2009
06,29


Michael Jackson a corpului a fost transportat la Los Angeles County Morge prin elicopter. Acest lucru arată picior de corpul său 'şedinţei până "în helipcopter ca acesta se mută departe.

Skeptics va spune că corpul său a fost "mutat" de cineva din împuşcat, cu toate acestea, dacă el este mort şi tari în jos pe o targă, atunci de ce ar trebui să fie mutat?

Acest picior doar confirmă ceea ce noi aici, la MJHD deja a crezut de la început. Aruncati o privire de-te şi vezi ce sa crezi.

Primiţi ultimele ştiri şi Internet TV online la isoftwaretv.com

NB: Am dori să-i mulţumesc pentru aducerea Billy acest atentiei noastre.

UPDATE: Ca răspuns la oameni care au făcut comentarii, cum ar fi "El a privit ca un sac de cartofi", şi "El e mort, aşa că, desigur, corpul său va deplasa la decolare", vă rugăm să păstraţi în minte următoarele lucruri:

De apel de urgenţă 911 a fost făcut de la Conacul lui Michael Jackson, la 12:21. Aceasta este o jumătate de oră după ce Dr. Conrad Murray găsit Jackson "răspunde" pe pat şi se presupune că a început efectuarea CPR.

Jackson organismul a ajuns la Centrul Medical UCLA, la 1:14 ora locala si o echipa de doctori si Cardiologists lucrat la el timp de peste o oră, până când au dat până şi pronunţat-l mort, la 2:26.

Michael Jackson a corpului a fost transportat cu elicopterul, care ar apoi trece la un alt LA Judeţ morga 35-45 minute mai târziu.

Rigoare mortis vor începe să se stabilească în după 3 ore. Corpul lui nu ar fi fost ca un "sac de cartofi", sau "se deplasează pe la decolare", pentru că nu este posibil.

În cazul în care nu era încă în viaţă.

Gandeste-te la asta.

150 comentarii până acum

Adauga Comentariul dvs.
  1. Da, care a fost de teză. Destul de infricosator

  2. Sunteti complet dreapta. Ele sunt versuri dintr-o melodie, dar de ce folosiţi exact aceste cuvinte, cum ai spus, şi doar cele. De ce nu tot cantec? Aceste cuvinte sunt ne spune ceva, eu sunt sigur de asta.

  3. MJ pare să fie cu adevărat încă allive. Avem informaţii că a ascunde în apropiere de Berlin, Germania într-un loc în 2006, el a baught

  4. Dacă el este cu adevărat în viaţă şi de a le ascunde de la Berlin, el trebuie să fi părăsit ţara înainte de moartea sa a fost cunoscut publicului. Poate-lea observarea de la el în Mexic sunt bazate pe poveşti adevărate.

    Cred că cel mai probabil, nevoie de un avion privat de la cineva de a ieşi din graniţele americane. De asemenea, cum ti-a trece frontierele germană?

  5. sosh: Cum a ajuns trecut de graniţele germană? Pentru lipsa de o mai bună fraza: complex, inteligent de planificare şi de acţiune subtil, şi / sau: Bani bani bani .. sau ambele, asta-i cum! Noi vorbim despre Michael Jackson aici - la fel ca ?!?!?!?!

  6. Michael este un maestru în disquses. El ar fi putut face asta. Sunt destul de sigur că este în viaţă, iar noi va vom ştiu destul de curand. Dogolian, vi se sayiing: Avem informaţii ". Cine este noi?

  7. Da, cine este "noi"?

  8. Noi facem stiu ca MJ sa poarte alb topuri, dar cum putem spune dacă a fost chiar el şedinţei sau, poate, organismul mutat ca helicaptor mutat? Nu am văzut în faţa lui că clip ce a fost doar un alb sus. hhmm: nu-s sigur. Dar ştiu că este în viaţă şi am motivele mele.

