Θάνατος Hoax Exclusive: Michael Jackson κάθεται στο νεκροτομείο στο ελικόπτερο

29η Ιουνίου, 2009
από admin


Michael Jackson το σώμα μεταφέρθηκε στο Los Angeles County Morge μέσω ελικόπτερο. Αυτό δείχνει το βίντεο από το σώμα του "συνεδρίαση πάνω» στο helipcopter καθώς μετακινείται μακριά.

Skeptics θα πω ότι το σώμα του ήταν να "μεταφερθεί" από κάποιον από τους πυροβόλησαν, ωστόσο, εάν αυτός είναι νεκρός και περιτυλιγμένων προβλέπεται σε φορείο, γιατί αυτός θα πρέπει να μεταφερθούν;

Αυτό το βίντεο απλά επιβεβαιώνει αυτό που εμείς εδώ στο MJHD ήδη πίστευα από την αρχή. Πάρτε μία πρώτη γεύση για τον εαυτό σας και να δείτε τι πιστεύουν.

Ενημερωθείτε για τα τελευταία Νέα και Internet TV Online σε isoftwaretv.com

Σημείωση: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άσκηση αυτού του Billy να την προσοχή μας.

UPDATE: Σε απάντηση των ανθρώπων που έχουν προβεί σε σχόλια όπως «Θα φαινόταν σαν ένα σακί πατάτες», και «Είναι νεκρός, ναι, φυσικά, το σώμα του θα μετακινούνται για απογείωση», παρακαλούμε να τηρούν τα ακόλουθα πράγματα στο μυαλό:

Η κλήση έκτακτης ανάγκης 911 ήταν κατασκευασμένα από Michael Jackson της 12:21 μ.μ. στο Μέγαρο. Αυτό είναι μισή ώρα μετά Δρ Κόνραντ Murray βρέθηκαν Jackson "αδιάφορη" για το κρεβάτι και υποτίθεται ότι ξεκίνησε την εκτέλεση CPR.

Το σώμα του Τζάκσον έφτασε στο UCLA Ιατρικό Κέντρο σε 1.14pm τοπική ώρα και μία ομάδα Ιατροί Καρδιολόγοι και εργάστηκε για τον για πάνω από μια ώρα μέχρι να παραιτηθεί από την έντονη και τον νεκρό σε 2.26pm.

Michael Jackson το σώμα μεταφέρθηκε στο ελικόπτερο το οποίο στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην LA County νεκροτομείο άλλο 35-45 λεπτά αργότερα.

Νεκρική ακαμψία που θα αρχίσουν να το μετά από 3 ώρες. Ο οργανισμός δεν θα ήταν σαν ένα «σακί πατάτες" ή "κυκλοφορούν για απογείωση», διότι δεν είναι δυνατόν.

Εκτός αν ζούσε ακόμη.

Σκέψου το.

Ετικέτες: Η σύσταση, Η σύσταση Θεωρίες, Hoax Θάνατος, θάνατος φαλκιδεύεται, Media, News
Καταχωρήθηκε σε Η σύσταση Θεωρίες, Hoax Θάνατος, Μέσα Ενημέρωσης, Νέα | Σχόλια (117)

117 απαντήσεις σε "Death Hoax Exclusive: Michael Jackson κάθεται στο νεκροτομείο με ελικόπτερο"

 1. Jeanine Λέει:

  Προσβλέπει σε μένα είναι σαν τον άνεμο που φυσάει την κουβέρτα. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι είναι νεκρός είτε MJ. Im ακόμα δεν ανεμιστήρα του, αλλά έχω την πεποίθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με όλη αυτή την ιστορία, πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό, μια «ιστορία». Και πάλι, επιτρέψτε μου να τονίσω, δεν είμαι οπαδός michael και αυτό δεν είναι ευσεβείς πόθοι

 2. Jeanine Λέει:

  Θα ήθελα να κάνω μία δεύτερη παρατήρηση αφορά σε αυτό το βίντεο. Έχω αφού παρακολούθησα ξανά και έχουν έρθει στην πραγματοποίηση ότι φαίνεται το σώμα βρίσκεται σε κίνηση, διότι το ελικόπτερο ήταν «turning'-η γωνία της κάμερας, μαζί με την κατεύθυνση προς την οποία το ελικόπτερο μετατραπεί καθιστά εξετάσουμε, όπως και αν το όργανο αυτό επιχειρεί να καθίσει πάνω.

 3. Rickster Λέει:

  Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που βλέπει όλα όσα είπαν οι άνθρωποι .... Η ερώτησή μου είναι .... Ότι ο Όπρα Γουίνφρει? ... .. Ποτέ δεν άκουσε συλλυπητήρια από την ... ...!

 4. Diana Λέει:
  μ.μ.

  LOL ναι, όπου η κόλαση είναι Oprah; Τέλος πάντων, ναι, υπάρχει μόνο κάτι "περίεργα" σχετικά με το όλο θέμα.

 5. jonn Λέει:
  μ.μ.

  Τα μέσα ενημέρωσης είναι αυτονόητο ότι δεν είχε τα μαλλιά τη στιγμή που πέθανε. Μαντέψτε τι; απλά ρίξτε μια ματιά στην τελευταία φωτογραφία με το ασθενοφόρο, που πράγματι είχε μακριά μαλλιά!

  Αυτό το είδος των αντιφάσεων να σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι κάτι παράξενο.

 6. Oliver Λέει:
  μ.μ.

  Για μένα το όλο θέμα δεν προσθέτει, θεωρώ Theres πολλά να λογιστικοποιούνται και μια μέρα κάποιος θα είναι κάπου στον κόσμο και θα δουν τον βασιλιά και τα πράγματα θα αρχίσουν να έρχονται από την πλύση

 7. Me Λέει:
  μ.μ.

  Δεν μπορώ να δείτε ακόμα και το σώμα! Είμαι οπαδός, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι happend. Δεν μπορώ να φανταστώ τον νεκρό και δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι πραγματικά νεκρός. Ελπίζω να μην!

 8. Me Λέει:
  μ.μ.

  omg Το βλέπω τώρα! wow που κάνει μοιάζουν με τον μέχρι συνεδρίαση. John BTW, αυτός φοράει περούκα, όπως αυτός έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του εκπληκτικό μαλλιών.

 9. bob Λέει:
  μ.μ.

  Παιδιά σοβαρά, αν ήταν σε τέτοια μεγάλη MJ φίλαθλοι θα ήθελα να φανταστεί που προτίθεστε να έχει λίγο περισσότερο από ό, τι αφορά αυτό το θέμα. Οι ειδήσεις του λείπουν τα μαλλιά έχουν ανασυρθεί που ήρθε από μια αξιόπιστη πηγή. Ο τρόπος που κινείται είναι σαφώς ζωή-την προσπάθειά σας στροφή σου κινείται πάνω από το κεφάλι σου χωρίς ή όπλα. Infact Μοιάζει σαν ένα σακί πατάτες. Είναι λογικό για μένα είναι η μεταφορά του για να τον strecher την πόρτα ευκολότερη. Αν είχατε οποιοδήποτε shread της ευπρέπειας που έχετε δεχθεί μόλις αυτός το πάει. Κοιτάξτε τον τρόπο με τον οποίο η οικογένειά του έχουν αντιδράσει. Αν ήσασταν στη θέση τους θα θέλετε οι άνθρωποι λένε «Είναι όλα απλά μια φάρσα"; Είμαι αρκετά αηδιάζων ορισμένες από αυτές τις παρατηρήσεις.

 10. oxmjf Λέει:
  μ.μ.

  Nostradamus - 28 αιώνα ΙΙ

  Το προτελευταίο του επωνύμου του προφήτη

  Θα λάβει Diana [Πέμπτη] για την ημέρα και ανάπαυσης:

  Θα περιπλανηθεί μακριά εξαιτίας ενός φρενήρη κεφάλι,

  Και μια μεγάλη παράδοση ατόμων από υποταγή.

 11. Lis Λέει:

  Άνθρωποι - GET A LIFE! Η σύσταση είχε προχωρήσει πάρα πολύ.
  Οι άνθρωποι πεθαίνουν υπερβολικά μικρά κάθε μέρα!!! δεν υπάρχει λόγος, είναι λίγο λυπηρό. Αποδεχτείτε το!!!

 12. Katie Λέει:
  π.μ.

  Όταν ένας οργανισμός έχει πεθάνει μυς σύμβαση όπως είναι η απελευθέρωση του αέρα από το σώμα, που είναι γνωστό ότι burp, ξαγρυπνώ, κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό μετά το θάνατο ακόμη.
  Είμαι νοσοκόμα και έχουν δει από πρώτο χέρι πολλές φορές.
  Είναι νεκρός. Αφήστε τον υπόλοιπο στην ειρήνη!
  Είμαι οπαδός του MJ και να σκεφτούμε τους είναι κάτι λάθος με την όλη ιστορία, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι νεκρός.

 13. Jamie Λέει:

  Υπάρχει κάποιος από τους πυροβόλησαν και αν παρακολουθήσετε το πλήρες βίντεο, μετά το ελικόπτερο προσγειώνεται θα τον δω φαίνεται. Ίσως να είχε κάνει το σώμα, ή κάτι πιο ασφαλές.

  Ωστόσο, αναμένουμε από εσάς που προτείνουμε είναι κάποιος άλλος να παριστάνει το νεκρό σώμα από το Michael ήταν spotted έξοδο από τη χώρα. Έτσι είναι όλα το προσωπικό του νοσοκομείου, την οικογένεια, την Αστυνομία, ελικόπτερο και ιατροδικαστής προσωπικού κ.λπ. κατά πάνω του;

  Νομίζω ότι όπως πάνε θεωρίες συνομωσίας, μερικές είναι αρκετά δυνατή, αλλά αυτό δεν έχει καμία ουσία για μένα.

 14. Κ. Joy Bell Λέει:

  Όσο και θα ήθελα πολύ να πιστεύω ότι ο κ. Jackson είναι ζωντανό, το γεγονός ότι το σώμα κινείται δεν αποδεικνύει κ. Jackson είναι ακόμη ζωντανός, ακόμη και αν ο οργανισμός που επρόκειτο να καθίσει πάνω.
  Όταν πεθαίνει πρόσωπο, σώμα τους γεμίζει με αέρα, και είναι αυτό που προκαλεί το σώμα για να μετακινηθείτε, μπορείτε να εξετάσουμε αυτό το γεγονός σε σχέση με το καθαρό, ή να ακούσετε ένα τραγούδι γι 'αυτό που ονομάζεται' Συνεδρίαση με τους νεκρούς ", σας σωλήνα.

