Havainnot Michael Jackson pakenevat US - vahvistaa Kuolema Hoax

Kesäkuu 28th, 2009
by admin

Varmentamaton raportit Yhdysvaltojen tulli-ja rajavartiolaitokselle on ilmoittanut, että kahta todistajaa, jotka haluavat pysyä nimettömänä oman turvallisuutensa, näkivät, mitä he kuvailivat kuin erehtymättömän havainnolla on Michael Jackson ja toinen mies, joka ei vielä ole tunnistettu, risteyskappaleet Kalifornian ja Meksikon rajainterventioryhmien myöhään torstai-iltana.

Kun kyseenalaistamiseen niiden varmuudella, että havainnolla, että "King of Pop" ensimmäinen todistaja oli noteerataan sanomalla,

"Miten voit virhe kasvot niin? Kyllä, olen tiettyjen oli Michael Jackson. Hänen hiukset lyhennettiin ja hänellä oli yllään tumma aurinkolasit, mutta Minulla on pari hänen albumeja ja nähnyt hänet televisiossa ja kaikkea, joten en ole epäilystäkään mielessäni, että se oli hänelle ".

Todistaja on myös sanonut, että heillä ei ollut ajatus, että laulaja oli kuollut samaan aikaan kun havainnosta, koska ne oli toiminut kymmenen tunnin siirtää eikä ollut nähnyt tai kuullut uutisotsikoita kyseisenä päivänä.

"Tähteä rajanylitykseen tässä koko ajan, koska olemme niin lähellä LA, joten se ei ollut tapahtunut minulle tuolloin, että se oli, että tärkeitä".

Voimassaoloaikaa todistajia tarina on vielä vahvistettu, mutta viimeaikainen kehitys siinä tapauksessa, että kuolema Michael Jackson ovat antaneet Conspiracy teoreetikoista syytä uskoa siihen, mitä muuten olisi ajatellut kuin "kaukaa haettu".

With the strange olosuhteet Michael Jackson henkilökohtaista lääkäriä, sen mahdollinen joka tappavalla ruiskeella, lykkäämisestä Ruumiinavauksen tietoja, viive hänen O2 Tour tänä vuonna, ja hänen käsittämätön määrä henkilökohtainen velka, ehkä Death "Hoax" on ainoa looginen selitys tähän.

Kuka olisi enemmän syytä fake omaa kuolemaa ja pakenemaan Meksiko käytännössä havaitsematta, muut kuin Michael Jackson?

Ajattele sitä.

Tunnisteet: Conspiracy, Conspiracy teorioita, Kuolema Hoax, Huhut
Posted in Conspiracy teorioita, Hoax Kuolema, Huhut | Kommentit (14)

14 Vastaus jotta "Havainnot Michael Jackson pakenevat US - vahvistaa Kuolema Hoax"

 1. MJ tappoivat Illuminati sanoo:

  The Illuminati varma osaa heittää ihmisten seuraan, mutta he ovat menettäneet kosketuksen. Michael Jackson on Valkopälvi ja ei voi oleskella auringossa koska ihosyövän. Miksi hän kulkee rajan hänen kasvonsa voivat auringonvalo?

  Tämä muistuttaa minua kuninkaan murha, että liian oli Illuminati sisällä työtä. Olet ollut hölmö seisoo ikkunan kanssa aseen ja sitten oli häntä sanomalla "miehen nimi Raul teki sen." Kaikki tämä on sonni shi.t heittää pois, jotka eivät sitä.

 2. kk593 sanoo:

  Mielestäni tämä on sonni paska miksi se on koko uutisia ja juttuja, he edes kuvia hänestä on ympäristöasioiden matkalla sairaalaan heillä oli oxgen mask hänelle antaa hänelle cpr. mieltä olet

 3. MJ4ever sanoo:

  Kuva MJ että sairaankuljetus voi olla väärennetty. Jos tarkastelemme sitä dosn't todella näyttää hänelle esimerkiksi nenästä, ihon väri ja kulmakarvat. korvalla näyttää outo liian? MJ on täydellinen henkilö fake omaa kuolemaa. Se on tyypillisesti Michael Jackson temppu!