  9. organism, a fost îmbrăcat în roşu?
    I cant faci ceva .. E doar o pată pentru mine. I dont think Michael este în viaţă, dar dacă el a reuşit să se detaşa .. Nu-i
    nici o modalitate de a va face o revenire. Am auzit de la
    puţin 12 sucide, asociate
    cu moartea lui Michael .. El nu va putea să mă întorc acum, chiar dacă el a vrut sa.

  10. MJ este viu provoca nimic despre acest toată povestea doar dont aduna nimic de la o2 lucru nu Thats real MJ nici o modalitate de lucru adevărat numai în legătură cu această poveste este im-vă că acesta este cel real MJ la clipul de la Staples centru de repetiţie şi cred că asta e ultima dată când ne vom vedea real MJ, dar pentru ca totul sa eels o încărcătură de gunoaie MJ este în viaţă şi de ce a trebuit sa faca acest lucru pentru a pleca de la ceea ce se întâmpla în jurul Sper Hes-l bine si fericit, dar sale atât de trist, care a avut de a face acest lucru MJ ne place mereu, dacă acest lucru este ce simti ce trebuie sa faci Pentru a face lucrurile DREPTUL pentru tine, vom Stick DE DVS Te iubim

  11. Sunt de acord cu tine floare Ne vom iubi mereu cu toate inimile noastre, şi vom sta cu tine indiferent de ce. Ca dhe spus, dacă aceasta este ceea ce ai avut de a face, pentru a face dreptate pentru dvs., atunci acesta a fost cel mai bun lucru pe care-l putea face. Vă iubesc mai mult Michael. Nu te mai uita ca

  12. În cazul în care tot el este, wouldent au evidenţiat-o cineva? Ca şi în cazul în care s-a dus la o altă ţară şi am vorbit în avion sau orice wouldent cineva sa-l vad?

  13. Pentru a MyBelovedMJ
    Ei au avut de a arunca o Memorialul, pentru al face să par mai real.

    Familia, evident, ştie, MJ Doar vrut să scape, eu nu-l condamn pentru ceea ce a fost prin intermediul lui.

    Te iubesc atat de mult, Michael, sper ca esti de viaţă în pace pe undeva. xxx

  14. Ciudat cum oamenii se spune că el n-ar întoarce, dacă el este în viaţă. Doamne. Omul nu este o prostie, pe care le-a fost acest planificare de foarte mult timp, dacă faci ceva de genul asta, de planificare şi de a reveni, pe care le-aţi planificat totul. Crede-mă că

  15. IM cu tine Samantha

  16. Andrea,

    Nu am nici măcar nu s-a întors de pe acest site, până în prezent, de la înmormântare pentru că am vrut să iau totul în mine însumi. Am crezut că prea s-au încercat să deţină în râs. L-am întrebat-o pe sora mea, şi mi-a spus nici un fel! Am privit cu sora mea si ea nu a observat-o la toate. Noi wathced-o din nou şi ea încă nu a observat-o. Am văzut-o, totuşi. L-am văzut şi l-am văzut Jermaine Janet. Desigur, noi cant fi sigur de nimic, pentru că este adevărat emoţii în ochii şi ochii lor au fost ascunse.

    Doar pentru a echilibra toate acestea, deşi afară ... ce ar Marlon menţionăm o astfel de situaţie tristă despre său geamăn al acestuia, daca aceasta a fost tot un fals? I cant pricepe oricine, ţinând-o de departe.

  17. De asemenea, dacă acest lucru a fost un adevarat memorial, nu-l găsiţi pe altcineva lipicios pentru a afişa titlul de tur în fundal? Ştiu că s-au încercat să fie pozitiv prin care arată cum a fost gata pentru un tur, dar titlul ar fi mult pentru mine să mă ia, dacă am fost un membru al familiei. I dont dori să văd un mare display din "Asta este" în fundal.