 15. Συν Bitch Λέει:
  π.μ.

  Δεν καταλαβαίνω, γιατί χρησιμοποιεί το πραγματικό του εαυτό εάν πρόκειται για μια φάρσα;; σίγουρα θα έπαιρνα μόνο χρησιμοποιήσετε ένα manican ή summink;;

 16. MJ Λέει:
  π.μ.

  Γεια σας παιδιά, απλά νόμιζα ότι προτίθεστε να σας ενημερώσουμε ότι είμαι πράγματι δεν έχει πεθάνει, i was just σχεδιασμό μια τεράστια επιστροφή στη σκηνή μου στην επικείμενη εμφάνιση. Και ναι, συμφωνώ, όλα αυτά τα σχόλια είναι ψεύτικο, αλλά, θα έχουν κάποια αλήθεια, στην πραγματικότητα είμαι φαλακρός, αλλά μόνο γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

 17. DJ Naija Λέει:
  π.μ.

  Αν γνωρίζετε αρκετά καλά MJ .... Αυτό μπορεί να είναι απλώς ένα άλλο κόλπο, έχει άγρια φαντασία και παράξενο και το μηχάνημα στο πουθενά, όπως πάντα.

  Για να βγούμε από τα Μέσα Ενημέρωσης, αντιπαραθέσεις, χρέος και κάνουν μια μαζική επιστροφή, η θανατική Hoax αξίζει κάθε χρόνο και οι πόροι που δαπανώνται για αυτό, όπως ήδη το divident είναι εμφανής ακόμη και τοποθέτησης.
  Ειλικρινά, αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου σχετικά με τη νέα διακοπή.

 18. brian Λέει:
  π.μ.

  Είναι νεκρός. μόνο την αποδέχονται, να προχωρήσω, και να αποκτήσετε μια ζωή

 19. Harry Cheeseball Λέει:
  π.μ.

  Michael είναι τώρα σε ορισμένες mountantop Βίλα στη Βραζιλία πίνετε πράσινο τσάι με τον Elvis.

 20. TeddyC Λέει:
  π.μ.

  Είναι οι σκιές που διακινούνται σε όλη την bodybag. Οι σάκοι δεν κινείται.

 21. Jodie Λέει:

  Δεν μπορώ να πιστέψω πραγματικά πιστεύει ο καθένας MJ είναι ακόμα ζωντανός.
  Εσείς οι οποίοι είναι "αλήθεια" φίλαθλοι θα πρέπει να αποδεχθεί ότι MJ έχει πάει σε ένα καλύτερο μέρος και τώρα θα πρέπει να επιτρέπεται να ΠΕΕ
  Μπορείτε unbelieveable είναι πολλά!
  Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο!

 22. MS Λέει:
  π.μ.

  Είναι λυπηρό, αλλά πρέπει να το αφήσει να φύγω. Ακόμη και αν αυτό θα είναι όλα αλήθεια, θα πρέπει να τον αφήσει μόνο του. Έχει κερδίσει την ειρήνη ... εδώ ή οπουδήποτε μπορεί να είναι.

 23. Γιασεμί Λέει:
  π.μ.

  Συμφωνώ απόλυτα με το admin σχετικά με νεκρική ακαμψία ..

  Εδώ είναι ακριβώς αυτό που διαβάζεται σε Wikipedia και WikiAnswers.

  Νεκρική ακαμψία είναι ένα από τα αναγνωρίσιμα σημεία του θανάτου (Λατινική Mors, mortis) που προκαλείται από μια χημική μεταβολή στους μυς μετά από το θάνατο, που προκαλεί το πτώμα του άκρα για να γίνει σκληρό (Λατινική αυστηρότητα) και δύσκολο να μετακινηθούν ή να χειριστείτε. [ 1]

  Νεκρική ακαμψία, μια σκλήρυνση των μυών, που συνήθως αρχίζει να διεξαχθεί σε περίπου 3 ώρες μετά κάποιος είναι νεκρός, με πλήρη αυστηρότητα που συμβαίνουν σε περίπου 12 ώρες μετά τον θάνατο. Μετά το 12ωρο σήμα παύει η αυστηρότητα αργά και σε περίπου 72 ώρες αυστηρότης εξαφανίζεται.

  Έτσι, ουσιαστικά, απλά δεν μπορούν να χειραγωγήσουν ή να μετακινήσετε ένα όργανο που έχει νεκρική ακαμψία που μετά από 3 ώρες. Το σώμα θα είναι η δυσκαμψία ως σκάφους.

 24. Sascha Λέει:
  π.μ.

  Εντάξει,
  1th: αυτό που κινηματογραφήθηκε από πάνω; Ο Θεός ο ίδιος;
  2th: α strecher μπορεί να αρθεί πάνω. Αν εξετάσετε προσεκτικά μπορείτε να δείτε μια πλευρά την άρση της strecher προς τα πάνω. Εάν άρει upperbody, ο ασθενής μπορεί να είναι σε θέση να αναπνέουν καλύτερα. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτή η ταινία είναι η πραγματική φάρσα

 25. Antoine1975 Λέει:
  π.μ.

  Παιδιά, c'mon, αν σας δοθεί προσοχή σχετικά με την πορτοκαλί βαλίτσα (γιατροί περίπτωση) σχετικά με το δικαίωμα της ιστοσελίδας της η γενική, θα δείτε ότι κάποιος σε ένα μαύρο κοστούμι που ξεχωρίζει, και δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι το σώμα κινείται / κάθεται . Δεν συνωμοσία εδώ ....

 26. JC Λέει:
  π.μ.

  Λυπάμαι, αλλά είναι νεκρά παιδιά. Αυτός δεν θα μπορούσε ποτέ να αφήσει τα παιδιά του πίσω από την οικογένειά του και να προκαλέσει heartache.

  Αυτός δεν θα μπορούσε ποτέ να κρύβονται, λόγω του εκτενή χειρουργική επέμβαση, που φαίνεται πολύ μεμονωμένα. Αν γνωρίζετε τι εννοώ.

  Αν νομίζετε ότι έχει γίνει για το σκοπό αυτό, και θέλει να κάνει επιστροφή, θα ήταν το πιο αηδιαστικός πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κανείς.

  Δεν θα το κάνουμε για να τους οπαδούς του.

  Ώρα να σε ανθρώπους, μετέβη για την κάλυψη Elvis.

  Τι;; Ελβις δεν είναι νεκρός, είτε?

 27. JC Λέει:
  π.μ.

  Jonn,

  Ήταν φαλακρός βρίσκεται κάτω από την περούκα που φορούσε. Γι 'αυτό το λόγο είχε μακριά μαλλιά στην τελευταία φωτογραφία στο ασθενοφόρο.

 28. Φανταχτερός Λέει:
  π.μ.

  Ω παρακαλώ! Είναι κοροϊδία και μένα;!
  Ποια είναι η μέχρι δείτε;!
  Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε! Δεν έχει ακόμη μισό δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πολύ να τον άφησε φαλκιδεύεται δική νεκρός!

  Αν το έκανε:
  Γιατί σε αυτό το ελικόπτερο; Γιατί να μην μια κούκλα ή ένα διπλό όπως και σε άλλες ιστορίες;

  Λάβετε πραγματικούς ανθρώπους!

 29. Annette Λέει:
  π.μ.

  Michael δεν θα είναι σε σώμα σακούλα και αν ήταν νεκρός ή δεν καλύπτεται κατά τη διάρκεια της κανονικής να έχουμε ένα πτώμα συνεδρίαση όρθια σίγουρα

 30. Tatyana Λέει:

  Θα ήθελα σοβαρά αυτό ήταν μια κοροϊδία ... ακόμη και αν faking σας είναι λάθος για το θάνατο τόσων πολλών διαφορετικών επιπέδων. Αλλά ρε παιδιά, που πραγματικά φύγει.

 31. Madason Λέει:

  τη μία φάρσα
  και σίγουρα δεν είναι νεκρός.
  thats όλα im πει.

 32. kanindo Λέει:

  Ακόμα πιο περίπλοκη για τους ήχους μου beliefing. Για παράδειγμα, ένα μέρος της θεωρίας υποθέτει ότι Jacko του πατέρα δεν μπορεί ήχου λύπη το θάνατο του γιου του, καθώς γνωρίζει ότι κρυφά Μάικλ είναι ακόμη ζωντανό κάπου. Πρόστιμο. Τότε, πώς θα απαντήσει στις Jackson οικογένειας είναι ύποπτες περιβάλλει το θάνατο του Μιχαήλ; Ή μήπως ο πατέρας του δεν παίζει σε αυτό το μέρος;

 33. brizom Λέει:

  γιατί dont εσείς όλοι αποδέχονται MJ είναι νεκρό, κάνει peolpe πεθαίνουν, τη διάρκεια ζωής του. με το ποσό των ναρκωτικών συχνά plumled σε σώμα είναι σε ημερήσια βάση ήταν μόνο θέμα χρόνου. Όσο για την φάρσα, αυτό είναι κοινό για τις περισσότερες bigtime αστέρια μόλις μία έχει κηρυχθεί νεκρός κάποιος φωνάξει φάρσα και στη συνέχεια περνά ακατάλληλο χρόνο με, κοίτα αυτό το εξετάσουμε αυτό, να εξηγηθεί αυτό κλπ για να αναφέρουμε μερικά Elvis, JFK ακόμη Opera Winfrey και είναι ακόμα ζωντανός! Ας απολαύσει τη μουσική του και να αφήσει την κληρονομιά που δεν ζει με την hoaz. King Brizo

 34. bghoppy Λέει:

  Τι γίνεται με τη φωτογραφία του σε αυτόν το ασθενοφόρο; Έχει μια φλέβα βρεθώ σε μέτωπο του (πράγμα που η Τζούλια Ρόμπερτς) είναι ότι ιατρικώς το δυνατόν με πρόσφατα εκλιπόντος σώμα; Και πώς, ακόμη και μια φωτογραφία έτσι; Γιατί κανείς δεν ζητήσει την πραγματική ταυτότητα του καλούντος σε 911; Και όταν λέει ο χειριστής του να Jackson για το λόγο του, μόνο λέει ΟΚ, και γρήγορα τις αλλαγές του θέματος. Σε περίπτωση που δεν έχει ανάγκη για να βοηθήσει την doc εδώ; Δεν ακούει το έγγραφο να άρει grunting ζωή ενός σώματος πάνω στο δάπεδο. 120 λίρες ζωή του σώματος δεν είναι αστείο για οποιονδήποτε, δεν με νοιάζει πόσο μεγάλη είναι η μη του σκάφους επικυρωμένο καρδιολόγο είναι. Είναι δεν προσφέρει μέχρι ιατρικές πληροφορίες για το παραϊατρικού. Και κανείς δεν φαίνεται σε μια βιασύνη ή πανικό, ώστε να προκύψουν οι βασιλιάς πεθαίνει για να βοηθήσει και να πάρετε αυτό το όχημα έξω από το δρόμο, για να μην αναφέρω το σκατένιο οδήγησης, χρειάστηκε περισσότερο από ένα λεπτό για να πάρετε πίσω. Τα συρόμενα το έγγραφο του αυτοκινήτου, πώς έφυγε; Για το νοσοκομείο, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του; Για να είναι με την οικογένεια. Η ίδια οικογένεια που δεν γνωρίζει αυτό το γιατρό; Τίποτα δεν προσθέτει, και ακόμη και η Sheryl Crow είπε φωναχτά στην τηλεόραση, αυτό που οι περισσότεροι από μας σκέψη, πιστεύω ότι ήταν να μιλήσετε με τον Larry King όταν το πρώτο πράγμα που λέει είναι, ξέρεις, όταν άκουσα για πρώτη φορά σκέφτηκα και ελπίζουμε αυτό ήταν μόλις ένα κόλπο, για να ξεφύγουμε από τα τεράστια χρέη, αλλά τώρα που η ίδια είχε αντιλαμβάνεται ότι έχει πεθάνει. Plus, αν υπάρχει ένας ιατροδικαστών γραφείο στον κόσμο να συνεργαστεί με το σε ένα κόλπο σαν αυτό, θα είναι αυτός που έχει το δικό της TV show, Αποστολή Road. Και πώς θα κάνουμε έρευνα θάνατος σκηνή για πάνω από μια πιθανή δόση ναρκωτικών, και δεν pickup κάθε Advil, φυτικό συμπλήρωμα, ταινία-ενίσχυση, ανεξάρτητα, κάτι ελαφρώς ιατρική που θα έπρεπε να έχουν τεθεί σε στοιχεία αμέσως; Το απίστευτο είναι ότι θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω για δύο τσάντες αξίας των αποδεικτικών στοιχείων, μετά τη μετακίνηση φορτηγών και τι δεν είναι; Κι αν αυτό ήταν ένα φόνο; Ανικανότητα των παράλογων αναλογίες. Θα μπορούσε να είναι ότι πραγματικά LA συγγνώμη;

 35. YuRiSiO Λέει:

  Δεν αρνούμαι ότι πραγματικά ή δεν πεθαίνουν, αλλά αν δεν πέθαναν MJ Νομίζω ότι το ένα και μόνο θα γνωρίζουν ακριβώς it.she 's Lisa Marie Presley elvis'daughter γιατί είναι εκείνος γνωρίζει σαφώς για πραγματικά πεθάνει ο πατέρας του το 1977 ή σε άλλο χρόνο.

 36. bghoppy Λέει:

  Και για Rickster, Μεγάλη ερώτηση! Herweb site λέει η ίδια και το πλήρωμα είναι σε 2 εβδομάδες 8 εκατομμύρια δολάρια κρουαζιέρας στην Κωνσταντινούπολη, και για την ιστοσελίδα της, δεν έχει κανένα σχόλιο, σχετικά με τους ανθρώπους εκεί, γιατί να μην ζητάμε, και ΔΕΝ θα έχετε αποτελέσματα αν αναζήτηση micheals όνομα, μπορείτε να καν βρείτε τις συνεντεύξεις του 93. Αλλά το κάνετε ανακοίνωση έχει τους ίδιους φίλους που κάνει. Janet, Lisa Marie, Quincy

 37. Hatenessx Λέει:
  π.μ.

  Ι δεν θα μπορούσε ποτέ να δείτε Michael αστειευόμενος θανάτου για να ξεφύγουν από τα χρέη του. Τα παιδιά μπορεί να μην είναι βιολογικώς του, αλλά αγαπούσε τους περισσότερο από την ίδια τη ζωή. Ο θεός αγαπούσε όλους για λόγους. Οχι, αν ήταν μια φάρσα, τότε θα επιστρέψει.
  Υπάρχουν πολλά ερωτήματα, μερικά είναι ύποπτες και πρέπει να απαντηθούν για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα.
  Ωστόσο, o2 εισιτηρίων είναι να αποδοθούν, σε σχέδια του κηδεία Neverland σταδιακά προχωρούν και μια προβολή του σώματος έχει προγραμματιστεί.
  Βέβαια, θα μπορούσατε να έχετε ένα κέρινο ομοίωμα που είναι το αρμόδιο όργανο, αλλά αυτό είναι πέρα από άρρωστος, και αυτός δεν θα μπορούσε ποτέ να φτάσει τόσο μακριά.

  I love Michael Jackson, και θα ήθελα πολύ περισσότερο από οτιδήποτε και αν ήταν ζωντανός. Όμως, μερικές φορές έχετε να ρωτήσω πόσο μακριά θα πας.
  Αν και με όρους της οικογένειας της αντίδρασης, που θα μπορούσε εύκολα να είναι σε αυτή.

 38. vicky86 Λέει:
  π.μ.

  Hi all!

  Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι ήταν νεκρός MJ μου καταστράφηκε, αλλά ένα κομμάτι μου έθεσε το ερώτημα εάν ήταν Hoax! Νομίζω όμως ότι όλα τα πήγε πολύ μακριά τώρα, την έχουν πάρα πολύ καιρό το ένα πράγμα Ανέκαθεν πίστευα ότι είναι οπαδοί του MJ αγαπούσε και εγώ dont πραγματικά πιστεύω ότι θα θέσει το ανεμιστήρες (ή της οικογένειάς του), με τόσο μαράζι!

  Όσον αφορά το σύνολο για το φορείο κινείται τίποτα, είναι προφανές για μένα ότι κάποιος έχει μετακινηθεί λίγο το φορείο γύρο και γι 'αυτό το αποτέλεσμα δίνει HES κινείται!

  Μακάρι να ήταν ένα Hoax, όπως μου αρέσει τόσο πολύ Μιχαήλ. Εγώ συμφωνώ με τα περισσότερα από εσάς, όμως, ότι με τις συνθήκες του θανάτου του είναι κάπως ύποπτες αλλά είναι ακόμη νωρίς για κάποιες ημέρες και τις λαϊκές μέρος είναι μόνο εικασίες.

 39. Jesse Λέει:
  π.μ.

  Όταν αυτό το θάνατο ανακοινώθηκε ήμουν κάπως errmmm. Το επόμενο πρωί, όταν άρχισα να τον Τύπο analise τι είχε να πει και η πραγματική απάντηση της οικογένειάς του και των συνεργατών και το γεγονός ότι τα πάντα θα WAY πολύ γρήγορα και τα χρήματα ήταν στο pooring! Μυρίζομαι RAT HUGE! Το ίδιο τεράστιο επίμυ I smelled όταν Brandon Lee πέθανε! Ποια μου είχε εξετάσει Bruce Lee και άλλα δύο παγκόσμια διασημότητα θανάτους errrrrmmmmmmm ... ... ..

 40. sobaytransplant Λέει:

  Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά νεκρός ή μη (κάπως ελπίδα δεν) μπορώ να δω agruments στις δύο πλευρές του τείχους, όμως. Θα μπορούσε να είναι αρκετή για να αναρρωτική πέθαναν ξαφνικά αυτόν τον τρόπο ... τότε και πάλι, η ζωή του ήταν σε τόσο κόπο που θα μπορούσε να έχει αυτό φαινόταν σαν την μόνη διέξοδος. (Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επανέλθουμε και να του τα παιδιά ... που είναι και ο λόγος του θα ήταν τόσο adament ότι η μητέρα τους αποκτήσετε.) Οφείλω να ομολογήσω ότι faking το θάνατό του ήταν η πρώτη μου σκέψη, πάρα πολύ. Θέλω να πω, ότι την τράβηξε μερικές πολύ μεγάλες φιγούρες πριν και αν κάποιος είχε τα μέσα να το κάνουν ... ποιος ξέρει; Ίσως θα μάθουμε εν ευθέτω χρόνω. Αυτό που σίγουρα θα είναι το μεγαλύτερο deal στην ιστορία της μουσικής και αν ήρθε πίσω με κάποια επιστροφή-από-το-νεκρό περιοδεία ή κάτι τέτοιο. Αυτό ακούγεται σαν αυτόν. Θα ήθελα όμως να επισημάνω ότι ήταν ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα υπάρξει προβολή Ποτέ στο παρελθόν ως προγραμματιστεί - και θα υπάρχουν και δεν κηδεία ή ταφή εκεί. Λοιπόν, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό που κάνει για να ενισχύσει τη θεωρία φάρσα. (;) Τώρα δεν πρόκειται να αφήσει κάποιος τον δει από κοντά για τους εαυτούς τους; Είναι το πτώμα και την προστασία της οικογένειας από την throngs των οπαδών ... ή είναι κάτι που κρύβονται; Και για το ... θα σας είναι να μας λέει ότι ένα MEGA superstar Michael Jackson όπως θα έκανε το 2002 ... και αυτό ακριβώς φαίνεται μυστηριωδώς από ορισμένες δικηγορικές αρχεία μετά MJ έχει πιθανώς πέθανε;;; Γεια σου, Madason ... τι ακριβώς θες να πεις ότι είναι μια φάρσα και ότι όλα θα έχετε την ευκαιρία να πω; Έχετε εντός πληροφορίες;

 41. sobaytransplant Λέει:

  Και κάτι ακόμα ... αν είναι ακόμα ζωντανός και κάνει ένα είδος θριαμβευτική επιστροφή, που θα καταλήγουν να είναι ένοχοι για όλα τα είδη της απάτης επιβαρύνσεις ή κάτι; Μπορεί κάποιος που όντως το κάνει αυτό και δεν είναι σοβαρό (νομικά) προβλήματα για αυτό;

 42. bghoppy Λέει:
  μ.μ.

