Halál Hoax Exkluzív: Michael Jackson ül fel a Helikopter Boncintézet

29. június 2009
admin


Michael Jackson testét szállították a Los Angeles County Morge keresztül Helikopter. Ez azt mutatja, filmek teste "ül fel" a helipcopter ahogy mozog el.

Skeptics fogja mondani, hogy a teste volt, hogy "mozgott", aki a lövés, ha ő meghalt, és beszíjjazzák le a hordágyat, akkor vajon miért kell áthelyezni?

Ez a felvétel csak megerősíti azt, amit itt már úgy MJHD a kezdetektől. Nézd meg magad, és nézd, mit higgyek.

A legutolsó hírek és Internet TV Online a isoftwaretv.com

Megjegyzés: Szeretnénk megköszönni Billy számára, hogy ezt a figyelmet.

UPDATE: A válasz az emberek, akik megjegyzéseket tett, mint az "Úgy nézett ki, mint egy zsák krumpli" és a "Halott, így természetesen a szervezet mozogni a felszálló", kérjük, hogy a következő dolgokat szem előtt:

A 911 Segélykérő hívás volt készült Michael Jackson's Mansion at 12:21. Ez egy fél óra múlva Dr. Conrad Murray találtak Jackson "érzéketlen" az ágyán állítólag kezdett végző CPR.

Jackson szervezet megérkezett a UCLA Medical Centre at 1:14 helyi idő és a csapat az orvosok és Kardiológusok dolgozott vele, mint egy óra alatt, amíg nem adta fel, és neki meghalt a kifejezetté 2:26.

Michael Jackson testét szállították a helikoptert, ami majd át a LA County Boncintézet újabb 35-45 perc múlva.

Szigor Mortis kezdődik, hogy a 3 óra után. A teste nem lett volna, mint egy zsák krumpli "vagy a" Mozgásban körül veszi le ", mert ez nem lehetséges.

Kivéve, ha Még mindig életben van.

Gondolj bele.

Tags: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, hamis Halál, Média, Hírek
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, Média, Hírek | Hozzászólások (114)

114 Válasz-hoz "Halál Hoax Exkluzív: Michael Jackson ül fel a Helikopter Boncintézet"

 1. Jeanine Says:

  Úgy néz rám, mint a szél fúj a takarót. Azonban nem hiszem, MJ halott vagy. Im sem drukkol annak, de szilárdan hiszi, hogy valami nem stimmel ezzel a teljes történetet, azt hiszem, pontosan, hogy a "történet". Ismét hadd stressz, Én nem vagyok Michael rajongó, és ez nem vágyálom

 2. Jeanine Says:

  Azt szeretném, hogy egy második megjegyzés az, hogy ez a videó. Azóta nézte meg újra, és jött a felismerés, hogy úgy tűnik, a test mozog, mert a helikopter "a turning'-a szög a kamera mellett az irányt, ahol a chopper fordult teszi azt a látszatot, mintha a test próbáló felül.

 3. Rickster Says:

  Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, amely úgy látja, minden, amit az emberek azt mondta .... A kérdésem az .... Mivel Tudjon??? ... .. Soha nem hallottam tőle részvétét ... ...!

 4. Diana Says:

  LOL, igen, hol a fenében van Oprah? Különben is, igen, ez csak valami "fura" az egészet.

 5. jonn Says:

  A média azt mondja, hogy nem volt haja abban az időben halt meg. Tudod mit? Csak nézd az utolsó képet a mentő, akkor valójában még hosszú haj!

  Ezek olyan ellentmondások, hogy azt gondolja, valami furcsa.

 6. Oliver Says:

  Számomra az egész dolog nem stimmel, azt hiszem, ott sokat kell elszámolni, és egy napon majd valaki, valahol a világon, és a király és a dolgok, akkor indul kijönni a mosó

 7. Én Says:

  Én nem is a test! Én rajongója vagyok, de nem biztos benne, hogy mi történt. Nem tudom elképzelni, neki meghalt, és nem vagyok biztos benne, hogy valóban halott. Remélem, nem!

 8. Én Says:

  omg i can see it now! wow, hogy néz ki, mint õ ül fel. btw John, ő viseli a parókáját, amikor elvesztette a leginkább az ő csodálatos haját.

 9. Bob Says:

  Srácok komolyan, ha ilyen nagy MJ rajongók én is hittem volna egy kicsit több tiszteletet, mint ez. A híradást az ő haja eltűnt volna visszahúzását ahogy jöttek a megbízhatatlan forrásból. Ahogy mozog, egészen pontosan élettelen-megpróbálja fordulás nélkül halad át magad a fejed, vagy fegyver. Infact úgy néz ki, mint egy zsák krumpli. Logikusnak tűnik, hogy nekem ezeket a strecher, hogy ki az ajtót könnyebb. Ha semmilyen shread a tisztesség, amit csak elfogadni elment. Nézd meg, hogy családja is reagált. Ha a saját pozícióját is akarja az embereket, mondván, hogy "Ez az egész csak egy félrevezetés? Én nagyon felháborodott néhány ezeket az észrevételeket.

 10. oxmjf Says:

  Nostradamus - Century II 28

  Az utolsó előtti a vezetékneve a próféta

  Majd Diana [csütörtök] az a nap, és pihenés:

  Ő bolyongjon messze, mert a dühöngő fej,

  Nyilvánított, és a nagy emberek alá.

 11. Lis Says:

  Emberek - GET A LIFE! Conspiracy ment túl messzire.
  Ember hal meg túl fiatal MINDEN NAP! nincs ok, ez csak szomorú. Fogadd el!

 12. Katie Says:

  Ha a testület úgy halt meg, az izmok szerződést levegő szabadul fel a szervezet, hogy a már ismert, hogy böfög, ülj fel, mozgassa a sokáig a halál után is.
  Én ápolónő és láttam, hogy első kézből sokszor.
  Halott. Hadd nyugodjék békében!
  Én rajongó MJ és gondolom, hogy valami baj van az egész történet, de nem hiszem, meghalt.

 13. Jamie Says:

  Van valaki a lövés, és ha nézem a teljes videó, miután a helikopter földeket látni fog neki megjelenni. Talán ő volt az a szervezet nagyobb biztonságban, vagy valami ilyesmi.

  Ugyanakkor elvárom, akkor arra utal, hogy valaki úgy tesz, mintha a halott volt, hiszen Michael spotted elhagyja az országot. Így mind a kórházi személyzet, a család, a rendőrség, helikopter-és a halottkém alkalmazottak stb rajta?

  Azt hiszem, az összeesküvés elméleteket, megy, néhány igen lehetséges, de ez nem minden anyag nekem.

 14. Joy Bell asszony Says:

  Csak azt szeretném hinni, hogy Daniel Jackson él az a tény, hogy a test mozog, nem bizonyítja Jackson még mindig életben van, még akkor is, ha a szervezet volt, hogy üljön be.
  Ha a személy meghal, a teste kitölti a levegőben, és ez okozza a test mozgását, akkor nézd ezt a tényt fel az interneten, vagy hallgatni egy dalt erről az úgynevezett "Ülő fel a halálból" téged csőbe.

 15. Syn Bitch Says:

  Nem értem, miért használja a tényleges önálló, ha a megtévesztés? biztosan jobb lenne, ha csak használja a manican vagy summink?

 16. MJ Says:

  Helló srácok, csak gondoltam, hadd tudja, hogy én valójában nem halott, csak egy hatalmas tervezési comeback a színpadon az én közelgő koncert. És igen, egyetértek, ezeket a megjegyzéseket az összes hamisítvány, de mégis van valami igazság, én vagyok valójában kopasz, de csak körülbelül a nemi területen.

