Pastebėtus Michael Jackson bėgantiesiems JAV - patvirtina mirtis Mistyfikacja

Birželis 28th, 2009
admin

Nepatvirtintų ataskaitų iš Jungtinių Amerikos Valstijų Muitinės ir pasienio apsaugos nurodė, kad dviem liudytojams, kurie nori likti anonimiškas už savo saugumą, pamatė, kas jos apibūdintos kaip neabejotinai stebėjimo ir Michael Jackson ir kitas žmogus, kuris dar turės būti nustatyta, kirsti Kalifornijos Meksika Sienų vėlai ketvirtadienį vakare.

Kai abejonių dėl jų tikrumo stebėtą iš "King of Pop" pirmasis liudytojas buvo cituojamas sakydamas,

"Kaip tai galima klaida veido like that? Taip, aš esu tam tikras jis buvo Michael Jackson. Jo plaukai buvo sutrumpinta ir jis nešioti tamsūs akiniai nuo saulės, bet aš turiu pora jo albumai ir mačiau jį per TV ir viskas, kad aš ne abejo, mano nuomone, kad ji jam ".

Liudytojas taip pat sakė, kad jie nėra mintis, kad atlikėjas mirė tuo metu, kai stebėjimas, kaip jie dirbo dešimt valandų pamainą ir nebuvo matyti arba išgirsti naujienų antraštes tą dieną.

"Žvaigždė Cross Border čia visą laiką, nes mes taip arti LA, todėl nebūtų įvykęs man tuo metu, kai jis buvo, kad svarbu".

Galiojimo liudytojų istorija vis dar yra tikrinami, tačiau pastarojo meto tuo atveju, kai Mirtis Michael Jackson davė conspiracy teoretikai priežastis tikėti tuo, kas kitaip būtų vertinti kaip "Naciągnięty".

Su nežinomu aplinkybes Michael Jackson asmens gydytojas, galimybė yra mirtina injekcija, atidėti į autopsijos informacijos vėlavimo jo O2 Kelionių šiais metais ir jo nesuprantamos sumos asmens skolos, galbūt mirties "Hoax" yra tik Loginiai paaiškinimą šiuo metu.

Kas turės daugiau priežasčių klastojate savo mirtį ir pabėga į Meksika beveik nepastebimai, išskyrus Michael Jackson?

Pagalvokite apie tai.

Gairės: conspiracy, conspiracy theories, mirties Hoax, Gandai
Posted in conspiracy theories, Mistyfikacja mirties, Gandai | Komentarai (16)

16 Responses to "Pastebėtas ir Michael Jackson bėgantiesiems JAV - patvirtina mirtis Hoax"

  1. MJ nužudyti Iliuminatai Says:

    The Illuminati tikrai žino, kaip mesti žmonių nuo bėgių, tačiau jie jau prarado ryšį. Michael Jackson turi Vitiligo ir negali likti saulės dėl odos vėžio. Kodėl jis kerta sieną su savo veidą atviros saulės šviesos?

    Tai man primena karaliaus nužudymo kad pernelyg buvo Iliuminatai viduje darbą. Jūs turėjo liurbis stovi prie lango su ginklų ir turėjo jam pasakyti "vyro vardas Raulis jis." Visa tai yra bull shi.t mesti ne kas jis.

  2. kk593 Says:

    Manau tai buliaus šūdas kodėl jis visoje Naujienos stuff net turėti Pics jį į em kelyje į ligoninę, jie turėjo oxgen kaukę jam suteikiant jam CPR. Jūs manote apie

  3. MJ4ever Says:

    Vaizdas MJ į greitosios gali būti suklastotas. jei atidžiai jį dosn't tikrai atrodo jam, pavyzdžiui, nosies, odos spalvos ir antakiai. Ausis atrodo keistam per? MJ yra puikus asmeniui klastojate savo mirties. Tai yra paprastai Michael Jackson trick!

  4. heisalive Says:

    MJ4ever .. Thats right, aš sutinku, kad greitosios medicinos pagalbos situacija yra ne Michael Jackson at all! MJ veidas buvo sumažėję, kylančių iš pernelyg plastinės chirurgijos ir atrodė sulysęs, nesveika odos ir visus .. į greitosios pagalbos vaizdą rodo asmuo su REGULIARIOS veidą ir normalios ieškote odos ..., kad yra ne Michael Jackson, NE visuose ... ne net ilgą shot! Be to, tai buvo blogas pasirinkimas kaip "dvigubo" klausimas .. kurie buvo, kad vaizdas ir kodėl? Ar MJ norite, kad vaizdas už pasaulio pamatyti .. atlikti tam tikrą tašką? A aklai mato, kad yra ne Michael Jackson? ! Mėgti!

