Smrt Hoax Exclusive: Michael Jackson sedi v mrtvašnici, da Helicopter

29. junij 2009
z admin


Michael Jackson je telo je bilo odpeljano v Los Angeles County Morge preko helikopterja. To kaže posnetek njegovega telesa 'Seja navzgor "v helipcopter saj premakne proč.

Skeptics bodo rekli, da je njegovo telo se "preselili" z nekom iz strel, če pa je mrtev in strapped navzdol na nosila, zakaj bi mu morali biti prestavljena?

Ta posnetek samo potrjuje, kar smo tukaj na MJHD že verjel od začetka. Oglejte si sami in si oglejte, kaj verjameš.

Preberite najnovejše novice in Internet TV Online at isoftwaretv.com

NAPOTILO: Zahvaljujemo se Billy za vložitev te, da naša pozornost.

UPDATE: Kot odziv na ljudi, ki so predložili pripombe, kot so "on lepotec všeč biti a vrečo krompirja" in "On je mrtev, zato seveda njegovo telo bi gibljejo na vzlet", prosimo, hranijo naslednje stvari:

Za klic v sili 911 je bila narejena iz Michael Jackson's Mansion ob 12:21. To je pol ure po dr Conrad Murray najti Jackson "odziva" na svoji postelji in se je začelo domnevno opravljajo CPR.

Jackson telesa prispeli na UCLA Medical Center na 1:14 po lokalnem času in ekipe zdravnikov in kardiologa delal na njem za več kot eno uro, dokler jih dal gor in izrazite mu mrtve ob 2:26.

Michael Jackson je telo je bilo odpeljano v helikopterja, ki bi nato premaknete do LA County mrtvašnici drugo 35-45 minut kasneje.

Rigor mortis bodo začeli, določenem v po 3 urah. Njegovo telo ne bi bil kot "Sack of krompir 'ali' se gibljejo na vzlet", ker to ni mogoče.

Razen če je še živ.

Pomisli malo.

Tags: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, ponarejanje Death, Mediji, Novice
Objavljeno v Conspiracy Theories, Hoax Death, Mediji, Aktualno | Komentarji (137)

137 Odzivi na "Death Hoax Exclusive: Michael Jackson sedi v mrtvašnici Helicopter s"

 1. Jeanine pravi:

  Izgleda mi kot veter piha v odejo. Vendar ne verjamem, MJ je mrtev niti. Im ne celo njegov oboževalec, vendar sem prepričan, da nekaj ni v redu s to celo zgodbo, mislim, da je točno, da je "zgodba". Zopet Naj poudarim, jaz sem ne michael ventilator in to ni želeno

 2. Jeanine pravi:

  Želel bi si, da bi druga pripomba v zvezi s tem video. Saj sem gledal in je spet prišel k realizaciji, ki se pojavi v telesu se premika, ker je bil helikopter "turning'-kota kamere, skupaj s smerjo, v kateri je helikopter obrnjen je videti, kot da je telo je bilo poskus sedi.

 3. Rickster pravi:

  Vesel sem, da nisem edini, ki vidi vse, kar ti ljudje so pravi .... Moje vprašanje .... Ker boleče resnice? ... .. Nikoli slišal sožalje od nje ... ...!

 4. Diana pravi:

  LOL ja, kje za vraga je Oprah? Kakorkoli, ja, tam je le nekaj "čudno" o celotni stvari.

 5. jonn pravi:

  Za medije je rekel, da ni imel lase v trenutku je umrl. Ugani kaj? Samo poglej na zadnjo fotografijo v ambulante, je dejansko imel dolge lase!

  Te vrste neskladij, da misliš, da je nekaj čudnega.

 6. oliver pravi:

  Za mene je vsega ne dodali gor, mislim theres a lot, ki ga je treba upoštevati, in nekega dne bo nekdo nekje po svetu in bo kralj in stvari se bodo začeli prihajajo ven iz opere

 7. Jaz pravi:

  Ne morem niti videti telesu! Jaz sem a pahljača, vendar nisem prepričan, kaj happend. Ne morem si ga mrtvega in nisem prepričan, da je dejansko umrl. Upam, da ne!

 8. Jaz pravi:

  OMG vidim zdaj! wow je to pogled všeč seje navzgor. btw John, on nosi lasuljo, kakor je izgubila večino svoje neverjetno lase.

 9. Bob pravi:

  Fantje resno, če si tako velik fans MJ Želel je mislil, da bi imel malo več spoštovanja od tega. Za poročila o svoji manjkajo lasje so pogreznjeni kot so prišli iz nezanesljiv vir. Pot se premakne, je jasno Beživotan-poskusu obračanja se nad tvojo glavo brez premikanja ali orožja. Dejansko izgleda vrečo krompirja. Zdi se mi logično, da se premikajo na strecher priti ven vrata lažje. Če boste imeli kakršne koli shread spodobnosti ki ste jo pravkar sprejeli, da je odšla. Poglej na način njegove družine so se odzvali. Če ste bili na njihovem položaju, bi vam rad ljudi rekel "To je vse samo hoax? Jaz sem precej Zgrožen jih nekatere od teh pripomb.

 10. oxmjf pravi:

  Nostradamus - Century II 28

  Predzadnja of priimek preroka

  Bo Diana [četrtek] za svoj dan in počitek:

  On bo Tumarat daleč, saj je Pomaman glavo,

  In dali velik narod od veljavnosti.

 11. Lis pravi:

  Človeški viri - GET A LIFE! Conspiracy je šlo predaleč.
  Ljudje umirajo premladi VSAK DAN! Nobenega razloga ni, je samo žalostna. Sprejmi jo!

 12. Katie pravi:

  Ko telo umre mišice pogodbe kot zrak se sprosti iz telesa, če so bili znani Podrigivati, sedi gor, gremo za dlje časa še po smrti.
  Sem medicinska sestra in so ga videli iz prve roke veliko krat.
  On je mrtev. Naj počiva v miru!
  Jaz sem a pahljača od MJ in ne mislim njihova je nekaj narobe s celotno zgodbo, vendar mislim, da je mrtev.

 13. Jamie pravi:

  Tam je nekdo od strel ter, če jo gledaš v polni video po helikopter pristane boste videli mu zdi. Mogoče je bil organ, ki je bolj varen ali kaj.

  Vendar pa sem pričakoval ste kar nakazuje, da se nekdo pretvarja, da je truplo, saj je bil Michael spotted izstopu iz države. Torej so vse od bolnišničnega osebja, družine, policija, helikopter in Mrtvozornik osebje itd na to?

  Mislim, da so teorije zarote šel, so nekateri čisto možno, vendar to nima nobene snovi za mene.

 14. Gospa Joy Bell pravi:

  Koliko bi radi verjeli, da je g. Jackson je živa, dejstvo, da je telo premakne ne dokaže G. Jackson je še vedno živ, tudi če organ, so bili do sedi.
  Ko oseba umre, svoje telo napolni z zrakom, in to je to, da povzroči, da se telo premika, si lahko ogledate to na net, ali poslušaj pesem o tem, imenovano "Seja z mrtve" na vas cev.

 15. Kurba sin pravi:

  Jaz ne razumem, zakaj je njegova uporaba dejansko samozaposlenih če je hoax? Verjetno ste jo pravkar uporabljate manican ali summink?

 16. MJ pravi:

  Živjo fantje, samo mislil sem da veš, da sem dejansko ne mrtev, pravkar sem načrtovanja velik odziv na odru v moji prihajajoči HARPUN. In ja, strinjam se, te pripombe so ponaredek, vendar, oni imajo nekaj resnice, sem v resnici plešasti, vendar samo okoli spolovil področju.

 17. DJ slovenija pravi:

  Če veste, MJ dovolj dobro .... To se lahko samo še en Majstorija, je divji in čudni domišljijo in strojev za vlečenje to ne sveže kot vedno.

  Priti ven z mediji, Controversies, dolga in da Masivni povračilo, smrt hoax je vredno vsakega časa in sredstev, porabljenih za to, kot že divident očitna in še vgradnjo.
  Resnično, to je bila prva misel, da je po mojem mnenju na novice odmora.

 18. Brian pravi:

  On je mrtev. Samo jo sprejmejo, pojdite na in dobili življenje

 19. Cheeseball Harry pravi:

  Michael je prav zdaj v nekaterih mountantop Villa v Braziliji srkanje zeleni čaj z Elvis.

 20. TeddyC pravi:

  It's sence gibljejo po vsej bodybag. Vrečke ne premika.

 21. Jodie pravi:

  Ne morem verjeti, da vsi v resnici misli MJ je še vedno živ.
  Ti, ki so "resnično" fans naj sprejme MJ, da je šla na boljše mesto in zdaj je treba omogočiti, da OPP
  Ti so veliko unbelieveable!
  Pusti človeka pri miru!

