Michael Jackson, ölümünden sahte

26. Haziran 2009
admin

Aşağıdaki bilgiler www.weeklyworldnews.com kimden kaynaklandığı edildi

New York, NY - 'Has Kral Pop' taklit Kral tarafından kendi ölüm numara mı?

Haftalık Dünya Haberleri bir sorun 1994 yılında, bu süperstar Michael Jackson kadar onun sorunlu hayat, o sahte de kendi ölüm olmuştu bu kabus - Elvis gibi olan yüreği olduğunu tahmin oldu!

"Michael Jackson, Elvis gibi, hasta ve yorgun olan efsanevi bir hayatı elde etmek istiyorsa," dünya-ruhsal ve metafizikçi ünlü Dr Andy Reiss zaman söyledi.

"Bu gezi süperstar Michael Neverland olarak kalmış bulunmaktadır. Ayrıca burada çok iyi bir şans eğer çocuk cinsel istismar suçlu's o hapishanede son verebilir's.

O's in bu karmaşa dışında "tek yolu sahte yaptığı ölüm, onun saç kesim ve gizlenmek," Dr Reiss eden ünlü tahminler konusunda uzmanlaşmış söyledi.

Dr Reiss tarafından "" Neverland in onun uzak eğlence parkı gerileme ölüyor onun kötü varlığı kaçmayı deneyin olan eldivenli bir inanmaktadır.

"Kapak öyküsü ise onun dönme dolap sürme bu Michael Jackson ölümcül bir kalp krizi yaşadı olacaktır. Jackson's' ve cremated olacak 'hala onun' külleri onun Stationwagon sebepleriyle üzerinde dağınık olacak "diye açıklıyor.

Michael için bir yeni hayata başlamak için "tek yolu şimdi sahip garip yaşam sonuna etmektir. O Elvis gelen numara öğrendim. "

Bu Jackson günleri onun sevgili Neverland sonunda ama o gerçekten "" Haziran ayının sonra 2009 25. bir kalp krizinden ölmek yaptım.

Jackson's semere vermek planlıyor mu? Hala bir yerlerde yaşıyor mu?

Uyandır ve öğrenin Wealth, Mutluluk ve Aşk hayatınızın içine çekmek için.


Etiketler: Conspiracy, Ölüm Hoax, sahte Ölüm
Komplo teorileri, Hoax Ölüm olarak gönderildi | yorum (53)

53 Responses to "Michael Jackson" ölümü sahte için

  1. MJ Öldü Illuminati tarafından Says:
    28.

    Michael öldürüldü. Kim onu öldürdü? Kesinlikle medya complicit ile 911 ve düzeyde bir komplo's.

    Son 6 ay için, bir "Michael Jackson 6 ay içinde ölecek yerleştirilmiş oldu." Bu geri Ocak'09 oldu. Nasıl bilebilirler ki? Bu Jackson ölümünün öncesinde ölümü için değil, bir sürpriz eğer oldu yapmak için kamu havaya alıştırmak için bir yol oldu?

    Önce öldü Michael elyaf Merkezi LA yılında konser gün at uygulamak oldu. O benim çünkü geçmişte bunu o taped hangi certained yaşıyorum bir TAM konser vardı. Yani, onun tutum ve sağlık algılamak için bu konser göreceksiniz. Sen Fox News "dedi uyuşuk ve de rehersals üzerinden yapmak couldn't iddia var. Bu hikaye ile Fox denir? İnsanlar orada Dansçının dahil edildi o büyük formu, iyimser in ve yaklaşmakta olan konser hakkında bir heyecan söyledi.

    Michael 4 saat fiziksel aracılığıyla konserlere sigortalı bir sigorta şirketi için gittim. O hiçbir sorunları vardı.

    Ölümü sırasında onun tarafında, Dr Murray, ancak daha sonra ona "o iyi wasn't feeling söyleyerek önce arkadaşı gece arama var." Ertesi sabah bu doktor var son verdiği hekime 2 AY. Bu doktorlar, ölümünden sonra, Jackson ailesinin konuştum değildir ve kaybolur sorgu yargıcı bahsetti değil.

    Bu sorgu yargıcı yaptığı açıklamada "Hayır faul verir." Ne o biliyor mu bu? Bu doktor onu onu öldürmek için çekim verilmiş olabilir. Ve 911 araması sırasında, bu doktor yatak CPR veren Michael gövdesi vardı. Bu hareket memuru yere onu vermek CPR Michael koymak için doktor TELL gerekiyordu. Bu hikaye bir şey değil doğru olan.

    Birisi ne o "reçeteli ilaçlar ile ilgili bir sorun vardı biliyordum kullanarak Michael Jackson öldürdü düşünüyorum." Onlar ne düşünüyor insan kolayca onun son dolayı iman edecekler kullanıyorsunuz.

    Kim Ocak, 2009 sayı 12, "6 ay içinde ölür?" Ulusal Equirer iddiaları "arkadaşım Michael iddia Ulusal Enquirer bu hikaye yerleştirdi." Mi "arkadaşım," CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    BİR İLK ENQUIRER rapor Jacko HAD altı ay Canlı Bizim OCAK 12, 2009 Issue

    Fotoğraf: Splash News Online
    Bu ENQUIRER ay önce endişeli arkadaşım sonraki altı ay içinde ölür Michael Jackson korktukları bildirildi!