  5. closepaltomj Says:

    Gabaliukai jis įspūdį tik SLL patenka į dabar. Aš turiu būti atsargiems, kaip žodis, tai aš tarptautiniu mastu žinomas artimo draugo Michael's. Norėčiau šią svetainę ir jos nariai ir smalsių visuomenei žinoti, kad tai buvo vienintelis būdas, jis gali išeiti iš varginančių 50 koncertų ir daugybė žmonių unscrupously sueing juo.
    Kalbu Michael, ilgai, vos keletą mėnesių atgal ir aš žinojau, už tai jam reikia gerai pailsėti nuo viską. Won't you Nogurt ofbeing kad kalbama apie visame pasaulyje? Lygiai. He Said Nieko apie 02 net apie savo kelionės į LONDONAS Coming Up. Aš žinojau, VISI ALOMG 02 niekada happen.

    Taip .. taip .. tai apgaulė, bet aš didžiuojuosi savo išradingumo ir esu patenkinta, jis galų gale gauti kad geras privatumą jis visada norėjo.

    Jis gali skaityti šį gal aš arti dabar.

    Smile .. jis labai ALIVE!

  6. Mojofi Says:

    Kodėl MJ palikti šalį? Jis vis dar gali likti somehwere dar JAV. It's a big vietą žinote. Bet kaip gali šeimos kvailas ir celebs kurie ten buvo? Steve Wonder, Leonas Richie ir prechers per? Tik tokiu būdu bus, kad jie tikrai belived MJ buvo miręs. Aš nematau, kaip jie nori apkvailinti juos save tokiu būdu. Ką jūs manote apie tai? Po pasakyti visa tai, esu įsitikinęs, MJ yra ALIVE nors.

  7. MyBelovedMJ Says:

    Norėdami Closepalofmj! I don `t know, jei ką tik parašė yra tiesa ar ne. Bet jei tai tiesa, aš noriu pasakyti jums keletą dalykų.
    1. visus, aš noriu, kad žinotų, kad I don `t tikimės, kad tai buvo tik pokštas, ką tik sakė, kad aš woulden` t galės dirbti, kad protiškai. Kai aš pirmą kartą išgirdo žinią, Michael `s mirties, ir buvo taip devasteded ir iš širdies, kad aš didn` t net valgyti. Aš wasen `t galės kalbėtis su žmonėmis, ir aš išjungti savo mobiliuosius, aš vis dar. Kai aš wacthed į memoriel, antradienis, ir buvo įsitikinęs, kad jis mirė, visą memoriel, kol šie žodžiai mėlynai raštu matyti ekrane už etapas: Im gyvas ir Im čia amžinai. Aš visiškai gavo šaltkrėtis, ir i mesti aukštyn. I don `t know why, tačiau nors ir matė, kad kaip ženklas Maiklą, kad kvailas? Buvau pasirengęs pereiti prie šalių, ir pateikia Michaelis mano širdyje, tik gauti jį kvėpavimas vėl, kai aš pirmą kartą išgirdo apie jo mirties. Norėčiau duoti viską, kaip ir sakė, mano širdyje. Aš myliu jį tiek daug, ne tik už savo muziką ir tai, ką gali daryti su savo kūnu, bet kas jis buvo / yra. Nors žmonės yra suprantama, kad i don `t know jam asmeniškai, ir tik nuo atstumo, aš nesutikti. I haven `t buvo didelė vaikystės mane, mano tėvai gavo devorced, kai man buvo tik 10 metų, ir i turėjo rūpintis mano 2 jaunesni broliai ir seserys. Man teko augti labai greitai. Mano tėvas buvo piktnaudžiaujama siekiant mane, tiek psysiclly ir emotionel, kad buvo sunku man. Taigi todėl ir kažkaip visada buvo jausmas, kad i žinojo jį tam tikru būdu, ir žinoti, kaip jis buvo augti kaip. Aš niekada vyno Michael, nes norinčių kai kuriose pasaulio, NIEKADA. Aš visiškai suprantu, kad, kuris woulden `t jis buvo dėmesio centre visą savo gyvenimą, nenuostabu, ir tik norėjo turėti tam tikrą taikos. Aš niekada Niezrozumiany, 1 singel dalykas, kad Michaelis padarė, NIEKADA. Ir kiekvieną žmonių skundą dėl jam consieling savo vaikų veidus, TODĖL KO. Tai buvo ne problema, i coulden `t sutinkate daugiau Michael tą. Vienintelis dalykas, jis norėjo, buvo jiems augti normaliai. Jei kada nors turėtų kalbėtis su Michałem vėl, aš noriu jam pasakyti ką nors apie mane. Pasakykite jam, kad aš myliu jį labiau nei ką nors, i negali įdėti į tariant, tai būtų per ilgas, ir jis bus visą page.And i don `t care, jei jis vis grįžta atlikti, jeigu jis nori buvimo slėpimas, jis turėtų tai padaryti. tol, kol jis laimingas, kad yra, kad klausimai, su manimi. Protingas žmogus kartą pasakė: ne priimti sprendimus dėl bet prieš jums kalbėjo jiems vienas ant vieno, i don `t care what istorija yra. Berniukas, jis buvo teisus. Norėčiau, kad kiekvienas galėtų tai padaryti, o ne priimti sprendimą, tik dėl to, kas buvo parašyta, kad bulvariniams, kuris yra BS. Michael, aš myliu tave daugiau

  8. nansta Says:

    Taip pat galvojau minučių ir pamatė, kad greitosios pagalbos Pic, asmens veido atrodė per daug "švieži", turi būti, kad jacksons. Veido atrodė pernelyg normalus, o ne plastiko Atsiprašome pasakyti, bet tiesa.

