Waarnemingen van Michael Jackson vlucht US - bevestigt Death Hoax

Juni 28th, 2009
door admin

Onbevestigde rapporten uit de Verenigde Staten Customs and Border Protection hebben aangegeven dat er twee getuigen die anoniem willen blijven voor hun eigen veiligheid, zag wat zij omschrijven als de onmiskenbare waarneming van Michael Jackson en een andere man, die moet nog worden vastgesteld, overschrijding van de California-Mexico grens laat op donderdag avond.

Wanneer ondervraagd over hun zekerheid van de waarneming van de 'King of Pop' de eerste getuige was genoteerd zeggen,

'Hoe kon je vergissing een gezicht dat leuk? Ja, ik ben bepaald was Michael Jackson. Zijn haar was kort gesneden en hij droeg donkere zonnebril, maar ik heb een paar van zijn albums en hem gezien op televisie en alles, dus ik heb geen twijfel in mijn achterhoofd dat het hem '.

De getuige heeft ook gezegd dat ze had geen idee dat de zanger was overleden op het moment van de waarneming, omdat zij had gewerkt een tien uur verschuiven en had niet gezien of gehoord van de nieuwsberichten die dag.

'Stars grensoverschrijdingsdocument hier de hele tijd, omdat we zo dicht bij LA, zodat het niet in me op het moment dat het belangrijk was dat'.

De geldigheid van de getuigen verhaal wordt nog gecontroleerd, maar de recente ontwikkelingen in het geval van het overlijden van Michael Jackson hebben gegeven Conspiracy theorists reden om te geloven wat anders zou worden als' onnatuurlijk '.

Met de vreemde omstandigheden rond Michael Jackson's persoonlijke arts, de mogelijkheid van een dodelijke injectie, het uitstel van de autopsie informatie, de vertraging van zijn O2 Tour dit jaar en zijn onbegrijpelijk bedrag van persoonlijke schuld, misschien een Death 'Hoax' is de enige logische toelichting op dit punt.

Wie zou nog meer reden om nep eigen dood en het vluchten naar Mexico vrijwel onontdekt, anders dan Michael Jackson?

Denk er eens over na.

Labels: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, Geruchten
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Geruchten | Reacties (5)

5 Reacties op "Sightings van Michael Jackson ontvluchten US - bevestigt Death Hoax"

 1. MJ gedood door Illuminati Says:

  De Illuminati zeker weet hoe te gooien mensen weg, maar ze verloren hun touch. Michael Jackson heeft vitiligo en niet kan verblijf in de zon vanwege huidkanker. Waarom zou hij lopen over de grens met zijn gezicht open voor zonlicht?

  Dit doet me denken aan de moord op de koning dat ook Illuminati was een inside job. Je had de Patsy staande in het venster met het pistool en dan had hem zeggen "een man naam Raul deed het." Dit is allemaal bull shi.t te gooien uit wie het gedaan heeft.

 2. kk593 Says:

  Ik denk dat dit bull shit waarom is het allemaal over het nieuws enzo, ze hebben zelfs foto's van hem in het EMS op de weg naar het ziekenhuis hadden ze een masker op oxgen hem hem cpr. you think about

 3. MJ4ever Says:

  Het beeld van MJ in de ambulance kan een nep. Als je goed kijkt het dosn't echt eruit hem, bijvoorbeeld de neus, huidskleur en wenkbrauwen. het oor ziet er raar ook? MJ is de perfecte persoon om nep zijn eigen dood. Het is een typisch Michael Jackson truc!

 4. heisalive Says:

  MJ4ever .. thats right, ik ben het eens, dat de ambulance foto is NIET Michael Jackson op alle! MJ's gezicht was gedaald als gevolg van excessieve plastische chirurgie en keek schriel, ongezonde huid en alle .. de ambulance foto toont een persoon met een REGULIERE gezicht en normaal ogende huid ... dat is NIET Michael Jackson, NR op alle ... zelfs niet door een lange shot! Bovendien was dit een slechte keuze als een 'dubbele' vraag is .. die hebben dat beeld en waarom? Heb MJ willen die foto uit de wereld te zien .. om een soort van punt? Een blinde kan zien dat is NIET Michael Jackson? ! Zoals!

 5. closepaltomj Says:

  De stukken van de puzzel hij zijn slechts SLL valt op zijn plaats nu. Ik moet oppassen hoe ik dit woord, omdat ik een internationaal bekende goede vriend van Michael's. Ik wil deze site en haar leden en het publiek nieuwsgierig om te weten dat dit is de enige manier waarop hij zou kunnen halen uit de afmattend 50 concerten en de talloze mensen unscrupously sueing hem.
  Ik heb met Michael, op lengte, op slechts een paar maanden geleden en ik wist zeker dat hij nodig had een goede onderbreking van het allemaal. Zal je niet moe ofbeing dus overal over gesproken? Precies. Hij zei niets over de 02 en ZELFS NIET OVER ZIJN reisje naar Londen COMING UP. Ik wist alles ALOMG de 02 zou nooit gebeuren.

  Ja .. ja .. het is een hoax, maar ik ben trots op zijn vindingrijkheid en ben blij dat hij eindelijk krijgen dat een goede persoonlijke levenssfeer heeft hij altijd al wilde.

  Hij kan zijn het lezen van dit misschien zal ik dicht voor nu.

  Smile .. hij is erg ALIVE!

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.