    Ocak 12, 2009 FROM: Michael Jackson ölüyor - ve yaşamak için sadece altı ay var, arkadaşım korkuyorlar.

    Maalesef, bu son derece kötü yıldız kadar zaman ve yatalak onun heyecanlandırıcı sahne gösterileri, son bir şey vardır açığa kaynaklar.

    İnanılmaz raporları geç Aralık ayında su yüzüne bu Jackson nadir, ölümcül genetik bozukluk mücadele ve akciğer nakli gerektirir. Her ne kadar şarkıcı bu haberleri yalanladı, The ENQUIRER kaynaklardan sağlığıyla hızla felce uğratan bağımlılığı nedeniyle ağrı kesiciler ve alkol için kötüleşen tarafından söylendi.

    Yıldız bir kaynak yakın divulged: "Bu trajik's. Eğer altı ay sürmüş Onun durumu sadece bugüne kadar, ben şaşırttı duyarım gitmiştir.

    "Ağrı ve alem onunla yakalanmış olması. Tek yolu o seks skandalları ve silindir ve stres ile baş edebildi-koster hayatını gizlemek için madde kullanımı ile başladı.

    "Ama sonunda Böylece onu öldürecek bir bağımlılığı olduğunu."

    Uyuşturucu Kralı Bizarro's bağımlılık "geri zaman saçları bir Pepsi ticari hale yanmış olduğunu," yakın kaynak söyledi tarihler. Yirmi beş yıl sonra, "uyuşturucu sadece onu ravaged var."

    Michael's "gerçekten, gerçekten kötü bir şekilde," aile arkadaş iddia ediyor. "Çünkü o, altı ila sekiz ay hasta ve o almak kötü sadece tutar.

    "Onun kasları ve akciğerlerin kötüleşen, ve o kadar zaman yatalak's. O, ancak çok uzun değil yürüyüş yapabilirsiniz.

    "Iyi günlerde Michael kitabevi yaptığı çocuklar için sağlar. Ama's asla dışarı bir saat fazla. O çok az gücü vardır ... Bu sonuçta Tanrı'nın eller var. "

    Fakat Jackson için bir sözcüsü vehemently yıldızı hasta olduğunu söyleyerek reddediyor: "Bay Jackson iyi sağlık "ve bir konser turnesi ve TV projeleri için görüşmeler bulunmaktadır.

    "Hayatı için Michael's mücadele," yakın kaynak sonucuna vardı. "Ve bu iyi görünmüyor."

  2. Tejur Yıldız Jetur Says:

    Eğer tüm şey, kayıtlar ve hatıra ve satış artırma ile yarım milyar borç / veya Ahmet'in bütün kimliğini değiştirmek için böyle bir şans şekilde görmek için alabilirsiniz kapatmak için bir koy olduğunu biraz sürpriz olmaz bizim gibi normal bir anormal dysfunctional işleyen insanlar yaşamak için. Fakat gerçeği o zaman uzun bir süre uyuşturucu ya da ilaç değil, bir kokteyl ne sonunda veya hayatını aldı ziyade onu dışarı hayatı aldı ise, bu en gerçekçi konuşan inanılır bir tahmin. Sadece böylesine keyifle sonunda bile oldu sevindim.
    Tejur Yıldız Jetur

  3. Anthony tomei Says:

    Michael Jackson Kesinlikle ölümünden sahte. Bütün eşya Neverland için, bildirilmiştir bu Movers bir gizlilik sözleşmesi imzaladı transfer edilmektedir. Ayrıca ... Eğer Paul MCartney olacağını konuşmak için ilk kişi ister bir dedektif vardı! AMA ...

    Çünkü Michael DID kendi ölüm bir seçenek olmayacaktır sahte. Ailesi ve yeni bir Michael Jackson albümü tekrar edecektir Joe Jackson yeni kayıt şirket altında desteklenmelidir Neverland ahır tüm iş ve yakında yapıyorlar. JUST WATCH!

  4. Andrew Says:

    K
    Eğer Michael Jackson neden her hikaye değişen tutmak bu öldü. Başlangıçta bu Jackson büyük onun "Ölüm önce" gece arıyordum bildirildi. Gönderen ben de otopsi Jackson konuşma couldn't adı taşımak veya herhangi bir şey çünkü bir insan iskeleti hakkında online okuyun. Vücudun çantaya Sonra Michael Jackson ve video "beden" bir Michael Myers Halloween H2O gibi kadar oturuyordu. Eğer vücut öldü gibi bu oturuyordu bana açıklamak nasıl bir vücut görünüyor?

  5. wishful09 Says:
    5.

