Death Hoax Exclusief: Michael Jackson zit in Helicopter te Lijkenhuis

Juni 29th, 2009
door admin


Michael Jackson's lichaam werd vervoerd naar de Los Angeles County Morge via helikopter. Dit toont beelden van zijn lichaam 'zitten' in het helipcopter als het beweegt weg.

Skeptics zullen zeggen dat zijn lichaam werd 'verhuisd' van iemand buiten schot, echter, indien hij is dood en vastgebonden op een brancard, waarom zou hij moeten worden verplaatst?

Deze beelden net bevestigt wat we hier op MJHD al geloofde vanaf het begin. Neem een kijkje voor jezelf en zie wat je gelooft.

Ontvang het laatste nieuws en Internet TV Online op isoftwaretv.com

NB: Wij zouden graag willen bedanken voor Billy om dit aan onze aandacht.

UPDATE: In reactie op de mensen die opmerkingen hebben gemaakt, zoals' Hij leek op een zak aardappelen ', en' Hij is dood, dus uiteraard zijn lichaam zou bewegen op take off ', houd de volgende zaken rekening houden:

De 911 Alarmroepen werd gemaakt van Michael Jackson's Mansion op 12:21. Dit is een half uur na Dr Conrad Murray gevonden Jackson 'Niet' op zijn bed en begon naar verluidt presterende CPR.

Jackson's lichaam arriveerde op UCLA Medisch Centrum in 1.14pm lokale tijd en een team van artsen en Cardiologen gewerkt aan hem voor meer dan een uur, totdat zij heeft uitgesproken en hem dood te 2.26pm.

Michael Jackson's lichaam werd vervoerd naar de helikopter die vervolgens over naar de LA County Lijkenhuis een ander 35-45 minuten later.

Rigor mortis zal beginnen om na 3 uur. Zijn lichaam zou zijn geweest als een 'zak met aardappelen "of" Verhuizen rond op take off ", want het is niet mogelijk.

TENZIJ hij nog in leven was.

THINK ABOUT IT.

Labels: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, valse Death, Media, Nieuws
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Media, Nieuws | Reacties (108)

108 Reacties op "Death Hoax Exclusief: Michael Jackson zit in Helicopter te Lijkenhuis"

 1. Jeanine Says:

  Lijkt mij als de wind waait de deken. Maar ik geloof niet MJ dood zijn. Im niet eens een fan van hem, maar ik geloof dat er iets niet klopt aan dit hele verhaal, ik denk dat het is precies dat, een "verhaal". Nogmaals wil ik benadrukken, ik ben geen Michael fan en dit is geen wishful thinking

 2. Jeanine Says:

  Ik zou graag nog een tweede opmerking met betrekking tot deze video. Ik heb daar keek hij opnieuw en komen tot de realisatie dat blijkt het lichaam in beweging is, omdat de helikopter was' turning' de hoek van de camera samen met de richting waarin de helikopter ingeschakeld maakt het kijken, alsof het lichaam werd proberen te zitten.

 3. Rickster Says:

  Ik ben blij dat ik ben niet de enige die ziet alles wat jullie hebben gezegd .... Mijn vraag is .... Wheres Oprah Winfrey? ... .. Nog nooit gehoord medeleven uit haar ... ...!

 4. Diana Says:

  LOL ja, waar de hel is Oprah? Hoe dan ook, ja, er is gewoon iets' raar 'over het hele ding.

 5. jonn Says:

  De media zegt dat hij geen haar op het moment dat hij stierf. Guess what? gewoon een kijkje nemen naar de laatste foto in de ambulance, hij had lang haar!

  Dit soort tegenstrijdigheden maken u denkt dat er iets vreemd.

 6. Oliver Says:

  Voor mij is het hele ding niet optellen, i think theres een veel te goed voor en op een dag iemand zal ergens rond de wereld en ziet de koning en dingen begint uit de afwas

 7. Me zegt:

  Ik kan niet eens zien het lichaam! Ik ben een fan, maar weet niet wat er gebeurde. Ik kan me niet voorstellen hem dood en ben er niet zeker van dat hij werkelijk dood. Ik hoop van niet!

 8. Me zegt:

  omg ik zie het nu! wow het doet lijken op hem zitten. btw John, hij draagt een pruik als hij verloren heeft het grootste deel van zijn verbazingwekkende haar.

 9. Bob zegt:

  Jongens serieus, als je zulke grote MJ fans Ik zou gedacht hebben dan gaan we er een beetje meer respect dan dit. De berichtgeving van zijn vermiste haren zijn teruggetrokken omdat ze kwamen van een onbetrouwbare bron. De manier waarop hij beweegt is heel duidelijk levenloze-u probeert te draaien over jezelf zonder je hoofd of armen. Inderdaad hij ziet eruit als een zak aardappelen. Het lijkt me logisch dat zij het verplaatsen van de baar om hem de deur uit te vergemakkelijken. Als u alle shread van fatsoen zou je gewoon accepteren dat hij is weg. Kijk naar de manier waarop zijn familie hebben gereageerd. Als je in hun positie zou je willen dat mensen zeggen 'Het is allemaal maar een hoax? Ik ben heel walging door enkele van deze opmerkingen.

 10. oxmjf Says:

  Nostradamus - Century II 28

  De voorlaatste van de achternaam van de Profeet

  Zal nemen Diana [donderdag] voor zijn dag en de rest:

  He will wander far because of a frantic head,

  En het leveren van een grote mensen van onderwerping.

 11. Lis zegt:

  Mensen - GET A LIFE! Conspiracy te ver zijn gegaan.
  Mensen die te jong IEDERE DAG! er is geen reden, het is gewoon triest. Accepteren!

 12. Katie Says:

  Wanneer bij een instantie is overleden de spieren contract lucht wordt vrijgemaakt uit het lichaam, zij zijn bekend bij boeren, sit-up, te verplaatsen voor een lange tijd na de dood nog steeds.
  Ik ben verpleegkundige en heb gezien dat de eerste hand vele malen.
  Hij is dood. Laat hem rusten in vrede!
  Ik ben een fan van MJ en hun geloof is iets mis met het hele verhaal maar ik denk dat hij dood is.

 13. Jamie Says:

  Er is iemand buiten schot en als je kijken naar de volledige video, na de helikopter landt zie je hem verschijnen. Misschien was hij het maken van het lichaam beter te beveiligen of zoiets.

  Maar ik verwacht dat u erop wijst dat iemand anders pretenderen te zijn dode lichaam sinds Michael was spotted verlaten het land. Dus zijn alle van het ziekenhuis personeel, familie, politie, helikopter en lijkschouwer personeel etc op het?

  Ik denk dat als complot theorieën gaan, sommige zijn heel goed mogelijk, maar dit heeft geen stof voor me.

 14. Mevrouw Joy Bell Says:

  Veel als ik graag geloven dat de heer Jackson leeft, het feit dat het lichaam beweegt niet bewijst de heer Jackson nog in leven is, zelfs als het lichaam te zitten.
  Wanneer iemand sterft, hun lichaam vult met lucht, en het is deze die er voor zorgt dat het lichaam te verplaatsen, kunt u dit feit op het net, of luisteren naar een lied over het zogenaamde 'zitten met de dood' op You Tube.

 15. Syn Bitch Says:

  I don't get it, waarom gebruik zijn werkelijke zelf als het een hoax? zeker je gewoon gebruik maken van een manican of summink?

