Iakttagelser av Michael Jackson flyr USA - bekräftar Death Hoax

28 juni 2009
av admin

Obekräftade rapporter från USA Customs and Border Protection har uppgett att två vittnen som önskar vara anonym för sin egen säkerhet, såg vad de beskrivs som omisskännelig observation av Michael Jackson och en annan man som ännu inte identifierats, passerar Kalifornien-Mexiko Border sent på torsdag kväll.

När ifrågasatte om deras säkerhet för observation av "King of Pop" första vittne noterades att säga,

"Hur kunde du misstag ett ansikte sådär? Ja, jag är säker på att det var Michael Jackson. Hans hår blev avbruten och han bär mörka solglasögon, men jag har ett par av hans album och sett honom på tv och allt, så jag har inte tvekan att det var honom ".

Vittnet har också sagt att de hade ingen aning om att sångaren hade avlidit vid tiden för observation, eftersom de hade arbetat en tio timmars skift och hade inte sett eller hört nyhetsrubriker den dagen.

"Stjärnor över gränsen här hela tiden, eftersom vi är så nära till LA, så det inte hade inträffat för mig då att det var så viktigt".

Giltighetstiden för de vittnen berättelse är fortfarande kontrolleras, men den senaste utvecklingen när det gäller död Michael Jackson har gett Conspiracy teoretiker anledning att tro vad som annars skulle betraktas som "långsökt".

Med den märkliga omständigheterna kring Michael Jackson personliga läkare, möjligheten av en giftinjektion, uppskjutandet av obduktionen information förseningen av hans O2 Tour i år och hans obegripliga belopp av personlig skuld, kanske ett Döden "Hoax" är det enda logiska förklaring på denna punkt.

Vem skulle ha större anledning att fejka sin egen död och flyr till Mexiko nästan oupptäckta, andra än Michael Jackson?

Tänk på det.

Taggar: Conspiracy, konspirationsteorier, Death Hoax, rykten
Inlagd i konspirationsteorier, Hoax Death, rykten | Kommentarer (16)

16 Responses to "Iakttagelser av Michael Jackson flyr USA - bekräftar Death Hoax"

 1. MJ dödats av Illuminati säger:

  Den Illuminati säkert vet hur man kastar människor utanför banan men de har förlorat sin touch. Michael Jackson har vitiligo och kan inte vistas i solen på grund av hudcancer. Varför skulle han köra över gränsen med hans ansikte öppna för solljus?

  Detta påminner mig om kungen mordet som också var en Illuminati insidan jobb. Du hade Patsy står i fönstret med pistol och sedan hade han säger "en man namnet Raul gjorde det." Allt detta är bull shi.t att kasta ut vem som gjorde det.

 2. kk593 säger:

  Jag tror att det är bull shit varför är det hela nyheter och grejer, de har även bilder av honom i ems på vägen till sjukhuset hade en oxgen mask på honom ge honom hjärt-lungräddning. du tycker om

 3. MJ4ever säger:

  Bilden av MJ i ambulans kan vara en bluff. om du tittar noga det dosn't verkligen ser ut som honom, till exempel näsa, hudfärg och ögonbryn. örat ser konstig också? MJ är den perfekta personen att fejka sin egen död. Det är en typisk Michael Jackson trick!

 4. heisalive säger:

  MJ4ever .. thats rätt, jag håller med, att ambulans bilden inte Michael Jackson alls! MJ ansikte hade minskat till följd av alltför plastikkirurgi och såg mager, ohälsosamma hud och alla .. ambulansen Bilden visar en person med en vanlig ansiktet och normalt sett huden ... det är inte Michael Jackson, inte alls ... inte ens på långa skott! Dessutom var detta ett dåligt val som en "dubbel" Frågan är .. som tog den bilden och varför? Visste MJ vill att bilden ut för världen att se den .. att göra någon sorts punkt? En blind man kan se det är inte Michael Jackson??? ! Gilla!

 5. closepaltomj säger:

  De bitar som han pussel är bara SLL faller på plats nu. Jag måste vara noga med hur jag ordet här eftersom jag är en internationellt känd nära vän till Michael's. Jag vill att denna webbplats och dess medlemmar och den nyfikna allmänheten att veta att detta har varit det enda sättet han kunde få ut av det hårda 50 konserter och de otaliga människor unscrupously sueing honom.
  Jag pratade med Michael, länge, bara några månader sedan och jag kände för ett faktum han behövde en paus från allt. Kommer inte du tröttnar ofbeing så talade om överallt? Exakt. HAN SA ingenting om 02 och inte ens om hans resa till London kommer upp. Jag vet allt ALOMG den 02 aldrig skulle hända.