  18. Wishful09. Am agrre cu tine. Asta a fost un lucru ciudat să facă, i woulden `nu au fost capabili să se ocupe de asta, fie. Există o mulţime de mister petrece aici

  19. Cred că totul a fost în general lipicios. Don't get me wrong, nu am putut opri din plâns tot timpul, dar încă o mulţime de inappropriatness. Chiar evanghelia cântec referindu-se la rege. Cred că este greşit să se termine cu un memorial Eu sunt în viaţă, nu contează ce. Am găsit învăţător din toată performanţă din linie. EWWW atingeţi cutie! Stiu ca au fost toate exploataţie noastre respiraţia pentru un miracol acolo Thợ (precicely de ce el nu ar fi trebuit să fac asta). Îmi place Q Latifa, dar ea nici nu-l cunosc? WTF? L-am văzut pe Snickers, de asemenea. Am observat de asemenea, Lionel Richie căutaţi în timpul supărat "suntem de lume", tremura capul lui şi rulare ochii lui. Şi eu sunt singurul care a crezut că Sharpton (am facut dragoste Thợ discursul său, care este o premieră pentru mine şi Big Al) a avut o remarcă ironică la Jesse Jackson, atunci când a spus că a avut Jesse "se afla cu familia, până acum"? Ce a fost asta. Dar, peste toate, cred că, dacă este adevărat MJ plecat, acest serviciu a fost o rusine. În cazul în care au fost prietenii lui real? Nu sunt ai social obligaţi să participe, wheter este publică sau nu. Eu doar nu sa sentimentul de oameni au fost plătiţi respectul lor, erau mai mult ca un eveniment de promovare pentru fading stele. Mariah şi ar trebui să-mi cer scuze.

  20. Am auzit yoy. Cele mai recente stiri este Latoya care crede că Michael wasmurdered. Vă rog să-mi o pauză. Ea a semnat, de la moartea satificate. Hmm WTF, ea nu este o docter. Au spus ca a fost aproape de Michael. Prostii nr wasent ea. Singura sibling Michael a fost aproape de a se Janet. De ce este dintr-o dată Latoya care vorbeşte în sus, şi nu de Janet?

  21. pentru a BGhoppy:

    Am cu totul de acord cu tine pe care o. Allmost all Stele performante la Memorialul au (cel puţin în Europa) stins departe. Brooke Shields nu face nici o serie sau filme care mi-l amintesc. Ultimul lucru despre ea îmi amintesc că merried că tennislpayer Andre Agassi.

    Despre Usher şi Mariagh Carey, nu au auzit de la ei pentru o perioada de timp. Ce fu & K în cazul în care aceste persoane fac acolo?

  22. Sunt de acord wid te bghoppy. totul a fost un tur de forţă şi de publicitate a fost moneymaking. De asemenea, ai Consiliului LA kno că sunt lansarea unei anchete privind costul de memorial, au fost de părere că lor fiind furat. Vreau să spun de la obraz-l!!! MJ nu este mort pe care le-au spalat creierul de jumătate din lume, dar acestea aynt creierul meu. Serios oameni care cred că doar uşor tot ce auzi la stiri-adevăr nevoie la spre a lua lor fapte drepte. : X

  23. Sunteti absoulutely dreptul bghoppy.

  24. bghoppy,

    Nu pot vedea cum l-aţi găsit evanghelia cântec referindu-se la rege neadecvat. A fost un pic ciudat, pentru că acest lucru este pur şi simplu Michael (Regele Pop), dar care este în acelaşi cântec familia mea utilizate pentru tatal meu. Cred că o mulţime de familii negru folosi acest cântec.