  Όταν προσπάθησα αναζητώντας την spokeman Δρ Tohme Tohme (Δρ. Toh (URT) μου;) επίκλιση βρείτε οτιδήποτε αλλά περισσότερο μυστήριο. το ακόλουθο κείμενο είναι από 12/23/08 άρθρο για την υγεία των mj (Reuter της): Η ανακοίνωση, που δόθηκε στη Jackson της "επίσημης γλώσσας και εκπρόσωπος, ο Δρ Tohme Tohme" και εκδίδεται από το Λος Άντζελες επιχείρησης SCOOP Μάρκετινγκ, παραθέτει μια συνέντευξη με τον συγγραφέα Ian Halperin σε βρετανική εφημερίδα την Κυριακή με τον οποίο Express Halperin είπε Jackson έπασχε από Alpha 1-antitrypsin ανεπάρκεια.
  Ο ενδοκρινολόγος με ειδικότητα στην οστεοπόρωση είναι ο εκπρόσωπος τύπου και δηλώσεις σχετικά με θέματα υγείας σας και φήμες γύρω από αυτό, μέσα από μια εταιρεία με την επωνυμία SCOOP Μάρκετινγκ;
  Και γιατί πιστεύω Geraldo "υπάρχουν μόνο 4 δυνατότητες να εξηγήσει Michaels θανάτου", και το πιο sensaltionalist, θεωρία συνομωσίας όφελος-of-the-proponant αμφιβολία, και δεν μπορεί να υποβάλει μια 5η δυνατότητα φαλκιδεύεται θάνατο; Αλήθεια;
  Και η Oprah σιωπή λέει πολλά, τόσο περισσότερο το σκέφτομαι.

 43. monij Λέει:
  μ.μ.

  Αν δείτε πιο κοντά μπορείτε να δείτε μια σκιά στην πίσω πλευρά και μία συρόμενη κάτω από το σώμα, και συνεπώς υπήρχε κάποιος κινείται το σώμα. Όπως και για Μάικλ είναι ζωντανός, είναι ευσεβείς πόθοι μου. Είμαι ακόμα σε αναμονή για ένα θαύμα να συμβεί. Τι λέτε για τις πιο πρόσφατες εικασίες ότι η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Δέσιμο από τα ίδια άτομα της οικογένειας MJ ήθελε απαντήσεις σχετικά με το θάνατο του γιου τους. Και τα εισιτήρια που πωλούνται; Έτσι, πολλά ερωτήματα μένουν unansered, μας αφήνει, εμάς τους οπαδούς, να απαντήσει σε αυτούς που θέλουμε, τη δημιουργία περισσότερων και πιο αναταραχή, και που προκαλεί όλο και περισσότερο μυστήριο για τον τύπο. Πω πω, ελπίζω απλά από τα βάθη της καρδιάς μου, ότι θα επανέλθει MJ από τους νεκρούς για την 7η Ιουλίου για την εκτέλεση του Infront οπαδούς Δέσιμο στο κέντρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα υπάρχει, που βλέπουν την Παρασκευή ως εικασίες νωρίτερα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει φορέας για να δείτε. Ευχάριστη έκπληξη για το πένθος ανεμιστήρες, και ίσως και μόνο ένα μικρό πρόστιμο για MJ ενοχλητικό για την ειρήνη. My ευχολόγια!!

 44. bghoppy Λέει:

  topix.com από τις 27 Δεκεμβρίου, 2008
  Editorial: Δρ Tohme και της Παγκόσμιας Τουριστικά Αυτό δεν θα είναι ποτέ
  Έχετε συνειδητοποιήσει αν προσθέσετε ένα "UC" να Wacko του Δρ το όνομα, το όνομά του Δρ Touchme Touchme;
  Στην πραγματικότητα, "Toh" είναι Ma'ya για "όρθια". (Εντάξει, πόσοι από εσάς μόνο screamed; Και δεν είμαι μιλάμε girly / Wacko κραυγές, εννοώ πραγματικά δυνατά, μακριά, φρίκη ξεφωνίζει;)

  Είναι δυνατόν κάποιος που δεν είναι ένα τράβηγμα-επεξεργασία-και πολύ καλά αηδιαστικός αστείο για τους οπαδούς του; Ω, καλά, δεν είναι σαν να μην λαρυγγίζω μέχρι επάνω με τη ζάχαρη και το ψέμα για να υπερασπιστεί τον θάνατο. Πάντα κάνουμε. Μετά από όλα αυτά εξακολουθούν να πιστεύουν Wacko θα άλμα από την αναπηρική πολυθρόνα και να βρουν υποστηρικτές και τους ασφαλιστές και πηγαίνετε σε ένα ανεμοστρόβιλος περιοδεία σε όλο τον κόσμο το 2009 - την οποία θέλω να επισημάνω είναι μόνο λίγες μέρες μακριά, χωρίς καν μια υπόδειξη ενός φορεσιά που σκιαγράφησε σε ένα επίθεμα εφημερίδων.
  Μην ανησυχείτε, για όσους θέλουν να μου πει πόσο τρελή Σκέφτομαι σαν αυτό, δεν είμαι σίγουρος ότι έχετε άδικο, και σίγουρα δεν αισθάνομαι καλά το πιο προσπαθώ να τυλίγουμε το κεφάλι μου γύρω από ένα θέμα πιστεύω ότι θα όλα συγκινημένος από την αίσθηση. Όλες οι ανακρίβειες, ερωτήσεις, contadictions, λείπουν relavant πληροφορίες κάνουν τα πάντα μου ερώτηση. Αυτή είναι η ίδια ελεύθερου τύπου που υποτίθεται ότι θα μας σώσει από τα δεινά που άγνωστος μπορεί να σταματήσει σε μια δημοκρατία είναι κομμάτια, όταν κανείς δεν εκθέσεων την αλήθεια;

 45. sobaytransplant Λέει:
  μ.μ.

  Με την ευκαιρία, ο φίλος μου (που είναι ένα πρόσωπο με το ιατρικό ιστορικό μεταφέρουν πτώματα) βλέπαμε αυτό το βίντεο. Είπε ότι ενώ είναι freaky, είναι μία ψευδαίσθηση opitcal και δεν ξαγρυπνώ. Είπε i προσβλέπει σε εκείνη σαν συνοδός ενός (ή δύο συνοδών) μέσα στο ελικόπτερο είναι maneuvering το σώμα να είναι σε θέση να βγείτε από το ελικόπτερο πιο εύκολα όταν θα γης.

 46. dave859 Λέει:
  π.μ.

  διαβάστε αυτό το http://uk.news.yahoo.com/21/20090702/ten-jermaine-jackson-i-wish-it-was-me-5f8abb3.html

  "Ήθελα να δω Μιχαήλ, και ήθελα να δω τον αδελφό μου, και τον βλέπω εκεί ζωή και ανάσα ήταν πολύ συναισθηματικό για μένα, αλλά εγώ που είχα μαζί, διότι γνωρίζω ότι το πολύ ζωντανό», είπε.

 47. Happytomato Λέει:
  π.μ.

  Γειά,
  Σας ευχαριστώ πολύ για την ιστοσελίδα σας. Θα ακολουθήσει ο υποψήφιος. Ήμουν σοκαρισμένος όταν διάβασα την είδηση.
  από ό, τι ήθελα να μάθω περισσότερα για τον Μάικλ Τζάκσον. (Δεν ήμουν πραγματικός οπαδός, αλλά πολύ περίεργος για αυτό το περίεργο άνθρωπο).

  Λοιπόν έχω παρατηρήσει κάτι σε σχέση με τις συνεντεύξεις που βρέθηκαν στο Διαδίκτυο

  Κάποια κλειστά φίλο MJ πω ότι ήταν σε καλή κατάσταση κατά τη διάρκεια της preseahal, προσθέστε και άλλα που δεν έχουν ποτέ δει τον λήψη ναρκωτικών.
  Επιπλέον για να παίξει πολλές εκδρομές, MJ έχει πάρα πολύ να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε η ιατρική ασφάλιση έχει σίγουρα συμφώνησαν ότι ήταν εντάξει για την περιήγηση (ανάλογα με τη μία που λέει ότι είναι τα ναρκωτικά), φαίνεται να είναι μια πολύ μεγάλη χρόνος.

 48. Ali Λέει:
  π.μ.

  είναι ζωντανός ... Πιστεύω ειλικρινά ότι

 49. wishful09 Λέει:
  π.μ.

  καλά, όλοι θα γνωρίζουν την αλήθεια σύντομα, δεδομένου ότι Debbie Rowe επιδιώκει τώρα την επιμέλεια. Δεν υπάρχει τρόπος Michael θα καθίσω πίσω και να αφήσουμε το λάβετε custdoy των παιδιών του. Αν δεν, γνωρίζει δεν υπάρχει τρόπος δικαστής θα της δώσει την επιμέλεια. Miss σας Μιχαήλ.

 50. nycscenie Λέει:

  Για όλους εκείνους που ήταν αγενής ή εκείνους που σχεδιάζουν να φανώ αγενής καλούσας πιστών του τρελή φάρσα, ή λέει "μια ζωή" είναι αυτοί που την προφανή ανάγκη για τη ζωή. Αν DONT πιστεύω ότι ήταν μια φάρσα ή didn't περίθαλψη, τότε τα απόβλητα και το χρόνο σας και να διαβάσετε και να σχολιάσουν το παρόν. Αν και άφησε κανένα σχόλιο τύπου, προφανώς κάποιο μέρος του u (συμπεριλαμβανομένου και εμού) πιστεύει σε αυτή ή έχει αρχίσει να πιστεύουν σε αυτό.

 51. Happytomato Λέει:
  μ.μ.

  Διάβασα ένα σχόλιο σε μια ιστοσελίδα αναφέρει ότι:
  "Ο αύξων αριθμός για το ελικόπτερο που άφησε Neverland με τον Michael Jackson σε αυτό, καθώς και τον αύξοντα αριθμό του ελικοπτέρου που έφτασε στο νοσοκομείο με ένα πτώμα μέσα σε αυτό, δεν ταιριάζουν μεταξύ τους."
  Είναι αλήθεια;

 52. admin Λέει:
  μ.μ.

