Διοπτεύσεις των Michael Jackson δραπετεύουν ΗΠΑ - επιβεβαιώνει Death Hoax

28 Ιουνίου, 2009
από admin

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές από τις Ηνωμένες Πολιτείες Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων ανέφεραν ότι οι δύο μάρτυρες, οι οποίοι επιθυμούν διατηρήσει την ανωνυμία του για τη δική τους ασφάλεια, είδα αυτό που περιγράφεται ως η σαφής παρατήρηση του Michael Jackson και τον άλλο άνθρωπο που έχει ακόμη να προσδιοριστεί, που διέρχονται από τη Καλιφόρνια-Μεξικό Border αργά την Πέμπτη το βράδυ.

Όταν ερωτήθηκαν ως προς την ασφάλεια των σιδηροδρομικών του «βασιλιά της ποπ" την πρώτη μάρτυρα, αναφέρθηκε λέγοντας,

«Πώς μπορεί να σας λάθος ένα πρόσωπο όπως αυτό; Ναι, είμαι σε ορισμένες ήταν Michael Jackson. Κομμένα τα μαλλιά του ήταν σύντομη και υπήρξε φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου, αλλά έχω ένα ζευγάρι του άλμπουμ και τον δει στην τηλεόραση και τα πάντα, οπότε δεν έχω αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ήταν αυτός ».

Ο μάρτυρας είπε επίσης ότι δεν είχαν ιδέα ότι ο τραγουδιστής είχε πεθάνει κατά τη στιγμή της παρατήρησης, καθώς είχε εργαστεί δέκα ώρες και δεν είχαν δει ή ακούσει ότι οι τίτλοι ειδήσεων ημέρα.

"Stars διέλευση των συνόρων από εδώ όλη την ώρα, δεδομένου ότι είμαστε τόσο κοντά στο LA, έτσι δεν είχε συμβεί σε μένα τότε ότι ήταν ότι σημαντικό».

Η ισχύς των μαρτύρων, η ιστορία του είναι ακόμα να εξακριβωθεί, ωστόσο οι πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Michael Jackson έχει δοθεί Η σύσταση θεωρητικούς λόγους να πιστεύουμε ό, τι σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί ως «πολύ-fetched".

Με το παράξενο περιστάσεις Michael Jackson η προσωπική γιατρός, η δυνατότητα σε θανατηφόρο ένεση, την αναβολή της νεκροψίας πληροφορίες, η καθυστέρηση του Ο2 Tour φέτος και ακατανόητο το ποσό του προσωπικού χρέους, ίσως μια Θάνατος "Hoax" είναι η μόνη λογική εξήγηση σε αυτό το σημείο.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ένας επιπλέον λόγος για να ψεύτικο δικό τους θάνατο και να εγκαταλείψουν το Μεξικό σχεδόν απαρατήρητα, άλλα από Michael Jackson;

Σκέψου το.

Ετικέτες: Η σύσταση, Η σύσταση Θεωρίες, Death Hoax, φήμες
Καταχωρήθηκε σε Η σύσταση Θεωρίες, Hoax Θάνατος, φήμες | Σχόλια (16)

16 απαντήσεις σε "διοπτεύσεις του Michael Jackson δραπετεύουν ΗΠΑ - επιβεβαιώνει Θάνατος Hoax"

  1. MJ Σκοτώθηκε από Illuminati Λέει:
    π.μ.

    Το Illuminati σίγουρος ξέρει να ρίξει εκτός γραμμής, αλλά οι άνθρωποι που έχουν χάσει την επαφή. Michael Jackson έχει λεύκη και δεν μπορεί να μείνει στον ήλιο λόγω καρκίνου του δέρματος. Γιατί αυτός θα διασχίζουν τα σύνορα με το πρόσωπό του για να ανοίξετε το φως του ήλιου;

    Αυτό μου θυμίζει τον βασιλιά δολοφονία ότι ήταν μια πολύ Illuminati μέσα δουλειά. Είχατε την Patsy στέκεται στο παράθυρο με το όπλο και στη συνέχεια είχε τον ρητό "ένας άνθρωπος όνομα Raul έκανε." Όλα αυτά είναι ταύρος shi.t να αποτινάξει ποιος το έκανε.