  25. latoya se schimbă în interviuri povestea de Ziua a MJs Dead din nou şi din nou. Undeva pe un site german l-am citit mi-a spus că ea a fost la Mjs Casa lui pentru a descărca copii si apoi s-au condus la spital, şi acum, ea a spus că a fost acasă şi a sunat-o mama, iar apoi a fost condus la hispital, în cazul în care a fost Katherine şedinţe cu de copii. Apoi mi-a spus Michael a murit în dormitorul său, în această cameră au fost o mulţime de sticle oxygene şi medicamente, gol pilula şi indiferent de doze, dar acum mi-a spus Michael a fost în dr.murreys dormitor în timp ce el a murit. Cred că ei nu pot sta cu adevărat şi povestea se va schimba de fiecare dată pe care vrea să vorbesc despre

  26. IM va fi aşa de supărat pe un cuib de timp, cineva se menţionează, că Michael a fost adicted la droguri. Doamne. Ce dracu 'sunt thay faci. Ea s-a schimbat-o poveste de 4 ori acum. Care este? Ei trebuie să decidă, pentru că de fiecare dată povestea modificări, acolo este mai mult pentru a crede că el este în viaţă. La naiba, stie cineva ceva. Am scris că poate dura luni, pentru a obţine un raport de la Michael toxicoligy `s organism. OMG. Acest lucru devine din ce în ce mai rău de zi cu zi. De ce "nu pot veni tocmai ei mai departe? Unele dintre ele. Ceva este foarte gresit.

  27. dornic, i urât că a face comentarii, doar ca parea off, de vreme ce el a fost rege al Pop şi ne dorim să-l văd din nou. Vă rog, sper ca nimeni nu a avut ca personnally sau faţă de o credinţă religioasă.

  28. intra pe oameni unii de o thatcrazy calmarea durerilor şi abuza de genul asta nu este de natură să vă reamintesc trăiesc copiii sunt 7, 11, 12 şi una de 7 ani, dar ştie cât de mult se face cu adevărat ştiu cei doi copii în vârstă cunosc o mica prinţ Michael este de 12 cât de mult se face cu adevărat acest lucru ştiu ce-a de a schimba în Islam mama sa în viaţă, şi dacă vrea să fiu pus-o înapoi, în ceea ce ea să-l ridice de afaceri thats ei e mort Janet a fost aproape de el, atunci când unele o strânsă la unele un întreg în interiorul ei se închide şi se adaugă ea este cel mai tanar se ea a simtit-o mai veni pe băieţi că e mort şi, când Dumnezeu pentru ai citi el te ia şi vă pot spune lui spiritul deja a părăsit organism, atunci când a zis asta este tur Sunt un mare fan michael şi mi-e dor de el mai mult de Dumnezeu să binecuvânteze jackson de familie şi de copiii mai sufletul odihneasca-se in pace

  29. voi nu a vedea cand a fost vorbind la acest turneu este în Londra e înşelător cred ca voi uita de puternic şi sănătos
    o sa vin si ele puternic şi alll durere ucigaş druges el ţinând veni ca un rahat va taci întregul sistem în jos de ce nu, nu voi încerca să luaţi-le acelaşi droguri ce avea în casa sa vezi daca ai de gand sa vii Mi-e dor de el atât de mult dacă el încă în viaţă atunci Elvis Tupac mare aaliyah stânga ochi încă în viaţă, atunci ei pe o iland de ei auto, vă rugăm să le este singurul loc în care este alături de Dumnezeu

  30. GermanLady, Guten Tag

    "Luegen haben kurze Beine" .... prin urmare, povestea modificări LaToya constant şi, probabil, a marcat un salariu frumos cu ea a dat interviu. Ich glaube ganz bestimmt dass Michael Jackson lebt, ja, sich sogar irgendwo în Europa aufhaelt. în Ostblocklaendern, Rumaenien, Polen, da irgendwo.

    Lb. Gruss nach DE

  31. De Michael Jackson Hoax Moartea Forumul este de până acum şi să fie difuzate şi gata de utilizare. Vă rugăm să nu ezitaţi să începeţi noi subiecte si-ti continua discuţiile acolo, într-un mediu mai uşor de gestionat.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  32. Eu nu am fost jignit, bghoppy. Sper că nimeni altcineva nu a fost fie.

