Michael Jackson mānīšana Death

Vai karaļa Pop tiešām miris?

Neapstiprinātu ziņojumus no ASV Muitas un robežaizsardzības ir norādīts, ka divi liecinieki, kas vēlas palikt anonīma par savu drošību, redzēja, ko viņi raksturo kā nepārprotami novērošana par Michael Jackson un citu cilvēku, kurš vēl var identificēt, šķērsojot Kalifornijas un Meksikas Border vēlu ceturtdien naktī.

width=300

Kad šaubījās par to noteiktību diapazona par "King of Pop" pirmais liecinieks bija citēto sakot,

"Kā jūs kļūda sejas tāpat? Jā, es esmu dažu tā bija Michael Jackson. Viņa mati bija saīsināšanu un viņš bija valkājot tumšas saulesbrilles, bet Man ir pāris viņa albumus un redzējis viņu TV un viss, lai man nav šaubu, manā prātā, ka tā bija viņa ".

Liecinieks ir arī teica, ka viņiem nav priekšstata, ka dziedātājs miris laikā, kad noris novērošana, jo tie strādāja desmit stundas maiņā un nebija redzējis vai dzirdējis ziņu virsraksti, ka dienā.

"Stars šķērsot robežu šeit visu laiku, jo mēs esam tik tuvu LA, tāpēc tas nav noticis ar mani laikā, kad tas bija, ka svarīgi".

Derīgums lieciniekus stāsts ir vēl tiek pārbaudīta, taču jaunākās tendences saistībā ar nāves Michael Jackson devušas konspirācija teorētiķu iemesls uzskatīt, to, kas citādi tiktu uztverts kā "galēji fetched".

Ar dīvaini apstākļiem, kas saistīti Michael Jackson personīgo ārstu, possiblity ar letālu injekciju, atlikt uz autopsijas informāciju, nekavējoties viņa O2 Tour šogad un viņa neizprotams summa personas parādu, iespējams, Death "piemānīt" ir tikai loģiski paskaidrojumus par šo jautājumu.

Kas ir vairāk iemeslu, viltotas savas nāves un bēgt uz Meksiku praktiski neatklāti, izņemot Michael Jackson?

Padomā par to.

  1. MJ nogalināti ar Illuminati Said,

    The Illuminati pārliecināts, ka zina, kā mest cilvēki pie dziesmu, bet tie esam zaudējuši skārienu. Michael Jackson ir vitiligo, un nevar uzturēties saulē, jo ādas vēzi. Kāpēc būtu viņš uzdurties robežas ar viņa sejas atvērts to saules gaismas?

    Tas man atgādina karalis slepkavības, ka pārāk bija Illuminati iekšpusē darbu. Jums bija Patsy stāvokli logu ar ieroci, un pēc tam bija viņam pasakot "vīrietis nosaukums Raul tas." Tas viss ir buļļa shi.t lai mest pie kas tas.

  2. kk593 Said,

    Es domāju, ka tas ir buļļa sūdi, kāpēc tas ir visas ziņas un stuff, viņi pat ir attēli, kas viņam EMS pa ceļam uz slimnīcu viņiem ir oxgen maska par viņu dodot viņam CPR. tu domā par

  3. MJ4ever Said,

    Priekšstatu par MJ ar ambulance varētu būt viltotas. ja Jums izskatīties cieši tā dosn't tiešām izskatās viņam, piemēram, deguns, ādas krāsa un uzacis. auss izskatās dīvaini pārāk? MJ ir ideāls persona, viltus savas nāves. Tas ir parasti Michael Jackson triks!