 16. MJ Says:

  Hi guys, dacht ik laat u weten dat ik eigenlijk niet dood, ik was net van plan een grote comeback op het podium in mijn komende optredens. En ja, ik ben het eens, deze opmerkingen zijn allemaal nep, maar ze hebben wel enige waarheid, ik ben in feite kaal, maar alleen rond het genitale gebied.

 17. DJ Naija Says:

  Als u weet MJ goed genoeg .... Dit kan alleen maar een stunt, hij wilde en rare verbeelding en de machine trek hem uit als altijd.

  Te krijgen van de media, controverses, schulden en maken een enorme comeback en de dood hoax is de moeite waard om tijd en middelen besteed aan het als al het divident is duidelijk en wordt nog steeds montage.
  Eerlijk, dit was de eerste gedachte die in mijn ogen op het nieuws breken.

 18. Brian Says:

  Hij is dood. gewoon accepteren, verplaatsen, en krijg een leven

 19. Cheeseball Harry Says:

  Michael is nu in sommige mountantop Villa in Brazilië nippen groene thee met Elvis.

 20. TeddyC Says:

  Het is de schaduw beweegt in de bodybag. De zakken niet bewegen.

 21. Jodie zegt:

  Ik kan niet geloven dat iedereen echt denkt MJ nog in leven is.
  U en die "echte" fans moeten aanvaarden dat MJ is gegaan naar een betere plek, en nu moeten kunnen RIP
  U bent veel unbelieveable!
  Laat de man met rust!

 22. LS Says:

  Het is triest, maar we moeten hem laten gaan. Zelfs als zou dit allemaal waar is, moeten we hem alleen. Hij heeft zijn verdiende rust ... hier of waar hij kan worden.

 23. Jasmine zegt:

  Ik ben het volstrekt niet eens met de beheerder over de rigor mortis ..

  Hier is wat ik net gelezen op Wikipedia en WikiAnswers.

  Rigor mortis is een van de herkenbare symptomen van overlijden (Latijns Mors, mortis) die wordt veroorzaakt door een chemische verandering in de spieren na de dood, waardoor de ledematen van het lijk te stijf (Latijns rigor) en moeilijk te verplaatsen of te manipuleren. [ 1]

  Rigor mortis, een verstijving van de spieren, begint meestal plaatsvinden op ongeveer 3 uur na iemands dood is met volledige strengheid zich op ongeveer 12 uur na overlijden. Na de 12-uurs merk de strengheid langzaam ophoudt en op ongeveer 72 uur rigor verdwijnt.

  Dus, eigenlijk, je kan het gewoon niet manipuleren of verplaatsen een lichaam dat is ingesteld in rigor mortis na 3 uur. Het lichaam zou even stijf als een plank.

 24. Sascha Says:

  Oke,
  1e: wie dit gefilmd van boven? God zelf?
  2e: een draagbaar kan worden opgeheven. Als je goed zie je een hand de opheffing van het draagbaar omhoog. Als je een lift upperbody up van de patiënt kunnen ademen beter. Ik denk echter dat deze film is de echte hoax

 25. Antoine1975 Says:

  Jongens, Kom op, als u let op de oranje koffer (artsen geval) op de juiste site van de deken, dan zie je dat iemand in een zwart pak raapt het op, en dus het creëren van de illusie dat het lichaam beweegt / zit . Geen complot hier ....

 26. JC Says:

  Het spijt me, maar hij is dood mensen. Hij zou nooit zijn kinderen achter en oorzaak zijn familie hartzeer.

  Hij kon nooit verbergen, vanwege zijn uitgebreide operatie, hij ziet er heel individueel. Als je weet wat ik bedoel.

  Als je denkt dat hij dit gedaan op doel, en wil een comeback maken, zou het de meest onsmakelijk ding dat iedereen zou kunnen doen.

  Hij zou het niet aan zijn fans.

  Tijd om te bewegen op de mensen, hij is gegaan om te voldoen aan Elvis.

  Wat? Elvis is niet dood ofwel?

 27. JC Says:

  Jonn,

  Hij was kaal onder de pruik die hij droeg. Daarom had hij lang haar in de laatste foto in de ambulance.

 28. Flashy Says:

  Oh please! Bent u gek?!
  Wat doen up zien?!
  Er is niets te zien! Zelfs niet een halve seconde. Ik hou ervan om hem vervalst zijn eigen dood!

  Als hij:
  Waarom in deze helikopter? Waarom niet een pop of een dubbele zoals u lezen in andere verhalen?

  Get real people!

 29. Annette Says:

  Zou het niet Michael wordt in een lijkzak als hij dood was of bedekt zijn niet normaal om een lijk rechtop zitten zeker

 30. Tatyana Says:

  Ik wens serieus dit een hoax ... zelfs al is alsof je dood is fout op zoveel verschillende niveaus. Maar jongens, hij is echt weg.

 31. Madason Says:

  het is een hoax
  en hij is zeker niet dood.
  thats all im gonna say.

 32. kanindo Says:

  Toch klinkt ingewikkeld voor mijn beliefing. Bijvoorbeeld, een deel van de theorie gaat ervan uit dat Jacko's vader kan niet goed bedroefd om zijn zoon de dood als hij het geheim weet dat Michael is nog steeds in leven ergens. Prima. Dan hoe je antwoord op Jackson familie wordt verdacht rond Michael's dood? Of is de vader niet spelen van zijn kant over dit?

 33. brizom Says:

  waarom dont u allen aanvaarden MJ is dood, peolpe doen sterven, haar leven. met het bedrag van drugs vaak plumled in het lichaam is op een dagelijkse basis het was slechts een kwestie van tijd. Wat de hoax, dit is gemeenschappelijk voor de meeste bigtime Sterren zodra een verklaard is dood iemand shout hoax en vervolgens besteedt ongepast bedragen van de tijd met kijken naar deze blik op dat dit verklaren etc om er enkele te noemen Elvis, JFK zelfs Opera Winfrey en ze nog in leven is! laat alle genieten van zijn muziek en laat zijn oude leven niet de hoaz. Koning Brizo

 34. bghoppy Says:

  Hoe zit het met de foto van hem in de ambulance? Hij heeft een ader popping op zijn voorhoofd (dat Julia Roberts ding) Is dat medisch gezien mogelijk is met een onlangs overleden lichaam? En hoe denkt u eens een foto willen dat? Waarom heeft niemand vragen de identiteit van de beller aan de werkelijke 911? En wanneer de exploitant vertelt hem Jackson op de vloer, hij zegt OK en snel verandert het onderwerp. Moet hij niet nodig om de documentatie hier? Ik ben het niet horen doc grunting tot opheffing van een levenloos lichaam op de vloer. 120 kilo van het levenloze lichaam is geen grap voor een, kan me niet schelen hoe groot het niet-gecertificeerde boord cardioloog is. Hij biedt tot geen medische info voor de paramedici. En niemand lijkt in een rush of paniek om de stervende koning te helpen en om het voertuig uit de oprit, en niet te vergeten de shitty rijden, het duurde meer dan een minuut om een back-out. Zij gesleept de doc's auto, hoe ging hij weg? Naar het ziekenhuis omdat zijn advocaat beweert? Te worden met de familie. Dezelfde familie die niet weet van deze dokter? Niets toevoegt, en zelfs Sheryl Crow zei dat hardop op tv, wat de meesten van ons denken, ik denk dat ze was in gesprek met Larry King als het eerste wat ze zegt is dat je weet wanneer ik voor het eerst hoorde ik dacht en hoopte dit was gewoon een stunt, weg van zijn enorme schuldenlast, maar dat ze nu beseft hij is dood. Plus als er een coroners kantoor in de wereld te werken op een stunt als deze, zou degene die heeft haar eigen TV-show, Mission Road. En hoe doe je een onderzoek naar de dood scène over een mogelijk geneesmiddel gedurende dosis, en niet elke pickup Advil, herbal supplement, band-steun, wat dan ook, iets medisch iets dat had moeten worden genomen bewijsmateriaal onmiddellijk? Het lijkt ongelooflijk zij nodig zouden hebben om terug te gaan om twee tassen de moeite van het bewijs, na bewegende trucks en wat niet? Wat als dit was een moord? Incompetentie van onredelijke proporties. Kan LA echt dat jammer?