  2. kk593 Λέει:
    μ.μ.

    Νομίζω ότι πρόκειται για ταύρο μαλακίες γιατί είναι όλα τα νέα και τέτοια, που ακόμα έχουν φωτογραφίες από αυτόν στο ΣΠΔ στο δρόμο για το νοσοκομείο που είχε oxgen μάσκα από αυτόν που του παρέχουν CPR. η γνώμη σας για

  3. MJ4ever Λέει:

    Η εικόνα της MJ στο ασθενοφόρο θα μπορούσε να είναι ένα ψεύτικο. Αν δείτε από κοντά dosn't ότι πραγματικά μοιάζουν με αυτόν, όπως για παράδειγμα η μύτη, το χρώμα του δέρματος και των φρυδιών. αυτί φαίνεται πολύ παράξενο; MJ είναι το ιδανικό πρόσωπο για το ψεύτικο το δικό του θάνατο. Είναι ένα κόλπο συνήθως Michael Jackson!

  4. heisalive Λέει:

    MJ4ever .. thats δικαίωμα, συμφωνώ, ότι η εικόνα δεν είναι ασθενοφόρο Michael Jackson, σε όλα! MJ του είχε πέσει στο πρόσωπο που απορρέουν από την υπερβολική πλαστικής χειρουργικής και εξέτασε λιπόσαρκος, το δέρμα και ανθυγιεινά όλα .. το ασθενοφόρο εικόνα δείχνει ένα πρόσωπο με πρόσωπο και REGULAR κανονική αναζητούν δέρμα ... ότι ΔΕΝ είναι Michael Jackson, ΟΧΙ σε όλα ... δεν ακόμη κατά διάνοια! Εξάλλου, αυτό ήταν μια κακή επιλογή ως "διπλή" ερώτηση .. ότι η εικόνα που πήρε και γιατί;; Μήπως MJ εικόνα που θέλει ο κόσμος για να το δείτε .. να κάνει κάποιο είδος του σημείου; Ένας τυφλός μπορεί να δει ότι ΔΕΝ είναι Michael Jackson;;; ! Όμοιος!

  5. closepaltomj Λέει:

    Τα κομμάτια του παζλ είναι μόνο SLL που υπάγονται στη θέση του τώρα. Θα πρέπει να προσέξουμε πώς λέξη αυτό και είμαι ένα διεθνώς γνωστό στενό φίλο του Μιχαήλ του. Θέλω αυτό το site και τα μέλη της και το περίεργο κοινό να γνωρίζει ότι αυτό ήταν το μόνο τρόπο που θα μπορούσε να βγει από την κουραστικός 50 συναυλίες και σε σχέση με τις χιλιάδες των ανθρώπων που unscrupously sueing του.
    Μίλησα με τον Μάικλ, κατά μήκος, μόλις πριν από λίγους μήνες και ήξερα για ένα γεγονός που χρειαζόταν ένα καλό διάλειμμα από όλα. Δεν θα έχετε κουραστεί ofbeing έτσι μίλησε για παντού; Ακριβώς. Είπε ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 02 ΚΑΙ ΔΕΝ EVEN για το ταξίδι στο Λονδίνο COMING UP. Ήξερα ALOMG ΟΛΑ ΤΑ 02 δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί.

    Λοιπόν .. ναι .. αυτό είναι μια φάρσα, αλλά είμαι υπερήφανος για την εφευρετικότητα και τη χαρά είναι τώρα ότι η καλή της ιδιωτικής ζωής έχει πάντα ήθελε.

    Μπορεί ίσως να διαβάσετε αυτό θα κλείσει για σήμερα.

    Smile .. είναι πολύ ALIVE!

  6. Mojofi Λέει:

    Γιατί θα MJ εγκαταλείψουν τη χώρα; Θα μπορούσε ακόμη να εξακολουθούν να διαμένουν somehwere στις ΗΠΑ. Είναι μια μεγάλη χώρα που γνωρίζετε. Αλλά πώς μπορεί η οικογένεια της celebs βλάκας που ήταν εκεί; Steve Wonder, Leon και ο Richie prechers πολύ; Ο μόνος τρόπος που θα είναι πραγματικά belived MJ ήταν νεκρός. Δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελα να κάνω μια ανόητος τους εαυτό του με αυτόν τον τρόπο. Τι πιστεύετε εσείς γι 'αυτό; Μετά λέει όλα αυτά, είμαι βέβαιος ότι είναι ζωντανή και αν MJ.