    Ben hikaye, çünkü insanlar sadece kadar oynamayı olduğunu sürekli değişiyor inanıyoruz. Eğer çok kişi katılıyor, daha sonra hikaye daha değiştirmeye devam edecek büyük olasılıkla daha. Ben bu Michael öldürüldü mümkün olduğunu düşünüyorum, ama ben en çok onun ölümünden bu sahte olabilir gerçekte mümin duyuyorum. Onun öldürüldü düşünmek nefret ediyorum. Bu da bir yerde ne kadar çok insan onun için acı olduğunu görmekle mutlu olduğuna inanıyorum için fikrimi kolaylaştırır.

    Çünkü Jermaine neredeyse çok onun Michael gövdesi Neverland gömülü isteyen gerçek üstünde kalıcı olur Bu onun ölüm sahte çok güçlü bir şansınız's. Ancak, o doesnt bir anıt istiyorum. Bu mezar değişen tutmak neredeyse eğer Michael kendisi ile kontrol yerleştirir. Bu deli ancak sadece beni duyuyor biliyorum. Neden bunlar Staples Center'da bir anma için seçsin? Bu çok ürkütücü's. Ama taraftarların taleplerini gerçekleştirmek bir noktada bu gibi çok fazla olurdu. Bir anıt özellikle Kendisi sadece geçen hafta prova olduğu için Thats tek yer. Ayrıca, onlar gibi başka bir şey neden bu anıt ve hayranları tüm ilgili olduğunu belirten tutmak. Salı günü aşağı gitmek oluyor Sadece benim hüsnükuruntu ancak Im varsayarak bir şey olabilir. Değil Salı, sonra onun doğum günü adında. Eğer, değil ise, o zaman ben onun gerçekten vefat olabileceğini kabul eder. Bütün bu insanlar o istimal ilaçlar bana biraz dışı görünebilir söyleyerek çıkan bir. Haber çıkışları her şeyi anlamak yolu rahatsız ediyor. Çünkü medya herşeyi kaynaklar onlara inanıyor Gerçekten, oldukça Bunu yapmak çok kolay bile Michael vardır. Bir şey doğru değil, bu yüzden onu bir posssibility soru canlı olarak komik değil. Geri geçen hafta bu yana öyküleri üzerine gidin ve okuyun. Tüm gerçekten hiçbir şey bulacaksınız bu şüpheli hemşire kadar eşlemeler ileri gelir. Sonra aniden orada aynı ilaç evine gün sonra bulundu olduğu. Çok convient.

  6. MyBelovedMJ Says:

    OH MY RAB! Ben `bu Michael actuelly kendisini bir klon .. vardır inanıyoruz bile olabilir HIS eden surgury .. vardı bir arkadaş, OH Tanrım. Kahretsin ki ne demek. Hala hayatta mı?

  7. MyBelovedMJ Says:
    8.

    Bu, aşkım gitmiş kesindir. Elyaf Merkezi Bugün bu hiçbiri sahte oldu. Paris, babası için en mikrofon, dedi ve i Alıntıyla: beri I was born, benim dadi en iyi dadi kadar sonra, Seni çok seviyorum menin son konuştuk. Ve sonra bir arıza vardı. Bir 11 yaşındaki kız, nasıl o sahte olabilir. O yaşıyor. O gitmiş . Sonunda bu gün, bana bir parçası yeni öldü var. Michael `, sadece zor olduğunu cesedini ile tabut görmek için. Sonunda anladım. Benim lovedone yok. Ve "" sahnede bir daha apear değildir. Bile Londra gibi, bazı söyledi. Gerçekten yok. Kalbim Ben `da inanmıyorsan için bozuldu. Michael için benim mesajı, bu bir Latoya aynı yazmış: Michael, beklemekten 50 yıl sonra, Tanrım Sonunda ev, en iyi ne yapmaya çağırdı.
    Bize birçok decates tüm değer ve extrodenary yetenek paylaşılan şimdi `zaman için çok yüksek, daha sana yapacak biliyorum, ofcause ve diğer Melekler katılmak ve onları bir incredeble performans verecektir kanatları yayılmış s . Melekler ve smileing tutun. Ben derin ve i `yeniden gerçekleştirmek için beklemek bile olabilir seni seviyorum. Mike hep rüyalarımda olacak. O kadar çok seviyorum çok, çok, çok, çok

  8. MyBelovedMJ Says:
    8.

    Hatta biz `t cesedi görmek için bile zor, ben o tabut olduğunu biliyoruz

  9. heisalive Says:

    100 eminim +% bu Michael Jackson kendi ölüm kaçmayı sahnelenen ve bir NORMAL birlikte başka bir yerde yaşamak ... bu benim iç ses an onun "ölüm" çünkü bana ne söylüyorsun olmuştur duyurdu ve bana sürekli quickening tutar. Ayrıca profesyonel ve yasal bu konuda bir "olgu" olarak ve tüm elemanları da, Discovery gibi bir isim arıyor am. Michael Jackson kesinlikle pirinç bleeps, rehber, kaynak, loyals ve tüm para ve wherewithall büyük çoğu "Bu gibi böyle bir" show inscene vardır! O zamanlarda da onunla evli, Elvis' DNA, Lisa Marie evli gelen mal var onu nasıl Elvis' ölüm ve başarıyla "sahneye kondu" kamu için şeytani medya tarafından 1977 yılında satılan üzerinde. Geniş araştırma ve mevcut delil birkaç güvenilir kişi ve başarılı tripup Lisa Marie ve PrisciIIa her iki gazeteciler tarafından's göre, bu konuda çok Elvis Graceland at ölmek didn't temizlemek ve tüm olasılık olarak ABD Tanık Koruma Programı ile gizli bir eski resmi Federal Ajan.
    Aklımdan hiç şüphesiz, Michael Jackson, nedeni kendi grubu için Elvis gibi onun "ölüm" sahnelenen ve onun gibi bir yerde yaşıyor ve yaptı "the moneymill ile hiç büyük tezahürat olarak sürekli on $ ve iğneleme bu" Olay izliyor . Eğer Debbie Rowe elbette nakit yerine (olarak) MJ's çocukların velayetini almak değilse, Katherine Jackson olarak MJ's takdirde ifade ile kalır. Bu düzenleme ve çocuklar için MJ 100% kolay erişim sağlayacak bir kez de "mezar" bazı noktada onları ziyaret döner de şaşıracaksınız!
    * Breaking haber durumda güncelleme: Starwitness No 1, Elizabeth Taylor MJ kimin kalbi ve ruhu ve aynı şekilde "reddetti" ile "" bir "anma" zımba at parti kısmında görünmesi için seviyor o "onu seviyor belirten merkezinde çok fazla". Bayan Taylor Tek kişi Michael örtük ve güven onun ayrıntılı kaçış planı ve duyar böylece ona değil "" Bu onun uğurlama görünebilir tarafından ona bağlılığını kanıtladı imaginably ilk kişi hangi sonra Elvis' "ölüm" ve cenaze, tarafından kadar hiç yalan, insanlar milyarlarca bütün .. bu swalloed bir yalan söyledim büyük bir küçük inanç Oh evet!
    * Breaking haber durumda güncelleme: Starwitness No 2, Diana Ross o "katılmak değildi yayımlanan bildiride, dil: O da bu açık üzerinden duyurdu! Bu 2 kişi, Ross ve Taylor de bilinen MJ en yakın, confidantes yaptığı samimi İç çembere bir parçasıdır yıl gerekir. ve tüm olasılığı yaptığı "Getaway" ve deathbeds üzerine bir gün, ya da ... değil itiraf olabilir onu destekli! Bulgular ve montaj tutar durumda kas kazanmaya devam ediyor.
    * Breaking haber durumda güncelleme: MJ's Inner Circle 2 daha importants Staples Center'da eksik vardı: Uri Geller ve Deepak Chopra, yaptığı iyi sahnelenen "ölüm kaçış" konulu 2 kişi daha? Bir olasılıkla imkanı!
    After the end of the "Memorial Service", kimse bana başka yaptım, fark görmek ve okumak - Staples Center sahne backwall bakımı - Bu kelimeleri mavi harflerle görünen: "Ben hayatta ve ben burada sonsuza kadar"?? MJ "Burada kendisini sadece" yaslı "üzerine yakalanan ve bu rosedraped, altın tabut, muhtemelen boş BAZI veya kukla içinde orada kapalı vermeden Cumartesi ile" mesajı bıraktı mı bir şey bu aslında bir ceset içerdiği vibe, tek herhangi bir "beden" hiç? .... Ne bu konuda düşüncelerinizi olan okuma için teşekkürler? Emin duyar ilgi duyarım

  10. MyBelovedMJ Says:

    Ben thhat yazma 2 gördüm, ben de kontrol ettim. OH MY RAB, i titreme var. Kahretsin Kim yazdı bunu? Is it Michael bize bir mesaj göndermek? Neden aile böylece sonra üzgün olduğunu, Paris, ve Marlon konuşurken duyuyorum. Michael arkasında Tüm bunların içinde mi? 2 ürpertici oldu. Çok yeasterday, i ağlayarak edilmiştir 2 hafta boyunca aralıksız, acılı ama yeasterday sadece 2 lanet bana zordu. Ve neden cehenneme bile `biz cesedi görmek için değil. Küfür etmek için özür dilerim, normalde `yok ki, ama şu anda çok üzgün pm yapmak. Eğer gerçekten canlı olduğunu Geri Sadece biliyorum gelecek ve proberly onun konser tarihleri olmak weill. Bu harika olabilir. Bana Naif, ancak bu harfler öyle `kendileri yazmak değil ve aile yoktu` orada emin için koymak değil arama, ne bazı sözde arkadaş yaptı. SADECE 1 kişi yapmış olabilir bu. Michael. O desquises bir ana olduğunu edilmiş istikrarlı merkezine girmek için, reganiced beeing olmadan mümkün olurdu. Im emin Orada da değildi. Ama neredeyse, ki bu mesajı için 1 responseble olduğu eminim. Tanrı sadece bir saniye durdu kalbim yemin ederim. Eğer Michael gerçekten yaşıyor ve bir gün bu okuyabilirsunuz olacak, onu i, onun müzik için, ama ona bir şey fazla değil sevgi için kim olduğunu bilmek istiyorum. Ben onu asla misunderstood ya da onu ya da herhangi bir karar. Bir bilge bir kez söyledi önce onları bir tek söz var ben qoute: herkes on judegement geçmek musunuz, i `ne hikaye umurumda değil. Çocuk o haklıydı. Sadece bu Michael bize, ona bir giriş için bir çeşit vermek istiyorum hayatta olmak. Her şey, ama bu kelime mabye öyleydi. Bilmiyorum, karışık olsa bile, sanırım her zamankinden daha, bu hayatta himbeeing en posibillity çok büyük. Her şeyi ben verecek, her şey onu geri almak için var. Love You Michael