 35. YuRiSiO Says:

  Ik ontken niet dat hij echt dood of niet, maar als MJ niet sterven Ik denk dat de enige zal precies weten it.she 's Lisa Marie Presley elvis'daughter want ze is het een duidelijk weten over haar vader echt sterven in 1977 of in een andere tijd.

 36. bghoppy Says:

  En voor Rickster, Groot-vraag! Herweb site zegt dat zij en haar bemanning zijn op een 2 week 8 miljoen dollar cruise naar Istanbul, en op haar site, ze heeft geen commentaar, er zijn mensen op de vraag waarom niet, en je krijgt geen resultaten als u zoekt micheals naam, kunt u 't nog vinden de gesprekken van 93. Maar je doet mededeling heeft dezelfde vrienden hij doet. Janet, Lisa Marie, Quincy

 37. Hatenessx Says:

  Ik kon nooit zien Michael hoaxing een dood om te ontsnappen aan zijn schulden. Zijn kinderen mogen niet biologisch zijn, maar hij hield ze meer dan het leven zelf. Hij hield iedereen voor god wille. Nee, als was het een hoax, dan hij zou terugkeren.
  Er zijn een heleboel vragen, sommige zijn verdacht en moeten worden beantwoord een volledig beeld te krijgen.
  Echter, o2 tickets terugbetaald krijgen, zijn begrafenis plannen op Neverland langzaam vordert en een bezichtiging van het lichaam is gepland.
  Tuurlijk, je kon je een wassenbeeld in het lichaam, maar dat is dan ziek, en hij zou nooit zo ver.

  Ik hou van Michael Jackson, en ik hou er meer dan wat als hij nog leefde. Maar soms heeft u om te vragen hoe ver hij zou gaan.
  Hoewel op het gebied van het gezin de reactie is, kunnen zij gemakkelijk in op.

 38. vicky86 Says:

  Hoi allemaal!

  Toen ik voor het eerst gehoord dat MJ dood was ik werd verwoest, maar een deel van mij vroeg zich af of het was een Hoax! Maar ik denk dat het allemaal te ver zijn nu al te lang het een ding heb ik altijd van mening is dat MJ hield zijn fans en ik denk niet dat dat hij zou zijn fans (of zijn familie) via zoveel hart ache!

  Met betrekking tot de hele verhuizing op de brancard ding, het lijkt me duidelijk dat iemand zich verplaatst de brancard ronde iets en daarom geeft het effect hes beweegt!

  Ik wens het was een hoax, want ik hou van Michael zo veel. Ik ben het eens met de meeste van jullie al dat de omstandigheden rond zijn dood zijn enigszins verdacht, maar het is nog vroeg dag en voor een deel de tabloids zijn alleen speculeren.

 39. Jesse Says:

  Wanneer dit overlijden werd aangekondigd was ik een beetje errmmm. De volgende ochtend toen ik begon te analise wat de pers te zeggen had en de werkelijke reactie van zijn familie en medewerkers en het feit dat alles ging veel te snel en het geld werd pooring in! Ik ruik een HUGE RAT! Dezelfde enorme rat ik rook toen Brandon Lee stierf! Die had me kijken naar Bruce Lee en twee andere wereldwijde beroemdheid sterfgevallen errrrrmmmmmmm ... ... ..

 40. sobaytransplant Says:

  Ik weet niet of hij echt dood of niet (Kinda hoop niet) Ik zie agruments aan beide kanten van het hek, dat wel. Hij kon zijn ziek genoeg om zijn overleden plotseling die manier ... dan weer, zijn leven was zo veel problemen dat dit zou kunnen hebben leek zijn enige uitweg. (Ik heb geen twijfel dat hij zou terugkomen en zijn kinderen krijgen ... en dat is waarom zijn wil was SO adament dat zijn moeder krijgen.) Ik moet toegeven dat faken zijn dood was mijn eerste gedachte ook. Ik bedoel, hij trok een aantal mooie grote stunts voor en als iemand hadden de middelen om dit te doen ... wie weet? Misschien zullen we ontdekken tijd. Het is zeker zou de grootste deal in de muziekgeschiedenis wanneer hij kwam terug met een aantal terug-van-de-dood tour of zoiets. Dat klinkt net als hem. Maar ik wil erop wijzen dat het vandaag aangekondigd dat er geen weergave op Neverland zoals eerder gepland - en er zal ook geen begrafenis of begraving daar. Dus, ik ben niet zeker weet wat dat betekent om de hoax theorie. (?) Nu zijn ze niet te laten iemand zie hem van dichtbij voor zichzelf? Zijn ze de bescherming van het lijk en de familie van de throngs van fans ... of zijn ze iets te verbergen? En over zijn wil ... ben je ons te vertellen dat een MEGA superster zoals Michael Jackson heeft een in 2002 ... en het lijkt net op mysterieuze wijze uit sommige advocaat-bestanden NA MJ heeft vermoedelijk overleden? He, Madason ... wat doe je bedoelt dat het een hoax is en dat is alles wat je gaat zeggen? Heeft u binnen info?

 41. sobaytransplant Says:

  Nog een ding ... als hij nog in leven is en maakt een soort van triomfantelijke terugkeer, zal hij uiteindelijk op een schuldige van alle soorten fraude heffingen of iets? Kan iemand werkelijk doen en niet in ernstige (juridische) problemen voor?

 42. bghoppy Says:

  Toen ik probeerde op zoek zijn spokeman Dr Tohme Tohme (Dr. toh (URT) me?) Cant vinden, maar iets meer mysterie. het volgende uit 12/23/08 artikel over MJ de gezondheid (Reuter's): De verklaring, toegeschreven aan Jackson's "en de enige officiële woordvoerder, Dr Tohme Tohme" en dat is afgegeven door Los Angeles onderneming Scoop Marketing, citeert een interview met schrijver Ian Halperin in de Britse krant de Sunday Express in die Halperin zei Jackson had te lijden Alpha 1-antitrypsin deficiëntie.
  Een endocrinoloog met een specialiteit in osteoporose is uw woordvoerder en kwesties verklaringen over uw gezondheid en de geruchten rond haar, via een bedrijf genaamd Scoop Marketing?
  En waarom is Geraldo geloven "zijn er slechts 4 mogelijkheden om uit te leggen michaels dood", en de meest sensaltionalist, samenzwering theorie voordeel van de twijfel proponant, en hij kan niet komen met een 5e mogelijkheid van valse dood? Echt?
  Oprah en de stilte spreekt boekdelen, hoe meer ik er over nadenken.