  7. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Για να Closepalofmj! I don `t γνωρίζω αν αυτό που μόλις έγραψε ή δεν είναι αλήθεια. But if it is indeed true i want to tell you a few things.
    1ο από όλα, θέλω να ξέρεις ότι εγώ don `t ελπίδα ότι αυτό ήταν απλώς ένα αστείο αυτό που μόλις είπε, γιατί εγώ woulden` t να είναι σε θέση να χειρίζονται ότι, ψυχικά. Όταν άκουσα για πρώτη φορά η είδηση, του Μιχαήλ `s θάνατο, ήμουν τόσο devasteded και λυπημένος, απ` ότι εγώ καν τρώει. I wasen `t μπορέσουμε να μιλήσουμε για τους ανθρώπους, και απενεργοποιημένο το κινητό μου, που έχω ακόμη. Όταν wacthed την memoriel Τρίτη, ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν νεκροί, σε ολόκληρη την memoriel, έως ότου αυτά τα λόγια σε μπλε γραφή εμφανίστηκε στην οθόνη πίσω από το στάδιο: Im ζωντανός, και Im εδώ για πάντα. I got εντελώς το ρίγη, και θ πέταξε πάνω. I don `t ξέρω γιατί, αλλά είδα ότι με κάποιο τρόπο ως σημάδι από το Μιχαήλ, είναι ότι η ηλίθια; Ήμουν έτοιμη να πάω να το αναφέρει, και να δώσει Michael καρδιά μου, μόνο για να τον ξανά στην αναπνοή, όταν άκουσα για πρώτη φορά από το θάνατό του. Θα δώσουμε τα πάντα, όπως είπα, ακόμα και η καρδιά μου. Τον αγαπώ τόσο πολύ, δεν μόνο για τη μουσική του, και αυτό που θα μπορούσε να κάνει με το σώμα του, αλλά για το ποιος ήταν / είναι. Ακόμη και αν οι άνθρωποι λένε ότι i don `t τον γνωρίζουν προσωπικά, και μόνο από απόσταση, θα πρέπει να διαφωνήσω. Έχω να `t είχε πολύ τον εαυτό μου σε παιδική ηλικία, τους γονείς μου έχεις devorced, όταν ήμουν μόλις 10 ετών, και εγώ έπρεπε να αναλάβει τη φροντίδα των νεότερων μου 2 αδέλφια. Έπρεπε να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Ο πατέρας μου ήταν καταχρηστική για μένα, τόσο psysiclly και emotionel, ότι ήταν πολύ σκληρό για μένα. Αυτό είναι λοιπόν ο λόγος για τον οποίο κατά κάποιο τρόπο να έχουν πάντα αισθητή όπως τον ήξερα κατά κάποιο τρόπο, το ξέρω πως έχει να μεγαλώσουν έτσι. Ποτέ δε θα φταίει Μιχαήλ, για ορισμένους που θέλουν την ειρήνη, ΠΟΤΕ. Κατανοώ πλήρως ότι, οι οποίοι woulden `t. έχει τα φώτα της σε όλη του τη ζωή, δεν απορώ Ήθελα απλώς να έχουν κάποια ειρήνη. Ποτέ δεν παρεξηγηθώ, 1 Singel Michael πράγμα που έκαναν, ΠΟΤΕ. Και κάθε καταγγελία για τον λαό του consieling παιδικά πρόσωπα, ναι, ποιο. Αυτό δεν ήταν ένα πρόβλημα, το i coulden `t συμφωνήσω με τον Michael σε αυτό. Το μόνο πράγμα που ήθελε, ήταν για να μεγαλώσουν φυσιολογικά. Αν ποτέ πρέπει να μιλήσετε με τον Michael και πάλι, θα ήθελα να σας πω κάτι για μένα. Πες του ότι τον αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν μπορώ να το θέσουμε σε λόγια, θα λάβει για την μεγάλη, και θα είναι για το σύνολο της page.And I don `t περίθαλψη αν ποτέ θα επιστρέψει για να εκτελέσει, αν θέλει να διαμονή στο κρύβονται, θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. όσο χρονικό διάστημα είναι ευχαριστημένοι, ότι είναι αυτό που έχει σημασία για μένα. Ένα πρόσωπο που σοφά είπε κάποτε: Να μην κρίνει κανείς πριν μίλησαν γι 'αυτά ένα για ένα, I don `t φροντίδα τι είναι η ιστορία. Boy ήταν σωστή. Εύχομαι ότι ο καθένας θα το κάνει αυτό, και δεν κρίνει, μόνο και μόνο επειδή από ό, τι ήταν γραμμένο με τις λαϊκές, αιτία είναι ότι BS. Μιχάλη, σ 'αγαπώ περισσότερο