 17. DJ Naija Says:

  Ha tudod, MJ elég .... Ez is csak egy újabb hír, hogy a vadon élő és furcsa fantázia és a gép, hogy húzza le, mint mindig.

  Ahhoz, hogy ki a sajtó, vita, az adósság és a Masszív comeback, a halálbüntetés minden álhír érdemes időt és erőforrásokat költöttek rá, mint már a divident nyilvánvaló, és még mounting.
  Nahát, ez volt az első gondolata, hogy jutott eszembe a hírek szünet.

 18. Brian Says:

  Halott. Csak fogadja el, át, és élvezd az életet

 19. Cheeseball Harry Says:

  Michael most néhány mountantop villa Brazília sipping zöld tea Elvis.

 20. TeddyC Says:

  Ez az árnyék mozog az egész bodybag. A zsákokat nem mozog.

 21. Jodie Says:

  Nem tudom elhinni, hogy tényleg mindenki azt hiszi MJ még mindig életben van.
  Te, aki "igazi" szurkolók el kell fogadnia, hogy MJ elment a jobb hely, és most meg kell engedni, hogy RIP
  Ti is unbelieveable!
  Hagyja békén az embert!

 22. MS Says:

  Ez szomorú, de el kell neki menni. Még akkor is, ha ez mind igaz, akkor hagyd békén. Ő keresett a béke ... itt, vagy bárhol van is.

 23. Jasmine Says:

  Én nem teljesen értek egyet admin mintegy szigor Mortis ..

  Itt van, amit csak olvastam a Wikipedia és WikiAnswers.

  Rigor mortis egyike a felismerhető jelei halál (latin mors, mortis), amely által okozott kémiai változást az izmok a halál után, ami a végtagokban a holttest, hogy merev (Latin rigor), és nehezen mozog vagy manipulálják. [ 1]

  Szigor Mortis egy merevítő az izmok, általában kezd zajlik, mintegy 3 óra után egy halott, teljes szigor előforduló körülbelül 12 órával a halál után. Miután a 12-órás jelet a szigor lassan megszűnik, és körülbelül 72 óra szigor eltűnik.

  Szóval, alapvetően, csak nem lehet manipulálni, vagy áthelyezni egy szervezetet rigor mortis megállapított után 3 órán keresztül. A szervezet lenne olyan merev, mint egy fórumon.

 24. Sascha Says:

  Ok,
  1th: aki ezt a fenti filmre? Isten maga?
  2th: a strecher is emelte fel. Ha gondos láthatja a kézzel feloldása strecher felfelé. Ha a felvonó upperbody fel, a beteg lehet, hogy lélegzik jobb. Ugyanakkor úgy gondolom, ez a film az igazi megtévesztés

 25. Antoine1975 Says:

  Fiúk, gyerünk, ha figyelmet fordít a narancssárga bőrönd (orvosok esetében) a jobb oldalán a takarót, látni fogja, hogy valaki egy fekete öltönyös fejtőkalapácsok fel, és így a látszatot keltve, hogy a test mozog / sits . Nincs összeesküvés ide ....

 26. JC Says:

  Sajnálom, de már halott emberek. Ő soha nem hagyja ott a gyermekek mögött, ami a családja fájdalmakért.

  Ő soha nem elrejteni, mivel a kiterjedt műtétet, ő néz ki, nagyon egyedi. Ha tudod, mire gondolok.

  Ha úgy gondolja, hogy ő tette ezt a célt, és akar is egy módszer, ez a legnagyobb dolog, amit bárki viszolygó tehetett.

  Nem akart csinálni, hogy a szurkolók.

  Idő, hogy az emberek, ő elment, hogy megfeleljen Elvis.

  Mi? Elvis nem halott vagy?

 27. JC Says:

  Jonn,

  Ő volt kopasz paróka alá, hogy hordott. Ezért volt a hosszú haj az utolsó kép a mentőt.

 28. Cifra Says:

  Ó, kérem! Are u viccelsz?
  Mit ki látni?
  Nincs semmi látnivaló! Még egy fél másodpercet. I would love it, hogy hadd hamisított saját halott!

  Ha igen:
  Miért ez a helikopter? Miért nem a baba, vagy a kettős, mint olvasni és más történetek?

  Get igazi emberek!

 29. Annette Says:

  Michael nem lehet egy szervezet táskát, ha halott volt, vagy kiterjed a nem normális, hogy egy halott ülés függőleges biztosan

 30. Tatyana Says:

  Én komolyan szeretnék ez egy álhír ... szimulál még akkor is, ha a halál a baj a sok különböző szinten. De a srácok, akkor tényleg vége.

 31. Madason Says:

  Ez egy álhír
  és ő egyáltalán nem halott.
  thats all im fog mondani.

 32. kanindo Says:

  Még bonyolultabb hangok az én beliefing. Például egy része az elmélet azt feltételezi, hogy jacko apja nem megbízható elszomorított, hogy a fia haláláról, miközben titokban tudja, hogy Michael még mindig életben van valahol. Büntetés. Akkor mit válaszol a Jackson család is gyanús környező Michael halála? Vagy az apa nem játszom neki ebben?

 33. brizom Says:

  miért dont you all fogadja MJ halott, peolpe nem hal meg, az élet. az összeg a kábítószer gyakran plumled be a szervezet napi alapon, hogy csak idő kérdése. A megtévesztés, ez a legtöbb közös nagymenõ csillagok, amint az egyik bejelentett meghalt valaki shout rászed majd megfelelő összeget költ az időt, nézd meg ezt nézd meg, hogy magyarázza ezt a nevet, stb néhány Elvis, JFK is Opera a hónapban, és ő még mindig életben van! segítségével élvezhetjük a zenét, és hagyja az örökölt él nem hoaz. King Brizo

 34. bghoppy Says:

  És mi van a képen vele a mentőt? Van egy véna durrantó ki a homlokán (Julia Roberts, hogy a dolog), hogy orvosilag lehetséges, hogy a közelmúltban elhunyt test? És mit is kap egy képet, mint ez? Miért nem egy kérje meg a hívót, hogy ténylegesen 911? És ha a szolgáltató azt mondja neki, hogy Jackson a földre, csak azt mondja, rendben, és gyorsan megváltoztatja a tárgyat. Ha nem is szükséges, hogy segítse a doc itt? Nem hallom a doc morgó, hogy szüntesse élettelen test a padlóra önti. 120 kiló élettelen test nem vicc az az egy, nem is érdekel, milyen nagy a nem hitelesített fórumon kardiológus is. Ő kínál fel orvosi információk a mentõket. És senki nem tűnik egy rohanás, vagy a pánik, hogy a haldokló király, hogy segítsen, és hogy ezt a járművet ki a műút, nem beszélve a rossz vezetés, azt több mint egy percig, hogy hátrált ki. Ezek vontatott a doc kocsiját, hogyan vette el? Ahhoz, hogy a kórházban az ügyvédje azt állítja? Ahhoz, hogy a család. Ugyanez a család, aki nem ismeri ezt az orvos? Semmi sem tesz ki, sőt, Sheryl Crow mondta hangosan a tévében, amit a legtöbben hittem, azt hiszem õ beszél Larry King, amikor az első dolog, amit mond, te tudod, mikor először hallottam azt hittem, és remélhetőleg ez csak a mutatványt, hogy távol a hatalmas adósságot, de ez most inkább rájön ő halott. Plusz van egy coroners irodája a világ, hogy működjön együtt a mutatványt, mint ez, ez lenne az egyik, hogy a saját TV-show, Mission Road. És mit csinál egy halál vizsgálat jelenet az esetleges kábítószer-át adagot, és nem minden pickup Advil, gyógynövény-kiegészítés, ragtapaszt, bármi, bármi kissé orvosi kellett volna helyezni bizonyítékot azonnal? Úgy tűnik, hogy hihetetlen akkor vissza kell mennem két zacskó értékű bizonyítékok után teherautók és mi nem? Mi van, ha ez volt a gyilkosság? Inkompetencia indokolatlan arányban. LA igazán tudtam, hogy sajnálod?