 43. MONij Says:

  Als je dichterbij dan zie je een schaduw op de rug en een hand schuifdeuren onder het lichaam, dus er was iemand verplaatsen van het lichaam. Zoals voor Michael zijn leven, is het mijn wishful thinking. Ik ben nog steeds wacht op een wonder te gebeuren. Hoe zit het met de meest recente speculaties dat zijn uitvaart zal worden gehouden op de Stapelvezels Centrum door dezelfde mensen MJ's familie wilde antwoorden uit over hun zoon is overleden. En tickets zijn verkocht? Zoveel vragen links unansered, verlaat ons, wij zijn de fans, te beantwoorden als we willen, meer en meer onrust, en het afstoten van meer en meer mysterie over de jongen. Wow, ik hoop uit het diepst van mijn hart, dat MJ komt terug uit de dood op 7 juli voor het uitvoeren van Infront van zijn fans op de Stapelvezels Centrum. Dat is de reden waarom er niet een bezichtiging op vrijdag als speculeerden vroeger, omdat er geen instantie te bekijken. Leuke verrassing voor de fans rouw, en misschien maar een kleine boete voor MJ voor verstoring van de vrede. Mijn wishful thinking!

 44. bghoppy Says:

  uit topix.com 27 dec 2008
  Redactioneel: Dr Tohme en World Tours Dat zal nooit
  Besef je wel als u een "uc" aan de Dr Getikt 's naam, zijn naam is Dr Touchme Touchme?
  In feite, "Toh" is Ma'ya voor "bouwen". (Oke, hoeveel van u gewoon schreeuwde? En ik ben niet praten girly / Getikt schreeuwen, ik bedoel echt hard, lang, afschuw schreeuwen?)

  Is het mogelijk dat iemand een niet-trekken zeer uitgebreid en grondig onsmakelijk grapje op zijn fans? Oh, nou, het is niet alsof ze zal niet verzwelgen het met suiker op de top en de verdediging van de leugen tot zijn dood. Zij altijd doen. Immers, zij nog steeds van mening Getikt gaat sprong uit die rolstoel en vinden donateurs en verzekeraars en ga op een wervelende tour rond de wereld in 2009 - die ik wil wijzen is slechts een paar dagen weg, zonder ook maar een zweem van een kostuum wordt geschetst op een krantenpapier pad.
  Maak je geen zorgen, voor diegenen die willen vertellen me hoe gek ik denk als dit, Ik ben niet zeker of u bent verkeerd, en zeker niet het gevoel en hoe meer ik probeer te wikkel mijn hoofd rond een onderwerp Ik denk dat we alle voelt aangeraakt door. Alle van de onjuistheden, vragen, contadictions, ontbrekende relavant informatie maakt me vraag alles. Dit is dezelfde vrije pers, die geacht wordt op te slaan ons uit het onbekende kwalen die kunnen stoppen een democratie in zijn tracks als niemand rapporten de waarheid?

 45. sobaytransplant Says:

  By the way, mijn vriend (die is een medische persoon met een geschiedenis van het vervoer van dode lichamen) watched this video. Ze zei dat terwijl deze is bizar, het is een illusie en opitcal hij niet zitten. Ze zei dat ik naar haar kijkt, alsof een begeleider (of twee verzorgers) in de helikopter zijn manoeuvreren het lichaam te kunnen verlaten de helikopter makkelijker zodra zij het land.

 46. dave859 Says:

  lees dit http://uk.news.yahoo.com/21/20090702/ten-jermaine-jackson-i-wish-it-was-me-5f8abb3.html

  "Ik wilde zien Michael, en dat wilde ik zie mijn broer, en zie hem daar levenloos en adem was erg emotioneel voor mij, maar ik bezit zelf samen, omdat ik weet dat hij het heel erg leeft", zei hij.

 47. Happytomato Says:

  Hallo,
  Hartelijk dank voor je website. Ik zal uw bericht. Ik was geschokt toen ik las het nieuws.
  dan ik wilde meer weten over Michael Jackson. (Ik was geen echte fan, maar wel zeer nieuwsgierig naar deze vreemde man).

  Dus ik heb iets met betrekking tot de interviews vinden op internet

  Sommige gesloten vriend zeggen dat MJ was in een goede vorm tijdens de preseahal en andere toevoegen dat ze nog nooit gezien hem drugsgebruik.
  Bovendien spelen verschillende tours, MJ heeft te worden in een goede vorm, zodat de medische verzekering is overeengekomen dat hij zeker was ok voor de Tour (volgens de een die zegt dat hij het nemen van drugs), het lijkt een zeer lange tijd.

 48. Ali zegt:

  hij leeft nog ... Ik geloof echt dat

 49. wishful09 Says:

  Nou, we weten allemaal dat de waarheid snel, aangezien Debbie Rowe is nu op zoek naar hechtenis. Er is geen manier Michael zou leun achterover en laat haar krijgen custdoy van zijn kinderen. Tenzij hij weet is er geen manier waarop een rechter zal geven haar gezag. Miss you Michael.

 50. nycscenie Says:

  Voor al degenen die onbeleefd of degenen die van plan zijn te onbeleefd roepen de gelovigen van de hoax gek, of te zeggen "get a life" zijn de mensen die duidelijk behoefte aan een leven. Als je niet geloven het was een hoax of didnt care, dan y afval uw tijd en te lezen en van commentaar op dit punt. Als u verlof elk type opmerking, uiteraard een deel van u (waaronder ikzelf) is van mening in deze of begint te geloven in deze.

 51. Happytomato Says:

  Ik heb een opmerking over een website te zeggen dat:
  Het serienummer op de helikopter die links Neverland met Michael Jackson in, en het serienummer van de helikopter die aankwam in het ziekenhuis met een dode lichaam in het, niet overeenkomen met elkaar. "
  Is het waar?

 52. admin Says:

  We hebben een analyse gemaakt van de beelden van zowel de helikopter die het UCLA Ziekenhuis (niet Neverland) en degene die aankwam op de LA County Lijkenhuis en hebben geconcludeerd dat beide zijn hetzelfde LA County Sherriff Rescue 5 Helikopter met het serienummer N9500G. Dit serienummer is aanwezig op beide zijden van het vaartuig aan de voorkant net onder de cockpit. Dus, dit gerucht is niet waar.

  MJHD Admin.

 53. OriginalDavid Says:

  ok, aan alle mensen die zeggen haar schaduwen, of hoek perspectief ... hebt u gemerkt dat er meer van de tafel / brancard zichtbaar wordt als het lichaam stijgt? Kijk maar naar dat ... Ik zal wachten ....

  ok, het zien? hoe kan schaduwen doen, of de hoek van de camera om zijn schouder transparant?

  hij is faken is.

 54. OriginalDavid Says:

  Ook CNN net aangekondigd dat zij de drug gevonden in zijn huis kan medisch opwekken van een coma. ja, ja, er is dat.

  ze hem opnieuw James Bond stijl als ze zet door, en hij alleen zaterdag een beetje te vroeg.

 55. Andrea Says:

  Ook ik ben het eens met het feit dat de laatste beelden van hem presteren wordt opgenomen in High Def, mult-track, etc. is te gemakkelijk.

  Ik heb ook eens met bijna alles wat iedereen al zei - de 911 bellen, de kloof van 30 minuten uit bij Dr Murray gevonden MJ 'sterven' en vanaf het moment dat hij besloot om de 'medewerker' bel 911. Joe Jackson niet eens verdriet getroffen - en ja, wat als hij en zijn zoon nooit langs? Het was nog altijd zijn zoon, zou je verwachten dat hij een beetje meer verlies dan die waarvan is aangetoond in televisie-interviews en de BET Awards. Ik denk ook de man in de ambulance foto kan zeer waarschijnlijk niet worden MJ. Zijn oren zijn volledig anders. Heeft iemand anders ook opgevallen dat? MJ de oren nooit gekruld zoals die zichtbaar is op de foto duidelijk is. En ja, het is zeer waarschijnlijk dat de ademhaling buisjes in zijn neus, dat is rond zijn hoofd zou kunnen creëren de illusie van zijn oren gekruld, maar heeft iemand anders mededeling dat zijn bakkebaarden zijn aanzienlijk groter dan dat van de laatste repetitie 'foto's die zijn is vrijgegeven? Ook zijn pigment wordt volledig uitgeschakeld. Te veel van een geel-achtige tint.