  Så .. ja .. det är en hoax men jag är stolt över sin påhittighet och är glad att han äntligen få det bra privatliv har han alltid velat.

  Han kanske läser detta kanske jag kommer nära just nu.

  Smile .. han är i högsta grad levande!

 6. Mojofi säger:

  Varför kommer MJ fly landet? Han kunde ändå vara kvar somehwere fortfarande i USA. Det är en stor plats du vet. Men hur kan familjen lura Kändisar som var där? Steve Wonder, Leon Richie och prechers också? Det enda sättet är att de verkligen belived MJ var död. Jag förstår inte hur de vill göra bort sig själva på detta sätt. Vad gör ni om det? Efter att säga allt detta, jag är säker på MJ lever dock.

 7. MyBelovedMJ säger:

  Att Closepalofmj! Jag vet inte om vad du just skrev är sant eller inte. Men om det är sant jag vill säga ett par saker.
  1:a av allt, jag vill att du ska veta att jag inte hoppas att det bara var ett skämt vad du just sade, eftersom jag woulden inte kunna hantera det mentalt. När jag först fick höra nyheten av Michael är död, jag var så devasteded och BRUSTET HJÄRTA, att jag inte ens äta. Jag wasen inte kunnat prata med människor, och jag avstängd i min mobiltelefon, som jag fortfarande har. När jag wacthed den memoriel tisdag, var jag övertygad om att han var död, under hela memoriel, tills dessa ord i blå skriver upp på skärmen bakom scenen: Im levande och Im här för evigt. Jag håller helt och fick frossa, och jag spydde. Jag vet inte varför, men något jag såg det som ett tecken från Michael, är det dumt? Jag var beredd att gå till stater och ge Michael mitt hjärta, bara för att få honom att andas igen, när jag först hörde talas om hans död. Jag skulle ge vad som helst, precis som jag sa, även mitt hjärta. Jag älskar honom så mycket, inte bara för sin musik, och vad han kunde göra med sin kropp, men för vem han är / var. Även om folk säger att jag vet inte honom personligen, och bara på avstånd, jag håller inte med. Jag har inte haft mycket av ett barn själv, mina föräldrar fick devorced, när jag var endast 10 år gammal, och jag var tvungen att ta hand om mina 2 yngre syskon. Jag var tvungen att växa upp ganska fort. Min far var kränkande mot mig, både psysiclly och emotionel, det var ganska hård mot mig. Så det är därför jag på något sätt alltid kändes som jag kände honom på något sätt, jag vet hur det har varit att växa upp så. Jag skulle aldrig skylla Michael, för att vilja ha lite lugn och ro, aldrig. Jag förstår att det som woulden `t. han har varit i rampljuset hela sitt liv, Inte undra på att jag bara ville ha lite lugn och ro. Jag har aldrig missförstås, 1 enda sak som Michael gjorde aldrig. Och varje gång människor klagomål om honom consieling hans barnens ansikten, så vad. Det var inte ett problem, jag coulden inte vara mer överens med Michael om det. Det enda han ville var för dem att växa upp normalt. Om du någonsin ska prata med Michael igen, jag vill att du ska berätta något för mig. Säg till honom att jag älskar honom mer än någonting annat, jag kan inte uttrycka det i ord, det skulle ta för lång, och det kommer att vara på hela page.And I don `t care om han någonsin kommer tillbaka för att utföra, om han vill vistelse i dölja, bör han göra det. så länge han är lycklig, det är allt som är viktigt för mig. En klok person sa en gång: Ta inte döma någon innan du har talat med dem ett för ett, i don `t care vad historia är. Boy var han rätt. Jag önskar att alla skulle göra det, och inte döma, bara på grund av vad som skrivits i kvällstidningarna, orsakar det är BS. Michael, jag älskar dig mer

 8. nansta säger:

  Jag tyckte också den minut jag såg ambulansen pic, personens ansikte såg alltför "färska" att vara jacksons. Ansiktet såg alltför vanligt, inte som plast ledsen att säga men sant.