 35. YuRiSiO Says:

  Nem tagadom, hogy tényleg meghal, vagy nem, de ha MJ nem halt meg azt hiszem az egyetlen pontosan tudni fogja, it.she van Lisa Marie Presley elvis'daughter, mert ő az egyetlen tudom pontosan kb apja tényleg meghal, vagy az 1977-ben egy másik alkalommal.

 36. bghoppy Says:

  És Rickster Nagy kérdés! Herweb helyén, és azt mondja neki legénység a 2 hét 8 millió dollár utazórepülés Isztambulba, és az ő helyén, s nincs komment, emberek vannak kérve, hogy miért nem, és kapsz Nincs eredmény, ha keresés micheals nevét, akkor nem is találom a interjúk 93. De te nyilatkozat, amit az azonos barátok azt. Janet, Lisa Marie, Quincy

 37. Hatenessx Says:

  Nem tudtam lásd Michael hoaxing a halál menekülni adósságai. A gyermekeket nem lehet a biológiai, de ő szerette őket, mint a maga életét. Azt mindenki szerette Isten kedvéért. No, ha ez volt a megtévesztés, aztán majd vissza.
  Sok a kérdések némelyike gyanús, és meg kell válaszolni, hogy a teljes képet.
  Ugyanakkor egyre o2 jegyek visszatérítését a temetésén tervek Neverland fokozatosan halad, és a nézési a test tervezik.
  Persze, akkor kap egy viaszmintázás, mint a test, de ez túl beteg, aki soha nem megy ennyire.

  I love Michael Jackson, és én is szeretem, mindennél jobban, ha ő volt életben. De néha meg kell kérdezni, hogy meddig fog menni.
  Bár a feltételek a család reakciója, akkor könnyen lehet rajta.

 38. vicky86 Says:

  Hi all!

  Amikor először hallottam, hogy MJ halott voltam egy része elpusztult, de engem, vajon nem egy Hoax! De azt hiszem, hogy minden most túl messzire ment, hogy túl hosszú az egyetlen dolog, amit mindig is hittem, hogy MJ szerettem a szurkolók, és én igazán dont gondol arról, hogy letette a rajongók (vagy a családja) a szíve annyira fáj!

  Az egészben az a mozgó feszítőkötél dolog, úgy tűnik, egyértelmű, hogy valaki hozzám költözött a hordágy kissé kerek és így megadja a hatás HES mozog!

  Bárcsak ez a Hoax, ahogy én szeretlek Michael szépen. Én nem értek egyet a legtöbb bár ha a körülmények halála kissé gyanús, de még korán van, és egy része a bulvárlapok csak spekuláló.

 39. jesse Says:

  Ha ez a halál be voltam kinda errmmm. A következő reggel, mikor kezdett análise, amit a sajtó is mondani, és a tényleges válaszidő a családja és társai, valamint az a tény, hogy mindent meg fog túl gyors, és a pénz volt pooring be! Érzek egy hatalmas patkány! Ugyanaz a hatalmas patkány I. szaga amikor Brandon Lee meghalt! Ami engem nézzen Bruce Lee és a két világ-szerte híresség halálesetek errrrrmmmmmmm ... ... ..

 40. sobaytransplant Says:

  Nem tudom, ha tényleg halott, vagy nem (Kinda remélem nem), azt látom agruments mindkét oldalán a kerítés is. Ő lett volna elég ahhoz, hogy a beteg halt meg hirtelen, hogy így ... majd újra, az élete volt, annyira, hogy ez baj volna, úgy tűnt, mint az egyetlen kiút. (Nincs kétségem afelől, hogy ő jön vissza, és hogy a gyerekek ... ezért akarata volt adament, hogy az anyja meg őket.) El kell ismernem, hogy szimulál haláláig volt az első gondolata is. Úgy értem, õ húzta valami szép nagy Stunts előtt, és ha valaki volt a források csinálni ... ki tudja? Talán majd megtudja, a megfelelő időben. Természetesen az lenne a legnagyobb foglalkozik a zene történetében, ha visszajött néhány vissza-tól a halott túra, vagy valami ilyesmi. Hogy ez úgy hangzik, mintha neki. De szeretném hangsúlyozni, hogy ez ma bejelentette, hogy nem lesz megtekintésekor a Neverland a korábban tervezett - és ott is, nem temetés, vagy temetés van. Nos, nem vagyok biztos benne, hogy ez mit csinál, hogy támogassa a megtévesztés elmélet. (?) Most nem hagyom, valaki fel szoros magukat? Ezek védelme a holttestet és a család a throngs rajongók ... vagy azok rejteget? És milyen lesz ... ugye mondani nekünk, hogy a MEGA szupersztár, mint Michael Jackson tett a 2002-ben ... és ez csak úgy tűnik, valami rejtélyes ügyvédi fájlok után MJ már feltehetően meghalt??? Hé, Madason ... Mire gondolsz, hogy ez egy álhír, és ez minden fog mondani? Van benne info?

 41. sobaytransplant Says:

  Még egy dolog ... ha még él, és valami diadalmas visszatérés, majd a végén a bűnös mindenféle csalás díjat, vagy valami? Tud valaki ténylegesen, és nem lehet komoly (jogi) baj érte?

 42. bghoppy Says:

  Amikor megpróbáltam keresett fel spokeman Dr. Tohme Tohme (dr. Toh (URT) me?) Vidám talál semmit, de több rejtélyt. A következő van 12/23/08 cikk mj egészség (Reuter's): A kijelentés tulajdonított Jackson "hivatalos és kizárólagos szóvivője, Dr. Tohme Tohme" által kibocsátott és a Los Angeles cég Scoop Marketing, idézi egy interjút író Ian Halperin A brit újság a vasárnapi Express amely Halperin mondta Jackson szenved Alpha 1-antitripszin hiányosságot.
  Egy endocrinologist egy szakterületre csontritkulás van a szóvivő és kérdések kijelentéseket az Ön egészségének és azt övező pletykák révén a vállalat felszólította Scoop Marketing?
  És miért hiszik Geraldo "is csak 4 lehetőségeket megmagyarázni Michaels halál", és a legtöbb sensaltionalist, összeesküvés elmélet előnyös-e kétség proponant, s nem egy olyan lehetőséget, 5. hamis halál? Tényleg?
  És a csend beszél Oprah volumene, annál inkább azt hiszem el.

 43. MONij Says:

  Ha megnézi közelebb látható árnyék, hátul és a keze alatt csúszó a szervezetben, így volt valaki mozog a szervezetben. Mint Michael alatt él, ez az én vágyálom. Én még mindig várja a csodát megtörténni. Mi a véleménye a legújabb spekulációk, hogy az ő temetésére kerül sor a Staple Központban ugyanolyan emberek MJ családi akart választ a saját fia halálát. A jegyeket árusítanak? Szóval sok kérdés maradt unansered, így nekünk a szurkolók, hogy a válasz, mint azt szeretnénk, ami egyre inkább zavar, és egyre több és több hullatás rejtély a srác. Wow, én csak remélem, az alján a szívem, hogy MJ jön vissza a halálból július 7-től végez az Infront a rajongók a Staple Központ. Ezért nem lesz megtekintésére pénteken spekulált, mint korábban, hiszen nincs test a megtekintéshez. Szép meglepetés a gyász rajongók, és talán csak egy kis finom MJ a zavaró a békét. Saját vágyálom!