 4. heisalive sanoo:

  MJ4ever .. thats oikeassa, olen samaa mieltä, että sairaankuljetus-kuva ei ole Michael Jackson ollenkaan! MJ kasvot oli laskenut johtuvat liiallisesta plastiikkakirurgia ja katseli laiha, epäterveellistä ihon ja kaikki .. että sairaankuljetus Kuvassa henkilön kanssa SÄÄNNÖLLINEN kasvot ja normaali HAKU iho ..., jota ei ole Michael Jackson, NO ollenkaan ... ei edes pitkään ammuttu! Lisäksi tämä oli huono valinta on "kaksinkertainen" kysymys on .. joka teki, että kuva ja miksi? Onko MJ halua, että kuva pois koko maailman näkevät .. tehdä jonkinlainen kohta? Sokea mies voi nähdä, että EI ole Michael Jackson? ! Pitää!

 5. closepaltomj sanoo:

  The kappaletta hän palapeli on vain SLL kuuluvista paikka nyt. Minun on oltava varovainen, miten sana tätä olen kansainvälisesti tunnettu läheinen ystävä Michael's. Haluan tämän sivuston ja sen jäsenten ja utelias yleisö tietää, että tämä on ainoa tapa, jolla hän voisi päästä pois ja uuvuttava 50 konsertteja ja lukemattomat ihmiset unscrupously sueing häntä.
  Puhuin Michael, pitkään, vain pari kuukautta sitten, ja tiesin, että itse asiassa hän tarvitaan hyvä irtautumista kaiken. Ei saat väsynyt ofbeing niin puhui kaikkialla? Aivan. Hän sanoi, ei mitään 02 eikä edes hänen TRIP Lontooseen tulossa. Tiesin KAIKKI ALOMG 02 ei pitänyt koskaan tapahtua.

  Niin .. kyllä .. se on hoax mutta olen ylpeä hänen kekseliäisyytensä ja iloinen, hän on lopulta saada että hyvä yksityisyyden hän on aina halunnut.

  Hän saattaa olla luet tätä ehkä aion lähellä nyt.

  Smile .. hän on hyvin paljon ALIVE!

 6. Mojofi sanoo:

  Miksi MJ pakenemaan maasta? Hän voisi vielä oleskelevat somehwere edelleen Yhdysvalloissa. Se on iso paikka tiedäthän. Mutta miten perhe huijata celebs, jotka olivat siellä? Steve Wonder, Leon Richie ja prechers liian? Ainoa tapa on se, että ne todella belived MJ oli kuollut. En ymmärrä, miten he haluavat nolaavat niistä itsensä tällä tavoin. Mitä te ootte mieltä siitä? Kun sanoa kaiken tämän, olen varma, MJ on ALIVE though.