 22. MS pravi:

  To je žalostno, ampak moramo pustiti ga oditi. Tudi če bi to vse je res, da bi morali pustiti ga pri miru. On je pridobil njegov mir ... tu ali kjer lahko.

 23. Jasmina pravi:

  Sem popolnoma ne strinjate z admin o Rigor mortis ..

  Tukaj je tisto, kar sem prebral o Wikipediji in WikiAnswers.

  Rigor mortis je eden od prepoznavnih znakov smrt (Latin Mors, mortis), ki jo povzročajo kemične spremembe v mišicah po smrti, ki povzročajo okončin z truplo na Odrveneti (Latin Rigor) in težko premakniti ali manipulirati. [ 1]

  Rigor mortis, a ojačitev na mišice, ponavadi začne potekati po približno 3 urah, ko je nekdo umrl v celoti Težave se pojavljajo pri približno 12 urah po smrti. Po 12-urnem označite Rigor počasi preneha in po približno 72 urah Rigor izgine.

  Torej, v bistvu, si ni mogoče manipulirati ali premikanje telesa, ki je določen v Rigor mortis po 3 urah. Organ bo, kot trd kot krovu.

 24. Sascha pravi:

  Okej,
  1th: kdo posnet ta od zgoraj? Bog sam?
  2th: a strecher lahko dvigne. Če pogledate pozorno si lahko ogledate na strani dviganje strecher navzgor. Če je dvigalo upperbody gor, bolnik bi lahko bolje dihati. Vendar, mislim, da ta film je pravi hoax

 25. Antoine1975 pravi:

  Fantje, c'mon, če si pozoren na oranžni kovček (zdravniki primeru) na desni strani v odejo, boste videli, da je nekdo v črno obleko izbor je gor, in tako ustvariti iluzije, da je telo premakne / sedi . Št zarote sem ....

 26. JC pravi:

  Žal mi je, ampak on je mrtev folk. On ne bi nikoli zapustiti svoje otroke v ozadju in njegove družine povzroči bolečino.

  On nikoli ne bi mogla skriti, zaradi njegove obsežne operacije, zgleda zelo individualno. Če veš kaj mislim.

  Če menite, da je to storil namenoma, in želi odziv, bi bilo najbolj Neukusan stvar, ki nikogar ne bi naredila.

  On ne bi naredil, da bi njegovi oboževalci.

  Čas za prehod na narod, on je odšel, da izpolnjujejo Elvis.

  Kaj? Elvis ni mrtev niti?

 27. JC pravi:

  Jonn,

  Bil je plešast pod lasuljo, da je nosil. Zato je imel dolge lase v zadnjih fotografijo v rešilca.

 28. Drečeći pravi:

  Oh, prosim vas! Ali u hecaš?!
  Kaj glej gor?
  Nič ne vidim! Niti pol sekunde. Jaz hoteti ljubezen to, da naj mu Lažne lastno mrtev!

  Če je naredil:
  Zakaj v tem helikopterju? Zakaj ne lutku ali dvojnega kot u v druge zgodbe?

  Get resnični ljudje!

 29. Annette pravi:

  Michael, ne bi se v telesu vrečo, če je bil mrtev ali prekrijejo svoje ni normalno, da so truplo seje pokonci zagotovo

 30. Tatyana pravi:

  I resno želijo to bil hoax ... čeprav pretvarja vaše smrti je narobe na toliko različnih ravneh. Ampak fantje, da je res šel.

 31. Madason pravi:

  svoje a hoax
  in je definitivno ne mrtev.
  to vse im hotel reči.

 32. kanindo pravi:

  Še vedno zveni bolj zapleten za moje beliefing. Na primer, del teorije predpostavlja, da Jacko oče ne more zvok užaloščen, da svojega sina smrti, kot je na skrivaj Michael ve, da je še živ nekje. Globa. Potem kako si odgovoriti na Jackson družino, ki obdaja Michael sumljivih smrti? Ali je oče ne igra njegov del, ki govori o tem?

 33. brizom pravi:

  zakaj dont vi vsi sprejeti MJ je mrtev, peolpe ne umre, njegovo življenje. z zneskom drog pogosto plumled v telesu je na dnevni osnovi je bilo samo vprašanje časa. Kot za hoax, to je skupno za najbolj živo zvezde, kakor hitro je razglašena za mrtvo nekdo Vikati hoax in nato porabi neprimerno dolgo z, poglej si to poglej, da pojasni to, itd, da ime nekaj Elvis, JFK celo Opera resnice in da je še živ! omogoča vse uživajo svojo glasbo in pusti živeti njegovo zapuščino na ne hoaz. King Brizo

 34. bghoppy pravi:

  Kaj pa je fotografija z njim v rešilcu? Ima vein popping na njegovem čelu (da stvar, Julia Roberts) Ali je to možno z medicinsko kratkim umrli telo? In kako si dobil celo sliko, kot je ta? Zakaj nihče ne vpraša, kdo je dejanski klicalca na 911? In ko mu pove, operator dobiti Jackson na tleh, on samo pravi, OK, in hitro spremeni temo. Naj ne bi mu morali pomagati doc tukaj? Ne slišite doc grunting o odpravi Beživotan telo na tla. 120 funtov Beživotan telo ni šala za enega, ne skrbi, kako velik je brez krovu certificirano Kardiolog je. On se ne ponujajo medicinske info za bolničarjev. In nihče ne zdi v hitenja ali panike dobiti Kralj umira za pomoč in dobil tisto vozilo iz dovoz, da ne omenjamo shitty vožnje, je minilo več kot eno minuto, da se podprte ven. Jih vlečejo z doc avto, kako je on odšel? V bolnišnico, kot njegov odvetnik terjatev? Da bi se z družino. Iste družine, ki ne pozna tega zdravnika? Nobena določba dodaja, in celo Sheryl Crow rekel naglas na televiziji, kar je večina od nas mislila, verjamem, da je govoril z Larry King, ko je prva stvar, ona je pravi, veš, ko sem prvič slišal, sem mislil, in upamo, to je samo a Majstorija, pobegniti od njegovega ogromnega dolga, vendar pa, da zdaj bi spozna da je mrtev. Plus, če obstaja eden mrliškega oglednika urad v svetu za delo z na Majstorija všeč to, da bi tisti, ki ima lastno TV oddaja, Mission Road. In kako ste kaj je smrt preiskavo o morebitnem prizorišču drog v odmerku, in ne Gramofonska vsak Advil, zeliščni dodatek, trak za pomoč, karkoli, kar je rahlo medicinski da bi bilo treba dati takoj v dokaz? Njen se zdi neverjetno, da bi morali iti nazaj za dve vrečke vrednih dokazov, ko se gibljejo vozički in kaj ne? Kaj če je bil ta umor? Nesposobnosti nerazumnih razsežnosti. Bi LA res, da žal?

 35. YuRiSiO pravi:

  i ne zanika, je res umrla ali ne, ampak če MJ ni umrl mislim, da je ena in edina bodo točno vedeli it.she je Lisa Marie Presley elvis'daughter, ker ona je ena jasno vedeti, o njen oče res umrl leta 1977 ali v drugi čas.

 36. bghoppy pravi:

  In za Rickster, Velika vprašanje! Herweb mestu pravi ona in njena posadka so na 2 tedna 8 milijonov dolar križarjenje do Istanbula, in na njeni strani, je ne komentira, ljudje tam so sprašuje zakaj ne, in si ne dobite nobenih rezultatov, če vam iskanje micheals ime, lahko niti najti intervjujev 93. Ampak vi opazite, da ima isti prijatelji počne. Janet, Lisa Marie, Quincy

 37. Hatenessx pravi:

  Jaz ne bi nikoli videli Michael hoaxing smrti za pobeg svoje dolgove. Njegovi otroci se ne smejo biološko njegov, vendar pa jih je Ljubio bolj kot življenje samo. On je ljubil vse, za boga sake. No, če je bil hoax, potem se bo vrnila.
  Obstaja veliko vprašanj, nekatere so sumljivo in je treba odgovoriti, da bi dobili popolno sliko.
  Vendar O2 vozovnic so dobili povrnjen, njegovega pogreba načrtov v Neverland postopoma napredujejo ter pregledovanje v telesu je bilo načrtovano.
  Seveda, lahko bi dobil Voštani kip kot telo, ampak da je zunaj bolan, in on ne bi nikoli šla tako daleč.

  I love Michael Jackson in jaz bi rad bolj kot karkoli, če je on živ. Toda včasih moraš vprašati, kako daleč bi šel.
  Čeprav je na področju družinskega reakcijo, ki bi jih lahko zlahka na to.