 44. bghoppy Says:

  A topix.com december 27, 2008
  Szerkesztőbizottság: Dr. Tohme és a világ Tours Ez soha nem lesz
  Nem vetted észre, ha felveszi a "uc" a Wacko Dr. neve, a neve Dr. Touchme Touchme?
  Valójában a "Toh" van Ma'ya a "merev". (Oké, hogy sokan csak sikoltotta? Én nem beszélek csaj / Wacko sikolyok, úgy értem igazi hangos, hosszú, elszörnyedt sikoly?)

  Lehet, hogy valaki húz egy nem nagyon bonyolult, és alaposan undorító viccet saját szurkolók? Oh, nos, ez nem olyan, mint akkor nem zabál fel a cukrot a tetején és megvédeni a hazugság, hogy a halál. Mindig van. Végül is, még mindig úgy gondolja, Wacko majd ugrás ki, hogy kerekesszékkel és megtalálni a támogatókat és a biztosítók, és menjen a forgószél túra a világban 2009-ben - amely akarok rámutatni, csak néhány nappal el anélkül, hogy egy tipp egy jelmez is felvázolt egy újságnyomó pad.
  Ne aggódj, azok számára, akik meg akarják mondani nekem, hogy őrült vagyok, így gondoltam, nem vagyok biztos benne, nincs igaza, és bizonyosan nem érzi jól magát, annál inkább megpróbálom wrap a fejem köré tárgyát Azt hiszem, minden érzem megérintett. Mind a pontatlanságokat, kérdések, contadictions, a hiányzó relavant információkat adott nekem, hogy mindent. Ez ugyanaz, hogy a szabad sajtó, hogy megmentsen minket az ismeretlen gonoszt hogy hagyja abba a demokrácia, hogy zeneszámokat, ha senki sem jelenti az igazság?

 45. sobaytransplant Says:

  By the way, barátom (aki egy orvosi személy anamnézisében szállító holttestekkel) nézte ezt a videót. Azt mondta, hogy bár ez furcsa, ez egy illúzió opitcal és nem ül fel. Azt mondta, reméli, hogy neki, mint egy járó (vagy két kísérőinek) belül a helikopter a manőverezést a test ahhoz, hogy kilépjen a helikopter könnyebben, amikor a földön.

 46. dave859 Says:

  olvasd el ezt a http://uk.news.yahoo.com/21/20090702/ten-jermaine-jackson-i-wish-it-was-me-5f8abb3.html

  "Azt akartam, hogy Michael, és azt akarta, hogy a bátyám, és vele van lihegve, és élettelen volt érzelmi nekem, de tartottam magam, mert tudom, hogy nagyon sokat élve," mondta.

 47. Happytomato Says:

  Helló,
  Nagyon köszönöm neked honlapján. Azt követi majd a postán. Én voltam döbbenve, amikor olvassa a híreket.
  mint szerettem volna többet tudni Michael Jackson. (Én nem voltam egy igazi rajongó, de nagyon kíváncsi ember, ez a furcsa).

  Így már észre valamit a tekintetben, hogy az interjúk találhatók Internet

  Egyesek azt mondják, hogy zárt barátom MJ volt egy jó ideje alatt a preseahal, és hozzáteszik, hogy más soha nem látta a drogot.
  Ezenkívül van néhány túrák, MJ nem is lehet olyan jó, hogy az egészségügyi biztosítási határozottan egyetértett azzal, hogy ő volt az OK gombra a turné (az, aki azt mondja, hogy a gyógyszerek), úgy tűnik, hogy egy nagyon hosszú idő.

 48. Ali Says:

  ő él ... én igazán hiszem el

 49. wishful09 Says:

  Nos, mi tudjuk az igazságot hamar, mert Debbie Rowe azt igyekszik őrizetbe. Nincs lehetőség Michael ültem vissza, és hagyd el custdoy a gyermekeit. Kivéve, ha tudja, nincs olyan, hogy egy bíró neki őrizetbe. Miss you Michael.

 50. nycscenie Says:

  Mindazok számára, akik a durva, vagy azok, akik azt tervezik, hogy a durva hívó hívők az álhír őrült, vagy hogy "egy élet" a nyilvánvaló is, akiknek szükségük van az élet. Ha ön dont hisz ez a félrevezetés vagy didnt ellátást, akkor Y hulladék az idejét, és olvasni, és az ezzel kapcsolatos álláspontjukat. Ha a szabadság és a bármilyen típusú komment, nyilván egy része u (köztük jómagam) úgy véli, ezt vagy kezd hinni ebben.

 51. Happytomato Says:

  Elolvastam a véleményét, mondván, hogy a honlapon:
  "A gyári számot a helikopter, hogy a bal Neverland és Michael Jackson van, és a sorozatszámot a helikopter, hogy megérkezett a kórházba, a halott benne, nem egyeznek meg egymással."
  Igaz ez?

 52. admin Says:

  Már elemezték a filmek mind a helikopter, hogy elhagyta a UCLA Kórház (nem Neverland) és az egyik, hogy megérkezett a LA County Boncintézet, és megállapította, hogy mind a kettő ugyanazt a LA County Sherriff Mentőernyők 5 Helikopter a sorszám N9500G. Ez a sorszám van jelen mindkét oldalon a jármű az első kevesebb, mint a pilótafülkébe. Szóval, ez a hír nem igaz.

  MJHD Admin.

 53. OriginalDavid Says:

  OK, hogy az emberek azt az árnyékok, vagy a szög terv ... te észre, hogy több, a táblázat / feszítőkötél láthatóvá válik, mint a nő? Csak nézd meg, hogy ... én várok ....

  OK, látod? Hogyan lehet árnyékok csinálni, vagy az a szög a kamera, hogy a vállát átlátható?

  van, hogy szimulál.

 54. OriginalDavid Says:

  is, a CNN csak bejelenti, hogy a kábítószert találtak a házában is orvosilag indukálhatja a kómából. igen, igen, ott ez az.

  ők újították meg James Bond stílusban, mivel azok nem vesz ki, és csak ültem egy kicsit túl korai.

 55. Andrea Says:

  Én is egyetértek azzal, hogy az "utolsó felvétel" vele végző pedig a High Def, mult-pálya stb túl kényelmes.

  Én is egyetértek, hogy szinte minden mást mindenki azt mondta, - a 911 hívást, a 30 perc a különbség, amikor Dr. Murray találtak MJ "haldoklik", és amikor úgy döntött, hogy a "staffer" call 911. Joe Jackson sem bánat sújtotta - és ha igen, mi az ő és a fia soha nem is kapott? Még mindig a fia, akkor azt várják el, hogy egy kicsit több, mint a gyász, amely már látható a televíziós interjúk, valamint a BET Awards. Azt is hiszem, hogy az ember a mentők fotó is nagyon valószínű, hogy nem lehet MJ. Füle teljesen más. Van valaki más is észrevette, hogy? MJ füle se hajlott, mint az, ami látható a képen jól csinálja. És igen, nagy a valószínűsége, hogy a levegőztető csöveket az orrát, hogy körülbelül a fejét, így az illúzióját füle hullámos, de nem veszi észre, hogy bárki másnak a oldalszakáll lényegesen nagyobb, mint az "utolsó próba" a képeket, hogy szabadították fel? Emellett a pigment teljesen off. Túl sok a sárga-ish árnyalattal.