  En, tot het sluiten van mijn speculatie - Ik heb het interview gisteravond met Matt Lauer en Jermaine Jackson op Dateline NBC, en er waren een paar tips die ik weet niet zeker of er iemand gevangen op, maar zoals hij zegt "Ik wist dat hij nog steeds heel erg leeft ", maar dan is hij onmiddellijk pauzeert en zegt 'zijn geest, ik bedoel' Fishy Fishy ?!?!!? En toen hij ook noemt 'Ik voel hem nog steeds, omdat ik weet dat hij hier ergens nog'. COME ON!? Is het niet zo duidelijk? Ja hij zou kunnen betekenen 'geestelijk' en niet fysiek, maar alles rond zijn dood is maar al te vreemd. Jermaine ook gezegd dat hij en MJ was sprake van een Jackson 5 reünie en dat ze zouden gaan uitvoeren in Londen. En hoe handig, dat nu wordt verteld dat de familie Jackson is eigenlijk gaan naar Londen om een show. Hmmm ... het maakt je echt wonder, niet? JUST THINK ABOUT IT. Jermaine ook vermeld dat ze laat MJ de kinderen zien zijn dode lichaam. Geen arts is toegestaan om een kind zien hun ouders op de dode lichaam. De meest ze kunnen doen is gewoon zeggen: 'Papa is weg' of 'Hij is weg naar een betere plek "of iets in die richting. Wie heeft ooit gehoord van dat het beste 'psychisch' voor de kinderen zien hun vaders dood lichaam? Ik bedoel, vind je niet te zien van het lichaam zou ze meer psychisch trauma teweegbrengen dan het lichaam niet zien? Ik heb het gevoel ja, misschien de kinderen DID te zien krijgen van hun vader, nadat hij 'stierf', maar gewoon, zodat ze konden zien hem en realiseert hij was echt niet dood en afscheid nemen voor nu, maar papa ziet ze snel! THINK ABOUT IT!

  Ook, net mijn twee cent - maar ik geloof als MJ is in feite nog in leven, en vervalst zijn dood, ik zou niet boos of kwaad - in feite goed voor hem! Ik wil hem rekwisieten en applaudisseren hem. Hij is en blijft DE MAN. Ik heb een gevoel zijn 'comeback' tournee heeft veel meer zin om 'comeback' dan iedereen denkt!

  Een laatste en definitieve denken over dit alles - zijn 'aankondiging' in Londen in maart voor de 02 concerten .... DUIDELIJK DAT IS HEM NIET! Dat is alles wat ik ga zeggen. Het is duidelijk, zijn mannerisms, praten, lopen, bewegingen, zijn handen waren, zijn glimlach was anders, zijn tanden had lacunes, en die niet konden mededeling toon van zijn stem? PFT, GEWETENLOZE! Ik zeg u!

  Ik ben duidelijk niet kiezen waarin alles anders lijkt te speculeren dat hij zou kunnen hebben hoaxed zijn dood, zoals het is gezegd genoeg tijd voor. Maar ik dacht ik wil iedereen laten weten verder te kijken dan de media, en kijken naar de voor de hand liggende, en de feiten. Echter, als hij vervalst zijn dood en komt terug, of vervalst zijn dood en wil voor een verblijf in het verbergen - ik hoop dat hij de rust die hij ooit zo lang.

 56. Happytomato Says:

  Ik heb een ander nieuws. Het is beter te controleren
  265. Michael Jackson werd vermoord. Belangrijkste bewijs in de 911 Bellen. Luister naar het AANDACHTIG.

  HIER HET BEWIJS VAN REAL vals spel

  Michael Jackson werd vermoord. De 911 Call bewijst it.The persoon die de 911 bellen zei Michael's lichaam werd op het bed en de dokter was het uitvoeren van CPR op het bed. Naast het feit dat de arts niet weet waar CPR wordt toegediend, op de vloer, geen CPR werd toegediend op de vloer.

  Luister op 57 seconden na de 911 Call
  Youtube: Michael Jackson 911 Oproepen
  [www.youtube.com]

  911 Dispatcher: "Is hij op de vloer? Waar is hij op dit moment? "
  Beller in Home: "Hij is op het bed meneer ... hij op het bed."
  911 Dispatcher: "Haal hem op de vloer"
  Beller in Home: "Ok"

  STOP Right Here! De beller zei: "OK?" Als was hij de ene geven CPR toen de arts. De beller heeft de arts nooit om Michael aan het woord. U hoeft niet horen te suggereren een lichaam werd verplaatst. Hij doet niet eens bellen Michael op naam, geen "Michael", "MJ", "Mike." Zou je niet denken dat hij zou zeggen dat zoiets "Get Michael aan het woord?"

  Geplaatst op 4:43 PM op de 4 juli 2009 door MJJMurdered
  http://www.tmz.com/2009/07/05/michael-jackson-doctors-propofol-drugs-billing/18 # comments

 57. MyBelovedMJ Says:

  Michael Ik hou met heel mijn hart en ziel, en zoveel als ik wil voor de zoete engel te leven, dat ik niet geloof dat hij is. Waarom zou Michael zo ver? Hij zou nooit zijn kinderen weet ik dat het voor een feit, hij hield ze meer dan het leven zelf. Over de familie dooing de concerten, en dat lijkt een beetje vreemd, maar ik denk dat ze aan het doen zijn ze ter ere van Michael, samen met de wereld. U ziet Jermaine, in de interwiev echt huilen met tranen, Denk je echt dat hij dat deed? I don `t, en hoe zit Janet op de BET, ze was zo van streek. Ik heb altijd van Michael, niet voor zijn muziek, maar voor wie hij was, en dat is waarom ik niet geloof dat hij de pijn die hij de liefde, door fakeing zijn eigen dood. Dat heeft geen zin voor mij. Hoewel, je bent makeing een aantal zeer goede punten. Zelfs als Michael nog leefde, dat ik niet denk dat we ooit zou vinden. Hij kan niet gaan overal zonder consieling zijn gezicht, waarom zou hij dat risico nemen om "caugt" en ontplofte op de wereld voor. Hmmm, Dosen "niet echt zin om mij. Ik wil meer dan wat in deze wereld, om Michel terug, maar zoals we allemaal weten, kunt u niet "terug rom the Dead" unfortiently . Ik hoop dat mijn lieve engel, eindelijk hebben gekregen van de vrede die hij heeft verdiend. Rust in vrede mijn liefde. Je zal altijd in mijn hart. RIP Mijn geliefde. U bent erg gemist, en geliefden.