 38. vicky86 pravi:

  Hi all!

  Ko sem prvič slišal, da je MJ je umrl sem bila opustošena, ampak je del mene spraševala, če je hoax! Ampak mislim, da vse svoje šel predaleč sedaj svoje bil predolg za eno stvar, sem vedno verjel, da je MJ ljubili svojega fans ter jaz pošteno dont misliš, da bi njegovi oboževalci (ali njegove družine) s tako veliko srce Boljeti!

  Glede na celoto gibljivih o nosila stvari, je očitno, da mi nekdo, ki je prestavil Nosila okrogle rahlo in tako daje učinek HES premika!

  Želim si, da je hoax, kot ljubim Michaela toliko. Jaz strinjati z večino, ki jo, čeprav okoliščine njegove smrti so nekoliko sumljivo, vendar je še vedno zgodaj za nekaj dni in rumeni del le špekulacij.

 39. Jesse pravi:

  Ko je ta smrt je bila napovedana sem nekako errmmm. Naslednje jutro, ko sem začel análise tiska imel kaj za povedati in dejanskega odziva o svoji družini in pridružena podjetja, in dejstvo, da je bilo vse gredo preveč hitro in je bil denar v pooring! Voham veliko RAT! Enako velik rat, ko sem zavohal Brandon Lee umrl! Ki so me poglej Bruce Lee in dve drugi po vsem svetu slave smrti errrrrmmmmmmm ... ... ..

 40. sobaytransplant pravi:

  Ne vem, če je res mrtev ali ne (Malo upanja ne) Vidim agruments na obeh straneh ograje, čeprav. On bi lahko bil dovolj bolan, da so umrli nenadoma ta način ... in potem spet, njegovo življenje je bilo v velike težave, da to morda zdelo, kot njegov edini izhod ven. (Ne dvomim, da bi prišel nazaj in dobil svojega otroka ... kar je razlog, zakaj je bila njegova bo SO adament, da je njegova mati dobiti.) Moram priznati, da se pretvarja da je smrt je bila moja prva misel, preveč. Mislim, da je potegnil nekatere zelo velike kaskade pred in če je kdo imel sredstva za to ... kdo ve? Mogoče bomo izvedeli pravočasno. Prav gotovo bi se v največji posel v glasbeno zgodovino, če se je vrnil z nekaj donosa-od-na-mrtve tour ali nekaj takega. Se ne zvok všeč biti njega. Ampak jaz bi rad poudaril, da je danes napovedal, da ne bo na ogled Neverland prej kot načrtovano - in tam bodo tudi brez pogreba ali zakopavanjem tam. Torej, ne vem kaj to pomeni krepitev hoax theory. (?) Zdaj jih ne bo kdo videl naj ga zaprete za seboj? So varovanju truplo in družine iz throngs of fans ... ali so ti kaj skrivaš? In o njegovi volji ... pa ti povem, da nas je MEGA superzvezda kot Michael Jackson, ki se bo v letu 2002 ... in to samo zdi skrivnostno nekaterih odvetnika datoteke PO MJ je domnevno umrl? Hej, Madason ... kaj misliš, da je hoax in da je vse, kar boš rekel? Ali ste notri info?

 41. sobaytransplant pravi:

  Še ena stvar ... če je še živ in naredi nekaj Pobjedonosan vrniti, bo on na koncu pa krivi za vse vrste goljufij stroške ali kaj? Ali lahko nekdo, ki dejansko in ne smejo biti v resni (pravni) problem za to?

 42. bghoppy pravi:

  Ko sem poskušal iskali svoj spokeman Dr Tohme Tohme (dr. toh (URT) mene?) Moremo najti ničesar, vendar več skrivnost. naslednji je od 12/23/08 članek o mj zdravje (Reuter's): Izjava, pripisana Jackson's "uradni in edini govornik, Dr Tohme Tohme" in Los Angelesu, ki jih izda podjetje Zajemalka Marketing, navaja intervju z pisatelj Ian Halperin v Britanski časopis nedelja Express, v katerem Halperin je dejal Jackson je bil trpijo Alfa 1-antitrypsin pomanjkljivost.
  An endocrinologist s specializacijo osteoporoze je vaš predstavnik in vprašanja izjav o svojem zdravju in govorice obdaja ga prek podjetja z imenom Zajemalka Marketing?
  In zakaj ne verjamem Geraldo "so samo 4 možnosti, da pojasni Michaels smrt", in najbolj sensaltionalist, teorija zarote korist-of-the-dvoma proponant, in on se ne more s 5. možnost Lažne smrti? Res?
  In tišina govori Oprah količine, več mislim o tem.

 43. MONij pravi:

  Če pogledaš bližje vidite senco na zadnji strani in drsna pod telo, tako da je bil nekdo premikanje telesa. Kar Michael je živ, je moja želja razmišljanje. Jaz sem še vedno čaka da se zgodi čudež. Kako o najnovejših domneve, da je njegov pogreb bo potekala na rezana Centra z istim ljudem MJ družine želel odgovore od glede njihovega sina smrti. In se prodajajo vstopnice? Toliko vprašanj je prepuščena unansered, zapusti nas, nas oboževalce, da nanje odgovori, kot smo želeli, ustvarjanje več in več nemirov, in ukinitev več skrivnost o fantu. Uau, pravkar sem upanje iz dna srca, da je MJ bo prišel nazaj od mrtvih, 7 julij opravlja nasproti njegovi oboževalci na rezana centra. To je razlog, zakaj ne bo ogled v petek razmišljal, kot prej, ker ni organ za ogled. Lepo presenečenje za navijače žalovanja, in morda le majhno kazen za MJ za motnjam na miru. Moja želja mišljenja!

 44. bghoppy pravi:

  od topix.com 27. december 2008
  Uvodnik: dr Tohme in Svet Tours To ne bo nikoli
  Ali se zavedate, če ste dodali "uc" za Wacko's Dr "ime, njegovo ime je Dr Touchme Touchme?
  V resnici, "Toh" je Ma'ya za "pokončna". (OK, koliko si zakričala? In nisem govoril girly / Wacko kriči, mislim resnično glasno, dolgo, Užasnut kriči?)

  Ali je mogoče, da nekdo vleče v ne-zelo-izdela in temeljito Neukusan šala na svoj fans? Oh, dobro, to ni všeč ti ne bo Trošiti halapljivo ga s sladkorjem na vrhu in braniti ležijo na svojo smrt. Vedno naredim. Po vsem, še vedno verjamejo, Wacko bo preskok iz te voziček in našli podpornikom in zavarovatelji in pojdite na vihoru turnejo po svetu v letu 2009 - kar želim poudariti, je le nekaj dni celo brez namig enega kostum se izoblikovane na en časopisni pad.
  Ne skrbite, za tiste, ki želijo, da mi poveš kako noro mislim tako, ne vem ste napačno in zagotovo ne počutite dobro bolj poskušam mojo glavo ovijte okoli zadevo sem verjeti, da smo vsi počutijo dotakne. Vse netočnosti, vprašanja, contadictions, relavant manjkajoče informacije, ki mi je vse vprašanje. To je ista svoboda tiska, ki naj bi rešil nas iz neznanega zla, ki lahko zaustavijo demokracije it's skladbe ko nihče poročil resnico?

 45. sobaytransplant pravi:

  Mimogrede, moj prijatelj (ki je medicinski osebe z anamnezo prevoz trupla) gledal ta video. Rekla je, da medtem ko je Freaky, to je iluzija in opitcal on ne sedi. Rekla je, izgleda, da sem jo kot da spremna oseba (ali dve spremljevalkami) v notranjosti helikopterja so Manevriranje telo, da bi lahko izstopni helikopterja lažje, ko bodo zemljišča.

 46. dave859 pravi:

  preberete ta http://uk.news.yahoo.com/21/20090702/ten-jermaine-jackson-i-wish-it-was-me-5f8abb3.html

  "Sem želela videti, Michael, in sem hotel videti moj brat, in glej ga tam živosti in daha je bila zelo čustvena, za mene, vendar sem jaz potekala skupaj, ker sem vedel, da je zelo živ," je dejal on.

 47. Happytomato pravi:

  Zdravo,
  Najlepša hvala za vas spletni strani. Bom slediti vaš post. Bil sem pretresen, ko sem prebral novico.
  kot sem želela vedeti več o Michael Jackson. (Nisem bil pravi fan, ampak zelo radovedni to čuden človek).