    Mybeloved,

    Suntem mereu pe aceeaşi pagină. I cant mai ia din aceste poveşti de droguri. Fie dovedesc sau stai jos. Cine sunt unele dintre aceste persoane care provin transmite? Oh, tu şi toţi sunt de pacienţi, pentru că am didnt deranjez pentru a citi oricare dintre articole despre Latoya. Daca ea nu este nebun, I dont know cine este! Dacă Michael este citirea acestor posturi, care are nevoie să-i familia lui să-şi povestiri simple sau de cat de repede se va lăsa să iasă din sac.

  33. Dornic, lol i total de acord. Sunt atât de supărat despre droguri povestiri de asemenea. It `s toate BS. Doamne. Ca tine, a spus, de care au nevoie pentru a-şi povesti straigth.

  34. Cineva mai sus a spus ceva despre corpul alb, poartă un tricou pe picior ... se isn'ta tricou este organismul sac! Hmm este doar cu mine sau cu pungi de organism sunt de obicei negru? Nu ştiu ce să mă gândesc la toate lucrurile de droguri ... cred că el e acolo, undeva!

  35. M-am uitat la Google pentru organism saci, prost să le găsiţi în 4 culori, alb, negru, roşu şi gri. Deci, din cauza Body Bag, nu putem găsi un alt detaliu de păcăleală

  36. Samantha: Sunt sigur că poate MJ disquise însuşi astfel: Nimeni nu poate să-l recunoască. El poate purta diferite Wigs îmbrăcăminte etc Veţi şti niciodată - în cazul în care este în viaţă sunt sigur că deja a pus pe o nouă identitate

  37. Am Takk înapoi. Liz Taylor nu acum nimic despre cazul Michael "prefacut" lui a murit. Ea a fost comisă într-un spital din LA mentale, pentru că ea "nu poate trăi fără el. Acestea au fost soulmates. Slaba Lizzie. Cred că asta înseamnă, că este într-adevăr, Michael a plecat. Meu cel mai rău teama venit doar adevărat. Si Nu pot să oprească din plâns. Mă simt ca-i scris o scrisoare, sau aşa ceva. Nimic nu poate elimina o durere, a mea sau de fapt. Sper că va recupera. Dar indiferent de ce, ele se vor întâlni în Rai

  38. Aş dori de asemenea să se afirme că, dacă u cred că Michael Jackson este mort. Atunci de ce sa Myspace de stat, care ... .... Ohhh I dont know ... .. HE autentificat IERI!!!

  39. Myspace lui? Despre ce vorbesti?

  40. S-a făcut, a fost 3 săptămâni de astăzi, deoarece Michael "murit" si inca nici un semn de o burrial. Ce se întâmplă?. Acest lucru se face mult mai repede pentru mine să mă descurc. Ce este borthering mine cel mai mult, este că, sunt aproape 100% sigur că nu au existat nici un organism care în sicriu. Dar unde este el, atunci? Sper ca este sigur. Doamne, i se roage de zi cu zi, întrebând Dumnezeu Michael de a păstra în siguranţă, indiferent de locul unde el este. Sper ca el este de ascultare. Am nevoie de un semn, nimic, doar o mică o. Trebuie să ştiu dacă el este în viaţă şi de bine, înainte de capul meu a explodat, şi inima mea pauze. Ei bine, am mea credinţă în Dumnezeu, şi că el este în căutarea după Michael, oriunde ar fi. Asta este un pic compforting. Michael eşti fericit? Eşti sănătos? Ohh Doamne, lasă-l să fie în viaţă, şi în condiţii de siguranţă. Ne pare rău, am nevoie pentru a obţine această a mea piept, aceasta este una dintre aceste zile, în cazul în care toate întuneric, atunci când este vorba de acest lucru despre Michaels "Moartea"

  41. Oh, Doamne. Eu doar pentru a asculta aceste două melodii numit "Niciodată nu-Neverland" si "Sunt Flying". Este rupt inima mea. Vă rugăm să DUMNEZEU Păstraţi Michael protectet şi în condiţii de siguranţă. Michael va fi întotdeauna mi Peter Pan.