  Έχουμε αναλύσει τα πλάνα και των δύο το ελικόπτερο που εξήλθαν από το UCLA Νοσοκομείο (δεν Neverland) και αυτή που έφτασε στο LA County νεκροτομείο και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και τα δύο είναι το ίδιο LA County Sherriff ελικόπτερο διάσωσης 5 με τον αύξοντα αριθμό N9500G. Αυτό αύξων αριθμός είναι παρών και στις δύο πλευρές του πλοίου σχετικά με το μέτωπο ακριβώς κάτω από το πιλοτήριο. Έτσι, αυτή η φήμη δεν είναι αλήθεια.

  MJHD Admin.

 53. OriginalDavid Λέει:
  π.μ.

  ok, για το σύνολο των ατόμων που δηλώνουν τις σκιές, ή γωνία προοπτικής ... έχετε παρατηρήσει ότι περισσότερο από το τραπέζι / φορείο γίνεται ορατή ως το όργανο αυξάνεται; Κοιτάξτε αυτό ... Θα περιμένω ....

  ok, το βλέπω; πώς μπορεί να το κάνει αυτό σκιές, ή η γωνία της κάμερας κάνει ώμο διαφάνεια;

  faking είναι αυτό.

 54. OriginalDavid Λέει:
  π.μ.

  Επίσης, μόνο το CNN ανακοίνωσε ότι η τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του μπορεί να προκαλέσει ιατρικά κώμα. ναι, ναι, υπάρχει αυτό.

  θα αναβιώσει τον James Bond στυλ όπως αυτές που απογειώνονται, και μόλις το Σάββατο μέχρι λίγο πολύ νωρίς.

 55. Andrea Λέει:
  π.μ.

  Και εγώ, συμφωνώ με το γεγονός ότι η "τελευταία πλάνα" από αυτόν που εκτελεί καταγράφεται στο High Def, mult-track, κλπ, είναι πολύ βολικό τρόπο.

  Επίσης, πρέπει να συμφωνήσω με όλους σχεδόν ό, τι άλλο είπε - την πρόσκληση 911, η διαφορά 30 λεπτών από τη στιγμή που βρέθηκαν Δρ Murray MJ "πεθαίνει" και από τη στιγμή που αποφάσισε να έχει το "staffer« κλήση 911. Joe Jackson ακόμα δεν έχουν πληγεί από θλίψη - και αν ναι, τι ο ίδιος και ο γιος του ποτέ δεν έχεις μαζί; Θα ήταν ακόμη το γιο του, που προτίθεστε αναμένουν από αυτόν να δείξει λίγο πιο πένθος από αυτό του οποίου έχει αποδειχθεί σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, καθώς και τα βραβεία BET. Πιστεύω, επίσης, ο άνθρωπος στην φωτογραφία ασθενοφόρο θα μπορούσε να είναι πολύ πιθανό να μην MJ. Τα αυτιά είναι εντελώς διαφορετικά. Έχει κανείς άλλος παρατηρήσει ότι ακόμα; MJ αυτιά του ποτέ δεν τα κατσαρά αντίδια, όπως εκείνη που είναι ορατά στην φωτογραφία είναι σαφώς. Και ναι, είναι πολύ πιθανό ότι η αναπνοή σωλήνες στην μύτη του που είναι γύρω από το κεφάλι του θα μπορούσε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του αυτιά τα κατσαρά αντίδια, αλλά κάποιος άλλος έκανε την ανακοίνωση ότι οι φαβορίτες είναι σημαντικά μεγαλύτερη από εκείνη του 'τελευταία πρόβα "φωτογραφίες που έχουν κυκλοφόρησαν; Επίσης, την χρωστική ουσία είναι εντελώς off. Πάρα πολλά από μια κίτρινη απόχρωση-ish.

  Και, για να ολοκληρώσω μου κερδοσκοπία - Παρακολούθησα τη συνέντευξη χθες το βράδυ με τον Ματ Lauer και Jermaine Jackson για Dateline NBC, ενώ υπήρχαν και κάποιες υποδείξεις που δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος που αλιεύονται σε αυτόν, αλλά όπως λέει "Το ήξερα ότι ήταν ακόμη πολύ ζωντανός », αλλά τότε αμέσως σταματά και λέει« το πνεύμα του, εννοώ 'Fishy Fishy ?!?!!? Και τότε θα αναφέρει επίσης «είμαι της γνώμης του, επειδή γνωρίζω ότι είναι κάπου εδώ, ακόμα». COME ON!; Είναι προφανές ότι δεν?! Ναι θα μπορούσε να σημαίνει «πνευματικά» και δεν είναι φυσικά, αλλά πάντα γύρω από τον θάνατο του είναι μόνο πάρα πολύ περίεργη. Jermaine επίσης ανέφερε ότι ο ίδιος και η MJ είχε συνομιλίες της με Jackson 5 επανένωση και ότι θα ασκήσει στο Λονδίνο. Και πώς convenient, ότι τώρα είναι που λένε ότι η οικογένεια είναι πράγματι Jackson θα Λονδίνο για να κάνει μια εκπομπή. Hmmm ... πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέμαι, δεν είναι; Για σκεφτείτε το. Jermaine ανέφερε επίσης ότι τα παιδιά της MJ ας δει την πτώμα. ΟΧΙ γιατρός επιτρέπεται να αφήσουν το παιδί τους βλέπε μητρικής πτώμα. Η πλέον μπορούν να κάνουν είναι μόνο να πω "Μπαμπά έχει πάει μακριά» ή «Είναι προχώρησε σε μια καλύτερη χώρα» ή κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Ποιος έχει ακούσει ποτέ του να είναι καλύτερη "ψυχολογικά" για τα παιδιά να δουν τον πατέρα τους το νεκρό σώμα;! Θέλω να πω, δεν νομίζετε ότι τους βλέπουμε το σώμα θα traumatize περισσότερο ψυχολογικά στη συνέχεια, δεν μπορώ να δω το σώμα; Έχω την αίσθηση ναι, ίσως τα παιδιά DID get μπαμπάς τους για να δείτε μετά την "πέθανε", αλλά μόνο έτσι θα μπορούσε να τον δει και να συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν νεκρός και να πω αντίο για τώρα, αλλά ο μπαμπάς θα τα δείτε σύντομα! Σκεφτείτε το!

  Επίσης, μου μόνο δύο λεπτά - αλλά πιστεύω MJ αν είναι στην πραγματικότητα ακόμη ζωντανό, φαλκιδεύεται και τον θάνατο του, δεν θα ήμουν θυμωμένος δεν αναστατωμένος - στην πραγματικότητα, καλό για αυτόν! Θα ήθελα να του δώσω props και τον χειροκροτούν. Αυτός ήταν και πάντα θα είναι ο άντρας. Έχω την αίσθηση του "επιστροφή" περιοδεία έχει πολύ περισσότερο νόημα στην "επιστροφή" από ό, τι όλοι πίστευαν!

  Μια τελευταία και τελική σκέψη για όλα αυτά - την "ανακοίνωση" στο Λονδίνο τον περασμένο Μάρτιο για τις 02 συναυλίες .... Που σαφώς δέν HIM! Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω. Είναι προφανές, ο mannerisms, μιλάμε, τα πόδια, οι κινήσεις, τα χέρια του LARGE, το χαμόγελο ήταν διαφορετικές, τα δόντια είχε κενά, και οι οποίοι δεν μπορούσαν να παρατηρήσετε τον τόνο της φωνής;! PFT, IMPOSTER! Εγώ θα σου πω!

  Είμαι σαφώς που παραπέμπουν σε οτιδήποτε άλλο που δεν φαίνεται να προβούμε σε εικασίες ότι θα μπορούσε να είχε hoaxed το θάνατό του, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά εγώ νόμιζα ότι είχε μόνο ας γνωρίζουν όλοι να δούμε πέρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και να εξετάσουμε προσεκτικά το προφανές, και τα γεγονότα. Ωστόσο, αν φαλκιδεύεται το θάνατό του και επιστρέφει, ούτε φαλκιδεύεται το θάνατό του και θέλει να παραμείνει στην απόκρυψη - Ελπίζω να γίνεται η ειρήνη είναι ποτέ τόσο για longed.

 56. Happytomato Λέει:

  Έχω βρει μια άλλη είδηση. Είναι καλύτερο να ελέγξει
  265. Michael Jackson δολοφονήθηκε. Βασικά στοιχεία στην Πρόσκληση 911. Ακούστε προσεκτικά.

  HERE'S πραγματικές ενδείξεις για φάουλ PLAY

  Michael Jackson δολοφονήθηκε. Η Πρόσκληση 911 αποδεικνύει it.The πρόσωπο που έκανε την πρόσκληση 911 είπε Michael σώμα ήταν στο κρεβάτι και ο γιατρός που εκτελούσε CPR για το κρεβάτι. Πέρα από το γεγονός ότι ο ιατρός δεν γνωρίζουν πού CPR χορηγείται, για τον λόγο, δεν ήταν ποτέ CPR χορηγείται στο πάτωμα.

  Ακούστε σε 57 δευτερόλεπτα στο 911 Call
  Youtube: Michael Jackson 911 Κλήσεις
  [www.youtube.com]

  911 αποστολέας: "Είναι στο πάτωμα; Πού είναι κατά τη στιγμή; "
  Καλούντος στην Κεντρική Σελίδα: "Είναι στο κρεβάτι ... κύριε βρίσκεται στο κρεβάτι."
  911 αποστολέας: "Πάρτε τον στο πάτωμα"
  Καλούντος στην Κεντρική Σελίδα: "Ok"

  STOP RIGHT HERE! Ο καλών είπε: "Εντάξει;" σαν να ήταν εκείνη που CPR όταν ήταν ο γιατρός. Ο καλών δεν ανέθεσε στο γιατρό για να Μάικλ με το δάπεδο. Δεν ακούγεται τίποτε για να προτείνω ένα σώμα μεταφέρθηκε. Δεν είναι ακόμη πρόσκληση Μιχαήλ από το όνομά του, δεν "Michael", "MJ", "Mike." Μήπως δεν νομίζετε ότι θα πω κάτι σαν αυτό "Get Michael στο πάτωμα;"

  Καταχωρήθηκε στις 4:43 μμ στις 4 Ιουλ 2009 από MJJMurdered
  http://www.tmz.com/2009/07/05/michael-jackson-doctors-propofol-drugs-billing/18 # σχόλια