  Torej sem opazil nekaj v zvezi z razgovori najdete na internetu

  Nekateri pravijo, da je zaključila prijatelju MJ je v dobrem stanju med preseahal in druge dodamo, da niso nikoli videli njega ob drog.
  Poleg tega, da igrajo številne izlete, MJ je preveč biti v dobrem stanju, tako da se zdravstveno zavarovanje, je vsekakor strinjali, da je bil ok za tour (v skladu z eno, ki pravi, da je ob drog), se zdi, da je zelo dolgo čas.

 48. Ali pravi:

  On je živ ... in resnično verjamejo, da

 49. wishful09 pravi:

  dobro, bomo vsi vedeli resnico kmalu, saj Debbie Rowe je sedaj iščejo prostosti. Ne obstaja način, Michael bi sedel zadaj in naj jo dobili custdoy svojih otrok. , Razen če ve, se nikakor ne sodnik bo njen skrbnik. Miss you Michael.

 50. nycscenie pravi:

  Za vse tiste, ki so bila nesramna ali tiste, ki so načrtovanje biti nevljuden kličoča verniki v hoax nor, ali izgovorite "zaslužiti a življenje", so očitno tisti, ki potrebujejo življenja. Če dont verjamem, da je bil hoax ali didnt nego, potem je Y odpadkov si čas in preberite in pripombe o tem. Če u zapustiti katero koli vrsto pripomb, očitno del u (tudi sam) verjame v to, ali se začne verjeti v to.

 51. Happytomato pravi:

  Prebral sem komentar na spletni strani trdi, da:
  "Serijske številke na helikopter, da z levo Neverland Michael Jackson v njem, in serijske številke na helikopter, ki je prispelo v bolnišnici z mrtvo truplo v njem, se ne ujemajo med seboj."
  Je to res?

 52. admin pravi:

  Smo analizirali v obeh posnetkov helikopterja, ki so zapustile UCLA bolnišnicah (ni Neverland) in eno, ki je prispelo v LA County mrtvašnici in so sklenili, da sta obe isti LA County Sherriff Rescue 5 Helicopter s serijsko številko N9500G. Ta serijska številka je prisotna na obeh straneh plovnega objekta na sprednji pod kokpit. Torej, te govorice ni res.

  MJHD Admin.

 53. OriginalDavid pravi:

  ok, za vse ljudi, da izgovorite svoje sence, ali kot perspektive ... ste opazili, da bolj v tabeli / Nosila postane vidna kot organ dvigne? Samo poglej si to ... i bo počakati ....

  OK, vidiš? kako lahko sence ne da, ali kot kamera da njegovo ramo pregledna?

  pretvarja, da je ga.

 54. OriginalDavid pravi:

  tudi, cnn pravkar objavila, da droge so našli v njegovi hiši lahko medicinsko povzroči komo. tako, ja, tam je to.

  so oživje mu James Bond stilu, kot so bili pri vzletu in on samo sobota se malo prezgodaj.

 55. Andrea pravi:

  Jaz tudi strinjajo z dejstvom, da je "zadnji posnetek" z njim opravljajo vpisom v High def, Mult-Track, itd je preveč priročno.

  Sem tudi, da se strinjajo s skoraj vse, kar ima vsakdo rekel - na 911 klicev, 30 minut, kadar razlika iz Dr Murray najti MJ "umira" in ko se je odločila, da imajo "staffer" klic 911. Joe Jackson niti bolom - in kaj če on in njegov sin ni nikoli dobil skupaj? To je bil še njegov sin, ki ste jo pričakovali, da mu pokaže nekaj več Težaven izgubo od tistega, ki je bil prikazan v televizijskih intervjujev, kot tudi nagrade BET. Prav tako verjamem, da človek v rešilca fotografije lahko zelo verjetno ne bodo MJ. Njegova ušesa so povsem različne. Je kdo drug tudi opazil to? MJ's ušesa nikoli kodrolistna kot je tista, ki je vidna na sliki jasno ne. In ja, je zelo možno, da je dihanje cevi v svojem nosu, da je okrog njegove glave lahko ustvari vtis o njegovih ušesih kodrolistna, vendar ni nikomur obvestilo, da je njegova Zaliske so bistveno večji od tistega v "zadnji vaji" fotografij, ki so bili sproščeni? Tudi njegov pigmenta je popolnoma izključena. Preveč rumeno-ish Odtenek.

  In, da sklene moja špekulacija - sem gledal intervju sinoči z Matt Lauer in Jermaine Jackson na Dateline NBC, in je bilo nekaj namigov, da ne vem če kdorkoli ujete na, vendar, kot mu pravim "Vedel sem, da je on še vedno zelo živa ", ampak potem pa takoj prekinitvami in pravi," njegov duh, mislim "Ribica Ribica ?!?!!? In potem je prav tako omenja "sem mu še vedno počutim, ker sem vedel, da je tu nekje, še vedno." Daj no?!? Ali ni to očitno? Da bi lahko pomenilo "duhovna" in ne fizično, ampak vse, kar obkroža svoje smrti je le vse preveč čudno. Jermaine tudi omeniti, da je imela pogovore in MJ imajo Jackson 5 Reunion in da so bili ti bo opravljati v Londonu. In kako priročno, da zdaj je pa rekel, da je Jackson družino dejansko gredo v London narediti show. Hmmm ... res vas sprašujem, ne da? Samo pomisli. Jermaine tudi omenil, da jih pusti MJ's otroke glej njegovo truplo. NO zdravnik je dovoljeno, da dovolite, otrok prikaz svojih staršev truplo. Najbolj jih lahko naredimo je pravkar rekel "Očka je odšel proč" ali "On je šel na boljše mesto" ali kaj v skladu s temi načeli. Kdo je kdaj slišal da bi bilo najbolje "psihično" za otroke za prikaz svojega očeta truplo? Mislim, ne misliš, da jih vidim telo Traumatizovati bi jih bolj psihično potem ne vidim v telesu? Imam občutek, ja, mogoče otroke DID priti do glej njihov oče, ko mu je umrl ", vendar samo zato, da bi lahko videli in zavedaš, je v resnici ni bila mrtva in reči zbogom za zdaj, vendar pa očka bo videti, ko! Premisli o tem!

  Tudi, samo moja dva centa - ampak verjamem, MJ, če je v resnici še živa, in ponarejanje smrti, jaz ne bi bil jezen niti razburjena - v resnici dobro za njega! Dajte mu rekviziti in Aplaudirati njim. On je bil in vedno bo THE MAN. Imam občutek, njegov "odziv" turneji ima veliko več smislu, da "povračilo" kot vsakdo misel!

  Ena zadnjih in končno pomislil na vse to - njegova "napoved" v Londonu nazaj v marcu za 02 koncertov .... Da očitno ni bila njim! To je vse kar sem hotel reči. To je očiten njegov mannerisms, govori, hodi, gibanje, njegove roke so bile velike, njegov nasmeh je bil drugačen, zobe so vrzeli, in ki ne bi bilo obvestilo njegov ton glasu? PPF, IMPOSTER! Povem vam!

  Jaz sem gotovo ne omenjajo vse ostalo, da se zdi, da Domnevamo, da bi bil lahko hoaxed njegovi smrti, kot je bilo rečeno veliko krat prej. Ampak sem mislil, da bi naj vsi vedeli, da gleda tudi dlje v medijih, in pregledati na očitne in dejstev. Vendar, če se ponarejanje smrti in pride nazaj, ali ponarejanje smrti in želi, da ostanejo v skrivanje - upam, da bo prišel mir je vedno tako čeznuo za.

 56. Happytomato pravi:

  Sem našel drugo novice. Bolje je, da preveri
  265. Michael Jackson je bil umorjen. Ključni dokaz v 911 Pokliči. Poslušaj jo previdno.

  Tukaj je dejansko ne kaže prekršaj PLAY

  Michael Jackson je bil umorjen. V 911 Pokliči it.The izkaže oseba, ki je podal 911 klicni dejal Michael telesa je na postelji in se je zdravnik, ki opravlja CPR na posteljo. Poleg dejstva, da se zdravnik ne ve, kje CPR upravlja, na tleh, ni bilo nikoli CPR dajati na tla.

  Poslušaj na 57 sekund v Call 911
  Youtube: Michael Jackson Call 911
  [www.youtube.com]

  911 odpremnik: "Ali je na tleh? Kje je na prav zdaj? "
  Klicočega v Domov: "On je na postelji gospod ... on je na postelji."
  911 odpremnik: "Spravite ga na tla"
  Klicočega v Domov: "Ok"

  STOP tukaj! Klicalec rekel: "OK?", Kot če je bil eden daje CPR, ko je bil zdravnik. Klicalec nikoli navodilih zdravnika, da Michael na tla. Ne slišim, ki kažejo na telesu je bil prestavljen. On ne celo poklicati z imenom Michael, ne "Michael", "MJ", "Mike." Ali ne mislite, da bi rekel kaj takega "Get Michael na tla?"

