Észleléséről a menekülő amerikai Michael Jackson - megerősíti a Halál Hoax

28. június 2009
admin

Nem megerősített jelentések az Egyesült Államok Vám-és Határvédelmi jelezték, hogy két tanú, akik névtelenséghez saját biztonságát, és látta, amit leírt a félreérthetetlen észlelésekről a Michael Jackson és egy másik férfi, aki még nem azonosították, átlépte a kaliforniai Mexikó Border csütörtökön késő este.

Amikor megkérdőjelezték, hogy a jogbiztonságot a megfigyelés a "King of Pop" tanúja volt az első idézett mondás,

"Hogyan lehetne a hibát, mint hogy egy arc? Igen, bizonyos, hogy Michael Jackson. Haja rövidre volt és sötét napszemüveget viselt, de van egy-két saját albumot, és láttam a TV-ben, és mindent, ezért nem kétséges, az agyamban, hogy neki ".

A tanú azt is mondta, hogy fogalma sem volt, hogy az énekes már meghalt, amikor a megfigyelés, mivel dolgozott tíz órás műszakban, és nem látott vagy hallott a hírek, hogy a nap folyamán.

"Csillag határátlépésre itt az idő, hiszen annyira közel LA, így nem történt velem abban az időben, hogy ez a fontos."

Érvényességét a tanúk történet még igazolni, de a legújabb fejlemények esetén a Death of Michael Jackson adtak Összeesküvés elmélet oka azt hinni, hogy milyen lenne, gondoltam a "erőltetett".

A furcsa körülményei Michael Jackson személyes orvos, a lehetőséget a halálos injekciót, a halasztás a boncolás információkat, a késés esetén az O2 Tour idén és érthetetlen mennyiségű személyes adósság, talán a Halál "Hoax" az egyetlen logikus magyarázata ezen a ponton.

Ki lett volna több ok arra, hogy hamis a saját halálát és elmenekülni Mexikó gyakorlatilag ki nem más, mint Michael Jackson?

Gondolj bele.

Tags: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, szóbeszéd
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, szóbeszéd | Hozzászólások (8)

8 Válasz-hoz "észleléséről a menekülő amerikai Michael Jackson - megerősíti a Halál Hoax"

  1. MJ megöl Illuminati Says:

    Az Illuminati biztosan tudja, hogy hogyan kell dobni az embereket jó úton halad, de már elvesztette a kapcsolatot. Michael Jackson a vitiligo és nem maradhatunk a napon, mert a bőrrák. Miért fut a határ túloldalán arccal nyitott arra, hogy a napfény?

    Ez emlékeztet a király meggyilkolását, hogy túl volt Illuminati belül állást. Maga volt a Patsy állnak az ablakot a pisztolyt, majd azt mondja neki: "a férfi neve Raul tette." Mind ez bika shi.t dobja ki, hogy ki tette.

  2. kk593 Says:

    Azt hiszem, ez a bika, hogy miért szar ez az egész hír, meg ilyenek, a kép még róla az EMS a módja annak, hogy a kórházban volt egy maszk oxgen rá, amely őt CPR. you think about

  3. MJ4ever Says:

    A képet MJ a mentők lehet hamis. Ha látod, hogy szorosan dosn't nagyon úgy néz ki, mint neki, például az orr, a bőr színének és szemöldökét. A fül néz furcsa is? MJ a tökéletes személy hamis saját halálát. Ez egy tipikusan Michael Jackson trükk!

  4. heisalive Says:

    MJ4ever .. thats van, elfogadom, hogy a mentők kép nem Michael Jackson egyáltalán! MJ arca volt csökkent fakadó túlzott plasztikai sebészet és megnézte sovány, egészségtelen a bőr és az összes .. A mentők képen egy személyt, aki rendszeresen szembesülnek, és normál bőrre keresi ... ez nem Michael Jackson, NO egyáltalán ... nem is olyan hosszú shot! Sőt, ez egy rossz választás, mint a "kettős" kérdés .. aki ezt a képet, és miért? Azt akarom, hogy a MJ kép, amely a világ, hogy ez .. hogy valamilyen kérdés? A vak is látja, hogy NEM Michael Jackson??? ! Mint!

  5. closepaltomj Says:

    A darab azt puzzle csak SLL eső helyen van. Én csak óvatosan, hogy én ezt a szót, mint én egy nemzetközileg ismert, közeli barátja, Michael is. Szeretném ezen az oldalon és a tagok és a nyilvánosság kíváncsi, hogy tudja, hogy ez volt az egyetlen módja volna kijutni a fárasztó 50 koncertet és a rengeteg ember unscrupously sueing neki.
    Beszéltem Michael, végül is, csak néhány hónappal ezelőtt, és tudtam, hogy a tény, hogy szükség van egy jó szünetet meg minden. Nem lesz fáradt ofbeing úgy beszélt mindenhol? Pontosan. Azt mondta, semmit sem tudott, a 02 és nem is arról, kirándulás LONDON COMING UP. Tudtam ALL ALOMG a 02 sosem történik meg.