  És, hogy megkötik az én spekuláció - Láttam az interjút tegnap este Matt Lauer és Jermaine Jackson a ESKÜDT NBC, és ott volt egy pár célzások, hogy nem vagyok biztos benne, ha valaki fogtak be, hanem mint a vele mondván "Tudtam, hogy még mindig nagyon él ", de aztán azonnal megáll, és azt mondja," a lelkét, úgy értem "fishy fishy ?!?!!? Aztán azt is megemlíti, "Még mindig érzem őt, mert tudom, ő is itt van valahol, még mindig". COME ON!? Ez nem olyan nyilvánvaló? Persze azt is jelentheti "lelkileg és fizikailag nem, de minden környező halála csak nagyon furcsa. Jermaine is megemlítette, hogy ő és MJ is beszél egy Jackson 5 reunion és hogy fog teljesíteni Londonban. És milyen kényelmes, hogy most azt mondták, hogy a Jackson család valóban megyünk Londonba, hogy a show. Hmmm ... ez tényleg csoda, hogy te, nem? Csak gondolj bele. Jermaine is, hogy hagyjuk a gyerekeket MJ látja a holttestet. Egy orvos is megengedett, hogy hagyja gyermek látják szülő holttestet. A leginkább akkor csak mondom, hogy "apa elment" vagy "Elment, hogy egy jobb helyre", vagy valami ezek a vonalak mentén. Ki hallott róla, hogy a legjobb "lelki" a gyerekeket, hogy apja holttestét? Úgy értem, nem gondolja őket látni a szervezet traumatize őket lelkileg, akkor nem látok a szervezet? Úgy érzem igen, lehet, hogy a gyerekek DID el, hogy az apa után ő "meghalt", de csak így lehet látni, és észre igazán nem volt halott, és elbúcsúzni a ma, de apa láthatja őket hamar! Gondolj bele!

  Továbbá, csak az én két cent - de úgy vélem, ha MJ valójában még mindig él, és hamis a halálát, nem lennék mérges, sem ideges - sőt, jó neki! Szerintem neki kellékeket és tapsol neki. Ő volt és mindig is lesz az ember. Az az érzésem, a "comeback" túra is sokkal értelmében a "visszatérés", mint bárki gondolta!

  Még egy utolsó és utolsó gondolat minden e - a "bejelentés" a londoni vissza március 02-koncertek .... Ez nyilvánvalóan nem neki! Ez minden fogom mondani. Ez nyilvánvaló, hogy mannerisms, beszélni, járni, mozgások, kezében volt a nagy, a mosoly más volt, a fogait is hiányos, és aki nem vesz észre a hangon? Pft, csaló! Én mondom neked!

  Én sem említik, hogy minden másnak látszik spekulál volna hoaxed a halálát, mint ahogy azt korábban említettük rengeteg idő előtt. De csak gondoltam, hadd tudja mindenki, hogy csupán a média, és megnézzük azokat a nyilvánvaló, és a tényeket. Azonban, ha hamis a halálát, és jön vissza, vagy hamis a halálát, és azt akarja, hogy maradjon elrejtésre - Remélem, ő lesz a béke õ így már az.

 56. Happytomato Says:

  Találtam egy másik hír. Sokkal jobb, hogy ellenőrizze
  265. Michael Jackson megölték. A legfontosabb bizonyíték a 911 hívása. Hallgassa meg figyelmesen.

  Itt a valódi bizonyíték arra, hogy a gaztett

  Michael Jackson megölték. A 911 hívása bizonyítja it.The személy, aki a 911 hívást mondta Michael teste volt az ágyon és az orvos is végző CPR az ágyon. Egyébként az a tény, hogy az orvos nem tudja, hol CPR kezelése, a földön, nem volt soha CPR beadni a padlón.

  Hallgassa meg 57 másodperc a 911 Hívásbeállítások
  YouTube: Michael Jackson 911 Hívásbeállítások
  [www.youtube.com]

  911 forgalmazó: "Hát a földön? Hol van a most?
  Hívófél hazai: "Ő az ágyon uram ... ő az ágyon.
  911 forgalmazó: "Kapd el a földre"
  Hívófél hazai: "OK"

  Itt álljon meg! A telefonáló azt mondta: "OK?", Mintha ő volt az egyetlen, amely CPR, amikor az orvos. A hívó fél nem utasított az orvos, hogy Michael a földre. Nem hallok semmit utaló szervezet került át. Még csak nem is hívja Michael név, nem "Michael", "MJ", "Mike." Nem gondolod, akkor azt mondanám, valami ilyesmi "Get Michael a földre?

  Posted at 4:43 PM 4 július 2009 MJJMurdered
  http://www.tmz.com/2009/07/05/michael-jackson-doctors-propofol-drugs-billing/18 # comments

 57. MyBelovedMJ Says:

  I love Michael minden szívem és a lélek, és legalább annyira, mint én szeretném a kedves angyal, hogy életben van, én nem hiszem, hogy itt van. Miért Michael odáig? Ő soha nem hagyja ott a gyermekek tudom, hogy az a tény, hogy szerettem őket, több mint élet maga. A családi dooing koncertek, jól látszik, hogy egy kicsit furcsa, de azt hiszem, hogy csinálnak, hogy Michael tiszteletére, valamint a világ. Látod, Jermaine, a Interjúk igazán sírj, a könny, nem gondolod, hogy hamis ez? I don`t, and what about Janet at the BET, she was so upset. I have always loved Micheal, not for his Music, but for who he was, and that is why i don`t believe that he would hurt the ones he love, by fakeing his own death. That does not make sence to me. Allthough, you are makeing some very good, points. Even if Michael was alive, i don`t think that we would ever find out. He can`t go anywhere without consieling his face, why would he take that risk of getting “caugt” and be exploded to the world for that. Hmmm, dosen`t really make sence to me. I would like more than anything in this world, to Get Michel back, but as we all know, you cannot “come back rom the Dead” unfortiently . I just hope that my sweet angel, finally have gotten the peace that he has deserved. Rest in peace my love. You will always live in my heart. RIP My beloved. You are greatly missed, and loved.

 58. Yes555 Says:

  Jacko's coffin will be in the centre of the 11000-seat stadium. Tributes will be read out by singing legend Diana Ross and Jacko's brothers and sisters Jermain, Tito, Janet and La Toya.

  http://www.people.co.uk/news/tm_headline=david-guest-banned-from-jacko-s-memorial-service&method=full&objectid=21495577&siteid=93463-name_page.html

 59. bghoppy Says:

  If Michael loved his kids so much, why would he allow himself to succumb to such a tragic end despite ALL these people that claim to have said something to him? I think it's BS to blame doctors and dealers for all the drug problem. The problem itself is one of demand, not supply. If you do not possess the preservation instinct within yourself to find the help needed to stop before you die, that is no one else's fault, and a weakness of your own. He kept these children from having a mother, then dies of drugs, then wills them to Katherine, who at 79 and the stress of this death and her shit marriage to the devil, could die at any minute?
  We have no proof of and I want to see a body before I believe he's gone. And if he is, it's the saddest thing I have ever seen.
  I also think the treatment of Debbie Rowe is the big shame in all this mess. I feel so sorry for her. There is no move she can make without people tearing at her SOUL. So wrong.
  And why cut her out of the will, but let Joe go unmentioned. Since his parents are still married ( I know not living together, but I guarantee she doesn't divorce for religious reasons only) when he bequeths something to her, it is also his by law, no? That makes no sense, not that one single thing about this makes one lick.
  My theory now is that he has been messing with drugs, but more like hormones and different prescriptions that would help him alter his voice and skin, ect, but at this late age it is now medically imperative to stop these actions, and so the “natural” MJ that results would be exteremly shocking (he had 20 years to get to look like this). I think with the help of Deepak and Rabbi Schmuley he has re-evaluated his whole life and has made personal changes for the better spiritually and medically. So what bigger way to totally reinvent yourself to the world that come back to life, at your own f'n funeral.
  I agree with Adrea, when she says she understands why he would do it, and would encorage almost, if that's what was best for him. I'm only going to be pissed about how hard it has been on me emotionally. I am questioning my mental sanity on an hourly basis, but then if I feel i can't be wrong, I go insane watching these people on TV not question anything, the way his family reacts. If he is not dead, the Jackson Family (and all their friends) are without a doubt the largest group of related psycopaths in the world and should be studied by scientists.
  As for Janet, she did not seem appropriately upset to me, and no one seems to notice she talked about him in the present tense. “To you he IS an icon, to us he IS family” That keeps happening alot in interviews, talking about him in present tense. Jermain is a freak one way or the other, and I don't think faking crying is hard at all. It concerns me there was not more crying, if he really is gone.