 58. Yes555 Says:

  Jacko's doodskist zal worden in het centrum van de 11000-stoel stadion. Eerbetuigingen zal worden gelezen door zingende legende Diana Ross en Jacko's broers en zussen Jermain, Tito, Janet en La Toya.

  http://www.people.co.uk/news/tm_headline=david-guest-banned-from-jacko-s-memorial-service&method=full&objectid=21495577&siteid=93463-name_page.html

 59. bghoppy Says:

  Als Michael hield zijn kinderen zoveel, waarom zou hij in staat zichzelf te bezwijken aan een dergelijk tragisch einde, ondanks al die mensen die beweren te hebben gezegd iets met hem? I think it's BS to blame doctors and dealers for all the drug problem. The problem itself is one of demand, not supply. If you do not possess the preservation instinct within yourself to find the help needed to stop before you die, that is no one else's fault, and a weakness of your own. He kept these children from having a mother, then dies of drugs, then wills them to Katherine, who at 79 and the stress of this death and her shit marriage to the devil, could die at any minute?
  We have no proof of and I want to see a body before I believe he's gone. And if he is, it's the saddest thing I have ever seen.
  I also think the treatment of Debbie Rowe is the big shame in all this mess. I feel so sorry for her. There is no move she can make without people tearing at her SOUL. Dus mis.
  And why cut her out of the will, but let Joe go unmentioned. Since his parents are still married ( I know not living together, but I guarantee she doesn't divorce for religious reasons only) when he bequeths something to her, it is also his by law, no? That makes no sense, not that one single thing about this makes one lick.
  My theory now is that he has been messing with drugs, but more like hormones and different prescriptions that would help him alter his voice and skin, ect, but at this late age it is now medically imperative to stop these actions, and so the “natural” MJ that results would be exteremly shocking (he had 20 years to get to look like this). I think with the help of Deepak and Rabbi Schmuley he has re-evaluated his whole life and has made personal changes for the better spiritually and medically. So what bigger way to totally reinvent yourself to the world that come back to life, at your own f'n funeral.
  I agree with Adrea, when she says she understands why he would do it, and would encorage almost, if that's what was best for him. I'm only going to be pissed about how hard it has been on me emotionally. I am questioning my mental sanity on an hourly basis, but then if I feel i can't be wrong, I go insane watching these people on TV not question anything, the way his family reacts. If he is not dead, the Jackson Family (and all their friends) are without a doubt the largest group of related psycopaths in the world and should be studied by scientists.
  As for Janet, she did not seem appropriately upset to me, and no one seems to notice she talked about him in the present tense. “To you he IS an icon, to us he IS family” That keeps happening alot in interviews, talking about him in present tense. Jermain is a freak one way or the other, and I don't think faking crying is hard at all. It concerns me there was not more crying, if he really is gone.

 60. MyBelovedMJ Says:

  I guess we will see Michel then.

 61. bghoppy Says:

  And surely you can't do enough drugs to kill yourself with, and have NO liver or kidney damage evident at autopsy?

 62. Wish-Tis-True Says:

  Did anyone hear about Michaels 'ghost' supposedly haunting the ranch. I would love if people just laid off his back. If he is still alive (which i would love to believe and I HOPE THAT ITS TRUE) I honestly wish its true. My heart aches for his children and his family. The media are money hungry pigs. They will go to any extent to make money. Urghh makes me sick.Whereever you are Michael we love you dearly and with all our hearts we miss you madly.

 63. bghoppy Says:

  http://men.style.com/details/features/full?id=content_9937&pageNum=2

  Above is a link to an interesting article of Quincy Jones talking about MJ. Certainly a different tone than he has when on CNN.
  Why is it that every story about MJ comes from TMZ and all video is from hollywoodvideo?

  Did you guys see on e-bay someone is selling their ticket for 8G, opening bid, and another freak is selling the soil from where he died, that also contains his ghost.
  My faith in humanity and the future is being tested like no other time in my life. Isreal may launch a bomb at Iran's nuclear sites, VP Biden says the US won't try to stop such a decision, which can mean nothing but destruction for untold innocents. And I can't stop thinking about THIS.

 64. MyBelovedMJ Says:

  I totally agree with BGhoppy on everything. I won`t believe that he is dead either unless we get to see the body. Michael, we all love you so much, and you are greatly missed. I hope you are happy whereever you are our sweet angel. We love you with all our hearts.

 65. wishful09 Says:

  Bedankt! People are not thinking. There would be immediate evidence of such an voerdose. His liver would be shot to hell. They either already know the answer and are not telling the public, or something fishy is going on.

  As for Joe Jackson, I can not imagine any father “feeling great” after a child has passed. It's not reasonable. No matter how strict he was, he loved his son. Even Michael admitted that. Joe wanted more for them, he just went about it the wrong way. As for people saying Joe was money hungry, that is not true. I think Michael even said Joe never took money from them. He was just too damn controlling. So, for Joe to feel great is odd. Something is wrong here! Even an abusive father would find the passing of a child unbearable. Men who beat their spouses are grief stricken, when they lose them. His reaction is as suspicious as it can get.

 66. wishful09 Says:

  Also, when I lost my father at a young age, I DID NOT see him in the hospital. I did not see my father until the funeral. Dus ....

 67. wishful09 Says:

  bghoppy,

  I also find it difficult to watch people not question anything. Everyone keeps comming forward talking about this and that, and they just accept it.

 68. MyBelovedMJ Says:

  Michael will be burried tomorrow morning in Forest Lawn Memorial park, i Hollywood hils. Jermaine have said so. But they still want to try to get purmission to get Micheal burried at Neverland. So i guess that means, that we wont be allowd to see Michael for the last time, in a public wievieng. But i don`t understand why, they would have him burried at neverland. Michael didn`t want to go back after his last trial . I guess that Michael is really is gone. It will be a hard day tomorrow . Rest in peace Sweet, sweet angel. I will love you for the rest of my life

 69. Andrea Says:

  I also agree with bghoppy. Too many PRESENT tense talking when referring to MJ. That definitely raises more suspicions as well, for me at least. I guess we will all see on Tuesday at the memorial. Wie weet.

 70. Happytomato Says:

  The explaination of Michaels'ghots'
  http://www.youtube.com/watch?v=0laFusN40qc&feature=related

 71. MyBelovedMJ Says:

  Ive just seen the full interwiev with Jermaine Jackson, and what i don`t understand is that he is saying, and i qoute: We gotta remember Michael for who he IS??? Ehh i guess he means for who he was?. And at last he is saying, My Brother IS the king, again, i though he ment, was? Why does they keep saying is?

 72. elde Says:

  Michael has left the building..

 73. Yes555 Says:

  I am afraid Elde is right.

  http://x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=ParisJacksonFuneral0706_X17&index=1

  ^^ Paris Jackson Leaves Dad Michael's Private Family Funeral In Tears.

  Surely she couldn't have faked that?

 74. MyBelovedMJ Says:

  i have just seen all the rehersels, for last month with Michael, and i have to say, if you are totally on drugs, and sick like they said, he was, there is no way in hell, that you can dance like that. He laughed, talked, made fun, ran around, and danced like he was 25 again.. On all the rehersels. THat is why it has been such a big chok for all of us, that he died so sudden. There is no way you can perform like that, if you are near dying. That is all im gonna say

 75. bghoppy Says:

  is is legally possible to bury a body without a death certificate?
  I don't understand how those pic's “of Paris” prove anything at all. First, why are we to be convinced that is her? Second, who are those people in casual dress leaving a memorial service? Why are her pics the only ones out there? Why whould she not be in the family car?

  But more important, it's disgusting that there are people willing to take such shots, print them, and then view them. What is wrong with you folks interested in such morbidity.
  I also have a huge problem with the claims the kids asked and then were allowed, at the encouragement of the hospital therapist, to see him dead, and so soon. That's what viewings are for.
  I guess all we can do is just wait and see what happens.

  I'm praying for a Miracle.

 76. mysticallymagestically Says:

  So this entire memorial service seems like a promotional event for some, or is it just me?

