

  @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

 51. dynamite Says:

  As long as his happy and ok then im happy

 52. MyBelovedMJ sanoo:

  Banessa Kiitos paljon. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.