 60. MyBelovedMJ Says:

  I guess we will see Michel then.

 61. bghoppy Says:

  And surely you can't do enough drugs to kill yourself with, and have NO liver or kidney damage evident at autopsy?

 62. Wish-Tis-True Says:

  Did anyone hear about Michaels 'ghost' supposedly haunting the ranch. I would love if people just laid off his back. If he is still alive (which i would love to believe and I HOPE THAT ITS TRUE) I honestly wish its true. My heart aches for his children and his family. The media are money hungry pigs. They will go to any extent to make money. Urghh makes me sick.Whereever you are Michael we love you dearly and with all our hearts we miss you madly.

 63. bghoppy Says:

  http://men.style.com/details/features/full?id=content_9937&pageNum=2

  Above is a link to an interesting article of Quincy Jones talking about MJ. Certainly a different tone than he has when on CNN.
  Why is it that every story about MJ comes from TMZ and all video is from hollywoodvideo?

  Did you guys see on e-bay someone is selling their ticket for 8G, opening bid, and another freak is selling the soil from where he died, that also contains his ghost.
  My faith in humanity and the future is being tested like no other time in my life. Isreal may launch a bomb at Iran's nuclear sites, VP Biden says the US won't try to stop such a decision, which can mean nothing but destruction for untold innocents. And I can't stop thinking about THIS.

 64. MyBelovedMJ Says:

  I totally agree with BGhoppy on everything. I won`t believe that he is dead either unless we get to see the body. Michael, we all love you so much, and you are greatly missed. I hope you are happy whereever you are our sweet angel. We love you with all our hearts.

 65. wishful09 Says:

  Köszönöm! People are not thinking. There would be immediate evidence of such an voerdose. His liver would be shot to hell. They either already know the answer and are not telling the public, or something fishy is going on.

  As for Joe Jackson, I can not imagine any father “feeling great” after a child has passed. It's not reasonable. No matter how strict he was, he loved his son. Even Michael admitted that. Joe wanted more for them, he just went about it the wrong way. As for people saying Joe was money hungry, that is not true. I think Michael even said Joe never took money from them. He was just too damn controlling. So, for Joe to feel great is odd. Something is wrong here! Even an abusive father would find the passing of a child unbearable. Men who beat their spouses are grief stricken, when they lose them. His reaction is as suspicious as it can get.

 66. wishful09 Says:

  Also, when I lost my father at a young age, I DID NOT see him in the hospital. I did not see my father until the funeral. Szóval ....

 67. wishful09 Says:

  bghoppy,

  I also find it difficult to watch people not question anything. Everyone keeps comming forward talking about this and that, and they just accept it.

 68. MyBelovedMJ Says:

  Michael will be burried tomorrow morning in Forest Lawn Memorial park, i Hollywood hils. Jermaine have said so. But they still want to try to get purmission to get Micheal burried at Neverland. So i guess that means, that we wont be allowd to see Michael for the last time, in a public wievieng. But i don`t understand why, they would have him burried at neverland. Michael didn`t want to go back after his last trial . I guess that Michael is really is gone. It will be a hard day tomorrow . Rest in peace Sweet, sweet angel. I will love you for the rest of my life

 69. Andrea Says:

  I also agree with bghoppy. Too many PRESENT tense talking when referring to MJ. That definitely raises more suspicions as well, for me at least. I guess we will all see on Tuesday at the memorial. Ki tudja.

 70. Happytomato Says:

  The explaination of Michaels'ghots'
  http://www.youtube.com/watch?v=0laFusN40qc&feature=related

 71. MyBelovedMJ Says:

  Ive just seen the full interwiev with Jermaine Jackson, and what i don`t understand is that he is saying, and i qoute: We gotta remember Michael for who he IS??? Ehh i guess he means for who he was?. And at last he is saying, My Brother IS the king, again, i though he ment, was? Why does they keep saying is?

 72. elde Says:

  Michael has left the building..

 73. Yes555 Says:

  I am afraid Elde is right.

  http://x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=ParisJacksonFuneral0706_X17&index=1

  ^^ Paris Jackson Leaves Dad Michael's Private Family Funeral In Tears.

  Surely she couldn't have faked that?

 74. MyBelovedMJ Says:

  i have just seen all the rehersels, for last month with Michael, and i have to say, if you are totally on drugs, and sick like they said, he was, there is no way in hell, that you can dance like that. He laughed, talked, made fun, ran around, and danced like he was 25 again.. On all the rehersels. THat is why it has been such a big chok for all of us, that he died so sudden. There is no way you can perform like that, if you are near dying. That is all im gonna say

 75. bghoppy Says:

  is is legally possible to bury a body without a death certificate?
  I don't understand how those pic's “of Paris” prove anything at all. First, why are we to be convinced that is her? Second, who are those people in casual dress leaving a memorial service? Why are her pics the only ones out there? Why whould she not be in the family car?

  But more important, it's disgusting that there are people willing to take such shots, print them, and then view them. What is wrong with you folks interested in such morbidity.
  I also have a huge problem with the claims the kids asked and then were allowed, at the encouragement of the hospital therapist, to see him dead, and so soon. That's what viewings are for.
  I guess all we can do is just wait and see what happens.

  I'm praying for a Miracle.

 76. mysticallymagestically Says:

  So this entire memorial service seems like a promotional event for some, or is it just me?

 77. Andrea Says:

  I agree with you, mysticallymagestically. The entire thing seemed too thought out and planned to be a 'memorial'. And where the hell was Oprah, Dianna Ross, etc? Come on. and as I said before, BROOK SHIELDS IS AN ACTRESS. She gets payed to cry, which is exactly what I'm sure she did at the memorial. As for Paris, if ANYONE really thought that her last few words and 'emotional outbreak' was sincere, you have issues, haha. Blanket had an MJ DOLL in his hands, while Prince was chewing gum and really showed no signs of emotion or grieving. And why a closed casket? Things still don't add up to me. I'll believe it when they release either autopsy PHOTOS, or someone signs the death certificate and I actually can SEE the death certificate. And wtf is up with them not even knowing what they're gonna do with his body?! I think it's been disrespectful enough as it is that they waited this long for the 'memorial service' IF he is truly dead.

  Also, didn't anyone else notice how Janet was trying to hold in a laugh at the end after Paris turned away from the microphone and she went to comfort her? Pft. I am still not a believer till I get full proof.

 78. noisehammer Says:

  “she hold in a laugh at the end” ???????

  well, sadly as it is, loosing believe he is alive, thats what ive to watch again…
  can anyone confirm it that it was a real laugh ?

 79. Yes555 Says:

  Andrea, here is Michael's death certificate:

  http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

  And why on Earth would a little girl fake cry over something like this?

 80. MyBelovedMJ Says:

  I saw all 3 kids, chewing gum. Seems kinda normal, their father did it all the time, all day long.. But they didn`t show any emotions, that is right. Exept from Paris. Some is saying that Michael will reveal himself at the jackson 5 reunion, wich some of the family members will do, at some of his concert dates. OMG. who can believe that. He is dead. But why buy a gold Coffin, and do this memorial, if it was all a fake, would the entire family stand behind Michael?? Or, do they even know if he was really dead or what?