  Objavljeno ob 4:43 na 4. julij 2009 z MJJMurdered
  http://www.tmz.com/2009/07/05/michael-jackson-doctors-propofol-drugs-billing/18 # comments

 57. MyBelovedMJ pravi:

  Ljubim Michael z vsem srcem in dušo, in toliko kot bi rada za sladke angel, da je živ, jaz don `t verjamem da je. Zakaj bi šel tako daleč Michael? On ne bi nikoli zapustiti svoje otroke in veš, da za dejstvo, da je ljubil bolj kot življenje samo. O družini dooing koncertov, dobro, da se zdi malo čudno, ampak mislim, da so to počeli v čast Michael, skupaj s svetom. You see Jermaine, in the interwiev really cry, with tears, do you really think that he faked that? I don`t, and what about Janet at the BET, she was so upset. I have always loved Micheal, not for his Music, but for who he was, and that is why i don`t believe that he would hurt the ones he love, by fakeing his own death. That does not make sence to me. Allthough, you are makeing some very good, points. Even if Michael was alive, i don`t think that we would ever find out. He can`t go anywhere without consieling his face, why would he take that risk of getting “caugt” and be exploded to the world for that. Hmmm, dosen`t really make sence to me. I would like more than anything in this world, to Get Michel back, but as we all know, you cannot “come back rom the Dead” unfortiently . I just hope that my sweet angel, finally have gotten the peace that he has deserved. Rest in peace my love. You will always live in my heart. RIP My beloved. You are greatly missed, and loved.

 58. Yes555 Says:

  Jacko's coffin will be in the centre of the 11000-seat stadium. Tributes will be read out by singing legend Diana Ross and Jacko's brothers and sisters Jermain, Tito, Janet and La Toya.

  http://www.people.co.uk/news/tm_headline=david-guest-banned-from-jacko-s-memorial-service&method=full&objectid=21495577&siteid=93463-name_page.html

 59. bghoppy Says:

  If Michael loved his kids so much, why would he allow himself to succumb to such a tragic end despite ALL these people that claim to have said something to him? I think it's BS to blame doctors and dealers for all the drug problem. The problem itself is one of demand, not supply. If you do not possess the preservation instinct within yourself to find the help needed to stop before you die, that is no one else's fault, and a weakness of your own. He kept these children from having a mother, then dies of drugs, then wills them to Katherine, who at 79 and the stress of this death and her shit marriage to the devil, could die at any minute?
  We have no proof of and I want to see a body before I believe he's gone. And if he is, it's the saddest thing I have ever seen.
  I also think the treatment of Debbie Rowe is the big shame in all this mess. I feel so sorry for her. There is no move she can make without people tearing at her SOUL. So wrong.
  And why cut her out of the will, but let Joe go unmentioned. Since his parents are still married ( I know not living together, but I guarantee she doesn't divorce for religious reasons only) when he bequeths something to her, it is also his by law, no? That makes no sense, not that one single thing about this makes one lick.
  My theory now is that he has been messing with drugs, but more like hormones and different prescriptions that would help him alter his voice and skin, ect, but at this late age it is now medically imperative to stop these actions, and so the “natural” MJ that results would be exteremly shocking (he had 20 years to get to look like this). I think with the help of Deepak and Rabbi Schmuley he has re-evaluated his whole life and has made personal changes for the better spiritually and medically. So what bigger way to totally reinvent yourself to the world that come back to life, at your own f'n funeral.
  I agree with Adrea, when she says she understands why he would do it, and would encorage almost, if that's what was best for him. I'm only going to be pissed about how hard it has been on me emotionally. I am questioning my mental sanity on an hourly basis, but then if I feel i can't be wrong, I go insane watching these people on TV not question anything, the way his family reacts. If he is not dead, the Jackson Family (and all their friends) are without a doubt the largest group of related psycopaths in the world and should be studied by scientists.
  As for Janet, she did not seem appropriately upset to me, and no one seems to notice she talked about him in the present tense. “To you he IS an icon, to us he IS family” That keeps happening alot in interviews, talking about him in present tense. Jermain is a freak one way or the other, and I don't think faking crying is hard at all. It concerns me there was not more crying, if he really is gone.

 60. MyBelovedMJ pravi:

  I guess we will see Michel then.

 61. bghoppy Says:

  And surely you can't do enough drugs to kill yourself with, and have NO liver or kidney damage evident at autopsy?

 62. Wish-Tis-True Says:

  Did anyone hear about Michaels 'ghost' supposedly haunting the ranch. I would love if people just laid off his back. If he is still alive (which i would love to believe and I HOPE THAT ITS TRUE) I honestly wish its true. My heart aches for his children and his family. The media are money hungry pigs. They will go to any extent to make money. Urghh makes me sick.Whereever you are Michael we love you dearly and with all our hearts we miss you madly.

 63. bghoppy Says:

  http://men.style.com/details/features/full?id=content_9937&pageNum=2

  Above is a link to an interesting article of Quincy Jones talking about MJ. Certainly a different tone than he has when on CNN.
  Why is it that every story about MJ comes from TMZ and all video is from hollywoodvideo?

  Did you guys see on e-bay someone is selling their ticket for 8G, opening bid, and another freak is selling the soil from where he died, that also contains his ghost.
  My faith in humanity and the future is being tested like no other time in my life. Isreal may launch a bomb at Iran's nuclear sites, VP Biden says the US won't try to stop such a decision, which can mean nothing but destruction for untold innocents. And I can't stop thinking about THIS.

 64. MyBelovedMJ pravi:

  I totally agree with BGhoppy on everything. I won`t believe that he is dead either unless we get to see the body. Michael, we all love you so much, and you are greatly missed. I hope you are happy whereever you are our sweet angel. We love you with all our hearts.

 65. wishful09 pravi:

  Hvala! People are not thinking. There would be immediate evidence of such an voerdose. His liver would be shot to hell. They either already know the answer and are not telling the public, or something fishy is going on.

  As for Joe Jackson, I can not imagine any father “feeling great” after a child has passed. It's not reasonable. No matter how strict he was, he loved his son. Even Michael admitted that. Joe wanted more for them, he just went about it the wrong way. As for people saying Joe was money hungry, that is not true. I think Michael even said Joe never took money from them. He was just too damn controlling. So, for Joe to feel great is odd. Something is wrong here! Even an abusive father would find the passing of a child unbearable. Men who beat their spouses are grief stricken, when they lose them. His reaction is as suspicious as it can get.

 66. wishful09 pravi:

  Also, when I lost my father at a young age, I DID NOT see him in the hospital. I did not see my father until the funeral. Torej ....

 67. wishful09 pravi:

  bghoppy,

  I also find it difficult to watch people not question anything. Everyone keeps comming forward talking about this and that, and they just accept it.

 68. MyBelovedMJ pravi:

  Michael will be burried tomorrow morning in Forest Lawn Memorial park, i Hollywood hils. Jermaine have said so. But they still want to try to get purmission to get Micheal burried at Neverland. So i guess that means, that we wont be allowd to see Michael for the last time, in a public wievieng. But i don`t understand why, they would have him burried at neverland. Michael didn`t want to go back after his last trial . I guess that Michael is really is gone. It will be a hard day tomorrow . Rest in peace Sweet, sweet angel. I will love you for the rest of my life

 69. Andrea Says:

  I also agree with bghoppy. Too many PRESENT tense talking when referring to MJ. That definitely raises more suspicions as well, for me at least. I guess we will all see on Tuesday at the memorial. Kdo ve.

 70. Happytomato pravi:

  The explaination of Michaels'ghots'
  http://www.youtube.com/watch?v=0laFusN40qc&feature=related

 71. MyBelovedMJ pravi:

  Ive just seen the full interwiev with Jermaine Jackson, and what i don`t understand is that he is saying, and i qoute: We gotta remember Michael for who he IS??? Ehh i guess he means for who he was?. And at last he is saying, My Brother IS the king, again, i though he ment, was? Why does they keep saying is?

 72. elde Says:

  Michael has left the building..

 73. Yes555 Says:

  I am afraid Elde is right.

  http://x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=ParisJacksonFuneral0706_X17&index=1

  ^^ Paris Jackson Leaves Dad Michael's Private Family Funeral In Tears.

  Surely she couldn't have faked that?