  11. MyBelovedMJ Says:

    Ben hayatta ve ben burada sonsuza kadar. Ben, bu benim evim bahis olacaktır. Michael yaşıyor. Hiç kimse bu mesaj yazılmış olabilir.

  12. heisalive Says:

    MyBelovedMJ .. size "bilin" bu organ tabuta .. söylüyor Oh gerçekten mi?? Çünkü sen privvy orada koymak olarak görmek edildi mi? ve / veya actally bir tabut ?????? ve metal ile MJ ve vücut SAW

  13. MyBelovedMJ Says:

    Ben gerçekten orada ne zaman i Paris onu konuşmak gördüm sanıyordum. Ve ben coulden `o ile lol görmedim. Ama sonra, bu kelimeleri: Im hayatta gördüm ve burada sonsuza kadar sohbet. Sonra eğer bir işaret olduğunu merak etmeye başladım

  14. heisalive Says:
    10.

    MYbelovedMJ için: kendi zararına için, Elvis' "beden" açık bir tabut olarak gösteriliyordu. Bu, ancak not at all Elvis' mercii olan "vücut ve yüz özellikleri" ve bu gerçek bir Elvis, esp eşleşmiyor oldu. Elvis' mükemmel romen burun vs vücudun bir boksör burnu bir yara parmak gibi sopalarla bir parça. Bu "vücut" bir klimalı tabut vardı? Şimdi, nasıl bir Dondurulmuş SOĞUK SiTFF hava için tabut şartına gerekir?

    Çok sadece nasıl başarılı bir şekilde kendi ölüm aşamaya, ancak mal almak, while Ms Presley evli, Michael Jackson yaptım de "ve dont's" listesinde, ki olabilir bir öğe yapmak alınan olasıdır: " bir tabut sürekli "kapatılmaya devam ... bir anıt ve / veya cenaze, bir tabut içinde ölü birinin" ruh "olarak kapalı tanınabilir" heyecan veren "ve bir mezarlık at .. aynı işi yapar zaman onun mezar at JFK ayakta, you olacaktır DENEYİMİ Vibes Arlington mezarlığı Washington yakınlarındaki ziyaret edin. Çünkü Ben ondan var ve deneyimli söylüyorum.

    Bu web sitesinde yayınlanmıştır olma konusunda daha gerçekçi bir anlam çıkarmak için, sana önemli Elvis' "ölüm" ve aleyhte konuşan gerçekler okumanızı öneririz. Bunu yapmak Michael Jackson ve "ölüm" konusunda çok daha iyi ojbective verir. ona sahip!

  15. MrsBenjamin Says:
    10.

    Bir şey bu i yorum için sizin istediğiniz gibi. Ama biz bir haber nasıl Michael zaman paramedics orada dosent var resmin üzerine açıklama uygun zaman ambulans ve geri olduğunu baktım var. Bunlar özellikle Michael tamamen Bald söyledi vardı. Ne resimde görmek Sohbet. O saç doluydu ... Yani .. tamam hastaneye gidiyorum bu yüzden onu bir peruk koymak mı? .. Herkes?

  16. ejay5131 Says:
    10.

    Çok diğer insanlar hala burada olduğuna inanıyoruz sevindim. Çok yakın ve her şey her detayını biliyorum bu MJ hikayesi izlemiştir. Daha sonra ben eğer gerçekten ölmüştü Sorunuzun başlanmıştır. Although I tüm anıt ile ağlamaya mi anıt çok, sahneye kondu. Neden onun aile ve çocuklar çok ve sakin olduğunu Ağlamıyorum anlayamadık. Burada bu adama bir yabancı pm ve anlamı tamamen onun gider harap duyuyorum. Ve daha sonra Paris Sadece üzülme ve kaybedecek bir duygusal bağlantı hissediyorum değildir, ve gözyaşları konuştu. Ve neden onun yakın arkadaş hiçbiri katılmak ediyorum, onlar Michael özel üzüntü onları anlamak söylüyorlar. O zaman tamamen bir anıt sonunda ve hayattayım kelimeleri "ile büyük televizyon ekranı vardı şüpheli oldu ben burada sonsuza kadar". Bunu satın yoktur. Ve neden AEG mi bir sigorta poliçesi olduğu "aşırı" değil, "doğal nedenler kapalı mı? Ve eğer Jacksons gelir ve köşk öğe kaldırmak Vans taşıma, işe nasıl Onlar, uyuşturucu, polisin 4 gün sonra bulundu keşfetmek gibi mi? Ve çocuklar ve biyolojik babası hakkında tüm bu vızıltı, bu "" onlar Mjs ve olmayan sonra da "gerçek" baba ile yok edeceğiz ispat etmektir. Neden MJ bu yıl saklayarak yaptı ve son bir ay içinde, onu birlikte Maske dışarı edildim. Birçok sorunun bu kadar çok, asla ona karşı tüm bu düzenlemesini istiyor değildir Yani, belki mutluluğu bulmak olduğunu bir kez daha medya Onun hakkında ne düşünüyorsun gerektiğini bize anlatıyor. MJ, sizin orada eğer, I feel için bu dünya gitti değil.