  9. Samantha Says:

    Susitarta, kad gabaliukai įspūdį mažėja į vietą, pirmą kartą aš girdėjau antraštes "MJ dead AT 50" i just broke ašaromis, i oniemiał Jaučiausi kaip mano viduriai buvo ketinama susipykti. But I've loved michael nes i was a little kid, I've got biologinės ir cd ir žiūrėti rodo apie jį, ir jis atrodė labai sveika su jo maistu ir tt Jis didnt kaip narkotikus ir gerti, Taigi akivaizdu gana scenoje, ir vienas laiko ir buvo prie automobilio radijo stotis buvo kalbama jam LIVE ir Michael skambėjo gana podstępne ir radijo žmonės, pavyzdžiui, "Taigi, jūs padaryti grįžta! blah blah .. "ir MJ atrodė gana ah i dont know žodį, bet Jis kalbėjo dalykus, pavyzdžiui," Taip, taip aš tai bus gerai, ji bus kaip niekas kitas "jokio kito? Jūs matote, jos galiausiai patenka į vietą.

    Mes iki galo tai, ką mes žinome jo ten kažkur.

    Aš tave myliu michael xxx

  10. kerwin Says:

    Ok, manau, kad jis planuojamas, tai yra apgaulė ir aš taip pat nepamirškite perskaityti žodžiai ekrane esu gyvas. Ir man kilo klausimas dėl greitosios pagalbos foto Tai taip ne Michaelis.

  11. MyBelovedMJ Says:

    Samantha! Jūs teisus. Michael buvo mums jau keletą metų, kad mes "havent seen nothing yet" ir kad jis būtų grįžimas kaip niekas kitas. Aš esu girdėjusi, kad 2. Ir jūs esate visiškai teise, jis ne dėl narkotikų ar alkoholio vartojimu. Ir jis buvo nužudytas. Aš jaučiu kaip jis gyvas.

  12. thriller777 Says:

    žmogus yra gyvas ir pėsčiomis! moonwalking būtų geriau žodį, huh? HaHa. visi mano draugai think im crazy. all i pasakykite juos, jei jie Dont believe me atėjo į šią svetainę, ir kaip aš tai, kad padarė wierzacego iš jų. šioje svetainėje yra toks didelis, jos mano svetainės lankytojai! ir visada laukiame naujų atnaujinti dienoraščiai ir i patiks skaityti kitų komentarus ir galėtų skelbti savo nuomones. Ačiū į šią svetainę. anyway, dėl kertančio sieną dalykas, im pusė ir pusė apie tai. wouldnt tai apie naujienas? ir jis, kad odos ligos, kas daro jį kur cant go į saulės. kodėl jis turėtų pereiti prie tokio karšto šalyje? jiems tikrai jis wouldnt nori gyventi savo dienų namuose visą laiką ir niekada išeiti. tačiau tuo pat metu, tai gali tiesiog būti laikina. i tai, jei jis padirbtas jo mirties, kurią mes visi tikime, jis galės grįžti be jokių teisinių problemų, kol jis doesnt tai pinigų sukčiavimo, kuris i abejonių Thats atveju. Jis padirbti jo mirties už taiką, o ne pinigus. todėl aš tvirtai tikiu jis ateis atgal, ecspecially žinant jis cant get bėdų apie tai. kaip paris "verkia" prie jo paminklo, kuris buvo suskirstytas. ir galiu pasakyti. todėl jiems tikrai jis nors planą savo vaikais. Jūs turite atsiminti, tai yra sławna vaikams. jie gali išmokti veikti nuo mažens. yra milijonai vaikų žvaigždžių. michael ēvelēta šis viską. Jis labai protingas žmogus. labai gudri. Jis turi daugiau nei vieną atrodo-į-patinka. jis gali padirbtą jo mirties, nes ji yra paprasta nustatyti Cheetah paleisti. Think about it.

  13. MyBelovedMJ Says:

    Thriller777: Jūs teisus. Bet, kad patvirtintumėte savo abejonių Michael yra mirę. Klausyti dainą Tai vadinama: Xscape. Taip yra išaiškinta, kad taip. jis pasakoja visą šioje. BTW, jis negali matyti, kad Meksikos sienos, Michael, Can `t būti Meksika su savo vitaligo. Beje, jis yra kapitonas disguses. Atminkite, kad. Tiesiog klausytis dainų. Jis tellling mums kažką

  14. thriller777 Says:

    IVE tik klausyti, ir i have 2 say ur tiksliai dešinėje. i cant say tai visų įrodymų, bet aš galiu pasakyti savo kita pakopa įrodyti HES gyvas. ir jus cant turi įrodymų, be stepping stones. gerą darbą nurodyti šią eilutę. I really appreciate it

  15. closepaltomj Says:

    Kas rūpi, ką žmonės galvoja .. jie galvoja Unti jie smirdėti. hahahaha

  16. MyBelovedMJ Says:

    Labai suaugusiems.