 81. MyBelovedMJ Says:

  Ooops, forgot something. I will have to admit, that i also thought it was kinda weird, that we didn`t get to see the body, and the fact that their havent been a 3rd otopsy. Hmmmm

 82. MyBelovedMJ Says:

  The janet thing. She didn`t smile. I seems to me like she tried not to cry, to be there for Paris

 83. bghoppy Says:

  Me too, mystic. Felt like a “comeback” for alot of fading stars, alot of self promoting statements, and the lack of emotional involvement on everyones part is unnerving. Like I said before, whatever has happened the whole Jackson clan should be studied by scientists as the largest known group of related psycopaths and/ or scitzophrenics in the world. Not one tear, until marlon mentions his twin, and Paris “cries”. once again talking about him in the present tense. The two boys looked bored and uninterested the whole time, and I think it's weird too that the youngest has a doll of him. None of these Jackson freaks should be allowed near these kids. They don't seem normal at all to me. Unless they do know he is ok. Still why is Katherine so venerated? She raised 8 kids and married a man who all have serious social and emotional problems. I question the mental health of all of them. Not to mention she could die at any minute, but since this memorial shows just how emotionally attached they all were to MJ, I;m sure her passing wont hurt them much either. If my dad or brother died, there is no way I would have been able to make it thru that whole show without completely breaking down. Especially if congress passed legistlation to honor him forever, and ever. OMG, that didn't move a single one of them.
  The absence of Liza, Oprah, Lisa marie, and diana ross is weird.
  And if he hated Debbie Rowe so much why does his guitarist look just like her, except younger.
  And the weirdest (I hope) thought I have to drop here is, check out the first guy to sing during “we are the world”. Who is that guy? A former decoy? Or him w/o make up? He's kind of what I am expecting to see, if MJ is ever to return.

  I was moved and disgusted so many times in two hours, I'm still exhausted, still not sure what to think.

 84. sobaytransplant Says:

  I would dearly, dearly love to think that he was still alive. However… I have to say that I don't believe that is true. I think he's really gone. There are LOT of things that are still a mystery and pieces to this puzzle that are absolutely missing. But I didn't see anyone “acting” at the memorial service. (I'ma trained actress of more than 35 years and can usually spot someone acting – even the good ones.) I didn't see Janet holding in a laugh… what I saw was her making a face in reaction to the child's tears. It looked more like “OMG… poor baby” to me. The other kids' demeanor was a bit strange, I agree. Then again, they were raised in a VERY strange environment. The older boy seemed to react to his sister's tears by reaching around Janet when Paris fell into her arms, but the younger one didn't seem to re-act to anything. One thing is almost certain… if he DID fake it, we probably won't ever know about it. If he's trying to start a new life, wouldn't he do just that? Somewhere out of the public eye for the rest of his (natural) life? Potential fraud charges notwithstanding, it seems like a LOT of trouble to go through to get a new life – only to blow the whole thing by showing back up again.

 85. Andrea Says:

  No matter how believable they tried to make that 'memorial' seem, I didn't buy it. Open-casket, THEN I would have thought he is TRULY dead. There is still so many things that do not add up. Give me some death photos, and I'll be happy. Haha. Till then, I will assume he is alive. Coming back? That is another story.

  If no death/autopsy photos ever emerge, but months go by with no word of him, I will have assumed he either went into hiding or is, in fact, dead. Either way, I'll continue to stick to the facts and everything I have seen so far since DAY ONE of his death and the minute I heard he was in the hospital, with a heart attack, then he died, then he was in a coma, and then he 'died' for real. Since DAY ONE the story has been off. Come on folks, get with the program.

 86. sobaytransplant Says:

  In fact… all of this sounds VERY familiar. I'm old enough to remember the “Paul McCartney is Dead” hoax of 1969 and 1970. http://www.turnmeondeadman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=10
  I also remember the whole Elvis faked HIS death business… which is still going on to this day. All these years later, no one has ever proven EITHER rumor to be true.

 87. Andrea Says:

  Just so everyone knows, I take back what I said about Janet holding in a laugh when Paris goes to her arms. It's when Marlon is talking and turns around from his 'break down'. TO ME it seems as if she is holding back from smiling. I have re-watched that part over and over, and none of them look sincere. That's just my opinion. Ki tudja.

 88. MyBelovedMJ Says:

  Sobytransplant. As long as no death sertifacte isn`t beoing signed, or a erd otopsy isent there, it would not be aligal to “FAKE” your when death.

 89. feyaya Says:

  in response to bghoppy…i nearly flipped out when i saw the first guy to sing “we are the world.” not because i thought he was an mj decoy, but his face just stood out so outrageously. but now that you mention it, he very well could have been a decoy. however, i'm pretty sure it's not michael without makeup. i think he really did suffer from skin complications. but even if he didn't, i know his skin was not brown and merely covered up with white makeup almost 24/7. his skin had to have been bleached, vitiligo or not.

 90. feyaya Says:

  oh, and to andrea, i thought the same thing about marlon's speech; it doesn't even seem to be just janet who looks as though they are trying to hold in a laugh. it looks like it's marlon too, and i think jermaine. basically, it looked as if something funny had just happened. it was pretty odd. perhaps they just couldn't keep a straight face with trying to be so sentimental? then the comment about michael hugging brandon (marlon's twin) really took the humor up a notch! ki tudja.

 91. heisalive Says:

  To Andrea; I entirely agree with your statements posted and I am convinced 100+% that Michael Jackson staged his own death to escape and go on with a NORMAL live elsewhere … that is what my inner voice has been telling me since the moment his “death” was announced and it keeps quickening me ongoing. I am also a legal professional and am looking at this matter as a “case” and all the elements thereof, like Discovery to name just one. Michael Jackson certainly has the brass bleeps, the contacts, resources, loyals and most of all the MONEY and wherewithall at large to inscene such a “show” like this ! He married Elvis' DNA, Lisa Marie and while married to her, got the goods from her on how Elvis' death was staged and successfully “sold” to the public by the satanic media back in 1977. Based on extensive research and existing evidence by several credible individuals and successful tripup's by journalists of Lisa Marie and Priscilla both, it is VERY clear that Elvis did not die at Graceland and is in all likelihood in hiding via the US Witness Protection Program as a former official Federal Agent.
  No doubt in my mind that Michael Jackson, for his own set of reasons staged his “death” like Elvis did and like him is alive somewhere and is watching this “Event” as his ever greatest encore with the moneymill continually $pinning on and on. If Debbie Rowe does not receive custody of MJ's children (in lieu of cash of course), it remains with Katherine Jackson as stated by MJ's will. This arrangement will ensure 100% easy access for MJ to his kids and will they be surprised once he returns from the “grave” to visit them at some point !
  *Breaking news case update: Starwitness No. 1, Elizabeth Taylor whom MJ loves with his heart and soul and likewise has “declined” to “appear” at the “memorial” shindig at staples center stating she “loves him too much”. Ms. Taylor is the ONE person Michael trusts implicitly and was imaginably the first person to hear about his elaborate escape plan and thus proved her loyalty to him by not “appearing” at this his sendoff which, after Elvis' “death” and funeral, is by far the greatest lie ever told, a lie that billions of people have swalloed whole .. oh yea of little faith !!!!
  * Breaking news case update: Starwitness No. 2, Diana Ross announced via released statement she was not “attending”, speak: she is also in on this ! These 2 individuals, Ross and Taylor both are known to be closest to MJ, are part of his intimate inner circle of confidantes for years. and in all likelihood aided him with his “Getaway” and might admit it on their deathbeds some day, or … not ! The evidence keeps mounting and the case keeps gaining muscle.
  * Breaking news case update: 2 more importants of MJ's inner circle were missing at Staples Center: Uri Geller and Chopra Deepak, 2 more persons in on his well staged “death escape” ?? A likely possibility !
  After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ? .... Thanks for reading what are your thoughts about this? I'd sure be interested to hear

 92. MyBelovedMJ Says:

  I didn`t see that. It was at the end of the show?? OH MY GOD. I hope he really is alive, i love him so much, not for ehat he can do with his voice or body but for who he is/was. I would give anything to get him back, everything i own. Fene. Where are you angel? I have to see that. You said at the end of the show, do you mean before the casket was driven anway?