 74. MyBelovedMJ pravi:

  i have just seen all the rehersels, for last month with Michael, and i have to say, if you are totally on drugs, and sick like they said, he was, there is no way in hell, that you can dance like that. He laughed, talked, made fun, ran around, and danced like he was 25 again.. On all the rehersels. THat is why it has been such a big chok for all of us, that he died so sudden. There is no way you can perform like that, if you are near dying. That is all im gonna say

 75. bghoppy Says:

  is is legally possible to bury a body without a death certificate?
  I don't understand how those pic's “of Paris” prove anything at all. First, why are we to be convinced that is her? Second, who are those people in casual dress leaving a memorial service? Why are her pics the only ones out there? Why whould she not be in the family car?

  But more important, it's disgusting that there are people willing to take such shots, print them, and then view them. What is wrong with you folks interested in such morbidity.
  I also have a huge problem with the claims the kids asked and then were allowed, at the encouragement of the hospital therapist, to see him dead, and so soon. That's what viewings are for.
  I guess all we can do is just wait and see what happens.

  I'm praying for a Miracle.

 76. mysticallymagestically Says:

  So this entire memorial service seems like a promotional event for some, or is it just me?

 77. Andrea Says:

  I agree with you, mysticallymagestically. The entire thing seemed too thought out and planned to be a 'memorial'. And where the hell was Oprah, Dianna Ross, etc? Daj no. and as I said before, BROOK SHIELDS IS AN ACTRESS. She gets payed to cry, which is exactly what I'm sure she did at the memorial. As for Paris, if ANYONE really thought that her last few words and 'emotional outbreak' was sincere, you have issues, haha. Blanket had an MJ DOLL in his hands, while Prince was chewing gum and really showed no signs of emotion or grieving. And why a closed casket? Things still don't add up to me. I'll believe it when they release either autopsy PHOTOS, or someone signs the death certificate and I actually can SEE the death certificate. And wtf is up with them not even knowing what they're gonna do with his body?! I think it's been disrespectful enough as it is that they waited this long for the 'memorial service' IF he is truly dead.

  Also, didn't anyone else notice how Janet was trying to hold in a laugh at the end after Paris turned away from the microphone and she went to comfort her? Pft. I am still not a believer till I get full proof.

 78. noisehammer Says:

  “she hold in a laugh at the end” ???????

  well, sadly as it is, loosing believe he is alive, thats what ive to watch again…
  can anyone confirm it that it was a real laugh ?

 79. Yes555 Says:

  Andrea, here is Michael's death certificate:

  http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

  And why on Earth would a little girl fake cry over something like this?

 80. MyBelovedMJ pravi:

  I saw all 3 kids, chewing gum. Seems kinda normal, their father did it all the time, all day long.. But they didn`t show any emotions, that is right. Exept from Paris. Some is saying that Michael will reveal himself at the jackson 5 reunion, wich some of the family members will do, at some of his concert dates. OMG. who can believe that. He is dead. But why buy a gold Coffin, and do this memorial, if it was all a fake, would the entire family stand behind Michael?? Or, do they even know if he was really dead or what?

 81. MyBelovedMJ pravi:

  Ooops, forgot something. I will have to admit, that i also thought it was kinda weird, that we didn`t get to see the body, and the fact that their havent been a 3rd otopsy. Hmmmm

 82. MyBelovedMJ pravi:

  The janet thing. She didn`t smile. I seems to me like she tried not to cry, to be there for Paris

 83. bghoppy Says:

  Me too, mystic. Felt like a “comeback” for alot of fading stars, alot of self promoting statements, and the lack of emotional involvement on everyones part is unnerving. Like I said before, whatever has happened the whole Jackson clan should be studied by scientists as the largest known group of related psycopaths and/ or scitzophrenics in the world. Not one tear, until marlon mentions his twin, and Paris “cries”. once again talking about him in the present tense. The two boys looked bored and uninterested the whole time, and I think it's weird too that the youngest has a doll of him. None of these Jackson freaks should be allowed near these kids. They don't seem normal at all to me. Unless they do know he is ok. Still why is Katherine so venerated? She raised 8 kids and married a man who all have serious social and emotional problems. I question the mental health of all of them. Not to mention she could die at any minute, but since this memorial shows just how emotionally attached they all were to MJ, I;m sure her passing wont hurt them much either. If my dad or brother died, there is no way I would have been able to make it thru that whole show without completely breaking down. Especially if congress passed legistlation to honor him forever, and ever. OMG, that didn't move a single one of them.
  The absence of Liza, Oprah, Lisa marie, and diana ross is weird.
  And if he hated Debbie Rowe so much why does his guitarist look just like her, except younger.
  And the weirdest (I hope) thought I have to drop here is, check out the first guy to sing during “we are the world”. Who is that guy? A former decoy? Or him w/o make up? He's kind of what I am expecting to see, if MJ is ever to return.

  I was moved and disgusted so many times in two hours, I'm still exhausted, still not sure what to think.

 84. sobaytransplant Says:

  I would dearly, dearly love to think that he was still alive. However… I have to say that I don't believe that is true. I think he's really gone. There are LOT of things that are still a mystery and pieces to this puzzle that are absolutely missing. But I didn't see anyone “acting” at the memorial service. (I'ma trained actress of more than 35 years and can usually spot someone acting – even the good ones.) I didn't see Janet holding in a laugh… what I saw was her making a face in reaction to the child's tears. It looked more like “OMG… poor baby” to me. The other kids' demeanor was a bit strange, I agree. Then again, they were raised in a VERY strange environment. The older boy seemed to react to his sister's tears by reaching around Janet when Paris fell into her arms, but the younger one didn't seem to re-act to anything. One thing is almost certain… if he DID fake it, we probably won't ever know about it. If he's trying to start a new life, wouldn't he do just that? Somewhere out of the public eye for the rest of his (natural) life? Potential fraud charges notwithstanding, it seems like a LOT of trouble to go through to get a new life – only to blow the whole thing by showing back up again.

 85. Andrea Says:

  No matter how believable they tried to make that 'memorial' seem, I didn't buy it. Open-casket, THEN I would have thought he is TRULY dead. There is still so many things that do not add up. Give me some death photos, and I'll be happy. Haha. Till then, I will assume he is alive. Coming back? That is another story.

  If no death/autopsy photos ever emerge, but months go by with no word of him, I will have assumed he either went into hiding or is, in fact, dead. Either way, I'll continue to stick to the facts and everything I have seen so far since DAY ONE of his death and the minute I heard he was in the hospital, with a heart attack, then he died, then he was in a coma, and then he 'died' for real. Since DAY ONE the story has been off. Come on folks, get with the program.

 86. sobaytransplant Says:

  In fact… all of this sounds VERY familiar. I'm old enough to remember the “Paul McCartney is Dead” hoax of 1969 and 1970. http://www.turnmeondeadman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=10
  I also remember the whole Elvis faked HIS death business… which is still going on to this day. All these years later, no one has ever proven EITHER rumor to be true.

 87. Andrea Says:

  Just so everyone knows, I take back what I said about Janet holding in a laugh when Paris goes to her arms. It's when Marlon is talking and turns around from his 'break down'. TO ME it seems as if she is holding back from smiling. I have re-watched that part over and over, and none of them look sincere. That's just my opinion. Kdo ve.

 88. MyBelovedMJ pravi:

  Sobytransplant. As long as no death sertifacte isn`t beoing signed, or a erd otopsy isent there, it would not be aligal to “FAKE” your when death.

 89. feyaya Says:

  in response to bghoppy…i nearly flipped out when i saw the first guy to sing “we are the world.” not because i thought he was an mj decoy, but his face just stood out so outrageously. but now that you mention it, he very well could have been a decoy. however, i'm pretty sure it's not michael without makeup. i think he really did suffer from skin complications. but even if he didn't, i know his skin was not brown and merely covered up with white makeup almost 24/7. his skin had to have been bleached, vitiligo or not.

 90. feyaya Says:

  oh, and to andrea, i thought the same thing about marlon's speech; it doesn't even seem to be just janet who looks as though they are trying to hold in a laugh. it looks like it's marlon too, and i think jermaine. basically, it looked as if something funny had just happened. it was pretty odd. perhaps they just couldn't keep a straight face with trying to be so sentimental? then the comment about michael hugging brandon (marlon's twin) really took the humor up a notch! kdo ve.