  8. nansta Λέει:
    μ.μ.

    Πιστεύω επίσης ότι τη στιγμή που είδα το ασθενοφόρο pic, το πρόσωπο στο πρόσωπο φαινόταν πολύ «φρέσκα» να είναι η jacksons. Το πρόσωπο φαινόταν πολύ φυσιολογικό και δεν το πλαστικό να πω συγνώμη, αλλά είναι αλήθεια.

  9. Samantha Λέει:

    Σύμφωνοι, τα κομμάτια του παζλ που υπάγονται στη θέση της, πρώτη φορά άκουσα πρωτοσέλιδα "MJ DEAD AT 50" i μόλις ξέσπασε σε δάκρυα, ήμουν άφωνους Ένιωσα σαν έντερα μου επρόκειτο να πέσουν έξω. Αλλά έχω michael αγαπούσε από τότε που ήμουν ένα μικρό παιδί, έχω βιο και cd και ρολόι δείχνει γι 'αυτόν και φαινόταν αρκετά υγιή με το φαγητό κλπ. Ο didn't όπως τα ναρκωτικά και αλκοόλ, κι έτσι είναι προφανώς πολύ σταδιακή, και ένα i φορά ήταν στο αυτοκίνητο και του ραδιοφωνικού σταθμού ήταν να μιλήσετε με τον LIVE και Michael βολιδοσκοπηθούν πολύ ύπουλος και ραδιοφωνικών άνθρωποι όπως το "Είσαι μια επιστροφή;! μπλα μπλα .. "και φαινόταν αρκετά MJ ah i dont ξέρτε τη λέξη, αλλά ήταν λέει πράγματα όπως« Ναι, ναι είμαι, θα είναι καλό, αυτό δεν θα είναι όπως τα άλλα "δεν άλλους; Βλέπετε, το τέλος που υπάγονται στη θέση του.

    Θα φτάσετε στο κάτω μέρος αυτού, γνωρίζουμε τον κάπου εκεί έξω.

    Σ 'αγαπώ michael xxx

  10. kerwin Λέει:

    ok νομίζω ότι είναι προγραμματισμένη, είναι μια φάρσα και εγώ θυμάμαι ανάγνωση των λέξεων στην οθόνη, είμαι ζωντανός. Και έχω εξέτασε το ασθενοφόρο φωτογραφία Είναι έτσι δεν Μιχαήλ.

  11. MyBelovedMJ Λέει:

    Samantha! Έχετε δίκιο. Michael έχει να μας λέτε για μερικά χρόνια τώρα που "havent δει τίποτα δεν έχει ακόμα" και ότι θα προβεί σε επιστροφή δεν ήθελε άλλους. Έχω ακούσει ότι 2. Και αυτό είναι εντελώς σωστό, δεν ήταν για τα ναρκωτικά ή πόσιμο. Και δεν είχε δολοφονηθεί. Νιώθω σαν να είναι ζωντανός.