  4. heisalive Said,

    MJ4ever .. tas ir labi, es piekrītu, ka neatliekamās medicīniskās palīdzības aina nav Michael Jackson at all! MJ seju bija samazinājies, ko rada pārmērīga plastiskā ķirurģija un izskatījās novājējis, neveselīga āda un visiem .. ar ambulance aina liecina par personas ar REGULĀRA sejas un normālu meklējat āda ... tas nav Michael Jackson, NO visos ... nav pat ar garu shot! Turklāt šis bija slikta izvēle kā "dubultā" jautājums ir .. , kurš tika ka attēlu un kāpēc? Vai MJ want that priekšstatu par tās Pasaule redzēt to .. veikt kādu punktu? A akls cilvēks var redzēt, ka NAV michael jackson? ! Kā!

  5. closepaltomj Said,

    Gabalu viņš puzzle ir tikai SLL nonākšanu vieta tagad. Man ir jābūt rūpīgi kā es vārdu šo kā es esmu starptautiski pazīstama tuvu draugu Michael's. Es vēlos šo vietu un tās dalībniekiem un ziņkārīgs valsts zināt, ka tas ir vienīgais veids, kā viņš varētu saņemt no drausmīgs 50 koncerti un miriāde cilvēku unscrupously sueing viņu.
    Es runāju, lai Michael, ilgi, tikai dažus mēnešus atpakaļ un es zināju par to, viņš ir nepieciešams labas pauze no tā visa. Vai tu nogurt ofbeing tik runāja par visur? Exactly. Viņš teica, ka neko par 02 un pat ne par savu braucienu uz LONDON ierodas UP. Es pazinu ALL ALOMG 02 nekad nebūtu noticis.

    Tātad .. jā .. tā ir mānīšana bet es esmu lepns par savu atjautība un esmu gandarīta viņš ir beidzot kļūst ka laba privātuma viņš vienmēr vēlējās.

    Viņš varētu būt lasījumā šo varbūt es Aizvērt tagad.

    Smaidošs .. viņš ir ļoti daudz ALIVE!

  6. Mojofi Said,

    Kāpēc būs MJ bēgt valstī? Viņš joprojām varētu būt uzturas somehwere vēl ASV. Tas ir liels vietu jūs zināt. Bet kā var ģimenes nerrs ar celebs, kas bija tur? Steve Wonder, Leon Richie un prechers pārāk? Vienīgais veids, kā būs, ka tie patiešām belived MJ bija miruši. Es neredzu, kā viņi vēlas, lai izveidotu muļķis no tiem selves minētajā veidā. Ko jūs guys domāt par to? Pēc sakot, visu to, esmu pārliecināts, ka MJ ir ALIVE though.