  17. carelesslove46 Says:
    10.

    Bir duymadım hiç
    sigorta poliçesi kapsayan
    aşırı doz tarafından ölüm .. Bu kaza sonucu ölüm kapsamında olduğunu.
    Ve doğal nedenleri dersin ölüm ile .. Ben Michael hayatta .. düşünüyorum istiyorum
    Ama ciddiye şüpheliyim. Bu başarıyla .. kapalı Ve bunu çekmek için olabilir herkes güvenilir olması sadece çok fazla kişi alacak? Ayrıca Mike kızı ve kalkmak için izin asla sadece
    bu .. Ayrıca ben Michael prova en son görüntüleri gördüm gibi yalan. Sadece
    O çok onun yüksekliği için ince görünüyor .. O açıkça O'nun güzel ses .. enerji eksik's olsa .. Timne gerçeği çocuklar .. bile kabul etmek kekelemek asla bu bir
    Aile sonra orada da söyledi olurdu hala edilmiş insan olurdu vücudun bir kamu inceleyen izin vardı bu gerçekten Michael .. Veya 'balmumu kukla' teorisi tekrar gelmek olurdu. Ben tür yaptı
    düşünüyorum Elvis ile numara
    onun ölüm olabilir
    mümkün, çünkü olmuştur
    en az iki dost
    Cumhurbaşkanının ve diğer arkadaşlar vardı hükümet ve
    yasa uygulama .. Ben hiç
    böyle bir şey duymadım
    Michael ile ..
    Mike ben .. seni seviyorum özlüyorum Will
    sen .. barış içinde güzel Rest
    melek ... xoxoxoxo

  18. Hollandaca Says:
    10.

    Ben olsun MJ veya gerçekten ölü yaşıyor, ama bilmiyorum çok şey sadece eklemek ya da son derece tesadüfi vardır. Bunların çoğu burada zaten, ele edilmiştir ama ben eksik. Anıtın üzerine, önce "Biz dünya" gerçekleştirildi olduğunu, Kenny Ortega kısa bir konuşma ve o da hiç bir fark bıraktığı küçük bir hata yaptı. When the Staples olarak Provalar hakkında konuşurken, o "biz burada biraz bir hafta önce daha az olduğunu" söylüyor. Ben o, benim WTF gibi bir şey oldu duydun mu? Daha az bir hafta önce? 2 hafta bastırıyor! "Bir gün veya iki günde bir hata değildir, ama bir hafta gibi bir yanlış's. Dil sürçmesi?

    Ve MJ 'in büyük bir hayranıyım hiç yok ve ben sadece yoğun medya kapsamı nedeniyle ilgi oldu. Genellikle ben çok iyi insanlar tahmin edebilir ve aşağı benim bağırsak duygu tarafından izin hiç var (ki, ben anlamak anlamına gelmez başkalarına sh! T). Bu durumda, benim bağırsak duygu bana dünya kasıtlı olduğunu söyler. Bazı şeylerin ve muhafaza olmak üzere dünya kasıtlı öyküler çelişen ile beslenen ediliyor. Tek yapmanız gereken ABC teslim ile medya oluşacağını ve Z. Herkes kadar D eklemek medya söylemek medya mekanizmaları, doğru bildiği nedir?

  19. Hollandaca Says:

    Ayrıca, aşağıdaki eklemek unuttum. Anıtın sonra, helikopter ile kapsama () sırasında tabut dahil etmek olduğunu söyledi konvoy takip ediyorlardı. En azından, bu CNN aldı. Sonra konvoy Beverly Hills bir otel durdu ve cenaze için tabut taşıyan IMHO orada sunulması oldu. Ben CNN için ayarlanmış ancak ETOnline, aynı zaman da ve aynı zamanda başka bir akışı bir helikopter bir siyah Van ve Staples yolunda kullanılan (değil cenaze) the Freeway aşağı sürüş aşağıdaki video çekim gösteren vardı. Herkes, halen the Freeway Bu Van gösterdi olarak akışı kesilmiş oldu nerede siyah Van, gitti biliyor. Bu siyah Van, ama Staples terk mi başka arabalar eşlik değildi. Hayır polis, bir Rolls Royces, hiçbir şey. Aslında, bu ve otoban oldukça anonim aşağı sürü yere herkes doğrudan MJ's anma bağlı olduğunda şüphelenen olmadan gitmiş olabilir.