 7. MyBelovedMJ sanoo:

  Voit Closepalofmj! En tiedä, mitä juuri kirjoitti paikkansa vai ei. Mutta jos se on totta, haluan kertoa teille muutamia asioita.
  1. kaikki, haluan teidän tietävän, että En toivo, että se oli vain vitsi, mitä äsken totesin, koska olen woulden `t pysty käsittelemään, että henkisesti. Kun kuulin ensimmäistä kertaa, uutisia, Michael `s kuolema, olin niin devasteded ja lohduton, että En edes syödä. I wasen `t puhua ihmisille, ja olen poissa käytöstä matkapuhelimessani, joka minulla on edelleen. Kun wacthed että memoriel Tiistai olin vakuuttunut siitä, että hän oli kuollut, koko memoriel, kunnes nämä sanat sininen kirjallisesti näytti ruudulla takana vaiheessa: Im elossa, ja Im täällä ikuisesti. Olen täysin sai vilunväristykset, ja i heitti ylös. En tiedä miksi, mutta jotenkin näin, että merkkiä Michael, on se, että tyhmiä? Olin valmis menemään valtioiden ja antaa Michael sydäntäni, vain saada hänet hengenvetoon uudelleen, kun kuulin ensimmäistä kertaa, hänen kuolemaansa. Haluan antaa mitään, kuten sanoin, vaikka sydämeni. Rakastan häntä niin paljon, ei vain hänen musiikkiaan, ja mitä hän voisi tehdä hänen ruumiinsa, mutta kuka hän oli / on. Vaikka ihmiset sanovat, että En tunne häntä henkilökohtaisesti, ja vain etäältä, olen eri mieltä. En ole `t oli paljon lapsuuteen itse vanhempani saivat devorced, kun olin vain 10-vuotias, ja minulla oli huolehtia minun 2 nuorempia sisaruksia. Jouduin kasvaa melko nopeasti. Isäni oli loukkaava minua kohti, niin psysiclly ja emotionel, se oli melko vaikeaa minulle. Siksi olen jotenkin aina tuntui, että tiesin hänet jollakin tavalla, tiedän, miten se on ollut kasvamaan niin. En koskaan syyttää Michael, koska haluavat joitakin rauhaa, ei koskaan. En täysin ymmärrä, että kuka woulden "t. hän on ollut valokeilassa hänen koko elämän, ei ihme, halusin vain olla rauhassa. En ole koskaan ymmärtänyt väärin, 1 Singel asia, että Michael on tehnyt, ei milloinkaan. Ja aina ihmiset valittaa häntä consieling hänen lasten kasvot, So What. Se ei ollut ongelma, i coulden `t samaa mieltä Michael siitä. Ainoa asia, mitä hän halusi, oli niiden kasvaa normaalisti. Jos sinulla olisi puhua Michael jälleen Haluan sinun kertovan hänelle jotain minulle. Kerro hänelle, että rakastan häntä enemmän kuin mitään muuta, en voi sitä sanoiksi, se kestää kauan, ja se on koko page.And En välitä vaikka hän koskaan palaa suorittamaan, jos hän haluaa pysyä piilossa, hänen pitäisi tehdä. niin kauan kuin hän on onnellinen, että kaikki asiat minulle. Eräs viisas henkilö sanoi kerran: Älä tuomita ketään ennen kuin olet keskustellut niitä yksi yhteen, i don `t varovainen mitä tarina on. Poika oli hän oikeassa. Toivon, että kaikki tekevät niin, ja ei tuomita, vain sen vuoksi, mitä on kirjoitettu, sensaatiolehdistöä, aiheuttaa se on BS. Michael, rakastan sinua enemmän

 8. nansta sanoo:

  Arvelin myös minuutin i näki sairaankuljetus pic, henkilön kasvot näytti liian "tuore", on, että jacksons. Kasvot näytti liian tavanomaista, ei muovi pahoillani sanoa, mutta totta.

 9. Samantha sanoo:

  Sovittu, palan palapelin laskevat paikalleen ensimmäisen kerran kuulin otsikoihin "MJ kuollut 50" i just rikkoi itkuun, olin sanaton Tunsin minun sisäkalut piti pudota. Mutta olen rakastanut michael koska olin hieman lapsi, minulla bio-ja cd: n ja katsella osoittaa hänelle, ja hän näytti melko terve hänen ruokaa jne. Hän didnt kuten huumeet ja juominen, siis ilmeisesti melko vaiheittain, ja yksi aikaa olin auton ja radioasema oli puhut hänelle LIVE ja Michael kuulosti melko luihu ja radio ihmiset olivat kuin "Niin olet tekemässä comebackin? blaa blaa .. "ja MJ näytti melko ah i dont osata sana, mutta hän sanoi asioita kuten" Kyllä, kyllä olen se on hyvä, it'll olla mitään muuta "mitään muuta? näet, sen lopullisesti kuuluvan paikalleen.