 77. Andrea Says:

  I agree with you, mysticallymagestically. The entire thing seemed too thought out and planned to be a 'memorial'. And where the hell was Oprah, Dianna Ross, etc? Come on. and as I said before, BROOK SHIELDS IS AN ACTRESS. She gets payed to cry, which is exactly what I'm sure she did at the memorial. As for Paris, if ANYONE really thought that her last few words and 'emotional outbreak' was sincere, you have issues, haha. Blanket had an MJ DOLL in his hands, while Prince was chewing gum and really showed no signs of emotion or grieving. And why a closed casket? Things still don't add up to me. I'll believe it when they release either autopsy PHOTOS, or someone signs the death certificate and I actually can SEE the death certificate. And wtf is up with them not even knowing what they're gonna do with his body?! I think it's been disrespectful enough as it is that they waited this long for the 'memorial service' IF he is truly dead.

  Also, didn't anyone else notice how Janet was trying to hold in a laugh at the end after Paris turned away from the microphone and she went to comfort her? Pft. I am still not a believer till I get full proof.

 78. noisehammer Says:

  “she hold in a laugh at the end” ???????

  well, sadly as it is, loosing believe he is alive, thats what ive to watch again…
  can anyone confirm it that it was a real laugh ?

 79. Yes555 Says:

  Andrea, here is Michael's death certificate:

  http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

  And why on Earth would a little girl fake cry over something like this?

 80. MyBelovedMJ Says:

  I saw all 3 kids, chewing gum. Seems kinda normal, their father did it all the time, all day long.. But they didn`t show any emotions, that is right. Exept from Paris. Some is saying that Michael will reveal himself at the jackson 5 reunion, wich some of the family members will do, at some of his concert dates. OMG. who can believe that. He is dead. But why buy a gold Coffin, and do this memorial, if it was all a fake, would the entire family stand behind Michael?? Or, do they even know if he was really dead or what?

 81. MyBelovedMJ Says:

  Ooops, forgot something. I will have to admit, that i also thought it was kinda weird, that we didn`t get to see the body, and the fact that their havent been a 3rd otopsy. Hmmmm

 82. MyBelovedMJ Says:

  The janet thing. She didn`t smile. I seems to me like she tried not to cry, to be there for Paris

 83. bghoppy Says:

  Me too, mystic. Felt like a “comeback” for alot of fading stars, alot of self promoting statements, and the lack of emotional involvement on everyones part is unnerving. Like I said before, whatever has happened the whole Jackson clan should be studied by scientists as the largest known group of related psycopaths and/ or scitzophrenics in the world. Not one tear, until marlon mentions his twin, and Paris “cries”. once again talking about him in the present tense. The two boys looked bored and uninterested the whole time, and I think it's weird too that the youngest has a doll of him. None of these Jackson freaks should be allowed near these kids. They don't seem normal at all to me. Unless they do know he is ok. Still why is Katherine so venerated? She raised 8 kids and married a man who all have serious social and emotional problems. I question the mental health of all of them. Not to mention she could die at any minute, but since this memorial shows just how emotionally attached they all were to MJ, I;m sure her passing wont hurt them much either. If my dad or brother died, there is no way I would have been able to make it thru that whole show without completely breaking down. Especially if congress passed legistlation to honor him forever, and ever. OMG, that didn't move a single one of them.
  The absence of Liza, Oprah, Lisa marie, and diana ross is weird.
  And if he hated Debbie Rowe so much why does his guitarist look just like her, except younger.
  And the weirdest (I hope) thought I have to drop here is, check out the first guy to sing during “we are the world”. Who is that guy? A former decoy? Or him w/o make up? He's kind of what I am expecting to see, if MJ is ever to return.

  I was moved and disgusted so many times in two hours, I'm still exhausted, still not sure what to think.

 84. sobaytransplant Says:

  I would dearly, dearly love to think that he was still alive. However… I have to say that I don't believe that is true. I think he's really gone. There are LOT of things that are still a mystery and pieces to this puzzle that are absolutely missing. But I didn't see anyone “acting” at the memorial service. (I'ma trained actress of more than 35 years and can usually spot someone acting – even the good ones.) I didn't see Janet holding in a laugh… what I saw was her making a face in reaction to the child's tears. It looked more like “OMG… poor baby” to me. The other kids' demeanor was a bit strange, I agree. Then again, they were raised in a VERY strange environment. The older boy seemed to react to his sister's tears by reaching around Janet when Paris fell into her arms, but the younger one didn't seem to re-act to anything. One thing is almost certain… if he DID fake it, we probably won't ever know about it. If he's trying to start a new life, wouldn't he do just that? Somewhere out of the public eye for the rest of his (natural) life? Potential fraud charges notwithstanding, it seems like a LOT of trouble to go through to get a new life – only to blow the whole thing by showing back up again.

 85. Andrea Says:

  No matter how believable they tried to make that 'memorial' seem, I didn't buy it. Open-casket, THEN I would have thought he is TRULY dead. There is still so many things that do not add up. Give me some death photos, and I'll be happy. Haha. Till then, I will assume he is alive. Coming back? That is another story.

  If no death/autopsy photos ever emerge, but months go by with no word of him, I will have assumed he either went into hiding or is, in fact, dead. Either way, I'll continue to stick to the facts and everything I have seen so far since DAY ONE of his death and the minute I heard he was in the hospital, with a heart attack, then he died, then he was in a coma, and then he 'died' for real. Since DAY ONE the story has been off. Come on folks, get with the program.

 86. sobaytransplant Says:

  In fact… all of this sounds VERY familiar. I'm old enough to remember the “Paul McCartney is Dead” hoax of 1969 and 1970. http://www.turnmeondeadman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=10
  I also remember the whole Elvis faked HIS death business… which is still going on to this day. All these years later, no one has ever proven EITHER rumor to be true.

 87. Andrea Says:

  Just so everyone knows, I take back what I said about Janet holding in a laugh when Paris goes to her arms. It's when Marlon is talking and turns around from his 'break down'. TO ME it seems as if she is holding back from smiling. I have re-watched that part over and over, and none of them look sincere. That's just my opinion. Wie weet.

 88. MyBelovedMJ Says:

  Sobytransplant. As long as no death sertifacte isn`t beoing signed, or a erd otopsy isent there, it would not be aligal to “FAKE” your when death.

 89. feyaya Says:

  in response to bghoppy…i nearly flipped out when i saw the first guy to sing “we are the world.” not because i thought he was an mj decoy, but his face just stood out so outrageously. but now that you mention it, he very well could have been a decoy. however, i'm pretty sure it's not michael without makeup. i think he really did suffer from skin complications. but even if he didn't, i know his skin was not brown and merely covered up with white makeup almost 24/7. his skin had to have been bleached, vitiligo or not.

 90. feyaya Says:

  oh, and to andrea, i thought the same thing about marlon's speech; it doesn't even seem to be just janet who looks as though they are trying to hold in a laugh. it looks like it's marlon too, and i think jermaine. basically, it looked as if something funny had just happened. it was pretty odd. perhaps they just couldn't keep a straight face with trying to be so sentimental? then the comment about michael hugging brandon (marlon's twin) really took the humor up a notch! wie weet.