  7. MyBelovedMJ Said,

    Lai Closepalofmj! I don `t know, ja tas, ko jūs tikko wrote ir taisnība, vai ne. Bet, ja tā patiešām ir taisnība, es vēlos jums dažas lietas.
    1. visu, es vēlos, lai jūs zināt, ka es don `t ceram, ka tas ir tikai joks, ko jūs tikko teica, jo es woulden` t jāspēj nodrošināt to, ka garīgi. Kad es pirmo uzklausīja ziņu, no Michael `s nāves, i bija tik devasteded un heartbroken, ka es didn` t pat ēst. I wasen `t spēj runāt ar cilvēkiem, un es izslēgts manu mobilo, kuru es vēl joprojām ir. Kad es wacthed ar memoriel Otrdiena, es biju pārliecināts, ka viņš ir miris, visā memoriel, kamēr šie vārdi zils rakstiski parādījās uz ekrāna aiz posmā: Im dzīvs, un Im šeit uz visiem laikiem. Es pilnībā ieguva drebuļi, un i threw augšu. I don `t know, kāpēc, bet kaut kā es redzēju, ka, tā kā parakstīt no Michael, ir tas, ka stulba? Man bija gatavs doties uz valstīm, un sniedz Michael manā sirdī, tikai, lai saņemtu viņu elpa atkal, kad es pirmo dzirdējuši par viņa nāvi. Es dotu kaut kas, tāpat kā jau teicu, pat manu sirdi. Es mīlu viņu tik daudz, ne tikai par savu mūziku, un to, ko viņš varētu darīt ar viņa ķermeņa, bet kas viņš bija / ir. Pat ja cilvēki ir teikts, ka i don `t know viņam personīgi, un tikai no attāluma, man ir domstarpības. I haven `t bija daudz no bērnības sevi, mani vecāki dabūja devorced, kad man bija tikai 10 gadus vecs, un man bija jārūpējas par manu 2 jaunāki vecvecākus. Man bija aug diezgan strauji. Mans tēvs bija ļaunprātīga pret mani, gan psysiclly un emotionel, ka bija diezgan grūti par mani. Līdz ar to, ka ir iemesls, kāpēc es kaut kā vienmēr ir jutos kā es zināju, ka viņam kaut kādā veidā, i zina, kā tas ir bijis paaugties tāpat. Es nekad vaino Michael, lai vēlētos daži mieru, nekad. Es pilnīgi saprotu, ka, kas woulden "t. viņš ir uzmanības centrā, visu savu dzīvi, nav brīnums, Es tikai gribēju būt dažas mieru. Es nekad pārprot, 1 singel lieta, ka Michael did, nekad. Un everytime cilvēki sūdzību par viņam consieling viņa bērnu sejas, SO KAS. Tas nebija problēmu, i coulden `t vienoties vairāk ar Michael par to. Vienīgais, viņš vēlējās, bija, lai tie aug normāli. Ja jūs kādreiz vajadzētu runāt ar Michael atkal, es vēlos jums pateikt, viņam kaut ko man. Pastāsti par to, ka i love viņam vairāk par visu, i nevar ļaut to vārdus, kas būtu nepieciešams, lai garš, un tas būs uz visu page.And i don `t aprūpes ja viņš arvien nāk atpakaļ, lai veiktu, ja viņš vēlas palikt neizcelt, viņam vajadzētu darīt. tik ilgi, cik viņš ir laimīgs, tas ir, ka jautājumi, kas mani. A gudrs persona pēc tam, kad teica: Nedodiet spriedumu par kāds pirms jums ir runāja uz tiem viens uz vienu, i don `t aprūpi, kas ir stāsts ir. Boy bija viņš labi. Es vēlos, lai ikviens varētu darīt, nevis iet spriedumu, tikai tāpēc, ka par to, kas ir bijis uzrakstīts tabloīdiem, rada, ka ir BS. Michael, I love you vairāk

  8. nansta Said,

    Es arī domāju, ka minūte i redzēja ambulance pic, personas sejas izskatījās pārāk "svaiga", kas ir tā jacksons. Sejas izskatījās pārāk normālu, nevis kā plastmasas sorry teikt, bet taisnība.

  9. Samantha Said,

    Saskaņotais, gabalu no puzzle krītas par vietu, pirmo reizi i uzklausīja virsrakstus "MJ DEAD AT 50" Es tikko izputējis vērā plīsumi, i bija neizsakāms Likās, ka mana zarnas gatavojas izkrist. Bet es esmu mīlēja michael kopš i bija mazliet kazlēnu, I've got bio un cd un skatīties liecina par viņu, un viņš šķiet diezgan veselīgu ar viņa pārtikas uc Viņš didn't, piemēram, narkotiku un alkohola, tāpēc tas, protams, diezgan posmveidīgu, un viena laiks i bija automašīnas un radio stacijas bija runājot ar viņu LIVE un Michael skanēja diezgan sneaky un radio cilvēki, piemēram, "Tātad, jūs sniedz atriebība! blah blah .. "un MJ šķita diezgan ah i dont know vārdu, bet viņš bija pasakot lietas, piemēram," Yes, yes i am tas būs labs, tas būs tāpat kā nav citu "no citiem? redzat, tās beidzot iekrist vietā.

    Mēs nokļūt apakšas uz to, mēs zinām, viņa, kas tur kaut kur.

    I love you michael xxx

  10. kerwin Said,

    Labi, es domāju, ka viņš plānots tā, tā ir blēdība, un es arī atceros lasījumā vārdus ekrānā Esmu dzīvs. Un man ir iepazinusies ar ambulance foto Ir tik ne Michael.