  42. Am auzit că a fost înainte de cremated public memorial la Staples Center ... De asemenea, am auzit că a fost îngropat, înainte de care, de asemenea. Dar cineva la spital pentru a fi susţinut "împins" de către o turmă de oameni, şi în mijlocul a fost MJ afară de mers pe jos.

    Nu m-am gândi la contul lui MySpace ... Cineva ar fi putut să autentificat pentru el, desi imi doresc este cu adevărat de el.

  43. MyBelovedMJ, acest lucru ar putea să vă dau nişte linişte sufletească: http://blog.taragana.com/e/2009/07/16/liz-taylor-denies-jackson-death-sent-her-to-hospital-16834/

    A fost deja menţionate de pe site-ul că nu a fost din cauza MJ. Am uitat, pentru a include acest meu mai devreme, cu alte post.

  44. Mike, la ora este, probabil, la îngropat în pădure gazon, dar familia este în aşteptare pentru Neverland (bani face lumea merge în jurul).
    În conformitate cu Roger Friedman

  45. As vrea el este inca in viata .. si ne uitam la dragoste pentru el

    dar, chiar dacă el este ...
    atunci când el se va întoarce
    şi de ce nimeni nu spune că este în viaţă în reviste ...

  46. Pentru a: @ MyBelovedMJ
    Am înţeles în cazul în care vă vin de la. Am avut de a se agită mine din acesta. Din 25 iunie am trecut prin asta ciudat serie de emotii (am fost letargic cu energie şi nu toate), dar apoi mi-am dat seama că acest lucru nu este un mod de a-mi traiesc viata. Am avut câteva zile de plâns tot afară la dus, dar de cele mai multe au fost de ajutor pentru a scrie toate că mă simt. Toti avem ceva special pentru a oferi lui Dumnezeu din lume şi nu ar dori ca noi să se ofili cand ne pot duce pe Michael's moştenire de lupta pentru a se vindeca de lume şi de a le face un loc mai bun. I a face într-adevăr cred că este în viaţă şi de lectură, probabil, acest site, asa ca cel mai probabil ştie ce simţi. Fie că se întoarce la noi sau nu, noi toti ar trebui să depună eforturi pentru a fi frumoasa oameni Dumnezeu vrea fiecare din noi pentru a fi şi a face ca Michael şi căutaţi pentru frumusetea, magie, şi de lumină în viaţă. Ai grija de tine.

  47. Pentru a MyBelovedMJ

    Ai încredere nu cred că Michael este plecat. Nu am văzut povestea pe Liz Taylor încă, dar poate ca a fost bolnav, oricum cineva rău şi a decis acest lucru a fost o mare oportunitate de a folosi acest drept încă o minciună pentru a face pe oameni să creadă Michael a murit, dar de data asta folosind Liz sărace pentru a-şi alimenta focul Nu ... Nu fi supărat eu sunt aici pentru tine ...

    Nu renunta la a crede noi toţi trebuie să fie puternic, pentru fiecare alte pe toate aici ... Să fi ca Michael ar fi vrut, o familie ajuta reciproc ...

  48. Oh, Doamne. Aveţi oameni sunt atât de dulce, am început să plâng din nou, dar de data aceasta el a fost fericit lacrimi. Am dori, de asemenea, să credem că este în viaţă, şi dacă el este, sper că el este citit acest lucru, Im sigur, care ar face el zambeste din nou. Am scris de lucru cu LIzz, şi a făcut-ajuta. Iti multumesc foarte mult pentru a posta aceasta. I cant-ţi spun cât de mult înseamnă pentru a obţine acest fel de suport, pe care ai făcut-mi zambeste, cred că am nevoie de asta. Dar im încă o să se roage la Dumnezeu in fiecare noapte, cere-i să te uiţi după Michael, proctect el, şi-l păstrează în siguranţă. Eu voi continua să aibă credinţă, şi am tot de tine să-i mulţumesc pentru asta. Mulţumesc foarte mult.