 9. Samantha säger:

  Godkänt, bitarna i pusslet faller på plats, första gången jag hörde rubriker "MJ döda vid 50" Jag bara bröt i tårar, jag var mållös Jag kände mig som mina tarmar skulle falla ut. Men jag har älskat Michael sedan jag var liten, jag har bio-och CD-skivor och titta visar om honom och han verkade ganska friskt med hans mat etc. Han gjorde precis droger och dricka, så det är uppenbarligen ganska iscensatt och en gången jag var i bilen och radiostationen pratade med honom direkt och Michael lät ganska LÖMSK och radio personer som "Så ska du göra en comeback? bla bla .. "och MJ verkade ganska ah Jag vet ordet men han sa saker som" Ja, ja jag kommer det att bli bra, det ska vara som ingen annan "ingen annan? du ser, dess slutligen faller på plats.

  Vi kommer att gå till botten med detta, vi vet hans därute någonstans.

  Jag älskar dig Michael xxx

 10. kerwin säger:

  ok jag tror att han planerat det, det är en hoax och jag minns att läsa texten på skärmen jag lever. Och jag har tittat på ambulans bild Det är så inte Michael.

 11. MyBelovedMJ säger:

  Samantha! Du har rätt. Michael har sagt till oss under några år nu att vi "har icke sett något ännu" och att han skulle göra comeback som ingen annan. Jag har hört att 2. Och du är helt rätt, han var inte på droger eller alkohol. Och han var inte mördad. Det känns som om han lever.

 12. thriller777 säger:

  mannen är vid liv och promenader! moonwalking skulle vara ett bättre ord, va? haha. alla mina vänner tycker im galen. allt jag berätta för dem är om de inte tror mig komma till denna webbplats, och precis som jag trodde att det skulle det göras en anhängare av dem. denna webbplats är så stor att min hemsida! Jag ser fram emot nya uppdaterade bloggar och jag tycker om att läsa andras kommentarer och att kunna skicka mina åsikter. Kudos till denna webbplats. ändå, om de passerar gränsen sak, im halv och hälften på den här. wouldnt detta på nyheterna? och han har att hudsjukdom sak som gör det där han skränande gå in solljus. varför skulle han flytta till ett varmt land? im säker på att han wouldnt vill leva sina dagar i ett hus hela tiden och aldrig gå ut. men samtidigt kan detta bara vara tillfällig. Jag menar, om han hade förfalskat hans död, som vi alla tror att han kan komma tillbaka med något rättsligt problem så länge som han icke gör det för pengarna bedrägeri, vilket jag tvivlar thats fallet. han förfalska hans död för fred, inte pengar. så jag är fast övertygad om han kommer tillbaka, ecspecially veta att han skränande få problem om det. som för Paris "gråtande" på hans åminnelse, det var iscensatt. u kan berätta. så im säker på att han har något på plan för hans barn. du måste komma ihåg detta är kändisarnas barn. de kan lära sig att agera vid en ung ålder. det finns miljoner barn stjärnor. Michael hyvlat detta alla. han är en mycket intelligent människa. mycket smart. Han har mer än en look-a-gillar. han kan fejka sin död, eftersom det är lätt för en gepard att köra. fundera på det.

 13. MyBelovedMJ säger:

  Thriller777: Du har rätt. Men för att bekräfta ditt tvivel om Michael är död. Lyssna på den här låten Den kallas: Xscape. Ja det stavas så. han berättade allt i denna. BTW, är han inte sett av den mexikanska gränsen, Michael, kan inte vara i Mexiko tillsammans med sin vitaligo. Men sen igen, han är befälhavare disguses. Kom ihåg det. Bara lyssna på låten. Han är tellling oss något

 14. thriller777 säger:

  ive just lyssnat på det, och jag har 2 säga ur exakt rätt. jag skränande säga detta är totalt bevis, men jag kan säga att ett annat steg på vägen att bevisa HES levande. och du skränande har bevis utan språngbräda. bra jobb påpekar detta. Jag uppskattar verkligen det

 15. closepaltomj säger:

  Vem bryr sig vad folk tycker .. de tror unti de stinker. hahahaha

 16. MyBelovedMJ säger:

  Mycket Äldre.

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.