Observation af Michael Jackson flygter USA - bekræfter Døden Hoax

28 juni 2009
af admin

Ubekræftede rapporter fra USA Customs and Border Protection har oplyst, at to vidner, som vil forblive anonym for deres egen sikkerhed, så, hvad de beskrev som den umiskendelig observation af Michael Jackson og en anden mand, der er endnu ikke blevet identificeret, passerer Californien-Mexico Border sent torsdag aften.

Adspurgt om deres vished om observation af "King of Pop 'første vidne blev citeret siger,

'Hvordan kunne du fejl et ansigt gerne det? Ja, jeg er vis det var Michael Jackson. Hans hår var skåret kort, og han var iført mørke solbriller, men jeg har et par af hans albums og set ham på TV, og alt, så jeg er ikke tvivl i mit sind om, at det var ham «.

Vidnet har også sagt, at de ikke havde nogen idé om, at sangeren var død på det tidspunkt, hvor observation som de havde arbejdet en ti timers vagt og havde ikke set eller hørt nyhedsoverskrifter pågældende dag.

'Stjerner grænsepassagedokumenter her hele tiden, da vi er så tæt på LA, så det ikke var sket for mig på det tidspunkt, at det var, at vigtige «.

Gyldigheden af de vidner historien er stadig kontrolleret, men den seneste udvikling i tilfælde af død Michael Jackson har givet Conspiracy teoretikere årsag til at antage, hvad der ellers ville blive opfattet som "langt ude".

Med mærkelige omstændigheder omkring Michael Jackson's personlige læge, at muligheden for en dødelig indsprøjtning, udsættelse af obduktionen information, forsinkelsen af hans O2 Tour i år, og hans uforståeligt beløb af personlige gæld, måske en Døden 'Hoax' er den eneste logiske forklaring på dette punkt.

Hvem ville have mere grund til at fake deres egen død og flygte til Mexico næsten uopdaget, andre end Michael Jackson?

Tænk over det.

Tags: Conspiracy, konspirationsteorier, Death Hoax, Rygter
Skrevet i konspirationsteorier, Hoax Døden, Rygter | Kommentarer (5)

5 Responses til "Observation af Michael Jackson flygter USA - bekræfter Døden Hoax"

 1. MJ dræbt af Illuminati Says:

  Den Illuminati sikker ved, hvordan man kan smide folk ud spor, men de har mistet deres touch. Michael Jackson har vitiligo og kan ikke opholde sig i solen på grund af hudkræft. Hvorfor skulle han køre over grænsen med sit ansigt åbent for sollys?

  Det minder mig om kongen mordet at også blev en Illuminati inde job. Du havde Patsy stående i vinduet med pistol og derefter havde han siger "en mand navn Raul gjorde det." Alt dette er tyren shi.t at smide ud hvem der gjorde det.

 2. kk593 siger:

  Jeg tror, det er tyr lort hvorfor er det hele nyheder og ting, de selv har billeder af ham i EMS på vej til hospitalet, de havde en oxgen maske på ham give ham CPR. du synes om

 3. MJ4ever siger:

  Billedet af MJ i ambulance kunne være falsk. Hvis man ser nøje det dosn't virkelig at ligne ham, for eksempel næse, hudfarve og øjenbryn. øret ser mærkeligt for? MJ er den perfekte person til at fake sin egen død. Det er en typisk Michael Jackson trick!

 4. heisalive siger:

  MJ4ever .. Thats ret, jeg er enig i, at ambulance-billedet er ikke Michael Jackson på alle! MJ's ansigt var faldet i de stammer fra overdreven plastikkirurgi og så mager, usund hud og alle .. ambulancen Billedet viser en person med en regelmæssig ansigt og normal søger hud ... det er ikke Michael Jackson, NO på alle ... ikke engang af en lang skudt! Hertil kommer, at dette var et dårligt valg som en 'dobbelt' spørgsmål er .. der tog dette billede, og hvorfor? Har MJ ønsker at billedet ud til hele verden til at se det .. at gøre en eller anden form for punkt? En blind mand kan se det er ikke Michael Jackson??? ! Lide!

 5. closepaltomj siger:

  De stykker han puslespil er lige SLL falder på plads nu. Jeg er nødt til at være forsigtige med, hvordan jeg ordet dette som jeg er en internationalt kendt nær ven af Michael. Jeg ønsker, at dette websted og dets medlemmer og nysgerrige offentligheden at vide, at dette har været den eneste måde han kunne komme ud af det anstrengende 50 koncerter og det utal af mennesker unscrupously sueing ham.
  Jeg talte med Michael, på længde, kun et par måneder siden, og jeg vidste for en kendsgerning, at han havde brug for en god pause fra det hele. Vil du ikke træt ofbeing så talte om overalt? Exactly. Han sagde intet om de 02 OG IKKE SELV OM hans rejse til London på trapperne. Jeg vidste ALLE ALOMG 02 aldrig ville ske.

  Så .. ja .. det er en skrøne, men jeg er stolt af sin opfindsomhed og er glad for han er i sidste ende at få at god privacy han altid har ønsket.

  Han kan læse dette måske vil jeg lukke for nu.

  Smil .. han er meget ALIVE!

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.