 91. heisalive Says:

  To Andrea; I entirely agree with your statements posted and I am convinced 100+% that Michael Jackson staged his own death to escape and go on with a NORMAL live elsewhere … that is what my inner voice has been telling me since the moment his “death” was announced and it keeps quickening me ongoing. I am also a legal professional and am looking at this matter as a “case” and all the elements thereof, like Discovery to name just one. Michael Jackson certainly has the brass bleeps, the contacts, resources, loyals and most of all the MONEY and wherewithall at large to inscene such a “show” like this ! He married Elvis' DNA, Lisa Marie and while married to her, got the goods from her on how Elvis' death was staged and successfully “sold” to the public by the satanic media back in 1977. Based on extensive research and existing evidence by several credible individuals and successful tripup's by journalists of Lisa Marie and Priscilla both, it is VERY clear that Elvis did not die at Graceland and is in all likelihood in hiding via the US Witness Protection Program as a former official Federal Agent.
  No doubt in my mind that Michael Jackson, for his own set of reasons staged his “death” like Elvis did and like him is alive somewhere and is watching this “Event” as his ever greatest encore with the moneymill continually $pinning on and on. If Debbie Rowe does not receive custody of MJ's children (in lieu of cash of course), it remains with Katherine Jackson as stated by MJ's will. This arrangement will ensure 100% easy access for MJ to his kids and will they be surprised once he returns from the “grave” to visit them at some point !
  *Breaking news case update: Starwitness No. 1, Elizabeth Taylor whom MJ loves with his heart and soul and likewise has “declined” to “appear” at the “memorial” shindig at staples center stating she “loves him too much”. Ms. Taylor is the ONE person Michael trusts implicitly and was imaginably the first person to hear about his elaborate escape plan and thus proved her loyalty to him by not “appearing” at this his sendoff which, after Elvis' “death” and funeral, is by far the greatest lie ever told, a lie that billions of people have swalloed whole .. oh yea of little faith !!!!
  * Breaking news case update: Starwitness No. 2, Diana Ross announced via released statement she was not “attending”, speak: she is also in on this ! These 2 individuals, Ross and Taylor both are known to be closest to MJ, are part of his intimate inner circle of confidantes for years. and in all likelihood aided him with his “Getaway” and might admit it on their deathbeds some day, or … not ! The evidence keeps mounting and the case keeps gaining muscle.
  * Breaking news case update: 2 more importants of MJ's inner circle were missing at Staples Center: Uri Geller and Chopra Deepak, 2 more persons in on his well staged “death escape” ?? A likely possibility !
  After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ? .... Thanks for reading what are your thoughts about this? I'd sure be interested to hear

 92. MyBelovedMJ pravi:

  I didn`t see that. It was at the end of the show?? OH MY GOD. I hope he really is alive, i love him so much, not for ehat he can do with his voice or body but for who he is/was. I would give anything to get him back, everything i own. Prekleto. Where are you angel? I have to see that. You said at the end of the show, do you mean before the casket was driven anway?

 93. sobaytransplant Says:

  MyBelovedMJ – you are mistaken. When taxpayers have to foot the bill for your memorial service (too say noting of all the other money that has been speant for various police activities and investigations) and it turns out you aren't really DEAD, it IS illegal.

 94. sobaytransplant Says:

  There have been TWO autopsies thus far and that's more than all that's necessary for him to be considered deceased officially. And according to Fox news as of today's date – “The certificate is signed by Los Angeles County Health Officer Jonathan Fielding. Other information has been redacted.”

 95. MyBelovedMJ pravi:

  OH MY LORD. OH MY LORD. I just saw those words 2. Kaj to pomeni? Is it Michael sending us a message? Why did the family cry on the stage then? Would they stand behind Michael in all of this? And the Children, do they no that he is still alive.? I believed yeasterday that he was gone, for real. I believed it, when i saw Marlon, and Paris speak. They were both so upset. But seeing that message just gave me the chills. He must be out there somewhere. He will come back to us if he is, i know it. I wish Michael, could read all of this, so he could see how many of us, who understood, him, loved him, and NEVER judge him. A wise person once said: Do not pass judgement on anyone before you have talked to them one on one, i don`t care what the story is. He was so right. If he is indeed still alive, wich i belive now more than ever, after reading those words, i am pretty sure that he will come back. Probely on one of his concert dates. I don`t know i am about to laugh or cry. If Michael, someday should be able to read this, i hope that he will give us a sign- any sign, of him beeing alive and well. That would for me, bring myself into peace again, and stop thinking about him all the time. Love you Michael

 96. sobaytransplant Says:

  By the way, his name is Deepak Chopra (you had it backwards) and he's a WELL-KNOWN author on spiritual/metaphysical matters. Has been for YEARS, which is why Michael wanted an association with him, I suspect. Doubtful he would help Michael fake his own death. Bad for his own kharma, which he takes quite seriously.

 97. MyBelovedMJ pravi:

  I guess i have to find a way to learn how to live with this then . Even if i don`t know if i can. Why have they waited so long to sign teh death satificate?? Was anyone talking about that on the news aswell?? Why the hell, would someone print blue writing on the wall in stapels center with the words: I am alive, and Im here forever? I want to know who did that then, because if it wasen`t Michael, then it is a VERY sick joke. OMG

 98. MyBelovedMJ pravi:

  I just have 1 question. What the hell happent to Navi? Michael`s double body, who so often has performed in public for michael, where is that dude? Has anyone heard about what has happent to him? Is that him in the ambulance. He looked so much like michael, that even the fans, thought he was the real deal. Well i guess we will never know

 99. SkylinexBleedsxRed pravi:

  I read those words, I missed them on TV yesterday. I believe that is a part of a song? Even if it was part of a song, Why choose those words, “I am a alive”. I looked up that part of the memorial today, And my heart just lit up. My depression went away. I was so down and so upset since I saw the memorial yesterday because I felt he was truly gone. I then come to this site, Found out about his hands and read some of the comments about that “I'm alive” message. Ne morem verjeti. I hope he returns! It would be amazing if he did one last final farewell tour if he doesn't ever want to perform anymore. God, I want to meet him!

 100. Yes555 Says:

  “After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ?”

  You mean, “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from aa Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

  http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

  LYRICS:

  There's a man
  Who plays the game of life so well
  Ooh, there's such a man
  His thoughts you can never tell, ooh
  And it's just the way he
  Thought it would be
  'cause the day has come
  For him to be free
  I'm alive and I'm here forever

  This is the man
  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  There's a man
  Everybody thought they knew
  Ooh, there's such a man
  He's not like me and you, ooh

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man
  (this is the man)
  Ooh yeah
  (ooh, yeah)
  This is the man
  (this is the man)
  This is the man

 101. MyBelovedMJ pravi:

  Yes that was the sentence. Pretty spooky

 102. MyBelovedMJ pravi:

  You are complete right. They are lyrics from a song, but why use exactly those words, like you said, and only those. Why not the whole song? These words are telling us something, i am sure of that.

 103. dogolian Says:

  MJ seems really to be still allive. We got information that he hides in germany near berlin in a place he baught in 2006

 104. Sosh Says:

  If he really is alive and hiding in Berlin, he must have left the country before his death was publicly known. Maybe th sightings from him in Mexico are based on true stories.

  I think he most likely needed a private plane from someone to escape the american borders. Also, how did he pass the german borders?

 105. heisalive Says:

  sosh: how did he get past the german borders? For lack of a better phrase: Intricate, intelligent planning and shrewd action, and/or: Money money money .. or both, that's how ! We are talking about THE Michael Jackson here – like ?!?!?!?!

 106. MyBelovedMJ pravi:

  Michael is a master in disquses. He could have done that. I am pretty sure he is alive, and we will know soon enough. Dogolian, you are sayiing: We got information”. Who is we?

 107. feyaya Says:

  yeah, who is “we”?

 108. Mojofi Says:

  We do know MJ like to wear white tops but how can we tell if it was really him sitting or maybe the body moved as the helicaptor moved? I did not see his face in that clip it was just a white top. hhmm :-s not sure. But I know he is ALIVE and i have my reasons.

 109. carelesslove46 Says:

  was the body dressed in red?
  I cant make out anything..It's just a blur to me. I dont think Michael is alive, but if he did manage to break away..There's
  no way he will ever make a comeback. I have heard of at
  least 12 sucide's associated
  with Michael's death..He wouldn't be able to come back now even if he wanted to.

 110. flower Says:

  mj is alive cause nothing about this whole story just dont add up nothing from the o2 thing thats not the real mj no way the only true thing about this story is im sure that it is the real mj at the clip from the staples centre the rehersal and i think this is the last time we will see the real mj but as for everything eles its a load of rubbish mj is alive and he had to do this to get away from what was going on around him i hope hes well and happy but its so sad that he had to do this MJ WE LOVE YOU ALWAYS IF THIS IS WHAT YOU FEEL YOU HAVE TO DO TO MAKE THINGS RIGHT FOR YOURSELF WE WILL STICK BY YOU WE LOVE YOU

 111. MyBelovedMJ pravi:

  I agree with you flower We will always love you with all our hearts, and we will stand by you no matter what. Like dhe said, if this is what you had to do, to make it right for yourself, then it was the best thing you could do. We love you more Michael. Don`t you ever forget that

 112. Samantha Says:

  Where ever he is, wouldent someone reveal it? Like if he went to another country and got off the plane or whatever wouldent someone see him?