  20. bexuk Says:

    Neden en MJ en yakın arkadaş werent ve Staples Merkezi anma fakat sonra belki de özel cenaze Orman çimenler cenaze Evi at elden önce düzenlenen gittim sorgulanıyor? Biz o gitti bilmiyorduysanız.

  21. Angel36 Says:

    Bu anıt sonunda o beuatiful resmi gördün mü?
    Bu liberiangirl gelen resim onun kameranın arkasında idi.
    Belki kendisi bütün anma yönelik!
    Bu çok güzel bir resim ama neden bu resmi eğer bu kendini yönettiği vermedi.

  22. MyBelovedMJ Says:

    Ehh tekrar söylüyorlar. Ben sahne backwall üzerinde kelime apear: Im hayatta gördüm whatching ve Im burada sonsuza stooped. Ben hasta hissettim ve soğukluk var, bu nedenle, eğer `Önemli değil bana doldurmak için mi?. Bu memoriel sonunda?

  23. Angel36 Says:

    En sonunda da kamera zaman nerede çekim Şarkı Liberyalı girl.Where o "bir kaplayabiliriz that" olduğunu söyleyerek arkasında Michael bir resmi gösterdi. Ve onun gülümseme çok şirin.
    Gibi tüm anma yönetimindeki's Neden sonunda bu resmi tercih ettiniz.

  24. He.is.alive Says:

    Hollanda: Seninle her yolu am, Gönderim, Duygusal değil, pragmatik ve ben, sert gerçekçi ... Slip dil Ortega tarafından anma sırasında söylemek cüret? Evet, tamamen de farklı bir birey ve "tabut" vb bu bizim onlara arıyorsanız daha fazla ipucu veren ... Medya kayboldu gibi "durumlarda" mümkün Ancak işçiler güveniyorum olan "ölüm" tüm yuttu sahip MJ ve de ikinci guesser içimizde's endişe değil gibi görünüyor.

    Her bilgi ve her parça at gözlüğü büyüteç ile birlikte parçalı bulmaca gibi piecing arıyorum.

    Başka bir blogcu gibi, Elvis' sahnelenen ölüm yapmak daha kolay ve kaçmak ile gönderilen çünkü internet ve cep telefonları ile çok daha az medya etkisi / kameralar ve benzeri oldu. Her ne kadar fazla nedeni a.) kaçış yönlendirme iyi planlanmış değildi veya yönettiği ve böylece "" kaybetmek perişanlar alıyorsanız biter 'gibi ipuçları' .. YA DA .. b) bir şekilde gaf sızıntısı için tasarlanmış olan tüm "üretim" "hey, ikinci için uyarmak için bu" ... ya da, medya artık hareketli ve uyuşturucu MJ evinde bulundu iplik ile, bu gullable yeterli tahmin bir girişim olduğu şeyler BAŞKA .. olabilir her şüphe silmek için MJ hakkında "kirli sırları" ile eğer kelime oyununu bağışlayın şimdi "enjekte olmak" dır

    Ben ölmek am-sert, duygusal Michael Jackson hayranıyım, ama çok açık bağırsak gelen sinyalleri tanımlayabilirsiniz çok nedeni ... MJ için bir hamle yaptı ve kayboldu .. Bundan eminim.

  25. MyBelovedMJ Says:

    Angel36, Im ile şimdi, sadece onu izledim. Ve i hasta tekrar hissettim. Bu memoriel sahip çok gizli ipuçları, bu neredeyse `da inanmıyorsan olabilir. Im giderek burada deli Michael hakkında Im düşünme gün boyunca, tekrar düşünmeye çalışıyorum ve bulmak tüm bu bazı yanıtlar. Ve bu Cümle: Im, canlı ve Im burada sonsuza kadar. bana avcılık olmuştur. I gibi bir nerede olduğunu öğrenmek zorunda hissediyorum. Bu benim için, acı unbearelble olduğunu. Ben hallederim bile olabilir. Ben bu konserde onun doğum günü daha fazla cevap almak umuyoruz. Ben oldukça bu "aile" Hologramın gibi bir yaşam için, Michel aşamasında, sining ve onlarla danceing istiyorum garip olduğunu düşünüyorum. Hmmm başka bir ipucu mabye. Neden lanet var ki? Veya bu Mabye IRL Michael olur, ben `bile, i` da düz enymore değil edebilirsiniz yok. Im çok dertli

  26. wishful09 Says:

    Mybeloved,

    Benim gibi. Ben deli ile gidiyorum gibi hissediyorum. Sadece bu insanlar için gerekli olduğunu düşünüyorum soru şeyler. Çok ve ekledi değildir kapatma Benim için değil. Eğer doktor, neden bir çocuk için çığlık didnt adresini bilmiyordum? Bunlar, ev, doğru vardı? Ayrıca, haber Varolmayan bir tahmin hayalet üzerine aldım, ama yine Londra basın toplantısında bu taklitçi hakkında tartışmak değildir. Shouldn't biri ileri şimdi geldi ve Evet'i Michael söyledi. Aile için hoparlör, belki? Çok fazla şeyleri ekleyerek değildir. Ayrıca bu bir Michael Hologramın ister tek bulun. IF Michael öldü, bu ailenin yardıma ihtiyacı var. Bu davranış ettiğiniz çok garip. Ve Jesse Jackson oldu? O aşamada konuşma üzerine olmalıydı.