  We'll get to the bottom tämän me tiedämme, hän on siellä jossain.

  Rakastan sinua michael xxx

 10. kerwin sanoo:

  ok mielestäni hän suunnitteli, se on hoax ja minäkin muistan käsittelyssä sanat ruudulla olen elossa. Ja olen katsonut, että sairaankuljetus valokuva On niin ei Michael.

 11. MyBelovedMJ sanoo:

  Samantha! Olet oikeassa. Michael on ennustanut meille jo muutamien vuosien ajan, että me "havent nähneet vielä mitään" ja että hän tekisi comebackin kuin mitään muuta. Olen kuullut, että 2. Ja olet täysin oikeassa siinä, että hän ei ollut huumeiden tai juominen. Ja hän ei ole murhattu. Tuntuu kuin hän on elossa.

 12. thriller777 sanoo:

  mies on elossa ja kävelemään! moonwalking olisi parempi sana, eikö? haha. kaikki ystäväni usko im hullu. All I kertoa niistä on, jos he dont usko minua tulemaan tähän sivustoon, ja juuri niin ajattelin, että se on tehnyt uskovainen ulos niistä. Tällä sivustolla on niin suuri, sen kotisivuilleni! Olen aina odottaa uusi päivitetty blogeja ja i nauttia käsittelyssä muiden kommentteja ja voi postata minun mielipiteitä. maine tähän sivustoon. joka tapauksessa siitä, että rajan ylittävien asia, im puoli ja puolet tästä. wouldnt tämä on uutisia? ja hän on siitä, että iho tauti asia, joka tekee sen, jossa hän kallistuksen mennä auringonvalolta. miksi hän siirtää tällaiseen kuumaan maassa? im varma, että hän wouldnt haluavat elää hänen päivää talossa koko ajan ja ei koskaan mene pois. mutta samalla se voi olla vain väliaikainen. Tarkoitan, jos hän ei fake kuolemaansa, johon me kaikki uskomme, hän voi tulla takaisin, joilla ei ole oikeudellisia ongelmia niin kauan kuin hän doesnt do it for money petoksia, mitä epäilen thats tapauksessa. hän väärentänyt hänen kuolemansa rauhan, ei rahaa. niin minä vakaasti uskoa, että hän tulee takaisin, ecspecially tietämättä hän kallistuksen saada pulassa siitä. kuin Paris "itkua" hänen muistomerkki, joka järjestetään. u voi kertoa. niin im varma, että hän on jotain suunnitelma hänen lapset. sinulla on muistettava nämä ovat julkkisten lapsia. he voivat oppia toimimaan klo nuorena. on miljoonia lapsen tähteä. michael höylätty tämä kaikki ulos. hän on erittäin älykäs mies. hyvin älykäs. hänellä on enemmän kuin yksi look-a-tykkää. hän voi fake kuolemaansa, koska se on helppoa, joka gepardi suorittamisen. mieti sitä.

 13. MyBelovedMJ sanoo:

  Thriller777: Olet oikeassa. Mutta voit vahvistaa epäilemättä Michael on kuollut. Kuuntele tämä laulu on nimeltään: Xscape. Kyllä se on kirjoitettu tällä tavalla. hän kertoo kaiken tämän. BTW, Hän ei ole nähnyt, että Meksikon rajalla, Michael, voi olla Meksikossa hänen vitaligo. Mutta sitten uudelleen, hän on mestari disguses. Muista se. Vain kuunnella kappaleen. Hän on tellling meille jotain

 14. thriller777 sanoo:

  ive juuri kuunnellut sitä, ja olen 2 sanoa ur täsmälleen oikeassa. i cant sanoa tämä on yhteensä todiste, mutta voin sanoa sen toisen ponnahduslautana osoittautua HES elossa. ja te kallistus on todiste ilman tehostamalla kiviä. hyvää työtä kohti tätä. Olen todella tyytyväinen,

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.