 91. heisalive Says:

  To Andrea; I entirely agree with your statements posted and I am convinced 100+% that Michael Jackson staged his own death to escape and go on with a NORMAL live elsewhere … that is what my inner voice has been telling me since the moment his “death” was announced and it keeps quickening me ongoing. I am also a legal professional and am looking at this matter as a “case” and all the elements thereof, like Discovery to name just one. Michael Jackson certainly has the brass bleeps, the contacts, resources, loyals and most of all the MONEY and wherewithall at large to inscene such a “show” like this ! He married Elvis' DNA, Lisa Marie and while married to her, got the goods from her on how Elvis' death was staged and successfully “sold” to the public by the satanic media back in 1977. Based on extensive research and existing evidence by several credible individuals and successful tripup's by journalists of Lisa Marie and Priscilla both, it is VERY clear that Elvis did not die at Graceland and is in all likelihood in hiding via the US Witness Protection Program as a former official Federal Agent.
  No doubt in my mind that Michael Jackson, for his own set of reasons staged his “death” like Elvis did and like him is alive somewhere and is watching this “Event” as his ever greatest encore with the moneymill continually $pinning on and on. If Debbie Rowe does not receive custody of MJ's children (in lieu of cash of course), it remains with Katherine Jackson as stated by MJ's will. This arrangement will ensure 100% easy access for MJ to his kids and will they be surprised once he returns from the “grave” to visit them at some point !
  *Breaking news case update: Starwitness No. 1, Elizabeth Taylor whom MJ loves with his heart and soul and likewise has “declined” to “appear” at the “memorial” shindig at staples center stating she “loves him too much”. Ms. Taylor is the ONE person Michael trusts implicitly and was imaginably the first person to hear about his elaborate escape plan and thus proved her loyalty to him by not “appearing” at this his sendoff which, after Elvis' “death” and funeral, is by far the greatest lie ever told, a lie that billions of people have swalloed whole .. oh yea of little faith !!!!
  * Breaking news case update: Starwitness No. 2, Diana Ross announced via released statement she was not “attending”, speak: she is also in on this ! These 2 individuals, Ross and Taylor both are known to be closest to MJ, are part of his intimate inner circle of confidantes for years. and in all likelihood aided him with his “Getaway” and might admit it on their deathbeds some day, or … not ! The evidence keeps mounting and the case keeps gaining muscle.
  * Breaking news case update: 2 more importants of MJ's inner circle were missing at Staples Center: Uri Geller and Chopra Deepak, 2 more persons in on his well staged “death escape” ?? A likely possibility !
  After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ? .... Thanks for reading what are your thoughts about this? I'd sure be interested to hear

 92. MyBelovedMJ Says:

  I didn`t see that. It was at the end of the show?? OH MY GOD. I hope he really is alive, i love him so much, not for ehat he can do with his voice or body but for who he is/was. I would give anything to get him back, everything i own. Damn. Where are you angel? I have to see that. You said at the end of the show, do you mean before the casket was driven anway?

 93. sobaytransplant Says:

  MyBelovedMJ – you are mistaken. When taxpayers have to foot the bill for your memorial service (too say noting of all the other money that has been speant for various police activities and investigations) and it turns out you aren't really DEAD, it IS illegal.

 94. sobaytransplant Says:

  There have been TWO autopsies thus far and that's more than all that's necessary for him to be considered deceased officially. And according to Fox news as of today's date – “The certificate is signed by Los Angeles County Health Officer Jonathan Fielding. Other information has been redacted.”

 95. MyBelovedMJ Says:

  OH MY LORD. OH MY LORD. I just saw those words 2. What does that mean? Is it Michael sending us a message? Why did the family cry on the stage then? Would they stand behind Michael in all of this? And the Children, do they no that he is still alive.? I believed yeasterday that he was gone, for real. I believed it, when i saw Marlon, and Paris speak. They were both so upset. But seeing that message just gave me the chills. He must be out there somewhere. He will come back to us if he is, i know it. I wish Michael, could read all of this, so he could see how many of us, who understood, him, loved him, and NEVER judge him. A wise person once said: Do not pass judgement on anyone before you have talked to them one on one, i don`t care what the story is. He was so right. If he is indeed still alive, wich i belive now more than ever, after reading those words, i am pretty sure that he will come back. Probely on one of his concert dates. I don`t know i am about to laugh or cry. If Michael, someday should be able to read this, i hope that he will give us a sign- any sign, of him beeing alive and well. That would for me, bring myself into peace again, and stop thinking about him all the time. Love you Michael

 96. sobaytransplant Says:

  By the way, his name is Deepak Chopra (you had it backwards) and he's a WELL-KNOWN author on spiritual/metaphysical matters. Has been for YEARS, which is why Michael wanted an association with him, I suspect. Doubtful he would help Michael fake his own death. Bad for his own kharma, which he takes quite seriously.

 97. MyBelovedMJ Says:

  I guess i have to find a way to learn how to live with this then . Even if i don`t know if i can. Why have they waited so long to sign teh death satificate?? Was anyone talking about that on the news aswell?? Why the hell, would someone print blue writing on the wall in stapels center with the words: I am alive, and Im here forever? I want to know who did that then, because if it wasen`t Michael, then it is a VERY sick joke. OMG

 98. MyBelovedMJ Says:

  I just have 1 question. What the hell happent to Navi? Michael`s double body, who so often has performed in public for michael, where is that dude? Has anyone heard about what has happent to him? Is that him in the ambulance. He looked so much like michael, that even the fans, thought he was the real deal. Well i guess we will never know

 99. SkylinexBleedsxRed Says:

  I read those words, I missed them on TV yesterday. I believe that is a part of a song? Even if it was part of a song, Why choose those words, “I am a alive”. I looked up that part of the memorial today, And my heart just lit up. My depression went away. I was so down and so upset since I saw the memorial yesterday because I felt he was truly gone. I then come to this site, Found out about his hands and read some of the comments about that “I'm alive” message. I can't believe it. I hope he returns! It would be amazing if he did one last final farewell tour if he doesn't ever want to perform anymore. God, I want to meet him!

 100. Yes555 Says:

  “After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ?”

  You mean, “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from aa Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

  http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

  LYRICS:

  There's a man
  Who plays the game of life so well
  Ooh, there's such a man
  His thoughts you can never tell, ooh
  And it's just the way he
  Thought it would be
  'cause the day has come
  For him to be free
  I'm alive and I'm here forever

  This is the man
  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  There's a man
  Everybody thought they knew
  Ooh, there's such a man
  He's not like me and you, ooh

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man
  (this is the man)
  Ooh yeah
  (ooh, yeah)
  This is the man
  (this is the man)
  This is the man

 101. MyBelovedMJ Says:

  Yes that was the sentence. Pretty spooky

 102. MyBelovedMJ Says:

  You are complete right. They are lyrics from a song, but why use exactly those words, like you said, and only those. Why not the whole song? These words are telling us something, i am sure of that.

 103. dogolian Says:

  MJ seems really to be still allive. We got information that he hides in germany near berlin in a place he baught in 2006

 104. Sosh Says:

  If he really is alive and hiding in Berlin, he must have left the country before his death was publicly known. Maybe th sightings from him in Mexico are based on true stories.

  I think he most likely needed a private plane from someone to escape the american borders. Also, how did he pass the german borders?

 105. heisalive Says:

  sosh: how did he get past the german borders? For lack of a better phrase: Intricate, intelligent planning and shrewd action, and/or: Money money money .. or both, that's how ! We are talking about THE Michael Jackson here – like ?!?!?!?!

 106. MyBelovedMJ Says:

  Michael is a master in disquses. He could have done that. I am pretty sure he is alive, and we will know soon enough. Dogolian, you are sayiing: We got information”. Who is we?

 107. feyaya Says:

  yeah, who is “we”?

 108. Mojofi Says:

  We do know MJ like to wear white tops but how can we tell if it was really him sitting or maybe the body moved as the helicaptor moved? I did not see his face in that clip it was just a white top. hhmm :-s not sure. But I know he is ALIVE and i have my reasons.

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.
Kopieer Beschermd door Chetan 'n WP-CopyProtect.