  12. thriller777 Λέει:

    ο άνθρωπος είναι εν ζωή και το περπάτημα! moonwalking θα είναι μια καλύτερη λέξη, ε; haha. όλοι οι φίλοι μου πιστεύω im τρελό. Θα τους πούμε όλα είναι εάν dont πιστεύω να μου έρθει αυτό το site, ακριβώς όπως και σκέφτηκα ότι, προέβη σε πιστός από αυτά. αυτό το site είναι τόσο μεγάλη η αρχική μου σελίδα! Πάντα προσβλέπουμε σε νέα ενημέρωση blogs και θ απολαύσετε την ανάγνωση άλλες παρατηρήσεις και να μπορέσουν να δημοσιεύσετε τις απόψεις μου. δόξα σε αυτήν την ιστοσελίδα. Ούτως ή άλλως, για τη διέλευση των συνόρων πράγμα, im στη μέση για αυτό. wouldnt αυτό να είναι στις ειδήσεις; και ότι έχει δερματική ασθένεια πράγμα που καθιστά όπου επίκλισης υπεισέλθω σε ηλιακό φως. ο λόγος για τον οποίο θα προχωρήσουμε σε ένα τέτοιο ζεστό χώρα; im βέβαιος ότι wouldnt θέλουν να ζήσουν τις ημέρες σε ένα σπίτι όλο το χρόνο και ποτέ δεν βγαίνουν. αλλά την ίδια στιγμή, αυτό θα μπορούσε να είναι απλώς προσωρινή. Εννοώ, αν το έκανε ψεύτικο το θάνατό του, που όλοι πιστεύουμε, είναι σε θέση να επανέλθει με νομικά προβλήματα δεν όσο χρόνο doesn't το κάνει για τα χρήματα της απάτης, η οποία αμφιβάλλω thats περίπτωση. φαλκιδεύεται αυτός το θάνατό του για την ειρήνη, δεν χρήματα. γι 'αυτό πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα επανέλθουμε, ecspecially γνωρίζοντας ότι επίκλισης έρθετε σε προβλήματα σχετικά με αυτό. όπως και για το Παρίσι "κλαίνε" στο μνημείο του, ότι ήταν σταδιακή. u μπορεί να το δείξει. im τόσο σίγουρος πως θα έχει κάτι το πρόγραμμα για τα παιδιά του. έχετε να θυμάστε αυτά τα παιδιά είναι διασημότητα. να μάθουν να ενεργούν σε νεαρή ηλικία. υπάρχουν εκατομμύρια αστέρια παιδί. michael πλανισμένη αυτό όλα έξω. αυτός είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. πολύ έξυπνος. έχει περισσότερες από μία εμφάνιση-α-συμπαθεί. μπορεί να το ψεύτικο το θάνατό του, δεδομένου ότι είναι εύκολο για μια γατόπαρδος να τρέχει. σκεφτώ.

  13. MyBelovedMJ Λέει:

    Thriller777: Έχετε δίκιο. Αλλά, για να επιβεβαιώσουμε την αμφιβολία του Μιχαήλ είναι νεκροί. Ακούστε αυτό το τραγούδι Λέγεται: Xscape. Ναι, είναι ότι η ορθογραφία τρόπο. που λέει ότι όλοι σε αυτό. BTW, δεν είναι ορατό από τη μεξικανική μεθόριο, Μιχαήλ, μπορεί να είναι `t στο Μεξικό με την vitaligo. Αλλά πάλι, αυτός είναι ο πλοίαρχος disguses. Να το θυμάσαι αυτό. Μόλις ακούσετε το τραγούδι. Είναι κάτι που μας tellling

  14. thriller777 Λέει:

    IVE ακούσει μόνο σε αυτό, και έχω να πω 2 ur ακριβώς δεξιά. i επίκλισης πω αυτό είναι συνολική απόδειξη, αλλά μπορώ να πω το άλλο βήμα για να αποδείξει HES ζωντανός. επίκλισης και σας έχει αποδείξεις χωρίς ενίσχυση πέτρες. καλή δουλειά επισημάνει αυτά τα σημεία. Πραγματικά, εκτιμώ

  15. closepaltomj Λέει:
    μ.μ.

    Ποιος νοιάζεται τι σκέφτονται οι άνθρωποι θα σκέφτονται .. unti να κολυμπάω. hahahaha

  16. MyBelovedMJ Λέει:

    Πολύ φύση.