 113. Samantha Says:

  To MyBelovedMJ
  They had to throw a Memorial, to make it seem more real.

  The family obviously knows, MJ Just wanted to get away, i don't blame him for what his been through.

  I Love you so much Michael, i hope you're Living in peace somewhere. xxx

 114. MyBelovedMJ pravi:

  Funny how people are saying that he would never come back, if he is alive. Moj Bog. The man is not stupid, he has been planning this for a very long time, if you do something like this, and planning to return, you have it all figured out. TRUST me on that

 115. MyBelovedMJ pravi:

  Im With you samantha

 116. wishful09 pravi:

  Andrea,

  I have not even came back on this site until now, since the funeral because I wanted to take everything in myself. I too thought they were trying to hold in laughter. I asked my sister, and she said no way! I watched with my sister and she did not notice it at all. We wathced it again and she still did not notice it. I saw it though. I saw Jermaine and I saw Janet. Of course we cant be sure of anything because true emotion is in the eyes and their eyes were hidden.

  Just to balance all of this out though… Why would Marlon mention such a sad situation about his twin, if this was all a fake? I cant comprehend anyone taking it that far.

 117. wishful09 pravi:

  Also, if this was a real memorial, did anyone else find it tacky to show the title of the tour in the background? I know they were trying to be positive by showing how ready he was for the tour, but the title would be to much for me to take if I was a family member. I dont want to see a big display of “This is it” in the background.

 118. MyBelovedMJ pravi:

  Wishful09. I totally agrre with you. That was a odd thing to do, i woulden`t have been able to handle that either. There is alot of mystery going on here

 119. bghoppy Says:

  I think the whole thing was generally tacky. Don't get me wrong i couldn't stop crying the whole time, but still a lot of inappropriatness. Even the gospel song refering to the king. I think it's wrong to end a memorial with I am alive, not matter what. I found usher's whole performance out of line. EWWW touching the casket! I know we were all holding our breath for a miracle there tho (precicely why he should not have done that). I love Q Latifa, but she didn't even know him? WTF? I saw the snickers, too. I also noticed Lionel Richie looking PISSED during 'we are the world', shaking his head and rolling his eyes. And am I the only one who thought Sharpton (I did love his speech tho, which is a first for me and big al) took a dig at jesse jackson when he said that jesse had 'stood with the family, until now'? What was that about. But over all, I think if MJ really is gone, this service was a shame. Where were his real friends? Aren't you socially obligated to attend, wheter it is public or not. I just didn't get the feeling people were paying their respect, seemed more like a promotional event for fading stars. And Mariah should apologize.

 120. MyBelovedMJ pravi:

  I hear yoy. The latest news is that Latoya thinks that Michael wasmurdered. PLEASE GIVE ME A BREAK. She signed the death satificate. HMM WTF, she is not a docter. They said she was close to Michael. BULLSHIT No she wasent. The only sibling Michael was close to is Janet. Why is all of a sudden Latoya who speaks up, and not Janet?

 121. Sosh Says:

  to BGhoppy:

  I totally agree with you on that one. Allmost all stars performing at the memorial have (at least in europe) faded away. Brooke Shields didn't make any movies or series that I remember. Last thing about her I remeber she merried that tennislpayer Andre Agassi.

  About Usher and Mariagh Carey, haven't heard from them for a while. What the fu&k where these people doing there?

 122. nyla Says:

  i agree wid you bghoppy. the whole thing was a publicity stunt and was moneymaking. Also did you kno that LA council are launching an investigation on the cost of the memorial, they felt that their being ripped off. I mean the cheek of it!!! MJ isn't dead they may have brainwashed half the world but they aynt brainwashed mine. Seriously people who just readily believe everything they hear on the news really need to get their facts straight. :X

 123. wishful09 pravi:

  You are absoulutely right bghoppy.

 124. wishful09 pravi:

  bghoppy,

  I can see how you found the gospel song referring to the king inappropriate. It was a bit wierd simply because this is Michael (King of Pop), but that's the same song my family used for my dad. I think a lot of black families use that song.

 125. GermanLady Says:

  latoya is changing in interviews the Story of the Day of MJs Dead again and again. Somewhere on a German site i read she said that she was at Mjs House to fetch his Children and then were driving to Hospital, and now she said she were at home and called her mother, then was driving to hispital, where katherine was sitting with the children. Then she said Michael died in his bedroom, in this room were a lot of bottles oxygene and medicines, empty pill doses and whatever, but now she said Michael was in dr.murreys bedroom while he died. i think they cannot really lie and the story is gonna change everytime they want to talk about

 126. MyBelovedMJ pravi:

  IM gonna be so pissed the nest time, someone mentions, that Michael was adicted to drugs. Moj Bog. What the hell are thay doing. She has changed her story 4 times now. Wich is it? They have to deside, cause everytime the story changes, there is more to believe that he is alive. DAMMIT, someone knows something. I just wrote that it can take months, to get the toxicoligy report from Michael`s body. OMG. This is getting worse everyday. Why can`t they just come forth? Some of them. Something is really wrong.

 127. bghoppy Says:

  wishful, i hated making that comment, it just seemed off, since he was the KING of Pop and we all want to see him again. Please, i hope no one took that personnally or as against a religious belief.

 128. trinidad Says:

  come on people some one thatcrazy of pain killers and abusing it like that is not likely to live remind you his kids are 7 , 11, and 12 a 7 year old knows but how much do they really know the two older kids know a little prince michael is 12 how much do they really know so what he change in to islam his mother his alive and if she wants to put her son back in to what she raise him thats her business he is dead janet was close to him when some one close to some one they whole inside shut down and plus she is the youngest se she felt it more come on guys he is dead and when god read for you he take you and you can tell his spirit already left his body when he say this is it tour i am a huge michael fan and i miss him a lot may god bless the jackson family and his kids may his soul rest in peace

 129. trinidad Says:

  you guys did not see when he was talking on the this is it tour in london looks can be deceiving you guys think he look strong and healthy
  come one his and and alll them strong pain killer druges he taking come one that shit will shut your whole system down why don;t you guys try taking them same drugs what he had in his house see if you gonna live i miss him so much if he still alive then elvis tupac biggie aaliyah left eye still alive then they on an iland by them self please they only place they is is next to god

 130. He.is.alive Says:

  GermanLady, guten Tag

  “Luegen haben kurze Beine” …. hence the story changes constantly and LaToya probably scored a nice paycheck with the interview she gave. Ich glaube ganz bestimmt dass Michael Jackson lebt, ja, sich sogar irgendwo in Europa aufhaelt. in the Ostblocklaendern, Rumaenien, Polen, da irgendwo.

  Lb. Gruss nach DE

 131. admin Says:

  The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

  MJHD Admin

 132. wishful09 pravi:

  I was not offended, bghoppy. I hope no one else was either.

  Mybeloved,

  We are always on the same page. I cant take anymore of these drug stories. Either prove it or sit down. Who are some of these people comming forward? Oh, and you all are patient because I didnt bother to read any of the articles about Latoya. If she aint crazy, I dont know who is! If Michael is reading these posts, he needs to tell his family to get their stories straight or the cat will soon be let out of the bag.

 133. MyBelovedMJ pravi:

  Wishful, lol i totally agree. I am so pissed about the drugs stories also. It`s all BS. Moj Bog. Like you, said, they need to get their stories straigth.

 134. mm04 Says:

  Someone further up said something about the body wearing a white t-shirt in the footage…it isn'ta t-shirt it is the body bag! Hmm is it just me or are body bags usually black? Don't know what to think about all the drugs stuff…I think he's out there somewhere!

 135. GermanLady Says:

  i was looking at google for body bags, ill find them in 4 colors, white, black, Red and grey. So because of the body bag we cannot find another detail for the hoax

 136. Copenhagen Says:

  Samantha: I am sure that MJ can disquise himself so nobody can recognize him. He can wear different wigs clothing etc. You will never know – if he is alive I am sure he already has put on a new identity

 137. MyBelovedMJ pravi:

  I takk it back. Liz Taylor does not now anything about if Michael “Faked” his dead. She has been comitted to a mental hospital in LA, because she can`t live without him. They were soulmates. Poor Lizzie. I guess that Means, that Michael is really gone. My worst fear just came true. And i can`t stop crying. I feel like writing her a letter or something. Nothing can remove her pain, or mine for that matter. I hope she will recover. But no matter what, they will meet in Heaven

Leave a Reply

Morate biti prijavljeni za post a comment.