  11. MyBelovedMJ Said,

    Samantha! Jums ir taisnība. Michael ir mums dažus gadus tagad, mēs "havent novērots nekas vēl" un ka viņš būtu atriebība, piemēram, ne citi. Es esmu dzirdējusi, ka 2. Un jums ir pilnībā tiesības, viņam nav par narkotikām vai alkohola. Un viņš nebija noslepkavoti. Es jūtos, piemēram, viņš ir dzīvs.

  12. thriller777 Said,

    vīrietis ir dzīvs un pastaigas! moonwalking būtu labāk vārdu, Huh? haha. visi mani draugi domā, im crazy. visiem i pateikt tiem, ja tie dont ticiet man nāk uz šo vietni, un tāpat kā es domāju, ka tas, tas sniedza ticīgais no tiem. šajā lapā ir tik liela, tās manas mājas lapā! Es vienmēr gaidīsim jaunu atjaunošana blogus un i baudīt lasījums citu komentārus, un to var ievietot manu viedokli. slava, lai šajā mājas lapā. anyway, par to, kas šķērso robežu lieta, im pusi un pusi par šo vienu. wouldnt tas ir par ziņu? un viņš ir, ka ādas slimību lieta, kas padara to, kur viņš aprunāt iedziļināties saules gaismas. kāpēc viņam būtu jāsniedz virzīties uz šādu karstu valstī? im pārliecināts, ka viņš wouldnt vēlamies dzīvot viņa dienas māju visu laiku un nekad go out. bet tajā pašā laikā, tas varētu tikai īslaicīgi. es domāju, ja viņš bija viltotas viņa nāves, kuras mēs visi uzskatām, viņš varētu atgriezties, kam nav juridiskas problēmas, kamēr viņš doesn't do to naudas krāpšanu, ko i šaubu, tas ir šajā gadījumā. viņš faked viņa nāves miera, nav naudas. so i do pārliecināts viņš nāks atpakaļ, ecspecially zinot viņš aprunāt iedēstīt nepatikšanas par to. kā Paris "kliedzošs" pēc viņa memoriāls, kas tika etapu. u var pateikt. so im pārliecināts, ka viņš ir kaut ko plānu viņa bērniem. Jums atcerēties tās ir slavenība kids. viņi var iemācīties darboties ar jauniešiem vecumā. ir miljoniem bērnu zvaigznēm. michael ēvelēta tas viss out. viņš ir ļoti gudru cilvēku. ļoti gudri. Viņam ir vairāk nekā viena izskatīties-a-patīk. viņš var viltus viņa nāves, jo tas ir viegli par gepards darboties. domāt par to.

  13. MyBelovedMJ Said,

    Thriller777: Jums ir taisnība. Tomēr, lai apstiprinātu savu apšaubīt Michael ir miruši. Klausieties šīs dziesmas To sauc: Xscape. Jā, tas ir manāms, ka veidā. viņš stāsta to visu šajā. BTW, viņam nav redzams, Meksikas robežas, Michael, var `t ir Meksika ar viņa vitaligo. Bet tad atkal, viņš ir kapteinis disguses. Atcerieties, ka. Just noklausīties to dziesmu. Viņš ir tellling mums kaut ko

  14. thriller777 Said,

    IVE tikai klausīties ar to, un i ir 2 say ur tieši labi. i aprunāt teikt tas ir kopējais pierādījums, bet es varu teikt tā vēl solis, lai pierādītu, HES dzīvs. un jūs aprunāt ir pierādījums bez pastiprināšanu akmeņiem. labu darbu norādot šo out. I really appreciate it

  15. closepaltomj Said,

    Who cares, ko cilvēki domā .. viņi domās unti tie smirdēt. hahahaha

  16. MyBelovedMJ Said,

    Ļoti Mature.

Tēmas, ko sniedz: WordPress tēma - Pirmās Cash