 57. MyBelovedMJ Λέει:

  I love Michael με όλη μου την καρδιά και την ψυχή, και όσο θα ήθελα για το γλυκό άγγελο για να είναι ζωντανά, I don `t, πιστεύω ότι είναι. Γιατί να πάμε Michael μέχρι τώρα; Αυτός δεν θα μπορούσε ποτέ να αφήσει τα παιδιά του γνωρίζω ότι για ένα γεγονός, που τους αγαπούσε περισσότερο από την ίδια τη ζωή. Σχετικά με την οικογένεια της dooing συναυλίες, αλλά και ότι φαίνεται λίγο παράξενο, αλλά νομίζω ότι το κάνουν για να τιμήσει Μιχαήλ, μαζί με τον κόσμο. Βλέπετε Jermaine, στην κραυγή interwiev πραγματικά, με δάκρυα, πιστεύετε πραγματικά ότι φαλκιδεύεται αυτό; I don `t, και τι γίνεται με Janet στο BET, ήταν τόσο αναστατωμένος. Πάντα αγαπούσε Μάικλ, δεν προορίζεται για τη μουσική του, αλλά για το ποιος ήταν, και γι 'i don `t πιστεύουν ότι θα βλάψουν την εκείνος την αγάπη, από fakeing δική του θανάτου. Αυτό δεν έχει νόημα για μένα. Allthough, είστε makeing ορισμένες πολύ καλές, σημεία. Ακόμη και αν ήταν ζωντανός Michael, I don `t πιστεύω ότι θα μάθουμε ποτέ. Μπορεί να `t πάμε πουθενά χωρίς consieling το πρόσωπό του, ο λόγος για τον οποίο θα λάβει το κίνδυνο εμφάνισης" caugt "και να είναι στα ύψη για τον κόσμο για αυτό. Hmmm, dosen `t νόημα για μένα. Θα ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτό τον κόσμο, για να Λάβετε Michel πίσω, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν μπορείτε να "επανέλθει rom Νεκρών" unfortiently . Ελπίζω μόνο ότι μου γλυκιά αγγέλων, έχει πάρει τελικά την ειρήνη που έχει άξιζε. Αναπαύσου εν ειρήνη αγάπη μου. Θα ζει πάντα στην καρδιά μου. RIP αγαπημένο μου. Είστε πολύ χαμένη, και αγαπούσε.

 58. Yes555 Λέει:
  μ.μ.

  Jacko το φέρετρο θα είναι στο κέντρο των 11.000 θέσεων γήπεδο. Αφιερώματα θα διαβάσω από το τραγούδι θρύλος Diana Ross και Jacko της Jermain αδελφοί και αδελφές, Τίτο, Janet και La Toya.

  http://www.people.co.uk/news/tm_headline=david-guest-banned-from-jacko-s-memorial-service&method=full&objectid=21495577&siteid=93463-name_page.html

 59. bghoppy Λέει:

  Αν τα παιδιά του Michael αγαπούσε τόσο πολύ, γιατί αυτός θα επιτρέψει τον εαυτό του να υποκύψει σε ένα τέτοιο τραγικό τέλος, παρά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν πει κάτι για αυτόν; Νομίζω ότι BS να κατηγορήσουμε τους γιατρούς και τους αντιπροσώπους για το σύνολο του προβλήματος των ναρκωτικών. Το πρόβλημα είναι από μόνη της ζήτησης, δεν εφοδιασμού. If you do not possess the preservation instinct within yourself to find the help needed to stop before you die, that is no one else's fault, and a weakness of your own. He kept these children from having a mother, then dies of drugs, then wills them to Katherine, who at 79 and the stress of this death and her shit marriage to the devil, could die at any minute?
  We have no proof of and I want to see a body before I believe he's gone. And if he is, it's the saddest thing I have ever seen.
  I also think the treatment of Debbie Rowe is the big shame in all this mess. I feel so sorry for her. There is no move she can make without people tearing at her SOUL. So wrong.
  And why cut her out of the will, but let Joe go unmentioned. Since his parents are still married ( I know not living together, but I guarantee she doesn't divorce for religious reasons only) when he bequeths something to her, it is also his by law, no? That makes no sense, not that one single thing about this makes one lick.
  My theory now is that he has been messing with drugs, but more like hormones and different prescriptions that would help him alter his voice and skin, ect, but at this late age it is now medically imperative to stop these actions, and so the “natural” MJ that results would be exteremly shocking (he had 20 years to get to look like this). I think with the help of Deepak and Rabbi Schmuley he has re-evaluated his whole life and has made personal changes for the better spiritually and medically. So what bigger way to totally reinvent yourself to the world that come back to life, at your own f'n funeral.
  I agree with Adrea, when she says she understands why he would do it, and would encorage almost, if that's what was best for him. I'm only going to be pissed about how hard it has been on me emotionally. I am questioning my mental sanity on an hourly basis, but then if I feel i can't be wrong, I go insane watching these people on TV not question anything, the way his family reacts. If he is not dead, the Jackson Family (and all their friends) are without a doubt the largest group of related psycopaths in the world and should be studied by scientists.
  As for Janet, she did not seem appropriately upset to me, and no one seems to notice she talked about him in the present tense. “To you he IS an icon, to us he IS family” That keeps happening alot in interviews, talking about him in present tense. Jermain is a freak one way or the other, and I don't think faking crying is hard at all. It concerns me there was not more crying, if he really is gone.

 60. MyBelovedMJ Λέει:

  I guess we will see Michel then.

 61. bghoppy Λέει:

  And surely you can't do enough drugs to kill yourself with, and have NO liver or kidney damage evident at autopsy?

 62. Wish-Tis-True Says:

  Did anyone hear about Michaels 'ghost' supposedly haunting the ranch. I would love if people just laid off his back. If he is still alive (which i would love to believe and I HOPE THAT ITS TRUE) I honestly wish its true. My heart aches for his children and his family. The media are money hungry pigs. They will go to any extent to make money. Urghh makes me sick.Whereever you are Michael we love you dearly and with all our hearts we miss you madly.

 63. bghoppy Λέει:

  http://men.style.com/details/features/full?id=content_9937&pageNum=2

  Above is a link to an interesting article of Quincy Jones talking about MJ. Certainly a different tone than he has when on CNN.
  Why is it that every story about MJ comes from TMZ and all video is from hollywoodvideo?

  Did you guys see on e-bay someone is selling their ticket for 8G, opening bid, and another freak is selling the soil from where he died, that also contains his ghost.
  My faith in humanity and the future is being tested like no other time in my life. Isreal may launch a bomb at Iran's nuclear sites, VP Biden says the US won't try to stop such a decision, which can mean nothing but destruction for untold innocents. And I can't stop thinking about THIS.

 64. MyBelovedMJ Λέει:

  I totally agree with BGhoppy on everything. I won`t believe that he is dead either unless we get to see the body. Michael, we all love you so much, and you are greatly missed. I hope you are happy whereever you are our sweet angel. We love you with all our hearts.

 65. wishful09 Λέει:

  Σε ευχαριστώ! People are not thinking. There would be immediate evidence of such an voerdose. His liver would be shot to hell. They either already know the answer and are not telling the public, or something fishy is going on.

  As for Joe Jackson, I can not imagine any father “feeling great” after a child has passed. It's not reasonable. No matter how strict he was, he loved his son. Even Michael admitted that. Joe wanted more for them, he just went about it the wrong way. As for people saying Joe was money hungry, that is not true. I think Michael even said Joe never took money from them. He was just too damn controlling. So, for Joe to feel great is odd. Something is wrong here! Even an abusive father would find the passing of a child unbearable. Men who beat their spouses are grief stricken, when they lose them. His reaction is as suspicious as it can get.

 66. wishful09 Λέει:

  Also, when I lost my father at a young age, I DID NOT see him in the hospital. I did not see my father until the funeral. So….

 67. wishful09 Λέει:

  bghoppy,

  I also find it difficult to watch people not question anything. Everyone keeps comming forward talking about this and that, and they just accept it.

 68. MyBelovedMJ Λέει:

  Michael will be burried tomorrow morning in Forest Lawn Memorial park, i Hollywood hils. Jermaine have said so. But they still want to try to get purmission to get Micheal burried at Neverland. So i guess that means, that we wont be allowd to see Michael for the last time, in a public wievieng. But i don`t understand why, they would have him burried at neverland. Michael didn`t want to go back after his last trial . I guess that Michael is really is gone. It will be a hard day tomorrow . Rest in peace Sweet, sweet angel. I will love you for the rest of my life

 69. Andrea Λέει:

  I also agree with bghoppy. Too many PRESENT tense talking when referring to MJ. That definitely raises more suspicions as well, for me at least. I guess we will all see on Tuesday at the memorial. Ποιος ξέρει.

 70. Happytomato Says:

  The explaination of Michaels'ghots'
  http://www.youtube.com/watch?v=0laFusN40qc&feature=related

 71. MyBelovedMJ Λέει:

  Ive just seen the full interwiev with Jermaine Jackson, and what i don`t understand is that he is saying, and i qoute: We gotta remember Michael for who he IS??? Ehh i guess he means for who he was?. And at last he is saying, My Brother IS the king, again, i though he ment, was? Why does they keep saying is?

 72. elde Says:

  Michael has left the building..

 73. Yes555 Λέει:

  I am afraid Elde is right.

  http://x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=ParisJacksonFuneral0706_X17&index=1

  ^^ Paris Jackson Leaves Dad Michael's Private Family Funeral In Tears.

  Surely she couldn't have faked that?

 74. MyBelovedMJ Λέει:

  i have just seen all the rehersels, for last month with Michael, and i have to say, if you are totally on drugs, and sick like they said, he was, there is no way in hell, that you can dance like that. He laughed, talked, made fun, ran around, and danced like he was 25 again.. On all the rehersels. THat is why it has been such a big chok for all of us, that he died so sudden. There is no way you can perform like that, if you are near dying. That is all im gonna say

 75. bghoppy Λέει:

  is is legally possible to bury a body without a death certificate?
  I don't understand how those pic's “of Paris” prove anything at all. First, why are we to be convinced that is her? Second, who are those people in casual dress leaving a memorial service? Why are her pics the only ones out there? Why whould she not be in the family car?

  But more important, it's disgusting that there are people willing to take such shots, print them, and then view them. What is wrong with you folks interested in such morbidity.
  I also have a huge problem with the claims the kids asked and then were allowed, at the encouragement of the hospital therapist, to see him dead, and so soon. That's what viewings are for.
  I guess all we can do is just wait and see what happens.

  I'm praying for a Miracle.