  49. Trebuie să mă opresc uitam la aceste rehearsel video `s. Ei intotdeauna ma face sa plang. Dar eu simt că singurul mod în care pot ţine în viaţă pentru el acum. Lui frumoasă voce, la naiba i place. Şi, în piesa "Ea e din viata mea" Michael se spune: Nu vor mai fi nişte scări aici, ca să pot îmbrăţişa o pereche de fete "Nu pot sa cred ca el doar a spus asta. Asta cam batut lucru ce face, Doamne, îmi place când el nu face asta. El poate să "nu fie mort. el trebuie să fie în viaţă. Cred că aveam nevoie de odihnă. Şi ochii lui, ochii lui beautyful, cele nu va fi niciodata uitat. Eu doar doresc mai mult decât orice, că aş putea să-l vezi zâmbi din nou, că ar însemna ca lumea să-mi. El are o voce de înger.

    Dumnezeule, auzi rugăciunea mea. Vă rugăm să Te implor, Michael păstra în siguranţă, lasă-l să fie în viaţă, el are mult mai mult să fac, pentru el însuşi în această viaţă. Lasă-l să aibă şansa de a obţine de viaţă a dorit mereu. El a entertaint-ne pentru mai multe decates, acum el merită o viaţă în pace şi harmoni, cu copii sai. El a fost întotdeauna loial cu tine. Aveţi muct au oferindu-i-vă de aprovel zâmbet. Ţine-l în siguranţă, proctect-l întotdeauna. Ai nevoie de un alt dont Angel încă, ceea ce facem, aici pe pământ. Dă-l înapoi la noi. Im gata să nu-l lăsa să meargă încă, eu nu va fi niciodată pregătită pentru asta, dar aceasta este doar la începutul anului. Anunţaţi-ne că este în viaţă. Proctect-l, ţine-l în siguranţă.
    Amin

  50. M-am uitat la unele Hollywood lucru la YouTube. Doamne, cele papparazi sunt bolnav. Ele sunt peste tot de el, chiar dacă el dosen `nu vreau sa iau poza lui. Am înţeles de ce are nevoie să scape, că a fost bolnav. Saracul copil Michael. Adică a ştiut el a venit cu teritoriul, dar, oricum, ar fi putut să oferindu-i putina intimitate. El chiar couldent deschide ferestre în maşina lui comepletely, acestea ar fi rupt bratul lui dacă el a ajuns afara. Înţeleg de ce a trebuit sa ascunde însuşi şi copiilor săi. Am speranţa că el va trăi în pace pentru tot restul vieţii sale. Fără aceste idioti următoarele el. Şi toţi oamenii să ţipe, îmi amintesc de prima mea crezut că a fost "Oh, Doamne, da omul spaţiu, vrei". Asta havent fost o uşoară viaţa pentru el. Am înţeles de ce a avut destule. Eu doar iubesc atât de mult, imi doresc cel mai bun pentru el.

    Michael oriunde ai fi, nu voi tine in sprijinul dvs. dission, ai facut ceea ce trebuia să fac, pentru a vă menţine în siguranţă. Nimeni nu ştie cum a fost pentru tine. I dont sa te simti mai singur. Aş vrea să pot să vă singurătate departe de tine. Ai nevoie de puternic pentru a obţine, din nou, aşa că veţi putea să zâmbească. Asta este tot ce contează. Vreau ca tu sa fi fericit. Doar doresc ca oamenii ar fi supportet ce mai mult, atunci când aţi fost cu noi, sper că le-au aflat, în prezent, ceea ce ei au pierdut. Cel mai frumos om a trăit vreodată. Inima mea sunt cu tine şi-ţi copii Michael. Aş vrea să pot să vă ofere o îmbrăţişare de iubire, şi să vă spun că ar fi în regulă. Şi pentru a fi acolo compford tine, greu în aceste zile. Te iubesc.

Tu trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.