    Szóval .. igen .. ez egy álhír, de büszke vagyok arra, aki vagyok ragadtatva találékonyság és ő végül kapok, hogy a jó magánélet aki mindig is akartam.

    Lehet, hogy ez talán olvasatra én közel most.

    Mosolyogj .. ő is nagyon él!

  6. Mojofi Says:

    Miért MJ menekülnek az országban? Még mindig maradok somehwere is az USA-ban. Ez egy nagy hely, tudod. De hogyan lehet a család celebs bolond az, aki ott volt? Steve Wonder, Leon Richie és a prechers is? Az egyetlen megoldás az lesz, hogy tényleg belived MJ meghalt. Nem látom, hogyan szeretné, hogy a bolond maguk az említett módon. Mit gondol, hogy a fiúk? Miután ezt mondta, biztos vagyok benne, hogy MJ életben van.

  7. MyBelovedMJ Says:

    Ha Closepalofmj! Nem tudom, ha mi most írtam az igaz, vagy sem. De ha ez valóban igaz, akarom mondani egy pár dolgot.
    1. az összes, azt akarom, hogy tudja, hogy én nem remélem, hogy ez csak egy vicc, amit mondott, mert woulden `t képes kezelni, hogy a szellemileg. Amikor először hallottam a hírekben, Michael `s halált, annyira devasteded és heartbroken, hogy én nem is" nem is eszik. Én wasen `t tud beszélgetni az emberekkel, és úgy fordította le a mobil, ami még mindig van. Amikor wacthed a memoriel kedd, én meg volt győződve, hogy ő meghalt, az egész memoriel, amíg ezeket a szavakat, kék írás jelent meg a képernyő mögött, a színpadon: Im él, és Im itt örökre. Teljesen megvan a hidegrázás, és azt dobta ki. Nem tudom miért, de valahogy láttam, hogy a jel Michael, ez a hülye? Én voltam hajlandó menni, hogy az államok, és Michael a szívem, csak hogy vele légzés újra, amikor először hallottam a halálát. Azt, hogy semmit, mint mondtam, még a szívem. Szeretem annyira, nem csak a zene, és mit lehetne tenni a testét, de ki volt / van. Még ha az emberek azt mondják, hogy én nem ismerem személyesen, és csak a távolság, van, hogy nem ért egyet. "Még nem volt sok a gyermekkori magamat, az én szüleim devorced, amikor még csak 10 éves, és én vigyázni az én 2 fiatalabb testvérek. Nem volt felnőni elég gyors. Apám visszaélésszerű felém, mind psysiclly és emotionel, ez nagyon nehéz nekem. Na ez az, amiért én valahogy mindig úgy éreztem, hogy tudtam, hogy őt valamilyen módon, tudom, milyen volt felnőni úgy. Soha nem hibáztatom Michael, némi kívánnivalót a béke, soha. Én teljesen értem, hogy aki woulden "t. ő volt a reflektorfényben aki egész életében, nem csoda, én csak azt akartam, hogy egy békében. Sosem félreértették, 1 Singel dolog, hogy Michael nem, soha. És mindig az emberek panaszt consieling neki a gyermek arcát, igen, mi az. Ez nem probléma, én coulden `t egyetértek azzal, hogy Michael. Az egyetlen dolog, amit akartam, volt nekik felnőni normális. Ha valaha is meg kell beszélni, Michael újra, azt akarom, hogy mondja meg neki valamit nekem. Mondd meg neki, hogy én szeretem, mint bármi, nem tesz ez a szó, akkor megteszi a hosszú, és ez lesz az egész page.And én nem érdekel, ha ő sem jött vissza, hogy végezzen, ha akar tartózkodás bújt meg kell csinálni. amíg boldog, hogy számít rám. Egy bölcs személy egyszer azt mondta: nem ítélném meg senkit, amíg nem beszélt velük az egyik az egyik, én nem érdekel, mi történt. Fiú volt igaz. Kívánom, hogy mindenki azt csinálja, és nem véleményt, csak azért, mert mit írtak a bulvárlapok, hogy a BS okát. Michael, I love you more

  8. nansta Says:

    azt is hittem, hogy a pillanatban láttam a mentők pic a személy arcán látszott túl "friss", hogy a jacksons. Az arc nézett túl általános, nem pedig műanyag Sajnáljuk, de igaz.

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.
Másolás védett Chetan 's WP-CopyProtect.