 93. sobaytransplant Says:

  MyBelovedMJ – you are mistaken. When taxpayers have to foot the bill for your memorial service (too say noting of all the other money that has been speant for various police activities and investigations) and it turns out you aren't really DEAD, it IS illegal.

 94. sobaytransplant Says:

  There have been TWO autopsies thus far and that's more than all that's necessary for him to be considered deceased officially. And according to Fox news as of today's date – “The certificate is signed by Los Angeles County Health Officer Jonathan Fielding. Other information has been redacted.”

 95. MyBelovedMJ Says:

  OH MY LORD. OH MY LORD. I just saw those words 2. What does that mean? Is it Michael sending us a message? Why did the family cry on the stage then? Would they stand behind Michael in all of this? And the Children, do they no that he is still alive.? I believed yeasterday that he was gone, for real. I believed it, when i saw Marlon, and Paris speak. They were both so upset. But seeing that message just gave me the chills. He must be out there somewhere. He will come back to us if he is, i know it. I wish Michael, could read all of this, so he could see how many of us, who understood, him, loved him, and NEVER judge him. A wise person once said: Do not pass judgement on anyone before you have talked to them one on one, i don`t care what the story is. He was so right. If he is indeed still alive, wich i belive now more than ever, after reading those words, i am pretty sure that he will come back. Probely on one of his concert dates. I don`t know i am about to laugh or cry. If Michael, someday should be able to read this, i hope that he will give us a sign- any sign, of him beeing alive and well. That would for me, bring myself into peace again, and stop thinking about him all the time. Love you Michael

 96. sobaytransplant Says:

  By the way, his name is Deepak Chopra (you had it backwards) and he's a WELL-KNOWN author on spiritual/metaphysical matters. Has been for YEARS, which is why Michael wanted an association with him, I suspect. Doubtful he would help Michael fake his own death. Bad for his own kharma, which he takes quite seriously.

 97. MyBelovedMJ Says:

  I guess i have to find a way to learn how to live with this then . Even if i don`t know if i can. Why have they waited so long to sign teh death satificate?? Was anyone talking about that on the news aswell?? Why the hell, would someone print blue writing on the wall in stapels center with the words: I am alive, and Im here forever? I want to know who did that then, because if it wasen`t Michael, then it is a VERY sick joke. OMG

 98. MyBelovedMJ Says:

  I just have 1 question. What the hell happent to Navi? Michael`s double body, who so often has performed in public for michael, where is that dude? Has anyone heard about what has happent to him? Is that him in the ambulance. He looked so much like michael, that even the fans, thought he was the real deal. Well i guess we will never know

 99. SkylinexBleedsxRed Says:

  I read those words, I missed them on TV yesterday. I believe that is a part of a song? Even if it was part of a song, Why choose those words, “I am a alive”. I looked up that part of the memorial today, And my heart just lit up. My depression went away. I was so down and so upset since I saw the memorial yesterday because I felt he was truly gone. I then come to this site, Found out about his hands and read some of the comments about that “I'm alive” message. I can't believe it. I hope he returns! It would be amazing if he did one last final farewell tour if he doesn't ever want to perform anymore. God, I want to meet him!

 100. Yes555 Says:

  “After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ?”

  You mean, “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from aa Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

  http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

  LYRICS:

  There's a man
  Who plays the game of life so well
  Ooh, there's such a man
  His thoughts you can never tell, ooh
  And it's just the way he
  Thought it would be
  'cause the day has come
  For him to be free
  I'm alive and I'm here forever

  This is the man
  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  There's a man
  Everybody thought they knew
  Ooh, there's such a man
  He's not like me and you, ooh

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man
  (this is the man)
  Ooh yeah
  (ooh, yeah)
  This is the man
  (this is the man)
  This is the man

 101. MyBelovedMJ Says:

  Yes that was the sentence. Pretty spooky

 102. MyBelovedMJ Says:

  You are complete right. They are lyrics from a song, but why use exactly those words, like you said, and only those. Why not the whole song? These words are telling us something, i am sure of that.

 103. dogolian Says:

  MJ seems really to be still allive. We got information that he hides in germany near berlin in a place he baught in 2006

 104. Sosh Says:

  If he really is alive and hiding in Berlin, he must have left the country before his death was publicly known. Maybe th sightings from him in Mexico are based on true stories.

  I think he most likely needed a private plane from someone to escape the american borders. Also, how did he pass the german borders?

 105. heisalive Says:

  sosh: how did he get past the german borders? For lack of a better phrase: Intricate, intelligent planning and shrewd action, and/or: Money money money .. or both, that's how ! We are talking about THE Michael Jackson here – like ?!?!?!?!

 106. MyBelovedMJ Says:

  Michael is a master in disquses. He could have done that. I am pretty sure he is alive, and we will know soon enough. Dogolian, you are sayiing: We got information”. Who is we?

 107. feyaya Says:

  yeah, who is “we”?

 108. Mojofi Says:

  We do know MJ like to wear white tops but how can we tell if it was really him sitting or maybe the body moved as the helicaptor moved? I did not see his face in that clip it was just a white top. hhmm :-s not sure. But I know he is ALIVE and i have my reasons.

 109. carelesslove46 Says:

  was the body dressed in red?
  I cant make out anything..It's just a blur to me. I dont think Michael is alive, but if he did manage to break away..There's
  no way he will ever make a comeback. I have heard of at
  least 12 sucide's associated
  with Michael's death..He wouldn't be able to come back now even if he wanted to.

 110. flower Says:

  mj is alive cause nothing about this whole story just dont add up nothing from the o2 thing thats not the real mj no way the only true thing about this story is im sure that it is the real mj at the clip from the staples centre the rehersal and i think this is the last time we will see the real mj but as for everything eles its a load of rubbish mj is alive and he had to do this to get away from what was going on around him i hope hes well and happy but its so sad that he had to do this MJ WE LOVE YOU ALWAYS IF THIS IS WHAT YOU FEEL YOU HAVE TO DO TO MAKE THINGS RIGHT FOR YOURSELF WE WILL STICK BY YOU WE LOVE YOU

 111. MyBelovedMJ Says:

  I agree with you flower We will always love you with all our hearts, and we will stand by you no matter what. Like dhe said, if this is what you had to do, to make it right for yourself, then it was the best thing you could do. We love you more Michael. Don`t you ever forget that

 112. Samantha Says:

  Where ever he is, wouldent someone reveal it? Like if he went to another country and got off the plane or whatever wouldent someone see him?

 113. Samantha Says:

  To MyBelovedMJ
  They had to throw a Memorial, to make it seem more real.

  The family obviously knows, MJ Just wanted to get away, i don't blame him for what his been through.

  I Love you so much Michael, i hope you're Living in peace somewhere. xxx

 114. MyBelovedMJ Says:

  Funny how people are saying that he would never come back, if he is alive. MY GOD. The man is not stupid, he has been planning this for a very long time, if you do something like this, and planning to return, you have it all figured out. TRUST me on that

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.
Másolás védett Chetan 's WP-CopyProtect.