 76. mysticallymagestically Says:

  So this entire memorial service seems like a promotional event for some, or is it just me?

 77. Andrea Λέει:

  I agree with you, mysticallymagestically. The entire thing seemed too thought out and planned to be a 'memorial'. And where the hell was Oprah, Dianna Ross, etc? Come on. and as I said before, BROOK SHIELDS IS AN ACTRESS. She gets payed to cry, which is exactly what I'm sure she did at the memorial. As for Paris, if ANYONE really thought that her last few words and 'emotional outbreak' was sincere, you have issues, haha. Blanket had an MJ DOLL in his hands, while Prince was chewing gum and really showed no signs of emotion or grieving. And why a closed casket? Things still don't add up to me. I'll believe it when they release either autopsy PHOTOS, or someone signs the death certificate and I actually can SEE the death certificate. And wtf is up with them not even knowing what they're gonna do with his body?! I think it's been disrespectful enough as it is that they waited this long for the 'memorial service' IF he is truly dead.

  Also, didn't anyone else notice how Janet was trying to hold in a laugh at the end after Paris turned away from the microphone and she went to comfort her? Pft. I am still not a believer till I get full proof.

 78. noisehammer Says:

  “she hold in a laugh at the end” ???????

  well, sadly as it is, loosing believe he is alive, thats what ive to watch again…
  can anyone confirm it that it was a real laugh ?

 79. Yes555 Λέει:

  Andrea, here is Michael's death certificate:

  http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

  And why on Earth would a little girl fake cry over something like this?

 80. MyBelovedMJ Λέει:

  I saw all 3 kids, chewing gum. Seems kinda normal, their father did it all the time, all day long.. But they didn`t show any emotions, that is right. Exept from Paris. Some is saying that Michael will reveal himself at the jackson 5 reunion, wich some of the family members will do, at some of his concert dates. OMG. who can believe that. He is dead. But why buy a gold Coffin, and do this memorial, if it was all a fake, would the entire family stand behind Michael?? Or, do they even know if he was really dead or what?

 81. MyBelovedMJ Λέει:

  Ooops, forgot something. I will have to admit, that i also thought it was kinda weird, that we didn`t get to see the body, and the fact that their havent been a 3rd otopsy. Hmmmm

 82. MyBelovedMJ Λέει:

  The janet thing. She didn`t smile. I seems to me like she tried not to cry, to be there for Paris

 83. bghoppy Λέει:

  Me too, mystic. Felt like a “comeback” for alot of fading stars, alot of self promoting statements, and the lack of emotional involvement on everyones part is unnerving. Like I said before, whatever has happened the whole Jackson clan should be studied by scientists as the largest known group of related psycopaths and/ or scitzophrenics in the world. Not one tear, until marlon mentions his twin, and Paris “cries”. once again talking about him in the present tense. The two boys looked bored and uninterested the whole time, and I think it's weird too that the youngest has a doll of him. None of these Jackson freaks should be allowed near these kids. They don't seem normal at all to me. Unless they do know he is ok. Still why is Katherine so venerated? She raised 8 kids and married a man who all have serious social and emotional problems. I question the mental health of all of them. Not to mention she could die at any minute, but since this memorial shows just how emotionally attached they all were to MJ, I;m sure her passing wont hurt them much either. If my dad or brother died, there is no way I would have been able to make it thru that whole show without completely breaking down. Especially if congress passed legistlation to honor him forever, and ever. OMG, that didn't move a single one of them.
  The absence of Liza, Oprah, Lisa marie, and diana ross is weird.
  And if he hated Debbie Rowe so much why does his guitarist look just like her, except younger.
  And the weirdest (I hope) thought I have to drop here is, check out the first guy to sing during “we are the world”. Who is that guy? A former decoy? Or him w/o make up? He's kind of what I am expecting to see, if MJ is ever to return.

  I was moved and disgusted so many times in two hours, I'm still exhausted, still not sure what to think.

 84. sobaytransplant Says:

  I would dearly, dearly love to think that he was still alive. However… I have to say that I don't believe that is true. I think he's really gone. There are LOT of things that are still a mystery and pieces to this puzzle that are absolutely missing. But I didn't see anyone “acting” at the memorial service. (I'ma trained actress of more than 35 years and can usually spot someone acting – even the good ones.) I didn't see Janet holding in a laugh… what I saw was her making a face in reaction to the child's tears. It looked more like “OMG… poor baby” to me. The other kids' demeanor was a bit strange, I agree. Then again, they were raised in a VERY strange environment. The older boy seemed to react to his sister's tears by reaching around Janet when Paris fell into her arms, but the younger one didn't seem to re-act to anything. One thing is almost certain… if he DID fake it, we probably won't ever know about it. If he's trying to start a new life, wouldn't he do just that? Somewhere out of the public eye for the rest of his (natural) life? Potential fraud charges notwithstanding, it seems like a LOT of trouble to go through to get a new life – only to blow the whole thing by showing back up again.

 85. Andrea Λέει:

  No matter how believable they tried to make that 'memorial' seem, I didn't buy it. Open-casket, THEN I would have thought he is TRULY dead. There is still so many things that do not add up. Give me some death photos, and I'll be happy. Haha. Till then, I will assume he is alive. Coming back? That is another story.

  If no death/autopsy photos ever emerge, but months go by with no word of him, I will have assumed he either went into hiding or is, in fact, dead. Either way, I'll continue to stick to the facts and everything I have seen so far since DAY ONE of his death and the minute I heard he was in the hospital, with a heart attack, then he died, then he was in a coma, and then he 'died' for real. Since DAY ONE the story has been off. Come on folks, get with the program.

 86. sobaytransplant Says:

  In fact… all of this sounds VERY familiar. I'm old enough to remember the “Paul McCartney is Dead” hoax of 1969 and 1970. http://www.turnmeondeadman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=10
  I also remember the whole Elvis faked HIS death business… which is still going on to this day. All these years later, no one has ever proven EITHER rumor to be true.

 87. Andrea Λέει:

  Just so everyone knows, I take back what I said about Janet holding in a laugh when Paris goes to her arms. It's when Marlon is talking and turns around from his 'break down'. TO ME it seems as if she is holding back from smiling. I have re-watched that part over and over, and none of them look sincere. That's just my opinion. Ποιος ξέρει.

 88. MyBelovedMJ Λέει:

  Sobytransplant. As long as no death sertifacte isn`t beoing signed, or a erd otopsy isent there, it would not be aligal to “FAKE” your when death.

 89. feyaya Λέει:

  in response to bghoppy…i nearly flipped out when i saw the first guy to sing “we are the world.” not because i thought he was an mj decoy, but his face just stood out so outrageously. but now that you mention it, he very well could have been a decoy. however, i'm pretty sure it's not michael without makeup. i think he really did suffer from skin complications. but even if he didn't, i know his skin was not brown and merely covered up with white makeup almost 24/7. his skin had to have been bleached, vitiligo or not.

 90. feyaya Λέει:

  oh, and to andrea, i thought the same thing about marlon's speech; it doesn't even seem to be just janet who looks as though they are trying to hold in a laugh. it looks like it's marlon too, and i think jermaine. basically, it looked as if something funny had just happened. it was pretty odd. perhaps they just couldn't keep a straight face with trying to be so sentimental? then the comment about michael hugging brandon (marlon's twin) really took the humor up a notch! who knows.

 91. heisalive Λέει:

  To Andrea; I entirely agree with your statements posted and I am convinced 100+% that Michael Jackson staged his own death to escape and go on with a NORMAL live elsewhere … that is what my inner voice has been telling me since the moment his “death” was announced and it keeps quickening me ongoing. Είμαι επίσης δικηγόρου και Προσβλέπω σε αυτό το θέμα ως μια "υπόθεση" και όλα τα στοιχεία αυτής, όπως το Discovery για να αναφέρουμε μόνο ένα. Michael Jackson έχει ασφαλώς το ορειχάλκινο bleeps, τις επαφές, τους πόρους, loyals και τα περισσότερα από όλα τα χρήματα και σε μεγάλο wherewithall να inscene μια τέτοια "δείχνουν" σαν αυτό! Παντρεύτηκε τον Elvis' DNA, Lisa Marie και ταυτόχρονα να την παντρευτεί, έχεις το εμπόρευμα από την επαινέσω για τον τρόπο με τον Έλβις "θάνατος ήταν σταδιακή και με επιτυχία" πωλείται "στο κοινό από τα μέσα ενημέρωσης σατανικός πίσω στο 1977. Βάσει εκτεταμένων ερευνών και τα υπάρχοντα στοιχεία από πολλά άτομα αξιόπιστη και επιτυχημένη tripup του από τους δημοσιογράφους της Lisa Marie Πρισίλα και οι δύο, είναι πολύ σαφές ότι Elvis δεν πέθαναν σε GRACELAND και είναι, κατά πάσα πιθανότητα, στην απόκρυψη των ΗΠΑ μέσω του Προγράμματος Προστασίας Μαρτύρων ως πρώην επίσημο Ομοσπονδιακό γραφείο.
  Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι Michael Jackson, για τη δική του σειρά λόγους σταδιακής του "θανάτου" όπως έκανε και Elvis σαν αυτόν είναι ζωντανό κάπου και παρακολουθεί αυτό το "Event", όπως το ολοένα μεγαλύτερο encore με το moneymill συνεχώς $ pinning και για . If Debbie Rowe does not receive custody of MJ's children (in lieu of cash of course), it remains with Katherine Jackson as stated by MJ's will. Η συμφωνία αυτή θα εξασφαλίσει 100% την εύκολη πρόσβαση για τα παιδιά του να MJ και θα είναι έκπληξη μόλις επιστρέψει από τις "σοβαρές" να τους επισκεφθούν κάποια στιγμή!
  * Breaking News περίπτωση ενημέρωση: Starwitness 1, Elizabeth Taylor MJ ποιον αγαπά με την καρδιά και την ψυχή και το ίδιο έχει "αρνήθηκε" να "εμφανίζεται" στο "Memorial" γλέντι στο κέντρο συνδετήρες αναφέροντας ότι "τον αγαπάει πάρα πολύ". Η κ. Taylor είναι το πρόσωπο ενός Michael ευελπιστεί σιωπηρά και φανταστώς ήταν το πρώτο άτομο που ακούω για το επεξεργαστεί σχέδιο διαφυγής και, επομένως, να αποδείξει την πίστη του με το να μην "που εμφανίζεται" σε αυτό το sendoff οποία, μετά τον Elvis' "θάνατος" και η κηδεία, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο πει ποτέ ψέματα, ψέματα ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν swalloed σύνολο .. Ω ναί των λίγη εμπιστοσύνη!!
  * Breaking News περίπτωση ενημέρωση: Starwitness Αρ. 2, Diana Ross ανακοίνωσε μέσω κυκλοφορήσει δήλωση δεν ήταν "συμμετέχουν", μιλούν: είναι επίσης σε αυτό! Τα 2 άτομα, Ross Taylor και οι δύο είναι γνωστό ότι είναι πλησιέστερη προς MJ, είναι μέρος του εσωτερικού κύκλου της σαρκικής confidantes για χρόνια. και κατά πάσα πιθανότητα τον ενισχυόμενο με την "απόδραση" και μπορεί να την κάνει δεκτή για τους deathbeds μερικές ημέρες, ή δεν ...! Τα αποδεικτικά στοιχεία που διατηρεί τη στερέωση και την περίπτωση κρατά κερδίζει μυ.
  * Breaking News περίπτωση ενημέρωση: 2 περισσότερα σημασία της MJ εσωτερικός κύκλος του έλειπαν στο Staples Center: Uri Geller και Chopra Deepak, 2 άτομα σε περισσότερα για το σταδιακό και "θάνατο διαφυγής";; Ένα πιθανό ενδεχόμενο!
  After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Μήπως MJ αφήσει ένα "μήνυμα" εδώ ο ίδιος μερικές μόνο από τις "mourners" αλιεύονται και πάνω, ενώ το rosedraped, χρυσό φέρετρο, πιθανώς άδειο ή με μια μαριονέτα στο εσωτερικό του Σαββάτου χωρίς να υπάρχει μια ενιαία απόδοση απολύτως vibe ότι όντως περιείχε ένα νεκρό σώμα, κάθε "φορέας" σε όλα; .... Ευχαριστώ για την ανάγνωση ποια είναι τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό; I'd sure be interested to hear