  27. Samantha Says:

    Eğer çok küçük bir tabuta bakmak ve herkes olabilir "Im hayatta ... ve burada sonsuza kadar", çünkü herkesin hikayesi sürekli değişiyor Bu Michael yazdım demek, gerçekten bu son aşamada inanıyorum bilmiyorum, dosent yazıldı . Ahhh! çok acılı Sohbet, bu oldu en kötü yıl hiç!

    Elvis's Death için yaklaşık Im sevindim I wasnt ...

  28. Samantha Says:

    Ve MJ's Yakın arkadaşlarına MJ sürprizlerle dolu ki, onlar Michael oldukça güvenilir olduğunu Uyuşturucu ve Alkol which I MJ katılıyorum nefret söylüyorlar.
    Ama idk, i bile ne Onun tek şey şu fikrimi giderken düşünmeye bilmiyorduysanız. Sadece bu en altına almak istiyorum!

  29. SilverFlame Says:

    Sadece artık bilmiyorum. Onun hayatta olduğu ve bir sonraki Sanırım gitti düşünüyorum düşünüyorum Bir dakika. Beni en çok kafasını karıştıran eğer hayatta ise, geri kendisi olarak gelmek mümkün olur? Onun ölümü numara bir suç ortağıdır misiniz? Yaşıyor ama ben tamamen onun için nefret ediyorum tutuklanan veya kötü ölümü numara için umut Ah öyle. Çok dertli yaşıyorum hakkında herşey!

  30. MyBelovedMJ Says:

    Eğer Michael "" Kendi ölüm sahte, kimse onu veya naything üzerinde karar geçmek için izin verilir. O ne yapar için, kendi güvenliği için yaptın. Olan şey, i don `t tutuklandı öyle. Birçok insan `yok kendi deaths.I fakeing O tutuklanacağına düşünüyorum. Eğer hiç geri gelir Ama alınız değildir. Bu alınız şey varsa onu ve de canlı olarak.

  31. ejay5131 Says:

    25 Haziran tüm olaylar ve tüm etkinlikleri kadar hemen noktası yönde olduğu Michael hayatta almak. Ancak, eğer nasıl medya ve insanlar 1993 yılında onu tedavi ve 2005 kötü ... hayal NE WOULD bu düşünce biz bir daha .. onu göreceksiniz sanmıyorum! Haziran 25/09 pop kralı "Açık" ancak ölen bir kişinin inceleme serbest doğdu!
    Michael, değil yalnız olduğunu, BİZ burada bulunmaktadır! <3

  32. bexuk Says:

    Sonra tüm bu sahtekarlık olduğunu Belki arested olacaktır.

    Olan İngiltere'de o kadar uzun zaman önce-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? Iref = mpstoryview oldu benzer bir senaryo için bağlantıyı bakın

    Sadece bu eksik kişi aile evinde boyunca yaşam olmuştur!

    Eğer bunu da kaçırdı ya da birşeyler ya da yanlış kimlik tespiti bir olay döndü tek yolu MJ geri gelmek olacağını mümkün olacaktır.

  33. MyBelovedMJ Says:

    Ejay5131. Ben tamamiyle duydum. Sadece bu Michael, tüm bu okuyabilirsin böylece ne kadar çok seviyorum onu gördüm ve ona destek isterdim. Ve kimsenin bunun için onu suçlamıyorum ediyorum. Biz onu tamamen anlıyorum. Peki o kadar geri gelirse yapmak için? Sadece bizi bir yaşam sigen bir türlü vermek istiyorum. Hmm. O zaman barış içinde, canlı ve tüm hayranları hala ona loveing ile.

  34. dikki Says:

    I MyBelovedMJ doğru olduğunu düşünüyorum. Hepimizin bu konuda yorum yapmayı kimse vardır. ve ben de burada o kadar da iyi ve güvenli olduğunu umuyoruz.

  35. yönetici Says:

    The Michael Jackson Hoax Ölüm Forumu artık kurma ve çalıştırma ve kullanıma hazır. Lütfen yeni konular başlatmak için ücretsiz ve devam daha kolay bir çevre yönetimi için tartışmalar var.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Yönetici

  36. Banessa Says:
    14.

    SilverFlame / Bexuk bazı bir zaten bu gibi "ölüm belgesi" olarak herhangi bir doktor tarafından işareti değilse, geçerli değildir; bu nedenle uzun belirtildiği gibi, MJ herhangi bir suç ortağıdır wouldn't inanıyoruz.
    Ayrıca bu ana kadar bir büyük neden oldu gerekir hayal gerekiyor. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Merhaba herkes! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  39. dynamite Says:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. dynamite Says:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ Says:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ Says:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Peace

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ Says:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ Says:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. dynamite Says:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ Says:

    Banessa Çok teşekkür ederim. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Leave a Reply

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.