 92. MyBelovedMJ Λέει:

  I didn`t see that. It was at the end of the show?? OH MY GOD. I hope he really is alive, i love him so much, not for ehat he can do with his voice or body but for who he is/was. I would give anything to get him back, everything i own. Damn. Where are you angel? I have to see that. You said at the end of the show, do you mean before the casket was driven anway?

 93. sobaytransplant Says:

  MyBelovedMJ – you are mistaken. When taxpayers have to foot the bill for your memorial service (too say noting of all the other money that has been speant for various police activities and investigations) and it turns out you aren't really DEAD, it IS illegal.

 94. sobaytransplant Says:

  There have been TWO autopsies thus far and that's more than all that's necessary for him to be considered deceased officially. And according to Fox news as of today's date – “The certificate is signed by Los Angeles County Health Officer Jonathan Fielding. Other information has been redacted.”

 95. MyBelovedMJ Λέει:

  OH MY LORD. OH MY LORD. I just saw those words 2. Τι σημαίνει αυτό; Είναι Michael στέλνοντάς μας ένα μήνυμα; Why did the family cry on the stage then? Would they stand behind Michael in all of this? And the Children, do they no that he is still alive.? I believed yeasterday that he was gone, for real. I believed it, when i saw Marlon, and Paris speak. They were both so upset. But seeing that message just gave me the chills. He must be out there somewhere. He will come back to us if he is, i know it. I wish Michael, could read all of this, so he could see how many of us, who understood, him, loved him, and NEVER judge him. A wise person once said: Do not pass judgement on anyone before you have talked to them one on one, i don`t care what the story is. He was so right. If he is indeed still alive, wich i belive now more than ever, after reading those words, i am pretty sure that he will come back. Probely on one of his concert dates. I don`t know i am about to laugh or cry. If Michael, someday should be able to read this, i hope that he will give us a sign- any sign, of him beeing alive and well. That would for me, bring myself into peace again, and stop thinking about him all the time. Love you Michael

 96. sobaytransplant Says:

  By the way, his name is Deepak Chopra (you had it backwards) and he's a WELL-KNOWN author on spiritual/metaphysical matters. Has been for YEARS, which is why Michael wanted an association with him, I suspect. Doubtful he would help Michael fake his own death. Bad for his own kharma, which he takes quite seriously.

 97. MyBelovedMJ Λέει:

  I guess i have to find a way to learn how to live with this then . Even if i don`t know if i can. Why have they waited so long to sign teh death satificate?? Was anyone talking about that on the news aswell?? Why the hell, would someone print blue writing on the wall in stapels center with the words: I am alive, and Im here forever? I want to know who did that then, because if it wasen`t Michael, then it is a VERY sick joke. OMG

 98. MyBelovedMJ Λέει:

  I just have 1 question. What the hell happent to Navi? Michael`s double body, who so often has performed in public for michael, where is that dude? Has anyone heard about what has happent to him? Is that him in the ambulance. He looked so much like michael, that even the fans, thought he was the real deal. Well i guess we will never know

 99. SkylinexBleedsxRed Says:

  I read those words, I missed them on TV yesterday. I believe that is a part of a song? Even if it was part of a song, Why choose those words, “I am a alive”. I looked up that part of the memorial today, And my heart just lit up. My depression went away. I was so down and so upset since I saw the memorial yesterday because I felt he was truly gone. I then come to this site, Found out about his hands and read some of the comments about that “I'm alive” message. Δεν μπορώ να το πιστέψω. I hope he returns! It would be amazing if he did one last final farewell tour if he doesn't ever want to perform anymore. God, I want to meet him!

 100. Yes555 Λέει:

  “After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ?”

  You mean, “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from aa Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

  http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

  LYRICS:

  There's a man
  Who plays the game of life so well
  Ooh, there's such a man
  His thoughts you can never tell, ooh
  And it's just the way he
  Thought it would be
  'cause the day has come
  For him to be free
  I'm alive and I'm here forever

  This is the man
  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  There's a man
  Everybody thought they knew
  Ooh, there's such a man
  He's not like me and you, ooh

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man
  (this is the man)
  Ooh yeah
  (ooh, yeah)
  This is the man
  (this is the man)
  This is the man

 101. MyBelovedMJ Λέει:

  Yes that was the sentence. Pretty spooky

 102. MyBelovedMJ Λέει:

  You are complete right. They are lyrics from a song, but why use exactly those words, like you said, and only those. Why not the whole song? These words are telling us something, i am sure of that.

 103. dogolian Says:

  MJ seems really to be still allive. We got information that he hides in germany near berlin in a place he baught in 2006

 104. Sosh Λέει:

  If he really is alive and hiding in Berlin, he must have left the country before his death was publicly known. Maybe th sightings from him in Mexico are based on true stories.

  I think he most likely needed a private plane from someone to escape the american borders. Also, how did he pass the german borders?

 105. heisalive Λέει:

  sosh: how did he get past the german borders? For lack of a better phrase: Intricate, intelligent planning and shrewd action, and/or: Money money money .. or both, that's how ! We are talking about THE Michael Jackson here – like ?!?!?!?!

 106. MyBelovedMJ Λέει:

  Michael is a master in disquses. He could have done that. I am pretty sure he is alive, and we will know soon enough. Dogolian, you are sayiing: We got information”. Who is we?

 107. feyaya Λέει:

  yeah, who is “we”?

 108. Mojofi Λέει:

  We do know MJ like to wear white tops but how can we tell if it was really him sitting or maybe the body moved as the helicaptor moved? I did not see his face in that clip it was just a white top. hhmm :-s not sure. But I know he is ALIVE and i have my reasons.

 109. carelesslove46 Λέει:

  was the body dressed in red?
  I cant make out anything..It's just a blur to me. I dont think Michael is alive, but if he did manage to break away..There's
  no way he will ever make a comeback. I have heard of at
  least 12 sucide's associated
  with Michael's death..He wouldn't be able to come back now even if he wanted to.

 110. flower Says:

  mj is alive cause nothing about this whole story just dont add up nothing from the o2 thing thats not the real mj no way the only true thing about this story is im sure that it is the real mj at the clip from the staples centre the rehersal and i think this is the last time we will see the real mj but as for everything eles its a load of rubbish mj is alive and he had to do this to get away from what was going on around him i hope hes well and happy but its so sad that he had to do this MJ WE LOVE YOU ALWAYS IF THIS IS WHAT YOU FEEL YOU HAVE TO DO TO MAKE THINGS RIGHT FOR YOURSELF WE WILL STICK BY YOU WE LOVE YOU

 111. MyBelovedMJ Λέει:
  π.μ.

  I agree with you flower We will always love you with all our hearts, and we will stand by you no matter what. Like dhe said, if this is what you had to do, to make it right for yourself, then it was the best thing you could do. We love you more Michael. Don`t you ever forget that

 112. Samantha Says:

  Where ever he is, wouldent someone reveal it? Like if he went to another country and got off the plane or whatever wouldent someone see him?

 113. Samantha Says:

  To MyBelovedMJ
  They had to throw a Memorial, to make it seem more real.

  The family obviously knows, MJ Just wanted to get away, i don't blame him for what his been through.

  I Love you so much Michael, i hope you're Living in peace somewhere. xxx

 114. MyBelovedMJ Λέει:

  Funny how people are saying that he would never come back, if he is alive. MY GOD. The man is not stupid, he has been planning this for a very long time, if you do something like this, and planning to return, you have it all figured out. TRUST me on that

 115. MyBelovedMJ Λέει:

  Im With you samantha

 116. wishful09 Λέει:

  Andrea,

  I have not even came back on this site until now, since the funeral because I wanted to take everything in myself. I too thought they were trying to hold in laughter. I asked my sister, and she said no way! I watched with my sister and she did not notice it at all. We wathced it again and she still did not notice it. I saw it though. I saw Jermaine and I saw Janet. Of course we cant be sure of anything because true emotion is in the eyes and their eyes were hidden.

  Just to balance all of this out though… Why would Marlon mention such a sad situation about his twin, if this was all a fake? I cant comprehend anyone taking it that far.

 117. wishful09 Λέει:

  Also, if this was a real memorial, did anyone else find it tacky to show the title of the tour in the background? I know they were trying to be positive by showing how ready he was for the tour, but the title would be to much for me to take if I was a family member. I dont want to see a big display of “This is it” in the background.

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.
Αντιγράψτε Προστατευόμενη από Chetan είναι WP-CopyProtect.